Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o VOSS Automotive Polska

Pracowałeś w firmie VOSS Automotive Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ale daje! - 2014-08-07 17:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedna mala sugestia zeby co nie ktorzy albo dokladniej sie myli albo niech urzywaja wiecej dezodorantow bo smierdza na odleglosc! Np.na ramach pewna pani,pewien grupowy i pewna ruda pani z exotenu i jeszcze kilka osob np.na nowej hali.LUDZIE WIECEJ DBAJCIE O HIGIENE!!!
zdjecie uzytkownika
życzliwy - 2014-08-07 17:46:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
porażka .... powiedz im to prosto w oczy a nie się tu żalisz na forum oni i tak pewnie na necie nie siedzą i nie wiedzą że o nich piszesz, masz coś do kogoś to powiedz mu prosto w oczy a nie odgadujesz. ciekawe czy od ciebie nie śmierdzi? czy myjesz się codziennie i z japy ci nie zapodaje ? heh żałośni ludzie jesteście, nie potraficie być szczerzy i mówić prosto z mostu tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabiacie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2014-08-07 21:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [życzliwy - 2014-08-07 17:46:24]:
Niestety ale o tych aromatach cebulowych to prawda nie trzeba się obracać żeby wiedzieć że pewna pani stoi za plecami bo czuć z daleka może życzliwy też należy do tej grupy albo się przez wyczaił albo to lubi taka osoba chyba czuje swój zapaszek albo udaje że nie he he taka osoba jest żałosna tym bardziej że chodzi tu o pełni funkcję brygadzist...
zdjecie uzytkownika
azor - 2014-08-07 23:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Więcej osób niż wyżej wymienieni cuchnie na kilometr , ale cóż lepiej kupić paczkę fajek , niż kostkę mydła .
zdjecie uzytkownika
życzliwy - 2014-08-08 11:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ROMERO - 2014-08-07 21:08:28]:
wiem o kogo ci chodzi.... nie należe do tych osób. ale im trzeba uwage zwrócić a nie na forum pisac... moze oni juz nie czuja ze smierdza hehe na ramach cebula zapodaje chyba pani R ? czy juz sie tam cos pozmienialo? i brygadzista chyba ten chudy co jak to sie niektorzy smiali ze z japy mu tak daje ze gadac z nim nie mozna bo na wymioty ciagnie... heheeeee
zdjecie uzytkownika
cheated - 2014-08-15 20:41:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedni śmierdzą z niedomycia i braku mydła w domu , a inni są bardzo nieuczciwi wobec innych kolegów z pracy , chcieliby jeździć wygodnie cudzym autem w obydwie strony ale jak trzeba za to zapłacić, to już wielki problem i rżnięcie głupka . Wiele jest takich nieuczciwych osób w tym zakładzie (kobiety też)niestety.
zdjecie uzytkownika
żonkoś - 2014-08-26 18:15:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cheated - 2014-08-15 20:41:16]:
@cheated: fajny nick masz :). to najlepsze wyjście to po prostu zajechać po drodze na stację benzynową. Zawsze działa, wtedy zrzuta jest koniecznością, zobaczysz bo to chyba Ty masz takie przeboje z innymi pracownikami. przerabiam to u siebie tez, ale mam nadzieje niedlugo. wlasnie, są jakies oferty do Was?
zdjecie uzytkownika
azor - 2014-09-06 18:46:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
żonkoś to zależy którędy się jeździ. W Bartoszowie nie ma żadnej stacji paliwowej . Ale Cheated ma niestety rację , wiele jest nieuczciwych osób w tym zakładzie chcących jeździć z kimś za darmo.
zdjecie uzytkownika
boombox - 2014-09-07 19:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie rację z tymi żółtymi jeden ostatnio nawtykał się siemek i jak mówił to trzeba było używać wycieraczek tak soczyście mówił. Nic dziwnego więc jak na odizolce robią to samo
Wpieprzają aż im się uszy trzęsą. Potem mają pretensje do wszystkich ze nie traktuje się takich osób POWARZNIE.
Nawiasem mówiąc to są największe plotkary na zakładzie, nic dodać nic ująć.
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2014-09-08 00:08:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [boombox - 2014-09-07 19:10:12]:
I nie roby pełnią tylko funkcje brygadzistki a myślą że są na jakimś stanowisku i myślą że to upoważnia te panie do wykonywania za nie niektórych obowiązków za co biorą kase he he
zdjecie uzytkownika
xxxy - 2014-09-08 15:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
świetna impreza ,pozdrawiam tych co byli do końca ,a nie pozdrawiam tych którzy zlekceważyli pracowników przyszli na godzinę aby zabrać prowiant i zmienili lokal bo wolą ... :)dopowiedzcie sobie sami :)
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2014-09-10 11:39:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxy - 2014-09-08 15:27:05]:
Do bani a może inni woleli ladniejsze towarzystwo mieli powyżej uszu na co dzień poszli na lepszą imprezę nie marnując pięknej pogody nie mieli ochoty się dopijać i gadać kierownikom na swoich zmienników wzięli to za co zapłacili...znalazło by się jeszcze parę powodów ale nie które panie poczuły by się urazone he he
zdjecie uzytkownika
reni - 2014-09-10 12:38:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przydupasy poszły do oberży-kto zaniemógł odwieżli do domu-plotkary teżbyły bo następnego dnia dupy obrabiały Trzeba wyeliminować z imprez te osoby i bawiś sie w swoim sprawdzomym gronie.A /grupowe/ nie mające o niczym zielonego pojęcia a żerujące na mądrym planiście niech sie wezmą do nauki i roboty-pani ASIU-
zdjecie uzytkownika
xxxy - 2014-09-11 14:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ROMERO - 2014-09-10 11:39:29]:
Drogi ROMERO nie chodzi mi o zachowanie pań na imprezach bo jak się zachowują nie które to widać,ale o zachowanie nowego kierownika starej hali .Wszedł na chwilę nawet nie próbował się z nikim przywitać zabrał swoje stado z jednej i faworyzowanej zmiany i popłynął do kaczora .Panie kierowniku pan już nie jest kierownikiem jednej zmiany ale całej hali!!!
zdjecie uzytkownika
lalala - 2014-09-11 15:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no nie ma co najpierw pretensja bo jedni poszli do oberży jeszcze inni do kaczora . A ciebie nikt nie zaprosił?
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2014-09-12 09:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xxxy - 2014-09-11 14:14:15]:
Co prawda to prawda powiem więcej chętnie słuchał zauszników którzy mają dużo do powiedzenia za plecami ale robota w rękach się nie pali widocznie tak najlepiej pracować i nie chodzi tu o zaproszenie to do lalala który albo która ładnie śpiewa do ucha kierownika he he
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2014-09-12 09:21:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [reni - 2014-09-10 12:38:42]:
A mogły by się zająć swoimi bo nie które mają tak wielkie że powinny to zauważyć i zająć się obróbką he he
zdjecie uzytkownika
xxxy - 2014-09-12 12:38:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lalala - 2014-09-11 15:46:52]:
Wyobraź sobie, że zaprosili ,ale jakoś nikt już z nimi nie chce chodzić z wiadomych powodów ,kto był i widział to wie :)
zdjecie uzytkownika
życzliwy - 2014-09-14 23:59:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tej firmie tylko obrabianie dup uważa się za ciężką prace...a potem zamiast pracować to stoją plotkary i gadają o wszystkich tylko nie o sobie. bo oni i one święte są a nie jedno pewnie maja na swoim sumieniu. plotkarstwo rządzi i najlepiej później iść do góry na skargę i się pożalić na innych . Żałośni jesteście wszyscy którzy tam pracujecie :)
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2014-09-15 19:10:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niezle sie usmialem, jesli gadanie i plotkowanie to ciezka praca to ciekawe czym jest np praca na kopalnii albo przy produkcji gdzie ludzie pracuja po 12 godzin. bo pewnie sa takie miejsca na tym swiecie. a co do samego VOSS to nie ma tam mowy o wolnych stanowiskach teraz, bo w necie nic nie widzialem, a interesuje mnie tam praca
zdjecie uzytkownika
MQB - 2014-09-15 20:01:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A widzieliście to zdjęcie tego małego śmiesznego grupowego z MQB jak śpi na nocce na krześle :) krąży fotka po vosie :)
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2014-09-16 09:57:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hahaha - 2014-09-15 19:10:24]:
To tylko aluzje do osób które udają że pracują a w rzeczywistości wlazą w tyłki co nie którzy lubią z Ciebie się można uśmiać hahaha serio
zdjecie uzytkownika
Scr.. - 2014-09-19 14:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MQB - 2014-09-15 20:01:05]:
MQB....Zawsze tez mozesz sie polozyc spac jak tak mu zazdroscisz.
zdjecie uzytkownika
Scr.. - 2014-09-19 21:49:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MQB - 2014-09-15 20:01:05]:
A tak wogule to formuj te swoje przewodziki bo celu nie bedziesz mial a nie interesujesz sie co kto robi plotkarzu!
zdjecie uzytkownika
MQB - 2014-09-20 10:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pisze się w ogóle... młotku. Zapraszam do księgarni po słownik :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VOSS Automotive Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x