IPB Polska Sp. z o.o.

Adres: Chemików 5B, 32-600 Oświęcim

NIP: 1070009604 KRS: 0000298083

IPB Polska Sp. z o.o.
2 57 71 5 1

Opinie o IPB Polska Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Radek
 Opinia

@Krk220 Może trzeba być dobrym pracownikiem to nie byłoby powodu do narzekania?

Pomocna?
TakNie6
Nic ciekawego
 Opinia
@Radek 14.07.2019 18:46

Zjedz snickersa Panie ..., a tak ode mnie praca ciekawa, miła i przyjemna tylko ludzie kur.. jak mawiał Józef Piłsudski, nie polecam ...

Pomocna?
TakNie
Krk220
 Opinia

(usunięte przez administratora)stawki nieadekwatne do posiadanych umiejętności (usunięte przez administratora)karierowicze , nie ma ludzi do roboty ,dużo pasożytów na których trzeba robić , są równi i równiejsi , ogóle (usunięte przez administratora) , brak narzędzi ,normy hałasu przekroczone kilkukrotnie . Nie polecam ,w tej firmie uczciwość nie popłaca !

Pomocna?
Tak5Nie
Obserwator
 Opinia
@Krk220 17.04.2019 11:02

Masz całkowitą rację. Banda nierobów i pasożytów. Część administracji tylko wysiaduje na kawkach, telefonach i załatwia prywatne sprawy w godzinach pracy....a potem niby się nie wyrabiają i ciągną od firmy nadliczbowe. Ciekawe kiedy skończy się wysiadywanie nadliczbowych przez niektóre osoby. A produkcja jak głupia to niech (usunięte przez administratora) w brudzie, hałasie i smrodzie na tych darmozjadów.

Pomocna?
Tak2Nie
Makaron
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Krk220 17.04.2019 11:02

Powinien PIP się tą firmą zainteresować. Częste wypadki świadczą jaki tam (usunięte przez administratora) panuje!

Pomocna?
Tak3Nie
.....
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Ludzie obudźta się - ja własnie rozpoczełem robotę na magzynie w Bieruniu. Zobaczcie za ile można pracowac i jak robota może być poukładana

Pomocna?
Tak2Nie
Daniel
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Ja se tam chwale

Pomocna?
Tak1Nie3
malami
 Opinia

Oczywiście chodziło mi o dyrektora produkcji w Oświęcimiu.Pozatym grono moich znajomych tam pracuje i nikt nie narzeka a wręcz przeciwnie chwalą sobie prace i atmosferę.Pozdrawiam cala zaloge i dyrektora Daniela

Pomocna?
Tak1Nie6
Mefedroninum
 Opinia
@malami 06.02.2018 19:55

Hahahahahaha, ładna propaganda. Chciałbym poznac choć jedna osobe, która ten zakład chwali... atmosfera ostatnimi czasy jak na pogrzebie, smutny zakład.

Pomocna?
Tak15Nie
Robol
 Opinia
@Mefedroninum 07.02.2018 08:34

Po ostatnich zmianach w kadrze zarządzającej atmosfera w pracy jest tragiczna. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak5Nie
Pracowniik1
 Opinia
@Mefedroninum 07.02.2018 08:34

I nic się nie zmieniło. Jest coraz gorzej. Ludzie masowo odchodzą z firmy. Pracownikom zarzuca się złodziejstwo....bezpodstawnie.

Pomocna?
Tak4Nie
Obłuda
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@malami 06.02.2018 19:55

Brawo, brawo Towarzyszko malami jak nic będzie podwyżka i to pewnie nawet 100zł. I teraz najważniejsze pytanie w ilu ratach :) ...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Heh...
 Opinia

Czyli nic się nie zmieniło na lepsze pozdrawiam kierownika z AQ-1 :D

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Janusz
 Opinia
@Heh... 06.12.2018 23:01

Pracowałeś może kiedyś w firmie IPB Polska? Jeżeli tak, to będziesz tak uprzejmy i podzielisz się z nami tym, jak wyglądała praca w tym miejscu za czasów, kiedy byłeś tam zatrudniony? Mógłbyś napisać coś o tym, jaka była atmosfera pomiędzy zatrudnionymi pracownikami? Zachęcam, abyś przedstawił, jak to wyglądało.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ciekawy
 Opinia

Dzień dobry . chciałbym sie dowiedziec jak wygląda praca na tloczni w ipb (usunięte przez administratora) I jak wygląda z dochodami czy. Sa podnoszone co jakis czas czy stały dochod 2200 brutto

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Janusz
 Opinia
@Ciekawy 23.10.2018 12:30

Co skłoniło Cię do tego, że zainteresowałeś się pracą w firmie IPB Polska? Może masz jakieś informacje, które nie pojawiały się jeszcze w wątku i chciałbyś się nimi podzielić z czytelnikami? Przedstaw, co wiesz w tym wątku.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ewelina
 Opinia

@Rolik, rozważasz zatrudnienie w firmie IPB Polska na tym stanowisku? Dlaczego akurat praca w tej firmie Cie zainteresowała? Firma znajduje się blisko Twojego miejsca zamieszkania, czy może inne czynniki wpłynęły na to, iż jesteś zainteresowany pracą u tego pracodawcy? Opisz, jak to wygląda.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rolik
 Opinia

Jak wygląda praca tłoczników w tej firmie?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ewelina
 Opinia

@anonymous, możesz wypowiedzieć się na temat pracy w firmie IPB Polska? Posiadasz informacje, których brakuje w wątku głównym opinii o tej firmie? Każda informacja jest cenna, dlatego zachęcam Cię do podzielenia się swoją wiedzą na temat tej firmy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Arrivederci
 Opinia

Nie polecam tej firmy, jeśli jesteś poważnym człowiekiem to szybko policzysz że szkoda na nią czasu .Jeśli chodzi o prace na produkcji do wystarczy przeczytać poniższe komentarze , praca na drugiej stronie hali czyli na warsztacie ślusarskim też nie jest dla wszystkich ,jeśli nie posiadasz umiejętności lizania d*py to wiele nie osiągniesz i wiele nie zarobisz , w tej firmie tylko du***lizy dostają dobre stawki i podwyżki ,nie za pracę i umiejętnośći ,nie za fachowość tylko za dobre relacje z kierownictwem .Ogólnie większość ma wyj*****ne na to co robi ,byle jak na odwal się , później inni muszą poprawiać po nierobach ,ważne że kierownik widział jak to partacz szybko skończył swoje zadanie . W firmie jest podział na lepszych i gorszych pracowników ,wiadomo z czym się to wiąże ,jest też dużo ludzi pasożytów zatrudnionych po znajomościach (lub nie wiadomo po co zatrudnionych) którzy sobie spacerują po zakładzie i prowadzą konwersacje ,piją kawę i jedzą ,a ktoś musi na nich pracować .Jeśli chodzi o dodatki socjalne itp to nie ma co o nich pisać bo czegoś takiego tu nie ma. Na hali duży hałas , często zapylenie ,brak miejsca ,nie ma potrzebnych do pracy narzędzi a przełożeni oczekują cudów gdy karzą Ci coś zrobić.Firma lubi marnować pieniądze ,potrafią utopić naprawdę grubą kasę a gdy chcesz podwyżkę to nawet 100 zł nie chcą dać, wolą abyś się zwolnił ,a na twoje miejsce przyjdzie jakiś kolega kierownika za trzykrotność Twojej pensji.Jeśli chodzi o zewnętrzną stronę firmy to też szału nie ma ,brak miejsc parkingowych ,dużo pyłu, błota ,samochód po 8h szczególnie w lecie jest cały zakurzony .Można by tu jeszcze wiele napisać o biurze , malutkiej jadalni ,szatniach w których nie ma miejsca ,toaletach itp ale szkoda na to czasu ,tak jak na pracę w tym zakładzie .

Pomocna?
Tak23Nie
Roma
 Opinia
@Arrivederci 09.03.2018 18:46

Skoro jest tak źle to czemu tam dalej pracujesz. Zazwyczaj nażekają Ci co nic nie robią!!! Każdy może zostać kierownikiem ale trzeba mieć w głowie olej a nie siano !!! Wtedy inni będą Ci lizać (usunięte przez administratora) A zamiast samochodem zawsze można jeździć autobusem wtedy nie będzie zakurzone!!!

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Arrivederci
 Opinia
@Roma 10.03.2018 14:38

Witaj ,nie pracuję już tam ,resztę Twojej wypowiedzi zostawię bez komentarza .

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ewaldo0606
 Opinia
@Arrivederci 09.03.2018 18:46

najlepszy jest ten niby nieudacznik dyrektor Danielek (usunięte przez administratora) jakich morzna tylko na FCA spotkac i ztamtad sie dostal do ipb ludzi ma za smieci a sam nim jest

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ewaldo0606
 Opinia
@Arrivederci 09.03.2018 18:46

Na tego niby dyrektorka to PIP by sie zdal za mobing

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@Arrivederci 09.03.2018 18:46

Mocne ale tak jest niestety

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ewelina
 Opinia

@Prawie poszkodowany, możesz napisać coś więcej na temat informacji jakie posiadasz odnośnie firmy IPB Polska? Aplikowałeś na stanowisko z ogłoszenia, czy może w inny sposób dowiedziałeś się o wolnych miejscach do pracy w tej firmie? Wypowiedz się, proszę, w sposób bardziej szczegółowy.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Prawie poszkodowany
 Opinia

Dziękuję wam za opinię! Właśnie do mnie ostatnio dzwonili w sprawie pracy, aczkolwiek po tym co tu przeczytałem zarobki, które mi przedstawiono pokazują jak bardzo trzeba się podlizywać by zarobić więcej. Jednak zostaję przy tym co na razie mam. Pozdrawiam!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@Prawie poszkodowany 12.07.2018 19:51

Na jakie stanowisko aplikowales? I co zaproponowali ? Podziel się z innymi

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

Atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa bardzo ważną rolę. Czy tak samo jest w IPB Polska Sp. z o.o.? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ewelina
 Opinia

@Ewaldo0606, mobbing to poważne oskarżenie. Przypominam Ci że wypowiadasz się na forum publicznym. Według definicji mobbing to: "działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników." - jesteś pewien że właśnie takie zachowania miały miejsce w IPB? Przypominam również wszystkich użytkowników o obowiązującym regulaminie ( https://www.gowork.pl/regulamin ) który zgodziliście się zaakceptować publikując komentarz. Komentarze powinny być napisane w sposób merytorycznie poprawny i kulturalny, inaczej musicie liczyć się z tym że częściowo lub całkiem zostaną usunięte z forum. Ktoś z Was jeszcze wypowie się odnośnie tego pracodawcy? W ten sposób możecie ułatwić innym podjęcie decyzji związanej z pracą w przedsiębiorstwie

Pomocna?
Tak7Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
już się boje
 Opinia
@Ewelina 03.04.2018 11:36

Są poważne dowody i świadkowie ... więc???

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Klaudio
 Opinia

Nice try Daniel :)

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Guido
 Opinia
@Klaudio 07.02.2018 13:07

Bene , bene

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Polak
 Opinia

Witam. Czy ktoś odpowie jak wyglądają zarobki ślusarzy?

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
DobryZią
 Opinia

A jak jest na frezarkach? Jak zarabiają operatorzy? Jaka tam panuje wogóle atmosfera? Jest tak samo jak na produkcji?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
DobryZią
 Opinia

Możesz rozwinąć twoją wypowiedź, czy poprostu jesteś trolem?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zainteresowany
 Opinia

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Maciek
 Opinia

Firma nie jest godna polecenia

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
miksi
 Opinia

Nikt sie tu nie wybiela i według mnie ktos od wideo odcisgniety dyrektorem chyba nie zostaje.Jak macie większe wyksztalcenie to czemu pracujecie jako zwykli robotnicy a nie dyrektorzy? Głupia dyskusja .Skoro wam nie pasuje to znajdźcie inna prace.Koniec przegadywania .Kazdy ma wybor

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@miksi 07.02.2018 22:20

Yhy.... dyrektor dyrektorem ale to powinna być osoba reprezentatywna która zadba o wizerunek zlecenia firmę itd. W tym wypadku jest to kawał chama, który jak to mawiał klasyk..... "kobieta ma okres raz w miesiącu a on conajmniej dwa w tygodniu". To jak traktuje swoich ludzi i jak się do nich wyraża trąci o prokuraturę ale karma wraca

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
miksi
 Opinia

Sorry chodzilo o wyraz wideł a nie wideo (literowka)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Prasistaza1300
 Opinia

Dyrektor produkcji od wideł odciągnięty. Porażka..

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
AdolfHytla
 Opinia
@Prasistaza1300 07.02.2018 19:25

Dalej dajcie się tak traktować, to nic się tam nie zmieni. Pan D tym bardziej.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
malami
 Opinia

Jak ci tak zle to po co tam robisz!? Nie mów mi ze bezrobocie panuje!? Poprostu lepiej narzekać albo w domu siedziec i czekać na awans narzekacza.Zmien prace bo kuli u nogi nie masz

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
PrasyToMojeZycie
 Opinia
@malami 07.02.2018 11:13

Dyrektor się próbuje wybielić.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@PrasyToMojeZycie 07.02.2018 14:09

W jego stylu....

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mefedroninum
 Opinia
@malami 07.02.2018 11:13

Pracowałem wiem co mówię, na zakładzie panuje jeden wielki strach wobec niżej wymienionego "handsome mr D." Rządzi się wszystkim i wszystkimi niby sa kierownicy budowy tlocznikow ale wyglada to czasem tak jak by ich nie było. Jeśli ktoś pójdzie tam do swojej "pierwszej pracy" to sie tylko zrazi i nic wiecej. Malami mozesz mi powiedzieć o co Ci chodzi z tym bezrobociem bo nie ogarnalem, rynek należy do pracownika nie do pracodawcy wybór pracy w Oświęcimiu i w obrębie jest wielki, wiec IPB powinno dbać o pracownika a wgl tego nie robi.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Prasistaza1300
 Opinia

Dyrektor produkcji od wideł odciagnięty. Porazka...

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Prasista
 Opinia

Dyrektor produkcji od wideł odciagniety... porażka. Okropna firma

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
malami
 Opinia

Za to dyrektor D mily i przystojny

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Śruba
 Opinia

Praca na produkcji to jakis absurd. Kierownik produkcji jakby miał kompleksy, zero szacunku dla swoich pracowników. Traktuje ich jak bydło. Nie ty to przyjdzie następny

Pomocna?
Tak28Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Suchy
 Opinia
@Śruba 23.08.2017 11:26

Jakie są zarobki i ogólnie atmosfera na zakładzie ktoś napisze bo jestem ciekaw

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rex
 Opinia
@Suchy 19.10.2017 16:06

Myśle ze w okolicy jest mnóstwo lepszych firm z większa kasa na start i z socjalem

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
OSAS
 Opinia
@Śruba 23.08.2017 11:26

Socjal przecież jest :D:D:D Wybrali przedstawiciela który ma niby załatwiać sprawy w naszym imieniu i co ? I jajco podpisuje co mu pod pysk przyniosą a my o niczym nie wiemy. Socjal ?? K***a 500 brutto . Śmiech na sali. Syf kiła i mogiła. Kible zapchane smród syf i brak miejsca w szatniach. Na jadalni może 10 krzeseł a pracowników z 80 jak nie wiecej . Porażka totalna

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zugule
 Opinia
@OSAS 07.11.2017 17:43

Taaa dwa trony na 70 chłopa, na każdym pas startowy. Jeśli masz farta to się załapiesz na posiedzenie bo inaczej z pras nie zejdzie jak na .....

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Osas
 Opinia
@Zugule 09.11.2017 12:32

A "Kierownik Produkcji" ma swój kibel zamknięty na klucz i jeszcze mu pracownicy w nim sprzątają.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
strażnik teksasu
 Opinia
@Osas 09.11.2017 12:43

Lepszy jest ten pseudo kier z frezarek. IQ -1 a uważa się za znawcę wszystkich zagadnień. Poprzednio jeden z prowodyrów do buntu w firmie , teraz natomiast wielki zwolennik makaroniarzy. Tylko czekać jak dostanie od nich kopa :)

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
only you
 Opinia
@strażnik teksasu 06.12.2017 14:57

szkoda pisać . liżę (usunięte przez administratora) poczekamy cierpliwie

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jacek89
 Opinia

Witam, w połowie grudnia ma powstać nowa hala coś wiecie? Warto się starać o pracę? Z tego co widzę cały czas szukają pracowników. Jak wygląda stawka godzinowa i ew dodatki za nadgodziny?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
KASZTAN69
 Opinia
@Jacek89 24.11.2017 11:24

No jasne że warto 12 tysięcy w 12 miesięcy no i młody, rozwijający się ambitny zespół, który dotrzyma Ci towarzystwa w niedzielę w pracy.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@KASZTAN69 24.11.2017 12:00

a praca ciężka jest? pracuje się od 7-15?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
KASZTAN69
 Opinia
@anonymous 26.11.2017 12:22

Robota jak robota, jak nie lubisz myśleć to polecam. Ale ogolnie za taka sama robote nie daleko placa 2200 netto na start, z pelnym socjalem :)

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@KASZTAN69 27.11.2017 06:59

możesz coś więcej powiedzieć?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@KASZTAN69 27.11.2017 06:59

możesz coś więcej napisać o tej innej robocie? z góry dzięki

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
 Opinia
@Jacek89 24.11.2017 11:24

Stawka zależy od stanowiska i doświadczenia. Wynagrodzenie pracowników bezpośrednio produkcyjnych bez doświadczenia wynosi ok. 2 200 brutto. Godziny nadliczbowe są płacone zgodnie z kodeksem pracy. Dodatkowo w ciągu roku jest wypłacana premia urlopowa ok 420 pln netto i premia świąteczna także 420 pln netto.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
twoja stara
 Opinia

Wielu ludzi przychodzi i odchodzi, zero szacunku dla pracownika, przerwa 15 min przy takiej pracy ,to są kpiny, zero socjalnego, firma rządzi się urlopami pracowników a ludzie się boją zamiast założyć związki pracownicze.

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o IPB Polska Sp. z o.o. - Oświęcim

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej