Pneumat System Sp. z o.o.

Adres: Obornicka 160, 51-114 Wrocław

NIP: 8951791519 KRS: 0000164061

Pneumat System Sp. z o.o.
3 1807 6 1

Opinie o Pneumat System Sp. z o.o.

Pneumat System Sp. z o.o.

Jak większość firm jesteśmy teraz w gorącym okresie. Zakończenie roku to czas podsumowań, raportów, dopinania budżetów – wiecie z pewnością o czym mówię. W tym wirze pamiętamy jednak o tym, co w życiu najważniejsze! Cały zespół zaangażował się w akcję szlachetnej paczki. Połowa naszego holu została skąpana w paczkach dla potrzebującej rodziny. Dziękujemy, macie ogromne serca!!!! 6 grudnia odwiedził nas Mikołaj (wygląda na to, że byliśmy grzeczni). Nasz „Głos Pneumatu” (cotygodniowy newsletter wewnętrzny, bez którego nie wyobrażamy sobie życia) był przepełniony pozytywnymi informacjami. To be continued…. :)

T
@Pneumat System Sp. z o.o. 12.12.2018 09:11

Pomaganie potrzebującym to bardzo szlachetna inicjatywa. Robienie sobie z pomagania reklamy i promowanie się w internecie na takiej pomocy to naprawdę żałosne.

Pneumat System Sp. z o.o.
@T 12.12.2018 22:01

Zawsze głośno mówiliśmy o tym co dobrego robimy. Zamieszczamy takie informację na FB, linkedIn, stronie kariera i naszej stronie www.pneumat.com.pl. Tym bardziej, że wiele inicjatyw jak np. szlachetna paczka to inicjatywa naszych pracowników. Mamy nadzieję, że to zainspiruje innych, którzy jeszcze nie odkryli jak wspaniałe jest pomaganie.

Pneumat System Sp. z o.o.
@T 12.12.2018 22:01

Pomaganie jest bardzo ok ! Można uważać, że lepiej jest to robić dyskretnie i można uważać, że głośne mówienie o tym inspiruje innych :)

x
@Pneumat System Sp. z o.o. 13.12.2018 08:39

Tak się składa , że prawdziwy altruizm i chęć pomocy nie potrzebuje poklasku. Czysty marketing nic więcej. Skoro tak pomagacie to może warto na początek otworzyć oczy i rozejrzeć się dookoła. Empatii do pracowników niestety brakuje. Może byłoby coś więcej wtedy też z tego marketingu l, bo patrząc na liczbę głosów przy negatywnych komentarzach - nie jest dobrze.

Pneumat System Sp. z o.o.
@x 10.01.2019 15:50

Dziękujemy za tę opinię. Zdajemy sobie sprawę, że empatia nie zawsze jest na wystarczająco wysokim poziomie dlatego uczymy się, rozmawiamy i działamy. W nowej strategii firmy kładziemy bardzo duży nacisk na rozwój pracowników. Jednym z głównych projektów jest akademia rozwoju Pneumat System dla wszystkich pracowników spółki. Jesteśmy właśnie w trakcie warsztatów, w których docelowo ( do końca stycznia ) będzie uczestniczyło 90 osób. Można uważać, że pomaganie nie potrzebuje poklasku i można też głośno klaskać i chwalić się tym, że zrobiło się coś dobrego po to by inspirować innych. W naszym przekonaniu wykorzystywanie narzędzi marketingowych do promowania „pomagania” jest bardzo ok. Nasi pracownicy zawsze z otwartym sercem przyłączają się do pomagania i co cieszy najbardziej w większości są inicjatorami takich akcji.

X
@Pneumat System Sp. z o.o. 11.01.2019 13:25

Widzę że nie zrozumieliście. Chodziło o to że robicie to TYLKO I WYŁĄCZNIE POD PUBLICZKĘ a nie potraficie być dobrzy dla ludzi żyjących obok Was!!! Te marketingowe gadki, żeby ukryć ogrom złych komentarzy na temat tego jak traktujecie ludzi, nic nie zmienią. Zacznijcie być dobrzy lokalnie, a potem chwalcie się pomocą globalnie. Zachęcam wszystkich do przeczytania komentarzy poniżej, a nie tylko tego marketingowego bełkotu. Nikomu ust nie zamkniecie.

X
@Pneumat System Sp. z o.o. 12.12.2018 09:11

A tak w ogóle to chyba miejsce na opinię pracowników a nie wasza tablica z miejscem na wpisy marketingowe? Od tego macie Facebooka. Typowa próba ukrycia negatywnych komentarzy.

U
@X 14.01.2019 12:49

Marketing garściami czerpie z telezakupów, propagandowe broszury i nachalny spam z fałszywym uśmieszkiem.

Cnc

Witam, na jakie wynagrodzenie może liczyć doświadczony frezer cnc (Wrocław) z umiejętnością programowania, rysowania w CAD, konstrukcji oprzyrzadowan i samodzielnej pracy nad technologią może liczyć na wynagrodzenie powyżej 6000 zł brutto? Prosiłbym o rzetelną opinię. Pozdrawiam

Cnc
@Cnc 04.01.2019 07:36

Na jakie wynagrodzenie może liczyć? Czy może liczyć na pensję powyżej 6k.?Przepraszam za literówkę

Pneumat System Sp. z o.o.
@Cnc 04.01.2019 07:36

Dziękujemy za zainteresowanie pracą w naszej firmie. Wynagrodzenie na stanowisku frezera CNC zależy od zakresu posiadanych umiejętności i od posiadanego doświadczenia. Zapraszamy do złożenia CV na adres rekrutacja@pneumat.com.pl

Rey
@Cnc 04.01.2019 07:36

6000 zł brutto w Pneumacie? Musisz aplikować co najmniej na stanowisko dyrektora.

Cnc
@Rey 07.01.2019 18:04

A jesteś w stanie podać jakieś widelki ? Nie specjalnie zależy mi na zmianie pracy, po prostu do Pneumatu mam rzut beretem, stąd też zastanawiam się, czy nie złożyć cv. A po przeczytaniu opinii mam małe wątpliwości.

Pneumat System Sp. z o.o.
@Cnc 07.01.2019 21:36

Prosimy o złożenie CV i kontakt pod adresem rekrutacja@pneumat.com.pl, wtedy będziemy mogli rozwiać wątpliwość i podamy konkretne widełki płacowe. "Cnc" wskazałeś na bardzo ważną kwestię jaką jest odległość miejsca pracy od miejsca zamieszkania. Wielu naszych wieloletnich pracowników to osoby, które mieszkają w sąsiedztwie ul. Obornickiej .

Cnc
@Cnc 07.01.2019 21:36

"Płacimy grosze ale przynajmniej będzie blisko do roboty"? :) Osobliwa strategia. Wieloletni pracownicy tak szybko odchodzą, co...? :) Kiedy polskie firmy zrozumieją, że żeby mieć dobrego, uczciwego pracownika to trzeba dobrze, uczciwie zapłacić. Fala strajków dotrze też do sektora prywatnego, to tylko kwestia czasu... Powodzenia

Były@
@Cnc 08.01.2019 22:00

A ty na ich czele z tego co widzę, bo na każdy post masz coś ciekawego do napisania.

Bartek

Witam, pracuje ktoś może w tej firmie na magazynie, i mógłby napisać jaka tam jest atmosfera, zarobki itd? Z góry Dziękuję za odpowiedź.

Niebo
@Bartek 28.12.2018 17:15

Praca na magazynie czy w Pneumacie czy w innej firmie nie nalezy do lekkich zadań. Osobiście atmosfera przyjacielska mimo kilku „przypadków”. Zarobki bardzo przeciętne, 2500 podstawy. Jak masz gadane i dobre argumenty to może coś zdziałasz. Nie licz na wsparcie kierownika...

Pneumat System Sp. z o.o.

Informacja dla Wszystkich kibiców żużla – też kochamy ten sport!!! Jesteśmy oficjalnym sponsorem WTS Sparta Wrocław. W minioną sobotę ( 15.12.2018), podczas uroczystej wigilii Sparty otrzymaliśmy replikę brązowego medalu. Cieszymy się jak małe dzieci i trzymamy kciuki za kolejny sezon.

pracownik
@Pneumat System Sp. z o.o. 17.12.2018 08:42

Brązowy medal idealnie pasuje do Pneumat System tak jak 3/6 gwiazdek. Już wiadomo czemu tak słabo płacą, nie ma podwyżek, ludzie pracują za grosze ale zarząd się bawi w sponsora.Na szczęście jak co roku szlachetna paczka trafi do wielu potrzebujących pracowników Pneumatu :)

Ktoś inny
@Pneumat System Sp. z o.o. 17.12.2018 08:42

Taki trochę mecenat ale ze słomą w butach... warto zacząć od nie traktowania ludzi po chamsku a dopiero później brać się za promowanie firmy w internecie. Żałosne zagrywki pod publiczkę. To nie jest portal randkowy, lansujcie się na Facebooku hipokryci.

Pneumat System Sp. z o.o.
@Ktoś inny 17.12.2018 20:56

Jest nam przykro, że poczułeś się niewłaściwie potraktowany. Jesteśmy otwarci na rozmowę. Prosimy o kontakt z przełożonym z działem HR lub bezpośrednio z właścicielami. Od zawsze byliśmy firmą zaangażowaną społecznie i zawsze będziemy o tym głośno mówić i stawiać na inicjatywę oddolną. Można uważać że to niewłaściwe i można też uważać, że to bardzo ok!

Pneumat System Sp. z o.o.
Zweryfikowany użytkownik
@pracownik 17.12.2018 17:21

Jeśli chodzi o politykę płac to jest ona komunikowana w momencie przyjęcia do pracy. Aby wyjaśnić niejasności prosimy o kontakt z przełożonym lub działem HR. Od 90 lat angażujemy się w działania społeczne i nie ukrywamy tego, tym bardziej, że w większości to inicjatywy pracowników. Nasza najnowsza aktywność z wczoraj - zostaliśmy głównym sponsorem OKS Grunwald https://www.facebook.com/oksgrunwald/, którego członkiem jest nasz pracownik Marcin. Czekamy na nowy sezon – będziemy kibicować!!!

inny-pracownik@
@pracownik 17.12.2018 17:21

Ale jesteś słaby człowieku. W życiu chyba Ci się nie powidło. Wszyscy dostali podwyżkę a ty nie - może (usunięte przez administratora) z Ciebie.

Wszyscy
@inny-pracownik@ 18.12.2018 12:54

Wszyscy nie licząc lizusów dostaliśmy podwyżkę ilości pracy i poziomą ścieżkę kariery zawodowej.

Morris
@Wszyscy 18.12.2018 19:03

To na cholerę pracujesz jeszcze w tej firmie koleś? Skoro jesteś taki (usunięte przez administratora) a rynek pracy tylko czeka na takich (usunięte przez administratora) pracowników to pakuj majdan i wypad. Mnie tutaj jest dobrze, robię to co do mnie należy i potrafię się odezwać do swojego kierownika jak mi coś nie siedzi. Jak nie daje rady to idę wyżej i drążę temat do skutku. J(usunięte przez administratora). Nie dziwię się, że nie masz odwagi się zwolnić, bo zdajesz sobie sprawę z tego, że nigdzie lepszej pracy nie dostaniesz więc szczekasz w internecie. Tfu gardzę takimi ludźmi jak ty.

Znamy Cię Morrisssie :)
@Morris 19.12.2018 11:18

Uwierz w siebie “Morris” ha ha ha, na pewno stać Cię na lepszą pracę niż w pneumacie… nie pluj na służbowy monitor i przestań rozchlapywać wazelinę na biurko :) Kierownik może tyle samo co Ty i “pan nie wiem, muszę zapytać”. Jak masz zerwany gwint to jest Ci dobrze i wszystko “siedzi” jak należy ale popracuj nad ambicją i kulturą osobistą “Morris” ha ha ha :)

wc prezes
@Morris 19.12.2018 11:18

zgadza się, osobiście zrywałem plomby a "pan nie wiem ale zapytam" naprawdę nie wie i musi nas pytać

Sao Paulo

Ciekawa sprawa znów się zaczyna dziać na tym forum. Zniknął jeden komentarz z 12.09.2018, był to pierwszy wpis po odblokowaniu tego forum i brzmiał on podobnie do: "co się dzieje, że nikt nie wchodzi na to forum..." czy coś podobnego... Widać teraz w jego miejscu tylko adnotacje o zablokowaniu przez admia. Czy to już czas kiedy pneumatowi braknie argumentów w dyskusji i zaczyna płacić za cenzurowanie wypowiedzi na swój temat? Brawo panowie, rozdzinna firma jak się patrzy:) Może trzeba przenieść dyskusję na wykop.pl albo inne ciekawsze miejsce gdzie pdpłatna cenzura nie działa?

...
@Sao Paulo 26.09.2018 18:04

Firma myśli, że jeśli uniemożliwi pracownikom komentowanie na portalu to zamknie nam usta. Niestety działa to w odwrotny sposób. Rotacja jest ogromna. Żółć kiedyś musi się ulać. Im szybciej tym lepiej. Może w końcu zarząd i kierownictwo pójdą po rozum do głowy.

pracownik
@... 26.09.2018 23:22

Smrodek chcą zatuszować tanią perfumą

Były "od siebie"

Mało osób poznałeś albo te osoby unikały szczerych rozmów z Tobą. Domyślamy się wszyscy czemu:) Niemal każdy pracownik zaczynając jeszcze niedawno pracę w pneumacie dostawał podstawę w wysokości 1800 czy 2000 a jak tam jeszcze pracuje to wciąż ma taką samą podstawę. Do podstawy jest premia, oczywiście uznaniowa tak żeby można było ją dowolnie zabrać wedle uznania i jest to parę stów wynegocjowanych z trudem przez lata. Jak zachorujesz i pójdziesz na L4 to wtedy firma zacznie terapię głodówką i płaci 80% gołej podstawy czyli od 2000 - 2500. Składkę się płaci od całości zarobków więc gdzie reszta? Teraz nowi dostają 2500 podstawy i jest to często tyle co zarabia się tu po latach. Liczba 2 z przodu wypłaty nikogo tu nie dziwi a jest 2018 roku. Nie wszystko przeszkadzało ale chamskie traktowanie, wyzysk, brak poszanowania ludzi i ich czsu, praw oraz nielojalność wobec nich przeszkadzał nawet bardzo. Imprezy firmowa jak imprezy, nikt przecież nie żyje przez rok dla jednej imprezy i to za fundusz socjalny. Niestety nie każdy mógł liczyć na hotel albo transport po imprezie i wiele osób zrezygnowało albo wpadali tylko na chwilę. Za 5 lat pracy zegarek? Wyróżnienie “specyficznych” osób za “specyficznie” osiągnięcia. Nawet awans, większa odpowiedzialność i ilość obowiązków nie niesie tu za sobą większych pieniędzy a niekiedy wręcz przeciwnie... Słabe, słabe i jeszcze raz słabe. A jak nie widzisz rotacji wśród pracowników to spójrz na stronę pneumatu i zobacz... no chyba, że już nie nadążasz:) Co można zrobić “od siebie” żeby “to” zmienić? Może to zgłosić do inspekcji pracy, skarbówki, założyć związki zawodowe, opowiedzieć o wszystko na gowork?

serce firmy
@Były "od siebie" 04.10.2018 18:44

Firma potrafi tak bardzo dbać o kondycję pracownika w trakcie jego zwolnienia lekarskiego, że nawet odbiera mu samochód za który on płaci co miesiąc... Wszystko to żeby mógł szlifować formę. Serce a nie firma:)

pracownik
@Były "od siebie" 04.10.2018 18:44

Sama prawda, brawo kolego albo koleżanko!

T

Nie ma to jak samemu sobie napisać pozytywną opinię a później za nią dziękować.

Gość

Byłyśmy wczoraj 27.11.2018 w Firmie na prezentacji :) (usunięte przez administratora) Widać że Firma się rozwija, dobrze rokuje na przyszłość i stawia na innowacyjne rozwiązania...(usunięte przez administratora) Moja opinia jest na temat Firmy bardzo dobra ale pracownik już nie. W skrócie jego sposób pracy i poruszania się był tak wolny że już bardziej się chyba nie da. Chyba nie ma z niego pożytku za bardzo... Sposób w jaki nosił kask...ciśnie mi się na usta słowo-klown Nie musiałam iść do Cyrku czy urodziny dziecka by go zobaczyć. Takiego pracownika bym odrazu zmieniła, albo dała ultimatum...albo się zmienia albo do widzenia ! Krótko i na temat. Pozdrawiam i trzymam kciuki za sukcesy Firmy

Petyr
@Gość 28.11.2018 17:37

Rozwija się i rozwija... ale to niedorozwój a nie rozwój :) Teraz firma żyje z oprowadzania wycieczek i sprzedawania biletów na występy cyrkowe? Wreszcie obrali słuszna drogę :) W budynku na przeciw to dopiero jest cyrk z clownami :)

Klient
@Petyr 28.11.2018 21:59

A ja sobie chwalę współpracę z firmą Pneumat. Jest wiele rzetelnych pracowników i widać, że znają się na swojej robocie. Stawiają na rozwój i to mi się podoba.

Inny klient
@Klient 29.11.2018 19:12

Nie zgodzę się z poprzednią opinią gdyż moje doświadczenia z tą firmą są zgoła odmienne. Bałagan, chaos i niekompetencja to jedyne określenia, które przychodzą mi na myśl kiedy przypomnę sobie współpracę handlową z tą firmą. W moim przypadku nawet próby załatwienia sprawy z szefostwem tej firmy nie przyniosły żadnych efektów a jedynie obnażyły przyczynę problemu, źródło bałaganu i niekompetencji. Wiele pejoratywnych opinii o Polskich firmach rodzinnych nabiera sensu gdy pozna się firmę Pneumat i jej szefostwo. Zdecydowanie nie polecam.

Pneumat System Sp. z o.o.
Zweryfikowany użytkownik
@Klient 29.11.2018 19:12

I to jest to !!! Właśnie takie opinie dają nam powera do działania. Miło nam to słyszeć. Mamy nadzieją, że szeroko zakrojona skala naszej Akademii Rozwoju Pneumat System i pozostałe działania zaplanowane w nowej strategii 2024, ugruntują takie opinie. Pozdrawiamy wszystkich naszych pracowników: obecnych przyszłych i tych, którzy nie są już w naszym zespole .

Pneumat System Sp. z o.o.
Zweryfikowany użytkownik
@Gość 28.11.2018 17:37

Dziękujemy za ten wpis. Rozwijamy się ponieważ to nas bardzo pozytywnie nakręca. Budujemy nowy biurowiec i halę magazynowo-produkcyjną, rozwijamy rozwiązania informatyczne na bardzo szeroka skalę, startujemy z dużym projektem Akademia Rozwoju Pneumat System. Zdajemy sobie sprawę, że nie wszyscy nas lubią, a niektórzy nawet bardzo. Przy takiej skali naszej aktywności jest to nieuniknione – mamy tego świadomość. Jak to powiedział kiedyś ktoś bardzo mądry „ ludzie są różne”. Poza tym popełniamy błędy - nie boimy się jednak tego ponieważ wtedy najwięcej jesteśmy wstanie się nauczyć. Jeśli chodzi o spostrzeżenie dotyczące naszego pracownika to również dziękujemy za opinię. Chyba się domyślamy o kogo chodzi Nasz kolega w hiphopowym kasku jest w naszym zespole już jakiś czas i jesteśmy zadowoleni z poziomu jego zaangażowania, poza tym cenimy różnorodność. Miejmy nadzieję, że Pani obserwacja to tylko chwilowa niedyspozycja naszego kolegi. Będziemy czujni.

Agnieszka

Dzień dobry. Proszę o informację na temat stanowiska specjalisty do spraw zakupów i logistyki. Ukazało się ogłoszenie, chcę aplikować. Jakie zarobki, jaki jest przełożony, czy bardzo dużo pracy, jaka atmosfera w biurze, jacy ludzie i czy stanowisko jest w dużym open space czy czymś bardziej przyjemnym. Zależy mi na czasie. Będę wdzięczna i czekam na odpowiedź.

XYZ
@Agnieszka 16.11.2018 21:48

Agnieszko, nie zrozumiałaś treści 180 komentarzy na tym forum? Może Ty już pracujesz w tej firmie a Twój wpis jest kolejną prowokacją żeby pod innym nickiem dodać kolejny wpis o tym jak to jest wspaniale i cudownie w Pneumat System? Tak czy siak nie polecam żadnego stanowiska w tej firmie, bo to nie jakieś stanowisko jest problemem a sama firma. Powodzenia.

Agnieszka
@XYZ 18.11.2018 18:16

Proszę swoich żali nie wylewać na moją osobę. Jeśli ta firma jest dla Ciebie tak zła to załatw to i pokieruj swoim życiem bez żółci bo taki odzew z tych komentarzy bije. Zadałam konkretne pytania o konkretne rzeczy - jeśli nie potrafisz mi opowiedzieć nic o dziale logistyki to proszę daj mi możliwość uzyskania informacji od innych.

Sydney z Melbourne
@Agnieszka 16.11.2018 21:48

Wchodzisz na gowork to skorzystaj z niego i poczytaj. Stanowisko jak inne w tej firmie: pół biureczka jak w call center, milon telefonów, maili i ciśnienie, pośpiech, ciężka atmosfera, duża ilości zebrań na których rozstrząsa się w nieskończoność te same błahe tematy pomijając te niewygodne, rozwiązuje te same w kółko nierozwiązane sprawy i oczywiście nic nie wnoszące szkolenia mielące ten sam materiał od lat. Stres, niepewność, brak zaufania, donosiciele, lizusy, niekompetencja.

Vladimir
@Sydney z Melbourne 19.11.2018 21:04

Praca czyni wolnym a pieniądze szczęścia nie dają. Jak nie dajesz rady z telefonami i mailami to możesz przyjść na siódmą i posiedzieć do osiemnastej za fryty oczywiście. Zebrania są żeby można było znaleźć winnych błędów zarządu i wymyślić kolejne głupoty za które później będzie się szukać winnych. Szkolenia służą do robienia kosztów, przerzucania ich na browar i żeby uciec z vatem albo wziąć dotację na innowacje. Lizusy wciąż wierzą, że im skapnie z pańskiego stołu i przetrwają do kolejnego zebrania. Firma rodzinna potrzebuje służby.

KDAP
@Agnieszka 16.11.2018 21:48

Szanowna Agnieszko. Dawno chciałem już zabrać głos na tej stronie, ale jakoś brakowało mi bodźca. A Twoje pytania sa konkretne i dlatego chciałbym Ci pomóc. Nie będę się wdawał w dyskusje z wcześniejszymi wypowiedziami ludzi którzy nie rozumieją, że fajny zespół się współtworzy, a nie przychodzi i wymaga. Chciałbym Ci odpowiedzieć na Twoje wszystkie pytania, ale nie mam takiej wiedzy. Co do biura to logistyka nie jest na open space-ie,ma swoje pomieszczenie. Koleżanka która jest kierownikiem działu jest jedną z moich ulubionych pomimo nie zawsze takiego samego zdania. Bez problemu można się z nią dogadać. Co do ilości pracy jeżeli nie byłoby jej dużo to nie szukalibyśmy nowej osoby do działu który tak jak cała firma dynamicznie się rozwija. Atmosfera będzie taka jaką wokół siebie stworzysz, osobiście uważam, że jest bardzo dobra. Oczywiście nie zawsze jest różowo, ale nie jesteśmy fermą króliczków. Pracuję już ładnych kilka lat i nie żałuję swojej decyzji o zmianie pracy sprzed tych kilku lat. Naprawdę mogę polecić pracę w Pneumacie. Tym bardziej, że mi również zależy na tym aby pracować w fajnym zespole i jeżeli zostaniesz zatrudniona to na pewno będziemy współpracować. Pozdrawiam serdecznie.

Agnieszka

Pytałam o pracę na konkretnym stanowisku logistyka. Nie dostałam merytorycznej odpowiedzi, na która czekam. Poniżej moje pytania. Przepraszam ale nie będę wdawała się w polemikę z rozżalonymi pracownikami, byłymi czy obecnymi. Przeczytałam komentarze i nie wnoszą nic do mojego pytania. Proszę o odpowiedź innych, którzy mogliby mi odpisać na moje wcześniejsze pytania. Dziękuje

ktoś

Poniższa propaganda ''wieloletniego'' pracownika, który nie może się zdecydować czy nie jest przypadkiem ''kilkuletnim'' pracownikiem to jedyne argumenty za tym jaki to pneumat jest fajny?:) Najlepiej wprowadzić zasady "karania" za ujawnienie podstawy wynagrodzenia i proponować więcej nowemu niż się płaci doświadczonemu pracownikowi, bo już nikt nie chce pracować za 2000... Nagroda za lojalność i przynoszenie zysków firmie tak tu wygląda? Jak widać ludzie nie są głupi i teraz ukarali pneumat na goworku:) A teraz napisz o zmuszaniu ludzi do zgody na publikowanie ich wizerunku w internecie, niepłaceniu za nadgodziny, ciekawych kruczkach w umowie, odpowiedzialności materialnej i karach, podsuwaniu porozumienia stron kiedy się samemu odchodzi z pracy, niepłaceniu średniego wynagrodzenia na zwolnieniu lekarskim tylko 80% gołej podstawy, niepłaceniu za delegacje, niejasnych i niekorzystnych dla pracowników klauzulach...itd! To nie jest chamskie traktowanie? (usunięte przez administratora) Porozmawiajmy o tym na forum? W Polsce obowiązują przepisy i umowy zgodne z Polskim prawem. Nie podoba się w Polsce to na Białoruś zapraszam!

.
@ktoś 02.10.2018 19:03

W punkt! Zapomniałeś dodać że pójście na L4 może też skończyć się podsunięciem porozumienia stron. (usunięte przez administratora)

obecny pracownik @1
@ktoś 02.10.2018 19:03

Szczerze to nie znam nikogo kto by tu tyle zarabiał. Co ty za bzdury wypisujesz człowieku. Na chłopski rozum w tych czasach nikt nie pracuje za 2 tysie. Jakie miałeś stanowisko ? Widzę że ci wszystko przeszkadzało więc może to i lepiej, że już tu nie pracujesz. A może coś pozytywnego ? impreza firmowa, prezenty okolicznościowe, nagrody, szkolenia zagraniczne, hotele, wyróżnienia. NIC ? słabe. Firma się rozwija i jak widać nie wszyscy za nią nadążają - SŁABE !!! SŁABE i jeszcze raz SŁABE !!! Dziś jest w niej ponad 150 pracowników i jakoś rotacji wśród nich nie widzę. Łatwo jest pluć komuś pod nogi, ale co zrobiłeś od siebie ( skoro już tu nie pracujesz ) żeby to zmienić czy jakoś na to wpłynąć?

lucynka
@obecny pracownik @1 04.10.2018 13:31

firma tak się rozwija i poszła do przodu na tyle, że zrobiła już woltę i cofa się jeszcze tego nie wiedząc... to zawsze dociera za późno...

Admin GoWork
@ktoś 02.10.2018 19:03

Szanowni Państwo, Przypominam, że na serwisie Gowork.pl wszystkich użytkowników obowiązuje Regulamin. Jest on ogólnie dostępny pod adresem https://www.gowork.pl/regulamin. Proszę o zapoznanie się z nim, ponieważ komentarze, które w sposób jawny łamią jego postanowienia i zawierają treści o charakterze pomówień będą usuwane. Portal nie daje możliwości kupowania gwiazdek, czy usuwania komentarzy. Poszczególne wpisy są usuwane jedynie w przypadku łamania Regulaminu. Proszę w związku z tym o rzeczową i merytoryczną treść wpisów.

prawnik
@. 03.10.2018 22:54

Po co podpisujesz porozumienie stron??? To się nie opłaca!!! Przecież jeśli pracownikowi przysługuje miesięczny okres wypowiedzenia, to musi on trwać co najmniej miesiąc i kończyć się z końcem miesiąca kalendarzowego. Czyli jeśli oświadczenie o wypowiedzeniu umowy o pracę zostanie złożone na początku miesiąca np. 2 marca, to okres wypowiedzenia nie upłynie w dniu 31 marca, bo do tego czasu nie upłynie wymagany miesiąc. W takim wypadku okres wypowiedzenia skończy się dopiero z upływem dnia 30 kwietnia. Analogicznie będzie w przypadku innych terminów wypowiedzenia (w wypadku 3 miesięcznego okresu wypowiedzenia, które zostało złożone 2 marca, zakończy ono swój bieg po 30 czerwca, czyli prawie po 4 miesiącach). Jak pracodawcy się spieszy i nie chce już was oglądać, to niech zwolni was z obowiązku świadczenia pracy na okresie wypowiedzenia. Pracodawca musi płacić do końca okresu wypowiedzenia a pracownik siedzi sobie w domku i bierze pieniąszki :D

prawnik
@prawnik 28.10.2018 14:16

Warto wspomnieć o wyroku Sądu Najwyższego z 24 marca 1999 r. (I PKN 631/98), który uznał, że wypowiedzenie umowy o pracę, złożone w innej formie niż pisemna, na przykład w formie ustnej, jest niezgodne z przepisami prawa pracy, ale skuteczne i w konsekwencji umowa o pracę zostaje rozwiązana. Składając pracownikowi wypowiedzenie w formie ustnej, które jest niezgodne z przepisami prawa pracy, należy pamiętać, że ma on prawo odwołać się do sądu pracy. W sytuacji, w której pracownik odwoła się do sądu, wypowiedzenie umowy o pracę nie doprowadzi do jej zakończenia. Ważne! Wypowiedzenie umowy o pracę złożone w formie elektronicznej opatrzone bezpiecznym podpisem elektronicznym weryfikowanym przy pomocy ważnego kwalifikowanego certyfikatu jest równoznaczne z oświadczeniem woli złożonym na piśmie, czego nie można już powiedzieć o faksie czy mailu.

.

Co się dzieje z tą firmą?

Wieloletni pracownik

Ludzie, ale o co Wam chodzi? Pracuję w Pneumacie już jakiś czas. Jakoś krzywda mi się nie dzieje. Jak dużą rotację macie na myśli? Niech będzie, że 10 osób w ciągu roku przestało tutaj pracować ze 150 pracowników. Przybyło kilka nowych osób, bo firma się rozrasta. Czy to jest duża rotacja? W firmie jest mnóstwo osób, które pracują po kilka, kilkanaście lat. Niektórzy chcą spróbować czegoś nowego, albo idą zgodnie za swoim wykształceniem, chcą się rozwijać (nie na każdym dziale można zostać kierownikiem, bo miejsca są już obsadzone, ale kto wie, przecież wszystko się zmienia) i szukają czegoś innego. Bądźmy szczerzy. Czy ktoś został potraktowany po chamsku przez Pneumat? Może kogoś uraziły słowa, że jak nie pasują mu warunki płacowe, to może szukać innej pracy, ale taka jest prawda. Załóżmy, że zażądam sobie 5000 zł netto za pracę biurową, a firma może dać mi dużo mniej, to czy przez to Pneumat jest zły? O jakich nadgodzinach mówicie? O jakich wygórowanych zadaniach? Wiele pracujących tu osób stało się specjalistami w dziedzinie pneumatyki. Mamy produkt menadżerów, którzy w tej właśnie firmie doszlifowali swoją wiedzę. Faktem jest, że docierają do nas informacje o zarobkach nowo przyjętych osób, albo można sobie to wydedukować, bo nikt nie zmienia pracy na gorzej płatną, i wtedy jest ból. My mamy doświadczenie, pracujemy wydajniej, tracimy czas na wdrożenie nowego człowieka i okazuje się potem, że zarabiamy równo lub nawet mniej. Ta kwestia powinna być poprawiona przez Zarząd. Zaznaczyć tutaj chcę, że jednak przedstawienie powyższego argumentu przyniosła nam podwyżki. Ale nie powinniśmy tego wciąż monitorować i sprawiedliwsze byłyby jasne zasady wynagradzania. Czyli, na danym stanowisku po iluś tam latach zarabia się tyle, a na innym tyle. Nie byłoby wtedy stosowania zasady "karania" za ujawnienie podstawy wynagrodzenia. Jakie fałszywe uśmieszki macie na myśli? Jak ktoś nie ma odwagi powiedzieć prosto w oczy co go boli i wylewa tutaj swoje żale, to czyja jest wina? Czyżby to strach przed utratą i tak według was złej pracy? Przecież za rogiem jest tyle fantastycznych firm, które na was czekają... Kilka osób skorzystało z powodzeniem z tej opcji. Warunki w Pneumacie można ustalać i negocjować, a że nie zawsze są zgodne po obu stronach, to inna sprawa. Jesteśmy wolnymi ludźmi. To nie jest ślub "dopóki śmierć nas nie rozłączy". Ludzie, zacznijcie pisać rzeczowo.

Kilkuletni pracownik
@Wieloletni pracownik 27.09.2018 21:55

Powyższy post jest od Kilkuletniego pracownika.

Hsn
@Wieloletni pracownik 27.09.2018 21:55

A hsjsks

anonim

(usunięte przez administratora)

Klient

Pijar jaki bije ze strony firmowej,cukiereczki, jabłuszka i pomarańcze...wymuszone uśmiechy pracowników po prostu powala.Od kuchni wygląda to inaczej,prawda...Panie i Panowie ?

Klikacz
@Klient 26.09.2018 22:31

Inaczej? Pijar pełną gębą. Firma zatrudnia max 150 osób a na gowork ma aż 1500 głosów z których udało się uzbierać "aż" 3 gwiazdki. Ciekawe kto kliknięciami zawyżał średnia?

Wieloletni Pracownik

Uważam, że firma robi wszystko żeby nie płacić więcej, podważa zasadność wszelkich argumentów za podwyżkami i jest zbyt roszczeniowa wobec swoich pracowników. Wymagania firmy są o wiele za wysokie w stosunku do oferowanych wynagrodzeń i benefitów. Wiele osób z wieloletnim stażem nadal pracuje za żenująco niskie podstawy co jest wyjątkowo widoczne gdy porówna się je z podstawami nowych osób bez doświadczenia, kwalifikacji i wykształcenia związanego z branżą. Aktualnie rynek pracy jest otwarty i coraz ciężej o dobrego pracownika co powinno sprzyjać wzrostowi płac w firmie. Myślę, że zarząd jest zbyt arogancki pisząc do pracowników, jak ci nie pasują zarobki to poszukaj sobie innej pracy. Myślę, że to już czas żeby starać się zatrzymać pracownika w firmie i zacząć go szanować bo coraz ciężej o ludzi do pracy. Uważam, że zarząd wykazuje się opieszałością w polepszaniu warunków zatrudnienia i płacy. Trudno wymagać od pracowników altruizmu i bezinteresownego poświęcenia czasu firmie. Może zarząd powinien zacząć słuchać żeby popełniać mniej błędów. Intencją każdego pracownika jest dobrze i sumiennie pracować ale w zamian za godne wynagrodzenie i należny szacunek.

łukasz
@Wieloletni Pracownik 21.09.2018 17:16

nic dodać nic ująć. ciesze sie ze juz mnie u was nie ma

Nick

Jesteśmy firmą rodzinną, rodziną? Bracia Darku, Tomku, Robercie, Krzysztofie czemu wieloletni, lojalny, doświadczony pracownik zarabia mniej niż nowy człowiek, czemu nowy dostaje o połowę większą podstawę od wieloletniego pracownika? Czemu szkolimy nowych, pomagamy im i pracujemy za nich a zarabiamy po latach mniej niż nowi dostają na start?

Pneumat System
@Nick 17.09.2018 21:30

Szanowni Państwo chcielibyśmy zauważyć, że każda osoba negocjuje swoje warunki zatrudnienia indywidualnie. To Państwo finalnie akceptują lub odrzucają naszą propozycję współpracy. Wpływ na wysokość wynagrodzenia ma wiele czynników. Dla nas najistotniejsze z nich to: kwalifikacje, doświadczenie, staż pracy (szczególnie w tej samej branży lub w branży pochodnej) oraz wykształcenie. Te czynniki mają główny wpływ na to, na jakim pułapie negocjowane są wynagrodzenia.

zawiedziony
@Pneumat System 20.09.2018 09:47

Nie wstyd ci to pisać?

krzysiu
@Pneumat System 20.09.2018 09:47

doświadczenie i wykształcenie? a kto je ma w tej firmie ? przecież tam pracuje wiekszosc niedouczonych ludzi

H

Przykro czytać, że po jakimś tam czasie spędzonym w Pneumacie ktoś tam z góry pisze takie słowa... Tak sobie wynegocjowałeś to tak masz, chcesz zarabiać więcej to nikt cię tu nie trzyma, chcesz wiecej dla siebie i swojej rodziny za uczciwą pracę to jesteś roszczeniowy... Ktoś nowy jest więcej warty niż ty po latach... Przykro mi, tak zwyczajnie po ludzku. Można też odbić piłeczkę i napisać, że jak nie chcesz płacić godnie za pracę to pracuj w firmie sam albo zwiń interes i pojedź na Ukrainę albo Białoruś i tam szukaj pracowników.

Kilkuletni pracownik

A ja sobie chwalę pracę w tej firmie, może dlatego że wcześniej przyszło mi pracować w gorszych. Uważam, że jest wsparcie w przełożonych, płace na czas - nienajgorsze, jasne warunki, zasady i obowiązki. W tak dużej firmie zdarzają się różni ludzie, mniej i bardziej kompetentni. Uważam, że atmosfera jest przyjazna. Niezadowoleni są zazwyczaj Ci, którzy chcieliby niewiele dać od siebie i zarabiać kokosy. Wiadomo, że stawia się na efektywność pracy i wyniki, bo z czegoś musi być pensja. Kto uczciwie przykłada się do pracy i ma trochę rozumu, nie będzie narzekał. Jedyne zastrzeżenie mogę mieć takie, że nowo zatrudnione osoby są przyjmowane na lepszych warunkach płacowych niż długoletni pracownicy. Stąd są zgrzyty i słuszne niezadowolenie. Uważam, że nie powinno być rozbieżności między podstawą płacy na takich samych stanowiskach w zależności od oddziału. Generalnie firma prężnie się rozwija. Dochodzą nowe produkty i rozwiązania. Firma jest stabilna. Ja się nie wstydzę, że pracuję w Pneumat System.

Wstyd
@Kilkuletni pracownik 20.09.2018 00:15

Nie poczujesz zażenowania i wstydu pisząc to?

Wieloletni były pracownik

Pracę tutaj chwalą sobie zazwyczaj osoby mające bardzo złe doświadczenia z poprzednich firm. Wsparcia w przełożonych nie ma wiele bo kierownik czy dyrektor nie ma tu nic do powiedzenia, liczy się tylko zdanie zarządu nawet jeśli jest on w błędzie. Czasem zdaje się, że specjalnie wybiera się tu na przełożonych osoby z niskimi kompetencjami ale posłuszne. Jesli chodzi o pensję na czas to nikt nikomu nie robi łaski płacąc na czas tak jak nikt nie robi łaski, że przychodzi na czas do pracy albo pracuje w tej pracy. Jest umowa a w niej zakres obowiązków obu jej stron. Często osoby mało robiące a dużo opowiadające co to nie oni są stawiane na piedestał i na odwrót. Sama uczciwa praca, sumienność i efektywność nie przyniesie tu kokosow a i posiadanie własnego rozumu nie jest cnotą.

Koty
@Wieloletni były pracownik 20.09.2018 06:41

Jak tam koty Ania?

Kilkuletni pracownik

Uważam, że z firmą można negocjować, trzeba tylko przedstawić zasadne argumenty. Na przykład, podczas jednego roku zostały wynegocjowane dla niektórych pracowników dwie podwyżki - mnie też się dostało :) Aktualnie rynek pracy jest otwarty i są sprzyjające warunki by poszukać dobrze płatnego stanowiska. Myślę, że co poniektórzy bywają zbyt roszczeniowi. Nikogo nie trzyma się na siłę. Uważam, że zarząd podejmuje refleksję i stara się tworzyć dobre warunki pracy. Nie są altruistami i musi płynąć obopólna korzyść, to chyba normalne. Bywały błędy w zarządzaniu i może jeszcze bywają, jednak intencją firmy jest by się rozwijać z jednoczesnym poszanowaniem człowieka.

Anka
@Kilkuletni pracownik 20.09.2018 21:06

Cześć Anka, nadal szukasz lepszej pracy na gowork?:)

Szanowni Państwo

Szanowny Panie Pneumacie Systemie chcielibyśmy zauważyć, że indywidualne negocjacje warunków zatrudnienia z Państwem niemal zawsze spalają na panewce albo kończą się kosmetyczną podwyżka premii uznaniowej, niezależnie od kwalifikacji i doświadczenia zawodowego oraz stażu pracy w Pneumat System. Ile było rozmów o oczywiście zbty wysokich dla Was podwyżkach pensji zasadniczej doświadczonym pracowników a później okazuje się, że nowa osoba bez problemu dostała warunki nieosiągalne dla wieloletniego pracownika mimo, że za grosz u nowego pracownika wykształcenia, doświadczenia i kwalifikacji? Żaden nowy nie chciał pracować za Wasze stawki i nagle wzrosły podstawy? Kto z nowych legitymuje się doświadczeniem i kwalifikacjami w branży albo wykształceniem kierunkowym? Ileż to osób z branży przyszło w ostatnich latach do Pneumat System? Czy kryterium doświadczenia i wykształcenia tyczy się również członków zarządu i kadry zarządzającej?:) Raczej nie, prawda?:) Panie Pneumacie Systemie proszę powstrzymać swoje prywaciarskie cwaniactwo bo nie rozmawia Pan z dziećmi.

Ktoś

Fajnie że już mozna pisać bo jest o czym. Najgorsza firma w jakiej było mi dane pracować. Najgorsza bo polska. Żaden inny naród nie traktuje rodaków tak jak Polacy. Bardzo niskie i niesprawiedliwe wynagrodzenia, traktowanie ludzi z góry, ciężka, nieprzyjazna atmosfera, niekompetentni, stronniczy i niesprawiedliwi przełożeni, brak poszanowania praw.

Obserwator

Gowork już nie blokuje dodawania komentarzy na forum o Pneumat System a więc może warto opisać kilka ciekawostek jake tu czyhają na nieświadomego przyszłego pracownika? Tylko bardzo proszę o kulturalne i merytoryczne wypowiedzi na temat tej firmy żeby nie dawać administratorowi forum pretekstu do cenzurowania prawdy i faktów jak miało to miejsce pare miesięcy wcześniej.

Zurych
@Obserwator 15.09.2018 13:49

Bedzie tego nie wiadomo od czego zacząć. Może od kar, potrąceń i obciążeń? Chytry dwa razy traci Kto sieje wiatr

anonim

(usunięte przez administratora)

Miś

Co znaczy normalnie? Normalnie jak na pneumat? Tak. Powodem jest blokowanie przez gowork negatywnych komentarzy na ich temat.

Expracownik

Za moich czasów w Pneumat System za nadgodziny i wyjazdy niepłacono. Były tylko diety na wyjazdy w postaci możliwości zakupów jedzenia. Jak sobie nie kupiłeś to nie dostałeś żadnych dodatkowych pieniędzy. Co do osób, które najbardziej płakały jaki to Pneumat zły, jak słabo płaci to widać na stronie firmy, że nadal tam pracują! Szok! jak jest mi źle to szukam lepszej pracy! Mi pieniądze się zgadzały:) Nie były rewelacyjne ale relatywnie do efektów mojej pracy:) Jedyny minus to brak zaproszenia na imprezę firmową w momencie, gdy wypowiedziałem umowę z firmą:(

robot

Dobrze, że nareszcie został tu poruszony temat zostawania po godzinach i pracy wyjazdowej albo delegacji. Handlowcy mobilni wiedzą na co się piszą i wyjazdy oraz dodatkowy czas na dojazd i powrót jest wliczony w ich zawód. Inaczej ma się sprawa pracowników stacjonarnych w biurach, którzy są zmuszani do zostawania po godzinach, albo wyjazdów na konferencje, targi i do klientów a nie mają za to płaconych żadnych „nadgodzin”. Nikt w firmie nie porusza tego tematu a jak już się to stanie to zaraz dostaje do zrozumienia, że to temat tabu i nie wypada o tym mówić. Zgodnie z prawem jeśli nadgodziny nie są płacone w określonej przepisami wysokości to należy odebrać godziny nadliczbowe wciągu 4 miesięcy. Może zarząd albo Gowork wyjaśnią tę kwestię równie chętnie jak zabierają tu głos?

Pędzący Odkurzacz
@robot 21.01.2018 12:04

Idź do swojego kierownika i mu o tym powiedz. Nie mam problemu z odbieraniem nadgodzin za delegację. Nie wiem jak to jest za zostawanie po godzinach, bo nie zostaję dłużej niż 15 minut :) Za wyjazdy do klientów, targi i konferencje nie ma żadnego problemu. Kasa albo odbieram sobie godziny. Właściwie to wszyscy tak robią więc nie wiem co to za głupoty piszesz.

krasnoludek
@Pędzący Odkurzacz 21.01.2018 13:36

Wszyscy tak robią? A kto za nich pracuje jak odbierają nadgodziny? Krasnoludki? Jaka kasa? Nie pozostaje nic innego jak policzyć całą należną kasę i iść do księgowości:)

Pędzący Odkurzacz
@krasnoludek 21.01.2018 15:32

Widać, że nie pracujesz w Pneumacie od bardzo dawna :) Wiesz ile teraz pracuje osób w handlowym, siłownikach i inwestycjach? Chyba się zatrzymałeś na etapie Paprotnej pisząc, że nie ma komu pracować :)

krasnoludek
@Pędzący Odkurzacz 21.01.2018 13:36

Byłem dzisiaj u swojego kierownika, żeby poprosić o wypłatę pieniędzy za nadgodziny. Jak już przestał się śmiać to powiedział, że w Pneumacie pieniądze za nadgodziny to ostatnio ktoś dostał w 96 roku a odebrać godziny to sobie mogę kiedy chcę bylebym był w czasie odbierania nadgodzin w pracy:)

Maja

@robot a co firma GoWork.pl ma do nadgodzin w firmie pneumat system sp z.o.o? Dlaczego ma się na ten temat wypowiadać, skoro nie ma wglądu w to co się dzieje w firmie? Myślę, że kwestia odbierania nadgodzin była wyjaśniona przez @Pędzący Odkurzacz .

Kodeks pracy - ETAT

Zgodnie z Kodeksem Pracy (art. 129 § 1) czas pracy nie może przekraczać 8 godzin na dobę i przeciętnie 40 godzin w przeciętnie pięciodniowym tygodniu pracy w przyjętym okresie rozliczeniowym nie przekraczającym 4 miesięcy. Na tej podstawie ustala się liczbę godzin do przepracowania przez pracownika. Zgodnie z art. 130 § 1 Kodeksu Pracy w celu wyznaczenia wymiaru czasu pracy w danym okresie rozliczeniowym należy: 1. przemnożyć przez 40 liczbę tygodni przypadających do przepracowania w tym okresie (dla miesięcznego okresu rozliczeniowego jest to 4); 2. dodać do otrzymanej liczby liczbę dni pozostałych do końca okresu rozliczeniowego, przypadających od poniedziałku do piątku przemnożoną przez 8; 3. odjąć po 8 godzin za każde święto wolne od pracy przypadające w dniu innym niż niedziela.

r
@Kodeks pracy - ETAT 20.01.2018 14:58

Co za bezczelność i chamstwo tak ordynarnie upominać się o pieniądze za swoją pracę i czas. Praca w Pneumacie to sama przyjemność a pieniądze szczęścia nie dają. Nie rozumiem ludzi, którzy chcą wychodzić z pracy i siedzieć w tych swoich mieszkankach, chlać piwo przed telewizorem, zajmować się dziećmi, spędzać czas z rodziną, znajomymi... Pneumat to wasz dom, to wasza rodzina a i jedno piwo na koszt firmy się znajdzie! :) Nie lepiej siedzieć w pracy po 16 od 6 rano albo jeździć w Polskę jak długa i szeroka na konferencje, targi, zjazdy, szkolenia, zebrania, testy, prezentacje...? Ja tu muszę pracować 24/7 żeby zapłacić za wasze zusy i inne bzdury a wy tacy niewdzięczni jesteście! Ledwo nam zostaje na rowery dla prezesów przez waszą zachłanność!

Kodeks pracy - NADGODZINY

Pod pojęciem „pracy w godzinach nadliczbowych”, zgodnie z art. 151 ustawy – Kodeks pracy, rozumie się pracę wykonywaną ponad obowiązujące pracownika normy czasu pracy, a także pracę wykonywaną ponad przedłużony dobowy wymiar czasu pracy, wynikający z obowiązującego pracownika systemu i rozkładu czasu pracy. Praca w godzinach nadliczbowych jest dopuszczalna w razie konieczności prowadzenia akcji ratowniczej w celu ochrony życia lub zdrowia ludzkiego, ochrony mienia lub środowiska albo usunięcia awarii, szczególnych potrzeb pracodawcy. Dodatek za pracę w godzinach nadliczbowych przysługuje na mocy ustawy – Kodeks pracy pracownikowi, który świadczy pracę ponad obowiązujące go normy czasu pracy. Stanowi dodatkowe wynagrodzenie za nadgodziny. Dodatek za pracę w godzinach nadliczbowych nie przysługuje jednak pracownikom samorządowym. Pracownikowi świadczącemu pracę w godzinach nadliczbowych przysługuje wynagrodzenie oraz dodatek pieniężny. Wysokość dodatku określona jest ustawowo i wynosi odpowiednio 100% wynagrodzenia – za pracę w godzinach nadliczbowych przypadających: w nocy; w niedziele i święta niebędące dla pracownika dniami pracy, zgodnie z obowiązującym go rozkładem czasu pracy oraz w dniu wolnym od pracy udzielonym pracownikowi w zamian za pracę w niedzielę lub w święto, zgodnie z obowiązującym go rozkładem czasu pracy; 50% wynagrodzenia – za pracę w godzinach nadliczbowych przypadających w każdym innym dniu niż określony w pkt 1. Pracodawca może także zamiast wskazanego dodatku pieniężnego udzielić pracownikowi czasu wolnego od pracy. Sąd Najwyższy wyraźnie wskazał, że wystąpienie pracy w godzinach nadliczbowych nie jest uzależnione od stosowanych sposobów (metod) wynagradzania (czasowe, akordowe, dniówka zadaniowa, prowizja), ale jedynie od przekroczenia normy czasu pracy (wyrok z 12 czerwca 1997 r., I PKN 204/97).

Były
@Kodeks pracy - NADGODZINY 20.01.2018 15:01

Te komentarze z pewnością są bardzo niezgodne z regulaminem i niezwłocznie zostaną zarchiwizowane przez administratora portalu gowork.

anonim

(usunięte przez administratora)

inspekcja pracy:)

Na rozmowie usłyszysz bajki o dobrych zarobkach ale to tylko bajki. Nikt tu nie szanuje prywatnego czasu pracowników (zostawanie po 16 za darmo, wyjazdy przez całą Polskę jednego dnia za darmo) i w zamian za pełne poświęcenie firmie oferuje się 2000 - 2500 zł netto. Podwyżka to taka legenda, którą słyszysz tylko jak się przyjmujesz do pracy a później lepiej nie używaj tego słowa bo będziesz musiał robić z siebie głupka za 200zł przed ''wielkimi panami'' bez żadnego wykształcenia. Fundusz socjalny istnieje tylko na pasku podobnie do czterdziestogodzinnego tygodnia pracy.

Zostaw opinię o Pneumat System Sp. z o.o. - Wrocław

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pneumat System Sp. z o.o.