Moltech Molex

Sulęcin

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 19 ocen.

Moltech Molex
1 19 6 1

Opinie o Moltech Molex

pablo

Witam, pracowałem dłuższy czas w Molex, jako pracownik tzw. średniego szczebla. Jeżeli chcesz „przespać” jakiś okres, firma super. Małe wymogi, niska presja, rozmyta odpowiedzialność. Natomiast firma nie djae żadnych, ale to żadnych możliwości rozwoju, bardoz razi niekompetencja kierowników, którzy rodzinnie zajmują te stanowiska. Tylko przez wazelinę i znajomości można coś osiągnąć.

młody

Atmosfera w molexie jest dobra zależy też kogo ma się za przełożonego, gdyż zdarzają sie idioci. Minus jest taki że nie liczą się z ludzmi, jesteś potrzebny to ok, jak nie to wypad, a potem znów szukają ludzi do pracy. Ukraińcom dają ponoć po 600zł na mieszkanie dziwie się że Polacy się nie zbuntują w tej sprawie.

Mich
@młody 15.08.2018 10:01

Słyszałem że zwolnili wszystkich Ukraińców bo mniej pracy ostatnio.

Administrator

Czy ktoś wie, jak aktualnie przedstawia się sytuacja moltech ( molex ) na tle innych przedsiębiorstw? Przekazane przez Ciebie informacje mogą okazać się bardzo istotną wskazówką dla osób zamieszkałych Sulęcin i okolice oraz poszukujących zatrudnienia.

mieszkaniec
@Administrator 21.03.2018 08:25

Smieszne pytanie Panie administratorze. Jak ma się przedstawiać na tle innych skoro przez lata była jedyną firmą, i żadna inna nie mogła się przebic. Za chwile otworzy się park rozrywki w kownatach oraz fabryka mebli, wtedy można zapytać.

Ulka

Są różne zdania na temat firmy. Ja wiem, że to dobra firma. Pewnie opinia zależy od tego jak się pracuje!

Robert

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać?

Memory

Jakieś opinie na temat 1 grupy ?

Miki
@Memory 05.10.2017 17:28

Żenada uciekaj od tej grupy jak najdalej

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz istotniejszą rolę. Czy tak samo jest w moltech ( molex )? Napiszcie, co sądzicie na ten temat.

Jan
@Administrator 22.04.2018 09:16

Atmosfera dramat,brak przepływu informacji o kulturze kierowników nie wspomnę oderwani od pługa

Ola

Pracuję w Molex pomad 3 lata irytuje mnie to ze nadal jest kumoterstwo znajomosci nie liczy się wykształcenie i umiejętności tylko to ze np.jakas siostra ciocia itp albo zona brata jest na stanowisku w administracji to wlasnie w taki sposob są aeanse albo przejscia na lepsze stanowisko .bez tego nikt się nie liczy aco najgorsze dyrektor udaje ze tego nie widzi

MAX

Ile tam się zarabia ( teraz w 2016roku?)

Magda
@MAX 26.09.2016 14:38

Okolo 1500 zk jesli masz premię

Magda
@MAX 26.09.2016 14:38

Praca nie jest specjalnie ciężka, na produkcji 1800 nie przeskoczysz,bony takie że koń by się usmiał ale zarobisz więcej niz u prywaciarza. Taki daje najniższą krajową na rękę a resztę poza a składki na emeryturę najniższe. Jest wiele osób, ktore nie doczekają pierwszej wypłaty i odchodzą. Prawda jest taka ,że większość opinii to są zwykłe złe kłamstwa osób, które nie sprobowaly pracować gdzie indziej.Prawdą jest ,że ludzie w Molexie są zawistni i szujowaci.Trzeba się nauczyć takich brać z góry.

Hela
@Magda 13.11.2016 15:16

Jestem tam krótko, ale już zdążyłam posmakować jacy są ludzie wchodzą w (usunięte przez administratora) them liderowi jak dla misia miodek patrzą aby tylko kogoś podpierdzielic chwilami mam nawet wrażenie jakby to one chciały zająć miejsce tego them lidera i w ogóle to ci liderzy się niczym nie różnią zero przekazywania nauki co do pracy tak jak ktoś wcześniej wspomniał jak się samemu nie nauczysz to leżysz. Praca nie jest ciężka, ale Ci ludzie jeden gorszy od drugiego. Najlepiej się w ogóle nie odzywać zrobić swoje i wyjść. Grupa 15porazka.

Stefan

U mnie na warsztacie jest super

anonymous
@Stefan 01.12.2017 20:21

Pracujesz 2 tygodnie

Administrator

Jak aktualnie przedstawia się sytuacja moltech ( molex ) na tle innych przedsiębiorstw? Przekazane przez Ciebie informacje, dotyczące chociażby benefitów pozapłacowych, mogą okazać się bardzo cenną wskazówką dla osób pochodzących z Sulęcin oraz okolic i mogą ułatwić podjęcie decyzji związanej z podjęciem zatrudnienia w firmie.

Krzysiek

Tak szczególnie za p.Rogowskiego było mi źle. Lepiej nie wypowiadać się na sposób jego zarządzania.

Ona

Też jestem zainteresowana jaka jest stawka? Słyszałam, że podwyżki maja tam byc z nowym rokiem czy to prawda? I czy da sie dogadać by byc tylko na 1 zmianę?

Ark

Siemano mam pytanie jaka stawka jest na start?? Pozdrawiam

Monia

Czy jest mozliwosc dogadania sie z brygadzistkami tylko na pierwsze zmiany ? I jaka jest płaca w takim przypadku jezeli ktos ma taka sytuacje prosze o info

Antek

Pracowałem ponad rok odradzam lider to jakaś porażka brak profesjonalnej wiedzy tylko improwizacja -przekazywanie wiedzy na najniższym poziomie jak sam się nie dowiesz leżysz a wyników oczekują pozdrawiam gr.1

Lipton

Dupna bardzo ta robota którą ja miałem. Nie porozumienie od samego początku wrzucają cie tam gdzie najbardziej nie chciałbyś właśnie robić. Prosiłem o przeniesienie na inną grupę to prawie 2 miesiące czekałem i tak się nie doczekałem. Nie polecam, ludzie powiem wam tak pieniądze to nie wszystko, najważniejsze jak się w niej czujecie a ja się czułem źle i żadne pieniądze by tego nie zwróciły a kokosów nie ma.

Mały

Też tam pracowałem i byłem szykanowany za to wszystko, co nie mógł zrobić lider. Byłem "niby" odpowiedzialny za wszystko, co miał zrobić lider, ale najlepiej było to "zwalać" na pracownika, bo liderowi nie chciało się co jest na przysłowiowym podręcznym magazynie. Najlepiej było "zjebać" pracownika, niż samemu sprawdzić, czego brakuje.

Krzysiek

Co do tego czy po znajomosci to jest to mozliwe bo jest to lekka praca i wbrew temu co piszecie dobrze platna ,niemniej to srodowisko przyprawia mnie o wymioty podobno ja ich takze .

Krzysiek

Byl bym ostrozny z takim ocenianiem wszystko zmienia sie tam w zalerznosci od sytuacij jak jest praca to cicho w miare spokuj a i to niezawsze ,wystarczy lekki spadek produkcij i zwolnienia dowiesz sie tam wszystkiego o sobie lacznie z tym jaki masz odcien cery nabawilem sie tam choroby przez dlugie lata niemoglem dojsc do siebie ciagle ponizany przez malych ludzi.wiec nieoceniaj tego co zobaczyles przez dwa tygodnie miesiac czy polowe roki

Dorota
@Krzysiek 22.10.2016 22:18

a co powiecie o grupie 45

Pan Adaś

Dziwne wymagania rekrutacyjne i dziwne ocenianie ludzi po pozorach bez sprawdzenia konkretow w praktyce....tajemniczy system wynagradzania... co innego mówia pracownicy a co innego kadry... czy tam przyjmuje sie tylko osoby po znajomosci za normalne stawki ?

ktos

Ja jakos chcialbym sie tam dostac a nikt nie dzwoni ani nic, cv wyslalem i cisza ech...

Krzysiek
@ktos 06.10.2013 18:12

Szczerze odradzam. Atmosfera pracy beznadziejna. Karierowicze i fałszywce.

kolega

moltech ( molex ) to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla pracowników produkcji a raj na ziemi dla procowników biurowych. tyle w temacie.

Aga
@kolega 23.07.2013 06:11

Niestety firma bardzo słabo płaci. Jako młody inżynier zarabiałam 1700 netto. Szybko uciekłam. Firmę odradzam, bo ludzie z Molexu są mściwi i niszczą opinię w środowisku tym, co mają odwagę odejść z pracy. Podsumowując, odradzam nawet na start. Opinia i pomówienia pracodawcy skutecznie utrudnią wam znalezienie następnej pracy. I nie ma znaczenia, jakim byliście pracownikiem.

Zostaw opinię o Moltech Molex - Sulęcin

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Moltech Molex