Auto-Hak Sp.j. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Henryk i Zbigniew Nejman

Adres: Słoneczna 16 K, 76-200 Słupsk

NIP: 8390408114 KRS: 0000097868

Auto-Hak Sp.j. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Henryk i Zbigniew Nejman
3 11 6 1

Opinie o Auto-Hak Sp.j. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Henryk i Zbigniew Nejman

Filtruj opinie po kryteriach:

Supermen
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Witam od której zaczyna się tam prace słyszałem że dwie zmiany jeżeli tak to w jakich godzinach

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Izydor
 Opinia

Podpowiedzcie jakie dodatki socjalne są w firmie? Czy to jest uzależnione od długości pracy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marcin
 Opinia

W życiu się nie spotkałem żeby nie dostać najniższej krajowej, a szefostwo tłumaczyło się tym, że z premią, nadgodziny itd jest dużo więcej. Myślałem, że przy tak rozwijającej się firmie przy 8h dziennie da radę wypracować najniższa krajowa bez nadgodzin i premii. Kpina i nie polecam nikomu iść nawet na rozmowę kwalifikacyjną

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hanna
 Opinia

@Xoxo, czyli jakiekolwiek benefity są świadczone w Auto-Hak? Dlaczego jednak piszesz, że są one śmieszne? Czy zechcesz zgłębić ten temat tu na forum?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

W dzisiejszych czasach pracownicy coraz częściej oczekują od firmy zapewnienia benefitów pozapłacowych. Jak wygląda ten aspekt w Auto-Hak Sp.j. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Henryk i Zbigniew Nejman?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xoxo
 Opinia
@Administrator 16.06.2018 09:29

Benefity w tej firmie są po prostu śmieszne jak i ona sama.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jak widać nic się nie zmieniło
 Opinia

Za 10-12 zł. netto to niech sami sobie pracują na spawalni , po co w tej firmie pracować skoro człowiek nie jest w stanie utrzymać samego siebie a co dopiero rodzinę z pracy na rzecz tej firmy jaki to ma sens ? Popatrzcie sobie ile kosztuje utrzymanie wynajętego mieszkania w słupsku i ile zostanie na życie po wypłacie w tej firmie .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były kandydat na pracownika
 Opinia

Dajcie sobie spokój z tą firmą , stawka na start dla spawacza to 10 zł. netto a po x czasie może wskoczy na 12 netto . Uważam że auto hak zatrzymał się w czasie z płacami dla pracowników , szkoda na nich czasu z uwagi na koszty życia jakie trzeba ponieść w słupsku głównie chodzi o koszty utrzymania wynajętego mieszkania .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
XXXXXXX
 Opinia

Co wy wogole piszecie ludzie!! Wyciągacie to co się dzieje pomiędzy pracownikami a szefowie siedzą w biurze i to wszystko czytaja i uwierzcie że nie dość że mają wszystko na tacy to jeszcze śmieją się z was !! Zachowanie godne dzieci z podstawówki !!

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
xxxxx
 Opinia
@XXXXXXX 10.05.2018 07:32

gimnazjum pokończyli :))

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lukas
 Opinia
@XXXXXXX 10.05.2018 07:32

Czego się spodziewałeś jak większość z osób udzielających się tutaj nie umie nawet sklepać poprawnie kilku zdań po polsku? Zresztą to widać w komentarzach. :)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
xxxxxxxx
 Opinia
@Lukas 10.05.2018 21:46

jak piszą z komórki na szybko :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lukas
 Opinia
@xxxxxxxx 11.05.2018 02:03

Nie ma znaczenia czy z komórki czy nie. Ja piszę z komórki i potrafie postawić kropkę czy przecinek i trzymać się poprawnej polszczyzny. Nie mówiąc o tym, że niektórych zdań z tych komentarzy na da się zrozumieć, można się ewentualnie domyślić o co chodziło. Ludzie próbujecie się wybronić przed obelga w waszą stronę czy w jakiś sposób bronić zakładu, a jedyne co da się zrozumieć w waszych komentarzach to bluzgi. W większisci komentarzy i tych na plus i na minus nawet sensownych argumentów nie ma. Jakby rzeczywiście przedrzeźniały się dzieci z podstawówki.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
xxxxxxxxxx
 Opinia
@Lukas 11.05.2018 06:56

o to chodzi że lache kładą na nich i na to wszystko a ty się produkujesz :)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
xxxxxxxxx
 Opinia
@xxxxxxxxxx 11.05.2018 11:20

https://www.youtube.com/watch?v=fi5q_KaZMCk&ab_channel=MOJSTARYMIALNOWAKOBIETEIMOWILMI

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kondzio
 Opinia
@xxxxxxxxx 11.05.2018 11:35

podisuje się pod tym :)))))

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
xxxxxxxx
 Opinia
@Kondzio 11.05.2018 11:40

to jest do nich , chcesz kultury przyjdż z kulurą :)))

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xx
 Opinia

Na tacy? Zakładając, że wszystko co piszą to prawda można się grubo pomylić. Zawsze się znajdzie jakiś czubek co będzie się mścił, bo niektórym się wydaje, że wszystko im się należy choćby siedzieli na tyłku albo stali i podpierali hale.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ft
 Opinia

Pracowałem tam i było ok jest paru (usunięte przez administratora) ale, zawsze i wszędzie się trafiają. Ale faktycznie spawalnia i lasery to nie za ciekawe działy.A czy na laserach dalej rządzi pseudo ekspert który traktuje ludzi z góry, a jak ktoś chce się czegoś nowego dowiedzieć to nie pokaże bo się boi że ktoś może być lepszy od niego.A jak będziesz dociekal i dopytywał to tak jak byś wyrok na siebie wydał. Kilka tygodni i nie pracujesz. I sa tacy co mogą się spuzniać albo cały dzień na telefonie siedzieć i nic z tym się nie robi, bo oni mogą.A jak roboty jest więcej to faktycznie ludzi z innych działów ściągają do pomocy ,a pany z laserów dalej po kontach stoją i czekają aż ktoś robotę za nich zrobi.Wie ktoś może czy ten pseudo majster dalej tam pracuje ?

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik nie twoja pomoc
 Opinia
@Ft 09.05.2018 20:09

a co pracy swojej nie masz i na internecie z nudów siedzisz bo coś chciałeś se pokazać? :)))) buhahahaha jeszcze napisz coś o sobie jak ty mocno zapi..rdalasz i do czego się nadajesz szkoda czasu faceciku na ciebie i twoje jęczenie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik nie twoja pomoc
 Opinia
@pracownik nie twoja pomoc 10.05.2018 01:06

a propos jak ci nie pasuje to ludzie normalni po prostu sobie pracę zmieniają, i nie pracowałeś tylko dalej tam pracujesz, a pocieszać to się możesz i mieć pi.dę ale ze swoich narzekań i smarkania bo świat ci się zmienił nagle w tej pracy i masz pokoju z widokami bo wszyscy mieli zobaczyć (nie wiem czy bez klamek) bo coś ci wiecznie dolega a jaki głupi ty jesteś to już wszyscy widzieli

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
R7
 Opinia

Pracuje tu ponad 1,5roku i nigdy nie miałem problem z wypłatą czy urlopem zawsze szli członkowie na rękę. A jak komuś nie pasuje to może szukać sobie lepszej pracy. Spawalnia

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rambo
 Opinia

Z mojej strony praca w tej firmie to była bardzo dobra decyzja. Zacząłem od małej stawki, ale że wtedy nie miałem żony ani dzieci, zachęcony obietnicami regularnych podwyżek postanowiłem wyczekać i teraz po około 6 latach mam co prawda tyle co pracownicy pracujący te 5-6 mies. ale + wypracowane stażowe. Zaczynałem od 8,50zl/h co uważam było bardzo śmieszną stawką, niedawno wskoczyło 15zl czyli prawie dwa razy więcej niż na początku. Po wszystkich premiach wychodzi mniej więcej 15,50 na rękę. To całkiem dobry pieniądz chociaż biorąc pod uwagę tempo rozwoju firmy uważam, że pracownicy pracujący już kilka lat powinni mieć minimum te 3000 na rękę. W obecnych czasach może i z taką kwotą nikt się jakoś szczególnie nie wzbogaci, nawet ten co nie pije i nie pali, a przynajmniej będzie podstawa do jakiegoś rozsądnego kredytu i do zostania w tym miejscu do emerytury, i oczywiście liczyć kasy na buty nie będzie trzeba. Duża możliwość rozwoju, tylko trzeba chcieć. Co do współpracowników: różni są ludzie, jak wszędzie jednych się ,,trawi" drugich nie, każdy ma inny charakter ale nikt nikomu problemów nie robi z każdym się jak dotąd udaje porozumieć pracownicy w większości przypadków się szanują, następuje naturalna selekcja tzn. cwaniaki raczej długo nie zostają. Masz swoją pracę, robisz ją dobrze i się o nic nie martwisz. Od tych około 6 lat bardzo chwale i jestem wdzięczny za możliwość pracy na jedną zmianę dzięki temu wciąż jestem w tym zakładzie. I to nie żadne lizanie ... Tak to wygląda z mojej perspektywy. Polecam szczególnie młodym, z rozsądnymi oczekiwaniami.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
DEBEŚCIAK I
 Opinia

Jak tacy mocno w gębie jesteście to zapraszam na ślusarnia zobaczymy na co was stać MASZYNY CZEKAJA MOZNA SIE WYKAZAC ŚLUSARNIA JEST NAJLEPRZA !!!!

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Już były pracownik
 Opinia

Patologia jakich mało. Zacznijmy od atmosfery w pracy. Picie i zapieprzanie za osoby pijane to norma w zakładzie. Panowie Nejman chyba kamery dla picu maja w zakładzie. Człowiek chce być uczciwy, odpisuje wszystkie godziny, które musi wyjść szybciej lub się spóźnił. A gnojek jeden z drugim przychodzi na którą chcę, wychodzi wcześniej i jeszcze sobie nadgodziny w ten dzień wpisze. Soboty też wpisują i nie przychodzą. W tym przypadku też kamery nie działają chyba. Większość majstrów na hali to porażka. Staną i gadają całymi dniami. Jest 2 takich, którzy stoją za maszyna czy gdziekolwiek i pół dnia tak gadają i nic nie robią. A pójdą jeszcze do P. Marcina lizać mu (usunięte przez administratora) i "kablowac" na innych ale jak widać Pan Marcin to lubi, bo nic się nie zmieniło długo długo. Już nie mówiąc o tym, że jak ma się coś do załatwienia z ww Panem to nagle ma 1000 spraw na minutę do zrobienia, telefon mu dzwoni albo nagle musi wyjść. Nie ma czasu i później Cię znajdzie później tzn możesz się 2 lata upominac. Oczywiście w czasie jak majsterowie prowadzą ważne dyskusje ktoś musi zrobić za nich. To ściągnąć jakiegoś gowniarza na lasery z innego urządzenia albo na ślusarnie. Niech robi oni muszą kawę wypić. 7 czy 8 co za różnica. A teraz trochę o pracy. Pieniądze na czas. Podwyżki są dosyć często np 0.50 gr ale jak nie lizesz (usunięte przez administratora) majstrów i P. Marcina zapomnij o podwyżce nieważne ile byś tam pracował. Niektórzy nie mają nawet najniższej krajowej. Wyrównują to "premiami" żeby nikt nie zgłosił. I tak majster przyjdzie co drugi dzień i powie "bo Ci całą premie zapi....ole". Gdyby biedny jeszcze mógł a nie zdaje sobie sprawy, że niektórzy ludzie samej wypłaty (bez premii) dostają grosze i można byłoby to na spokojnie zgłosić gdzie trzeba ale postrasztc musi. W każdym razie obiecują dużo, wymagają dużo ale podwyżka za miesiąc. Przez 2-3lata to samo. Za miesiac. Warunki tragiczne, pyły, metale. Wszystko się osadza na płucach. Oczywiste praca bez masek. Na hali 40 stopni a klimatyzacja zapchana. Praca nie warta pieniędzy, nerwów i zdrowia

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
M.S
 Opinia

Najwięcej narzekają Ci co nie chcą pracować tzw. Lesery.... Pracowało tu dużo takich ludzi którzy po miesiącu rezygnowali np.2 szwagrów teraz tylko jeden to podobno wszędzie im było źle, cały czas marudzili, a tak naprawdę dwie lewe ręce....Nabrali się jakiś specyfików i kasza z mózgu. Pracuję tu od ponad 10lat i nie narzekam godziny od 7-15 jak ktoś chce nadgodziny to zawsze można zostać, pieniądze na czas, urlopy kiedy chcesz więc nie wiem czego to się czepiać jak na Słupskie warunki to nie Warszawa ludzie opanujcie się.

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Patryk
 Opinia
@M.S 23.01.2018 09:10

Tak ty kur wo parowo (usunięte przez administratora) pierwsza kakao lize szybko Marcinowi gejozo ty i twój rudy przyjaciel co się w (usunięte przez administratora) pchają w pakamerze

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Patryk
 Opinia
@M.S 23.01.2018 09:10

Siedzą i na (usunięte przez administratora) cały czas a jak się powie że zmiana mostka lub haka to po godzinie przychodzą bo muszą film obejrzeć, (usunięte przez administratora) tylko spochly od żarcia i siedzenia i marudzi jeden z drugim że mało kasy a za robotę się wziąść to będzie więcej geje

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
jk
 Opinia
@M.S 23.01.2018 09:10

daj se spokój bo lasery to początek produkcji i największy zapiernicz, jak nie pasuje ślusarni i spawalni bo boże im pomocy, i jeszcze spierniczą detale i haki, po cichu przychodzą i dorabiaj i zatrzymuj specjalnie laser prymusom ze pawalni i ślusarni bo się zdenerwowali paroby i coś zje.ali, katorga i niech Marcin ich nauczy że żądzić to se w domciu bo x czasu ludzie pierniczą pogadajcie se do siebie a rodzine powiększycie i będziecie mieli komu pierniczyć, a faktem jest to że lasery mają najmniejszą stawkę i nie chcę wymieniać kto bo to śmiech na sali a robić muszą właśnie za takie parówy

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Czy poleciłby ktoś z Was pracę w przedsiębiorstwie Auto-Hak Sp.j. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Henryk i Zbigniew Nejman? Jak tak, to dlaczego?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Czy tak samo jest w Auto-Hak Sp.j. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Henryk i Zbigniew Nejman? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Szulu
 Opinia

Lipa mało płacą i wymagają bóg wie czego 10 zł brutto wstyd moja ciotka ma więcej sprzatajac haha nie polecam a spawalnia to wogule nakupywal robotów a niema kto robić za 10 zł i wymagania dymu pełno udusić się można

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ja
 Opinia
@Szulu 08.01.2018 12:44

A (usunięte przez administratora) tam do tej pory i pierwszy sprzedawczyni jesteś!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia

A na spawalni taka rotacja ludzi ze daj spokój za 10 zł brutto niby na godzinę a patrzy na ilość nie polecam

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
najedzony
 Opinia

Ale przynajmniej nie głodujemy tak jak ty.........

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
sdfg
 Opinia

Jeśli ktoś planuje pracować na laserach w tej firmie, to powinien wiedzieć że bedzie obsługiwał trzy lasery jednocześnie, niezły kocioł.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
tytan
 Opinia
@sdfg 08.07.2016 16:39

Jak to 3? Możesz podać więcej szczegółów.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
sdvg
 Opinia
@tytan 03.08.2016 21:15

Po prostu, stoją trzy lasery w rzędzie, obok nich regał z blachą, dostajesz rysunki detali i ilość jaką masz wypalić, ładujesz blachę na laser, z gotowych programów na dany detal wybierasz ilość np.20 szt i układasz na arkuszu i puszczasz maszynę, w między czasie lecisz na nastepną i robisz to samo , puźniej ściągasz wypalone , jak któraś przestaje palić to przerywasz zdejmowanie detali i lecisz ją programować żeby nie stała bez pracy. Czasem ktoś z sąsiedniego lasera jak ma wolną chwile i chęć pomoże albo jeszcze bardziej namiesza że już nie wiadomo co i gdzie się pali .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
lol
 Opinia
@sdvg 05.08.2016 08:21

Irek co ty wiesz o pracy... Jak się nie umie zorganizować pracy to przykro jest jak jest....

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
sdvg
 Opinia
@lol 25.08.2016 12:17

Za 11 zł/h to mogę co najwyżej na jednym laserze się poobijać. Miłej pracy, ile tam dziś na hali ? 35*C czy więcej.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Auto-Hak Sp.j. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Henryk i Zbigniew Nejman - Słupsk

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auto-Hak Sp.j. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe Henryk i Zbigniew Nejman

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl
Po weryfikacji zgłoszenia otrzymasz możliwość bezpłatnego spotkania z Panią Joanną, która jako ekspert doradzi Ci co możesz zrobić, jako osoba pokrzywdzona.

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.