Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Delikatesy Kubik

Pracowałeś w firmie Delikatesy Kubik i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-08-01 15:22:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam widzę że w końcu ktoś pisze prawdę o tych osobach które tak źle się wypowiadały na temat Kubików i rownież popieram złodzieje won od tej firmy
zdjecie uzytkownika
Beti - 2014-08-01 21:51:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja u Kubika pracowałam dwa lata i złego słowa nie powiem.
Pracowałabym nadal tylko wyjechałam do Anglii , ale szef obiecał , ze jak mi się tam nie uda to przyjmnie mnie ponownie .
I jak czytam te brednie , że niby wypłat tam nie dają to jest już hamstwo bo każdy wie , że u Kubiks wypłata jest na czas , a jak remanenty dobrze wychodzą daje zawsze premie.
zdjecie uzytkownika
agata - 2014-08-05 15:43:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Beti - 2014-08-01 21:51:45]:
Beti, jedna osoba o ksywce telefon która pojechał do anglii pisze bardzo negatywnie o tym pracodawcy. Teraz Ty też siedzisz w anglii i piszesz pozytywnie. nie mam pewnosci czy to nie napisala mi jedna i ta sama osoba :). na razie pracuje gdzie indzie gdize sie zaczepilam na dluzej, ale jakby cos to mysle o kubiku.
zdjecie uzytkownika
Ewka - 2014-08-07 11:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w tej firmie i jest ok , sklepy ładne , czyste z klimą itp
Wypłaty są , wiadomo po remanencie :(
Tylko bardzo duzo towaru i wszystko trzeba przyjąć , policzyć ...
Ogólnie jak ktoś chce pracować to polecam
zdjecie uzytkownika
Teri - 2014-08-11 20:57:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedyny uczciwy szef jakiego miałam ! Zastanawiam się czemu tyle głupich komentarzy
, moze ja u innego brata pracowałam bo wiem ze jest ich
kilku . Z tego co mi wiadomo to u nich wszystkich jest podobnie dlatego się dziwie .
Ja ich polecam ! Ja musiałam się zwolnić bo muszę pilnować wnuka ,synowa wróciła do pracy bo dalej bym tam napewno pracowała .
zdjecie uzytkownika
S - 2014-08-12 00:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca ok. szef ok. warunki ok.wyplata ok....tylko trzeba chciec!!!!a nie cycki o lade opierac!jak ktos jest uczciwy wobec szefostwa i wspolpracownikow to idzie tez w druga strone!
zdjecie uzytkownika
telefon - 2014-08-12 22:51:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agata - 2014-08-05 15:43:26]:
hej Agata , nie jestesmy obce dla siebie - nie znamy sie, ja pracoalalm u nich jakisc czas ,najgorsza praca, masakra to jest u nich , tak teraz jestem w Londynie :), i polecam wyjazd za granice :)
zdjecie uzytkownika
Lena - 2014-08-13 08:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak , tak już nie jedna poleciała wyjazd za granicę i po kilku miesiącach wróciła i prosiła zeby szef przyjął ... Ja pracuję u Kubika i nie ma masakry jak piszesz no wiadomo praca w sklepie to nie jest moj szczyt marzeń , ale muszę z czegoś żyć .
Warunki pracy są dobre , polecam
zdjecie uzytkownika
Daria - 2014-08-20 13:17:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie Lena już kilka moich współpracownic
pojechało za granicę i szybko przyjechało z powrotem
Były tez takie co odchodziły do innych sklepów bo miały dobie poprawić zarobki itp
I tez po krótkim czasie chciały wracać , co niektóre szef przyjął ale niektóre te co przy odchodnym sie niezbyt fajnie zachowały to już nie . Ja u Kubika pracuje prawie już rok i polecam .
zdjecie uzytkownika
olga - 2014-08-20 13:20:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
całkiem spoko
zdjecie uzytkownika
agata - 2014-08-20 16:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@telefon: a jesli mozna wiedziec to czemu wyjechalas? czy to mialo jaki kolwiek zwiazek z tym, co tu jest wypisywane? Bo ja caly czas zastanawiam sie nad praca w delikatesach, mimo ze mam na razie pracę. dziekuje za propozycje wyjazdu do anglii, ale nie zanosi w zadnym razie na taka okolicznosc. @Lena: faktycznie, niektorzy sobie nie radzą poza pracą w delikatesach? fajnie, ze szef jest lojalny wobec pracownic. napiszecie, bo mnie kolezanka podpytuje, a ona nie ma dostepu do internetu, co sie dzieje jak przyjmują Cię do pracy i potem zachodzisz w ciążę. Czy firma w jaki kolwiek sposób sie na to zabezpiecza i nie ma potem problemu z powrotem po urlopie macierzynskim. Wiolka, ta moja kolezanka, akurat planuje ze swoim facetem macierzynstwo, a z tego co mi mowila to jest jakas szansa na prace.
zdjecie uzytkownika
telefon - 2014-09-05 19:06:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agata - 2014-08-20 16:23:37]:
ja wyjechalam z mezem ,zostawiajac w Polsce wszystko iedzy innymi prace U (usunięte przez administratora)... tu jest lepiej prosciej lepsze zycie, a pracy w delikatesach nie polecam i niebede polecac !!
zdjecie uzytkownika
Majka - 2014-09-07 01:13:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej z tego co widzę to przyjmują po wychowawczym bo mieszkam nad ich sklepem
I widziałam dziewczynę w ciąży , a potem wróciła i jest do dzis z tego co mówiła nie
miala problemu z powrotem
zdjecie uzytkownika
kania - 2014-09-08 18:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie na jaką umowę tam przyjmują i na jaki okres czasu? ewentualnie właśnie jak traktują osoby w ciąży albo z grupą inwalidzką? mam stopień niepełnosprawności i myslę tez okolejnym małym członku rodziny bo zegar mi tyka. trzeba tam coś sporo dźwigać przy dostawach albo wykładaniach towaru?pozdrawiam cieplusio milusio
zdjecie uzytkownika
oli - 2014-09-10 10:58:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania - 2014-08-01 15:22:31]:
Sklep monopolowy całodobowy i nie lubi alkoholiczek, przecież z nich żyje? Dziwne!
zdjecie uzytkownika
lok - 2014-09-10 11:04:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:) - 2014-06-13 14:09:21]:
Ortografia tam nie potrzebna, tylko bicepsy!
zdjecie uzytkownika
oberiba65 - 2014-09-13 09:38:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odwieczny temat- butelki. kupilem piwo w kubiku na chemiku , butelek nie moge oddac w kubiku na Sobieskiego . paranoja . mialem je roztrzaskac - zostawilem ekspedientce niech ma, paragony zabralem .
zdjecie uzytkownika
tereska - 2014-10-01 09:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Basia - 2014-07-31 19:55:51]:
Pani Basiu, "praca dla uczciwych" może coś więcej na temat pracy w tej firmie, planuje się zatrudnić, jestem pracowita i sumienna w weekendy studiuje zaocznie ale to chyba nie powinien być problem...
zdjecie uzytkownika
Jolka 11 - 2014-10-07 22:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani Teresko ja u Kubika pracuję już bardzo długo , polecam ! Dla uczciwych tzn . Trzeba tak pracować by remanent był nie na minusie czyli zero dorabiania . Jak przyszła do ekipy czasem taka co się chciała szybko dorobić to zaraz ją wykryli ... Bo kamery i dziewczyny z kontroli wszystko sprawdzają i szef też , o kombinacjach nie ma mowy .
Wypłaty po remanencie jak jest dobrze to premie są .
Ogólnie polecam pracę w tej firmie .
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-10-22 14:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niektórzy właśnie narzekają na to, że są kamery, ale tak naprawde jak pracujesz dobrze i robisz swoje tylko, to nie ma się do czego przyczepić przecież, no nie? i teraz to chyba ja też do nich aplikuje, bo widze, że jednak nie jest tak źle jak pisali ludzie wcześniej, teraz już jest więcej obiektywizmu.
zdjecie uzytkownika
Miecia 2 - 2014-11-05 22:09:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Źle to piszą zazwyczaj te co przyszły i chciały się szybko dorobić ! A tu pierwszy remanent i wyszło szydło z worka bo od razu je namierzyli bo myślą ze tak jak gdzie indziej ze niema remanentow u mogą sobie robić co chcą . Wiem bo pracuje już ponad dwa lata i wiele takich panienek się przewinęło a najgorsze ze udawały wielkie koleżanki a jak wyszło manko to winie oczy ! Teraz jak niektóre mijam na ulicy to udawaja ze nie znają . Straszne jakie te ludzie są ...
zdjecie uzytkownika
Miecia 2 - 2014-11-05 22:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Źle to piszą zazwyczaj te co przyszły i chciały się szybko dorobić ! A tu pierwszy remanent i wyszło szydło z worka bo od razu je namierzyli bo myślą ze tak jak gdzie indziej ze niema remanentow u mogą sobie robić co chcą . Wiem bo pracuje już ponad dwa lata i wiele takich panienek się przewinęło a najgorsze ze udawały wielkie koleżanki a jak wyszło manko to winie oczy ! Teraz jak niektóre mijam na ulicy to udawaja ze nie znają . Straszne jakie te ludzie są ...
zdjecie uzytkownika
ilonka - 2014-11-06 14:06:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli jak chce się pracować, to wszystko będzie w porządku? bo zastanawiam się czy samo doświadczenie wystarczy, nie mam zbyt wielkiego wykształcenia, więc mam nadzieje, że to nie będzie przeszkodą w zatrudnieniu tam, nie wiecie czy obecnie kogoś szukają do nich do pracy, bo nie widzę ogłoszeń w internecie?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rekrutacja to nic innego dajesz im cv a oni oddzwaniają
Pytania: Na spotkaniu nic ciekawego pytania typu gdzie ostatnio pracowałeś lubisz prace w sklepie i czy chcesz pracować.To wszystko na spotkaniu kierowniczka zadająca pytania pali przy tobie papierosa i cwaniakuje a jak zadajesz pytania to udaje że jest zainteresowana a tak naprawdę to patrzy na ciebie i myśli sobie skącz zadawać pytania i stawaj przy kasie robić.Nic ich nie interesuje nawet nie pyta się czy ma sie ks. sanepidowską a tym bardziej czy aktualną.Powie ze praca 6zł/h w dzień a nocka 6,5/h a w swięta 10zł/h i masz się cieszyć z tego,oczywiśie tak praktycznie pracuje sama rodzina to też nie warto się spoufalać.Mama, teściowa córki synowe siostry bracia itp.
zdjecie uzytkownika
mija - 2014-12-11 12:33:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam pytanie o faktyczne zarobki, ponieważ nie wiem jak to wygląda realnie, chodzi mi o tą kwotę netto konkretnie, ile do ręki już się dostaje na pewno.. bo nie wiem czy te 2500 max to jest netto czy brutto, a mój mąż będzie miał z nimi rozmowę kwalifikacyjną, więc nie wiem jakie warunki mamy powiedzieć, że chcemy.
zdjecie uzytkownika
Oli - 2014-12-15 17:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mija jeśli mąż się wybiera na rozmowę kealifikacyjną to pewnie dowie się jakie
są warunki pracy i ile płacą . Jednak z takim podejściem jak ty na rozmowie w tych czasach chcesz powiedzieć jakie warunki chcesz to odważne . Przecież zawsze możesz nie przyjąć pracy i najważniejsze czy im będzie mąż odpowiadał .
Z tego co słyszałam to płacą nieźle.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delikatesy Kubik
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Delikatesy Kubik?
Zadaj pytanie
x