Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Delikatesy Kubik

Pracowałeś w firmie Delikatesy Kubik i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mija - 2014-12-11 12:33:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja mam pytanie o faktyczne zarobki, ponieważ nie wiem jak to wygląda realnie, chodzi mi o tą kwotę netto konkretnie, ile do ręki już się dostaje na pewno.. bo nie wiem czy te 2500 max to jest netto czy brutto, a mój mąż będzie miał z nimi rozmowę kwalifikacyjną, więc nie wiem jakie warunki mamy powiedzieć, że chcemy.
zdjecie uzytkownika
Oli - 2014-12-15 17:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mija jeśli mąż się wybiera na rozmowę kealifikacyjną to pewnie dowie się jakie
są warunki pracy i ile płacą . Jednak z takim podejściem jak ty na rozmowie w tych czasach chcesz powiedzieć jakie warunki chcesz to odważne . Przecież zawsze możesz nie przyjąć pracy i najważniejsze czy im będzie mąż odpowiadał .
Z tego co słyszałam to płacą nieźle.
zdjecie uzytkownika
Gabi2 - 2014-12-23 18:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepszy pracodawca jakiego miałam do tej pory , a trochę sie tego nazbierało ...
Przedewszystkim uczciwy to co obiecał to wypłaca co do grosza ! A o tej rozmowie co tam wyżej piszą to nieprawda bo mnie na rozmowie przyjął szef w biurze elegancko wszystko wyjaśnił i mogłam tez zapytać o co chciałam . Za dwa dni zadzwonił i zaprosił na szkolenie i tak już zostałam do teraz i mam zamiar pracować jak najdłużej .
zdjecie uzytkownika
Antywyzyskiwacz - 2014-12-27 17:06:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakim prawem w sieci KUBIK-delikatesy/Siemianowice/ PRACUJĄ NA OKRĄGŁO??? Ostatnio CAŁE ŚWIĘTA Bożego NARODZENIA!!!??? To jest skandal,wyzysk i KPINA Z ZAKAZU PRACY W ŚWIĘTA. GDZIE JEST PIP ??? Żal tych babeczek które tam stoją w świątki,piątki i niedziele i słuchają bełkotu tych PIJAKÓW bo to oni tam najczęściej zaglądają! Skandal i żenada!!!
zdjecie uzytkownika
Zeta - 2014-12-28 11:43:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na umowę zlecenie każdy może pracować tak , że antywyzyskiwaczu zanim coś napiszesz dokształć się !!! Ja tez pracowałam w święta dlatego ze chce i jest bardzo dobra stawka i tobie nic do tego . Chyba ze jak ci tak mój los leży na sercu to podam cioj numer konta i przelejesz dotacje to w święta nie będę pracować bo będę mieć pieniądze . I przelej tez lekarzom policjantom i wszystkim którzy w święta tez pracują
zdjecie uzytkownika
Kick - 2014-12-28 15:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Zeta - 2014-12-28 11:43:17]:
A mi się to podoba że sklepy są czynne w święta przynajmniej jest gdzie kupić brakujący towar.
zdjecie uzytkownika
Gabi - 2014-12-28 17:40:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Antywyzyskiwacz - 2014-12-27 17:06:47]:
Ja uważam że tych pań nikt nie zmusza do pracy w święta jak im by się nie podobała praca to by się zwolniły
Często robię zakupy u kubika a panie są zawsze uśmiechnięte ( ponoć bardzo dużo wtedy zarabiają )
zdjecie uzytkownika
Adi - 2014-12-29 07:08:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zeta - 2014-12-28 11:43:17]:
Bardzo dobrze że te sklepy są otwarte bo i zawsze czegoś braknie i jest gdzie kupić, a bełkoczy to chyba ten antywyzyskiwacz jak kupuje
zdjecie uzytkownika
Dana - 2015-01-02 21:18:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie sam kupuje , a tu bzdury wypisuje.
Ja tez uważam , że dobrze ze sklepu są otwarte i wielu tez ma takie zdanie bo jak idę na zakupy to prawie zawsze kolejka i nie słyszałam nigdy by panie które pracują coś złego mówily praca jak każda inna .
zdjecie uzytkownika
poinformowany - 2015-01-03 10:30:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ktoś lubi być wyzyskiwany niech tam pracuje. Umowa na 1/2 etatu a dziewczyny pracują w wymiarze pełnoetatowym, oficjalnie zarobek ok 850 zl a reszta pod stołem. Po zwolnieniu nikt nie dostanie nawet zasiłku gdyż nie spełnia min. zarobków od których musi być odprowadzony podatek. A więc jeśli chcecie wspierać cwaniaków z rodzinny Kubik to pracuj dalej.
zdjecie uzytkownika
Pigi - 2015-01-04 14:36:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [poinformowany - 2015-01-03 10:30:44]:
Ja u Kubika pracuje już kilka lat i umowę mam na cały etat tak jak mi obiecał
Praca ok
zdjecie uzytkownika
Agusia - 2015-01-09 21:56:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeden z lepszych pracodawców jakich miałam do tej pory wszystko co powiedział przy przyjęciu dotrzymał. Pracuje w firmie Delikatesy już ponad 2 lata i nie było i nie ma żadnych problemów
POLECAM WSZYSTKIM !!!
zdjecie uzytkownika
Aneta - 2015-01-10 10:33:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Agusia - 2015-01-09 21:56:44]:
Agusia to jest najlepszy szef i pracodawca na Śląsku. Wypłaty na czas umowa o prace, a nie tak jak indziej umowy śmieciowe, ale tylko dla uczciwych i chcących pracować.
BARDZO POLECAM UCZCIWYM I CHCĄCYM PRACOWAĆ !!!
Porządna firma.
zdjecie uzytkownika
Maxxx - 2015-01-13 23:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jolka 11 - 2014-10-07 22:34:43]:
Właścicielami sieci jest pięciu braci z których każdy "dyryguje" swoimi sklepami. Nie chce generalizować ale moja żona pracowała w kubiku 24h. Wygląda to tak: umowa owszem,ale zawsze na pół etatu. Wymagana pełna dyspozycyjność tzn. idziesz na 8 godzin a często musisz zostać na 12-16h i nikogo nie interesuje czy masz co zrobić z dzieckiem itd. Na umowie na pól etatu miesięcznie pracujesz 190-230 godzin!!!W tej sprawie jeden z właścicieli ma aktualnie sprawę sadowa. Stawka wyjściowa to nieco ponad 6 złotych/h.Premie owszem 50-100 zł po pomyślnie zakończonej inwentaryzacji (czyli dochodzi praca jako ochrona). Szczerze wszystkim odradzam. Praw pracownicze są nagminnie łamane a pracownik to współczesny niewolnik...
zdjecie uzytkownika
antykubik - 2015-01-13 23:29:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zeta - 2014-12-28 11:43:17]:
Umowa zlecenie,fakt,ale w tym sklepie nie jest to dobrowolne. Dostjesz ww.umowe do podpisania a jak nie chcesz podpisać to bye bye. Ciekawe czy takie warunki by ci odpowiadały...
zdjecie uzytkownika
Jola - 2015-01-14 13:00:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ja w Delikatesach Kubik pracuje już ponad 5 lat i nie mogę złego słowa powiedzieć na Szefa.
Umowę mam na cały etat i porównujac ta firmę z innymi firmami w których wcześniej pracowałam to niebo a ziemia, a to pod względem pracy i zarobków z naciskiem dla Delikatesów. Mając już tak długi staż w tej firmie nie mogę się zgodzić z opiniami krytycznymi które piszą osoby i podejrzewam że są to osoby które nie pracują długo w danej firmie a jak już zaczną to na początek chciałyby zarabiać 2 tys i mieć wszystkie przywileje jak pracownicy z dłuższym stażem, wiec im odpowiadam popracujcie u kogoś 2-3 lata to wtedy można dać prawdziwa opinie. Ja osobiście mogę polecić prace w Delikatesach
zdjecie uzytkownika
Ala - 2015-01-14 16:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram poprzedniczę również pracuje w tej firmie od 4 lat i jest wszystko ok a głupoty piszą osoby które albo chciały szybko sie dorobić albo zarabiać jak zagranica No i chyba sie trochę przeliczyły ha
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-01-14 18:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ala - 2015-01-14 16:50:34]:
Witam ja w tej firmie pracowałam krótko ale wspominam dobrze tak wiec nie wszyscy co krótko tam pracowali wypowiadają sie negatywnie
zdjecie uzytkownika
Kola2 - 2015-01-15 14:24:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej nie jest to firma najwyższych lotów ale jedna z lepszych na rynku w tej branży bo gdzie indziej to pracujesz prawie za darmo i jeszcze bez umowy sama sie przekonałam Teraz pracuje u Kibika i na razie nigdzie sie nie wybieram bo rynek pracy jest jaki jest a u nich nie jest źle. Mogę polecić osobom chcącym pracować i uczciwym
zdjecie uzytkownika
gienek - 2015-01-15 21:03:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajnie tu piszecie jednak jest małe ale same superlatywy wypisujecie a tu nic innego jak wyzysk comiesięczne inwentury zabierane pieniądze umowa 1/2 miał być cały etat praca świątek piątek i niedziela,urlopy też naliczane z połowy etatu , banda cwaniaków i wyzyskiwaczy oni świętują a ty pracuj na nich nic tylko podać do pipu co tam się wyrabia a wy sobie chwalcie i róbcie h....i na kapelusz.
zdjecie uzytkownika
Kola 2 - 2015-01-15 22:11:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gienek - 2015-01-15 21:03:24]:
Gienek jak jestes taki dobry to otwórz sklep i nas przyjmij i bedzie super hi hi a póki co to ino umiesz tylko głupio pisać
zdjecie uzytkownika
gienek - 2015-01-16 15:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważasz że głupio pisze czy może prawdę jak ci tam dobrze to pracuj,ale jak dla mnie to niewolnictwo już dawno znieśli taki wspaniały pracodawca a nawet na święta pracownikowi co na niego za......la grosza ani paczki nie dał wypłaty też od inwentury do inwentury a te z miesiąca na miesiąc to dalsze terminy a ja nie piszę o tak sobie tylko z życia moja żona. pracowała,wszedłem tu z ciekawości ale
zdjecie uzytkownika
O2 - 2015-01-17 20:10:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kola 2 - 2015-01-15 22:11:35]:
Kola popieram są osoby które narzekają ale sami nic lepszego nie robią tylko same pretensje. U Kubika najlepiej nie jest ale gdzie indziej jeszcze gorzej
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rekrutacja to nic innego dajesz im cv a oni oddzwaniają
Pytania: Na spotkaniu nic ciekawego pytania typu gdzie ostatnio pracowałeś lubisz prace w sklepie i czy chcesz pracować.To wszystko na spotkaniu kierowniczka zadająca pytania pali przy tobie papierosa i cwaniakuje a jak zadajesz pytania to udaje że jest zainteresowana a tak naprawdę to patrzy na ciebie i myśli sobie skącz zadawać pytania i stawaj przy kasie robić.Nic ich nie interesuje nawet nie pyta się czy ma sie ks. sanepidowską a tym bardziej czy aktualną.Powie ze praca 6zł/h w dzień a nocka 6,5/h a w swięta 10zł/h i masz się cieszyć z tego,oczywiśie tak praktycznie pracuje sama rodzina to też nie warto się spoufalać.Mama, teściowa córki synowe siostry bracia itp.
zdjecie uzytkownika
Lena12 - 2015-01-23 19:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gienek zastanów się czy twoja żonka prawdę mówi bo miałam na sklepie taka która w domu twierdziła , ze nadgodziny pracuje a miała takiego adoratora na boku któremu jeszcze piwo i fajki kupowała a biedny mąż żałował , że taka zapracowana ... Ale dobrze ze juz sie sprawa wyjaśniła bo szkoda chłopa ...
zdjecie uzytkownika
gienek - 2015-01-29 16:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lena 12
Nie opisuj mi swoich przeżyć co i kiedy komu stawiasz pracuj państwu na kapelusz a oni takie jak wy mają po prostu gdzieś także miłego szlifowania adoratorom
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delikatesy Kubik
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Delikatesy Kubik?
Zadaj pytanie
x