Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o VOSS Automotive Polska

Pracowałeś w firmie VOSS Automotive Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
rex - 2014-12-13 15:08:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [katrina - 2014-12-12 22:16:53]:
Wszystko jest super ! Serdecznie zapraszamy .
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2014-12-14 07:41:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rex - 2014-12-13 15:08:05]:
Dla Pana chyba już niedługo nie he he
zdjecie uzytkownika
PolishDogs - 2014-12-17 10:29:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Płace w voss to nieco ponad 1500zł, na jednych obszarach są zmiany 3 brygadowe a na innych 4 brygadowe. O tym że mają wejść czterobrygadówki mówią ale kiedyś mówili też że lada moment mają wejść zmiany 3 brygadowe zamiast dwoch a w praktyce okazało się że trzeba było na to czekać kilka lat.Jak dla mnie atmosfera jest ok, nie jest rewelacyjnie ale też nie jakoś okrutnie. A to czy warto składać CV to kwestia indywidualna.
zdjecie uzytkownika
HotDog - 2014-12-17 15:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomniałeś napisać o tych co pracują na pile , oni zarabiają ponad 2000 zł netto/miesiąc.
zdjecie uzytkownika
PolishDogs - 2014-12-17 15:54:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zapomniałem, po prostu myślę że zarabiają tyle samo co montaż i przedmontaż czyli te nieco ponad 1500zł ;)
zdjecie uzytkownika
Bankier - 2014-12-31 14:10:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serwus

grunt, że Panowie prezesi Telążka i Suchojad wzieli światęczną premię dla siebie oraz zysk roczny, na moje oko 13 wypłata jakieś 15 000 tys. oraz zysk roczny, podejrzewam, że ok 40 000 zł.
Grunt żeby ludziom nie dać, za pyski krótko trzymać i tyle.

Na górze ciepłe biureczko, kamerka i papierosek, żeby się wyluzować
zdjecie uzytkownika
terefere - 2015-01-03 21:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dobrze Panowie za ciężką pracę się należy, bo dzięki waszej my mamy naszą. A pożal się boże "Bankier" niech znajdzie sobie inną pracę, bo nie jest dobrze drugiemu do portfela zaglądać. I wszyscy będą szczęśliwi. Oby Nowy Rok przyniósł nam więcej pracy, a lesery WON, bo widać "Bankier" że na pracy się nie skupiasz :) może imprezek integracyjnych i ploteczek za dużo. Życzę owocnych i pozytywnych przemyśleń.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-01-05 19:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzień dobry, mógłby mi ktoś powiedzieć jak wygląda praca w VOSS Automotive Polska ?
I co to takiego „QUES” czy jakoś tak :-)
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2015-01-09 02:35:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bankier - 2014-12-31 14:10:33]:
A Ty byś dał podejrzewam że nie Prezes to Prezes może Cię gdzieś przyjmą na takie stanowisko i wtedy będziesz mógł rozdawać nie drażnią kierownika lesery których głaszcze po główkach he he
zdjecie uzytkownika
Słabeusz - 2015-01-10 17:14:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nowy - 2015-01-05 19:20:51]:
QUes to inaczej kontrola od kontroli jakości i tak dalej . Co jeszcze chcesz wiedzieć ? może co to MUDA , lub 5 S . Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Słabeusz - 2015-01-10 17:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tak mi sie wydaje - 2014-11-29 12:00:44]:
Widać że to ręka kierownicza pisała .
zdjecie uzytkownika
Słabeusz - 2015-01-10 17:21:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [PolishDogs - 2014-12-17 15:54:54]:
Tak nędzne 1500 zeta za pracę na 3 zmiany i w tym jeszcze nadgodziny . MASAKRAAAA . Myślę jak najszybciej znaleść inną pracę i dać w długą . Boże gdzie ja trafiłem ?
zdjecie uzytkownika
selektywny - 2015-01-17 19:03:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam a jak wygląda praca w Utrzymaniu Ruchu u Was Warto tam pracować. ?
zdjecie uzytkownika
polka - 2015-01-17 21:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co wy narzekacie dostajecie kaske na swieta itd a znasz firme sanha -ZERO
zdjecie uzytkownika
Scr... - 2015-01-18 11:24:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zacznijcie robic cele...a weekendy bedziecie mieli wolne...a jak nie to sobie placzcie dalej i narzekajcie i tak wam nic to nie da,no chyba ze na 4 brygadowke przejdziemy i bedzie lepiej!!!
zdjecie uzytkownika
do Scr... - 2015-01-18 18:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cel byłby szybko zrobiony jakby każdego rozliczali od ilości zrobionych przewodów. Na każdym stanowisku licznik i płacić wtedy od sztuk. Wtedy te osoby, które przychodzą do pracy na bajer miałyby do siebie pretensje, że wypłata kiepska.
zdjecie uzytkownika
Scr... - 2015-01-18 20:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polowe tych nierobow bym pozwalnial,bo ludzia nie chce sie pracowac,czepiaja sie kierownika ze im premie zabieraja,ze weekendy pracujace a popatrzcie na siebie i u siebie zrobcie porzadki.
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2015-01-19 08:26:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Scr... - 2015-01-18 20:15:45]:
Kierownik raczy premią koleżków nie odróżnia pracy i po pracy kumoterstwo i tyle koledzy od piwka mają gdzieś jego dyspozycje popieram wypowiedź do Scr a SCrR powinien mieć normę bo nic nie robi tylko wypycha dalej jednak nie ze wszystkimi im się to udaje podziwiam osobę która potrafi powiedzieć nie przyglądam się i zastanawiam kiedy pęknie i skuli uszy na razie się nie zapowiada he he
zdjecie uzytkownika
fantastyczna - 2015-01-23 17:57:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz zaprzęgli nas do pracy 7 dni w tygodniu ,ciekawe kto to wytrzyma ? a za pracę w nadgodzinach upragnione wolne zamiast kaski . uhaaa uhaaaa
zdjecie uzytkownika
P-W - 2015-01-24 19:30:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WARUNKI PRACY WPOZADKU,NIEROBOM WSZEDZIE BEDZIE ZLE!,PRZELOZENI NIE SA WULGARNI, KULTURALNI!,LECZ DOSYC SZYBKO SIE FLUSTRUJA TYM ŻE LUDZIE NICHETNIE CHCĄ PRACOWAĆ TYLE DNI BEZ ODPOCZYNKU!!!.13 DNI BEZ ZADNEJ PRZERWY TO JUZ PRZESADA!!!.
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2015-01-26 12:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [P-W - 2015-01-24 19:30:17]:
Kogo zaprzęgli chyba tych co zaniedbali swoje obowiązki a panie brygadzistki są bardzo wulgarne ostatnio jedna się wściekła o przewody które jak się okazało wcale nie były pilne nawet w zeszycie nie było wpisu na ten temat myślą że mogą się wydzierać ale nie u wszystkich to przechodzi brygadzista to nie stanowisko tylko funkcja tylko i podnosić głos mogą w domu he he widać że P.W. to lizus albo tłumacząca się brygadzistka he he żenada
zdjecie uzytkownika
P-W - 2015-01-27 16:08:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ROBIĆ NIEWOLNICY NAWET 30 DNI W MIESIACU HEEE ZA DARFMO RUBCIE !!!
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2015-01-28 00:11:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [P-W - 2015-01-27 16:08:12]:
Ortografia się kłania he he i logopeda bo zauważam tu dysleksję szkoda ze tylko na tyle P.W.stać ale dla takiej osoby to też szczyt popisu he he
zdjecie uzytkownika
Artur - 2015-01-28 17:58:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zdjecie uzytkownika
Artur - 2015-01-28 18:05:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VOSS Automotive Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy VOSS Automotive Polska ?
Zadaj pytanie
x