Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Delikatesy Kubik

Pracowałeś w firmie Delikatesy Kubik i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
O2 - 2015-01-17 20:10:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kola 2 - 2015-01-15 22:11:35]:
Kola popieram są osoby które narzekają ale sami nic lepszego nie robią tylko same pretensje. U Kubika najlepiej nie jest ale gdzie indziej jeszcze gorzej
zdjecie uzytkownika
Lena12 - 2015-01-23 19:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gienek zastanów się czy twoja żonka prawdę mówi bo miałam na sklepie taka która w domu twierdziła , ze nadgodziny pracuje a miała takiego adoratora na boku któremu jeszcze piwo i fajki kupowała a biedny mąż żałował , że taka zapracowana ... Ale dobrze ze juz sie sprawa wyjaśniła bo szkoda chłopa ...
zdjecie uzytkownika
gienek - 2015-01-29 16:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lena 12
Nie opisuj mi swoich przeżyć co i kiedy komu stawiasz pracuj państwu na kapelusz a oni takie jak wy mają po prostu gdzieś także miłego szlifowania adoratorom
zdjecie uzytkownika
Kola 2 - 2015-01-30 12:11:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gienek - 2015-01-29 16:41:21]:
Gienek czyżby coś cię zaniepokoiło albo o czym się dowiedziałeś hi hi hi
Współczucia !!!! ale to nie koniec świata.
zdjecie uzytkownika
gienek - 2015-02-01 15:25:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Współczuje to ci głupoty a koniec świata to byłby jak bym cię ujrzał hi hi hi
zdjecie uzytkownika
Kola 2 - 2015-02-02 11:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gienek - 2015-02-01 15:25:23]:
Gienek współczuje to ja ci naiwności a głupoty to współczuje tobie i twojej chyba już ex, bo ja do pracy to chodzę pracować a nie oglądać się za innymi.
zdjecie uzytkownika
gienek - 2015-02-04 18:36:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tym ostatnim postem potwierdziłaś mi że jesteś pustak szkoda mi więcej pisać i tak tego nie złapiesz
zdjecie uzytkownika
Ewka - 2015-02-05 08:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja bardzo nocki lubię.Fajne ciacha przychodzą.
zdjecie uzytkownika
Kola 2 - 2015-02-05 08:59:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gienek - 2015-02-04 18:36:45]:
Gienek przestań już pisać bo coraz bardziej się kompromitujesz ROGACZU !!!
zdjecie uzytkownika
mano40 - 2015-02-16 15:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepiej jest u Adama ,rządzi kto chce i nie dziwie się że mu sklepy padają.Nastpny bęzie w sosnowcu.
zdjecie uzytkownika
brydzia - 2015-03-02 12:29:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam chce się dowiedzieć ile jest urlopu na pół etatu a pracuje się 8godz.i ile godz.na miesiąc się pracuje czy ma się wolne dni bo rozmyślam żeby tam iść do pracy .
zdjecie uzytkownika
brydzia - 2015-03-02 12:33:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam chce się dowiedzieć ile jest urlopu na pół etatu a pracuje się 8godz.i ile godz.na miesiąc się pracuje czy ma się wolne dni bo rozmyślam żeby tam iść do pracy .
zdjecie uzytkownika
barbaradepta@o2.pl - 2015-03-06 17:40:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uwaga na kierowniczka od pana Adama kiedyś była kierownikiem sklep ale jak ja pracowałam była osoba nie kompetentna .Bo pani J ust a powiedziała ze ta osoba nie może bądź udziału w remanenci bo źle liczy
I tak ją wzięli do ekipy remanentów .Dziewczyny dzwonią do mnie bo mają do mnie zaufanie a nie do tej szmaty tzn. Iza Grzywna Uwaga na nią .Ja z nią pracowałam jako sprzedawczyni wszystkich co jej wchodziły w paradę ustala kawał gnoja ze szmaty a teraz jako kierownik zarządzający chce udali was wszystkich bo jest lisek szefa i remanent robi na plus s
zdjecie uzytkownika
kobieta - 2015-03-11 20:01:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sumienny pracodawca nie obiecuje gruszek na wierzbie co obiecal wszystko dostałam a mysle ze nawet więcej goraco polecam
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-03-19 20:39:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [poinformowany - 2015-01-03 10:30:44]:
u którego kubika pracowałeś? u sławka?
zdjecie uzytkownika
dancia - 2015-03-27 23:41:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam 13miesiecy, w tym czasie przez sklep przewineło sie 10 innych ekspedientek, zdazały sie wśród nich osoby które kradły ale zostawały "do odrobienia". Przy takiej rotacji pracowników remanent zerowy był niemożliwy. Odliczane od wypłaty było wszystko co tylko mozliwe. Pracowałam po 200godz miesięcznie co dla pana D. było norma. Oczywiście umówę miałam na pół etatu tylko przez ostatnie 4miesiące pracy. O PIT do rozliczenia musiałam wydzwaniać i prosieć się. Nie polecam, aczkolwiek pracowałam tam 4lata temu wiec może cos się zmieniło...
zdjecie uzytkownika
uczciwa M - 2015-04-13 22:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w tej firmie już osiem lat i nie mogę złego słowa powiedzieć o moim pracodawcy D.Jest wymagający ale uczciwy.Wypłatę mam zawsze na czas ,umowę na cały etat,urlop wypłacany,więc czego więcej mi potrzeba. Pracuję uczciwie i dbam o sklep a w zamian dostaję same plusy.Nikt się po mnie nie drze a kierownika regionalnego mam bardzo fajnego i zawsze pomaga a nie przeciwnie.polecam pracę w tej firmie przede wszystkim uczciwym i pracowitym osobą(nie musisz mieć doświadczenia),my wszystkiego Cię nauczymy ipomożemy.Nie wierzcie w to co piszą osoby o których wolałabym się nie wypowiadać a już dużo widziałam i słyszałam.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
uczciwa - 2015-04-22 22:11:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [uczciwa M - 2015-04-13 22:52:50]:
ale glupty piszesz,opisalabys prawde co sie dzieje w tych zasranych kubikach
zdjecie uzytkownika
milutka - 2015-04-22 22:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale glupoty piszecie o tych kubikach,ile wam obiecali za tak wspaniale opinie o nich macie, co kolo tylkow im sie pali bo pracownikow na policje wzywaja i zeby wszyscy mysleli ze oni tacy wspaniali pracodawcy, na cudzych plecach sie bogaca hamy nawet premii skapia tylko harowc i harowac dla nich za marne grosze
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-04-24 07:40:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Głupoty to ty piszesz to jest wspaniała firma wypłaty na czas a szef jest super a jak kombinowałeś i wyrzucili cię to co teraz masz powiedzieć
zdjecie uzytkownika
Dana - 2015-04-24 09:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się kto wypisuje te bzdury czy jakby się podpisał to tez by tak zmyslał!
Przed komputerem to każdy cwaniak i pewnie burak jakich mało , zazdrości ze innym się udało i to napewno nieuczciwy musi być . Przecież każdy dobie może sklep
Otworzyć kto komu broni ... I niech pokaże co umie , pewnie
Nawet liczyć nie potrafi ! Ja u Kubika pracuje długo
I wypłaty mam na czas , zaliczki i za urlopy płaci . Ciekawe czy inni wypłacają .
Zreszta podziwiam ich , że z ta bytomska patologię jeszcze zatrudniają
zdjecie uzytkownika
milutka - 2015-04-26 18:19:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bzdury to ty wypisujesz moze i daje na czas wyplaty,zaliczki od czasu do czasu a umowa 1/2 etat a haruje sie na caly ,jak ci to odpowiada to rob dla niego a patologia to chyba ty jestes,a tak apropo akurat ja jestem uczciwa to on jest nieuczciwy wobec pracownikow ,ale nielugo mu sie to skonczy
zdjecie uzytkownika
Oli - 2015-05-07 09:53:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Milutka u mnie na sklepie są cztery dziewczyny i mają pełne etaty , pracują już długo . Ja mam pół ale przychodzę tylko na miedzyzmianę więc mam pół bo jestem 4 godz.
Ty piszesz , że jesteś taka uczciwa , a on niby nie to ciekawe czemu pracujesz ....???
Albo Cię zwolnili za tą uczciwość he he i teraz siedzisz w domu ma kompie i żale wylewasz...



Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rekrutacja to nic innego dajesz im cv a oni oddzwaniają
Pytania: Na spotkaniu nic ciekawego pytania typu gdzie ostatnio pracowałeś lubisz prace w sklepie i czy chcesz pracować.To wszystko na spotkaniu kierowniczka zadająca pytania pali przy tobie papierosa i cwaniakuje a jak zadajesz pytania to udaje że jest zainteresowana a tak naprawdę to patrzy na ciebie i myśli sobie skącz zadawać pytania i stawaj przy kasie robić.Nic ich nie interesuje nawet nie pyta się czy ma sie ks. sanepidowską a tym bardziej czy aktualną.Powie ze praca 6zł/h w dzień a nocka 6,5/h a w swięta 10zł/h i masz się cieszyć z tego,oczywiśie tak praktycznie pracuje sama rodzina to też nie warto się spoufalać.Mama, teściowa córki synowe siostry bracia itp.
zdjecie uzytkownika
milutka - 2015-05-11 22:11:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A najbardziej to nocki lubię fajne ciacha przychodzą.
zdjecie uzytkownika
Skawina - 2015-05-23 19:45:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sklep Kubik w którym otrzymałam możliwość przekwalifikowania się i nauki zawodu sprzedawcy ( w ramach bezpłatnego przyuczenia które sama zaproponowałam i które mi umożliwiono po utracie pracy) jest dobrze zarządzany i posiada profesjonalną , pracowitą i miłą obsługę w postaci pań sprzedawczyń, które są chętne do pomocy i chętnie dzielą się ze mną swoją wiedzą.Co ważne, wyrażają się o sobie nawzajem, o kierowniczce i o właścicielu w bardzo przyjazny i serdeczny sposób. Nikt tam nie stoi z batem, a mimo to pracownicy wiedzą co i jak mają robić. Uważam, że jeżeli ktoś nie chce pracować w Delikatesach Kubik,nie odpowiadają mu godziny, wysokość stawki itp, to może poszukać sobie innej pracy, warto pamiętać że nigdzie nikomu nie płacą za darmo. Przypominam że to praca fizyczna, więc jeśli ktoś chce siedzieć za biurkiem, lub nie lubi się przemęczać to odradzam. Ja osobiście jestem zadowolona z faktu, że dzięki tej właśnie firmie i jej pracownikom mam szansę na nabycie nowych umiejętności i być może pracę w przyszłości. Wiem jedno, że jeżeli opanuję obowiązki w Delikatesach Kubika to poradzę sobie zawsze w każdym innym punkcie handlowo - usługowym i ta świadomość jest dla mnie bezcenna.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delikatesy Kubik

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Delikatesy Kubik?
Zadaj pytanie
alert