Auchan Polska

Piaseczno

Opinie o Auchan Polska

Groteska 2014-10-29 20:27:33
No i tu się z tym nie zgodzę, bo teraz wszyscy mają wyrównane pensje do 1960 pln, w Auchan masz ścieżki rozwoju, jeśli się przyłożysz to idziesz w górę a z Tobą w górę idzie również Twoja pensja i premia. Podwyżki co roku. Nie wiem na jakim dziale pracowałeś ale może mieliście lipne obroty, stąd tak niska premia. Jak się postarasz to możesz dostać do 300 zł, premii : to jest realne. W tym roku u nas była 3 raz premia progresyjna i to naprawdę bardzo duża. Cele są do wyrobienia jak najbardziej.Bony na Święta są i to w duże większej kwocie, te 150 zł dostają ci co krótko pracują, byli w ciągu roku na dłuższych zwolnieniach itp. Wczasy pod gruszą są i nie tak jak piszesz, że 250 pln ale 350 pln.Jeśli przychodzisz do pracy, odbębniasz bezuczuciowo 8 h licząc na ogromne profity na samym początku(rok to mało czasu) i spadasz to potem nie dziw się, że takie masz efekty....
1
krakus 2014-10-30 18:58:29
Wątek ten dotyczy sklepu w piasecznie a ja pracowałem w krakowie,więc może moje posty ?nie są w temacie?

Tym niemniej uważam, że auchan faszeruje ludzi bzdetną socjotechniką wizji i valauchan zamiast ich po prostu uczciwie wynagrodzić.

Pewnie w Piasecznie jest lepiej - to w końcu sklep - matka reszty.
I ma najlepsze obroty.
Reszta jest pewnie porównywalna do krakowa. U nas, w przeciwieństwie do was - podstwa to dalej 1750 dla 'starszych' i 1800 dla młodszych, brak realnych premii i wizja rocznej podwyżki po 50-max 100 zł brutto. W takim tempie 1600 na rękę to zarabiałbym za 4-5 lat! zmieniłem pracę, pracuje w fabryce podzespołów samochodowych jako zwykły szarak przy taśmie - i wyciągam na rękę od pierwszego m-ca 1600.Bez prania mózgów wizja i celami w obrocie i marży, na które i tak mamy minimalny wpływ.

A ta "indywidualna scieżka kariery" tez jest śmieszna. Jak będziesz się podlizywał menagerom, wiernopoddańczo przytakiwał wszystkim pomysłom i praktykom auchan, - no, to za 5 - 6 lat zostaniesz filarem, czyli prawa ręką menagera! Będziesz uczestniczył w tych wszystkich bzdurnych heppeningach auchan jak na kongresach jakiejs sekty - to cię pochwalą i będziesz ok.

nie opierdalałem się, nie wywalili mnie, chcieli, żebym został. ale pieprze takie coś. zgadzam sie z słusznościa powiedzenia "jaka praca taka płaca" i wydaje mi się, że zasada ta powinna działac tez w drugą stronę: "jaka płaca taka praca"
3
kama 2014-11-20 20:51:55
Hej, ja słyszałam o auchan bardzo pozytywne informacje, podobno jak sie człowiek postara to i 2 z przodu z okazji pensji moze się pojawić. Co więcej podobno dostaje sie czasem bony oraz jest stołówka pracownicza, gdzie sa obiady dwudaniowe w śmiesznych cenach, typu maks 2 złote. Ile jest w tym prawdy?
krakus 2014-12-15 12:16:09
"podobno..." i myslę, że to jest cała odpowiedx w temacie.
Pracowałem w krakowie, więc o piasecznie nie mam podstaw by sie wypowiadać. W krakowie, w przypadku pracownika hali czy kasjera to owszem, "2" mogła sie pojawić - i pojawiała przy wypłacie, ale zawsze tuż po jedynce, zawsze jako druga cyfra, nigdy pierwsza. Ludzie, którzy pracowali tam juz od wielu lat, to owszem - 2-3 razy do roku mieli ta dwójkę na poczatku - kiedy dostali 300 zł premii za progresję (raz na pół roku) + wczasy pod gruszą plus jakąś premie obrotową - 80 zł co kilka m-cy
1
Zawiedziony 2015-10-28 11:05:02
3 rozmowy... pranie mózgu, zawracanie tyłka i jeżdżenie do Piaseczna po to żeby nawet nikt nie oddzwonił ani maila nie napisał "DZIEKUJEMY ALE NIE !"

Jeśli mają podejście do pracowników takie samo jak do potencjalnych pracowników to współczuję i nie życzę nikomu aby tam pracował...
1
Markus Aurelius 2015-12-09 15:55:19
Napiszcie to napiszcie tamto, a może by tak złapać za telefon i zadzwonić do Auchan z pytaniem o to co tu piszesz i sama nam opowiesz co tam słychać w temacie.
Markus Aurelius 2015-12-09 15:59:21
Btw tu jest o tym: http://www.praca.pl/managerski-program-rozwojowy-w-dziale-handlowym_881302.html
Właśnie teraz otwieramy rekrutację na:
Managerski program rozwojowy w dziale handlowym
Nasza gwarancja:
•Otrzymasz wynagrodzenie i indywidualny plan rozwoju,
•Zadbamy o organizację Twoich podróży służbowych,
•Zdobędziesz kompetencje managerskie i cenne doświadczenie,
•Poznasz ciekawych ludzi, którzy pomogą Ci realizować Twoje zadania,
•Możesz liczyć na stałe zatrudnienie w Auchan.
(76 % Twoich przyszłych koleżanek i kolegów zostaje z nami po stażu).

Jak wygląda staż:
•Trwa od 3 do 12 miesięcy, w tym również w weekendy,
•Analizujesz wyniki sprzedaży i śledzisz działania konkurencji,
•Wdrażasz i realizujesz własne projekty w obszarze dostosowania oferty handlowej dla Klientów Auchan,
•Nauczysz się jak zarządzać zespołem, a nowo pozyskaną wiedzę wykorzystasz w praktyce, pracując z maksymalnie 15-osobową załogą.

Czego potrzebujesz na start?
•Otwartości i zaangażowania,
•Wolnych 40 godzin w tygodniu,
•Zainteresowania ekonomią i odwagi do zarządzania sprzedażą,
•Łatwości w nawiązywaniu kontaktów i współpracy w grupie,
Masz to? Zatem jesteś osobą, której nam potrzeba.
Zostaw nam swoje CV i sprawdź się jako Manager.
franek 2016-02-10 23:40:37
jako kierowca kurier w auchan direct jest baaardzo ciężko i mało płacą jak na tą skalę pracy która niszczy zdrowie i trzeba się nadźwigać ciężkich pudeł po schodach...do kitu..omijajcie tą firmę...
kosmiczny5 2016-02-10 23:47:35
Powinni kierowcom w Auchan Direct płacić minimum 3,000zł za tą ciężką robotę co oni odwalają za tych obiboków z biura...masaakra..i do kitu że na czas ganiają Ci kierowcy po Warszawie jak psy..to naprawdę smutne i przykre...a płacą świątek piątek co niedziela tak samo..żadnych premii za niedzielę i sobotę...tragiczna firma z tego co słyszałem..
2
jacek malinowski 2016-02-14 06:01:55
jesteś pierdoła że lepszej roboty znaleść nie umiesz tylko u takiego ch ja malinowskiego sie przyjąłeś
Herbus 2016-04-14 09:31:16
Wezcie sie wszyscy ( usunięte przez administratora )... W te puste glowy...
Opinie powinni wystawiac osoby ktore pracowaly w danej firmie a nie "slyszalem" lub "kolega twierdzi"..

Co do Auchan w Piasecznie.
Na dzien dzisiejszy w centrali siedza same pedaly ktore dostaly robote po znajomosci lub rodzinie - no bo zastanowmy sie, gdybys mial robote 4000+ do reki to tez wolalbys usadzic po sobie kogos znajomego..
No dobra, to nic ze maja 4k ale jesli pracownik hali za zapierdalanie z magazynu na sklep paleta po palecie i dostaje 1.6k do reki a taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przyjdzie w bialej koszuli i zacznie sie pluc i wymyslac problemy tylko po to aby pokazac ze on tu jest wyzej w tej gownianej korpohierarchi to w czlowieku az sie krew gotuje.
Ogolnie to w piasecznie nie pracuje nikt z przyjemnosci a dlatego bo maja ludzie kredyty, dzieci i mase tym podobnych spraw ktore trzymaja ich w tym syfie bo nasze piekne panstwo nie stwarza dla zwyklego Kowalskiego zadnej szansy na lepsze zycie..
2
maja 2016-04-27 15:22:59
auchan guzik placi praca ciezka ponad sily
1
maja 2016-04-27 15:25:08
auchan guzik placi praca ciezka ponad sily
babini 2016-05-19 11:45:17
Praca po 12 h dziennie jak ktoś chce wcześniej to musi chodzić do managera i podpisywać powody wcześniejszego wyjścia z pracy, szefowie ekipy ciągle fajeczka i kawka i pottem oburzeni ja na szczęście zrezygnowałem. Zerowe podejście do zarządzania przez dwóch managerów. Syf Syf Syf
Same obowiązki ok trochę się trzeba nabiegać.
Jak ktoś nie ma pracy to zapraszam ślepy i głuchych też przyjmą bo normalni ludzie to z ztamtąd uciekają
olek 2016-05-25 17:57:58
Babini nic dodać nic ująć,za chwilę to będzie więcej szefów niż pracowników na dole,i ta garstka która zostanie bedzie miała przejebane.Spierdalać niech się sami kiszą w swoim sosie.
Lolipop 2016-05-26 09:06:51
Szefów jest tyle samo co kiedyś a zamówień więcej. I z tego co widzę to jak jest ciśnienie szefowie łącznie z dyrektorem zapier... żeby pomóc. Co tu dużo gadać magazynierzy teraz maj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na prace. Długo tu pracuje i widz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mnie takie gadanie. Jak tak narzekasz na firmę to zjeżdżaj i nie rób fermentacji. Jakbyś dobrze pracował to miałbyś i wyższa podstawę i premię. Jak ci się nie che robić to najlepiej zrzędzić.
A jak jesteś taki mocny to idź tchórzu jeden z drugim i powiedz to wszystko w oczy menadzerowi albo sie podpisz imieniem i nazwiskiem. Żeby tak zrobić trzeba mieć jaja czego wam koledzy brakuje.
Lollipop 2016-06-05 13:20:49
No co leniu? Nie podpisałeś się. Nie masz jaj. Szlak człowieka trafia jak lenie śmierdzące nie chcą pracować. Ale już niedługo dobierą się wam leniom do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Albo zaczniecie pracować albo wypad. Praca czy się stoi czy się leży już się skończyła.
renia 2016-06-06 23:32:32
Lollipop jak widzę sam się imieniem i nazwiskiem nie podpisujesz,a druga rzecz szlak to wytyczona droga mądralo.Ciebie może tylko szlag trafiać.Mnie też trafia jak widzę zapierdalających od 15lat ludzi którzy nawet 2tys na wypłatę nie widzą.Maja gdzieś tą pracę i skończ z tym pierdoleniem że coś się skończy,bo to im akurat wyszło by na dobre.Za większą jak tak psią kasę robotę znajdziesz bez problemu.
Lollipop 2016-06-07 08:18:07
Najciekawsze jest to, że chyba mówimy o dwóch różnych firmach. Firma w której pracuję ma 5 lat więc nie można jak powiedziałaś " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; 15 lat.
Sprawa druga mądralo - ja na firmę nie jadę więc nie podpisuję się imieniem i nazwiskiem bo by to było źle przyjęte.
I trzecia sprawa - jak przychodzę do pracy to zgadzam się na takie a nie inne warunki. Jak mi nie pasuje to się zwalniam albo nie podpisuję umowy a nie sram we własne gniazdo i mówię jak mi źle. I siedzę 15 lat w jednej firmie za 2 tysiące. Jak można tak łatwo znaleźć pracę to dlaczego siedzisz 15 lat i narzekasz? Idź tu gdzie ci lepiej.
I sprawa czwarta - wkurza jak ktoś narzeka, w pracy sobie nie radzi i specjalnie przeszkadza innym żeby też nie robili wyniku.
1
renia 2016-06-07 09:11:50
Jak widzisz ci ludzie pracujący w auchan przestali się zgadzać na to co się z nimi dzieje. Poza tym kiedyś w tej sieci było inaczej,to co sie dzieje teraz to jest zwykły cyrk.Braki kadrowe potężne ci co zostali muszą na siłę zapychać braki kadrowe.Dziwisz się ludziom którzy nie chc [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za dwóch bo firma nie ma wypełnionej ani jednej ankiety chętnego do pracy??
Ciekawe dlaczego setki ludzi odchodzi???Ciekawe dlaczego tych setek nie ma kim zastąpić.Setek ludzi nie ma a robota się nie zmniejsza, i tym co zostali jakoś znacząco kasy nie przybywa. Czasy jeleni się kończą. I naprawdę to twoje straszenie że dopiero zobaczą hehe zobaczą może w innej firmie że ludzi się szanuje i dobrym się płaci. Firmy które płacą i szanują ludzi na brak dobrych pracowników nie narzekają.
Lolipop 2016-06-07 10:41:44
Ja mówię o pracy w magazynie e-commerce . Nie znam pracy na hali w Auchan.Mowimy o czymś innym.
renia 2016-06-07 11:36:36
Nie znasz pracy na hali w auchan a wyzwałeś ludzi od leni.Nie ośmieszaj się i nie pisz w temacie o którym pojęcie mssz zerowe. Popracuj trochę na hali pogadamy.
Lollipop 2016-06-07 13:20:14
Odpowiedziałem na posta magazyniera z e-commerce. Przeanalizuj całą wymianę zdań i zobacz kto komu wciął się w rozmowę. Na pewno nie ja.
Kinuś 2016-06-07 22:35:29
Praca w sobotę czy w niedziele ale masz inne dni w tygodniu do odbioru. Zawsze jest 5 dniowy tydzień.
Jako doświadczony kierowca po jakimś czasie masz ponad 3000 podstawy do tego premia 400 i napiwki od klientów. Praca fajna bo bierzesz zamówienia i nikt nad tobą nie stoi. Mój kolega tam pracuje i tyle ma.
Zebra 2016-07-06 15:43:31
Byłem wczoraj na rozmowie na magazyniera. Zaskoczyli mnie pozytywnie. Czekałem na menadżera bo był na magazynie. Podszedł do mnie koleś przeprosil że muszę czekać i zapytał czy chce kawę. Szok! Później się okazało że to jakis dyrektor i szef menadżera. Obaj byli na rozmowie. Rozmowa konkretna, wytlumaczyli na czym polega robota i jakie są zasady wynagradzania. Mam jeszcze jedną rozmowę i jak nie dostanę wiecej to sie zatrudnię. Dla mnie największym problemem żeby się zatrudnić w Auchan jest kasa.
Zebra 2016-07-06 19:09:19
Byłem wczoraj na rozmowie na magazyniera. Zaskoczyli mnie pozytywnie. Czekałem na menadżera bo był na magazynie. Podszedł do mnie koleś i zapytał czy chce kawę. Szok! Nie potraktował mnie jak śmiecia tylko jak normalnego człowieka. Później się okazało że to jakis dyrektor i szef menadżera. Obaj byli na rozmowie. Rozmowa konkretna, wytlumaczyli na czym polega robota i jakie są zasady. Od razu bym się zdecydował ale mam kilka rozmów i jak dostanę więcej to do nich nie pójdę. Dla mnie największym problemem żeby się zatrudnić w Auchan jest kasa niestety za mała.
2
retka 2016-07-10 22:39:08
A nie zastanowiłeś się dlaczego kawka i te sprawy były?? Bo jak tygodniami ludzie nue zostawiają żadnej ankiety do pracy, a masowo na potęgę zwalniają się inni to zwyczajnie muszą być kulturalni by znaleźć naiwnych za grosze. Potem już tak miło nie jest premia z nazwy, cudownie znikające nadgodziny, itp.
7
retka 2016-07-10 22:40:04
A nie zastanowiłeś się dlaczego kawka i te sprawy były?? Bo jak tygodniami ludzie nue zostawiają żadnej ankiety do pracy, a masowo na potęgę zwalniają się inni to zwyczajnie muszą być kulturalni by znaleźć naiwnych za grosze. Potem już tak miło nie jest premia z nazwy, cudownie znikające nadgodziny, itp.
2
retka 2016-07-10 22:40:54
A nie zastanowiłeś się dlaczego kawka i te sprawy były?? Bo jak tygodniami ludzie nue zostawiają żadnej ankiety do pracy, a masowo na potęgę zwalniają się inni to zwyczajnie muszą być kulturalni by znaleźć naiwnych za grosze. Potem już tak miło nie jest premia z nazwy, cudownie znikające nadgodziny, itp.
Mag 2016-07-11 07:43:19
I tu się mylisz. Dyro jak robi sobie kawę to zawsze pyta czy ktoś chce i robi innym. Kulturka. Ile razy było tak że jak mieliśmy przerwę przychodziliśmy do niego na kawę. Jak jest zapierdiel to zbiera towar razem z nami albo jak brakuje kierowców to sam wsiada i rozwozi towar jak kierowca.
Gdyby odszedł dużo ludzi by poszło z nim.
A ludzie odchodzą bo znajdują pracę za lepsze pieniądze. Kasę u nas zarobisz ale nie od razu.
Mag 2016-07-11 07:57:53
I tu się mylisz. Dyro jak robi sobie kawę to zawsze pyta czy ktoś chce i robi innym. Kulturka. Ile razy było tak że jak mieliśmy przerwę przychodziliśmy do niego na kawę. Jak jest zapierdiel to zbiera towar razem z nami albo jak brakuje kierowców to sam wsiada i rozwozi towar jak kierowca.
Gdyby odszedł dużo ludzi by poszło z nim.
A ludzie odchodzą bo znajdują pracę za lepsze pieniądze. Kasę u nas zarobisz ale nie od razu.
Mag 2016-07-11 09:29:15
Nadgodziny zawsze są wypłacane i nawet nie umknie minuta. Premia niestety jest mała dla tych co nic nie robią ale ci co zapierdielają mają premię że 200 - 300.
Można zarobić tylko trzeba chcieć.
Mag 2016-07-12 13:08:41
Tu się mylisz. Dyro jak robi sobie kawę to innych pyta czy chcą i nie ma znaczenia czy to kierpwca magazynier czy menadżer. Kulturka. Ile razy było tak że jak mieliśmy dużo zamówień do zebrania to zbierał towar razem z nami albo jeździł w trasę bo kierowca zachorował.
A kasa jak kasa. Jak pracujesz i robisz wynik to masz premię. A nadgodziny są wypłacane co do minuty zgodnie z zasadami. Dlatego wkurza mnie takie gadanie.
Jakby dyro odszedł to trochę osób by za nim poszło.
Łysy 2016-07-17 11:52:50
Mam nadzieję że niedługo dyro odejdzie i zabierze mnie i najlepszą ekipę. Nikt z biura nie wie ile wysiłku kosztują ich pomysły i gdyby nie dyro [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] by mieli a nie więcej zamówień czy prezenty dla klientów. Ma za to regularny opieprz.
2
retka 2016-07-20 22:34:59
Człowieku skończ ludzie chcą strajkowsć nie bez powodu. I nie pierdol o tym że nie odrazu zarobisz.Ja pracuję kilkanaście lat w auchan ludzie z 15letnim stażem nie mają nawet 2tys wypłaty. To może jak do setki dociągną to zaczną zarabiać.A nadgodziny gdzie one są to najlepiej wiedzą ci co je rozliczają.Pracownocy też wiedzą niestety. Mam w pompie oddanie nadgodzin na zasadzie wyjdź dziś godzinę wcześniej.Pod warunkiem że wcześniej nie znikną przez regulowanie czasu pracy grzebaniem w systemie.
1
Komers 2016-07-21 07:29:46
Może u was tak jest. Ja pracuję w ecommerce więc nie chrzań jak nie wiesz. Przyjdź do magazynu i zobaczysz ile można zarobić. A nadgodziny są rozliczane dokładnie. Komerce należy do grupy Auchan ale to osobna spółka. Praca na u was hali ma się nijak do pracy w magazynie. Ja piszę o commerce i odpowiadam na posta człowieka z kommerce. 15 lat w ecommerce nie popracuje bo Auchan ecommerce jest od 5 lat. Wkurza mnie to jak się chrzani o zarobkach. Nie pasuje to się zwolnij i znajdź nową prace za lepszą kasę a nie siedzisz 15 lat i narzekasz że mało zarabiasz.
2
fredka 2016-07-22 15:17:27
Jeżeli jesteś ambitny to szukaj czegoś innego niż ta pralnia mozgowa zwana stażem. Posiedzisz kilka lat w tej firmie i nikt cię nie zatrudni, tu czarne jest białe. Pewnie dużo zależy od dyr markery, ale bajzel w centrali jest mega. Cięzko się pracuje.
Fifek 2016-07-22 17:31:51
Dokładnie tak. Liczy się kasa a nie ideologiczne pierdoły. Wydaje im sie że jak naopowiadają jak będzie pięknie to ludzie będą pracować dla idei. Przyjść zrobić swoje i nie marnować czasu na słuchanie bajek. Kasa zmotywuje a nie pierdzielenie.
Pinio 2016-07-23 14:02:54
Rządzi banda leśnych dziadków która poza nielicznymi wyjątkami nigdzie indziej nie pracowała. Nie wiedzą jak jest gdzie indziej to jak mogą się wypowiadać na różne tematy? Auchan to nie cały świat. Nie mają porownania do innych firm. 15 - 20 lat pracy w jednej firmie to chore. Wszyscy rządzący mają wyprane mózgi jak PiS. Rządzi a nie ma wiedzy. Ważne że długo pracuje.
2
bla 2016-07-23 18:19:21
Manager handlowy to praca na sklepie, nie w centrali.
Julia 2016-08-02 11:32:40
Podobno dyro nie wróci po urlopie. To będzie numer.
myrainbow 2016-08-16 16:14:20
A czy kojarzycie ile można zarobić na programie menadżerskim/ stażu? Zastanawiam się właśnie czy warto aplikować... ;)
Managerka 2016-09-13 15:25:23
Staz managerski przechodzi kazdy nowozatrudniony manager. Ja tez bylam na stazu, a mam 16 lat doswiadczenia zawodowego na stanowisku managera w duzych sieciach handlowych, skonczona ekonomie i ogolnie spore zainteresowanie w temacie. Co do zarobkow, to nie chce sie wypowiadac, bo jednak klauzula tajnosci obowiazuje, ale napisze tak: dymasz na stazu i zarobisz tyle co powinien pracownik zarabiac. Chyba nie sadzisz , ze managerowie w tej sieci dobrze zarabiaja? Ciecie kosztow po calosci. Ja rozstalam sie z ta firma, strasznie mnie rozczarowala, ale nie tylko pod wzgledem finansowym ( chociaz tez), ogolne czepianie sie dla czepiania, mobbing i zastraszanie, jak dla mnie za wiele. Cale zycie pracowalam z ludzmi, nawet w wielkich korpo. W moimsklepie niestety takich nie bylo, a dyrektor kawy by Ci nie zrobil
Zdazaja sie spoko managerowie i dyrektorzy, zapewne w kazdej sieci. Mi niestety pozostanie spory niesmak.
Jak nie sprobujesz to sie nie dowiesz, ale na pewno sie tu nie dorobisz sredniej krajowej.
Rakimn 2016-09-22 13:17:47
Tak zgadzam się ztobą Renia ja pracowałem w Auchan 10lat wiem jak ta praca wygląda znam wszystko od podszewki byłem od początku na koniec nieuszłyszałem ani dziękuję ani pocałuj się w d..ę i zwolnili po tylu latach szukając pretekstu presja mobbing nieszanowanie pracownika zero zrozumienia i tak cisneli że moze się wkońcu sam zwolnie,nieopolecam odradzam zryty beret tyle pożytku i nic więcej małe pieniądze zapieprz najlepiej zebyś jeden trzy działy obsłużył koleśiostwo kumoterstwo lizo wiadomo co jak im kto niepasuje robią wszystko by się go pozbyć jak niemasz znajomośći dobrych itd to się nieutrzymasz bez końca niepasuje to nara.Pozdro.
2
wea 2016-09-24 00:26:33
ha ha ha - jest się " bezpośrednio pod dyrektorem"
serek 2016-09-24 09:53:22
rakim a jednak mimo całego tego narzekania sam przyznajesz że przepracowaleś w tej firmie aż dziesięć lat, więc chyba jednak skoro aż tyle wytrzymałeś to nie było ci na twoim stanowisku aż tak źle. a swoją drogą to możesz przy okazji na jakim pracowałeś stanowisku
Kazimierz Wielki 2016-10-29 09:26:30
Podpisz sie imieniem i nazwiskiem cwaniaczku :)
Gość 2016-11-23 16:52:14
Na jakie zarobki może liczyć dostawca zakupów w sklepie internetowym Auchan?
Gość 2016-11-23 16:53:32
Na jakie zarobki może liczyć dostawca w sklepie internetowym Auchan?
Gość 2016-11-23 16:54:29
Na jakie zarobki może liczyć dostawca w sklepie internetowym Auchan?
Zostaw swoją opinię o Auchan Polska - Piaseczno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auchan Polska