brak logo

Sharman Sp. z o.o.

Pyrzyce

Opinie o Sharman Sp. z o.o.

Leon z poczty 2011-07-19 07:48
Niestety nie jest tak pięknie, jak wyżej podaje ta Pani. Bardzo często zdarza się pracować po godzinach, za które pracodawca nie płaci. Częste pytanie o nadgodziny kończy się odpowiedzią \"jak się komuś nie podoba niech się zwolni\", czyli szantaż. Zarobki dobre po 5 latach pracy. Atmosfera bardzo dobra w biurze.
7
Mike 2011-12-08 10:27
Ehh szkoda gadać, tylko szarych mundurków brakuje
2
Wektor 2012-01-11 13:47
Następny gryzipiórek z biura albo kolejny brązowy język!!!
1
anonim 2012-02-22 20:04
Porażka, szkoda gadać . Wyzysk na całego:(
1
anonim 2012-02-27 22:23
Zgadzam się w całości, kumpel tam robi i dlatego wiem ze tak tam jest- czyli do[usunięte przez admina]y.Ale budynek i auta przed robią wrażenie:) Panie z biura ze sztucznymi uśmieszkami i niezadowolona załoga ( co widać po wpisach) powinna właścicielom dać do myslenia...
3
ona 2012-04-29 21:48
Powielam negatywne opinie poprzedników. Pracowałam w tym syfie, rzeczywiście pracownicy są wykorzystywani przez pracodawców. Uważam, że głównym motywem działania właścicieli jest napełnienie sobie kieszeni czyjąś ciężką pracą. Nikt nie szanuje pracowników. Są straszeni utratą pracy i poniżani. \"firmą\" tą \"zarządzają\" [usunięte przez admina] nie mający bladego pojęcia o życiu w grupie społecznej
4
anonim 2012-05-22 18:57
NIE JEST LEKKO, JAK WSZĘDZIE :(
ALE WIĘCEJ SZACUNKU ZE STRONY SZEFÓW DLA ZAŁOGI PEWNIE BY SIE PRZYDAŁO..........
2
Guliwer 2012-05-26 16:40
Marku, kierowniku podoba mi się, że stoisz po stronie załogi, a gdzie jest Ten drugi najważniejszy kierownik.
2
Bunga - Bunga 2012-08-12 01:35
Widać ta Pani zmieniła swój pierwszy komentarz!
2
Flinstone 2012-08-25 00:12
Ta Pani szybko zmieniła swój komentarz- Czy ktoś słyszał o firmie Sharman, podobno tam dobrze płacą, podobno jest tam wspaniale -mogę tak samo to potwierdzić -pozdrowienia dla szczęśliwie pracujących. A teraz inny komentarz- chorągiewka?
2
ona 2012-11-18 13:14
A ja pracowałem nie dawno i bardzo dobrze wszystko wspominam . Wiadomo nie zawsze było kolorowo , ale tak nikt nad tobą nie stoi pracujesz powoli i jak dla mnie super atmosfera.
2
Patryk 2014-04-15 15:38
Może wcale nie prosperują tak dobrze jak mogłoby to się wydawac, stąd ta cisza, może ktoś pracuje i napisałby pare słów o pracy w Sharman?
1
LLCOOLJ 2014-10-16 12:31
SLYSZALEM O TEJ FIRMIE PONOC NIE ZA WESOLO TAM JEST ZNAJOMY TAM ROBIL PATRZA ABY NAPCHAC KIESZENIE A O PODWYZCE MOZESZ ZAPOMNIEC
1
MC HAMMER 2014-11-01 08:40
PRACOWALEM TAM NA POCZATKU OK POZNIEJ ZROBILO SIE TYLU KIEROWNIKOW ZE GLOWA BOLI KIELBAS I WEDZONEK CALY CZAS DOCHODZI A PENSJA STOI
2
R ROJEK 2015-01-13 15:44
JEST TAM TAKI JEDEN CO STRZELA Z UCHA JAK NIE WIEM CO JEST NAJLEPSZY NIBY TAKI POBOZNY ALE WIDAC NIE E TA STRONE
2
asd 2016-05-13 21:27
no i tylko pozostaje praca jako konserwator u nich, bo jest teraz oferta i wymagają widze doświdczenia na podobnym stanowisku conajmniej 3 lata, a to naprawde sporo jak na taką zwykła oferte powiem Wam.
1
Sharmawon 2017-01-07 02:45
Pracowalem tam kiedys , straszne warunki , no I siedzisz ciagle w chemii, to sa chemiczne substancje ktore ciagle wdychasz (rybonukleotydydisodowe,glutaminiany monodisodowe, sorbinian potasu, antocyjany, substancje amoniakalno-siarczanowe, itp,itd.) a jak chcesz robic w masce to na ciebie krzywo patrza, nie dosc ze truja pracownikow to jeszcze mieszkancow dookola. Szefostwo to nie zwraca uwagi na dyskryminacje czy mobbing. Odradzam tam prace. Powinno sie zamknac tego truciciela!!
2
Taktak 2017-01-07 18:23
Prawda jest taka, że ludzie nie doceniają tego co mają ja nie narzekam pensja się zgadza wplywa na czas co jakiś czas jest premia. Prawdą jest, że podwyszka co jakiś czas by sie przydała chociażby dla motywacji pracownika.. Ogolnie atmosfera jak dla mnie spoko dogaduje się ze wszystkimi a że czasem jakiś zgrzyt sie zdarzy to normalne ale nie róbmy z tego odrazu obozu pracy ludzie...
2
Zostaw swoją opinię o Sharman Sp. z o.o. - Pyrzyce
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sharman Sp. z o.o.