brak logo

Woody Polska

wielkopolskie

Opinie o Woody Polska

vhkl 2016-04-13 22:27
hej, do niedawna Woody Polska prowadzili szeroko zakrojoną rekrutacje na takie stanowiska jak: Kreatywny Przedstawiciel Handlowy, Sprzedawca Kreatywny czy Przedstawiciel Handlowy. Niestety spóźniłam się z wysłaniem CV. Czy wiecie kiedy rusza kolejna rekrutacja?
3
bylypracownik 2016-04-18 00:02
Znajac zycie za chwile. Bardzo duza rotacja miejsc pracy, praktycznie co 2 miesiace pracownicy sa zwalniani, lub sami odchodza. Sam wytrzymalem miesiac z kawalkiem. odradzam. firma przez zmiany bardzo zle postrzegana i zle odbierana przez optykow
5
Pracownik 2016-05-05 15:25
Jak pracowałeś miesiąc to gratuluję przemyślanego wyboru i wytrwałości. Ja pracuję już 9 miesięcy i mogę polecić każdemu. Jeżeli chcesz pracować w branży optycznej to sprawdź co oferuje konkurencja - jak chcesz dobrze zarabiać to polecam
2
albiś 2016-06-07 15:24
w końcu kilka szczerych słów o tej firmie
2
okular 2016-06-16 11:28
po prostu trzeba pracować i wtedy jest ok - z bilingami to straszne kłamstwo, a GPS jest w każdej firmie ,kary też nigdy nie było a pracowałem tam 3 lata
1
Oferty Pracy
2016-06-15
Żródło: Gowork.pl
Włocławek
(kujawsko-pomorskie)
Jesteśmy nowoczesną i energiczną firmą - właścicielem wiodących marek opraw okularowych w salonach optycznych  na terytorium Polski oraz Czech.  Jeżeli chciałbyś dołączyć do naszego zespołu, by wspólnie kreować trendy w branży optycznej to teraz masz taką szansę ! Aktualnie poszukujemy osoby na stanowisko: Przedstawiciel Handlowy Jesteś gotów do odbywania częstych podróży służbowych? Posiadasz prawo jazdy? M
okular 2016-06-16 11:32
9 miesięcy temu pracowało 5 PH i 3 pracowników biurowych lepiej sprawdzaj zanim napiszesz bzdury i pracujesz na umowę o pracę
1
Sz 2016-07-10 13:25
Pracowałem przez ok. pól roku. Trzeba przyznać, że oprawy wzbudzają podziw wśród optykow jeżeli chodzi o cenę, jakość i innowacyjność. Bardzo duże możliwości rabatowania produktów i wykazania się własną kreatywnością przy sprzedaży. Trzeba wykazać się dużymi umiejętnościami organizacji czasu na spotkania i ich planowanie, a efekty będą na 100%. Polecam firmę i atmosferę jaka tu panuje. Wypłata i prowizje zawsze płacone na czas.
1
marco 2016-07-15 16:46
Benefity w tej firmie nic nie dają! Ciągłe życie w stresie, ktorego nic nie wynagrodzi ! Kiedyś było podobno w firmie dobrze, jednak gdy wszystko zaczelo sie sypac cala zaloga pouciekala do konkurencji
4
rokokoko 2016-07-23 23:33
jeżeli pytasz ile możesz zarobić to zacznij od tego ile możesz sprzedać, a to ile możesz sprzedać jest uzależnione od wielu rzeczy. Dlatego nigdy nie wiesz ile możesz zarobić
Alojzy 2016-08-08 07:37
Chciałbym zaznaczyć, że znów szukają do pracy. Faktycznie musi być to zgrany zespół jak są ciągle zmiany. Z resztą od zawsze wzajemne kontakty w firmie byly zabronione. Przecież nie można wiedzieć zbyt wiele...
1
Darii 2016-08-26 21:26
W Woody Polska zmieniają się częściej przedstawiciele, niż pojawia się nowa kolekcja.
3
Marcin 2016-08-28 12:43
Dzwonili do mnie chcieli zaprosić mnie do Łodzi na rozmowę , a ja jestem z Wrocławia , to jest ok 300 km , powiedziałem że nie jestem desperatem , żeby jechać tyle km i stracić na paliwo ok 200 zł .
Od razu widać że mało płacą i oszczedzają , jak nie potrafią wysłać kogoś do Wrocławia na rekrutacje ,
Porażka
3
wede 2016-09-05 21:19
sa teraz oferty..ogolnie na stanowisko przedstawicila handlowego
Maxx 2017-01-03 11:31
#zatrudniamy osoby bez doświadczenia w branży - tylko dlatego, że innych nie znajdą. Na forach optycznych również opinia o współpracy zakład optyczny - Woody jest również bardzo zła. A towar Woody to będzie chyba zaraz za darmo oddawać patrząc na ich "promocje" i ratowanie tonacego okrętu.
4
Marta 2017-07-28 15:23
Kto pracuje w Woody Polska ? Czy można liczyć na jakieś elastyczne godziny pracy? Niech ktoś wypowie się na ten temat.Wasze informacje będą przydatne dla osób nowo zatrudniających się.
Zostaw swoją opinię o Woody Polska - wielkopolskie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Woody Polska