Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Eko Byczyna

Pracowałeś w firmie Eko Byczyna i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
klient - 2012-11-03 19:16:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUDZIE!!!!!!! \"on\" i itp. czy wy ślepi jesteście???? widać że piszą to byli pracownicy co wszyscy wiedzą co robili laził taki jeden z drugim z kijem w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ie!! a teraz zwolnili jedna uczciwą kobietę i co teraz macie? puste pułki!! brak towaru!!! i jakieś wredne [usunięte przez admina]w sklepie!! poczekajcie jeszcze miesiąc dwa i sklep zamkną!!! szkoda tylko bo blisko na zakupy było
zdjecie uzytkownika
blablabla - 2013-05-25 21:45:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest zakład pracy na miane medalu frontem do pracownika a nie odwrotnie tylko żeby zaszkodzić boże żeby w Byczynie otworzyli Biedronke nikomu źle nie życze ale........
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-13 16:46:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W legnicy szukaja kasjera psrzedawcy do sklepu Eko-Byczyna pracowal ktoś w legnicy i napisze cos więcej?
zdjecie uzytkownika
życzliwy - 2013-08-02 16:07:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obsługa sklepu jest świetna, zawsze uśmiechnięta, pomocna, tylko ten nowy ich regionalny nie daje im żyć..., od kiedy się tam pojawił dziewczyny są zestresowane, zdecydowanie mniej się uśmiechają. Od kiedy to dziewczyny mają malować ściany w sklepie i to w niedziele ? Na własne oczy widziałem jak on krzyczał na panią z mięsnego, czy stał nad dziewczyną która czyściła posadzkę na kolanach przy drzwiach. Co tam się dzieje ?? biedne dziewczyny...
zdjecie uzytkownika
klient - 2013-08-26 18:22:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No bez przesady towaru w tym sklepie jak na lekarstwo ,a pracownika znaleźć na sklepie graniczy z cudem , Panie niestety zajęte plotkami i piciem kawy ,a nie obsługą klienta.
zdjecie uzytkownika
klient - 2013-09-02 13:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownika znaleźć trudno bo pewnie zapierdziela z towarem, kto to widział żeby na tak dużym sklepie pracowało tak mało osób.. kpina..
zdjecie uzytkownika
:) - 2013-09-03 18:44:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trudno znaleźć pracownika bo odbiera 10 palet na zapleczu a niestety sie nie rozdwoi tam to tylko robi cswoje nie stresować się i po 8 godzinach sejonara bo inaczej zwarjujeie o bossszzzz co to się porobiło...Panie Gradecki wróććććććććććććććććććć!!!!!!! i zrób porządek z tymi regionalnymi dor..ami i tympodobnymi....gadami. wrrrrrrrrr
zdjecie uzytkownika
klient - 2013-11-30 22:42:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jak dla mnie to eko jest za drogie pracują tam same kobiety w podeszłym wieku bez energii nikogo nie widać na sklepie a jak się kogoś poprosi bo nikogo na kasie nie ma to obraza poza tym sklep jest zaniedbany robię tam zakupy tylko wtedy kiedy muszę. Mam nadzieję że do Byczyny zagości w końcu Biedronka. Jak coś wiecie to dajcie znać.
zdjecie uzytkownika
:-):-);-) - 2013-12-03 11:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem stałą klientką sklepu Eko i chciałabym pogratulować i podziękować jednej pani z obsługi stoiska mięsnego a w szczególności pani Zosi za jej i serce jakie wkłada w swoją pracę. Jestem pod wrażeniem jak wygląda stoisko gdy Zosia jest w pracy, jest czyste i starannie przygotowane aż chce się kupować, gdy Zosia była na urlopie przez cały tydzień nie zrobiłam żadnych zakupów na stoisku mięsnym. Cieszę się, że jeszcze są takie osoby pracowite i ambitne jak(usunięte przez administratora) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
klientka - 2013-12-08 19:11:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem stałą klientką sklepu Eko w Byczynie i chciałabym powiedzieć że ten sklep przeszedł od ostatniego czasu niesamowitą metamorfozę.Nie wiem czy zmieniło się kierownictwo,ale sklep jest nie do poznania. Sklep czysty, dotowarowany, i aż miło się robi tam zakupy. Obsługa bardzo miła i zawsze służą pomocą. Chciałabym podziękować osobą, które ten sklep tak zmieniły.
zdjecie uzytkownika
klient... - 2014-01-15 18:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIE ZAUWAŻYŁEM ŻEBY PANIE W EKO BYŁY NIEMIŁE CZY TEŻ SAME W "PODESZŁYM" WIEKU,PRZESADA ,POZA TYM RACZEJ WSZYSTKIE SĄ MIŁE I STARAJĄ SIĘ POMÓC JAK MOGĄ NAJLEPIEJ .TYLKO JEDNA Z PAŃ JAKAŚ NOWA ZDAJE SIĘ JEST FAKTYCZNIE NADĘTA I OBRAŻONA NIE WIADOMO O CO I NA KOGO.CO DO RESZTY NIE MOŻNA MIEĆ ZASTRZEŻEŃ .WYŻEJ WYMIENIONA ZOSIA,GRAŻYNKA PANI Z CIE...YNA ZAWSZE POMOGĄ JAK MOGĄ NAWET GDY MAJĄ HUK ROBOTY A JEST TAK BARDZO CZĘSTO.WIDAĆ TO JAK KAŻDA Y PAŃ TAM PRACUJĄCYCH MUSI SIĘ NAPRACOWAĆ.JEDYNE ZASTRZEŻENIE MAM DO TEGO ŻE JEST TAM ZBYT MAŁO PRACOWNIKÓW JAK NA TAKI SKLEP.
zdjecie uzytkownika
nelka992 - 2014-02-24 21:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panie 40 minut przed zamknieciem sklepu wyganiaja klientow ze sklepu ...nie mile ,rozmowa z nimi na pograniczu hamstwa...zwlaszcza taka niska pani w ciemnych wlosach...mila pani w blond wlosach ...ps nie wiem jak moze pracowac z tymi dwoma pozostalymi paniami.tragiczny sklep wiecej tam nic nie kupie
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-03-01 17:14:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zgadzam się z tą ostatnią opinią panie w tym sklepie są miłe i bardzo uprzejme i nie spotkałem się z tym żeby panie szybciej zamykały sklep. Sklep naprawdę super i podziękowania dla obsługi.
zdjecie uzytkownika
klient... - 2014-03-08 08:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA RÓWNIEŻ NIE ZGADZAM SIĘ Z OPINIĄ NELKA 992,TWIERDZI ŻE PRACOWNICE ZAMYKAJĄ SKLEP 40 MIN. PRZED CZASEM,TO JAKAŚ PARANOJA.NO CHYBA ŻE TA PANI NIE ZNA SIĘ NA ZEGARKU?!JEJ OPINIA TO SZCZYT CHAMSTWA I BEZCZELNOŚCI.
zdjecie uzytkownika
kiper - 2014-03-23 10:55:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to, że akurat nelka992 spotkała się z takim traktowaniem w Eko Byczyna to może po prostu jej osobliwy przypadek
zdjecie uzytkownika
KLIENT... - 2014-04-08 16:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUDZIE CZY WAM SIĘ NUDZI?PRZECIEŻ TO OCZYWISTE ŻE NIKT NIE ZAMKNIE SKLEPU GODZINĘ PRZED CZASEM,NO CHYBA KTOŚ TEGO PILNUJE NIE?
zdjecie uzytkownika
klient... - 2014-04-08 16:52:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE WIEM KTO KIEDY ,O KTÓREJ ZAMYKA W KAZDYM RAZIE POZDRAWIAM WSZYSTKIE PRZEMIŁE PANIE Z EKO.
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-04-20 19:30:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem klientem tego sklepu w sumie od niedawna bo nie przychodziłem do niego ze względu że kiedyś nie było podstawowych produktów, ale teraz przychodzę do niego codziennie bo nie dosyć że niczego tam nie brakuje to jest tam przemiła obsługa.Sklep jest naprawdę zadbany i poukładany. Mogę przyznać teraz widząc sklep kiedyś a teraz że to niebo a ziemia. Nie wiem czy został tam zmieniony personel czy osoba zarządzająca ale muszę przyznać że jest ogromna różnica.
zdjecie uzytkownika
miła pani - 2014-05-07 00:41:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
eko ma widocznie nową osobę zarządzającą gdyż faktycznie jest różnica....sklep jest zadbany i poukladany. dziewczyny są miłe. starają się jak mogą. tylko troche ich mało na zmianie.sklep jest zawsze czynny do końca. także proszę takich bzdur nie pisać.
zdjecie uzytkownika
Kito - 2014-05-07 13:12:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co myślicie że jedna osoba zmieniła niemalże całą markę i postrzeganie EKO? Takich rzeczy nie da się zrobić w chwilę...
zdjecie uzytkownika
mila pani - 2014-05-09 23:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nowa kierowniczka plus zgrany zespol pracownikow = sukces.. roznica jest miedzy tym co bylo a co jest teraz.. tak trzymac..
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-05-21 16:38:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serio aż tak sie warunki pracy w Eko Byczyna poprawiły? Co dokładnie wprowadziła ta nowa kierowniczka?
zdjecie uzytkownika
jurek - 2014-06-01 19:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierowniczka chyba jakieś dziwne zasady zwolnionego ruchu wprowadziła ponieważ byłem na zakupach dziś rano tj.niedziela ,ruchu wielkiego nie było i obsługi przy kasie chyba też nie, ponieważ pani przy kasie nie była obecna ani ciałem ani duchem.Mogłaby się pozbierać kobieta do kupy chyba że nie powinna wykonywać takiej pracy do jakiej się nie nadaje.
zdjecie uzytkownika
mila pani - 2014-06-12 20:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odnosnie panskiej wypowiedzi z tego co zauwazylam to dziewczyny w eko nie stoja bezczynnie. jesli ich nie ma przy kasie to zapewne wykladaja towar na sklep bo sam sie nie pouklada na polki. obsluga jest ok.ogolnie jest duzo promocji i roznych przecen produktow.
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-06-20 17:47:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to raczej jasne, że kasjerka czasem coś posprząta, czy wykona drobne prace magazynowe, nie widze w tym nic dziwnego, o to chodzi?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eko Byczyna
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x