brak logo

Sharman Sp. z o.o.

Pyrzyce

Opinie o Sharman Sp. z o.o.

Leon z poczty 2011-07-19 07:48:50
Niestety nie jest tak pięknie, jak wyżej podaje ta Pani. Bardzo często zdarza się pracować po godzinach, za które pracodawca nie płaci. Częste pytanie o nadgodziny kończy się odpowiedzią "jak się komuś nie podoba niech się zwolni", czyli szantaż. Zarobki dobre po 5 latach pracy. Atmosfera bardzo dobra w biurze.
4
Mike 2011-12-08 10:27:27
Ehh szkoda gadać, tylko szarych mundurków brakuje
2
Wektor 2012-01-11 13:47:01
Następny gryzipiórek z biura albo kolejny brązowy język!!!
1
anonim 2012-02-22 20:04:15
Porażka, szkoda gadać . Wyzysk na całego:(
1
anonim 2012-02-27 22:23:31
Zgadzam się w całości, kumpel tam robi i dlatego wiem ze tak tam jest- czyli do[usunięte przez admina]y.Ale budynek i auta przed robią wrażenie:) Panie z biura ze sztucznymi uśmieszkami i niezadowolona załoga ( co widać po wpisach) powinna właścicielom dać do myslenia...
2
ona 2012-04-29 21:48:03
Powielam negatywne opinie poprzedników. Pracowałam w tym syfie, rzeczywiście pracownicy są wykorzystywani przez pracodawców. Uważam, że głównym motywem działania właścicieli jest napełnienie sobie kieszeni czyjąś ciężką pracą. Nikt nie szanuje pracowników. Są straszeni utratą pracy i poniżani. "firmą" tą "zarządzają" [usunięte przez admina] nie mający bladego pojęcia o życiu w grupie społecznej
3
anonim 2012-05-22 18:57:07
NIE JEST LEKKO, JAK WSZĘDZIE :(
ALE WIĘCEJ SZACUNKU ZE STRONY SZEFÓW DLA ZAŁOGI PEWNIE BY SIE PRZYDAŁO..........
1
Guliwer 2012-05-26 16:40:43
Marku, kierowniku podoba mi się, że stoisz po stronie załogi, a gdzie jest Ten drugi najważniejszy kierownik.
1
Bunga - Bunga 2012-08-12 01:35:05
Widać ta Pani zmieniła swój pierwszy komentarz!
2
Flinstone 2012-08-25 00:12:29
Ta Pani szybko zmieniła swój komentarz- Czy ktoś słyszał o firmie Sharman, podobno tam dobrze płacą, podobno jest tam wspaniale -mogę tak samo to potwierdzić -pozdrowienia dla szczęśliwie pracujących. A teraz inny komentarz- chorągiewka?
2
ona 2012-11-18 13:14:38
A ja pracowałem nie dawno i bardzo dobrze wszystko wspominam . Wiadomo nie zawsze było kolorowo , ale tak nikt nad tobą nie stoi pracujesz powoli i jak dla mnie super atmosfera.
1
Patryk 2014-04-15 15:38:52
Może wcale nie prosperują tak dobrze jak mogłoby to się wydawac, stąd ta cisza, może ktoś pracuje i napisałby pare słów o pracy w Sharman?
1
LLCOOLJ 2014-10-16 12:31:27
SLYSZALEM O TEJ FIRMIE PONOC NIE ZA WESOLO TAM JEST ZNAJOMY TAM ROBIL PATRZA ABY NAPCHAC KIESZENIE A O PODWYZCE MOZESZ ZAPOMNIEC
1
MC HAMMER 2014-11-01 08:40:47
PRACOWALEM TAM NA POCZATKU OK POZNIEJ ZROBILO SIE TYLU KIEROWNIKOW ZE GLOWA BOLI KIELBAS I WEDZONEK CALY CZAS DOCHODZI A PENSJA STOI
1
R ROJEK 2015-01-13 15:44:24
JEST TAM TAKI JEDEN CO STRZELA Z UCHA JAK NIE WIEM CO JEST NAJLEPSZY NIBY TAKI POBOZNY ALE WIDAC NIE E TA STRONE
1
asd 2016-05-13 21:27:34
no i tylko pozostaje praca jako konserwator u nich, bo jest teraz oferta i wymagają widze doświdczenia na podobnym stanowisku conajmniej 3 lata, a to naprawde sporo jak na taką zwykła oferte powiem Wam.
Zostaw swoją opinię o Sharman Sp. z o.o. - Pyrzyce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sharman Sp. z o.o.