brak logo

Handlopex S.A.

Jarocin

Opinie o Handlopex S.A.

kwaśny 2011-03-03 10:23:42
Przynajmniej jest pewność że opony nie będą skradzione.[usunięte przez moderatora]
anonim 2011-03-16 07:17:02
najważniejsi są kierowcy w tej firmie ;)
Zool 2011-03-29 13:42:56
Witam , napiszcie o pracy na stanowisku PH , jak wygląda praca zarobki ....
4
t 2011-04-01 21:03:43
Najwiekszą postacią w filli Warszwa jest kierownik magazynu [usunięte przez moderatora]
aaaaa 2011-04-01 21:06:49
[usunięte przez moderatora] ale opony wydali prawda ?
Szymek 2011-04-29 09:45:13
Jestem byłym pracownikiem oddziału tego i tak nie stety jest. Szkoda bo nawet dobra robota to była i hajs też ok troche sie panoszą w [usunięte przez moderatora] ale ogólnie dalo rade a to ze sie nie do gadalismy to juz iina sprawa.[usunięte przez moderatora]
anonim 2011-05-13 12:23:25
witam
idę na rozmowy jako Handlowiec interesuje mnie ile zarabia handlowiec i kto żadzi handlowcami
proszę o szybkie wpisy
pozdrawiam
anonim 2011-05-13 12:23:44
witam
idę na rozmowy jako Handlowiec interesuje mnie ile zarabia handlowiec i kto żadzi handlowcami
proszę o szybkie wpisy
pozdrawiam
anonim 2011-05-13 12:24:12
witam
idę na rozmowy jako Handlowiec interesuje mnie ile zarabia handlowiec i kto żadzi handlowcami
proszę o szybkie wpisy
pozdrawiam
KAte 2011-05-31 11:04:03
jeżeli chodzi o to kto jest zwierzchnikiem handlowców to kierownik w biurze jeżeli chodziło ci o przedstawicieli to jest dyrektor w rzeszowie ale kierownik też jak trzeba doda 3 grosze a ile zarabiają konkretnie nie wiem naatowmias są to spore kwoty waerte zachodu
anonim 2011-06-15 23:37:03
A jak tak jest w logistyce?
CzEYczesław 2011-07-27 16:44:33
[usunięte przez moderatora]Handlopex !! tyle na ten temat !! Szkoda gadać !!
bu cha cha 2011-10-29 21:55:15
Dobrze mówisz kolego , ale nie do końca . Unas faktycznie BOK zarabia więcej tak około 600 zł , od nas wszystkich kierowców, [usunięte przez moderatora]
ja 2012-02-19 17:59:38
Witam. Pracuję w podobnej atmosferze w firmie o podobnych układach- idzie przywyknąć, albo raczej pozostawać obojętnym i robić sowją robotę (gdzie sukcesy Ci ukradną a z pierdołami przychodzić będą) ale interesuje mnie praca w Zakupach w Rzeszowie- proszę o rzetelne info- obowiazki, klimat, zrobki..Dzięki i być może dozobaczenia.
piotr 2012-03-15 23:45:27
Czesc ja tam kiedys pracowalem na ochronie i [usunięte przez moderatora] to w porzadku facek jak ak dla mnie byl Bardzo zdziwily mnie te opinie negatywne...
pracownik 2012-10-21 12:17:28
to jest [usunięte przez moderatora] ludzi praca ponad godziny kierownictwo to sami [usunięte przez moderatora] taki[usunięte przez moderatora]największy z [usunięte przez moderatora] wogóle niepowinien tam pracować nie umie się nawet dobrze wysłowić po prostu [usunięte przez moderatora]szczerze odradzam tam pracę
xxx 2012-10-23 17:32:15
Jak nie pasuje to się zwolnijcie:-P wiecie gdzie kadry hehe
łubudubu PTASZEK klubu 2012-12-20 19:35:14
Powiem szczerze ! Pracowałem w handlopexie pare lat . Dobra praca , dobre pieniązki ,socjal pełen ,paczki na świeta , wszystko na papierze , urlop ,l4 wszystko jak należy . Poza kilkoma szczegółami tzn:
1.[usunięte przez moderatora] wyscig szczurów
2. Większość współpracowników kopie dołki pod Tobą
3. Centrala ma wszystko w [usunięte przez moderatora]
4. Centrala nie reaguje jak nalezy.
5.Centrala czesto utrudnia pracę fili.
6.Każdy patrzy na Ciebie jak na potecjalnego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a.
7Nikomu nie można ufać ,bo"jutro wbije kosę w plecy"
8. Każde zdanie musisz przemyśleć zanim coś powiesz ,bo zaraz zostanie wykożystane przeciw Tobie
9 itd nie polecam

10. Ale szkoda ,że tam już nie pracuję ,bo praca była dobra .!!!!

Pozdrawiam wszystkich co boją sie odezwac ,bo boją sie stracic pracę
wan 2013-01-02 11:57:53
mam taką prosbe.moze ktos sie wypowiedziec na temat pracy kierowcy dostawcy w handlopexie bo u nas otwierają nową filie i chcą mnie tam bym jezdził
4
super gość 2013-01-02 18:39:15
Super jest być kierowcą w handlopexie.Masz auto służbowe i nawet telefon.Tak na serio nie jest źle.
2
wan 2013-01-03 20:48:17
a cos konkretniej??czy latwo odebrac nadgodziny i czy czasowo latwo sie wyrabia czasowo z robotą??czy nawalą towaru ponad siły??
super gość 2013-01-04 10:33:38
Z nadgodzinami zależy od kierownika,są filie gdzie łatwo możesz je odebrać a i takie gdzie kierownik jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kiem i za nic w świecie nie pozwoli,nawet jak jest ku temu okazja.Nie wiem ilu kierowców będzie miała Wasza filia,ale myślę że spokojnie będziecie się wyrabiać.Od kiedy zaczynacie?
wan 2013-01-04 17:51:25
za tydzien ma ruszyc,kierowcow ma byc 2 .to niewielu na obsłuzenie calego województwa .a sa jakies odpowiedzialnosci majątkowe i ciezko jest??raczej nie powinno bo opon sie nie targa tylko w sumie pod drzwi podjezdza i wyrzuca
1
bolton 2013-01-05 00:12:13
wczesniej ta trase tak naprawde robil jeden poznanski kierowca... no max dwoch takze na pewno dacie rade... chociaz watpie w to czy bedziecie mieli co wozic ;) wiekszosc klientow ucieka do konkurencji ;)
wan 2013-01-05 17:50:00
a jak wyplaty wygladaja??
mandaryna 2013-01-05 21:21:31
masz umowę o prace?tak jak masz na umowie to dostaniesz.
wan 2013-01-05 22:46:46
jeszcze nie,ale niby pierwsze 3 miesiące na ręke 1700 , po 3 miesiacach 2100 plus co jakis czas premia.a jak to wyglada w realu??
1
gość 2013-01-06 16:21:45
Dostajesz tyle ile masz na umowie plus premie kwartalne,w zależności od realizacji planów,plus premie za zebrane "złomy"
2
kierowca z bombowca 2013-01-08 18:15:47
Kierowca to chyba najlepszy etat w firmie,ja kiedys jezdziłem. Rozwieziesz towar ,wezmiesz cos po południu i do domku. Odpowiadasz za to co masz na pace,za auto i nic więcej ,zadnej presji ,czy cisnienia.Jak ogarniasz teren to po 5-6 godz bedziesz juz na bazie,chyba ,że jezdzisz jak [usunięte przez moderatora] to zejdzie Ci do wieczora.Kasa spoczko ,premia za złomy i co 3 miesiące prezes coś dorzuci. No i musisz uważac na zielonych ,bo nikt Ci nie zwróci za mandat , ale auta wyposażone.
AifE 2013-01-29 19:38:14
ktoś może napisać coś o firmie, o pracy, o stanowiskach pracy, szukam swojej pierwszej pracy, ktoś pisał że jeśli pierwsza praca to ok, np. w pracy namagazynie trzeba uprawnienia na wózki? i jakie kwalifikacje są potrzebne żeby się dostać?
oponeo.pl 2013-02-06 23:39:01
AifE
[usunięte przez moderatora] Od razu pchaj się na kierowcę albo przedstawiciela cięźarówki, najlepsze fuchy ( kierowca możne ściemniać i wychodzi Ci 5 -6 godz tyrki, a przedstawiciel jak ma dobrze skrańcowany bajer to ma dobry hajs ). Na magazyn musisz mieć kwit na widłówkie. A na biuro musisz być trochę przytrzymany ( opóźniony ).
koko 2013-02-12 21:36:21
Jak pasuje wam max pensja 2500 zł, to dobrze trafiliście. Wszyscy zarabiają jednakowo stanowisko jest bez znaczenia.
hej 2013-03-27 14:03:33
Może ktoś wie jak w Gdańsku ? Warto próbować tam się dostać czy nie ?Mam znajomego ,który brał od handlopexu opony i mówił ,że się teraz strasznie pogorszyło, syf straszny ,że połowa ludzi po wyrokach ,atmosfera straszna , nic nie można załatwić. Dajcie jakieś konkretne informacje z pierwszej reki
mistrz 2013-06-11 15:42:36
ha ha !! no w końcu. !! Jeszcze jednego [usunięte przez moderatora] powinni w koncu wywalić , może prezes przejrzy na oczy ,bo coś ostatnio nie ogarnia i wywala nie tych co trzeba .
ostry 2013-06-12 09:41:26
Handlopex oddział Rzeszów zarabia sie tu jak jestes swiezo przyjety 1600 max netto nie ma premii na potstawę kturą powinna normalnie być trzeba w grupie na magazynie przerzucić minimum 400 ton grupa taka składa sie z 4 osób nie ma nadgodzin jak zostaniesz godzine dwie po pracy nikt tego nie liczy gdzie jest inspekcja pracy ludzie nie łudzcie się wielkiej kasy w biedronce ludzie to samo zarabiają a tu za tak wielki wysiłek ma się 1600 zł netto to dla tych co chą tu pracować by wiedzieli ile naprawde zarabia sie na magazynie.
oburzony 2013-06-27 21:48:31
Kurna jestem wściekły pracuje w tej firmie staram się już długi czas a teraz woziłem pensie ani niższą pensie OD 2009 ale lipa mam to gdzieś starać się [usunięte przez moderatora] mam to gdzieś [usunięte przez moderatora] i inni płacą za takie Winki 100% lepiej
ciach 2013-06-28 18:26:06
stąd też taka rotacja, głównie u handlowców :)
jak żyć 2013-06-28 21:37:40
Pracownikom dobrze by zapłacil solidnie bez wykrętów to i robota by szła lepiej , każdy by sie starał . Ludzi zwalnia nie tych co trzeba , kasę obcina, a tak to się dziwi że opona tania a sprzedaż w dół, a konkurencja nie śpi. W pomorskim wszyscy podwoili obroty tylko handlop nie ha ha - niech jeszcze powywala handlowcow i [usunięte przez moderatora] pseudo kierownika za biurkiem posadzi.
2
Trybus 2013-07-03 21:12:01
Jest jedna podstawowa kwestia odnośnie poborów. To że zdecydowana większość dostaje gołą podstawę, nie znaczy,że Twój kolega handlowiec czy kierowca nie dostają co miesiąc extra pieniędzy górką. U Pana [usunięte przez moderatora] niestety są równi i równiejsi.
To ,że masz kupe nadgodzin w biurze i tyrasz w sezonie najdłużej nie znaczy, że dostaniesz taka dokładkę do podstawy(bo premia to w HLX odrębna rzecz) jak Twój kolega handlowiec, a to że handlowiec nie wykona planu nie oznacza, że biuro nie dostanie i premii i dokładki...A na absurd jest tylko jeden lek, każdy zestawienie wypłaty na stół i wiemy kto pod kim dołki kopie a kto bez wiadra wazeliny do pracy nie przychodzi . Ja kiedyś tak zrobiłem, ale miałem już nagrane co innego bo oczywiście bardzo szybko posypały się odgórnie kłody pod moje nogi, a całośc nie wyszła poza filie. Popytajcie,najlepiej podzwoncie miedzy filiami. Od kolegów wiem ze po moim wybryku przez chwilę byl wzgledny porzadek... Wasza pensja wasz wybór zastanówcie sie sami za co nastepnym razem premie wam obetna
TEDEUSZ 2013-10-26 00:47:02
Panowie co wy [usunięte przez administratora] (inaczej tego nie ujmę) który z pracodawców da wam bony na święta dodatki dla rodziny np dla dzieci jak wam źle zapraszam np do sprzedawania na sklepach typu tesco czy e leclerc np magazynier w fotohurcie wedle jedzenia apetyt wzrasta polak zawsze znajdzie cos lub kogoś kto go w pracy denerwuje ale jak by nie było EKIPA z magazynu zawsze trzyma sie razem jeden za wszystkich wszyscy za jednego szkoda że EKIPA ma garstkę ludzi dla nich szacunek
7
Robert 2015-01-18 15:13:55
Zaczynam prace w tej firmie filia Wroclaw,ktos moze powiedziec jak tam jest i jaki kierownik do dogadania czy omijac go.
1
obecny 2015-01-24 17:32:18
Drogi Kolego. Cóż mogę Ci powiedzieć. Jak lubisz donosić, podsłuchiwać, kablować, itd to zrobisz wielką karierę. A pewnego dnia może spotkać Cię zaszczyt trzymania kierownika za kieszeń.
Robert 2015-02-07 12:41:26
Czyli ze kierownik to(usunięte przez administratora)chodzaca?
1
Ciekawy 2015-07-27 11:01:38
Ale ktoś ma niemiłe zdanie na temat tej filii
Loper 2015-09-01 20:46:29
Jak cię kolego zwolnili to ty musiałeś pracować . Teraz piszesz swoje farmazony hahahahaha idź do innej firmy pracusiu moze tam dasz rade
Aga 2015-10-22 06:24:10
Zastanawia mnie fakt jak Kierownik filii z Wroclawia tak dlugo siedzi na tym stolku bo dawno niemialam doczynienia z takim burakiem.
Pampers 2016-01-08 13:46:44
Pampers rządzi w handlopexie Gdańsk jedno co chciałem napisać jak można z gdańska przenieść tranzyt do Torunia.....
tylko pampers rozje.... ta filie jeszcze kilka lat temu przerabiane bylo co 30 chłopa w głównej fili teraz na magazynie 3 dupolizuw no i pampers ...
nie polecam atmosfera hujo... wszyscy jak na szpilkach
były pracownik huujundlopexu 2016-07-18 22:50:15
Hejka w tej firmie nie ufaj ni komu a najlepiej nie rozmawiaj udawaj przygłupa to może trochę popracujesz. A i jak kierownik kradnie to masz tego nie widzieć bo cie wywali.
Alex 2016-09-23 17:22:40
I tu się mylisz nie płacą wiem to z autopsji A przeszedłem z konkurencji jak dla mnie tu sa lepsze warunki
aaksa 2016-09-25 21:56:35
wiesz co nie moge nigdzie znalesc o nich zadne iformacji, nie wiem czy to prawda o czym piszesz, ze są polecani jendka znalazlem, forum w torym są wpisani na najgorszego pracodawcę...
Zostaw swoją opinię o Handlopex S.A. - Jarocin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Handlopex S.A.