Kaczmarek Electric

Adres: Gajewskich 32, 64-200 Wolsztyn

NIP: 9151626618 KRS: 0000371343

Kaczmarek Electric
2 81 98 5 1

Opinie o Kaczmarek Electric

Filtruj opinie po kryteriach:

Wanda
 Opinia

Kaczmarek Electric dysponuje rozbudowaną siecią hurtowni elektrotechnicznych i elektromarketów w całej Polsce. Jest najdynamiczniej rozwijającą się firmą w branży, która w ciągu 15 lat zanotowała 3300 % wzrostu. Biorąc pod uwagę ciągły rozwój firmy nie dziwi fakt, że chcą zatrudnić kilka nowych osób do swojego zespołu. Szukają między innymi Starszego Specjalisty ds. Sprzedaży Przemysłowej czy też HR Managera. https://ke.pl/oferty-pracy/ - na tej stronie macie szczegółowe informacje na ten temat. Czy brzmi to dla Was zachęcająco? Czekam na Wasze opinie!

Pomocna?
TakNie4
były wierny pracownik magazynu
 Opinia
@Wanda 02.06.2019 11:25

XDXDXDXDXD

Pomocna?
Tak1Nie
Przemysław
 Opinia
@były wierny pracownik magazynu 12.06.2019 16:36

Te uśmiechy oznaczają, że byłeś zadowolony z zatrudnienia, a Twój nick jest odzwierciedleniem stanowiska, na którym pracowałeś? Fajnie byłoby gdybyś rozwinął swoją wypowiedź i w ten sposób pomógł innym użytkownikom forum w podjęciu decyzji o aplikowaniu. Każda informacja będzie cenna.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia

A może by tak słowo o kierownictwie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bennyy
 Opinia
@Pracownik 24.02.2019 22:58

Z tego co wiem to jest tam jakiś Piotrek i jest spoko

Pomocna?
Tak7Nie
Pawel
 Opinia

Nie polecam obsługa przy kasie olewa klienta są tak zajęci sobą że przez pół godziny stania przy kasie nikt nie raczył obsłużyć klienta więcej moja noga tam nie powstanie(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nickt
 Opinia
@Pawel 10.02.2019 20:58

A która noga ci tam powstała?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ala
 Opinia

Nie ma jak roboty :)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik
 Opinia

Prywatna opieka medyczna kosztem premii świątecznych? P O R A Ż K A wizerunkowa. W takiej dużej firmie jak KE, opieka medyczna (jak i multisport) powinna być co najmniej moralnym obowiązkiem pracodawcy, a nie "świątecznym prezentem". To tylko świadczy o sytuacji firmy. Zresztą.. z comiesięcznymi premiami zawsze był problem i nawet najbardziej sumienni pracownicy nie byli z nich zadowoleni. Ciekawe za co rodzice kupią prezenty swoim dzieciom, za te śmieszne stawki które są oferowane w Powodowskim Łagrze? Ludzie, obudżcie się i skończcie się tak dawać robić w konia! Jest tyle firm dookoła, które o niebo lepiej traktują pracownika.

Pomocna?
Tak107Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Robol KE
 Opinia
@pracownik 18.12.2018 22:04

Proponuje masowe L4 ????????????

Pomocna?
Tak56Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
benek
 Opinia
@Robol KE 19.12.2018 08:17

pieniążki na wakacje w alpach same się nie odłożą!!

Pomocna?
Tak45Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Igor
 Opinia
@pracownik 18.12.2018 22:04

Ciekawi mnie komentarz "Agaty" do braku premii świątecznych.

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Prezesik
 Opinia
@pracownik 18.12.2018 22:04

Moze zarabia tyle ze ma na to wy*****e hehe :)

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Szara myszka KE
 Opinia
@Prezesik 23.12.2018 15:18

Świadczeń socjalnych dla pracowników na premie chociażby świąteczne nie ma... No a o Alpy się czepiacie, proszę was właśnie jakoś ten socjal trzeba rozliczyć. Robole niech robią, a my sobie posmigamy na nartach haha

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Szara myszka KE
 Opinia
@pracownik 18.12.2018 22:04

Przecież Multisport jest, ale tylko dla wybranych. Tylko głośno nie mówić bo robole z magazynu się dowiedzą.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kroll
 Opinia
@Szara myszka KE 02.01.2019 18:29

Z tego co wiem to w firmie nie ma i nie było funduszu socjalnego więc piszecie bzdury... ale tak to jest jak się nie sprawdzi informacji tylko słucha opinie niezorientowanych...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kostek
 Opinia
@Szara myszka KE 02.01.2019 20:01

Jesteś w stanie to udowodnić?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik juzbyly
 Opinia
@pracownik 18.12.2018 22:04

Odkąd odszedłem 2 lata temu to słyszę i widzę że nic się nie zmieniło. Nie polecam jej. Kasa już lepsza w biedronce, premia( pracując w tej firmie) A co to jest premia?????. ŻENADA.

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Benek
 Opinia

Ta firma promuje już szczyt hipokryzji, teraz firma zachęca do oddawania krwii gdy wcześniej ucinała premie właśnie za takie typu akcje myśląc, że pracownik specjalnie idzie oddać krew po to by mieć wolne.

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Benek2
 Opinia
@Benek 06.09.2018 18:38

zazwyczaj tak jest, gnębią pracowników, póki coś się nie stanie wewnątrz :)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kostek
 Opinia
@Benek 06.09.2018 18:38

a nie jest tak, jak w każdej firmie że premie otrzymuje się za frekwencję i wyniki? Nie spotkałem się jeszcze z tym, żeby premię wypłacało się za nieobecność w pracy. Dajcie namiary na takiego pracodawcę który za to płaci :)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Oddzialowiec
 Opinia

A ja pracuje na jednym z oddziałów już ładne kilka lat i powiem jedno. To co się w tej firmie dzieje to nieporozumienie, aktualnie w centrali kompletny brak osób decyzyjnych nikt nic nie wie. Problemem staje się wszystko co wymaga decyzji kierownictwa nie chodzi tylko o magazyn w księgowości jest dokładnie to samo. A i ustalmy sobie jedno nie mam absolutnie zastrzeżeń do szeregowych pracowników centrali/księgowości/logistyki /magazynu szczerze bardzo ich lubię i wiem ze od nich nic nie zależy. Pamietam czasy kiedy oddziałów było 20 dzwoniło się do „Zenka” a ten na centrali ogarnął towar nawet o 20 teraz? Korporacja- Zapomnij nie ma szans wszystko przez helpdesk (na jego temat bez komentarza- dziewczyny się starają ale i tak nic nie mogę, chodzi o jego działanie) To ze w Ke są oddziały i ODDZIAŁY które mogą wszystko bo są naj wiedza wszyscy ale nikt głośno tego nie mówi. Tak naprawdę wyrzynamy się powoli sami z centrali jest przyzwolenie na podbieranie sobie klientów między oddziałami (twierdzą ze to nie możliwe) ta jasne. Na temat przerzucania wszystkich możliwych kosztów na oddziały nie będę się wypowiadał to to już jest przesadaa, za chwile będziemy płacić nawet za to ze ktoś odebrał telefon no ale narty rozbudowy i mtb samo się nie spłaci.Skomentuje dwoma słowami- tonący statek a szkoda bo pare lat temu z przyjemnością chodziliśmy do pracy

Pomocna?
Tak43Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Roman
 Opinia

Sama prawda co tu piszecie jest coraz gorzej nie chce sie juz nawet jezdzic jak to napisaliscie do tego Lagru....ludzie ktorzy naprawde pracuja sumiennie nie maja wogole szans na jakies dodatkowe wynagrodzenia pozdrowienia dla tych ktorzy sie wybieraj w alpy...

Pomocna?
Tak35Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agata
 Opinia

@Benek2, Twoja opinia jest krótka i taki komentarz nie mówi zbyt wiele osobom szukającym tutaj informacji o pracodawcy. Zachęcam Ciebie do dłuższego komentarza na temat warunków pracy i zatrudnienia w firmie Kaczmarek Electric. Czy pracodawca oferuje stabilne zatrudnienie na umowę o pracę? Jak przedstawia się kwestia benefitów pozapłacowych oraz wynagrodzeń i premii?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Benek
 Opinia
@Agata 02.10.2018 10:11

Agatko kochana, nie wiem czy podpisywanie umów w połowie lub pod koniec miesiąca, z datą pierwszego (za śmieszną stawkę) można nazwać stabilnym zatrudnieniem i poważnym traktowaniem pracownika :) Benefity pozapłacowe i premia to tematy o których się nie rozmawia, tak samo jak nie rozmawiało się o Katyniu za PRL :)

Pomocna?
Tak8Nie
Bogdan
 Opinia
@Benek 05.10.2018 17:59

Pracodawca ma siedem dni na podpisanie umowy z pracownikiem, więc nie jest to nic dziwnego, że umowy są przygotowywane później. Jeśli chodzi o stawkę, to zapewne jest ona ustalana wcześniej z pracownikiem. Napisz proszę, jaka według Ciebie jest atmosfera w firmie i jakie panują relacje ze współpracownikami. Praca w przyjaznym otoczeniu jest bardziej motywująca dla pracownika. Czy tak jest w przypadku firmy Kaczmarek Electric?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agata
 Opinia

@Kol Strona ta ma służyć wyrażaniu wszelkich opinii, ważne, żeby były merytoryczne. Czy posiadacie informacje na temat aktualnych rekrutacji w firmie Kaczmarek Electric? Może ktoś z Was chciałby się podzielić swoimi przemyśleniami na jej temat? Każda merytoryczna opinia jest na wagę złota.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agata
 Opinia

@Jakotako ten wątek ma dotyczyć firmy Kaczmarek Electric, warunków, jakie można tam zastać oraz odczuć pracowników i przyszłych kandydatów. Jeśli nie zgadzasz się z odczuciami innego użytkownika, uargumentuj to w sposób obiektywny i merytoryczny. Na tym polega wolność słowa, dyskusja z poszanowaniem innych na pewno będzie przydatna dla wszystkich zainteresowanych.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kol
 Opinia
@Agata 06.07.2018 23:25

No to jak widac nie ma chętnych do wyrażania opinii a ty nakręcasz temat jakbys miała w tym interes.... każdy wie do czego ta strona służy.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
benek
 Opinia

Witam ostatnio się wypowiedziałem jak miałem szczęście rozstać się z tą firmą. Na tą chwilę przeczytałem wszystkie te wypowiedzi i widzę że zarząd firmy nic z tego sobie nie robi. Że Czarek tego nie widzi co w centrali się dzieje dobrze że tu niema gwiazdek bo by żadnej nie było. Czarek pora odstawić rower i zabrać się za polepszenie komfortu pracy ludzi i morale pracowników którzy z tego co wiem i słyszę od ludzi co odchodzą nadal słabo zarabiają, a dobrych piarowców firmy KE Ule i Jerzego wysłać na urlop niekoniecznie razem, żeby łysy nie miał złego wpływu na małżonkę. Ogólnie pracowników z KE oczywiście dobrze wspominam ale nie rządzących, ich obiecanki. Tak to prawda i nadal tak jest do 15 pracownicy piszą a 1h na rzecz firmy piszą. Czarek z Ulą wreszcie docencie ludzi których macie. A Jerzy widzę że nadal ludzi ma za nic pewnie jego motto to "Czarek przestań przecież to tylko ludzie" - tylko pamiętajcie że to też ich zasługa że firma się rozwija. To by było na tyle na razie, ale jeszcze tu zaglądnę.

Pomocna?
Tak20Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wwo
 Opinia
@benek 20.03.2018 18:45

Jakie to prawdziwe....

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agata
 Opinia

Macie wiedzę na temat tego jak wygląda praca w firmie Kaczmarek Electric? Być może ktoś z Was pracuje lub pracował u tego pracodawcy i posiada wiedzę na temat aktualnych ofert pracy, a także mógłby się podzielić własnymi przemyśleniami na jej temat?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jakotako
 Opinia
@Agata 29.06.2018 15:31

A ty co Agata wysłannik zarządu ke ze cie tak wszystko interesi od drugiej strony?

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ja
 Opinia

Proszę coś napisać o oddziale w Chorzowie

Pomocna?
Tak5Nie
ja
 Opinia

Napiszcie coś o oddziale Chorzów

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agata
 Opinia

@Miro, na głównej stronie firmy, w zakładce Oferty Pracy, są aktualne oferty na poszczególne stanowiska. Możesz przeczytać więcej na ten temat na stronie: https://ke.pl/oferty-pracy/. Jak rozumiem jesteś zainteresowany pracą w tym miejscu? @Magazynier, a czy mógłbyś powiedzieć nam coś na temat atmosfery w firmie? Jak wygląda ten aspekt w Kaczmarek Electric?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Miro
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma ma jakieś nowe oferty pracy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Możecie opisać nową sytuację Kaczmarek Electric? Przyda się to wielu użytkownikom zainteresowanym pracą tam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Magazynier
 Opinia
@Administrator 25.05.2018 10:50

Nowa sytuacja jest taka sama jak stara. Nie zmienia się nic ;)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Eryk
 Opinia

Czyżbyście mieli coś na sumieniu, że tak bardzo przeszkadza wam kierownik. To jest jego praca, pilnowanie pracowników!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bizon
 Opinia

Do tego robi się kierowników z coraz większych (usunięte przez administratora) bez jakiegokolwiek przygotowania i wykształcenia. Byle był posłuszny i kapował na ludzi. Najlepszy przykład to te dwa koślawe spaślaki z jednej zmiany. Jeden umie ledwo czytać drugi ledwo pisać ale kapować obaj potrafią. Dochodzi do tego, że w jedną sobotę było pięciu kierowników i pięciu roboli na zmianie... Chore.

Pomocna?
Tak28Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
nieważne
 Opinia
@Bizon 03.04.2018 09:11

Niestety, choć to smutne i niezrozumiałe, ale jak najbardziej prawdziwe. "Koślawy" Kierownik chodzi z miną jakby miał zaraz kogoś zabić, głupio i chamsko odpowiada na zadane pytanie, noo chyba, że akurat ma dobry humor to "lecą sipki" . Firma w mediach przedstawiona jak najbardziej na PLUS, ale niestety rzeczywistość tam " w środku" jest zupełnie inna..

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
benek
 Opinia

Waldi nie bądź żałosny.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agata
 Opinia

Czyli za jedną godzinę pracy pracownicy nie mają płacone? Czy o co chodzi? Co powinien dokładnie zrobić pracodawca, jakim jest firma Kaczmarek Electric, żeby pracownicy czuli się docenieni? Czy to tylko wzrost płac czy coś jeszcze? @Waldi ty jesteś zadowolony z pracy. Czy możesz to jakoś uzasadnić?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Waldi
 Opinia

Myślę, że niektórzy nie potrafią pogodzić się z faktem, że stracili pracę w dobrej firmie!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
benek
 Opinia

A jeszcze jedno Panią o nicku Anna bardzo chciałbym poznać, na jakim dziale kochanie pracujesz.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agata
 Opinia

@anonymous masz rację. To oczywiste, że takie zachowanie powinno być zgłoszone przełożonemu. Niech ktoś napisze, czy to było zrobione i czy poszło to wyżej i szef wie, co się dzieje w niższych szczeblach firmy Kaczmarek Electric. Osoba, która zagraża innym nie powinna pracować, dlatego konieczne jest powiadomienie pracodawcy. Dajcie znać czy coś się z tą sprawą ruszyło.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agata
 Opinia

@M1234 może warto porozmawiać na ten temat z Waszymi przełożonymi? Pamiętajcie, że im więcej sygnałów dociera do osób szefostwa, tym większa szansa na pozytywne zmiany w firmie. A z tego, co widzę najbardziej nie podobała Ci się atmosfera i relacje pracownicze, więc może warto zawalczyć o atmosferę w Kaczmarek Electric?

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
M1234
 Opinia
@Agata 20.10.2017 13:40

Tam nie ma już o co walczyć skoro na dniach doszło do rękoczynów pracownik uderzy drugiego pracownika w twarz za to że ten chciał wziąść wózek widłowy aby móc iść wykonać swoją pracę.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@M1234 20.10.2017 15:44

Czy ten przypadek został zgłoszony przełożonym?? Czegoś takiego nigdy nie tolerowało się i tolerować nie będzie. Takie sytuacje są niedopuszczalne! Jeżeli przełożony nie wie o takim zajściu to problem pozostaje a pracownik który się tego dopuścił pozostaje bezkarny. Mało tego, jak raz uderzył może zrobić to po raz kolejny.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agata
 Opinia

@M1234 jak to możliwe, że takie sytuacje mają miejsce? Czy kierownik wiedział o tej sytuacji? Czemu tej osobie przeszkadzało, że ten pracownik chce wziąć ten wózek widłowy? @szczerze.o.KE i nikt nigdy nie miał zapłacone za nadgodziny w Kaczmarek Electric? Czemu musieliście zostawać godzinę dłużej? @Anna jako, że dobrze Ci się pracowało możesz powiedzieć, dlaczego pracownicy musieli zostawać godzinę dłużej w pracy codziennie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anna
 Opinia
@Agata 08.12.2017 13:41

Dla mnie to brzmi nieprawdopodobnie, ale ja nie pracuję w dziale logistyki.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
szczerze.o.KE
 Opinia

Oceniam tylko i wyłącznie dział logistyki, bo tylko tam miałam/miałem (nie)przyjemność pracować. Na rozmowie kwalifikacyjnej szefowa wraz z dyrektorem swoimi pięknymi monologami o tym, jakim to zaszczytem jest pracować w KE przekonali mnie do podpisania umowy na okres próbny na najniższej dozwolonej w Polsce stawce wynagrodzenia. Kolejna umowa na czas określony miała wyglądać dużo lepiej w zakresie podstawy + wysokie premie uznaniowe wypłacane kwartalnie. Czar pryska, gdy okazuje się, że ta podwyżka podstawy w zasadzie wystarczy tylko na zakup odpowiedniego zapasu (usunięte przez administratora) higienicznych potrzebnych do otarcia łez, gdy na konto wpływa wspomniana "wysoka" premia uznaniowa. Cudzysłów użyty nie bez powodu. Praca w rzeczywistości w godzinach 7:00-16:00, na listach obecności wszyscy pracownicy są zgodni, że ostatnią godzinę pracy traktują jako wolontariat i wpisują 7:00-15:00. Z atmosferą w pracy bywało różnie. Dyrektor ma swoich "pupilków" wśród pracowników i trzeba mocno uważać żeby nie powiedzieć takiej osobie o dwa słowa za dużo. Sposób szkolenia nowego pracownika woła o pomstę do nieba. Na plus wolne wszystkie weekendy i zawsze wypłata na koncie w terminie

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anna
 Opinia

Rzadko zamieszczam swoje opinie i komentarze w Internecie, ale tym razem nie mogłam się powstrzymać. Przed przyjściem do Kaczmarek Electric też zajrzałam na tę stronę i czytałam komentarze. Wiem jednak, że ludzie zawsze przede wszystkim hejtują i narzekają, więc nie brałam sobie tego za bardzo do serca. No i całe szczęście. Pracuję w tej firmie już jakiś czas (prawie dwa lata) i uczciwie mogę powiedzieć, że nie spotkała mnie dotąd ani jedna rzecz, na którą mogłabym się poskarżyć . Wręcz przeciwnie, często myślę o tym, że dobrze się tu czuję i lubię tu pracować. Pierwszy raz piszę o tym na jakimś forum, ale moi znajomi to wiedzą, bo często im o tym mówię. Zapewne w różnych miejscach i w różnych działach pracują różni ludzie, ale nie wylewajmy pomyj na firmę, bo mamy jakieś pretensje do ludzi w swoim dziale. W moim dziale jest super atmosfera. Powiedziałabym, że chyba najlepsza ze wszystkich miejsc, w jakich dotychczas pracowałam. Znam też trochę osób z różnych innych działów w tej firmie i robią wrażenie zadowolonych. W poszczególnych działach ludzie mają spotkania integracyjne, wyjazdy, które sami organizują, bo chcą. To chyba znaczy, że dobrze czują się w tej pracy i w swoim towarzystwie. Wolsztyn czy Powodowo, to miejsce, w którym nie tak łatwo o pracowników na pewne stanowiska . Myślę, że firma czasem nie ma zbyt wielkiego wyboru i nie zawsze obie strony będą zadowolone. Jakaś rotacja jest nieuchronna, ale mam wrażenie, że część osób, które tu napisało, przedstawia firmę w krzywym zwierciadle. Mogę mówić tylko za siebie, ale moja ocena tego pracodawcy jest bardzo dobra.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
M1234
 Opinia
@Anna 20.10.2017 16:09

Każdy sądzi podług siebie jeśli ktoś jest dobrze traktowany przez tą firmę i pracowników to będzie miał dobre zdanie a jeśli ktoś jest źle traktowany to napewno będzie mówił negatywnie o tej firmie ponieważ czuje się nie doceniany i poniżany przez innych pracowników.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
M1234
 Opinia

Kaczmarek to firma bez przyszłości ludzie się zmieniają jak rękawiczki w tej firmie nie ma co się uczyć imion pracowników , ponieważ co chwilę się zwalniają atmosfera jest po prostu nie doniesienia ponieważ pracownicy przeważnie płeć męska Kaczmarka w Powodowie zachowują się gorzej niż starsze Panie pod koscialem której klekraja jedną na drugą sa po prostu gorsi , ponieważ potrafią pisać do osób po za firma w celu weryfikacji spraw obowistych danego pracownika potrafią tagrze oczerniac osoby , które nigdy na oczy nie widzieli potrafią z takiej osoby zrobić kur... , dziwk..., i tym podobne poniewa ta osoba ma przyjazne relacje z pracownikiem Kaczmarka dla mnie to jest chore jeżeli pracownik ma większą władzę niż kierownik zmiany ponieważ pracownicy ustalają sobie zmiany i osoby które mają być na ich zmiany w tej firmie ponuje chorą atmosfera skoro pracownicy potrafią sobie znaleźć kozła ofiarnego i się to cały czas czepiają obniżają taką osobę i każą robić najgorszą robotę moim zdanie nie polecam tej firmy ponieważ szkoda zdrowia i nerwów na taką firmę niby mają dobrą rekomende ale dzięki takich chorym akcja pracowników ta firma traci i będzie traciła dalej jeżeli prezes się nie dowie o takiej atmosferze jak i o zachowaniu pracownikow to ta firma bardzo dużo straci

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Kaczmarek Electric - Wolsztyn

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej