brak logo

Atal S.A.

Cieszyn

Opinie o Atal S.A.

nik_nik 2012-06-25 15:58
Atmosfera w firmie dość dobra a wręcz zabawna zwłaszcza wtedy kiedy na budowę przyjeżdża dyrektor ds.inwestycji. Dla fryca zarobki mogą być.
Generalnie polecam.
2
asd 2013-12-02 16:11
No ja niestety nie polecam, atmosfera może i zabawna ale fałszywa, sztuczna. Nigdy sie nie wie kto Cie próbuje w cos wkopać, pracy od kopa, praca po godzinach, niska płaca
3
gosc 2014-04-25 17:50
Mam pytanie ostatnio znowu poszukują obsługi do sprzedaży mieszkanek w Katowicach , mieszkań za drogich i wykonanych z kiepskich materiałów na dodatek przy przelotówce ul. Lotnisko proszę mi powiedzieć po jaka cholerę osoba ta musi znać angielski ?
king 2015-09-09 20:26
ktoś może wie jakie warunki płacowe w W-wie ?
jako asystent ds. sprzedaży
16
anonim 2015-09-28 19:25
Atal
6
qwerty 2016-03-24 20:23
Nie szanują pracowników, kierownictwo niestety nie ma pojęcia o zarządzaniu. Szefostwo u góry nie wie co się dzieje, liczy tylko kasę. Nie polecam.
3
polipka 2016-05-05 23:03
a mnie interesuje u nich zatrudnienie na stażu w sprzedaży mieszkań. czy coś płacą za taki staż obecnie?
ba 2016-12-02 13:07
firm rodzinna (szefostwo + ich dzieci) reszta ich nie interesuje, kilkakrotnie potrafili się podle zachować (zwalniać/nie przedłużać umowy) kobietom, które urodziły dziecko. Zgadzam się, dla nich liczy się tylko kasa.
4
była 2017-09-08 10:00
Moja opinia na temat pracy w krakowskim oddziale firmy ATAL: Pani dyrektor mało kompetentna i bardzo zakompleksiona, przelewa swoje frustracje na podległych pracowników. Jej kultura osobista pozostawia wiele do życzenia. Aż dziw bierze, że prezes to toleruje ale myślę, że kwestią czasu jest to, że dojdą do niego informację na temat JAKOŚCI pracy tego oddziału a raczej jego braku. Atmosfera jest kiepska. Niestety nie polecam pracy w biurze chyba, że kadra zarządzająca się zmieni.
Julita 2017-09-12 09:27
@była rozumiem, że atmosfera Ci nie odpowiada. Niestety na to wpływu raczej nie mamy. Różni ludzie się zdarzają w pracy. Można liczyć jedynie na to, że kadra się zmieni. Czy coś jeszcze nie podoba Ci się pracując w Atal S.A.?
Zostaw swoją opinię o Atal S.A. - Cieszyn
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Atal S.A.