logo ASGARD Sp. z o.o.

ASGARD Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o ASGARD Sp. z o.o.

Lacki 2015-02-12 19:51:05
Praca w tej firmie to najgorsze co może być.
Kierownicy zachowują się jakby wszystkie rozumy pozjadali.
Zatrudniają ludzi na czarno i na domiar tego płacą tyle ile kot napłakał żenada po prostu żenada. Na domiar tego jeszcze trzeba uważać co się mówi obserwują co robisz patrzą ci na ręce masakra.
pindy z pakowania pierduśnice stare mocherowe cioty.
Powinni im się do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dobrać. kobiety dźwigają po kilkanaście kg naraz i jeszcze te pyły w nosie po pracy tego jest pełno.
3
Grafka 2015-02-17 06:31:17
Jestem ciągle pracownikiem tego kołchozu. Zgadzam się co do joty z poprzednikami oszuści manipulanci wyzyskiwacze . Ludzie to nie worek kartofli żeby ich tak traktować . Pracuję na pakowaniu wszystko tu to zmora .
a tą kasą to se mordki wytrzyjcie.
Ludzi na czarno te zatrudniają wszystko utajnione oczywiście
1
pracownik 2015-02-17 19:48:01
Jak w każdej firmie są plusy i minusy. Atmosfera bardzo pozytywna a ludzi mili i uśmiechnięci. Jak wszędzie jest czas na pracę i nikt wtedy nie zwraca uwagi na uprzejmości. Zawsze można liczyć na pomoc kierowników. Wypłata zawsze na czas. Pod względem formalnym nie ma większych zastrzeżeń.
Dla "mega ambitnych" polecam studia doktoranckie i zgłębianie wiedzy metafizycznej. Firma zajmuje się upominkami a jak się chce być kimś od zadań które nie są związane z produkcją to należy lepiej dobierać sobie oferty pracy. Przed podjęciem jakiejkolwiek stanowiska pracownik jest informowany o obowiązkach i wyraża zgodę na ich podjęcie.
1
bojtel 2015-02-18 06:42:28
Kto z pracowników dodał tą ostatnią śmiechu wartą opinie ?? któryś z was śmieszni kierownicy ? proszę was !! nie róbcie już z siebie pośmiewiska każdy wie jak tam jest !!
każdy jest informowany a potem w ch.... leccie dobrze o tym wiecie.
Macie nas za nic myślicie że wszystkie rozumy pozjadaliście ???
żenadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dlaczego się ludzie od was zwalniają ??
mają dość ciągłego poniżania psychicznego i pięknych pyłków przy czym przypominam że są nie działające wywietrzniki.
Do wyrzucania gnoju się nadajecie wszyscy razem wzięci .
kierownicy wielcy a ściemniacze pracownicy odpierdalają za was największą robotę a wy sobie siedzicie i kawusie pijecie a u nas wielkie halo jak minutę dłużej się posiedzi na przerwie.
Oby ktoś się wziął za tą waszą firmę.
Za to że ludzi zatrudniacie na czarno i bez umowy
Oszuściiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
2
pracownik 2015-02-18 18:20:24
Jak się chce dłużej na przerwach siedzieć to polecam kolejki na bezrobociu. Jak ktoś ma chęci do pracy i dostaje na czas pieniądze to powinien szanować pracodawcę.
1
Lumide 2015-02-19 06:19:04
Kto to napisał?? pewnie ktoś z zawistnych kierowników !!
Dłużej na przerwie co ty se myślisz że bedziemy przełykać jak kaczki dla ciebie??
każdy ma prawo dokończyć śniadanie. A tu mi z bezrobociem nie wyjeżdżaj normalnie elokwencja szpagatowa. Kierowniczek śmieszny.
Wszyscy wiemy co to za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co to za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pracuje wiem mi oczu nie zamydlicie zresztą każdy wie co się dzieje ale cicho siedzą bo pieniędzy ne mają.
Koniec tego dobrego moi drodzy koniec zobaczycie.
1
Baranowo 2015-02-19 06:22:39
Aż mi się włos na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jeży że jesteście tacy głupiiiiii
To są nasze opinie ch.... wam do tego wy tylko potraficie kawusie wypić i w ch... lecieć + obgadujecie się jeden z drugim ten na tego ten na tego myślicie że chcemy to słuchać ??????
Azgard miasto tortur pylicy i nienawiści .
1
pracownik (były) 2015-02-19 19:29:35
Ręce opadają jak się czyta te negatywne brednie. Cgyba jtos ma problemy ze sobą i zamiast zajmować die swoim zyviem oczernia ludzi w internecie. A gdzie idwaga cywilna i przekazywanie tego orzystkiego prosto w twarz. Łatwo jest się schować za nickiem w internecie.
Laki 2015-02-19 21:19:27
Łatwo jest w (usunięte przez administratora)lecieć nawet jak się prawdę powiedziało o was.
Tak was to boli???? My z pakowania mamy was dość . Aż tak prawda was boli??
jesteście aż takimi dziećmi dam wam klocki i bawcie się.Odwaga cywilna hehehehehehehheehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhehehehehhe nie rozśmieszajcie mnie..........
Zgłaszam was zgłaszam was mam dość. Kierownicy brawo za elokwencję szpagatową.
Reszta z pakowania wredne fałszywe zołzy.
konieccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc
1
mika 2015-02-19 21:20:59
heheheheheheheheh już po piśmie wiadomo kto to pisze pozytywne odpowiedzi proszę cię daj se luz
1
pracownik obecny 2015-02-20 06:34:28
pracownik(były) wcale nie były tylko siedzisz tam i wiesz co jest tylko w(usunięte przez administratora) lecisz były pracownik miałby gdzieś żeby tu wejść.
Bronisz się bo siana nie masz.
Ludzie sobie myślą że są wielcy bo umieją włączyć laser. haaaaaaa.
5 latek to potrafi .
Ale przynajmniej nie poniża ludzi.
tylko nasrać w tym zakładzie tylko nasrać.
Pył jak już była mowa jest wszędzie ale zamiast zrobić wywiewy wolą ci na (usunięte przez administratora)okno otworzyć.( to i tak nic nie daje)
i co walniecie kolejny pościk jak jest super???Laki ma rację tak jak barbara kok i wy to wiecie i my też heeeeeeeee ale udajecie .
a teraz żegnam kołchozie i (usunięte przez administratora)
1
Pracownik zgadnij kto?! 2015-02-22 22:17:31
I co ?? ciszaaaaaaaaaa? heeeeeeeeeee
to było do przewidzenia heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Grunt pod nogami się już wam pali??
Jutro znowu ta porąbana praca i porąbana zmiana. Ludzie tylko nie azgard [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] heeeee . kierownicy jesteście marni rzygam i każdy to mówi o was.
Laserek 2015-02-23 08:47:16
Tak z ciekawości tu jestem bo te wieśniaki tak mówią że tu coś piszecie !
Czytam i się zgadzam .
Też coś dodam więc to wszystko prawda. Pyłu jest pełno głowa mi pęka po pracy.
Ludzie wredni fałszywi najbardziej stare guły z pakowania i tam jeszcze parę osób dochodzących które sobie myślą że są coś warte w tej firmie. Wiara z lasera też jest popie....d..lona np żyrafa i zawistne koleżaneczki.
Ludzie jeszcze trochę i uciekam z stamtąd.Na magazynie też bufony.
Zgroza żenada
zgaga 2015-02-23 14:31:24
mamprzez was zasrań....ce zgage
wojownik 2015-02-23 17:41:50
krowy doić
buhahaha 2015-03-02 14:19:06
bbuhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahhaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahhahahahahahhahahahahahahahhahhaahhaha
Kzn 2015-04-09 10:52:11
Poziom wypowiedzi pracowników na tym forum jest tragiczny. Pracowałem przez WAPT w Asgardzie na magazynie i rozładunkach dorywczo. Mając porównanie do innych magazynów to w asgardzie naprawdę nie jest źle. Stawka dobra bo 10zł netto/h, godziny pracy 8-16. Jedyna uwaga to, że skoro jesteśmy zamawiani na 8h to nie jest ok jeśli praca kończy po 7h - bo umowa była na 8 i za 8h powinno być zapłacone. Aaaa i z tym pyleniem to już w ogóle nie rozumiem-na magazynie nie ma pylenia...Chyba że chodzi o inne jakieś działy? nie wiem. A do narzekających.. skoro tak Wam źle to ja nie rozumiem dlaczego nie odejdziecie? Podejrzewam, że skoro jednak pracujecie tzn. że nie ma lepszych ofert dla ludzi o Waszych profilach. W każdym razie: magazyn polecam.
myszka 2015-04-28 16:38:53
Witam :) pracuje tam i jestem bardzo zadowolona kierownicy sa super i wszystko mozna z nimi załatwic ida czlowiekowi na ręke :) ogólnie praca bardzo fajna jedyny minus to stare wyzeraczki z pakowania. wszechwiedzace i tylko one najlepiej wszystko robia. nie dopuszczaja mysli ze ktos jest lepszy od nich . PANIE NIEOMYLNE SZYBKIE I ZAJEBISTE! żal! Najlepsze jest to ze sa tak fałszywe ze sie chce zygac. Jak któres nie ma to jada po niej a jak jest to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jej właza i tak bez końca.Szkoda gadac pszedszkole. Nie powinny zajmowac miejsca młodym bez pracy maja emerytury to niech siedza w chacie i niech nie sieja fermentu!!!! Zarobki mogłyby byc troche lepsze ale reszta spoko :)
misiek 2015-05-27 22:22:39
a co powiecie o chudej pani "menager " czy macie tez tak złe zdanie .....?????
1
misiek 2015-08-24 17:03:36
ludzie coście tak ucichli ? co jest z wami nic nie piszecie?
"chuda" Was zastraszyła ?
gall 2015-09-22 15:53:41
w imporcie nauczysz się doskonale asertywności
Masakra 2015-10-06 18:32:14
Stanowczo i z całego serca ODRADZAM tą firmę! Jedna wielka masakra. Zarządzający nie mający pojęcia jak się powinno traktować ludzi.Życzę kontroli Państwowej Inspekcji Pracy i innych urzędów. Może to ich nauczy traktowania ludzi z szacunkiem, a nie jak nogi od krzesła.Polecam omijanie tego miejsca szerokim łukiem!
1
Masakra 2015-10-06 18:38:06
ODRADZAM! I to bardzo. Lepiej poszukać gdzie indziej. No chyba że jesteś znajomą znajomej,córką,małżonkiem,kuzynką czy sąsiadką. Wtedy możliwe że będziesz mieć jak pączuś w maśle.
1
Popieram 2015-10-11 15:39:10
Zgadzam sie całkowicie z Masakra. Jedno z najgorszych miejsc w którym pracowałem. Pozdrawiam magazyn.
2
kacha 2016-03-22 15:48:39
powiedzcie czy w Baranowie warto starać się o pracę i jakie są zarobki oraz atmosfera
TAIFUN 2016-03-23 20:58:36
Witaj zalezy jaki dział cię interesuje i jakie masz oczekiwania ??finansowe i kwalifikacje.I Jaki lubisz charakter pracy pozdrawiam .
kacha 2016-03-26 18:45:01
witaj, interesuje mnie produkcja a zarobki około 2
TAIFUN 2016-03-31 23:01:21
witaj zarobki na produkcji wachaja si eponizej 2 i to bardzo mało . praca w systemie zmianowym sa premie ale uzaleznione od wyników w pracy bywa różnie . Polecam dział handlowy ,transport .Znaczniej wiecej można zarobić . jezeli odpowiada tobie składaj Cv lub wybierz się osobiście pozdrawiam życze powodzenia .
starsza 2016-04-14 20:05:37
Powiedzcie czy na produkcji jest akord i czy starsza osoba sobie poradzi
Rafcio 2016-04-19 17:49:38
A mi się podoba :) Musisz się wkleić w towarzystwo i wtedy nie będziesz odczuwał musu chodzenia do pracy lecz chęć pójścia jak na spotkanie rodzinne ;) Negatywne opinie są od zamulonych ludzi z którymi nawet się na przerwie nie chce rozmawiać. POLECAM :)
tajemnicza 2016-04-19 18:34:03
O Asgardowe ciasteczko napisało:)
CYKLON 2016-04-25 22:06:23
WITAM SERDECZNIE FOROWICZÓW . CO DO PRACY STARSZE OSOBY JAK NAJBARDZIEJ SIĘ SPEŁNIAJA W TYM DZIALE PRODUKCYJNYM CHĘTNIE PRZYJMUJEMY RĘCISTKI, A NAWET Z KRUPĄ INWALIDZKĄ UWAŻAM ZE TAKIE OSOBY MAJA SPORE DOSWIADCZENIE I SA USTABILIZOWANE DOŚWIADCZENIEM ZAWODOWYM . MYŚLE ŻE SPOKOJNIE TAKIE OSOBY DADZĄ RADE . W FIRMIE PANUJE SWIETNA ATMOSFERA I ZACHĘCAMY DO WSPÓŁPRACY .POZDRAWIAM ŻYCZE POWODZENA.
starsza 2016-04-27 10:26:21
serdecznie dziękuję za odpowiedź, chcę się starać o pracę u was , może mi się uda .Pozdrawiam
CYKLON 2016-04-28 10:08:06
Warto probować! proszę pani najlepiej jest wykonać zadana i obowazki i na tym dzeń zakonczony . POLECAM serdecznie . Życzę owocnej pracy i wytrwałośći . Mam nadzeje ,że pani się spodoba pozdrawiam .
Salahadin 2016-04-29 15:40:33
Pracuję w jednym z działów 'biurowych' - atmosfera w firmie jest świetna, każdy sobie pomaga. Gorzej z płacą- to chyba jedyny minus tej firmy. Generalnie polecam pracę tutaj!
Danaka 2016-04-29 18:50:19
Witam, powiedzcie czy na produkcji przyjmują , proszę o odpowiedź, bo szukam pracy a wasza firma mnie zainteresowała . Z gory dziekuję
saturn 2016-05-17 14:01:25
Witaj co do pracy na dziale importu panuje normalna atmoswera. Tzn. musisz zrobic co do ciebie należy z atmosfera wiadomo moga bywac lepsze i gorsze dni ale to wszędzie tu jest atmosfera na poziomie .Poprostu wymaga zaangażowania asertywność oraz musisz być osobą dość kontaktowa rzetelnie wykonywać obowiazki i pytać co dla ciebie niezrozumiałe mysle ze szkolenia w zakresie sa napewno by przygotować pracownika i stworzyć dobrą kadre każdy pracodawca ma swoich podopiecznych którzy wykonują obowiązki powierzone a dalej przekazuje wam . Sama produkcja są działy znakowania i zespół taki w którym trzeba sie wkomponować i w miare dopasować inne działy to już inna bajka życzę powodzenia .
kaja 2016-05-23 12:42:29
Co to znaczy ze musisz się wkomponować na produkcji ?
mis 2016-06-10 22:15:30
ludzie od tych słodkości robi się nie dobrze ...........
jest fatalnie i tyle ....zarobki nędza i nie piszcie już głupot na zlecenie
proszę....
Matador 2016-06-11 13:26:28
Biuro to inny świat, poświęcenie dla zasady pracy, byle sprzedaż ale o 16 torba w łapę i do domu, natomiast magazyn to ma swoje zasady i dosyć konkretnie się pracuje, podobno jak się człowiek wyrabia z fakturami i nie narzeka można dostać dłuższą umowę. Produkcja to trochę jak szkoła, za spóźnienia, psucie towaru itp dają minusy, czy jakieś tam kary, i najmniejsze zarobki, za to emerytów i rencistów biorą. Polecam biuro, bardzo ciekawe szkolenia z Wandzią oraz możesz żyć w swoim świecie, tylko nie można krytykować, jak udajesz że firma jest super, to "hajlaf" :))) Szefostwo bardzo fajne, bardzo mili ludzie, tylko skąpi... jako handlowiec to nawet 4-5 tysięcy zarobisz.
nika 2016-06-12 20:49:04
Witaj no wlasnie czytam komenty wyżej cos w tym jest racji z ta produkcja jak najbardziej szkoła . naprawde ale firma jest rewelacja co wy chcecie mi sie tak podoba że nie zmienił bym na inna tu jest moje miejsce tu jest mój dom.
KARTER 2016-06-12 20:58:05
CZEŚĆ PATRZE NA KOMENTARZE BADAM RYNEK WIDZĘ ZE TROCHE POZYTYWNYCH KOMENTARZY JEST ALE WIDAĆ ZE BARDZIEJ PRACA WBIURZE MA POPARCIE NIŻ TA PRODUKCJA JAK TO MÓWICIE I TEN MAGAZYN !. WARTO SAMEMU SIĘ PRZEKONAĆ. NAWET KTOŚ NAPISAŁ CO TO JEST WKOMPONOWANIE SIE JA TO BARDZO ZROZUMIAŁEM NIE WIDZE W TYM NIC ZASKAKUJĄCEGO . A MIANOWICIE UDZIELE INFORMACJI ROZUMIEM TO JAKO DOPASOWANIE SIE W SRODKOWISKO FIRMY , LUDZIE BYWAJĄ RÓZNI I NAPRAWDE TRZEBA POSIADAĆ UMIEJĘTNOSCI DOGADYWANIA SIĘ W WIEKSZOSCI DZIAŁACH PRODUKCYJNYCH I NIETYLKO W KAŻDEJ FIRMIE PRACA Z WIĘKSZA LICZBA OSOB BYWA RÓZNA . JEST TO OGROMNE WYZWANIE I MYSLE ZE POPRZEDNIKOWI O TO CHODZIŁO .NIEMA IDEALNYCH FIRM ALBO SIE TOBIE SPODOBA LUB NIE. TWOJ WYBÓR POZDRAWIAM
ciekawa 2016-06-13 12:59:58
hej, napiszcie ile można zarobić na produkcji ?
Dyrektor 2016-06-13 22:16:31
Witam jezeli chodzi o dział produkcji i znakowanie to powyzej krajowej , premia zalezności od przerobu i wyników pracy jak większości firm ale powalajacych zarobków niema system dwu a czasem trzy zmiany zależy ile jest pracy .magazyn podobnie. Zależy kto na jakim jest stanowisku . JA BYM STARTOWAŁ NA LEPIEJ PŁATNY DZIAŁ TAK JAK WYŻEJ KTOŚ TAM NAPISAŁ NA POCZATEK DLA STUDENTÓW MŁODYCH LUDZI PASUJE ALE TAKIE MINIMALNE ZAROBKI NA NIEWIELE MOZNA SOBIE PEWNIE POZWOLIĆ CHYBA ZE CHWYCISZ KILKA ETATÓW I BEDZIESZ JAK W DELEGACJI GOŚCINNIE W DOMU . POZDRAWIAM .
ciekawa 2016-06-14 14:41:07
witam , co to znaczy powyżej krajowej , cos bliżej proszę
Dyrektor 2016-06-15 19:11:56
witaj jezeli srednia krajowa to 1850 brutto netto to 1355 to na poczatek oczywiscie na umowe mozesz miec 1400 do 1500 podstawy netto , premia uzalezniona od pewnych kryteri , pomyslów wymysłow itp. itd za kazde nadgodziny masz placone za soboty ale netto na znakowaniu masz tak jak napisałem . WYZEJ KTOS NAPISAL ZAROBKI MAŁE TAK TO PRAWDA . NAPRAWDE JEST MAŁO PLACE DLA LUDZI UCZACYCH SIE TO TAK I MŁODOCIANYCH .NA TYCH DZIAŁACH TO MOZE DA SIĘ. WIEC STARTUJ NAPRAWDE JAK MACIE LUDZIE AMBICJE WYŻEJ BO TAM KTOS WSPOMNIAŁ HANDLOWIEC ITP MOGA WIECEJ ZAROBIC A MAJA SYSTEM JEDNOZMIANOWY. Z TEGO CO TAM OPISALI TO TO WYWNIOSKOWAŁEM SPRÓBUJ BO JAK TEGO NIE ZROBISZ NIE PRZEKONASZ SIĘ . POZDRAWIAM SERDECZNIE .
ALIGATOR 2016-06-15 22:53:05
HEJ WIDZE ZE SPORO TU SPEKULACJI, KONWERSACJI . A JA DODAM I POTWIERDZE LUDZIE W TEJ FIRMIE MOZNA ZAROBIC ALE NIE NA PRODUKCJI TYPU , ZNAKOWANIE CZY DZIAŁ PAKOWANIA I TAMPODRUKU SA TO PRZECIETNE ZAROBKI TROSZKE POWYZEJ SREDNIEJ KRAJOWEJ I TE PREMIE O KTORYCH KOLEGA WSPOMNIAŁ WYZEJ .TO NAPRAWDE TAK JEST . WIEC PROBOWAC WYKAZAC SIE WIEDZA I PRAKTYKA ZBUDOWAC DOBRA KADRE LUB DOLACZYC DO GRUPY OSOB DO KTORYCH MOTYWACJA I PŁACA IDZE W PARZE . JEST DOBRE WYNAGRODZENIE MASZ DO CZEGO SIE WSPINAC TO Z POSZERZENIEM HORYZONTÓW TAK TRZYMAC A KRAJOWA NIE BEDZIE ZMORA POWODZENIA.
Zaba 2016-08-01 18:30:48
Witam! Pracuję w branży reklamowej od 10 lat, zajmowałem się sprzedaza gadzetow masowego rozdawnictwa, tworzylem wizualizacje produktow, bylem odpowiedzialny za kontakt z klientem, zajmowalem sie rowniez znakowaniem, tampodruk, termotransfer, caly dzial mialem na glowie. Wspolpracowalem rowniez z firma Asgard jako klient. Czy wogole i ewentualnie w jakim dziale mam szanse na zatrudnienie? Planuje sprowadzic sie w okolice Poznania.
Zaba 2016-08-01 18:31:52
Witam! Pracuję w branży reklamowej od 10 lat, zajmowałem się sprzedaza gadzetow masowego rozdawnictwa, tworzylem wizualizacje produktow, bylem odpowiedzialny za kontakt z klientem, zajmowalem sie rowniez znakowaniem, tampodruk, termotransfer, caly dzial mialem na glowie. Wspolpracowalem rowniez z firma Asgard jako klient. Czy wogole i ewentualnie w jakim dziale mam szanse na zatrudnienie? Planuje sprowadzic sie w okolice Poznania.
aham 2016-08-04 22:42:58
Atmosfera raczej dopisuje, bo dbają o swoich pracowników.
1
Zostaw swoją opinię o ASGARD Sp. z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ASGARD Sp. z o.o.