Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Delikatesy Kubik

Pracowałeś w firmie Delikatesy Kubik i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
agata - 2014-07-15 17:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paula - 2014-07-14 22:01:41]:
ja zostalam aktaulnei zwolniona z Biedronki, bo im cos sie nie spodobalo. nie wiem czy moja wina czy ich, ale wole isc do takich delikatesow. ruch mniejszy, nawet te komentarze nie sa takie zle.
zdjecie uzytkownika
telefon - 2014-07-26 22:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agata - 2014-07-15 17:49:56]:
agata to idz, zapraszamy do szanownych panstwa kubikow. opinie sa zle bo jest zly pracodawca, ja zostalalm zwoliona przez tel , szef Pan (usunięte przez administratora) tak mnie zwolnil poprostu zal ... teraz jestem w angli i mam st razy lepiej
zdjecie uzytkownika
jack - 2014-07-30 12:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej wszystkie gwiazdy i gwiazdeczki; zastanówcie sie może co tak naprawdę potraficie w życiu robić i jak coś wymyślicie to założcie po prostu swoją firmę. Wtedy to wy będziecie Bogami. Jezeli nic nie wymyślicie i nie zdziałacie to zostaje wam los szarej myszki, taka prawda.
zdjecie uzytkownika
Mira - 2014-07-31 16:47:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak piszecie bo Was za lepkie łapki wylali to co macie teraz powiedzieć
zdjecie uzytkownika
Moni - 2014-07-31 18:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie Mira każdy kto tam robił to wie że dorobić sie nic nieda kontrolują jak najeci , ale kasa i umowa jest
zdjecie uzytkownika
Basia - 2014-07-31 19:55:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram praca tylko dla uczciwych i jest ok
Złodzieje alkoholiczki z daleka od tej firmy bo i tak wyrzucimy
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-08-01 15:22:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam widzę że w końcu ktoś pisze prawdę o tych osobach które tak źle się wypowiadały na temat Kubików i rownież popieram złodzieje won od tej firmy
zdjecie uzytkownika
Beti - 2014-08-01 21:51:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja u Kubika pracowałam dwa lata i złego słowa nie powiem.
Pracowałabym nadal tylko wyjechałam do Anglii , ale szef obiecał , ze jak mi się tam nie uda to przyjmnie mnie ponownie .
I jak czytam te brednie , że niby wypłat tam nie dają to jest już hamstwo bo każdy wie , że u Kubiks wypłata jest na czas , a jak remanenty dobrze wychodzą daje zawsze premie.
zdjecie uzytkownika
agata - 2014-08-05 15:43:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Beti - 2014-08-01 21:51:45]:
Beti, jedna osoba o ksywce telefon która pojechał do anglii pisze bardzo negatywnie o tym pracodawcy. Teraz Ty też siedzisz w anglii i piszesz pozytywnie. nie mam pewnosci czy to nie napisala mi jedna i ta sama osoba :). na razie pracuje gdzie indzie gdize sie zaczepilam na dluzej, ale jakby cos to mysle o kubiku.
zdjecie uzytkownika
Ewka - 2014-08-07 11:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w tej firmie i jest ok , sklepy ładne , czyste z klimą itp
Wypłaty są , wiadomo po remanencie :(
Tylko bardzo duzo towaru i wszystko trzeba przyjąć , policzyć ...
Ogólnie jak ktoś chce pracować to polecam
zdjecie uzytkownika
Teri - 2014-08-11 20:57:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedyny uczciwy szef jakiego miałam ! Zastanawiam się czemu tyle głupich komentarzy
, moze ja u innego brata pracowałam bo wiem ze jest ich
kilku . Z tego co mi wiadomo to u nich wszystkich jest podobnie dlatego się dziwie .
Ja ich polecam ! Ja musiałam się zwolnić bo muszę pilnować wnuka ,synowa wróciła do pracy bo dalej bym tam napewno pracowała .
zdjecie uzytkownika
S - 2014-08-12 00:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca ok. szef ok. warunki ok.wyplata ok....tylko trzeba chciec!!!!a nie cycki o lade opierac!jak ktos jest uczciwy wobec szefostwa i wspolpracownikow to idzie tez w druga strone!
zdjecie uzytkownika
telefon - 2014-08-12 22:51:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agata - 2014-08-05 15:43:26]:
hej Agata , nie jestesmy obce dla siebie - nie znamy sie, ja pracoalalm u nich jakisc czas ,najgorsza praca, masakra to jest u nich , tak teraz jestem w Londynie :), i polecam wyjazd za granice :)
zdjecie uzytkownika
Lena - 2014-08-13 08:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak , tak już nie jedna poleciała wyjazd za granicę i po kilku miesiącach wróciła i prosiła zeby szef przyjął ... Ja pracuję u Kubika i nie ma masakry jak piszesz no wiadomo praca w sklepie to nie jest moj szczyt marzeń , ale muszę z czegoś żyć .
Warunki pracy są dobre , polecam
zdjecie uzytkownika
Daria - 2014-08-20 13:17:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie Lena już kilka moich współpracownic
pojechało za granicę i szybko przyjechało z powrotem
Były tez takie co odchodziły do innych sklepów bo miały dobie poprawić zarobki itp
I tez po krótkim czasie chciały wracać , co niektóre szef przyjął ale niektóre te co przy odchodnym sie niezbyt fajnie zachowały to już nie . Ja u Kubika pracuje prawie już rok i polecam .
zdjecie uzytkownika
olga - 2014-08-20 13:20:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
całkiem spoko
zdjecie uzytkownika
agata - 2014-08-20 16:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@telefon: a jesli mozna wiedziec to czemu wyjechalas? czy to mialo jaki kolwiek zwiazek z tym, co tu jest wypisywane? Bo ja caly czas zastanawiam sie nad praca w delikatesach, mimo ze mam na razie pracę. dziekuje za propozycje wyjazdu do anglii, ale nie zanosi w zadnym razie na taka okolicznosc. @Lena: faktycznie, niektorzy sobie nie radzą poza pracą w delikatesach? fajnie, ze szef jest lojalny wobec pracownic. napiszecie, bo mnie kolezanka podpytuje, a ona nie ma dostepu do internetu, co sie dzieje jak przyjmują Cię do pracy i potem zachodzisz w ciążę. Czy firma w jaki kolwiek sposób sie na to zabezpiecza i nie ma potem problemu z powrotem po urlopie macierzynskim. Wiolka, ta moja kolezanka, akurat planuje ze swoim facetem macierzynstwo, a z tego co mi mowila to jest jakas szansa na prace.
zdjecie uzytkownika
telefon - 2014-09-05 19:06:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agata - 2014-08-20 16:23:37]:
ja wyjechalam z mezem ,zostawiajac w Polsce wszystko iedzy innymi prace U (usunięte przez administratora)... tu jest lepiej prosciej lepsze zycie, a pracy w delikatesach nie polecam i niebede polecac !!
zdjecie uzytkownika
Majka - 2014-09-07 01:13:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej z tego co widzę to przyjmują po wychowawczym bo mieszkam nad ich sklepem
I widziałam dziewczynę w ciąży , a potem wróciła i jest do dzis z tego co mówiła nie
miala problemu z powrotem
zdjecie uzytkownika
kania - 2014-09-08 18:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie na jaką umowę tam przyjmują i na jaki okres czasu? ewentualnie właśnie jak traktują osoby w ciąży albo z grupą inwalidzką? mam stopień niepełnosprawności i myslę tez okolejnym małym członku rodziny bo zegar mi tyka. trzeba tam coś sporo dźwigać przy dostawach albo wykładaniach towaru?pozdrawiam cieplusio milusio
zdjecie uzytkownika
oli - 2014-09-10 10:58:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania - 2014-08-01 15:22:31]:
Sklep monopolowy całodobowy i nie lubi alkoholiczek, przecież z nich żyje? Dziwne!
zdjecie uzytkownika
lok - 2014-09-10 11:04:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:) - 2014-06-13 14:09:21]:
Ortografia tam nie potrzebna, tylko bicepsy!
zdjecie uzytkownika
oberiba65 - 2014-09-13 09:38:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odwieczny temat- butelki. kupilem piwo w kubiku na chemiku , butelek nie moge oddac w kubiku na Sobieskiego . paranoja . mialem je roztrzaskac - zostawilem ekspedientce niech ma, paragony zabralem .
zdjecie uzytkownika
tereska - 2014-10-01 09:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Basia - 2014-07-31 19:55:51]:
Pani Basiu, "praca dla uczciwych" może coś więcej na temat pracy w tej firmie, planuje się zatrudnić, jestem pracowita i sumienna w weekendy studiuje zaocznie ale to chyba nie powinien być problem...
zdjecie uzytkownika
Jolka 11 - 2014-10-07 22:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani Teresko ja u Kubika pracuję już bardzo długo , polecam ! Dla uczciwych tzn . Trzeba tak pracować by remanent był nie na minusie czyli zero dorabiania . Jak przyszła do ekipy czasem taka co się chciała szybko dorobić to zaraz ją wykryli ... Bo kamery i dziewczyny z kontroli wszystko sprawdzają i szef też , o kombinacjach nie ma mowy .
Wypłaty po remanencie jak jest dobrze to premie są .
Ogólnie polecam pracę w tej firmie .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delikatesy Kubik
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x