brak logo

Woody Polska

wielkopolskie

Opinie o Woody Polska

bylypracownik 2016-04-18 00:02:14
Znajac zycie za chwile. Bardzo duza rotacja miejsc pracy, praktycznie co 2 miesiace pracownicy sa zwalniani, lub sami odchodza. Sam wytrzymalem miesiac z kawalkiem. odradzam. firma przez zmiany bardzo zle postrzegana i zle odbierana przez optykow
5
toś 2016-04-28 12:10:23
Nie polecam wielkie halo.... nie płacą zgodnie z umową w samochodach GPS notorycznie sprawdzane bilingi z obowiązkiem tłumaczenia się kary finansowe
1
Pracownik 2016-05-05 15:25:26
Jak pracowałeś miesiąc to gratuluję przemyślanego wyboru i wytrwałości. Ja pracuję już 9 miesięcy i mogę polecić każdemu. Jeżeli chcesz pracować w branży optycznej to sprawdź co oferuje konkurencja - jak chcesz dobrze zarabiać to polecam
1
dariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 2016-05-09 16:01:21
Wszyscy pracownicy już dawno podziękowali Panu i Pani PREZES Z TEJ FIRMY:)
o ile sięgam pamięcią to 9 miesięcy temu w tej firmie pracowały trzy osoby :) na magazynie he he he he he he. A chyba sprawdzanie ofert u konkurencji do końca skompromitowałyby tą o której teraz rozmawiamy.
2
albiś 2016-06-07 15:24:53
w końcu kilka szczerych słów o tej firmie
2
Oferty Pracy
2016-06-15
Żródło: Gowork.pl
Włocławek
(kujawsko-pomorskie)
Jesteśmy nowoczesną i energiczną firmą - właścicielem wiodących marek opraw okularowych w salonach optycznych  na terytorium Polski oraz Czech.  Jeżeli chciałbyś dołączyć do naszego zespołu, by wspólnie kreować trendy w branży optycznej to teraz masz taką szansę ! Aktualnie poszukujemy osoby na stanowisko: Przedstawiciel Handlowy Jesteś gotów do odbywania częstych podróży służbowych? Posiadasz prawo jazdy? M
okular 2016-06-16 11:28:46
Przedstawiciel handlowy Woody Polska 2016-06-15 Żródło: Gowork.pl Włocławek (kujawsko-pomorskie) Jesteśmy nowoczesną i energiczną firmą - właścicielem wiodących marek opraw okularowych w salonach optycznych  na terytorium Polski oraz Czech.  Jeż[...]">@Oferty Pracy - 2016-06-16 11:28:46
po prostu trzeba pracować i wtedy jest ok - z bilingami to straszne kłamstwo, a GPS jest w każdej firmie ,kary też nigdy nie było a pracowałem tam 3 lata
okular 2016-06-16 11:32:43
9 miesięcy temu pracowało 5 PH i 3 pracowników biurowych lepiej sprawdzaj zanim napiszesz bzdury i pracujesz na umowę o pracę
ZAZUZI 2016-07-05 10:25:03
NIE POLECAM TEJ FIRMY . GPS OK ALE NIKT INNY JAK W TEJ FIRMIE NIE PROWADZI STATYSTYK JAK DŁUGO SIEDZISZ I U JAKIEGO KLIENTA LICZĄC NA TŁUMACZENIE. PRAWDA PANIE M??????
ŻADEN PRACOWNIK KTÓRY PRACOWAŁ W UBIEGŁYM ROKU NIE WYPOWIE SIĘ DOBRZE O TEJ FIRMIE. WIEC JESLI SZEFOSTWO BAWI SIĘ WE WPISY TO NIECH SPODZIEWA SIĘ KONFRONTACJI Z TYMI PRACOWNIKAMI.
NIE BYŁO MOŻLIWOŚCI PRACOWAĆ ROK I NIE BYĆ WYZYWANYM, CZY NIE MIEĆ WSTRZYMYWANEJ WYPŁATY. NIE MA TAKIEJ MOŻLIWOŚCI!!!!!!
W KOŃCU KTOŚ PISZĘ PRAWDĘ O TEJ FIRMIE
3
Sz 2016-07-10 13:25:51
Pracowałem przez ok. pól roku. Trzeba przyznać, że oprawy wzbudzają podziw wśród optykow jeżeli chodzi o cenę, jakość i innowacyjność. Bardzo duże możliwości rabatowania produktów i wykazania się własną kreatywnością przy sprzedaży. Trzeba wykazać się dużymi umiejętnościami organizacji czasu na spotkania i ich planowanie, a efekty będą na 100%. Polecam firmę i atmosferę jaka tu panuje. Wypłata i prowizje zawsze płacone na czas.
nik 2016-07-11 10:36:03
czyli dużo ofert znaczy duża rotacja pracowników. POMYŚL!!! czyli ani nie jest łatwo ani atmosfera dobra ani kasa dobra ani oprawy dobre. gdyby był cud miód handlowcy nie zwalnialiby się a gdyby był cud miód SZEFFFFFFFFFFFFFFFF to też nie zmieniał by pracowników jak rękawiczki. Co chwila nowy handlowiec na danym regionie nie wzbudza to zaufania u klientów.
2
marco 2016-07-15 16:46:14
Benefity w tej firmie nic nie dają! Ciągłe życie w stresie, ktorego nic nie wynagrodzi ! Kiedyś było podobno w firmie dobrze, jednak gdy wszystko zaczelo sie sypac cala zaloga pouciekala do konkurencji
3
KRET 2016-07-16 00:41:59
Opinia o firmie jest coraz gorsza w środowisku wystarczy zapytać w pierwszym lepszym zakładzie optycznym. Odsyłam do zakładki współpraca
http://woodypolska.com/wspolpraca/
gdzie przedstawiciel wchodząc do klienta powinien go lojalnie poinformować, że jeśli z jakiegoś powodu nie odbierze paczki to czeka go kara finansowa - ciekawe co by na to powiedziała inspekcja handlowa. Jeśli karze się klienta to co dopiero pracownika więc popieram głos "toś". Słyszałem co nie co o karach w tej firmie na prawdę firma pod tym względem mocno negatywnie się wyróżnia w stosunku do konkurencji.
4
rokokoko 2016-07-23 23:33:29
jeżeli pytasz ile możesz zarobić to zacznij od tego ile możesz sprzedać, a to ile możesz sprzedać jest uzależnione od wielu rzeczy. Dlatego nigdy nie wiesz ile możesz zarobić
Alojzy 2016-08-08 07:37:56
Chciałbym zaznaczyć, że znów szukają do pracy. Faktycznie musi być to zgrany zespół jak są ciągle zmiany. Z resztą od zawsze wzajemne kontakty w firmie byly zabronione. Przecież nie można wiedzieć zbyt wiele...
1
Darii 2016-08-26 21:26:44
W Woody Polska zmieniają się częściej przedstawiciele, niż pojawia się nowa kolekcja.
3
Marcin 2016-08-28 12:43:14
Dzwonili do mnie chcieli zaprosić mnie do Łodzi na rozmowę , a ja jestem z Wrocławia , to jest ok 300 km , powiedziałem że nie jestem desperatem , żeby jechać tyle km i stracić na paliwo ok 200 zł .
Od razu widać że mało płacą i oszczedzają , jak nie potrafią wysłać kogoś do Wrocławia na rekrutacje ,
Porażka
3
lato 2016-09-05 09:12:04
Jako pupilek lub pracownik biurowy działający na polecenie szefa sami powinniście wiedzieć czy są :) Szkoda, ze nie mozna zamiescic tu screena, bo do dzis smieje sie z dodanej bardzo pozytywnej opinii z mojego bylego email sluzbowego. Szkoda, ze nie byla moja j juz tu nie pracowalem. Kreowanie swojego dobrego wizerunku w taki sposob to nie droga do sukcesu. Wpierw nalezaloby zmienic podejscie do calej talii pracownikow , ktora przewinela sie w ostatnim czasie, a opinie pozytywne same by sie posypaly. Tak czy owak musze przyznac, ze lubie lekture pt "Opinie Woody Polska praca" przy porannych posiedzeniach, wiec moze i dobrze, ze tak jest, bo nie musze gazet kupowac ;)
7
wede 2016-09-05 21:19:28
sa teraz oferty..ogolnie na stanowisko przedstawicila handlowego
Blabla 2016-11-01 16:25:07
Nawet na grupie optycznej ludzie wyśmiewaja markę, zmianę przedstawicieli i podejście właścicielki. Skoro takie opinie panują w największej grupie zrzeszającej w Polsce optykow, to dobrze nie jest...
1
XXX 2016-12-03 09:53:25
Firma słabo postrzegana przez optyków, małe zainteresowanie aczkolwiek sądzę że jest to związane z wysoką rotacją pracowników przez co firma wiele traci w oczach klientów. Przepracowałem miesiąc i cieszę się że szybko uciekłem z firmy, przez ten miesiąc zdążyłem usłyszeć że jest zakaz kontaktowania się między pracownikami przez tel. (więc kontaktowaliśmy się z prywatnych tel.), szef negatywnie wypowiada się o pozostałych pracownikach podczas rozmów, straszy nie wypłaceniem prowizji (której faktycznie nie wypłacił), oczekuje pracy po 12 godzin dziennie... Pomijam fakt iż dostałem uszkodzony telefon służbowy oraz samochód z przebiegiem 220 tys. km. Wisienką na torcie było napisanie pozytywnej opinii na temat firmy z mojego maila służbowego 2 dni po rezygnacji z pracy... Zauważyłem to ponieważ maila miałem zalogowanego na moim prywatnym aparacie tel. (gdyż tak jak napisałem służbowy otrzymałem uszkodzony). Mimo wszystko życzę firmie wysokiej sprzedaży i jak największego grona lojalnych klientów ponieważ produkty naprawdę są ciekawe.
Zostaw swoją opinię o Woody Polska - wielkopolskie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Woody Polska