Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Delikatesy Kubik

Pracowałeś w firmie Delikatesy Kubik i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jolka - 2014-05-31 22:04:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może jednak powód zwolnienia był inny, tylko siostra wstydziła sie przyznac co przeskrobała w delikatesach kubik damian i stąd to zamieszanie.
zdjecie uzytkownika
kama - 2014-06-01 13:33:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam pracuje pare lat i wiem ze jest zle ale co mam robic pracowac musze a o wyplate tez sie wiecznie prosze ciekawa jestem czy kbik by przezyl za te marne grosze a najgorszy slep jaki jest to tarnowskie gory i ten kierowniczek lalus mysli sobie ze jest bogiem najgorszy sklep jaki jest w tar gorach nie polecam
zdjecie uzytkownika
Saba - 2014-06-03 11:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam pracuję już tydzień i wiem że w następnym będa już nocki.Ale mam widoki na inna pracę jak uważacie siedzieć tam dalej czy rezygnować?
zdjecie uzytkownika
co ten kierownik? - 2014-06-03 17:36:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, mam ofertę pracy właśnie z tarn gór. Napiszcie o tamtejszym kierowniku delikatesów trochę wiecej. faktycznie, nie da sie z nim wytrzymac?
zdjecie uzytkownika
była - 2014-06-06 17:40:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
saba sama sie przekonasz jaki on jest tam nikt długo nie robi ja wreszcie sie uwalnilam z tamtond i nie załuje
zdjecie uzytkownika
pracująca - 2014-06-12 17:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [była - 2014-06-06 17:40:58]:
Z taką ortografią to oni się chyba uwolnili od Ciebie kobieto...
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-06-13 14:09:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja uwazam, ze kierownik jest odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. On stawia na uczciwosc i zaangazowanie, a jak ktos kradnie i nic nie robi to nic dziwnego, ze sie takiego pracownika pozbywa. Oby wiecej takich kierownikow
zdjecie uzytkownika
co ten kierownik? - 2014-06-13 15:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie karzdy musi byc mistrzem ortografii wiec nie wiem o co chodzi. pracujaca co z tym kierownikiem?
zdjecie uzytkownika
piekna - 2014-06-16 01:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka umowa po 2 tygodniach daty ci sie myla chyba to skoro tam tak uczciwie czemu tyle pracownikow odchodzi i ciekawa jestem skad tacy ludzie maja na otwarcia nowych sklepow do grobu tego nie wezma a zeby wziasc kredyt czeba spalacac go a watpie zeby uczciwa praca zarobili na to wszystko
zdjecie uzytkownika
co ten kierownik? - 2014-06-16 10:23:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pytasz skad. jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze. w tym przypadku domyslam sie ze jakis kredyt najpewniej.
zdjecie uzytkownika
miła30 - 2014-06-16 15:57:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co do delikatesow to ok ale zaduch tam jak nie wiem jak mozna tam pracowac bez wentylacji okna zastawione połkami tylko uchylona gora masakra czy tym ludziom sie nie nalezy normalna praca w normalnych warunkach a gdzie jakis prysznic bo chyba nawet tego tam nie ma jak tak mozna masakra
zdjecie uzytkownika
kama - 2014-06-16 16:02:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja juz dawno tam nie pracuje ale trwalo to troche teraz juz mam inna prace i nie załuje wreszcie normalne warunki
zdjecie uzytkownika
justa - 2014-06-19 20:09:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam na rozmowie w sprawie pracy jakoś w lipcu dwa lata temu. Ta firma sie rozwijała dopiero i nie zatrudnili mnie bo nie mialam doświadczenia. Byłam z siemianowic a chciał bym pracowała w bytomiu. Podziękował mi ale zaraz potem zadzwonił czy jestem zainteresowana ale do bytomia to daleko i z sumie dobrze zrobiłam bo teraz widzę że sklepy są wszędzie i te dziewczyny siedzą w wigilię w sylwestra w pracy i tylko kubik otwarty nic innego.
zdjecie uzytkownika
co ten kierownik? - 2014-06-24 16:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie nie dziwi, że w sylwestra sie siedzi w delikatesach. wiadomo po co Polacy przychodza w ten dzien najczesciej :). ale nie oplacalo sie Ci dojezdzac do bytomia?
zdjecie uzytkownika
jola - 2014-06-26 07:30:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sklepy bardzo dobrze zaopatrzone ,tanio i miła obsługa
zdjecie uzytkownika
SZUKAM - 2014-06-30 12:52:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poszukuje Pani Beaty z Ligoty - sklep przy parku. razem pracowalismy , odezwij sie tutaj, ewelina
zdjecie uzytkownika
szukam pracy po maturze - 2014-07-01 10:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przyjmujecie dziewczyny po maturze? pracuje na akord od gimnazjum, w sklepie też kiedyś pomagałam wujkowi. mogę sprzedawać, umiem obsługiwać kasę fiskalną
zdjecie uzytkownika
tajemniczy klient - 2014-07-05 20:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja nie rozumie tego jak może być sklep czynny w święta i sylwestra bez siedzenia za kasą SZEFA ?!bo są takie przepisy!dziewczyny weźcie się w garść i powiedzcie dosyć ! ogłoszenie cały czas wisi na sklepie że przyjmie nową panią naiwną !on się cały czas otwiera a mówi pracownicą że jest ciężko i nie ma zarobku-ściemniacz! (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
arek45 - 2014-07-09 00:08:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze co tam jest tam naprawde jest zle jak mozna w takich warunkach pracowac te panie kiedys padna zaduch az mi ich zal a najfajniejsze sa starsze panie pozdrawim twrog
zdjecie uzytkownika
szukam pracy po maturze - 2014-07-09 12:36:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tajemniczy klient - 2014-07-05 20:26:16]:
a to ja slyszalam ze jest jakis paragraf ze w swieta wlascicile musi handlowac. ale niewazne. napisz czy moze przyjmuje dziewczyny bez doswiadczenia.
zdjecie uzytkownika
emilia - 2014-07-11 22:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szukam pracy po maturze - 2014-07-09 12:36:00]:
hej jasne,ze przyjmuje ja pracowalam , odrazu dostallam prace bez doswiadczenia, zadzwon na numer pdany na oknie sklepu i sie umow, ale nie polecam tej pracy , lecz jak chcesz sie dorobic pare miesiecy to idz,
zdjecie uzytkownika
Paula - 2014-07-14 22:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalam tam pol roku i to byla najgorsza praca jaka kiedykolwiek mialam! Wyplaty nigdy nie bylo w terminie,o umowie moglam zapomniec,szef na rozmowie kwalifikacyjnej obiecywal premie i podwyzki za dobry obrot sklepu w miesiacu a potem nagle zapominal,o tym jak pieknie lpowiadal o warunkach pracy a potem okazalo sie ze w lecie nie mozna wlaczyc klimatyzacji bo duzo za prad placi juz nie wspomne.Ludzi traktuja jak woly do pracy i zadnego szacunku. Dziewczyny nie dajcie sie nabrac na jego piekne opowiadania bo nie ma w tym ani troche prawdy!
zdjecie uzytkownika
agata - 2014-07-15 17:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paula - 2014-07-14 22:01:41]:
ja zostalam aktaulnei zwolniona z Biedronki, bo im cos sie nie spodobalo. nie wiem czy moja wina czy ich, ale wole isc do takich delikatesow. ruch mniejszy, nawet te komentarze nie sa takie zle.
zdjecie uzytkownika
telefon - 2014-07-26 22:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agata - 2014-07-15 17:49:56]:
agata to idz, zapraszamy do szanownych panstwa kubikow. opinie sa zle bo jest zly pracodawca, ja zostalalm zwoliona przez tel , szef Pan (usunięte przez administratora) tak mnie zwolnil poprostu zal ... teraz jestem w angli i mam st razy lepiej
zdjecie uzytkownika
jack - 2014-07-30 12:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej wszystkie gwiazdy i gwiazdeczki; zastanówcie sie może co tak naprawdę potraficie w życiu robić i jak coś wymyślicie to założcie po prostu swoją firmę. Wtedy to wy będziecie Bogami. Jezeli nic nie wymyślicie i nie zdziałacie to zostaje wam los szarej myszki, taka prawda.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delikatesy Kubik
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x