brak logo

MOTO-PROFIL SP ZOO

Katowice

Opinie o MOTO-PROFIL SP ZOO

Neron 2017-03-04 05:16
tarcza Zimmermana na głowa, współczuje, praca ogólnie nie byłaby zła, miła atmosfera, tylko tak jak mówisz, brygadziści którzy za wszelką cenę te atmosferę chcą zepsuć, sam byłem świadkiem jak brygadzista, ten łysy z dołu co to ktoś napisał że żona go bije w domu mówił drugiemu który co dopiero nim został żeby się za bardzo nie spoufalał z pracownikami, nie rozumiem tego toku myślenia, przecież jak między pracownikiem a brygadzistą są fajne relację to i praca będzie wydajniejsza, ale nie "rządzić i drugiego człowieka poniżyć" oto motto tej firmy :D
GEffect 2017-03-05 20:40
Popracowałem kilka dni w centrali Inter Cars i teraz wiem, że system szefowania w moto jest upośledzony, niedorobiony i debilny. Z resztą nie wina w systemie, lecz w ludziach, którzy go nadzorują. Na dwóch zmianach jest może 4-5 brygadzistów, którzy są ok, reszta no comment z kierownikiem na czele. Obecni pracownicy niech poczekają na porządne kontrole BHP. Nawet kaski tam nie pomogą, nikt z impeli nawet nie widział szkoleniowca z BHP, a co dopiero przeszedł szkolenie... Nawet nie starajcie się dostać do moto. Umowy z agencjami są tak zrobione, że mogą wam ją wypowiedzieć kiedy chcą bez podania przyczyny, robią przekręt na przekręcie. Podsumowując. Chcesz pracować? Byle nie w Moto-Profil.
2
Neron 2017-03-05 21:40
Ci brygadziści którzy zgrywają wielkich bosów nie potrafią nawet najprostszych rzeczy załatwić, ci brygadziści którzy są spoko są właśnie najbardziej ogarnięci, śmieszą mnie też te śmieszne pojazdy którymi jeżdżą największe buraki z kierownikiem na czele, swoją drogą to jemu by się przydało zrzucić kilka kilo, jakby zszedł przez to na zawał to nawet bym się nie zdziwił jakby było polecenie typu "Macie ryczeć na pogrzebie albo uwalę wam całą premię"
3
Alan 2017-03-12 09:30
Zero szacunku dla ludzi, poniżanie na każdym kroku, gdy zrobisz coś dobrze i tak będą szukać dziury w całym żeby ci zaszkodzić, ten zakład nie jest normalny, brygadziści i kierownik na każdym kroku pokazują że są patologiczni i nie mają szacunku dla ludzi, ogólnie jedna wielka patologiczna rodzinka, nie polecam tej firmy, mówię to z własnego doświadczenia
2
HEOR 2017-03-15 20:36
Ja naprawdę chciałbym wierzyć że ta firma będzie lepsza po śmierci pana kierownika z nadwagą, ale niestety wtedy schedę przejmie ten łysy CHAM co to ciągle na dole urzęduje i wtedy na pewno nie będzie lepiej
1
były 2017-03-17 17:01
Kiedyś trafi im się pracownik który za te poniżanie strzeli któremuś brygadziście w...
2
byly 2017-03-17 17:03
jakoś dziwie się ze pracownicy siedzą cicho jak po nich jadą. ale sa ludzie którzy potrafią choćby w gębę dać jak ktoś ich poniża.....
GEffect 2017-03-18 14:17
Pracownicy pod firmą niestety, ale są wytresowani, a jak ktoś nie daje się tresować, to go zwalniają czy to przez moto czy przez agencje...
2
Kaz 2017-03-19 13:31
Zarządzanie w MP
- prezes karci dyrektora
- dyrektor wydziera sie na kierowników
- kierownicy straszą brygadzistów zwolnieniem
- brygadziści znecają się nad pracownikami
Każdy się boi o swój stołek.
W takiej atmosferze strachu nikt nie zauważy,
tragicznie złego zarządzania.
Różnica jest tylko taka, że ja za taką kase znajde inną robotę
a taki dyrektor kier albo brygadzista trzęsie się o swoją comiesięczną kasę
bo w żadnym innym miejscu roboty nie znajdzie
2
Szamker 2017-03-24 23:41
Bardziej patologicznego zakładu w Polsce ze świecą szukać, omijać szerokim łukiem, niedługo zwalniam się z tego Dawnolandu :D
3
Ptik 2017-04-02 20:21
Pracowałem tam jakiś czas, ale gdy odkryłem że jest to firma gdzie zarówno brygadziści, kierownicy a nawet pracownicy są niedorozwinięci i z patologicznych rodzin to odeszłem, to nie jest zakład dla normalnych ludzi
2
Hi Cros 2017-04-04 15:35
Przez pierwsze 3 miesiąca praca jest bardzo fajna, ale potem gdy już wszystko "umiesz" to jest się na każdym kroku poniżanym za najmniejsze pierdoły, mobbing na porządku dziennym, pracownicy są w porządku niestety otyły kierownik i jego wredny synalek psują fajną atmosferę, nie polecam tej firmy, tak jak kolega wyżej napisał, totalna patologia
2
poszukiwacz lepszego życia 2017-04-05 00:29
Chłopie,jak ty "odeszłeś" to hipokryzją jest nazywać innych niedorozwiniętymi.
3
Ptik 2017-04-05 19:49
"Nie znam się to się wypowiem" jakież to Polskie, idź szukać lepszego życia gdzie indziej bo tutaj go nie znajdziesz
1
Okras 2017-04-09 20:44
Na zmianie B miałem taką sytuację że brygadzista z parteru siłą za szmaty wciągnął mnie do regału i powiedział że jak jeszcze raz zobaczy że z kimś rozmawiam to go popamiętam, od tamtej pory byłem poniżany na każdym kroku z resztą nie tylko ja, ale inni pracownicy też za małe pierdoły do końca swojej pracy mają rzucane kłody pod nogi, nie polecam tego zakładu, już dawno powinni to zamknąć, firma ma potencjał niestety zarządzana jest przez złych ludzi którzy mają nierówno pod sufitem i myślą że wszystko im wolno, omijajcie z daleka tą firmę
3
Mirror 2017-04-16 07:38
potwierdzam, to tylko pokazuje że ten syf to jest jedno wielkie nieporozumienie, ie rozumiem jak można tak traktować pracowników
2
ernestoo 2017-04-20 11:46
O mały włos bym podpisał umowę do tej firmy ale nie bardzo pasowała mi umowa czytajcie ją dokładnie zanim podpiszecie.
A teraz czytajac opinie o tym zakladzie to w ogole jestem szcześliwy ze nadal jestem bez roboty..
3
Janek 2017-04-27 04:30
Ktory to jest ten gruby? Chodzi o tego kierownika w okularach ze strefy p4 co ciagle dziewczyny zaczepia? Casanova w srednim wieku
Janek 2017-04-27 04:32
a jeszcze uwaga na niejakiego Daniela, facet ma nierowno pod sufitem, psychopata z niego totalny
2
PANDA 2017-05-08 14:26
A jakie macie info na temat pracy Przedstawiciela Handlowego w MOTOPROFIL?
Gruby 2017-05-10 21:24
Spędzasz po nascie godzin w aucie a w weekend piszesz raporty bo normalnie byś nie wyrobił.
Na koniec, jak już zgarniesz kilkudziesięciu nowych klientów, dostajesz kopa i biorą kolejnego nowego.
No chyba że jesteś z "rodziny" wtedy awanse, kasa i do tego nie musisz nic robić.
1
kawka 2017-05-13 13:21
...popieram praca dla znajomych i rodziny reszta jest pomiatana jak śmieci....czekam kiedy PIP skontroluje to miejsce i zrobi porządek...już za agencją zatrudniają Ukraińców i Białorusinów......nadgodziny to norma w tej pracy szkoda że bywają nie zapowiedziane.....
2
Adi 2017-05-25 16:28
witam ja tam pracuje i nie narzekam pracuje sie calkiem dobrze nie ma co narzekac
*** 2017-05-26 17:37
OPINIA JEST PRAWDZIWA!!!
Co mogę napisać o firmie Moto-Profil w Chorzowie? Nie ma żadnych pozytywów, same negatywy, ale wszystko po kolei.
1. Dojazd jest w miarę, ale też nie jest najlepszy. Pod same tereny magazynowe dojeżdża jedna linia autobusowa, która jest obsługiwana krótkim autobusem i zapchany jest po brzegi. Więcej autobusów - 10 min. pieszo do najbliższego ronda Gębały. Firma znajduje się po drugiej stronie od bramy wjazdowej (od strony autobusu), dodatkowe 8 min. marszu do firmy.
2. Jeśli nie pracujesz pod firmą codziennie musisz brać jednorazowe przepustki na bramie - śmiech na sali.
3. Nie ma żadnych badań lekarskich, szkoleń BHP, szkoleń stanowiskowych. W 5 min. bardziej doświadczony pracownik pokaże Ci na szybko co robić i tyle. Codziennie możesz robić co innego. Hali magazynowej nikt chyba nie sprząta, wszędzie leżą jakieś puszki, papierki itp. Powinien wejść do tej firmy PIP i Sanepid. Pierwszy raz z czymś takim się spotkałem.
4. Brak prawdziwej szatni. Mało ubikacji. Na dworze +20 stopni, a na hali jest zimno. Ciekawe jak tam jest zimą. Musisz wszystko ze sobą nosić, bo kradną. Najlepszy jest numer, że to co wnosisz na magazyn musisz mieć w przeźroczystej reklamówce, żeby było widać co masz ze sobą. Nie można mieć plecaków, toreb itd.
5. Stołówka o ile ją można tak nazwać to nieporozumienie. Na całe 8h przysługuje Ci jedna przerwa 15min., która liczona jest co do sekundy.
6. Brak ubrań roboczych, w tym co przyjdziesz tak pracujesz.
7. Firmy nie stać nawet na rękawice robocze, a na niektórych stanowiskach by się przydały.
8. Ludzie są różni, są fajni i nie fajni (szczególnie kobiety), myślą, że są najważniejsze i pyskują jak się jej Twoja odpowiedź nie spodoba. Brygadziści i kierownicy - nie znają się na pracy i nie wiem czy skończyli coś więcej niż podstawówkę. Zapewne same pociotki z rodziny tam pracują na wyższych stanowiskach.
9. Usłyszycie w agencji, że nadgodziny są nieobowiązkowe - kłamstwo. Nadgodziny są obowiązkowe, nie zostaniesz to wylatujesz, nie obchodzi ich to, że dojeżdżasz autobusem i po 22 jedzie Ci ostatni autobus do domu (jeśli ktoś dalej mieszka). Na początek pracujesz tylko od 14 do 22, musisz sobie zasłużyć na system dwuzmianowy. Niektórzy pracują tam non stop na II zmianę ponad 6 miesięcy.
10. Przy wychodzeniu z magazynu firmy jest bramka na wykrycie metali (podobna jaka jest na lotniskach). Musisz wszystko wyjąć i ochroniarz dokładnie Cię sprawdza co wynosisz , nawet portfele sprawdzają (śmiech na sali). Każdego w tej firmie uważają chyba za złodzieja.
11. Na magazynie pracuje bardzo dużo Ukraińców, firma wygląda na typowy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Szkoda, że takie firmy istnieją w dzisiejszych czasach.

ODRADZAM PRACĘ W TEJ FIRMIE. Usłyszycie nazwę Moto-Profil Chorzów to uciekajcie.
13
XYZ 2017-06-06 13:58
Cóż...
1. Jeśli ktoś wymaga transportu pod same drzwi firmy to proponuję założyć swoją działalność gospodarczą (najlepiej we własnym mieszkaniu ;)). Linie autobusowe jeżdżą na ten sam przystanek autobusowy od strony Katowic, Rudy Śląskiej, Centrum Chorzowa, więc dojazd jest. Spacerek od ronda pod zakład pracy (raptem 10 minut pieszo) jeszcze nikomu nie zaszkodził.
2. Fakt - jednorazowe przepustki to głupota. Jednak agencje pracy wprowadziły już tymczasowe przepustki dla pracowników, którzy dostali się na zmiany.
3. Skoro pracownicy agencyjni nie mają obowiązkowych badań lekarskich oraz szkoleń BHP, najwidoczniej takowe nie są potrzebne (zawsze można podpytać odpowiednie instytuty, poczytać w necie etc.). Jednak firmę niejednokrotnie odwiedzały PIPy, Sanepidy i nikt nie doczepił się do braku szkoleń. Kwestia papierków, puszek i innych odpadów znajdujących się na terenie hali świadczy jednoznacznie o kulturze osobistej pracowników. Na każdym piętrze znajdują się co najmnej 2 spore kartony przeznaczone na śmieci + osobne na segregację makulatury oraz folii.
4. "Prawdziwe" szatnie oczywście są. Jedyny problem to brak szafek zamykanych na klucz dla pracowników agencyjnych. Jednak tak na "chłopski rozum" - przesiew pracowników spod agencji jest tak duży, że brakłoby magazynu na ilość potrzebnych szafek. Przebrać się jest gdzie. Nawet na drzwiach szatni jest informacja gdzie bezpiecznie zostawić swoje rzeczy, by zabezpieczyć je przed (nikłymi) kradzieżami. Co do plecaków i toreb - pierwsze słyszę, by obowiązywał jakiś zakaz wnoszenia ich na teren zakładu. Co drugi pracownik takową posiada. Oczywiście przy wyjściu z zakładu jest przeprowadzana kontrola i trzeba pokazywać zawartość, jednak na każdej hali produkcyjnej tak jest. Temperatura? Wiadomo, że magazyn to nie biuro. Metalowa konstrukcja powoduje zimą temperatury ujemne (hala jest ogrzewana), z kolei latem jest jak w saunie (idą w ruch wentylatory, otwierają okna, obowiązuje dodatkowa przerwa). Uprzedzę uwagi czepialskich - nie, PIPy i Sanepidy nie zamknęły zakładu z powodu temperatur, więc wbrew pozorom muszą spełniać kryteria.
5. Przerwa trwa 15 minut, gdzie na pewno nie jest liczona co do sekundy. Ludzie schodzą, czy wracają nawet z kilkuminutowym opóźnieniem. Jadalni jest kilka, w zależności w której części hali się pracuje.
6. Ubrania typowo robocze wydawane są pracownikom przyjętym bezpośrednio pod firmę, ale nikt nikomu nie broni przynieść własnej odzieży na przebranie. Osoba świadoma pracy na hali zdaje sobie chyba sprawę, że to nie biurowiec... Poza tym takich informacji powinno udzielać się przy rozmowie w zatrudniającej agencji...
7. Rękawic roboczych jest pod dostatkiem. Wystarczy podejść do brygadzisty i poprosić. Długopisy oraz nożyki również są dostępne.
8. Kwestia ludzi to podejście indywidualne, więc pozostawię ją bez komentarza. Co do kierowników i brygadzistów - gdyby nie znali się na swojej pracy, firma by nie istniała. To ludzie budują i rozwijają to miejsce. Obsadzone stanowiska to zasługa pracy i zaangażowania. Każdy zaczynał od pracy pod agencją, zbierając towar, skanując, pracując na antresoli. Wykazujesz się, starasz, pracujesz sumiennie, może i ty z czasem zostaniesz brygadzistą ;)
9. Nadgodziny były i będą. Dzienny zakres zamówień i wysyłek jest różny. Nadgodziny dotyczą tylko zmiany południowej. Ranna zmiana wychodzi punkt godzina 14. Każdy chce dostać się pod firmę, ale żeby dać coś od siebie i zostać godzinę czy 1,5 godziny dłużej to już jest problem. Dodam, że każda nadgodzina jest płatna 100%. Gdyby tak każdy narzekający pracownik został odrobinę dłużej, praca byłaby płynniejsza i wszyscy skończyliby wcześniej. Fakt, że powrót do domu o tak późnej porze jest utrudniony i ilość autobusów komunikacji miejskiej jest mocno ograniczona, jednak ostatnie autobusy odjeżdżają po godzinie 23:00. Druga sprawa - na pewno są osoby, które dojeżdżają samochodami i jeżdżą sami w tym samym kierunku - wystarczy podpytać. Co fajniejsze - jedna z agencji chce zorganizować autobus specjalnie dla osób, które nie będą miały czym wracać do domu o tak późnej porze.
10. Rewizja przy wychodzeniu z pracy to normalna rzecz. Skoro nie masz nic do ukrycia, to skąd problem by podnieść ręce do góry i otworzyć plecak? Im mniej zbędnych rzeczy przy sobie, tym sprawniej przejść kontrolę. Nikt nikogo nie uważa za złodzieja.
11. To, że firma zatrudnia obcokrajowców, nikomu w pracy nie przeszkadza. Pomijam fakt, że owi ukraincy zajmują się pracą na tylko jednym piętrze. Dlaczego więc dyskryminować ludzi, którzy wsporej mierze pracują sumienniej od naszych rodaków? Naprawdę chore podejście do ludzi, którzy szukają lepszego życia. Nie znasz, nie oceniaj ;)

Polecam pracę ludziom, którzy chcą i potrafią pracować. Odradzam tym, którzy liczą, że zbiją kokosy na nic nie robieniu, chamstwie i arogancji.
4
ja 2017-06-15 21:07
a dodatkowe 15 min przerwy po 8 godz pracy ? - nie ma i nigdy nie było
człowiek zostaje czasami do 24 godz
1
Zbysiu 2017-06-22 17:45
Działamy Panowie działamy
Karwasz tWARZ 2017-06-24 22:35
Witam, pozwolę sobie napisać coś od siebie.

Pracowałem w Moto - Profilu od Kwietnia do Stycznia(Zmiana B), robota jak robota, zbierasz zamówienia, przyjmujesz dostawe towaru, i takie tam inne pierdy.

Z plusów mogę wymienić to że robota nie jest ciężka, i idzie spoko zarobić, nawet pod agencją.

Minusy

-A więc jedziemy z dissami na początku gorol Robert(brygadzista z rur) - Ponoć już tam nie robi, nie dość że cham, to jeszcze beton permamentny, co mi zapadło w pamięci od tego typa

- Gdy pracowałem pod agencją i przyjmowaliśmy dostawę rur, rozdał rękawiczki pracownikom Moto-Profilu(tym pod firmą) a mi kazał lecieć do agencji po makówy

-Raz miał przynieść chłopakom od zbierania skanery , poszedł i wrócił po jakichś 20 minutach... z kawą :D (a kij tam niech robota stoi)

-Wywalanie Mroza w zime na kontener codziennie, wiem że ksywa zobowiązuje, ale chłop tam robił z 2 miesiące a ciągle chory chodził(Mrozu trzymaj się)

-Typ jak mieliśmy na rano to nonstop stał z założonymi rękami, i oskarżał wszystkich o nic nie robienie, a sam nigdy nawet nie pomógł w najmniejszym stopniu, to samo na innych działach, na kracie podobno nosił ksywę hitler :) a już największe boleści wygłaszał jak obok był kierownik zwrotów czy kto to tam był( taki chudy pokrak z dziarą)

-Grożenie pracownikom,. przykład? w grudniu czy tam listopadzie(pamiętam że zimno już było) sobie zwroty układałem na rannej zmianie bo akurat ta pora była że kierowcy już zostali obsłużeni, Podchodzi Robert i pyta - Tomek, zależy ci na pracy tutaj. Ja lekko zmieszany odpowaidam że Tak, a on na to : To uważąaj bo mogę cie stąd w każdej chwili wyp...
Wiem że groził też jednemu koledze.


Dobra dissujemy dalej.
-Jeden , brygadzista ze zmiany A, drze gębe jak nie powiem kto przez całe 8 godzin(krótko obcięty, chudy)

-Pan kierownik, 0 szacunku dla pracowników umowę miałem do 4 stycznia br. A o nie przedłużeniu dowiedziałem się CAŁĄ GODZINE przed końcem umowy kiedy to PORAZ TRZECI!!!! TEGO DNIA!!!! poszedłem go zapytać co z tą umową,typ se nie zdawał chyba sprawy że zostawia kogoś bez dochodu, mało tego ostatnią wypłatę dostałem BEZ PREMII MIMO ŻE NIE WISIAŁEM NA ŚCIANIE!!!!(kto tam robi wie o co chodzi) niech se już tą kase wyda na kebaby (oby obstrukcji dostał grubas jeden)

-Co do zmiany 14-22 - nie ma czegoś takiego - pracujesz od 14 i są dwie opcje

Jesteś Impelem i możesz(ale nie musisz) się wypisać jak skończą na koszach,czyli jak dobrze pójdzie
to nawet przed 21 , najpóźniej pamiętam żę do północy było

-Pracujesz pod firmą i siedzisz DO KOŃCA (1 w nocy, 2 w nocy jeden pies)

A kierownictwo nawet nie bierze pod uwagę że możesz być zwykłym Sebą czy innym Mirkiem który nie dorobił się jeszcze swojego Golfa czy Passata w TDI i nie ma jak dojechać o 2 w nocy do chałupy (odczułem to na własnej skórzę te nocne spacery przez chorzów)

Co do tej jednej przerwy 15 minut, to wtedy gdy było naprawdę gorąco była też 2 przerwa około 20.

Podsumowując, robota spoko, tylko możesz się spotkać z tym że twój brygadzista będzie umysłową amebą lub niewyżytym psycholem(żeby nie było to są też brygadziści którzy są naprawde spoko, Serio)


Pozdro 600
2
SŁAWEK 2017-06-26 15:57
Jak narzędzia pracy ? Auto korzystanie i takie tam ...
Evelin 2017-07-02 15:45
Pracuje w firmie ponad rok, jestem dalej osoba spod agencji pracy ponieważ studia dzienne nie pozwalają mi na system dwuzmianowy. Pracuje na obu zmianach A i B, ostatnio byłam na nockach i było super ????. Uważam ze sama praca tam jest nawet spoko i zarobki tez sa dobre. Te prace tak na serio tworzą ludzie i sadze ze powinny tam pracować osoby kompetentne przynajmniej po gimnazjum jak nie po szkole średniej które w jakimkolwiek stopniu potrafią liczyć i nie przychodzą do pracy sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w regale bo jak widzę takie cos to mnie trafia...i później przez takich wychodzimy z pracy o godzinie 24. Jestem typem osoby ktora zawsze zostaje do końca i wnerwia mnie ta kolejka ktora ustawia sie przy stoliku do wypisu punkt 22:00. Bo gdyby każdy wziął po 2 braki to praca skończyłaby sie szybciej. W czasie sezonu zawsze jest więcej pracy i wychodzi sie później wiec nie placzcie bo na dworze nie ma -30 stopni ,a jak sie przejdziecie to wam sie krzywda nie stanie. Co do kierownika, nie mam do niego zastrzeżeń bo mnie osobiście nic nie zrobił ale slyszalam wiele akcji wiec fajnie jak nie podpadnę. Brygadziści na obu zmianach super, mam nawet swoich ulubionych z którymi można pożartować, jest kilku których musze tylko tolerować bo sa moimi brygadzistami, a nie zamierzam sie stawiać bo to nie ma sensu i nie mam po co. Nie radze zeby im podpadać czyli bezsensownie pieprzyc w regale jak robi to ukraina bo wtedy robota stoi. Na hali jest w lecie jest ciepło, wiatraki działają, doki otwarte, okna w dachu otwarte, im piętro wyżej tym 2 stopnie cieplej, na 3 piętrze przy temperaturze +30 stopni na dworze jest jakieś 40 u góry, pracuje tam cały czas na tym samym piętrze juz drugie wakacje i nie narzekam, woda stoi wszędzie za free i jest zimna, normę niby trzeba wyrobc ale juz na to nie patrzę bo zazwyczaj gadam ze jest za ciepło na szybka prace i tyle w temacie. Druga przerwa jest gdy jest taki gorąc i w sumie gdy ide do kibla to tez mam przerwę te 3-5 minut i chwile wytchnienia. W trakcie pracy można jeść np. kanapkę czy cos, nie jest to zabronione. System jakim sa prowadzone obie zmiany jest jak dla mnie zły. Dobrze ze na zmianę A pilnują tego jak sie zbiera zamówienia i w jakim czasie na zmianie B tak nie jest bo w trakcie nawet osoby spod firmy mogą sobie pogadać itd i idzie to u nich wolniej, na szczęście braki ida szybciej ponieważ każdy zgłoszony brak zostaje ustawiony na specjalnej półce na dole i niw trzeba dużo chodzić, na zmianie A system brakow jest tak głupi ze pożal sie Boże, dają jednego braka 10 osobom i trzeba chodzić i szukać, a później okazuje sie ze ktoś juz to przyniósł. Idiotyzm totalny i strata czasu i energii. Ostatecznie obie zmiany czasowo wychodzą podobnie i to zależy od ilości zamowien przez kontrahentów. Jeżeli szukasz pracy na wakacje to zapraszam ale nie ma opierdalania i palenia Jana w regale, mnie osobiście tez takie zachowanie wkurza....
3
Rodney 2017-07-04 21:29
Firma ma potencjał, no ale jest zarządzana przez nieodpowiednich ludzi, mam wrażenie że kierownicy i większość brygadzistów na obu zmianach to pierwsi lepsi ludzie wzięci z ulicy
Chailender 2017-07-04 21:35
Nie polecam pracy w tym zakładzie, czepiają się byle czego, raz podpadniesz z najmniejszą pierdołą to potem do końca swojej kariery w tym zakładzie masz pod górkę tak w ogóle tam praktycznie robi sama patologia, ciężko tam znaleźć kogoś normalnego , zgodzę się z tym co napisał kolega wyżej firma z potencjałem ale zarządzana przez nieodpowiednich ludzi
3
borrr 2017-07-19 15:53
Bercik dalej tam robi? dalej flirtuje z dziewuszkami??
3
Gorol 2017-07-20 03:27
Robi tam wogóle jeszcze ktoś z czasów jak moto było na Katowicach?
1
Grubis 2017-07-25 17:40
Mobbing na porządku dziennym
1
Bercik 2017-07-26 13:58
Siemka. Pracowałem w moto-gównie kilka lat i powiem wam ze jak sie zwoliniłem to nie wierzyłem ze tyle lat zmarnowałem. Ludzie ogarnijcie sie bo to obóz pracy a nie zakład. Ajak was nie stac lepszej pracy znalejsc to chyba ukonczyliscie szkołe specjalna jak brygadzisci ze zmiany A.Pozdro
1
Simpler 2017-07-26 17:19
Na zamianie A jest też brygadzista o ksywce Bercik, wszyscy brygadziści na tej zmianie są albo nieogarnięci że głupiego markera nie potrafią załatwić {Pozdrawiam brygadzistę z C7} , ni nie jest jeden bardzo ogarnięty to mu trzeba przyznać, ale większego Chama jak on to nie widziałem, jak mając około 30 lat można być takim gburem to nie wiem, ale Bercik to już taki nieogar że klękajcie narody, nie wiem na jakiej podstawie on jest czy był tam brygadzistą
3
Enedue 2017-08-10 22:52
Dlugo juz pracuje, a pierwszy raz wchodze na to forum. I od razu widac, ze pisza tu tylko impele,chocby po tym, ze nawet nie potraficie okreslic kto jest kim, ten lysy a tamten chudy, darujcie sobie. Jak ktos jest nierobem to ma problemy w kazdej pracy. Zmiana B bardzo lajtowa to i z pracy sie fajnie wychodzi, czasem i o 2 w nocy z popoludniowki. Jesli ktos wymaga czegokolwiek to zaraz ma nerwice, no jasne, ale juz te czasy kiedy czy sie stoi czy sie lezy dwa tysiace sie nalezy mamy dawno za soba. Ja do pracy chodze pracowac, mam akcje, soboty czasem niedziele. Ostatnia wyplata 3600. Prosty wniosek, pracuje sie NA KASE a nie tylko ZA KASE. Pozdro.
2
B*b 2017-08-11 13:38
Przepraszam Cię, ale nie każdy w firmie musi znać imiona wszystkich bragadzistów jak i pozostałych pracowników. Jeśli nie masz facet życia rodzinnego to siedź w dzień w dzień w pracy po 12h, aż padniesz w niej. Ciekawe co wtedy zrobisz. Może ty masz siłę tak robić, ale mogę Cię zapewnić, że jesteś w mniejszości. Każdy normalny człowiek się szanuje i jeśli ma dodatkowo życie rodzinne to wie ile potrzebuje pracować, żeby ją utrzymać i mieć czas dla niej. Ty chyba jej nie masz. Po co się chwalisz ile dostałeś kasy za cały miesiąc, śmieszny jesteś, takich rzeczy się nie rozpowiada, a pomyśl sobie ile musiało Cię to kosztować zdrowia, żeby tyle zarobić.
Klaudia 2017-08-11 18:53
Miał ktoś problem z brygadzista Tomkiem ?strasznie podrywa dziewczyny gdyby mógł to by każda dziewcyzne bzyk...Opiszcie tego typa czy ktoś miał z nim problem z podrywanie i składaniem propozycji niemoralnych
2
Zzzz 2017-08-11 18:56
Tez miałam problem z Brygadzista Tomkiem podrywacz straszny z niego żadnej nie przepuści .
Marek 2017-08-11 19:07

Teraz wpadła mu taka czarnulka szczupła ciagle bajeruja razem i myśle ze już ja miał ????
Blank 2017-08-18 12:15
Czarnulka? Tzn jak wygląda mniej więcej? Bo jest parę czarnych a tylko jedna jest taka która bierze się za wszystkich
Ziomus 2017-08-18 12:18
Tomek? Przeciez on niedawno wziol slub albo bierze..
Gorolek 2017-08-18 12:25
Ty lepiej słownik weź, przyda Ci się.
A to, że chłopak ma gadane i potrafi wyrwać babeczkę, to co? Źle?
Przynajmniej ma fuxiarz bogate życie łóżkowe.

Która czarna się za wszystkich bierze? Ja przyjmę każdą ilość!
Ziomus 2017-08-18 15:11
@gorolek jak jestes gorolem to dla Ciebie to jest blad ja w tym problemu nie widze.
Ja tam nie wiem o kogo chodzi dokładnie ale przypuszczam ze chodzi o Kl. Sk
Wg mnie nie ma wiekszej pani lekkich obyczajow :)
Blank 2017-08-18 19:46
Tak właśnie o ta Pannę chodzi, rzuca się w oczy, bierze się za żonatych, rozwodników, wdowców, bez znaczenia
Michal 2017-08-21 11:18
Niektóre dziewczyny przechodzą na system zmianowy po tygodniu jak to możliwe ?
Slawpro 2017-08-22 09:23
Jestem z tego zakładu pracy zdziwiony. Już niema żadnych bonusów normalnej premii za dobrą pracę. Jeszcze nadgodziny zabrali i nie pozwalają ich mieć. A o zaliczkach i brutto za 1h to już nie mówię.
Jdhdhbdb 2017-08-22 12:34
Czyli jednym słowem daj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za przejście na zmianę ??
Zostaw swoją opinię o MOTO-PROFIL SP ZOO - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MOTO-PROFIL SP ZOO