Nie polecam. Złożyłam CV na stanowisko specjalisty ds.logistyki. Po kilku tygodniach zadzwoniła Pani nawet się nie przedstawiając. Musiałam dopytać z jakiej firmy dzwoni. Umówiliśmy się z Panią na spotkanie rekrutacyjne aby się poznać i omówić szczegóły współpracy. Oczywiście przez telefon Pani nie raczyła mi odpowiedzieć na proste pytanie ile wynosi wynagrodzenie bo każdy sobie ustala indywidualnie. Miałam mieszane uczucia aby przyjechać,ale jednak się zdecydowałam. Po wejściu do biura okazało się że Panowie wspólnicy nawet nie wiedzieli że dzisiaj mają spotkanie z kandydatami do pracy. Jedno co zwróciło moją uwagę to ogromna liczba wydrukowanych CV leżących na biurku ponad 20 , gdzie Pan nie mógł doszukać się mojego. Rozmowa była w zasadzie o niczym. Pytali o to samo co miałam wpisane w CV. Atmosfera prowadzenia rozmowy była nieco dziwna gdyż Panowie sprawiali wrażenie zszokowanych gdzie ciągle się w ciebie wpatrywali i łapali za słówka. Gdy zapytałam na jakie wynagrodzenie mogę liczyć na początek aby się wdrożyć odpowiedzieli że nie powiedzą mi ile się zarabia bo ja mam powiedzieć ile ja chcę. Z mojego doświadczenia wynika że jak rozmowa się już tak kulawo zaczyna to nie ma co się pchać na siłę do tej pracy, ponieważ nie ma to sensu. Jaki jest powód,gdzie mówią o wynagrodzeniu. Brak odpowiedzi skutkowało tym że wyszłam nawet nie dziękując. Przepraszam,ale każdy rzetelny i szanujący się pracodawca potrafi odpowiedzieć ile wynosi wynagrodzenie nawet nie mając ochoty zatrudniać tą osobę. Straciłam swój czas i pieniądze na paliwo. Dziwni ludzie czuć atmosferę wyższości i tego że pracownik jest tylko pracownikiem tak jakby podczłowiekiem. Ogólnie to nie polecam. Robili casting na stanowisko pracy trzymając stawkę wynagrodzenia w wielkiej tajemnicy poliszynela.