Vova.com

Adres: Felsztyńskiego 19 lok. 26/31, 93-582 Hongkong

NIP: 7292706672 REGON: 360003057 KRS: 0000527675

Vova.com
3 92 593 5 1

Opinie o Vova.com

Filtruj opinie po kryteriach:

Edyta
 Opinia

Witam, Czy ktoś mógłby mi pomóc w rozwiązaniu pewnej kwestii ? Mianowicie przez przypadek zamówiłam buty za 190 zł, po 20 min anulowałam zamówienie na stronie. Dziś mija mi termin 14-tu dni na zwrot pieniędzy. Niestety nie otrzymałam zwrotu. Dodatkowo jak wchodzę na kupiony produkt, strona nie jest już dostępna :( Co mogę zrobić aby odzyskać pieniądze.

Pomocna?
TakNie
eltor7
 Opinia

Mam pytanie, ponieważ otrzymałam zwrot pieniędzy za spodnie , które okazały się za małe praktycznie natychmiast po napisaniu reklamacji, natomiast piszę już kilka razy gdzie mam te spodnie odesłać i nic.......... co mam zrobić ? Proszę o podpowiedzi. Z góry dziękuje Elka

Pomocna?
TakNie
Gosik
 Opinia
@eltor7 04.07.2019 21:42

Vova tak załatwia reklamacje ...zwraca kasę ale nie chce odsyłania towaru....tak to działa

Pomocna?
TakNie
Oll
 Opinia

Czy zamawiał już ktoś z tej strony telefony? Jeśli tak, to czy jest warto? Czy doszły? Czy w ogółe działał? Jeśli nie to czy był zwrot pieniędzy?

Pomocna?
Tak1Nie
1
flavonka
 Opinia
@Oll 04.07.2019 16:08

witam , tak ja już 10 zamówienie odbieram . jeśli chodzi o towar to niektóre rzeczy pomyłkowo były mniejsze i wnioskowałam o zwrot dodatkowo sprzedawałam .Są też takie zamówienie że w ogóle nie przyszły wtedy też wnioskowałam o zwrot i dostawałam zawsze pieniądze.

Pomocna?
TakNie
Magda
 Opinia

Ja zamówiłam 6 sukienek ,przyszła 1 a w następnym tygodniu kolejna paczka tylko ze pusta????ciekawe co będzie z pozostałymi.

Pomocna?
TakNie
`
 Opinia

Najbardziej dziadowska firma z jaka zetknąłem się w swoim prawie 80. letnim życiu. Nie dość , że nie zrealizowali zamówienia to jeszcze udają ( albo i nie !!! ) idiotów i nie reagują na reklamację !! Liczę , że za te opinię wytoczą mi sprawę sądową . Wszystkie dokumenty w tej sprawie mam !!!. Ostrzegam potencjalnych klientów : NIE DAJCIE SIĘ ROBIĆ W KONIA TYM CWANIACZKOM !!!!!

Pomocna?
Tak1Nie
Gosik
 Rekomendacja
@` 25.06.2019 16:34

A ja polecam.... zawsze odpowiedzi bardzo szybko , zwrot gotówki na konto bez problemu.... polecam i to bardzo

Pomocna?
Tak2Nie2
Leenkaa88
 Opinia

Chciałam zapytać o co chodzi z tym prezentem za 1dolar? Pobierają kase 4 zl za produkt z konta i co dalej ? Prosze o pomoc .

Pomocna?
TakNie
Kan-Dro
 Opinia
@Leenkaa88 14.06.2019 10:58

Przysyłają jakiś badziew, z którym nie wiesz co zrobić.

Pomocna?
TakNie
sokalska
 Opinia

Czy bezpieczne i rozsądne bedzie zrobienie zakupów na stronce VOVA, za ponad 2 tysiące złotych? Czy może lepiej sie wstrzymać i zrobic małe zamówienie?

Pomocna?
Tak1Nie1
Zbyszek
 Opinia
@sokalska 14.06.2019 20:28

Moim zdaniem stanowczo nie. Kupowałem u nich za ok. 1300zl początkowe dostawy jak nie dotarły zwrócili na zachętę bardzo szybko ale potem nie dotarło 6 zamówień, uznali reklamację lecz pieniędzy pomimo oświadczeń że przesłali nie zwrócili. Napisali że bank musiał ukraść. Nie radzę.

Pomocna?
Tak1Nie2
Gosik
 Opinia
@Zbyszek 14.06.2019 23:52

A ja polecam zakupy za każdą kwotę....nie ma problemu jeśli coś nie dojdzie

Pomocna?
Tak1Nie2
co to jest NICK po francusku ?
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@sokalska 14.06.2019 20:28

Mieszkam we Francji. Kupilam 4 duze paczki, srednio 10 artykulow w kazdej. 15 artykulow mi nie wyslano nie zwrocili mi pieniedzy , kilkakrotnie reclamovalam , nie odpowiadaja. Przy kazdym zakupie , pisza ze nie jest do dyspozycji i ze zwroca pieniadze. Czekam juz 4 miesiace. Nie kupujcie kilka artykulow na raz . Najgorsze co sie stalo to ze moj numer carty bankowej jest ciagle widoczny , natychmiast zmienilam karte . Jak otwieram Vova to Automatycznie N° karty jest widoczny. Moje reclamacje nic nie daly. Bardzo wazne, mialam odpowiedz na kazda reclamacje i nagle spostrzeglam sie ze to automat mi odpowiada. Okradli mnie na 50.0 Euro ! Bede miala pomoc "technika"-spacjalista do tego rodzaju oszustwa. Oplata za jego prace = 20 % z sumy jaka odzyska ; OK

Pomocna?
TakNie
Sylwia
 Opinia

Ja zamówiłam okulary pobrało z konta a teraz wchodzę na konto i pobrało mi kwotę prawie 6 zł zastanawiam się czy ktoś miał taka sytuacje ?

Pomocna?
TakNie
Sandra
 Opinia
@Sylwia 08.06.2019 13:49

Ja właśnie mam podobna sytuacje a nic nie zamawiałam potem

Pomocna?
TakNie
Nika
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Jak można wykorzystać monety?

Pomocna?
TakNie
Sandra
 Opinia
@Nika 24.05.2019 11:19

Wymieniasz na kupony. Jednak nie wymieniaj wszystkich monet bo te kupony są o niskiej wartości i dają ci tylko rabat jak zamówisz coś powyżej 100 zł ;)

Pomocna?
TakNie
Wiolamati
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Witam zamówienie nie dotarło ,co teraz? Zależy mi na tych rzeczach jednak termin już To było moje pierwsze zamówienie na 5 produktów więc nie jest to zachęcające mam nadzieję że szybko dotrą

Pomocna?
TakNie8
Gosik
Nazwa działu: Handlowy
 Rekomendacja
@Wiolamati 03.05.2019 20:41

Wejdź w zamówienie i przy każdej pozycji kliknij żądanie zwrotu i napisz że nie otrzymałaś towaru ....ale pamiętaj że przy każdy produkcie

Pomocna?
TakNie1
Helena
 Opinia
@Wiolamati 03.05.2019 20:41

Ja zamówiłam fartuch świeczki i do pierogów wyciskarki do tej pory nie dostałam już dwa miesiace

Pomocna?
Tak1Nie2
Gosia
 Opinia

Próbuję wysłać e-maila ale odpisuję mi że nie ma takiego emailu nie wiem co teraz . Próba oszustwa nie wiem . Czekam dość długo na zwrot pieniędzy. Ze strony vova nie mam żadnej odpowiedzi .

Pomocna?
TakNie
Jurek
 Opinia
@Gosia 26.02.2019 19:45

Trzeba zgłosić kant do prokuratury , oni złodziei znajdą

Pomocna?
Tak5Nie
Jan
 Opinia
@Gosia 26.02.2019 19:45

Ja tez mam taka odp ze nie ma takiego emaila.oni w pewnym momencie blokuja twojego emaila zeby do nich nie pisac

Pomocna?
Tak1Nie
Renata
 Opinia
@Gosia 26.02.2019 19:45

Witam a jaki jest do nich mail żebym się mogła z nimi skontaktować bo ja też zrobiłam zamówienie jeżeli by mi nie doszło to bym chciała mieć z nimi kontakt pomóżcie

Pomocna?
TakNie
Sylwialarek
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Zamowilam zaplacilam za towar dostalam e-mail jednakże ten towar nie znalazl sie w zamówieniu na moim koncie pisze wiadomości e-mail jednakże cisza nie polecam

Pomocna?
TakNie
Anna
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

kupowałam nasiona- bielunia, truskawko kiwi, roślin zielonych do domu, z podanych nie wzeszła ani jedna roślina. Nie polecam tego sklepu!.

Pomocna?
Tak2Nie1
co to jest NICK po francusku ?
 Opinia
@Anna 20.05.2019 15:58

mnie tez nic ne wzeszlo, ale jedno na ktore wcale nie liczylam , bo nie wierzylam ze borowki moga davac ovoce na krzewie.Juz ma 50 cm wysokosci i 10 galazek, bardzo duzo owocow , wspanialy smak. Owoc jest nieco wiekszy i troszke twardszy. Rospryskuje sie natychmiast w ustach bo wewnetrz jest jak borowka . Codzinnie zbieram owoce i nazajutrz son nowe. Narazie rosnie w duzej donicy, na viosne przesadze go do ogrodu. Chetnie pokaze wam zdjecia ale nie wiem czy jest to mozliwe ne tej stronie ?

Pomocna?
TakNie
Mona
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Mam pytanie jak sprawdzić etap zamówienia. Na stronie Vova nie mogę znaleźć swojego konta .

Pomocna?
TakNie
Ona
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Nie potrafię usunąć danych karty Czy ktoś mi pomoże?

Pomocna?
Tak9Nie2
co to jest NICK po francusku ?
Nazwa działu: Finanse
 Rekomendacja
@Ona 14.05.2019 20:38

Ja tez mam ten problem, specjalista z internetu zapewnil mnie ze ten numer jest tylko widoczny pezermnie ?? poradzil mi wypisac sie z VOVA. Co zrobilam. Ale jak weszlam na nowo , moj Numer jest ciagle widoczny.

Pomocna?
TakNie
Demsi
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Zamawiałem buty, niestety przyszedł jeden.... Wniosek o zwrot odrzucony ponieważ chcieli zdjęcie etykiety paczki (no to zrobiłem i wysłałem bo nie mam nic do ukrycia) i jaka odpowiedź? '' prośba o zwrot odrzucona ze względu na zawartość wniosku '' czyli krótko - dostali dowody czyli co chcieli a i tak odrzucili... Bądźmy poważni.... Prawdopodobnie sprawa zakończy się u rzecznika praw konsumenta.... Nie polecam

Pomocna?
Tak7Nie
AntyDzban
 Opinia
@Demsi 22.04.2019 01:52

Hahahaha dzbanie. I co mu powiesz? Ze ma jechac do Chin po Twoje 3 dolary hahahahaha? Ale dzban z podlasia

Pomocna?
Tak2Nie2
Murko
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Kupiłem w grudniu pendriva Verbatim 2TB po 2 miesiącach nie dotarł do mnie więc napisałem o zwrot gotówki, ku memu zaskoczeniu po dwóch dniach pieniążki były na koncie. Drugie zaskoczenie 20.02.2019r patrzę a w skrzynce jest przesyłka która dotarła z dużym opóźnieniem, ponieważ uważam się za uczciwego obywatela napisałem do Vova że właśnie pendriv dotarł i chciałbym uregulować zobowiązanie. Na następny dzień otrzymałem e-maila z wiadomością iż jest to dla mnie darmowy podarunek. CUD !!!!!!!

Pomocna?
Tak8Nie
Mariusz wuczynski
 Opinia
@Murko 22.02.2019 13:09

Na tyle osób co (usunięte przez administratora)to nie zbiednieli.

Pomocna?
TakNie
el gorales
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Murko 22.02.2019 13:09

HAHAHA ale kocopoły panocku opowiadasz, takie bajery to swojej starej o imieniu Andrzej, jak ci pozwoli.

Pomocna?
TakNie2
Gosik
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@el gorales 18.04.2019 01:31

Ja wielokrotnie kupowałam różne produkty na vova i jeśli produkt nie dotarł o czasie to po zgłoszeniu był zwrot gotówki 2-3 dni, jeśli produkt był uszkodzony to po zgłoszeniu również otrzymywałam zwrot gotówki.... jestem klientem tego sklepu od lipca ubiegłego roku i polecam innym

Pomocna?
Tak6Nie
marcopolo1960

Zweryfikowany użytkownik

 Rekomendacja

SUPER sklep składam regularnie zamówienia .Towary wysokiej jakości w przystępnej cenie ;) Bardzo szybki zwrot pieniędzy w przypadku braku dostawy lub wadliwego produktu . Bardzo dobry kontakt poprzez czat na stronie sklepu ;) Polecam sklep VOVA . Dziękuję i pozdrawiam ;)

Pomocna?
Tak3Nie3
Fifi
 Opinia
@marcopolo1960 02.01.2019 12:05

Baku baju nie wciskaj kitu, ze zależy Wam czy Im na kliencie ; na Kasię na pewno i tyle w temacie.A produkty to swoją drogą szajs

Pomocna?
Tak6Nie
Zbyszek
Nazwa działu: Handlowy
 Rekomendacja

Zostałem (usunięte przez administratora)przez vova. na ponad 100zł.Kilka towarów n ie przyszło.Reklamowałem,miałem dostać zwrot ale pieniądze nie nadeszły. Nie ma do kogo dzwonić.Vova poprosiła o numer zamówienia i odpisali że przelali tylko bank mi nie ukradł pieniądze.Skończyłem z zakupami u nich.

Pomocna?
Tak4Nie
mima1001
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Dlaczego chcecie skan mojej karty gdy wysłałam już do Was pieniądze i nie dostałam zamówionego towaru . Do kogo taki skan wysłać i jaką mam gwarancję że nie ucierpi moje konto .

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
co to jest NICK po francusku ?
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@mima1001 06.04.2019 17:00

Ja tez mialam ten problem. Zaplacilam przesylke, a oni chca skan ? moj technik internetu pomogl mi ; zrobil zdjecie karty ale zaciemnil Numer karty. Otrzymali, podziekowali ....... ale za kilka dni na novo zadali SKAN. Dalam sobie spokuj i nie odpowiedzialam.

Pomocna?
TakNie
Ewa
 Opinia

Teraz oprócz zakupów jest dużo gier i loterì. Pochłania dużo czasu i nic z tego nie ma. Zamówienia składam co jakiś czas. Już wyczerpały się pomysły. Nie wszystko przyszło. Dla mnie chyba koniec zakupów.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gość
 Opinia

(usunięte przez administratora) Broń boże nic nie kupować! Szkoda pieniędzy, czasu i cierpliwości. Po zakupie nie odpowiadaja na mejle, przesyłka idzie o wieeele dłużej niż sugerują, a później się okazuje, że produkt totalnie niezgodny ze zdjeciami na stronie! Zwrotu nie chcą przyjąć, a pieniędzy oddać. NIE POLECAM!!!!

Pomocna?
Tak3Nie2
Gosik
 Opinia
@Gość 26.03.2019 13:11

A ja polecam.... wszystko załatwiane zgodnie z umową.... niektóre przesyłki dochodzą z opóźnieniem lub nie docierają ale zawsze jest zwrot gotówki ....

Pomocna?
Tak3Nie3
Jarii
 Opinia
@Gość 26.03.2019 13:11

Że zwrotem gotówki nie miałem problemu

Pomocna?
TakNie1
Zbigniew
 Opinia
@Gość 26.03.2019 13:11

Ja też nie polecam. Nie przyszło mi kilka rzeczy na ponad 100zł ,na profilu informują ze będzie zwrot a pieniędzy niestety nie dostałem.Przysłali tylko informację że bank musiał mi ukraść. Śmieszne.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Anna
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Nie polecam. Moja paczka zostala przekazana komus innemu. A co do wyjasnien to brak zainteresowania ze strony sklepu. Wysylaja gdzie chca a nie na podany adres. To nabijanie kasy i oszukiwanie klientów. Moje sugestie dla Vova.com: (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gosik
 Opinia
@Anna 18.03.2019 14:26

Dwa razy miałam sytuację że moje zamówienie poszło gdzieś indziej... sprawę wyjaśniono dla mnie tak że dostałam zwrot pieniędzy za produkty ....a po kilku tygodniach mimo wszystko otrzymałam produkt ..... podobną sytuację miałam z dostawcą leków w kraju ,bo ktoś w magazynie źle on przesyłki.....tak się zdarza wszędzie

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ewa
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Są problemy ze zwrotem towaru. Niekoniecznie dostaje się to co jest zamawiane , a potem nie można tego zwrócić . To jakiś koszmar. Wymagania nie do spełnienia. UWAŻAJCIE NA TĄ FIRMĘ !!! Moje sugestie dla Vova.com: Koniecznie musi być prawdziwe zdjęcie i opis ! A jeżeli to problem , to musi być możliwość zwrotu nie odpowiedniego towaru. Takie są zasady handlu. UCZCIWEGO HANDLU !!! Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Poprawić komunikację . Albo dokładne zdjęcia towaru i opis , albo możliwość szybkiego zwrotu bez dodatkowych kosztów.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Barbara
 Opinia

Nie otrzymałam zamówienia w czasie wskazanym przez firmę i nie odpowiada na moje maile z wnioskiem o zwrot pieniędzy.

Pomocna?
Tak3Nie
jandrygala904@gmail.com
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Nie otrzymałem zamówionego towaru - majtki wyszczuplające w cenie około 30 złotych. Dział moje zakupy jest pusty. Proszę o przesyłkę albo zwrot pieniędzy. Inne zamówienia zostały zrealizowane. Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gosik
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@jandrygala904@gmail.com 07.03.2019 07:34

Ale to nie tu się prosi o zwrot.... wchodzi się w zakładkę moje zamówienia i tam w konkretną pozycję zamówienia.....zamawiam dużo produktów i powiem szczerze że nigdy nie miałam z nimi problemu .... częściej zawodzi poczta ....jeśli produkt nie dociera lub jeśli coś z nim nie tak jak w zamówieniu to zgłaszam problem i zawsze otrzymuje zwrot gotówki

Pomocna?
TakNie2
Zbigniew
 Opinia
@Gosik 07.03.2019 16:37

Ja też wcześniej zwroty otrzymywałem bez problemu ale od lutego niestety nie zwracają. Byłem bardzo zadowolony z zakupów. W lutym jak 3 sztuki towaru nie doszly kliknąłem opcję zwrotu,przyszla odpowiedz że pieniądze przyjdą na konto /ale pomniejszone o około 40% nie wiadomo dlaczego/ ale na konto karty ani na ROR nic nie przyszło.Firma wpierw wyjaśniala że przelała a jak zażądałem potwierdzenia przelewu to zaproponowali bon na zakupy którego też nie dali.,

Pomocna?
TakNie2
zbigniew
 Opinia

Stanowczo nie polecam. W przeciągu kilku miesięcy dość dużo zakupiłem u nich ale ostatnio/szczególnie większe przesyłki/ nie dotarły. Zwrotu pieniędzy niestety nie dostałem.Kiedyś można było z pracownikiem porozmawiać na czacie ale teraz nie ma tej opcji. Firma odpowiedziała wpierw że pieniądze przelała tylko może na koncie są niewidoczne/jakaś bzdura/ a potem piszę że oferują kupon na następne zakupy. Jak napisalem jakiej wartości kupon to już brak odpowiedzi. Straciłem cierpliwość i rezygnuję z dalszych zakupów u nich bo stwierdzam że oszukują. Moje sugestie dla Vova.com: Ostatnio kilka przesyłek nie dotarło do mnie i niestety nie otrzymałem zwrotu należności. Firma w mailach kombinuje obiecując jakieś kupony to znów mówiąc że przelała tylko nie zawsze wpłaty są widoczne na koncie/jakaś bzdura/ ale potem i tak nie odpowiadają dalej. Stanowczo nie polecam . Jak towar nie dojdzie to niestety nie ma zwrotu należności.

Pomocna?
Tak2Nie
Neti
 Opinia

Jeżeli chodzi o firmę Vova jak dotychczas jestem bardzo zadowolona zamawialam już trzy razy po kilka rzeczy wszystko przyszło super teraz zamówiłam trzeci raz też kilka rzeczy na ponad 400zl i czekam miałam jeden zwrot pieniędzy i zwrocono mi je w dwa dni więc jest super jak narazie, jeżeli przyjdzie wszystko teraz to będę zamawiała dalej☺

Pomocna?
Tak3Nie
Neti
 Opinia

Czy może wie ktoś jak zrobilam przelew przez Blik to czy zwrot pieniędzy dostanę na konto?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Neti
 Opinia

Witam jaki jest adres e-mail do vova?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gosia
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Neti 28.02.2019 21:11

Też bym chciała wiedzieć

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Vova.com - Hongkong

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

  • Vova.com
  • Felsztyńskiego 19 lok. 26/31
    93-582 Hongkong
Firmy w mieście
×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny