brak logo

Delikatesy Kubik

Bytom

Opinie o Delikatesy Kubik

Gabi 2015-08-02 13:55:44
Tak gdyby tylko puścić to jak niektóre pracownice kradną i oszukują szefa Gdyby tylko można a każdy by już sobie wyrobił zdanie o tych którzy tu tak zle piszą że wielce oszukane skrzywdzone itp tylko zapomniały napisać jak perfidnie kradły
Nie kradnij i nie oszukuj a bedzie wszystko ok
2
dorota 2015-09-07 13:46:03
Pracuję u Kubika ponad rok, nie narzekam ale czasem jest ciężko, to musi przyznać każdy pracownik.tyle tylko,ze nic nie ma za darmo. Cieszę się że mam pracę i fajne koleżanki. Pracuję u Sławka i naprawdę nie mogę narzekać, chyba że na comiesięczne remanenty
2
maja 2015-09-27 00:16:57
ile ci dali kasy za taką opinię
1
maja 2015-09-27 23:53:23
Nie polecam pracy w tej firmie
1
Dorota 2015-09-28 20:17:16
Maja lepiej napisz za co cię wylali z tej pracy że tan nie polecasz
Ja tam pracuje i jest wszystko ok
POLECAM !!!
2
anonim 2015-10-14 12:19:57
czego ci potrzeba-hmm rozumu
1
nikita 2015-10-21 10:07:04
Nie zmieniło się nic firma złodziejska jaka była tak jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
Dorota 2015-11-06 13:07:05
Najlepsza firma
Polecam wszystkim
Te wszystkie złe opinie to bzdury i kłamstwa ja tam pracuje i jest wspaniałe
Jeszcze raz POLECAM !!!!
3
Anonimek... 2015-11-26 22:14:40
Pracowałam u Pana S. ponad 2 lata, pracę tą wspominam bardzo dobrze chociaż bywały ciężkie dni. Wypłata tydzień po remanencie, czasami dłużej ale za to taka jaką sobie podliczyłam. Remanenty co miesiąc masakra jakaś , co miesiąc te same nerwy i modły żeby dobrze wyszedł bo jak nie to premii nie będzie. Na początku umowy na 1/2 etatu ale po upływie 1,5 roku dostałam na cały etat. Pan S. jako szef to bardzo dobry i równy gość. Polecam pracę w tej firmie.
1
Madzia 2016-01-11 16:39:46
Pytanie za 100 punktow: pełen etatcdopiero po 1.5 roku????a jak praca na pół etatu to wypłata za pół etatu i 4godz dziennie?
Anonim 2016-01-12 11:43:31
Na umowie masz na 1/2 etatu ale pracujesz jakby na cały i wypłata też jest tak jak na całym etacie. stawka godzinowa, nadgodziny są również wypłacane ( przynajmniej kiedyś tak było ).
anonim 2016-02-11 20:36:44
nie polecam pracy u kubika wszystkie opinie negatywne są prawdziwe,są niesłowni i nie wypłacalni do tej pory czekam na wypłatę. dziwie się tylko że nikt do tej pory nic z tym nie zrobił,ja nie czekam bezczynnie, złożyłam już pozew do sądu pracy i co chwile nasyłam im sanepid i pip.
2
Dorota 2016-02-12 18:57:49
Ty Anonimek lepiej napisz co takiego zrobiłaś że zostałaś wyrzucona z pracy bo za nic to napewno cię nie wylali
Złodziejki to powinno sie karać dożywociem albo tak jak dawniej ucinać ręce
1
anonim 2016-02-14 12:39:53
Za to ty Dorota jesteś uczciwa hahaha.Kierowniczka wielka trochę można by o tobie napisać.
2
anonim 2016-02-19 15:29:37
po pierwsze sama się zwolniłam. bo bez umowy i wynagrodzenia nie bede pracowała, nie jestem fundacją charytatywną. takie wielkie kierowniczki jesteście a każecie personelowi żeby wciskały klientom towar grubo po terminie,
1
ano15 2016-02-24 09:56:01
Pracowałam w tej firmie jakiś czas temu i na rozwój nie można liczyć, chyba że króś rozwojem nazywa znawstwo cen i dostawców na pamięć. Teraz mam po miesiącu próbnym prace na cały etat bez żadnych kombinacji, zawsze wiem ile zarobie bo nikt mi nie wmawia fikcyjnego manka. Nie jestem informowana o konieczności przyjścia do pracy np. za 2 godziny w moim dniu wolnym który zawsze mam wgł kodeksu pracy a nie wgl kaprysu kierowniczki. Co najważniejsze bo chyba nikt o tym jeszcze na forum nie wspomniał Kubik nie odprowadza składek a jesli takie są to tak niskie że dostaniecie Drogie Panie malutką emeryturkę. Można więcej na ten temat powiedzieć , ale mysle ze trzeba się samemu przekonać, czego nie polecam.
3
ano15 2016-02-24 10:03:01
dostajesz umowę na pół etatu po miesiącu umowy zlecenie. Potem obiecują Ci umowę na cały etat KIEDYS. wypłaty wachają się od 1000 do 1600 netto w zależnośći od tego ile nadgodzin zrobisz. Jak wyrabiałam po około 250 godzin miesięcznie to wyszłam na 1600 ale Uwaga! w tej firmie każdy ma inną stawkę i di końca nie rozumiem kto o tym decyduje. Co do atmosfery to zawsze zależy bo np ja trafiłam na bardzo miłe Panie
Jola 124 2016-02-24 23:02:19
Ano 15 ... Widać jaki z ciebie pracownik od siedmiu boleści ...w każdej firmie są rożne stawki bo to
Zależy od lat pracy , stanowiska itp
A jak napisałaś 1600 netto to jak na te czasy to sporo
I jak jeszcze wypłacone to ja bym nie narzekała !
Mam koło domu jeden sklep Kubika i robię tam zakupy i czesto gadam z ekspedientkami ktore
Juz tam długo pracują i sobie chwalą bo dobrze zarobią i wypłaty majà zawsze tylko to prawda , że zawsze po remanencie ,ale chyba w sklepie to
normalne bo jak bym sklep miała to tez bym tak robiła .
A etaty to tez podobno całe maja bo jedna nawet kiedyś mówiła , że przez to ze cały etat ma to alimenty na dziecko od byłego chłopa niskie ma ...
J_koza 2016-02-25 14:16:43
Witam
Ja w firmie Delikatesy pracuje już 5 lat i jest wszystko ok umowa pełny etat i wypłata na czas
W tej firmie utrzyma sie tylko osoba uczciwa i lojalna wobec szefa złodzieja wyrzuci bardzo szybko
1
Basia 2016-02-27 15:01:46
Hej
Ja tez pracuje w delikatesach od 2 lat i jest wszystko ok i potwierdzam szef złodzieja to nie wyrzuci tylko wypierd... i to jeszcze z hukiem co w pełni popieram
1
Anonimek... 2016-02-29 13:03:41
Praca na 1/2 etatu jeste tylko na umowie a pracujesz po 8h i masz płacone na godzine :)
Anonimek... 2016-02-29 13:05:46
Nie wyrzucili mnie z pracy, zwolniłam sie sama. Po prostu znalazłam inną pracę.
2
anonim 2016-03-13 19:35:21
Można się spierać że wyrzuci złodzieja, są osoby które kradły a pracują dalej. Morze to są pupilki albo maja jakiegoś haka na szefa. A decyzje zmienia z minuty na minutę.
Ja 2016-03-21 04:23:05
a znacie tego Damiana_Kubika? mozecie o nim cos powiedziec co to za gość?
1
Monia 2016-03-31 16:53:18
Ja u Kubika pracuję 6 miesięcy i na początku po przeczytaniu opini też miałam obawy czy dobrze zrobiłam że sie przyjęłam do pracy
Teraz już mogę powiedzieć że wszystko co obiecał dał tj umowa o prace wypłaty po remanencie a praca chyba lepszaj niż gdzie indziej
Myśle że te złe opinie wypisują osoby które albo kradły i zostały zwolnione albo nie chciało im sie pracować
Osobom które wahają sie czy przyjąć sie do pracy u Kubika mogę powiedzieć ze warto i nie maja na co czekać bo to jest dobra firma
POLECAM !!!!
były pracownik 2016-04-20 21:30:52
wszystkie pozytwne opinie pisza sami kubikowie albo ich biurowe popychadła które bez ich zgody i wiedzy nawiet nie oddychają!!!!!!!!!!!BLAGAM WSZYSTKIE DZIEWCZYNY KTORE WAHAJA SIE CZY PODJAC U NICH PRACE-------NIGDY W ŻYCIU.LEPIEJ NERKE SPRZEDAC NA CZARNYM RYNKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZEZ 11 TYGODNI upominalam sie o wyplate i srali mi po 50 czy 100 zł!!!!!!K.....wa!
1
byly pracownik 2016-04-20 21:51:46
byle pracownice nie wszystkie kradly.....ale najlepiej tak pisac bo tak najlatwiej!!!!! ale trzeba byc szczerym__ to sa zlodzieje i do tego niewyplacalni dla firm od ktorych biora towar! bo niby skad wieczne blokady!!!! Zywiec ,sobieski,gozdawa,frito lay i tak mozna w kolo wymieniac... wiec niech nikt nie pisze ze wyplaty na czas....ZAWSZE W RATACH!!!!!! DO CHOLERY CZY TAK MOŻNA W XXI WIEKU??????????? GDZIE TU PRAWO PRACY I UCZCIWOŚĆ WOBEC PRACOWNIKOW,KTORZY NA ICH GACIE PRACUJĄ???????? TROCHE UCZCIWOSCI WOBEC LUDZI KTORZY POSZUKUJA WIARYGODNYCH INFORMACJI
2
Ania 2016-04-21 13:39:58
Ty to chyba byłaś niezła łajza że tak piszesz źle i cię wylali z hukiem hi hi hi i to dobrze
A teraz nie wiesz co powiedzieć to najlepiej oczerniać i siebie wybielić
NAPISZ LEPIEJ CO ZROBIŁAŚ NIE TAK I ILE UKRADŁAŚ
1
Pracownik 2016-04-22 12:17:37
To jest bezczelność na najwyższym poziomie po tym jak sie zachowałaś i co zrobiłaś to sie dziwie że wogóle coś dostałaś bo ja bym ci nic nie dała i jeszcze kopa przy wychodzeniu zasadziła
Przez takie jak ty wszystkie cierpiały a teraz głupoty wypisujesz
Wstydziła byś sie !!!!
Teresa 2016-04-22 12:24:38
Ty były pracownik jakbyś była ok wobec Szefa to byś dalej pracowała ale widocznie coś przeskrobałaś że już nie pracujesz
Ja tam pracuje 11 lat i wiele widziałam co ludzie robią tak wiec nie wciskaj kitu innym ludziom
Ja polecam prace w delikatesach
jeszcze pracownik 2016-05-05 10:18:39
dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co wy piszecie????? jakie ok,jaki rozwój? w czym wy się rozwijacie? na kasie?!!! mało w was ambicji....szkoda:( jak można tak pieprzyc? ja jestem na okresie wypowiedzenia i nie dlatego,że kradłam( tak jak piszą " uczciwe pracownice" ) praca w delikatesach jest tylko dla tych,które nie mają pomysłu co dalej,w tej firmie naprawde nie ma czego szukać.... popytajcie pracowników którzy sa ciągle klientami delikatesów,popytajcie w URZĘDACH PRACY jakie opinie wystawiane są np w Katowicach i bytomiu........ PUSTAKI!!!!!!!!!!!! nigdy nie spotkałam tak fałszywych "KOLEŻANEK" które słodza w oczy a przy najbliższej okazji podpieprzają cię z byle pierdołą,np. spóźnieniem 15 min-bo autobus się spóźnił..... TE CO MAJĄ ODROBINĘ SZACUNKU DO DRUGIEGO CZŁOWIEKA-PRZESTAŃCIE KŁAMAĆ!!!!!!
1
violi 2016-05-06 14:02:10
a w pizzeri to byla masakra jakas zwlaszcza ta agata
już nie pracownik)))) 2016-05-13 20:38:12
dzięki bogu,juz zakończyłam pracę z ta firmą...owszem,wypłacili co byli dłużni,za urlop a;e co z tegp ,skoro pracowałam tam 2 lata a umowe miałam tylko na ostatnie 7 miesięcy.....na 1/2 etatu-więc o zasiłku nie ma co myślec....nie każdy Kubik to zło wcielone.... trzeba powiedzieć wprost=A..am Kubik i SŁ....ek Kubik to GNOJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIGDY W ŻYCIU WIĘCEJ !!!!!!!!!!!!!!!!! Podobno u P,Karola jest ok. Jeśli ktoś szuka pracy u Kubika ,patrzcie na imiona właścicieli,,,,,w/w nie warci złamanego grosza
2
Sabinka 2016-05-14 10:44:19
A mi tam pasuje praca u Kubików po prostu trzeba robić swoje a wszystko jest ok i nie ma co patrzeć na innych
1
Sonia87 2016-05-15 10:42:36
Praca w Delikatesach daje stabilizacje i pewne jutro i nie zgadzam sie z opinią że ci którzy tam pracują to bez ambicji głupie itp...
Jeżeli ktoś ma wyższe aspiracje to niech ma i sie spełnia, ale niech nie obraża innych koleżanek, które tam pracują, a po drugie jak ma tak wysokie aspiracje to po co przychodziła do pracy jako ekspedientka. Odpowiem: bo nigdzie indziej nie umiała znaleźć pracy i lepszy ryc niż nic, a teraz wielka dama, śmieszne !!!!
Na drugi raz przed daniem opini zastanów sie co piszesz i przy okazji nie obrażaj swoich byłych koleżanek z pracy bo ja cię nie obrażam a przy okazji o byłych szefach też źle sie nie mówi bo jak było źle i brak pracy to byli dobrzy a teraz jak odeszłaś to wielce źli oszuści itp ale nie wspomniałaś że za każda godzinę ci wypłacił i premie dał
Wstydź sie ,,była koleżanko'' !!!!
Pracownik 2016-05-15 10:48:33
Ja pracuje u Adama 3 lata i jest wszystko ok tak wiec nie pieprz głupot kłamczucho
Danka 2016-05-16 10:43:01
Popieram praca ok zresztą jak wszędzie po prostu trzeba pracować
wasz pracownik 2016-06-16 14:30:52
Zgadzam się z autorem o nicku "Audyt", pracowników szukają na okrągło, otwierają sklepy a nie mają kogo tam umieścić żeby pracował, upierdolą na każdym kroku. Mogłabym/mógłbym wypisać do rana, ale nie chcę się wkurwiać na to co się tam wyprawia. DNO totalne
1
Agila 2016-06-23 16:19:41
Gówno prawda
Jak ktoś chce pracować to pracuje i jest ok
Ja tam pracuje 7 miesięcy i nic złego nie mogę powiedzieć
Polecam
1
fajna 2016-06-29 14:28:10
Fajna praca można się napić a i chłopaków masa przychodzi fajnie jest na wielbłądzie w Bytomiu
1
fajna 2016-07-04 09:18:37
A to niby dlaczego nie można się w pracy napić co.A kto to sprawdzi
Magiel 2016-07-04 13:49:06
Fajna * nie potrafię zrozumieć takich ludzi co piją w pracy....predzej czy później to wyjdzie i wylecisz z chukiem.....
Widziałaś kiedyś pijaną nauczycielke, policjanta a jeśli już widziałaś to zdajesz sobie sprawę jak to rzutuje na opinie całej grupy społecznej danego zawodu.
Ty dajesz do zrozumienia że osoby pracujące w sklepie to margines społeczny....itp

A odnośnie wypłat i umów, pracuje u T.Kubik co najlepsze po zaledwie dwuch czy trzech miesiacach otrzymam umowę o pracę, na temat wysokości zarobków nie będę tu wypisywać bo jedne napiszą ze niemożliwe inne że bujdy piszę.
Powiem tak :nie narzekam i są adekwatne do pracy jaką się wykonuje. Jedyny minus to taki że wypłata jest dopiero po remanencie ale sa i plusy tego mozna brać tzw zaliczki na poczet wypłaty a remanenty są po to by zlodzieja wychwycić jeżeli taki się uchowa na sklepie.
Bo z jakiej racji ja mialabym pokrywać minus z całego roku za zlodzieja!!!!!!

Dla przyszłych pracowników: są sklepy na których nie trzeba myśleć ale są i takie w których potrzebna jest dziewczyna która ma poukładane w głowie i potrafi myśleć a nie tylko podaj i przynieś.....a swoją prezencją potrafi zareklamować slep od najlepszej strony.
1
fajna 2016-07-23 14:35:12
A czy pracodawca musi o tym wiedzieć Raczej nie to w czym problem.Lubię to piję
Anonimowa 2016-09-10 01:28:15
A u którego Kubika pracowałaś i dlaczego juz nie pracujesz ?
Jak się kombinuje I podbiera towar lub jest się zwykłą ciapą która nie potrafi przyjąć towaru lub pilnować dat itp to nic dziwnego, że przy remanencie na minus szef nie popuszcza i nie chce wypłacić całej kwoty
3 rok u Kubika i kasę mam zawsze na czas , zgrana ekipa , bez złodziejek i kombinatorek, remanent zawsze wychodzi dobrze bo wiemy ze nikt z personelu nie jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Pozdrawiam wszystkie babki które tak narzekają na Kubików - napiszcie za ci was wywalono z roboty aniołki :)
Anonim 2016-09-11 07:24:47
Pracowalam u Kubika i zostałam wyrzucona za okres !!! Oczywiście z racji tego że to byla niedziela moja wspaniała kierowniczka uznała, że moje złe samopoczucie spowodowane jest kacem. Oczywiscie wynagrodzenia nie otrzymałam mało tego nie podpisywałam żadnej umowy a przy kontroli z pip okazało sie że Pan Kubik przedstawił podpisaną przeze mnie umowę zlecenie i rachunek do niej potwierdzający, że otrzymałam wynagrodzenie. Wiec Pani Doroto niech Pani nie wciska ludziom kitu jak to u Kubika jest wspaniale bo to jedno wielkie kłamstwo !!!
Lintusia 2016-09-11 13:11:17
Witam
Właśnie się przyjęłam
Jadę do pracy na druga zmianę piąty dzień i czytam te komentarze
Masakra
Ja jestem zadowolona co prawda jeszcze nie miałam wypłaty bo dopiero zaczęłam ale praca super dziewczyny fajne szefowa extra robi co może żeby jakoś się kręciło
Nikomu nie wciskamy towaru po terminie
Te złe opinie to brednie wypisywane przez nieuczciwych byłych pracowników
Napisze za miesiąc po wypłacie czy wszystko jest ok Ale pracownice nie narzekają
Gdyby było źle to nikt by nie pracował
Lintusia 2016-09-11 17:05:40
Od zaraz na pasterska w Katowicach
fajna 2016-10-12 11:12:31
Jest wspaniale już długo pracuje i poznaje nowych ludzi
1
była 2016-10-23 23:18:11
Jeżeli chodzi o samą pracę to nie jest ciężka, jak jest dostawa to wiadomo że jest więcej pracy, natomiast jak nie to masz czas żeby z klientami podyskutować, na nocce poczytasz książke:-) zarobki oczywiście nie są oszałamiające, możecie liczyć na jakieś 8zeta za godzinę i 50groszy więcej za nocke. Nie znam nikogo kto by miał tam umowę o pracę na cały etat, u tego Kubika u którego pracowałam były kontrakty menadżerskie, taki twór dla Pipu żeby można było w święta pracować. Ogólnie praca nie najgorsza, natomiast jeżeli ktoś woli święta spędzać w domu, i pijana klientela go nie fascynuje, to warto poszukać czegoś normalnego, z umową i sensownymi godzinami pracy . Natomiast jest to dobra praca na chwilę, do szukania czegoś innego, bo zazwyczaj nie ma umowy to można znikać kiedy się chce:-) Żenujące jest również tłumaczenie się przedstawicielom że od miesiąca nie masz dla niego 300zł za towar. Dlatego nie lubiłam pierwszej zmiany bo wstyd było się ciągle tłumaczyć.
123457 2016-11-14 15:41:50
Okradają sklep bo kubik okrada ich !!! Pracowałam tam początek fajny ale jak się kończy współpraca z nimi ? Jakieś minusy na kasie nie wiadomo z skąd ? Czekanie na wypłatę nawet do 20 stego .. NIE POLECAM TEJ FIRMY . AAAAA ZAPOMNIAŁAM O PANJ DOROCIE :) PRZEMIŁA PANI DO CZASU PÓKI SIĘ NIE MA WŁASNEGO ZDANIA ! POTEM ROBI CZŁOWIEKOWI TAK NA ZŁOŚĆ ZA SZKODA GADAC !
3
Zostaw swoją opinię o Delikatesy Kubik - Bytom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delikatesy Kubik