Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Delikatesy Kubik

Pracowałeś w firmie Delikatesy Kubik i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dancia - 2015-03-27 23:41:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam 13miesiecy, w tym czasie przez sklep przewineło sie 10 innych ekspedientek, zdazały sie wśród nich osoby które kradły ale zostawały "do odrobienia". Przy takiej rotacji pracowników remanent zerowy był niemożliwy. Odliczane od wypłaty było wszystko co tylko mozliwe. Pracowałam po 200godz miesięcznie co dla pana D. było norma. Oczywiście umówę miałam na pół etatu tylko przez ostatnie 4miesiące pracy. O PIT do rozliczenia musiałam wydzwaniać i prosieć się. Nie polecam, aczkolwiek pracowałam tam 4lata temu wiec może cos się zmieniło...
zdjecie uzytkownika
uczciwa M - 2015-04-13 22:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w tej firmie już osiem lat i nie mogę złego słowa powiedzieć o moim pracodawcy D.Jest wymagający ale uczciwy.Wypłatę mam zawsze na czas ,umowę na cały etat,urlop wypłacany,więc czego więcej mi potrzeba. Pracuję uczciwie i dbam o sklep a w zamian dostaję same plusy.Nikt się po mnie nie drze a kierownika regionalnego mam bardzo fajnego i zawsze pomaga a nie przeciwnie.polecam pracę w tej firmie przede wszystkim uczciwym i pracowitym osobą(nie musisz mieć doświadczenia),my wszystkiego Cię nauczymy ipomożemy.Nie wierzcie w to co piszą osoby o których wolałabym się nie wypowiadać a już dużo widziałam i słyszałam.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
uczciwa - 2015-04-22 22:11:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [uczciwa M - 2015-04-13 22:52:50]:
ale glupty piszesz,opisalabys prawde co sie dzieje w tych zasranych kubikach
zdjecie uzytkownika
milutka - 2015-04-22 22:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale glupoty piszecie o tych kubikach,ile wam obiecali za tak wspaniale opinie o nich macie, co kolo tylkow im sie pali bo pracownikow na policje wzywaja i zeby wszyscy mysleli ze oni tacy wspaniali pracodawcy, na cudzych plecach sie bogaca hamy nawet premii skapia tylko harowc i harowac dla nich za marne grosze
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-04-24 07:40:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Głupoty to ty piszesz to jest wspaniała firma wypłaty na czas a szef jest super a jak kombinowałeś i wyrzucili cię to co teraz masz powiedzieć
zdjecie uzytkownika
Dana - 2015-04-24 09:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zastanawiam się kto wypisuje te bzdury czy jakby się podpisał to tez by tak zmyslał!
Przed komputerem to każdy cwaniak i pewnie burak jakich mało , zazdrości ze innym się udało i to napewno nieuczciwy musi być . Przecież każdy dobie może sklep
Otworzyć kto komu broni ... I niech pokaże co umie , pewnie
Nawet liczyć nie potrafi ! Ja u Kubika pracuje długo
I wypłaty mam na czas , zaliczki i za urlopy płaci . Ciekawe czy inni wypłacają .
Zreszta podziwiam ich , że z ta bytomska patologię jeszcze zatrudniają
zdjecie uzytkownika
milutka - 2015-04-26 18:19:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bzdury to ty wypisujesz moze i daje na czas wyplaty,zaliczki od czasu do czasu a umowa 1/2 etat a haruje sie na caly ,jak ci to odpowiada to rob dla niego a patologia to chyba ty jestes,a tak apropo akurat ja jestem uczciwa to on jest nieuczciwy wobec pracownikow ,ale nielugo mu sie to skonczy
zdjecie uzytkownika
Oli - 2015-05-07 09:53:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Milutka u mnie na sklepie są cztery dziewczyny i mają pełne etaty , pracują już długo . Ja mam pół ale przychodzę tylko na miedzyzmianę więc mam pół bo jestem 4 godz.
Ty piszesz , że jesteś taka uczciwa , a on niby nie to ciekawe czemu pracujesz ....???
Albo Cię zwolnili za tą uczciwość he he i teraz siedzisz w domu ma kompie i żale wylewasz...



zdjecie uzytkownika
milutka - 2015-05-11 22:11:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A najbardziej to nocki lubię fajne ciacha przychodzą.
zdjecie uzytkownika
Skawina - 2015-05-23 19:45:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sklep Kubik w którym otrzymałam możliwość przekwalifikowania się i nauki zawodu sprzedawcy ( w ramach bezpłatnego przyuczenia które sama zaproponowałam i które mi umożliwiono po utracie pracy) jest dobrze zarządzany i posiada profesjonalną , pracowitą i miłą obsługę w postaci pań sprzedawczyń, które są chętne do pomocy i chętnie dzielą się ze mną swoją wiedzą.Co ważne, wyrażają się o sobie nawzajem, o kierowniczce i o właścicielu w bardzo przyjazny i serdeczny sposób. Nikt tam nie stoi z batem, a mimo to pracownicy wiedzą co i jak mają robić. Uważam, że jeżeli ktoś nie chce pracować w Delikatesach Kubik,nie odpowiadają mu godziny, wysokość stawki itp, to może poszukać sobie innej pracy, warto pamiętać że nigdzie nikomu nie płacą za darmo. Przypominam że to praca fizyczna, więc jeśli ktoś chce siedzieć za biurkiem, lub nie lubi się przemęczać to odradzam. Ja osobiście jestem zadowolona z faktu, że dzięki tej właśnie firmie i jej pracownikom mam szansę na nabycie nowych umiejętności i być może pracę w przyszłości. Wiem jedno, że jeżeli opanuję obowiązki w Delikatesach Kubika to poradzę sobie zawsze w każdym innym punkcie handlowo - usługowym i ta świadomość jest dla mnie bezcenna.
zdjecie uzytkownika
danz - 2015-07-15 19:35:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że dosyć dobra robota jest w Kubiku, w porównaniu do innych delikatesów czy też sieciówek jest to dobra firma, przede wszystkim podchodzą oni indywidualnie do pracowanika i liczą się z jego zdaniem. Może zarobki nie są najwyższe, ale myślę, że bardzo dobra atmosfera w pracy wszystko rekompensuje.
zdjecie uzytkownika
Audyt - 2015-07-17 14:22:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby tylko nagrać co się dzieje......Wyzysk, na okrągło ogłoszenia, niedomykające się bilanse....praca na etat a jest pół. Przestańcie prdolić trolle o wspaniałej atmosferze której nie ma.
zdjecie uzytkownika
Gabi - 2015-08-02 13:55:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak gdyby tylko puścić to jak niektóre pracownice kradną i oszukują szefa Gdyby tylko można a każdy by już sobie wyrobił zdanie o tych którzy tu tak zle piszą że wielce oszukane skrzywdzone itp tylko zapomniały napisać jak perfidnie kradły
Nie kradnij i nie oszukuj a bedzie wszystko ok
zdjecie uzytkownika
dorota - 2015-09-07 13:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracuję u Kubika ponad rok, nie narzekam ale czasem jest ciężko, to musi przyznać każdy pracownik.tyle tylko,ze nic nie ma za darmo. Cieszę się że mam pracę i fajne koleżanki. Pracuję u Sławka i naprawdę nie mogę narzekać, chyba że na comiesięczne remanenty
zdjecie uzytkownika
ekspedientka - 2015-09-10 12:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja chciałabym zapytać czy firma aktualnie poszukuje nowych pracowników do pracy w sklepie, bo jestem zainteresowana podjęciem pracy i w związku z tym mam też kilka pytań co do warunków: jakie umowy dają, na jakim poziomie jest wynagrodzenie, czy zdarzają się manka i jaka jest atmosfera między pracownikami.
zdjecie uzytkownika
maja - 2015-09-27 00:16:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile ci dali kasy za taką opinię
zdjecie uzytkownika
maja - 2015-09-27 23:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam pracy w tej firmie
zdjecie uzytkownika
Dorota - 2015-09-28 20:17:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maja lepiej napisz za co cię wylali z tej pracy że tan nie polecasz
Ja tam pracuje i jest wszystko ok
POLECAM !!!
zdjecie uzytkownika
klara - 2015-10-10 15:52:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jestem klientką delikatesów Kubik i z zakupów jestem zawsze bardzo zadowolona. produkty mają dobre, ceny raczej adekwatne do jakości, nie za drogo więc jest ok. dziwią mnie trochę te podzielone opinie na temat firmy jako pracodawcy, bo osobiście nie spotkałam się żeby obsługujące panie jakoś bardzo narzekały.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-10-14 12:19:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uczciwa - 2015-04-22 22:11:05]:
czego ci potrzeba-hmm rozumu
zdjecie uzytkownika
nikita - 2015-10-21 10:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uczciwa M - 2015-04-13 22:52:50]:
Nie zmieniło się nic firma złodziejska jaka była tak jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Dorota - 2015-11-06 13:07:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepsza firma
Polecam wszystkim
Te wszystkie złe opinie to bzdury i kłamstwa ja tam pracuje i jest wspaniałe
Jeszcze raz POLECAM !!!!
zdjecie uzytkownika
koka - 2015-11-13 16:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam bym az tak nie narzekala. no nie jest to jakis wielki sklep, ja inne supermakety czy hipermarkety, ale daja rade. i potwierdze ze tez nie widzialam zeby jakos obsluguje panie narzekaly bardzo. ja mimo wszystko chcialabym tam jakis etat lub pol etatu zaczac jako kasjer sprzedawca. na milion nie liczy ale na utrzymanie na pewno da rade
zdjecie uzytkownika
Anonimek... - 2015-11-26 22:14:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam u Pana S. ponad 2 lata, pracę tą wspominam bardzo dobrze chociaż bywały ciężkie dni. Wypłata tydzień po remanencie, czasami dłużej ale za to taka jaką sobie podliczyłam. Remanenty co miesiąc masakra jakaś , co miesiąc te same nerwy i modły żeby dobrze wyszedł bo jak nie to premii nie będzie. Na początku umowy na 1/2 etatu ale po upływie 1,5 roku dostałam na cały etat. Pan S. jako szef to bardzo dobry i równy gość. Polecam pracę w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
swik - 2015-12-07 18:07:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko fajnie, tylko dla mnie problemem jest to, że nie można liczyć na żaden rozwój, a dla mnie to jest obligatoryjne.
zdjecie uzytkownika
blaj - 2016-01-03 02:44:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na rozwój jakiś zawsze możesz liczyć, na samym początku masz krótkie szkolenie na którym wszystkiego się dowiesz, a potem to już zbierasz sobie doświadczenie.
zdjecie uzytkownika
Madzia - 2016-01-11 16:39:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie za 100 punktow: pełen etatcdopiero po 1.5 roku????a jak praca na pół etatu to wypłata za pół etatu i 4godz dziennie?
zdjecie uzytkownika
grzesiek - 2016-01-11 23:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na to by wychodziło @Madzia. Jak dla mnie trochę słabo, bo 1/2 etatu to marne grosze. Jak ktoś szuka stałego zatrudnienia, to chyba powinien się rozejrzeć gdzie indziej albo próbować rozmawiać
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2016-01-12 11:43:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Madzia - 2016-01-11 16:39:46]:
Na umowie masz na 1/2 etatu ale pracujesz jakby na cały i wypłata też jest tak jak na całym etacie. stawka godzinowa, nadgodziny są również wypłacane ( przynajmniej kiedyś tak było ).
zdjecie uzytkownika
Kuroń - 2016-01-19 21:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli jak rozumiem pół etatu + nadgodziny, to nie wygląda już tak źle, zwłaszcza że skoro stawka jest godzinowa, to chyba po prostu trochę kombinują @anonim @grzesiek
zdjecie uzytkownika
anonim - 2016-02-11 20:36:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie polecam pracy u kubika wszystkie opinie negatywne są prawdziwe,są niesłowni i nie wypłacalni do tej pory czekam na wypłatę. dziwie się tylko że nikt do tej pory nic z tym nie zrobił,ja nie czekam bezczynnie, złożyłam już pozew do sądu pracy i co chwile nasyłam im sanepid i pip.
zdjecie uzytkownika
Dorota - 2016-02-12 18:57:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty Anonimek lepiej napisz co takiego zrobiłaś że zostałaś wyrzucona z pracy bo za nic to napewno cię nie wylali
Złodziejki to powinno sie karać dożywociem albo tak jak dawniej ucinać ręce
zdjecie uzytkownika
anonim - 2016-02-14 12:39:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za to ty Dorota jesteś uczciwa hahaha.Kierowniczka wielka trochę można by o tobie napisać.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2016-02-19 15:29:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po pierwsze sama się zwolniłam. bo bez umowy i wynagrodzenia nie bede pracowała, nie jestem fundacją charytatywną. takie wielkie kierowniczki jesteście a każecie personelowi żeby wciskały klientom towar grubo po terminie,
zdjecie uzytkownika
ano15 - 2016-02-24 09:56:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grzesiek - 2016-01-11 23:19:08]:
Pracowałam w tej firmie jakiś czas temu i na rozwój nie można liczyć, chyba że króś rozwojem nazywa znawstwo cen i dostawców na pamięć. Teraz mam po miesiącu próbnym prace na cały etat bez żadnych kombinacji, zawsze wiem ile zarobie bo nikt mi nie wmawia fikcyjnego manka. Nie jestem informowana o konieczności przyjścia do pracy np. za 2 godziny w moim dniu wolnym który zawsze mam wgł kodeksu pracy a nie wgl kaprysu kierowniczki. Co najważniejsze bo chyba nikt o tym jeszcze na forum nie wspomniał Kubik nie odprowadza składek a jesli takie są to tak niskie że dostaniecie Drogie Panie malutką emeryturkę. Można więcej na ten temat powiedzieć , ale mysle ze trzeba się samemu przekonać, czego nie polecam.
zdjecie uzytkownika
ano15 - 2016-02-24 10:03:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ekspedientka - 2015-09-10 12:42:31]:
dostajesz umowę na pół etatu po miesiącu umowy zlecenie. Potem obiecują Ci umowę na cały etat KIEDYS. wypłaty wachają się od 1000 do 1600 netto w zależnośći od tego ile nadgodzin zrobisz. Jak wyrabiałam po około 250 godzin miesięcznie to wyszłam na 1600 ale Uwaga! w tej firmie każdy ma inną stawkę i di końca nie rozumiem kto o tym decyduje. Co do atmosfery to zawsze zależy bo np ja trafiłam na bardzo miłe Panie
zdjecie uzytkownika
Jola 124 - 2016-02-24 23:02:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ano 15 ... Widać jaki z ciebie pracownik od siedmiu boleści ...w każdej firmie są rożne stawki bo to
Zależy od lat pracy , stanowiska itp
A jak napisałaś 1600 netto to jak na te czasy to sporo
I jak jeszcze wypłacone to ja bym nie narzekała !
Mam koło domu jeden sklep Kubika i robię tam zakupy i czesto gadam z ekspedientkami ktore
Juz tam długo pracują i sobie chwalą bo dobrze zarobią i wypłaty majà zawsze tylko to prawda , że zawsze po remanencie ,ale chyba w sklepie to
normalne bo jak bym sklep miała to tez bym tak robiła .
A etaty to tez podobno całe maja bo jedna nawet kiedyś mówiła , że przez to ze cały etat ma to alimenty na dziecko od byłego chłopa niskie ma ...
zdjecie uzytkownika
J_koza - 2016-02-25 14:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Ja w firmie Delikatesy pracuje już 5 lat i jest wszystko ok umowa pełny etat i wypłata na czas
W tej firmie utrzyma sie tylko osoba uczciwa i lojalna wobec szefa złodzieja wyrzuci bardzo szybko
zdjecie uzytkownika
Basia - 2016-02-27 15:01:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej
Ja tez pracuje w delikatesach od 2 lat i jest wszystko ok i potwierdzam szef złodzieja to nie wyrzuci tylko wypierd... i to jeszcze z hukiem co w pełni popieram
zdjecie uzytkownika
Anonimek... - 2016-02-29 13:03:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Madzia - 2016-01-11 16:39:46]:
Praca na 1/2 etatu jeste tylko na umowie a pracujesz po 8h i masz płacone na godzine :)
zdjecie uzytkownika
Anonimek... - 2016-02-29 13:05:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dorota - 2016-02-12 18:57:49]:
Nie wyrzucili mnie z pracy, zwolniłam sie sama. Po prostu znalazłam inną pracę.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2016-03-13 19:35:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Basia - 2016-02-27 15:01:46]:
Można się spierać że wyrzuci złodzieja, są osoby które kradły a pracują dalej. Morze to są pupilki albo maja jakiegoś haka na szefa. A decyzje zmienia z minuty na minutę.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-03-21 04:23:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a znacie tego Damiana_Kubika? mozecie o nim cos powiedziec co to za gość?
zdjecie uzytkownika
Monia - 2016-03-31 16:53:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja u Kubika pracuję 6 miesięcy i na początku po przeczytaniu opini też miałam obawy czy dobrze zrobiłam że sie przyjęłam do pracy
Teraz już mogę powiedzieć że wszystko co obiecał dał tj umowa o prace wypłaty po remanencie a praca chyba lepszaj niż gdzie indziej
Myśle że te złe opinie wypisują osoby które albo kradły i zostały zwolnione albo nie chciało im sie pracować
Osobom które wahają sie czy przyjąć sie do pracy u Kubika mogę powiedzieć ze warto i nie maja na co czekać bo to jest dobra firma
POLECAM !!!!
zdjecie uzytkownika
jolka - 2016-04-07 22:41:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i to jest na plus, jak jest umowa od razu, to wszystko się zgadza!
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2016-04-20 21:30:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystkie pozytwne opinie pisza sami kubikowie albo ich biurowe popychadła które bez ich zgody i wiedzy nawiet nie oddychają!!!!!!!!!!!BLAGAM WSZYSTKIE DZIEWCZYNY KTORE WAHAJA SIE CZY PODJAC U NICH PRACE-------NIGDY W ŻYCIU.LEPIEJ NERKE SPRZEDAC NA CZARNYM RYNKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZEZ 11 TYGODNI upominalam sie o wyplate i srali mi po 50 czy 100 zł!!!!!!K.....wa!
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2016-04-20 21:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byle pracownice nie wszystkie kradly.....ale najlepiej tak pisac bo tak najlatwiej!!!!! ale trzeba byc szczerym__ to sa zlodzieje i do tego niewyplacalni dla firm od ktorych biora towar! bo niby skad wieczne blokady!!!! Zywiec ,sobieski,gozdawa,frito lay i tak mozna w kolo wymieniac... wiec niech nikt nie pisze ze wyplaty na czas....ZAWSZE W RATACH!!!!!! DO CHOLERY CZY TAK MOŻNA W XXI WIEKU??????????? GDZIE TU PRAWO PRACY I UCZCIWOŚĆ WOBEC PRACOWNIKOW,KTORZY NA ICH GACIE PRACUJĄ???????? TROCHE UCZCIWOSCI WOBEC LUDZI KTORZY POSZUKUJA WIARYGODNYCH INFORMACJI
zdjecie uzytkownika
Ania - 2016-04-21 13:39:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty to chyba byłaś niezła łajza że tak piszesz źle i cię wylali z hukiem hi hi hi i to dobrze
A teraz nie wiesz co powiedzieć to najlepiej oczerniać i siebie wybielić
NAPISZ LEPIEJ CO ZROBIŁAŚ NIE TAK I ILE UKRADŁAŚ
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rekrutacja to nic innego dajesz im cv a oni oddzwaniają
Pytania: Na spotkaniu nic ciekawego pytania typu gdzie ostatnio pracowałeś lubisz prace w sklepie i czy chcesz pracować.To wszystko na spotkaniu kierowniczka zadająca pytania pali przy tobie papierosa i cwaniakuje a jak zadajesz pytania to udaje że jest zainteresowana a tak naprawdę to patrzy na ciebie i myśli sobie skącz zadawać pytania i stawaj przy kasie robić.Nic ich nie interesuje nawet nie pyta się czy ma sie ks. sanepidowską a tym bardziej czy aktualną.Powie ze praca 6zł/h w dzień a nocka 6,5/h a w swięta 10zł/h i masz się cieszyć z tego,oczywiśie tak praktycznie pracuje sama rodzina to też nie warto się spoufalać.Mama, teściowa córki synowe siostry bracia itp.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-04-22 12:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest bezczelność na najwyższym poziomie po tym jak sie zachowałaś i co zrobiłaś to sie dziwie że wogóle coś dostałaś bo ja bym ci nic nie dała i jeszcze kopa przy wychodzeniu zasadziła
Przez takie jak ty wszystkie cierpiały a teraz głupoty wypisujesz
Wstydziła byś sie !!!!
zdjecie uzytkownika
Teresa - 2016-04-22 12:24:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty były pracownik jakbyś była ok wobec Szefa to byś dalej pracowała ale widocznie coś przeskrobałaś że już nie pracujesz
Ja tam pracuje 11 lat i wiele widziałam co ludzie robią tak wiec nie wciskaj kitu innym ludziom
Ja polecam prace w delikatesach

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Delikatesy Kubik!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delikatesy Kubik
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert