brak logo

Delikatesy Kubik

Bytom

Opinie o Delikatesy Kubik

maja 2015-09-27 23:53:23
Nie polecam pracy w tej firmie
Dorota 2015-09-28 20:17:16
Maja lepiej napisz za co cię wylali z tej pracy że tan nie polecasz
Ja tam pracuje i jest wszystko ok
POLECAM !!!
1
klara 2015-10-10 15:52:21
ja jestem klientką delikatesów Kubik i z zakupów jestem zawsze bardzo zadowolona. produkty mają dobre, ceny raczej adekwatne do jakości, nie za drogo więc jest ok. dziwią mnie trochę te podzielone opinie na temat firmy jako pracodawcy, bo osobiście nie spotkałam się żeby obsługujące panie jakoś bardzo narzekały.
anonim 2015-10-14 12:19:57
czego ci potrzeba-hmm rozumu
nikita 2015-10-21 10:07:04
Nie zmieniło się nic firma złodziejska jaka była tak jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dorota 2015-11-06 13:07:05
Najlepsza firma
Polecam wszystkim
Te wszystkie złe opinie to bzdury i kłamstwa ja tam pracuje i jest wspaniałe
Jeszcze raz POLECAM !!!!
3
koka 2015-11-13 16:50:38
ja tam bym az tak nie narzekala. no nie jest to jakis wielki sklep, ja inne supermakety czy hipermarkety, ale daja rade. i potwierdze ze tez nie widzialam zeby jakos obsluguje panie narzekaly bardzo. ja mimo wszystko chcialabym tam jakis etat lub pol etatu zaczac jako kasjer sprzedawca. na milion nie liczy ale na utrzymanie na pewno da rade
Anonimek... 2015-11-26 22:14:40
Pracowałam u Pana S. ponad 2 lata, pracę tą wspominam bardzo dobrze chociaż bywały ciężkie dni. Wypłata tydzień po remanencie, czasami dłużej ale za to taka jaką sobie podliczyłam. Remanenty co miesiąc masakra jakaś , co miesiąc te same nerwy i modły żeby dobrze wyszedł bo jak nie to premii nie będzie. Na początku umowy na 1/2 etatu ale po upływie 1,5 roku dostałam na cały etat. Pan S. jako szef to bardzo dobry i równy gość. Polecam pracę w tej firmie.
1
swik 2015-12-07 18:07:09
Wszystko fajnie, tylko dla mnie problemem jest to, że nie można liczyć na żaden rozwój, a dla mnie to jest obligatoryjne.
blaj 2016-01-03 02:44:22
Na rozwój jakiś zawsze możesz liczyć, na samym początku masz krótkie szkolenie na którym wszystkiego się dowiesz, a potem to już zbierasz sobie doświadczenie.
Madzia 2016-01-11 16:39:46
Pytanie za 100 punktow: pełen etatcdopiero po 1.5 roku????a jak praca na pół etatu to wypłata za pół etatu i 4godz dziennie?
grzesiek 2016-01-11 23:19:08
na to by wychodziło @Madzia. Jak dla mnie trochę słabo, bo 1/2 etatu to marne grosze. Jak ktoś szuka stałego zatrudnienia, to chyba powinien się rozejrzeć gdzie indziej albo próbować rozmawiać
1
Anonim 2016-01-12 11:43:31
Na umowie masz na 1/2 etatu ale pracujesz jakby na cały i wypłata też jest tak jak na całym etacie. stawka godzinowa, nadgodziny są również wypłacane ( przynajmniej kiedyś tak było ).
Kuroń 2016-01-19 21:46:29
Czyli jak rozumiem pół etatu + nadgodziny, to nie wygląda już tak źle, zwłaszcza że skoro stawka jest godzinowa, to chyba po prostu trochę kombinują @anonim @grzesiek
anonim 2016-02-11 20:36:44
nie polecam pracy u kubika wszystkie opinie negatywne są prawdziwe,są niesłowni i nie wypłacalni do tej pory czekam na wypłatę. dziwie się tylko że nikt do tej pory nic z tym nie zrobił,ja nie czekam bezczynnie, złożyłam już pozew do sądu pracy i co chwile nasyłam im sanepid i pip.
1
Dorota 2016-02-12 18:57:49
Ty Anonimek lepiej napisz co takiego zrobiłaś że zostałaś wyrzucona z pracy bo za nic to napewno cię nie wylali
Złodziejki to powinno sie karać dożywociem albo tak jak dawniej ucinać ręce
1
anonim 2016-02-14 12:39:53
Za to ty Dorota jesteś uczciwa hahaha.Kierowniczka wielka trochę można by o tobie napisać.
anonim 2016-02-19 15:29:37
po pierwsze sama się zwolniłam. bo bez umowy i wynagrodzenia nie bede pracowała, nie jestem fundacją charytatywną. takie wielkie kierowniczki jesteście a każecie personelowi żeby wciskały klientom towar grubo po terminie,
ano15 2016-02-24 09:56:01
Pracowałam w tej firmie jakiś czas temu i na rozwój nie można liczyć, chyba że króś rozwojem nazywa znawstwo cen i dostawców na pamięć. Teraz mam po miesiącu próbnym prace na cały etat bez żadnych kombinacji, zawsze wiem ile zarobie bo nikt mi nie wmawia fikcyjnego manka. Nie jestem informowana o konieczności przyjścia do pracy np. za 2 godziny w moim dniu wolnym który zawsze mam wgł kodeksu pracy a nie wgl kaprysu kierowniczki. Co najważniejsze bo chyba nikt o tym jeszcze na forum nie wspomniał Kubik nie odprowadza składek a jesli takie są to tak niskie że dostaniecie Drogie Panie malutką emeryturkę. Można więcej na ten temat powiedzieć , ale mysle ze trzeba się samemu przekonać, czego nie polecam.
1
ano15 2016-02-24 10:03:01
dostajesz umowę na pół etatu po miesiącu umowy zlecenie. Potem obiecują Ci umowę na cały etat KIEDYS. wypłaty wachają się od 1000 do 1600 netto w zależnośći od tego ile nadgodzin zrobisz. Jak wyrabiałam po około 250 godzin miesięcznie to wyszłam na 1600 ale Uwaga! w tej firmie każdy ma inną stawkę i di końca nie rozumiem kto o tym decyduje. Co do atmosfery to zawsze zależy bo np ja trafiłam na bardzo miłe Panie
Jola 124 2016-02-24 23:02:19
Ano 15 ... Widać jaki z ciebie pracownik od siedmiu boleści ...w każdej firmie są rożne stawki bo to
Zależy od lat pracy , stanowiska itp
A jak napisałaś 1600 netto to jak na te czasy to sporo
I jak jeszcze wypłacone to ja bym nie narzekała !
Mam koło domu jeden sklep Kubika i robię tam zakupy i czesto gadam z ekspedientkami ktore
Juz tam długo pracują i sobie chwalą bo dobrze zarobią i wypłaty majà zawsze tylko to prawda , że zawsze po remanencie ,ale chyba w sklepie to
normalne bo jak bym sklep miała to tez bym tak robiła .
A etaty to tez podobno całe maja bo jedna nawet kiedyś mówiła , że przez to ze cały etat ma to alimenty na dziecko od byłego chłopa niskie ma ...
J_koza 2016-02-25 14:16:43
Witam
Ja w firmie Delikatesy pracuje już 5 lat i jest wszystko ok umowa pełny etat i wypłata na czas
W tej firmie utrzyma sie tylko osoba uczciwa i lojalna wobec szefa złodzieja wyrzuci bardzo szybko
Basia 2016-02-27 15:01:46
Hej
Ja tez pracuje w delikatesach od 2 lat i jest wszystko ok i potwierdzam szef złodzieja to nie wyrzuci tylko wypierd... i to jeszcze z hukiem co w pełni popieram
Anonimek... 2016-02-29 13:03:41
Praca na 1/2 etatu jeste tylko na umowie a pracujesz po 8h i masz płacone na godzine :)
Anonimek... 2016-02-29 13:05:46
Nie wyrzucili mnie z pracy, zwolniłam sie sama. Po prostu znalazłam inną pracę.
1
anonim 2016-03-13 19:35:21
Można się spierać że wyrzuci złodzieja, są osoby które kradły a pracują dalej. Morze to są pupilki albo maja jakiegoś haka na szefa. A decyzje zmienia z minuty na minutę.
Ja 2016-03-21 04:23:05
a znacie tego Damiana_Kubika? mozecie o nim cos powiedziec co to za gość?
1
Monia 2016-03-31 16:53:18
Ja u Kubika pracuję 6 miesięcy i na początku po przeczytaniu opini też miałam obawy czy dobrze zrobiłam że sie przyjęłam do pracy
Teraz już mogę powiedzieć że wszystko co obiecał dał tj umowa o prace wypłaty po remanencie a praca chyba lepszaj niż gdzie indziej
Myśle że te złe opinie wypisują osoby które albo kradły i zostały zwolnione albo nie chciało im sie pracować
Osobom które wahają sie czy przyjąć sie do pracy u Kubika mogę powiedzieć ze warto i nie maja na co czekać bo to jest dobra firma
POLECAM !!!!
jolka 2016-04-07 22:41:15
no i to jest na plus, jak jest umowa od razu, to wszystko się zgadza!
były pracownik 2016-04-20 21:30:52
wszystkie pozytwne opinie pisza sami kubikowie albo ich biurowe popychadła które bez ich zgody i wiedzy nawiet nie oddychają!!!!!!!!!!!BLAGAM WSZYSTKIE DZIEWCZYNY KTORE WAHAJA SIE CZY PODJAC U NICH PRACE-------NIGDY W ŻYCIU.LEPIEJ NERKE SPRZEDAC NA CZARNYM RYNKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZEZ 11 TYGODNI upominalam sie o wyplate i srali mi po 50 czy 100 zł!!!!!!K.....wa!
byly pracownik 2016-04-20 21:51:46
byle pracownice nie wszystkie kradly.....ale najlepiej tak pisac bo tak najlatwiej!!!!! ale trzeba byc szczerym__ to sa zlodzieje i do tego niewyplacalni dla firm od ktorych biora towar! bo niby skad wieczne blokady!!!! Zywiec ,sobieski,gozdawa,frito lay i tak mozna w kolo wymieniac... wiec niech nikt nie pisze ze wyplaty na czas....ZAWSZE W RATACH!!!!!! DO CHOLERY CZY TAK MOŻNA W XXI WIEKU??????????? GDZIE TU PRAWO PRACY I UCZCIWOŚĆ WOBEC PRACOWNIKOW,KTORZY NA ICH GACIE PRACUJĄ???????? TROCHE UCZCIWOSCI WOBEC LUDZI KTORZY POSZUKUJA WIARYGODNYCH INFORMACJI
1
Ania 2016-04-21 13:39:58
Ty to chyba byłaś niezła łajza że tak piszesz źle i cię wylali z hukiem hi hi hi i to dobrze
A teraz nie wiesz co powiedzieć to najlepiej oczerniać i siebie wybielić
NAPISZ LEPIEJ CO ZROBIŁAŚ NIE TAK I ILE UKRADŁAŚ
1
Pracownik 2016-04-22 12:17:37
To jest bezczelność na najwyższym poziomie po tym jak sie zachowałaś i co zrobiłaś to sie dziwie że wogóle coś dostałaś bo ja bym ci nic nie dała i jeszcze kopa przy wychodzeniu zasadziła
Przez takie jak ty wszystkie cierpiały a teraz głupoty wypisujesz
Wstydziła byś sie !!!!
Teresa 2016-04-22 12:24:38
Ty były pracownik jakbyś była ok wobec Szefa to byś dalej pracowała ale widocznie coś przeskrobałaś że już nie pracujesz
Ja tam pracuje 11 lat i wiele widziałam co ludzie robią tak wiec nie wciskaj kitu innym ludziom
Ja polecam prace w delikatesach
jeszcze pracownik 2016-05-05 10:18:39
dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co wy piszecie????? jakie ok,jaki rozwój? w czym wy się rozwijacie? na kasie?!!! mało w was ambicji....szkoda:( jak można tak pieprzyc? ja jestem na okresie wypowiedzenia i nie dlatego,że kradłam( tak jak piszą " uczciwe pracownice" ) praca w delikatesach jest tylko dla tych,które nie mają pomysłu co dalej,w tej firmie naprawde nie ma czego szukać.... popytajcie pracowników którzy sa ciągle klientami delikatesów,popytajcie w URZĘDACH PRACY jakie opinie wystawiane są np w Katowicach i bytomiu........ PUSTAKI!!!!!!!!!!!! nigdy nie spotkałam tak fałszywych "KOLEŻANEK" które słodza w oczy a przy najbliższej okazji podpieprzają cię z byle pierdołą,np. spóźnieniem 15 min-bo autobus się spóźnił..... TE CO MAJĄ ODROBINĘ SZACUNKU DO DRUGIEGO CZŁOWIEKA-PRZESTAŃCIE KŁAMAĆ!!!!!!
violi 2016-05-06 14:02:10
a w pizzeri to byla masakra jakas zwlaszcza ta agata
polkin 2016-05-09 18:55:44
violi, w mojej ocenie nie ma co się skupiać na kimś w pracy. Jeżeli jest to jedna osoba, to nie warto by rzutowało na całą pracę
już nie pracownik)))) 2016-05-13 20:38:12
dzięki bogu,juz zakończyłam pracę z ta firmą...owszem,wypłacili co byli dłużni,za urlop a;e co z tegp ,skoro pracowałam tam 2 lata a umowe miałam tylko na ostatnie 7 miesięcy.....na 1/2 etatu-więc o zasiłku nie ma co myślec....nie każdy Kubik to zło wcielone.... trzeba powiedzieć wprost=A..am Kubik i SŁ....ek Kubik to GNOJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIGDY W ŻYCIU WIĘCEJ !!!!!!!!!!!!!!!!! Podobno u P,Karola jest ok. Jeśli ktoś szuka pracy u Kubika ,patrzcie na imiona właścicieli,,,,,w/w nie warci złamanego grosza
1
Sabinka 2016-05-14 10:44:19
A mi tam pasuje praca u Kubików po prostu trzeba robić swoje a wszystko jest ok i nie ma co patrzeć na innych
1
Sonia87 2016-05-15 10:42:36
Praca w Delikatesach daje stabilizacje i pewne jutro i nie zgadzam sie z opinią że ci którzy tam pracują to bez ambicji głupie itp...
Jeżeli ktoś ma wyższe aspiracje to niech ma i sie spełnia, ale niech nie obraża innych koleżanek, które tam pracują, a po drugie jak ma tak wysokie aspiracje to po co przychodziła do pracy jako ekspedientka. Odpowiem: bo nigdzie indziej nie umiała znaleźć pracy i lepszy ryc niż nic, a teraz wielka dama, śmieszne !!!!
Na drugi raz przed daniem opini zastanów sie co piszesz i przy okazji nie obrażaj swoich byłych koleżanek z pracy bo ja cię nie obrażam a przy okazji o byłych szefach też źle sie nie mówi bo jak było źle i brak pracy to byli dobrzy a teraz jak odeszłaś to wielce źli oszuści itp ale nie wspomniałaś że za każda godzinę ci wypłacił i premie dał
Wstydź sie ,,była koleżanko'' !!!!
Pracownik 2016-05-15 10:48:33
Ja pracuje u Adama 3 lata i jest wszystko ok tak wiec nie pieprz głupot kłamczucho
Danka 2016-05-16 10:43:01
Popieram praca ok zresztą jak wszędzie po prostu trzeba pracować
wasz pracownik 2016-06-16 14:30:52
Zgadzam się z autorem o nicku "Audyt", pracowników szukają na okrągło, otwierają sklepy a nie mają kogo tam umieścić żeby pracował, upierdolą na każdym kroku. Mogłabym/mógłbym wypisać do rana, ale nie chcę się wkurwiać na to co się tam wyprawia. DNO totalne
Agila 2016-06-23 16:19:41
Gówno prawda
Jak ktoś chce pracować to pracuje i jest ok
Ja tam pracuje 7 miesięcy i nic złego nie mogę powiedzieć
Polecam
1
fajna 2016-06-29 14:28:10
Fajna praca można się napić a i chłopaków masa przychodzi fajnie jest na wielbłądzie w Bytomiu
1
zuzka 2016-07-03 17:59:14
@fajna jak to można się napić? Nie opowiadaj takich rzeczy, nie wierzę, że można pić podczas pracy. @Agila a gdzie się rekrutowałaś? Szkoda, że nie szukają teraz nikogo.
fajna 2016-07-04 09:18:37
A to niby dlaczego nie można się w pracy napić co.A kto to sprawdzi
Magiel 2016-07-04 13:49:06
Fajna * nie potrafię zrozumieć takich ludzi co piją w pracy....predzej czy później to wyjdzie i wylecisz z chukiem.....
Widziałaś kiedyś pijaną nauczycielke, policjanta a jeśli już widziałaś to zdajesz sobie sprawę jak to rzutuje na opinie całej grupy społecznej danego zawodu.
Ty dajesz do zrozumienia że osoby pracujące w sklepie to margines społeczny....itp

A odnośnie wypłat i umów, pracuje u T.Kubik co najlepsze po zaledwie dwuch czy trzech miesiacach otrzymam umowę o pracę, na temat wysokości zarobków nie będę tu wypisywać bo jedne napiszą ze niemożliwe inne że bujdy piszę.
Powiem tak :nie narzekam i są adekwatne do pracy jaką się wykonuje. Jedyny minus to taki że wypłata jest dopiero po remanencie ale sa i plusy tego mozna brać tzw zaliczki na poczet wypłaty a remanenty są po to by zlodzieja wychwycić jeżeli taki się uchowa na sklepie.
Bo z jakiej racji ja mialabym pokrywać minus z całego roku za zlodzieja!!!!!!

Dla przyszłych pracowników: są sklepy na których nie trzeba myśleć ale są i takie w których potrzebna jest dziewczyna która ma poukładane w głowie i potrafi myśleć a nie tylko podaj i przynieś.....a swoją prezencją potrafi zareklamować slep od najlepszej strony.
adzia 2016-07-09 11:08:21
fajna' ty chyba jestes niepoważna? A gdzie pracodawca pozwala pracownikowi na spożywanie alkoholu w pracy?!
fajna 2016-07-23 14:35:12
A czy pracodawca musi o tym wiedzieć Raczej nie to w czym problem.Lubię to piję
Zostaw swoją opinię o Delikatesy Kubik - Bytom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delikatesy Kubik