pneumat system sp z.o.o

Wrocław

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 1299 ocen.

pneumat system sp z.o.o
3 1299

Opinie o pneumat system sp z.o.o

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.
Expracownik

Za moich czasów w Pneumat System za nadgodziny i wyjazdy niepłacono. Były tylko diety na wyjazdy w postaci możliwości zakupów jedzenia. Jak sobie nie kupiłeś to nie dostałeś żadnych dodatkowych pieniędzy. Co do osób, które najbardziej płakały jaki to Pneumat zły, jak słabo płaci to widać na stronie firmy, że nadal tam pracują! Szok! jak jest mi źle to szukam lepszej pracy! Mi pieniądze się zgadzały:) Nie były rewelacyjne ale relatywnie do efektów mojej pracy:) Jedyny minus to brak zaproszenia na imprezę firmową w momencie, gdy wypowiedziałem umowę z firmą:(

   
robot

Dobrze, że nareszcie został tu poruszony temat zostawania po godzinach i pracy wyjazdowej albo delegacji. Handlowcy mobilni wiedzą na co się piszą i wyjazdy oraz dodatkowy czas na dojazd i powrót jest wliczony w ich zawód. Inaczej ma się sprawa pracowników stacjonarnych w biurach, którzy są zmuszani do zostawania po godzinach, albo wyjazdów na konferencje, targi i do klientów a nie mają za to płaconych żadnych „nadgodzin”. Nikt w firmie nie porusza tego tematu a jak już się to stanie to zaraz dostaje do zrozumienia, że to temat tabu i nie wypada o tym mówić. Zgodnie z prawem jeśli nadgodziny nie są płacone w określonej przepisami wysokości to należy odebrać godziny nadliczbowe wciągu 4 miesięcy. Może zarząd albo Gowork wyjaśnią tę kwestię równie chętnie jak zabierają tu głos?

   
krasnoludek
@Pędzący Odkurzacz 21.01.2018 13:36

Byłem dzisiaj u swojego kierownika, żeby poprosić o wypłatę pieniędzy za nadgodziny. Jak już przestał się śmiać to powiedział, że w Pneumacie pieniądze za nadgodziny to ostatnio ktoś dostał w 96 roku a odebrać godziny to sobie mogę kiedy chcę bylebym był w czasie odbierania nadgodzin w pracy:)

   
Maja

@robot a co firma GoWork.pl ma do nadgodzin w firmie pneumat system sp z.o.o? Dlaczego ma się na ten temat wypowiadać, skoro nie ma wglądu w to co się dzieje w firmie? Myślę, że kwestia odbierania nadgodzin była wyjaśniona przez @Pędzący Odkurzacz .

   
Kodeks pracy - ETAT

Zgodnie z Kodeksem Pracy (art. 129 § 1) czas pracy nie może przekraczać 8 godzin na dobę i przeciętnie 40 godzin w przeciętnie pięciodniowym tygodniu pracy w przyjętym okresie rozliczeniowym nie przekraczającym 4 miesięcy. Na tej podstawie ustala się liczbę godzin do przepracowania przez pracownika. Zgodnie z art. 130 § 1 Kodeksu Pracy w celu wyznaczenia wymiaru czasu pracy w danym okresie rozliczeniowym należy: 1. przemnożyć przez 40 liczbę tygodni przypadających do przepracowania w tym okresie (dla miesięcznego okresu rozliczeniowego jest to 4); 2. dodać do otrzymanej liczby liczbę dni pozostałych do końca okresu rozliczeniowego, przypadających od poniedziałku do piątku przemnożoną przez 8; 3. odjąć po 8 godzin za każde święto wolne od pracy przypadające w dniu innym niż niedziela.

   
r
@Kodeks pracy - ETAT 20.01.2018 14:58

Co za bezczelność i chamstwo tak ordynarnie upominać się o pieniądze za swoją pracę i czas. Praca w Pneumacie to sama przyjemność a pieniądze szczęścia nie dają. Nie rozumiem ludzi, którzy chcą wychodzić z pracy i siedzieć w tych swoich mieszkankach, chlać piwo przed telewizorem, zajmować się dziećmi, spędzać czas z rodziną, znajomymi... Pneumat to wasz dom, to wasza rodzina a i jedno piwo na koszt firmy się znajdzie! :) Nie lepiej siedzieć w pracy po 16 od 6 rano albo jeździć w Polskę jak długa i szeroka na konferencje, targi, zjazdy, szkolenia, zebrania, testy, prezentacje...? Ja tu muszę pracować 24/7 żeby zapłacić za wasze zusy i inne bzdury a wy tacy niewdzięczni jesteście! Ledwo nam zostaje na rowery dla prezesów przez waszą zachłanność!

   
Kodeks pracy - NADGODZINY

Pod pojęciem „pracy w godzinach nadliczbowych”, zgodnie z art. 151 ustawy – Kodeks pracy, rozumie się pracę wykonywaną ponad obowiązujące pracownika normy czasu pracy, a także pracę wykonywaną ponad przedłużony dobowy wymiar czasu pracy, wynikający z obowiązującego pracownika systemu i rozkładu czasu pracy. Praca w godzinach nadliczbowych jest dopuszczalna w razie konieczności prowadzenia akcji ratowniczej w celu ochrony życia lub zdrowia ludzkiego, ochrony mienia lub środowiska albo usunięcia awarii, szczególnych potrzeb pracodawcy. Dodatek za pracę w godzinach nadliczbowych przysługuje na mocy ustawy – Kodeks pracy pracownikowi, który świadczy pracę ponad obowiązujące go normy czasu pracy. Stanowi dodatkowe wynagrodzenie za nadgodziny. Dodatek za pracę w godzinach nadliczbowych nie przysługuje jednak pracownikom samorządowym. Pracownikowi świadczącemu pracę w godzinach nadliczbowych przysługuje wynagrodzenie oraz dodatek pieniężny. Wysokość dodatku określona jest ustawowo i wynosi odpowiednio 100% wynagrodzenia – za pracę w godzinach nadliczbowych przypadających: w nocy; w niedziele i święta niebędące dla pracownika dniami pracy, zgodnie z obowiązującym go rozkładem czasu pracy oraz w dniu wolnym od pracy udzielonym pracownikowi w zamian za pracę w niedzielę lub w święto, zgodnie z obowiązującym go rozkładem czasu pracy; 50% wynagrodzenia – za pracę w godzinach nadliczbowych przypadających w każdym innym dniu niż określony w pkt 1. Pracodawca może także zamiast wskazanego dodatku pieniężnego udzielić pracownikowi czasu wolnego od pracy. Sąd Najwyższy wyraźnie wskazał, że wystąpienie pracy w godzinach nadliczbowych nie jest uzależnione od stosowanych sposobów (metod) wynagradzania (czasowe, akordowe, dniówka zadaniowa, prowizja), ale jedynie od przekroczenia normy czasu pracy (wyrok z 12 czerwca 1997 r., I PKN 204/97).

   
Były
@Kodeks pracy - NADGODZINY 20.01.2018 15:01

Te komentarze z pewnością są bardzo niezgodne z regulaminem i niezwłocznie zostaną zarchiwizowane przez administratora portalu gowork.

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
inspekcja pracy:)

Na rozmowie usłyszysz bajki o dobrych zarobkach ale to tylko bajki. Nikt tu nie szanuje prywatnego czasu pracowników (zostawanie po 16 za darmo, wyjazdy przez całą Polskę jednego dnia za darmo) i w zamian za pełne poświęcenie firmie oferuje się 2000 - 2500 zł netto. Podwyżka to taka legenda, którą słyszysz tylko jak się przyjmujesz do pracy a później lepiej nie używaj tego słowa bo będziesz musiał robić z siebie głupka za 200zł przed ''wielkimi panami'' bez żadnego wykształcenia. Fundusz socjalny istnieje tylko na pasku podobnie do czterdziestogodzinnego tygodnia pracy.

   
Maja

@CTRL C / CTRL V jak już wcześniej wspomniałam nikt nie zabrania robić screenów. Możesz w sprawie usuniętych komentarzy napisać do admina forum na adres [email protected] Bo tylko on może archiwizować wpisy niezgodne z regulaminem forum.

   
Wiarus
@Maja 18.01.2018 08:52

Mam kilkanascie lat pracy w branży,myślałem o tym żeby przejść do Pneumatu,z moimi kontaktami nie byłoby problemu z zatrudnieniem.Po tej lekturze i info od kolegi który tam pracuje nie zdecyduję się.

   
Nowy

Cześć wszystkim, Jestem zainteresowany pracą w firmie Pneumat System ale nie wiem co myśleć o komentarzach na go work. Wiele negatywnych opini o pracy i pracodawcy. Czy ktoś udzieli konkretnych informacji na temat zarobków na stanowisku mobilnego doradcy ds technicznych? Interesuje mnie tez jakie firma daje możliwości rozwoju i awansu. O co chodzi z oszukiwaniem klientów? Chę przejść do Pneumatu ze swoją bazą klientów ale nie mogę pozwolić sobie na kiwanie ich bo stracę te kontakty bezpowrotnie. Będę wdzięczny za konkrety. Szkoda czasu na spotkania z HR jesli płacą nędznie, premie są nierealne a umowy z klientami nie są dotrzymywane.

   
Piast Kolodziej
@Wszystko jasne 04.01.2018 00:43

Trafiłeś w sedno ale warto wspomnieć o windykacji w tej firmie. Z grubsza sprawę ujmując dział windykacji windykację prowadzi przede wszystkim na handlowcach. Jeśli sprzedasz coś ale Twój klient nie zapłaci faktury to firma obciąża handlowca kosztami niezapłaconej faktury. Uwaga nie kosztami prowizji z faktury lecz kosztami towaru z niej. Ale spokojnie, firma idzie Ci na rękę i ściąga z Ciebie koszt towaru po cenie zakupu... Super, dziękujemy Ci prywaciarzu! Zamiast płacić 10 000 zapłacisz 5 000. Ciekawe jak to z fiskusem rozliczyć? Faktura z Pneumatu na klienta a Ty płacisz. Absurd? Wiadomo premia uznaniowa więc można z nią zrobić wszystko.

   
Nie jestem robotem

Czytając niektóre opinie mam wrażenie, że opisują zupełnie inną firmę, niż ta w której pracuję. Zatrudniłem się w Pneumat System pięć lat temu, zdecydowana większość ludzi, którzy wtedy pracowali, są w tej firmie nadal. Wielu z tych, którzy się zatrudniali w podobnym czasie co ja, pracują tam dalej i mówię tu o ludziach w różnych działach. Żeby nie być gołosłownym: wejdźcie na stronę firmy albo pogooglajcie sobie trochę: na zdjęciach z imprez firmowych sprzed 2, 3, 5, 7 lat zobaczycie wiele tych samych twarzy. Więc chyba nie jest tak źle albo w tej firmie pracuje kilkudziesięciu masochistów :) Oczywiście nie jest idealnie ale jak pójdziesz do kierownictwa i normalnie porozmawiasz, to można dojść do porozumienia

   
Nick
@just like that 12.11.2017 19:11

Masz w 100% rację. Nikt z firmą ślubu nie bierze. To normalne, że ludzie przychodzą i odchodzą bo znajdą lepszą pracę (lepsza płaca, większa firma, inny klimat). Zawsze jednak można rozstać się z klasą i zwyczajnie podziękować sobie za ten czas współpracy. Tym bardziej jeśli ktoś pracuje kilka lat i w między czasie przyniesie kilka milionów do firmy. Ale nie... firma zawsze się obraża, zawsze robi jakiś czarny PR, a z dniem złożenia wypowiedzenia pracownik staje śmierdzącym jajem na które zbiera się haki... bo zawsze można potrącić coś z wynagrodzenia albo obciążyć jakimiś kosztami. Pracuję dłużej niż szumna Ania i widziałem rozstania z nie jednym pracownikiem i powiem szczerze - jestem zażenowany. Tak jak wspomniałeś... wtedy wychodzi klasa lub jej brak. Niestety firma stosuje podstawową zasadę jesteś z firmą lub po drugiej stronie barykady. Nie znoszą innego punktu widzenia co zarząd powie jest święte. O głośnym zdaniu innym niż powszechnie przyjętym możesz zapomnieć bo od razu popadniesz w niełaskę. Typowy objaw ludzi zakompleksionych. Absurdów jest więcej... kreowanie się na firmę rodzinną gdzie na zdjęciach z corocznego spotkania firmowego dokleja się nieobecnych aby wizualnie poszerzyć grono pracowników. Każdy może to sprawdzić osobiście na zdjęciach w oddziałach. Co chwilę firma chwali się kolejnymi gazelami biznesu, diamentami forbsa w słynnym biurowcu windą może jeździć tylko zarząd - reszta zapycha schodami dla zdrowia. To jest klimat firmy rodzinnej. Firma obciąża pracownika niezapłaconymi fakturami przez klienta. Piętnuje klientów za każdy dzień przeterminowania ale nikt nie mówi dlaczego są braki na magazynie... bo pneumat sam nie płaci swoim dostawcą. Wystarczy posłuchać product managerów jak często wysyłka towaru zostaje wstrzymana ze względu na płatności - a klienci czekają. Ilu dostawców zrezygnowało ze współpracy z pneumatem bo po pierwszym wooow biurowiec itp. wyszła smutna prawda. Takich tematów jest wiele, które w całości oddają klimat pracy w pseudo korporacji. Poza tym Panowie kierownicy... stwierdzenia w stylu "zabierz się do pracy" możecie sobie oszczędzić bo to głównie Wy oddziałowa klasa kierownicza uchodzi wśród pracowników w terenie za największych nierobów i ściemniaczy. I nie mówcie, że nie biegacie za tematem za 1000zł bo potraficie spierać się o dużo mniejsze kwoty. Przykład sławetnego pewnego wielkopolskiego kierownika który przez rok przepisał sobie blisko 200 klientów nawet podbierając tematy innym pracownikom. (tematy pewnie znane byłym i obecnym pracownikom).

   
Maja

@znikający komentarz :) na stronie GoWork.pl znajdziecie miejsce, w którym jest oferta dla pracodawców i nie wiąże się ona z usuwaniem wpisów. Jak już wspomniałam usuwa wpisy admin, do którego kontakt to: [email protected] Jeżeli masz wątpliwości, co do znikających opinii to możesz mu wysyłać te screeny (przecież możesz je robić jak tylko taką masz potrzebę). Myślę, że to jest jedyna osoba, z którą powinieneś swoje wątpliwości na ten temat rozwiązywać. @KCPZPR kolejny raz powtarzam, nie firma „tuszuje” komentarze. Komentarze łamiące regulamin są archiwizowane przez administratora. @pryszczaty z tego co wiem to forum o pracy w firmie Pneumat system, a nie o mojej osobie i takie dygresje nie są na temat. Ja nie muszę się do błędu przyznawać, bo go nie popełniłam. Już wyżej to uargumentowałam. Regulamin nie jest tutaj cenzurą i takie określenie jest takie nie na miejscu. Jest to forum publiczne i nie może być tak, że nie ma tutaj żadnych obowiązujących zasad i każdy pisze co tylko sobie chce. Nie uważasz, że w miejscu, gdzie ludzie szukają opinii o pracodawcy kłamstwa i wulgaryzmy nie powinny być tolerowane i powinny być usuwane? @wc prezes masz rację naruszyłeś moje imię i właśnie zgodnie z regulaminem Twój komentarz może zniknąć. Ale nie chodzi tu o to, że jestem moderatorem, ale że nikogo na forum nie można obrażać. Dobrze też zauważyłeś, że oferta serwisu Gowork.pl nie zapewnia pracodawcy usuwania komentarzy. Tak to admin ocenia według regulaminu te wpisy, ale jeżeli uważasz, że jakiś wpis jest prawdziwy, a został zarchiwizowany to można złożyć reklamację. Wszystko na ten temat masz napisane regulaminie forum.

   
Maja

@Pochlebca, @anonimowy p....s, @anonymous na serwisie Gowork.pl nie ma możliwości kupienia gwiazdek i wykupienia usuwania komentarzy. @anonim, @Wesołek - chociaż pewno nie ;), @bolesna prawda nie firma pneumat system usuwa komentarze, a archiwizuje je administrator forum. Jak już wcześniej pisałam tylko te, które naruszają regulamin forum. Dlatego jeżeli nie chcecie, by wasze opinie znikały zapoznajcie się z nim: https://www.gowork.pl/regulamin

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
anonymous

Już 958 osób zagłosowało. Nie ma to jak lewe kupione głosy.

   
Kamila

Pracuje w Pneumacie 15 lat. Jeśli jesteście uczciwi, angażujecie się w swoją pracę, wykazujecie inicjatywę i jesteście asertywni to będziecie z pracy zadowoleni:)Proszę poznajcie nas osobiście zanim podejmiecie decyzje czy chcecie do nas dołączyć - opinie z forum to za mało. Ps. Wesołych Świat

   
a to ciekawe...
@Kamila 14.12.2017 15:31

Pani Kamilo odnośnie Pani pracy w Pneumacie krążą już legendy. Podobnie jak o całym dziale marketingu. Masz rację świetnie on pasuje do całościowej polityki firmy. Bez względu o co poprosi się Ciebie lub Twój dział to usłyszeć można tylko wodolejstwo, spychologię i "zarobienie"... Gdy przyjdzie co do czego pracownik nie ma w was żadnego wsparcia bo Ty jesteś zajęta odbieraniem kolejnej gazeli albo wyborem kolorystyki do kalendarza. Akcje "katalog" czy świąteczny kalendarz dla nieistniejących osób obrosły legendą. Tyle czasu w jednej firmie... Pewnie jest to Twoja pierwsza praca dlatego nie masz porównania jak to jest w innych firmach. Mieszkańcy Korei Północnej też uważają swój kraj za mlekiem i miodem płynący.... bo nie mają porównania ze światem zewnętrznym... Może z pułapu "pani dyrektor", jej klimatyzowanego "gabinetu" pewne rzeczy wyglądają inaczej... Kamilo jesteś oderwana od rzeczywistości. Ty nawet nie pracujesz na tym samym piętrze co zwyczajni pracownicy. Nie wiesz jak wygląda praca szeregowych pracowników we Wrocławiu... A kiedy ostatnio byłaś w oddziałach? Twoja rzeczywistość kończy się na bieganiu za stadkiem gazel i pisaniem głupich maili pt. "znów nas jest więcej"... Swoją drogą ciekawe dlaczego nie piszesz maili jak ktoś odchodzi... Tylko wszystko jest owiane wielką tajemnicą. A jak pracownik jest już poza firmą następuje oficjalnie obrzucanie "gównem" jego osoby... Coraz mniej osób chce poznawać firmę Pneumat osobiście... bo coraz więcej osób szanuje swój czas...

   
Arytmetyka biać :)

Na gowork można nie tylko zapłacić za usuwanie negatywnych opinii ale i za podwyższenie oceny!!! Z 2 gwiazdek zrobiły się 4 a oceniających jest prawie 900, to 9 razy więcej niż wszystkich pracowników. Wszyscy zadowoleni z pracy w Pneumat system musieli zagłosować po 150 razy:) Jeszcze nie można płacić za obniżanie ocen pod negatywnymi komentarzami:) Klasę człowieka poznasz po tym czy potrafi przyznać się do winy i uderzyć w pierś. Wykształcenie zawodowe czy studia w wieku 40 lat też świadczą o czymś:)

   
były pracownik

Borze chroń od pracy u polskiego prywaciarza. Super social, super zarobki, jak na lata 90 ubiegłego wieku? Jaki bogaty social, wylicz benefity i ile pracownik musi za nie zapłacić i co za to dostaje? Zarobki rzędu 1800, 2000, dla szczęśliwców 2500 w 2017 roku to wysokie zarobki? Chyba na ukrainie. Nie wstyd wam o tym pisać w ogłoszeniu? Ktoś tu stracił kontakt z rzeczywistością albo dawno nie był w sklepie, (usunięte przez administratora) nie płacił, dziecku zeszytów nie kupował?

   
Xy

Przedstawię kilka informacji o pracy w Pneumat System. - niskie płace - zmuszanie do szczepień na grypę pod groźbą kary - żenująco niska jakość zarządzania firmą - wynagradzanie i awans osób które na to nie zasłużyły, karanie i naciskanie osób pracujących ciężko - niesprawiedliwość płacowa - oszczędzanie na błahych rzeczach - obniżanie pensji czy premii dobrym pracownikom ktore następnie odchodzą z firmy (wygląda to tak jakby ktoś wsród osób decyzyjnych był sabotażystą). - totalna inwigilacja - ciężka, nieprzyjazna atmosfera pracy - niekompetentni, niedecyzyjni kierownicy przeciwnie nastawieni do pracowników (domyślam się że że względu na presję z góry) - większość szeregowych pracowników jest jednak świetna i to jeszcze oni jakoś trzymają tą firmę ale przy rotacji większej niż fabryce wróżę firmie zapaść - rynek w czasie słabszej koniunktury zweryfikuje. Odnoszę wrażenie że góra naczytała się mądrych książek z których nie potrafiła wyciągnąć słusznych wniosków, a wzięła wszystko dosłownie.

   
niki
@IVAS 24.11.2017 12:48

Ile zapłaciłeś za usunięcie kilkudziesięciu zgodnych z regulaminem ale niewygodnych dla ciebie wpisów na tym forum? Ile kosztuje jedna gwiazdka w ocenie firmy? 700 ocen? Bardzo wiarygodne, gratulacje:)

   
biuro

Ludzie w biurach, na produkcji i magazynie zarabiają 2000 - 2500 netto, zero premii, bonów, wczasów pod gruszą, premii świątecznych a fundusz socjalny to zgrzewka piwa raz do roku na zapicie myśli o wypłacie. Handlowcy dostają taką samą podstawę 2000 - 2500 tylko mają szansę na premię ale często na początku jest goła podstawa albo mała prowizja przez długi czas minus 250zł za samochód służbowy. Jest karta multisport, prywatna opieka medyczna i ubezpieczenie grupowe ale oczywiście wszystko płatne i tylko podstawowe pakiety. Na rozmowie mówią dużo i oczekują dużo ale dużo płacić nie zamierzają. Dziękuję za informacje. Chyba jednak odpuszczę. Nie mogę sobie pozwolić na pracę w niepewnych warunkach. Nie po to zmieniam pracę żeby pogorszyć sobie standard życia. Pozdrawiam.

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
usuwają opinie ale prawda wrac
@pnowoczesna propaganda 04.12.2017 17:45

Firma oferuje żenująco niskie wynagrodzenie. Potwierdzam opcję 1800-2200 podstawy. Firma inwestuje ale tylko w siebie. Od jakiegoś czasu zatrudniają ludzi bez doświadczenia bo tylko tacy godzą się na takie wynagrodzenia. Duża rotacja. Zarząd liczy się z pracownikiem tylko do momentu gdy przynosi pieniądze. Jeśli zdecydujesz się na zmianę pracy nie pozostawią na tobie suchej nitki. Zawsze będziesz tym złym pracownikiem który do niczego się nie nadawał. Firma chce lansować się na korporacje, ale zakompleksiony zarząd i kierownictwo pokazuje że nigdy nie osiągną takiego poziomu profesjonalizmu

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Prawda Was Wyzwoli

Chciałem właśnie dodać opinię ale powyższy wpis wyczerpuje temat. Może tylko dodałbym o kłamstwach dzieci Państwa P. wobec pracowników

   
przetsiębiorca

Ja też mam firmę i jak Wy kiepsko płacę swoim pracownikom i na święta daję im kilo sera zamiast bonów a oni zaczynają mi się buntować i wypisują na goworku takie tam różne opinie. Chcę je wykasować a Wy podobno wiecie jak to się robi bo co i rusz znikają Wam jakieś złe opinie?

   
anonim

Jak usuwają opinie to na pewno coś ukrywają przed przyszłymi pracownikami i trzeba na nich uważać. Wstyd, zamiast lepiej płacić to uciszają ludzi i udawać, że nic się nie stało. To nie pada deszcz...

   
nick

A może wypowie się ktoś na temat pracy na stanowisku doradcy techniczno-handlowego. Jakie zarobki mniej wiecej, jakie samochody i czy do uzytku prywatnego, jakie regiony, jakie inne narzedzia pracy itp

   
produkcja
@filtełzoszuszaszem 11.10.2017 09:03

Po co te kłamstwa o zarobkach? Marnujecie ludziom czas oszukując ich! 1800 - 2000 zł to bardzo dobrze? No to idź i pracuja za te pieniądze, utrzymuj z nich rodzinę, zapłać rachunki... powodzenia. Gotuje się we mnie jak słyszę te brednie i propagandę! Usuwacie wpisy w których piszemy prawdę, nie mówicie prawdy na rozmowie, później beszczelnie zbywacie ludzi! Co z wami, z Range Rovera, Mercedesa, Lexusa wartych po pół miliona nie widać cen w sklepach i kosztów życia?

   
Maja

@Były, @ciekawski "znikają" pewnie te komentarze, które są naruszeniem regulaminu. Według niego taki komentarz może zostać usunięte przez administratora forum. @Prezio Twoja wypowiedź nie brzmi wiarygodnie, a podszywanie się nie jest dozwolone. Zatem wszystkich proszę o zachowanie kultury wypowiedzi i stosowanie się do zasad regulaminu w wypowiadaniu się na temat firmy pneumat system.

   
Wesołek - chociaż pewno nie ;)
@Maja 28.11.2017 11:11

Śpieszcie się czytać posty... tak szybko znikają!!!

   
szukam pracy

Dzień dobry. Znalazłem jedno z ogłoszeń o pracy w.w. firmy i ogólnie warunki w ogłoszeniu są mało precyzyjne ale wyglądają nieźle tylko to co przeczytałem na tej stronie odbiega od standardów i wyobrażeń o przyszłej pracy. Nie jestem człowiekiem zaraz po szkole, nabyłem doświadczenie na podobnym stanowisku, posiadam rodzinę i własne życie a więc do pracy 24/7 się nie nadaję i nie jestem w stanie utrzymać siebie i rodziny za kwotę poniżej 3200 - 3500 zł netto miesięcznie i wiem, że są to uczciwe dochody w pracy zajmującej 40 godzin tygodniowo przy zwyczajnym zaangażowaniu i trybie pracy. Nie jestem obibokiem ale oranie w polu i komiwojażerka mnie nie interesuje. Nie mogę sobie pozwolić na okres próbny z zarobkami rzędu 2000 - 2500 zł netto przez jakiś czas bo bank, elektrownia i inne opłaty nie poczekają aż przejdę okres próbny i zasłużę kiedyś na rozsądne pieniądze. Chciałbym zapytać czy moje oczekiwania są realne w Pneuma Systems czy nie? Proszę o szczerą i uczciwą odpowiedź najlepiej jakiegoś doświadczonego pracownika a nie frustrata albo dział PR bo nikt nie szuka obietnic i cudów ani pracy dla pracy. Z góry dziękuję za życzliwość i pomoc. Pozdrawiam.

   
szukam pracy

Dziękuję za informacje. Chyba jednak odpuszczę. Nie mogę sobie pozwolić na pracę w niepewnych warunkach. Nie po to zmieniam pracę żeby pogorszyć sobie standard życia. Pozdrawiam.

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
w końcu

cała prawda!!!

   
ciekawski

dlaczego znikają niektóre opinie, (akurat te negatywne)? czyżby "decyzją zarządu"?

   
Zarząd
@ciekawski 23.11.2017 21:28

decyzją zarządu wszystko jest super, ludzie szczęśliwi a zarobki fantastyczne i nie ma powodu do pisania negatywnych opinii.

   
obserwator

praca w pneumacie to jak pójść podczas wyboru ścieżki życiowej naokoło i zbierać po drodze kamienie... to głupota i można dorobić się tylko garba na którym prywaciarz postawi swoje auta w cenie domu i dom w cenie życiowego dorobku stu swoich pracowników

   
głos pneumatu

Polityka firmy jest nastawiona na minimalizowanie inwestycji w pracownika. Minimalna płaca i szumna perspektywa premii za 6-10 miesięcy. Na zarobki rzędu 2000-2500zł decydują się ludzie bez doświadczenia, dla których często jest to pierwsza praca. Nowy zarząd usilnie chce zrobić z firmy korporacje choć pod szumnym hasłem "firmy rodzinnej" w którą nikt poza Panią Bożeną już chyba nie wierzy. Co roku firma chwali się wzrostami sprzedaży... ale tak naprawdę wychodzą dwie kwestie. Wraz z rozwojem firmy nie idzie rozwój pracowników ani wzrost wynagrodzeń (a wręcz przeciwnie... im więcej ma firma tym bardziej próbuje dokręcić śrubę pracownikowi). Poza tym z roku na rok rozwój firmy mocno spowalnia. Głównie jest to spowodowane sposobem zarządzania i dużą rotacją pracowników. Klienci w wielu przypadkach nie nadążają zmieniać nazwisk w telefonach. Nawet w szeregach firmy wielu pracowników przestało zapisywać nowych w telefonie bo pewnie zmienią się wciągu 3 m-c. Myślę, że wiele komentarzy na tym forum jest spowodowane polityką firmy. To, że ludzie zmieniają pracę jest moim zdaniem normalne. Jednak bez względu czy pracowałeś miesiac czy kilka lat gdy składasz rezygnację - zawsze jesteś tym złym. Po firmie zaczynają krążyć dziwne historie które mają na celu zniesławienie danej osoby. Nikt nigdy nie otrzymał podziekowania za wspólnie przepracowany czas. Takie zachowanie świadczy tylko o klasie firmy. Tu nie chodzi o "obsmarowanie" firmy, ale niech do nich dotrze, że pewne zachowania, pewne działania na rynku mają swoje konsekwencje. Przez długi czas wiele osób milczało "dla miłej zgody", ale jak wszystko ma swoje granice. A ponieważ lawinowo przyrasta grupa ludzi, która została potraktowana nie fair przez firmę to efektem są te komentarze. Moim zdaniem nie mają one charakteru szkalowania a przedstawienia twardych faktów. Skoro taka jest polityka firmy to nie powinni mieć o to pretensji. Firma Pneumat nigdy nie dogoni liderów rynku, a moim zdaniem coraz bardziej traci rynek na rzecz mniejszych firm, bo upada mit dużej profesjonalnej firmy. Afiszowanie się nowym biurowcem czy suwnicą... jest dosyć słabe. Firmę tworzą ludzie... a Ci obchodzą Pneumat szerokim łukiem.

   
Stołówka.

Pozdrawiamy wszystkich pracowników w ten piękny sobotni "wolny" dzień i zapraszamy do pomocy. Chłopaki z magazynu. Ps.przydał by się jakiś spec od kabli bo mamy problem:)

   
jaka płaca taka praca
@Stołówka. 18.11.2017 10:23

Najlepszy sposób kontaktowania się z pracownikami Pneumat System to pisanie ogłoszeń na pracuj.pl i gowork.pl bo zawsze jak nie szukają lepszej pracy to piszą i lajują opinie o swoim pracodawcy.

   
Maja

@Anonim rzeczywiście, dodatkowe bony, czy benefity oferowane przez pracodawcę są, oprócz oczywiście adekwatnego wynagrodzenia, dużym czynnikiem wpływającym na motywację pracowników. Z tego co widzę w ofertach pracy, pneumat system już oferuje dofinansowanie do dodatkowych pakietów socjalnych. Rozumiem, że według Ciebie przydałyby się jeszcze dodatkowe benefity. Piszesz też również o tym, co w firmie Ci odpowiada. To, że warunki pracy są bardzo dobre oraz pracownicy tworzą dobry zespół, jest ważną informacją dla osób, którzy rozważają zatrudnienie się w firmie. Jeśli możesz podać jeszcze kilka informacji, to chętnie usłyszymy więcej na temat tego jak wygląda typowy dzień pracy na stanowisku, które zajmujesz.

   
szczegułowy
@Maja 30.06.2017 09:12

i doczekałaś się szczegułów powyzej