brak logo

Delikatesy Kubik

Bytom

Opinie o Delikatesy Kubik

anonim 2016-02-14 12:39
Za to ty Dorota jesteś uczciwa hahaha.Kierowniczka wielka trochę można by o tobie napisać.
7
anonim 2016-02-19 15:29
po pierwsze sama się zwolniłam. bo bez umowy i wynagrodzenia nie bede pracowała, nie jestem fundacją charytatywną. takie wielkie kierowniczki jesteście a każecie personelowi żeby wciskały klientom towar grubo po terminie,
6
ano15 2016-02-24 09:56
Pracowałam w tej firmie jakiś czas temu i na rozwój nie można liczyć, chyba że króś rozwojem nazywa znawstwo cen i dostawców na pamięć. Teraz mam po miesiącu próbnym prace na cały etat bez żadnych kombinacji, zawsze wiem ile zarobie bo nikt mi nie wmawia fikcyjnego manka. Nie jestem informowana o konieczności przyjścia do pracy np. za 2 godziny w moim dniu wolnym który zawsze mam wgł kodeksu pracy a nie wgl kaprysu kierowniczki. Co najważniejsze bo chyba nikt o tym jeszcze na forum nie wspomniał Kubik nie odprowadza składek a jesli takie są to tak niskie że dostaniecie Drogie Panie malutką emeryturkę. Można więcej na ten temat powiedzieć , ale mysle ze trzeba się samemu przekonać, czego nie polecam.
10
ano15 2016-02-24 10:03
dostajesz umowę na pół etatu po miesiącu umowy zlecenie. Potem obiecują Ci umowę na cały etat KIEDYS. wypłaty wachają się od 1000 do 1600 netto w zależnośći od tego ile nadgodzin zrobisz. Jak wyrabiałam po około 250 godzin miesięcznie to wyszłam na 1600 ale Uwaga! w tej firmie każdy ma inną stawkę i di końca nie rozumiem kto o tym decyduje. Co do atmosfery to zawsze zależy bo np ja trafiłam na bardzo miłe Panie
Jola 124 2016-02-24 23:02
Ano 15 ... Widać jaki z ciebie pracownik od siedmiu boleści ...w każdej firmie są rożne stawki bo to
Zależy od lat pracy , stanowiska itp
A jak napisałaś 1600 netto to jak na te czasy to sporo
I jak jeszcze wypłacone to ja bym nie narzekała !
Mam koło domu jeden sklep Kubika i robię tam zakupy i czesto gadam z ekspedientkami ktore
Juz tam długo pracują i sobie chwalą bo dobrze zarobią i wypłaty majà zawsze tylko to prawda , że zawsze po remanencie ,ale chyba w sklepie to
normalne bo jak bym sklep miała to tez bym tak robiła .
A etaty to tez podobno całe maja bo jedna nawet kiedyś mówiła , że przez to ze cały etat ma to alimenty na dziecko od byłego chłopa niskie ma ...
J_koza 2016-02-25 14:16
Witam
Ja w firmie Delikatesy pracuje już 5 lat i jest wszystko ok umowa pełny etat i wypłata na czas
W tej firmie utrzyma sie tylko osoba uczciwa i lojalna wobec szefa złodzieja wyrzuci bardzo szybko
3
Basia 2016-02-27 15:01
Hej
Ja tez pracuje w delikatesach od 2 lat i jest wszystko ok i potwierdzam szef złodzieja to nie wyrzuci tylko wypierd... i to jeszcze z hukiem co w pełni popieram
3
Anonimek... 2016-02-29 13:03
Praca na 1/2 etatu jeste tylko na umowie a pracujesz po 8h i masz płacone na godzine :)
1
Anonimek... 2016-02-29 13:05
Nie wyrzucili mnie z pracy, zwolniłam sie sama. Po prostu znalazłam inną pracę.
3
anonim 2016-03-13 19:35
Można się spierać że wyrzuci złodzieja, są osoby które kradły a pracują dalej. Morze to są pupilki albo maja jakiegoś haka na szefa. A decyzje zmienia z minuty na minutę.
2
Ja 2016-03-21 04:23
a znacie tego Damiana_Kubika? mozecie o nim cos powiedziec co to za gość?
1
Monia 2016-03-31 16:53
Ja u Kubika pracuję 6 miesięcy i na początku po przeczytaniu opini też miałam obawy czy dobrze zrobiłam że sie przyjęłam do pracy
Teraz już mogę powiedzieć że wszystko co obiecał dał tj umowa o prace wypłaty po remanencie a praca chyba lepszaj niż gdzie indziej
Myśle że te złe opinie wypisują osoby które albo kradły i zostały zwolnione albo nie chciało im sie pracować
Osobom które wahają sie czy przyjąć sie do pracy u Kubika mogę powiedzieć ze warto i nie maja na co czekać bo to jest dobra firma
POLECAM !!!!
1
były pracownik 2016-04-20 21:30
wszystkie pozytwne opinie pisza sami kubikowie albo ich biurowe popychadła które bez ich zgody i wiedzy nawiet nie oddychają!!!!!!!!!!!BLAGAM WSZYSTKIE DZIEWCZYNY KTORE WAHAJA SIE CZY PODJAC U NICH PRACE-------NIGDY W ŻYCIU.LEPIEJ NERKE SPRZEDAC NA CZARNYM RYNKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZEZ 11 TYGODNI upominalam sie o wyplate i srali mi po 50 czy 100 zł!!!!!!K.....wa!
3
byly pracownik 2016-04-20 21:51
byle pracownice nie wszystkie kradly.....ale najlepiej tak pisac bo tak najlatwiej!!!!! ale trzeba byc szczerym__ to sa zlodzieje i do tego niewyplacalni dla firm od ktorych biora towar! bo niby skad wieczne blokady!!!! Zywiec ,sobieski,gozdawa,frito lay i tak mozna w kolo wymieniac... wiec niech nikt nie pisze ze wyplaty na czas....ZAWSZE W RATACH!!!!!! DO CHOLERY CZY TAK MOŻNA W XXI WIEKU??????????? GDZIE TU PRAWO PRACY I UCZCIWOŚĆ WOBEC PRACOWNIKOW,KTORZY NA ICH GACIE PRACUJĄ???????? TROCHE UCZCIWOSCI WOBEC LUDZI KTORZY POSZUKUJA WIARYGODNYCH INFORMACJI
10
Ania 2016-04-21 13:39
Ty to chyba byłaś niezła łajza że tak piszesz źle i cię wylali z hukiem hi hi hi i to dobrze
A teraz nie wiesz co powiedzieć to najlepiej oczerniać i siebie wybielić
NAPISZ LEPIEJ CO ZROBIŁAŚ NIE TAK I ILE UKRADŁAŚ
1
Pracownik 2016-04-22 12:17
To jest bezczelność na najwyższym poziomie po tym jak sie zachowałaś i co zrobiłaś to sie dziwie że wogóle coś dostałaś bo ja bym ci nic nie dała i jeszcze kopa przy wychodzeniu zasadziła
Przez takie jak ty wszystkie cierpiały a teraz głupoty wypisujesz
Wstydziła byś sie !!!!
Teresa 2016-04-22 12:24
Ty były pracownik jakbyś była ok wobec Szefa to byś dalej pracowała ale widocznie coś przeskrobałaś że już nie pracujesz
Ja tam pracuje 11 lat i wiele widziałam co ludzie robią tak wiec nie wciskaj kitu innym ludziom
Ja polecam prace w delikatesach
1
jeszcze pracownik 2016-05-05 10:18
dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co wy piszecie????? jakie ok,jaki rozwój? w czym wy się rozwijacie? na kasie?!!! mało w was ambicji....szkoda:( jak można tak pieprzyc? ja jestem na okresie wypowiedzenia i nie dlatego,że kradłam( tak jak piszą " uczciwe pracownice" ) praca w delikatesach jest tylko dla tych,które nie mają pomysłu co dalej,w tej firmie naprawde nie ma czego szukać.... popytajcie pracowników którzy sa ciągle klientami delikatesów,popytajcie w URZĘDACH PRACY jakie opinie wystawiane są np w Katowicach i bytomiu........ PUSTAKI!!!!!!!!!!!! nigdy nie spotkałam tak fałszywych "KOLEŻANEK" które słodza w oczy a przy najbliższej okazji podpieprzają cię z byle pierdołą,np. spóźnieniem 15 min-bo autobus się spóźnił..... TE CO MAJĄ ODROBINĘ SZACUNKU DO DRUGIEGO CZŁOWIEKA-PRZESTAŃCIE KŁAMAĆ!!!!!!
8
violi 2016-05-06 14:02
a w pizzeri to byla masakra jakas zwlaszcza ta agata
1
już nie pracownik)))) 2016-05-13 20:38
dzięki bogu,juz zakończyłam pracę z ta firmą...owszem,wypłacili co byli dłużni,za urlop a;e co z tegp ,skoro pracowałam tam 2 lata a umowe miałam tylko na ostatnie 7 miesięcy.....na 1/2 etatu-więc o zasiłku nie ma co myślec....nie każdy Kubik to zło wcielone.... trzeba powiedzieć wprost=A..am Kubik i SŁ....ek Kubik to GNOJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIGDY W ŻYCIU WIĘCEJ !!!!!!!!!!!!!!!!! Podobno u P,Karola jest ok. Jeśli ktoś szuka pracy u Kubika ,patrzcie na imiona właścicieli,,,,,w/w nie warci złamanego grosza
2
Sabinka 2016-05-14 10:44
A mi tam pasuje praca u Kubików po prostu trzeba robić swoje a wszystko jest ok i nie ma co patrzeć na innych
4
Sonia87 2016-05-15 10:42
Praca w Delikatesach daje stabilizacje i pewne jutro i nie zgadzam sie z opinią że ci którzy tam pracują to bez ambicji głupie itp...
Jeżeli ktoś ma wyższe aspiracje to niech ma i sie spełnia, ale niech nie obraża innych koleżanek, które tam pracują, a po drugie jak ma tak wysokie aspiracje to po co przychodziła do pracy jako ekspedientka. Odpowiem: bo nigdzie indziej nie umiała znaleźć pracy i lepszy ryc niż nic, a teraz wielka dama, śmieszne !!!!
Na drugi raz przed daniem opini zastanów sie co piszesz i przy okazji nie obrażaj swoich byłych koleżanek z pracy bo ja cię nie obrażam a przy okazji o byłych szefach też źle sie nie mówi bo jak było źle i brak pracy to byli dobrzy a teraz jak odeszłaś to wielce źli oszuści itp ale nie wspomniałaś że za każda godzinę ci wypłacił i premie dał
Wstydź sie ,,była koleżanko'' !!!!
Pracownik 2016-05-15 10:48
Ja pracuje u Adama 3 lata i jest wszystko ok tak wiec nie pieprz głupot kłamczucho
1
Danka 2016-05-16 10:43
Popieram praca ok zresztą jak wszędzie po prostu trzeba pracować
1
wasz pracownik 2016-06-16 14:30
Zgadzam się z autorem o nicku "Audyt", pracowników szukają na okrągło, otwierają sklepy a nie mają kogo tam umieścić żeby pracował, upierdolą na każdym kroku. Mogłabym/mógłbym wypisać do rana, ale nie chcę się wkurwiać na to co się tam wyprawia. DNO totalne
6
Agila 2016-06-23 16:19
Gówno prawda
Jak ktoś chce pracować to pracuje i jest ok
Ja tam pracuje 7 miesięcy i nic złego nie mogę powiedzieć
Polecam
2
fajna 2016-06-29 14:28
Fajna praca można się napić a i chłopaków masa przychodzi fajnie jest na wielbłądzie w Bytomiu
2
fajna 2016-07-04 09:18
A to niby dlaczego nie można się w pracy napić co.A kto to sprawdzi
Magiel 2016-07-04 13:49
Fajna * nie potrafię zrozumieć takich ludzi co piją w pracy....predzej czy później to wyjdzie i wylecisz z chukiem.....
Widziałaś kiedyś pijaną nauczycielke, policjanta a jeśli już widziałaś to zdajesz sobie sprawę jak to rzutuje na opinie całej grupy społecznej danego zawodu.
Ty dajesz do zrozumienia że osoby pracujące w sklepie to margines społeczny....itp

A odnośnie wypłat i umów, pracuje u T.Kubik co najlepsze po zaledwie dwuch czy trzech miesiacach otrzymam umowę o pracę, na temat wysokości zarobków nie będę tu wypisywać bo jedne napiszą ze niemożliwe inne że bujdy piszę.
Powiem tak :nie narzekam i są adekwatne do pracy jaką się wykonuje. Jedyny minus to taki że wypłata jest dopiero po remanencie ale sa i plusy tego mozna brać tzw zaliczki na poczet wypłaty a remanenty są po to by zlodzieja wychwycić jeżeli taki się uchowa na sklepie.
Bo z jakiej racji ja mialabym pokrywać minus z całego roku za zlodzieja!!!!!!

Dla przyszłych pracowników: są sklepy na których nie trzeba myśleć ale są i takie w których potrzebna jest dziewczyna która ma poukładane w głowie i potrafi myśleć a nie tylko podaj i przynieś.....a swoją prezencją potrafi zareklamować slep od najlepszej strony.
1
fajna 2016-07-23 14:35
A czy pracodawca musi o tym wiedzieć Raczej nie to w czym problem.Lubię to piję
Anonimowa 2016-09-10 01:28
A u którego Kubika pracowałaś i dlaczego juz nie pracujesz ?
Jak się kombinuje I podbiera towar lub jest się zwykłą ciapą która nie potrafi przyjąć towaru lub pilnować dat itp to nic dziwnego, że przy remanencie na minus szef nie popuszcza i nie chce wypłacić całej kwoty
3 rok u Kubika i kasę mam zawsze na czas , zgrana ekipa , bez złodziejek i kombinatorek, remanent zawsze wychodzi dobrze bo wiemy ze nikt z personelu nie jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Pozdrawiam wszystkie babki które tak narzekają na Kubików - napiszcie za ci was wywalono z roboty aniołki :)
Anonim 2016-09-11 07:24
Pracowalam u Kubika i zostałam wyrzucona za okres !!! Oczywiście z racji tego że to byla niedziela moja wspaniała kierowniczka uznała, że moje złe samopoczucie spowodowane jest kacem. Oczywiscie wynagrodzenia nie otrzymałam mało tego nie podpisywałam żadnej umowy a przy kontroli z pip okazało sie że Pan Kubik przedstawił podpisaną przeze mnie umowę zlecenie i rachunek do niej potwierdzający, że otrzymałam wynagrodzenie. Wiec Pani Doroto niech Pani nie wciska ludziom kitu jak to u Kubika jest wspaniale bo to jedno wielkie kłamstwo !!!
3
Lintusia 2016-09-11 13:11
Witam
Właśnie się przyjęłam
Jadę do pracy na druga zmianę piąty dzień i czytam te komentarze
Masakra
Ja jestem zadowolona co prawda jeszcze nie miałam wypłaty bo dopiero zaczęłam ale praca super dziewczyny fajne szefowa extra robi co może żeby jakoś się kręciło
Nikomu nie wciskamy towaru po terminie
Te złe opinie to brednie wypisywane przez nieuczciwych byłych pracowników
Napisze za miesiąc po wypłacie czy wszystko jest ok Ale pracownice nie narzekają
Gdyby było źle to nikt by nie pracował
Lintusia 2016-09-11 17:05
Od zaraz na pasterska w Katowicach
fajna 2016-10-12 11:12
Jest wspaniale już długo pracuje i poznaje nowych ludzi
2
była 2016-10-23 23:18
Jeżeli chodzi o samą pracę to nie jest ciężka, jak jest dostawa to wiadomo że jest więcej pracy, natomiast jak nie to masz czas żeby z klientami podyskutować, na nocce poczytasz książke:-) zarobki oczywiście nie są oszałamiające, możecie liczyć na jakieś 8zeta za godzinę i 50groszy więcej za nocke. Nie znam nikogo kto by miał tam umowę o pracę na cały etat, u tego Kubika u którego pracowałam były kontrakty menadżerskie, taki twór dla Pipu żeby można było w święta pracować. Ogólnie praca nie najgorsza, natomiast jeżeli ktoś woli święta spędzać w domu, i pijana klientela go nie fascynuje, to warto poszukać czegoś normalnego, z umową i sensownymi godzinami pracy . Natomiast jest to dobra praca na chwilę, do szukania czegoś innego, bo zazwyczaj nie ma umowy to można znikać kiedy się chce:-) Żenujące jest również tłumaczenie się przedstawicielom że od miesiąca nie masz dla niego 300zł za towar. Dlatego nie lubiłam pierwszej zmiany bo wstyd było się ciągle tłumaczyć.
2
123457 2016-11-14 15:41
Okradają sklep bo kubik okrada ich !!! Pracowałam tam początek fajny ale jak się kończy współpraca z nimi ? Jakieś minusy na kasie nie wiadomo z skąd ? Czekanie na wypłatę nawet do 20 stego .. NIE POLECAM TEJ FIRMY . AAAAA ZAPOMNIAŁAM O PANJ DOROCIE :) PRZEMIŁA PANI DO CZASU PÓKI SIĘ NIE MA WŁASNEGO ZDANIA ! POTEM ROBI CZŁOWIEKOWI TAK NA ZŁOŚĆ ZA SZKODA GADAC !
9
Maja 2017-02-01 12:23
Za L4 jak chcesz wiedzieć byłam poważnie chora i za dłuższe L4 szef mnie zwolnił tak niestety szanują pracowników
Madlen 2017-02-06 21:08
Złodziejami to wy jesteście! Szajka, Mafia. Szpiegujecie pracowników i ich oczerniacie bezpodstawnie! Okradacie na wypłatach! Odliczacie bezprawnie przeterminowane piwa od wypłaty!
Madlen 2017-02-06 21:22
Jaką premię? 70 zł? Przy czym tego samego miesiąca odtrącą ci 150 zł za przeterminowane piwa! Śmieszna jesteś! Złodzieje. U Tomasza też nie polecam!!!
3
Sabina 2017-02-27 22:40
Jestem pracownica Delikatesów Kubik już 8 lat tak wiec mogę coś o pracy powiedzieć w odróżnieniu od pracowników tzw "majowych"
Praca w sklepie ok nie za ciężka jak gdzie indziej
Wypłaty na czas plus premia
Szef mogę powiedzieć że lepszego jeszcze nie miałam
Wszystkim chętnym i pracowitym POLECAM
Jola4 2017-02-27 22:48
Musze obronić trochę Kubika , pracowałam u Tomasza i wspominam fajnie prace . Umowę dał od zaraz nawet nie chciałam tak naprawdę bo komornik mnie ścigał , ale nie zgodził się bych pracowała bez umowy .
Remanenty były co miesiąc i zazwyczaj było dobrze , premie były . Ino jak raz taka młoda zatrudniła kierowniczka co była mega lekkoduch to zaroz manko było . Potem na kamerze ja wypatrzyła kierowniczka i ja szef zwolnił . Ale to co zarobiła to jej wypłacił . Dała tylko za te fajki co zwinęła i to było widać na kamerze.
Jakbym się nie przeprowadziła to bym dalej tam pracowała .
Szef był uczciwy
2
Magda123 2017-03-01 20:29
Ja pracuję u pana Tomka i rzeczywiście jest Ok , pracuje juz 1,5 roku mam cały etat i sobie chwale prace. Dziewczyny na sklepie nawet są zgrane i póki co manka nam nie wychodzą to i premie mamy co miesiąc . Praca wiadomo jak to w sklepie łatwa nue jest dostawy itp trzeba ogarnąć . Idzie się przyzwyczaić . Pracuje tam bo niedługo planuje mieć dziecko , a wiem ze nue ma problemu powrotu po macierzyńskim czy wychowawczym . Dużo dziewczyn wraca . To jest ważne !
Ogólnie polecam prace tylko wiadomo uczciwość to podstawa bo żaden [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się nue uchowa juz dziewczyny z działu kontroli się nim zajmą .
Natomiast jak ktoś poważnie podchodzi do pracy to może tu długo pracować a nawet awansować na kierowniczkę sklepu i wiadomo pensja zaraz lepsza .
1
Begi 23456 2017-03-03 16:10
Dziwią mnie te negatywne opinie ich ilosc . No ja u Kubika pracuje i jest Ok , płaci na czas , wypłaca urlopy itp niewiem jak i innych braci jest bo podobno kilku ma sklepu , ale u Tomasza wszystko jest Ok pod tym względem . Umowę dostałam od razu .
Trzeba być uczciwym to szef tez jest uczciwy . Zreszta chyba w każdej robocie tak jest .
Te negatywy to pewnie pisze konkurencja lub ekspedientki co chciały się dorobić czyli kradły i je wylali to swoje niby żale teraz wylewają tu ...
Ja polecam prace u Kubika osobom które chcą pracować w sklepie No chyba , Żr księżniczki a takie są idą do sklepu a potem problem transporter z piwem przestawić itp bo pazurki się połamią . To takie niech nie przychodzą bo tylko problemy z nimi są...;)
1
Julita 2017-07-27 20:17
@Begi 23456 widzę , że jesteś zadowolona z pracy, a jak u was z premiami jest? Ta informacja komuś się może przydać, jeśli będzie chciał się zatrudnić w Delikatesy Kubik.
1
Fuce fuck 2017-08-22 07:12
A na godzinę ile macie 13 zł
Tedi 2017-08-30 23:11
Ja pracuję u Tomasza i jest super . Wypłaty co prawda po remanencie ale to było od razu mówione przy przyjęciu . Praca jak każda inna . Bywa cieżko najgorzej przyjąć dostawę piwa itp
Wiadomo , że jak bym miała możliwość pracować w biurze za 10 tys to bym w sklepie nie robiła :(
No , ale chwale sobie to co mam !
Szef jest uczciwy i zawsze dotrzymuje słowa . Zastanawiam się co tu ktoś o jakich piwach przeterminowanych pisze bo wszystkie piwa i inne rzeczy są wymieniane przez dostawców . Są czasem rzeczy co trzeba pilnować terminów i na sklepie każda ma swoją półkę pilnować by termin nie wyszedł . Ale jak się przecenę zgłosi szefowi to jak się nie sprzeda on to wyrzuca i wpisuje do ubytków .
No chyba ze jakaś mega gwiazda by przez rok Polki swojej nie sprawdzała to może by i przeterminował towar . U nas póki co nikt za nic nie płacił .
Ogólnie polecam prace w tej firmie .
Czarno na białym 2017-09-13 02:09
Dziewczyny! Co Wy wypisujecie?! Jaka uczciwość, jaki "kochany" szef?! Uciekajcie z tej firmy. Gdyby byli tacy wspaniali to by pracowniką nie oferowali kontraktów menedżerskich, umów na 1/2 etatu a pracować masz cały etat. Gdzie troska o pracownika podczas letnich upałów? Zero wody, którą pracodawca ma obowiązek zapewnić! O klimatyzacji zapomnij! A jak już założą to żeby za długo nie chodziła. Oszczędności szukaja tam gdzie nie powinni. Najlepiej doceniane są miejscowe "złote rączki" - za piwo niech zrobi i kwita, bo po co w inny sposób doceniać pomoc innych. Ci ich fachowcy od siedmiu boleści też jakaś tania siła robocza, a Kubik się wozi nowiutkim Porsche! I nazywacie ich uczciwymi ludźmi!? Jeden będzie na wypłatę czekał do czasu aż najważniejsze faktury zostaną pospłacane, wcześniej nie waż się nic wypłacać z kasy! I tak zobaczysz wypłatę długo po terminie! Gdzie tak jest żeby na wypłatę trzeba było sobie nazbierać z utargów i dopiero ją dostać!? Ludzie przejrzyjcie na oczy! Nic wam z tych kontraktów, co z tego że szef wam zaznaczy że jak podpiszesz to wszystkie składki ci odprowadzi jak z umowy o pracę, a gdzie te wszystkie przepracowane lata na kontrakcie mają wam się liczyć do stażu pracy żebyś miał choćby 26dni urlopu?! Absolutnie ich nie będziesz mieć bo to zwykła umowa cywilnoprawna, ktora w żaden sposób nie wlicza się w staż pracy! Dziewczyny szkoda fatygi na marnowanie się w tej firmie! Znajdźcie sobie pracę gdzie oferują umowe o pracę, gdzie macie pełne ubezpieczenie i wszystkie składki! Po co robić na kogoś kto nie docenia i nie szanuje człowieka i jego praw!
Zaraz pewnie odezwą się te wszystkie "obrończynie", że pisze to ta co kradła, co się robić nie chciało i może jeszcze szef jej nie lubił i teraz się odgrywa. Nic z tych rzeczy! Piszę to Człowiek który przejrzał na oczy i zobaczył jak można robić w innej firmie gdzie warunki są normalne! Gdzie człowiek nie jest traktowany jak tania siła robocza! Dostaje wypłatę na czas, ze wszystkimi ekwiwalentami i premiami, a przede wszystkim gdzie wypłata jest taka jak powinna, zgoda z podstawą, a nawet większą, nie jak u Kubika poniżej przeciętnej ze śmiesznymi podwyżkami o 50groszy co roku!
Remanenty u Kubika to fałszowanie faktycznego stanu! Dopóki ekipa jest stała to jest na plus, a niech tylko zaczną się zwalniać osoby już remanenty z miesiąca na miesiąc są na minusie!
UCZCIWOŚĆ to raczej nie jest domena firmy Kubik.
Julita 2017-09-15 12:09
@Czarno na białym czy zgłosiłaś gdzieś, że umowę masz na 1/2 etatu a pracujesz 12 godzin? @Tedi widzę, że jesteś zadowolona z pracy w Delikatesy Kubik. Czy powiesz jaką masz umowę? Czy jest możliwość awansu na wyższe stanowisko i po jakim czasie?
Dorota 2017-09-15 16:13
Pewnie robić ci się nie chciało ja polecam tą pracę, można awansować
1
Zostaw swoją opinię o Delikatesy Kubik - Bytom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delikatesy Kubik