brak logo

Eko Byczyna

Byczyna

Opinie o Eko Byczyna

kaligula 2012-04-28 23:54:46
a co magazynier zrobił?
lolek 2012-10-05 11:47:15
Dana osoba nie tylko kierowniczkę ocenia ale i pracowników zauważmy,po co i dlaczego?!Być może to któraś z byłych pracownic,bo na to wygląda.
klient 2012-11-03 19:16:56
LUDZIE!!!!!!! \"on\" i itp. czy wy ślepi jesteście???? widać że piszą to byli pracownicy co wszyscy wiedzą co robili laził taki jeden z drugim z kijem w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ie!! a teraz zwolnili jedna uczciwą kobietę i co teraz macie? puste pułki!! brak towaru!!! i jakieś wredne [usunięte przez admina]w sklepie!! poczekajcie jeszcze miesiąc dwa i sklep zamkną!!! szkoda tylko bo blisko na zakupy było
blablabla 2013-05-25 21:45:05
To jest zakład pracy na miane medalu frontem do pracownika a nie odwrotnie tylko żeby zaszkodzić boże żeby w Byczynie otworzyli Biedronke nikomu źle nie życze ale........
1
życzliwy 2013-08-02 16:07:43
Obsługa sklepu jest świetna, zawsze uśmiechnięta, pomocna, tylko ten nowy ich regionalny nie daje im żyć..., od kiedy się tam pojawił dziewczyny są zestresowane, zdecydowanie mniej się uśmiechają. Od kiedy to dziewczyny mają malować ściany w sklepie i to w niedziele ? Na własne oczy widziałem jak on krzyczał na panią z mięsnego, czy stał nad dziewczyną która czyściła posadzkę na kolanach przy drzwiach. Co tam się dzieje ?? biedne dziewczyny...
klient 2013-08-26 18:22:05
No bez przesady towaru w tym sklepie jak na lekarstwo ,a pracownika znaleźć na sklepie graniczy z cudem , Panie niestety zajęte plotkami i piciem kawy ,a nie obsługą klienta.
1
klient 2013-09-02 13:03:43
Pracownika znaleźć trudno bo pewnie zapierdziela z towarem, kto to widział żeby na tak dużym sklepie pracowało tak mało osób.. kpina..
:) 2013-09-03 18:44:23
trudno znaleźć pracownika bo odbiera 10 palet na zapleczu a niestety sie nie rozdwoi tam to tylko robi cswoje nie stresować się i po 8 godzinach sejonara bo inaczej zwarjujeie o bossszzzz co to się porobiło...Panie Gradecki wróććććććććććććććććććć!!!!!!! i zrób porządek z tymi regionalnymi dor..ami i tympodobnymi....gadami. wrrrrrrrrr
klient 2013-11-30 22:42:06
witam jak dla mnie to eko jest za drogie pracują tam same kobiety w podeszłym wieku bez energii nikogo nie widać na sklepie a jak się kogoś poprosi bo nikogo na kasie nie ma to obraza poza tym sklep jest zaniedbany robię tam zakupy tylko wtedy kiedy muszę. Mam nadzieję że do Byczyny zagości w końcu Biedronka. Jak coś wiecie to dajcie znać.
:-):-);-) 2013-12-03 11:48:13
Jestem stałą klientką sklepu Eko i chciałabym pogratulować i podziękować jednej pani z obsługi stoiska mięsnego a w szczególności pani Zosi za jej i serce jakie wkłada w swoją pracę. Jestem pod wrażeniem jak wygląda stoisko gdy Zosia jest w pracy, jest czyste i starannie przygotowane aż chce się kupować, gdy Zosia była na urlopie przez cały tydzień nie zrobiłam żadnych zakupów na stoisku mięsnym. Cieszę się, że jeszcze są takie osoby pracowite i ambitne jak(usunięte przez administratora) pozdrawiam
klientka 2013-12-08 19:11:14
Jestem stałą klientką sklepu Eko w Byczynie i chciałabym powiedzieć że ten sklep przeszedł od ostatniego czasu niesamowitą metamorfozę.Nie wiem czy zmieniło się kierownictwo,ale sklep jest nie do poznania. Sklep czysty, dotowarowany, i aż miło się robi tam zakupy. Obsługa bardzo miła i zawsze służą pomocą. Chciałabym podziękować osobą, które ten sklep tak zmieniły.
klient... 2014-01-15 18:36:55
NIE ZAUWAŻYŁEM ŻEBY PANIE W EKO BYŁY NIEMIŁE CZY TEŻ SAME W "PODESZŁYM" WIEKU,PRZESADA ,POZA TYM RACZEJ WSZYSTKIE SĄ MIŁE I STARAJĄ SIĘ POMÓC JAK MOGĄ NAJLEPIEJ .TYLKO JEDNA Z PAŃ JAKAŚ NOWA ZDAJE SIĘ JEST FAKTYCZNIE NADĘTA I OBRAŻONA NIE WIADOMO O CO I NA KOGO.CO DO RESZTY NIE MOŻNA MIEĆ ZASTRZEŻEŃ .WYŻEJ WYMIENIONA ZOSIA,GRAŻYNKA PANI Z CIE...YNA ZAWSZE POMOGĄ JAK MOGĄ NAWET GDY MAJĄ HUK ROBOTY A JEST TAK BARDZO CZĘSTO.WIDAĆ TO JAK KAŻDA Y PAŃ TAM PRACUJĄCYCH MUSI SIĘ NAPRACOWAĆ.JEDYNE ZASTRZEŻENIE MAM DO TEGO ŻE JEST TAM ZBYT MAŁO PRACOWNIKÓW JAK NA TAKI SKLEP.
1
nelka992 2014-02-24 21:45:45
Panie 40 minut przed zamknieciem sklepu wyganiaja klientow ze sklepu ...nie mile ,rozmowa z nimi na pograniczu hamstwa...zwlaszcza taka niska pani w ciemnych wlosach...mila pani w blond wlosach ...ps nie wiem jak moze pracowac z tymi dwoma pozostalymi paniami.tragiczny sklep wiecej tam nic nie kupie
2
klient 2014-03-01 17:14:44
Nie zgadzam się z tą ostatnią opinią panie w tym sklepie są miłe i bardzo uprzejme i nie spotkałem się z tym żeby panie szybciej zamykały sklep. Sklep naprawdę super i podziękowania dla obsługi.
klient... 2014-03-08 08:40:37
JA RÓWNIEŻ NIE ZGADZAM SIĘ Z OPINIĄ NELKA 992,TWIERDZI ŻE PRACOWNICE ZAMYKAJĄ SKLEP 40 MIN. PRZED CZASEM,TO JAKAŚ PARANOJA.NO CHYBA ŻE TA PANI NIE ZNA SIĘ NA ZEGARKU?!JEJ OPINIA TO SZCZYT CHAMSTWA I BEZCZELNOŚCI.
KLIENT... 2014-04-08 16:47:43
LUDZIE CZY WAM SIĘ NUDZI?PRZECIEŻ TO OCZYWISTE ŻE NIKT NIE ZAMKNIE SKLEPU GODZINĘ PRZED CZASEM,NO CHYBA KTOŚ TEGO PILNUJE NIE?
klient... 2014-04-08 16:52:30
NIE WIEM KTO KIEDY ,O KTÓREJ ZAMYKA W KAZDYM RAZIE POZDRAWIAM WSZYSTKIE PRZEMIŁE PANIE Z EKO.
klient 2014-04-20 19:30:32
Jestem klientem tego sklepu w sumie od niedawna bo nie przychodziłem do niego ze względu że kiedyś nie było podstawowych produktów, ale teraz przychodzę do niego codziennie bo nie dosyć że niczego tam nie brakuje to jest tam przemiła obsługa.Sklep jest naprawdę zadbany i poukładany. Mogę przyznać teraz widząc sklep kiedyś a teraz że to niebo a ziemia. Nie wiem czy został tam zmieniony personel czy osoba zarządzająca ale muszę przyznać że jest ogromna różnica.
miła pani 2014-05-07 00:41:05
eko ma widocznie nową osobę zarządzającą gdyż faktycznie jest różnica....sklep jest zadbany i poukladany. dziewczyny są miłe. starają się jak mogą. tylko troche ich mało na zmianie.sklep jest zawsze czynny do końca. także proszę takich bzdur nie pisać.
mila pani 2014-05-09 23:09:42
nowa kierowniczka plus zgrany zespol pracownikow = sukces.. roznica jest miedzy tym co bylo a co jest teraz.. tak trzymac..
jurek 2014-06-01 19:53:20
Kierowniczka chyba jakieś dziwne zasady zwolnionego ruchu wprowadziła ponieważ byłem na zakupach dziś rano tj.niedziela ,ruchu wielkiego nie było i obsługi przy kasie chyba też nie, ponieważ pani przy kasie nie była obecna ani ciałem ani duchem.Mogłaby się pozbierać kobieta do kupy chyba że nie powinna wykonywać takiej pracy do jakiej się nie nadaje.
1
mila pani 2014-06-12 20:57:16
odnosnie panskiej wypowiedzi z tego co zauwazylam to dziewczyny w eko nie stoja bezczynnie. jesli ich nie ma przy kasie to zapewne wykladaja towar na sklep bo sam sie nie pouklada na polki. obsluga jest ok.ogolnie jest duzo promocji i roznych przecen produktow.
kubek 2015-01-31 23:07:46
ale to że ktoś traktuje swoją pracę bardziej czy mnie na poważnie to nie zdarza się tylko w eko niestety, wiec tym bym się za bardzo nie przejmował... Ja to myśle o stażu w eko byczyna, tylko nie wiem czy oni w ogóle na jakieś takie staże przyjmują co? macie pojęcie w tym temacie? ktoś coś słyszał może?
kulig 2015-05-05 09:11:53
Chyba jednak trochę te osoby bujały bo widac po rotacji ze kierownik nie traktuje powaznie pracownikow .
klinet 2015-06-15 20:51:41
Jestem klientem tego sklepu i muszę przyznać że jestem bardzo zadowolony z tego sklepu Obsługa sklepu jest zawsze uśmiechnięta i pomocna, sklep dotowarowany.
klient ja 2016-07-31 22:18:19
masz racje sklep Eco za nic ma swoich klientow.CHcialam kupic warzywa w trakcie godzin pracy sklepu,ale obsluga odmowila mi sprzedazy,poniewaz akurat na owoce i warzywa zrobili INWENTERYZACJE (ok.godz.16,30).Zadnej kartki informujacej o tym nie bylo.Śmiech po prostu mogli zamknac caly sklep i isc lepiej do domu jak nie chce sie pracowac.KPINA wielka z ludzi.To nie pierwszy taki beznadziejny przypadek ,poniewaz proszac kiedys o szynke z wiekszego kawalka pani powiedziala ze inne kasjerki zabily by ja jakby otwarla nowe opakowanie..(dodam ze ten scinek ktory zostal byl stary)ale przeprosila ze nie moze sprzedac.Nastepny incydent gdzie po straceniu puszki piwa( gdzie stalo prawie w przejsciu caly stos) musialam za nia zaplacic i posprzatac
1
kos 2016-08-04 17:04:34
Najważniejsze jest to, że każdy dba o to, żeby atmosfera opierała się na przyjacielskich relacjach, to dobry znak.
Zostaw swoją opinię o Eko Byczyna - Byczyna
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eko Byczyna