Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o VOSS Automotive Polska

Pracowałeś w firmie VOSS Automotive Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Joasia paradoksalna - 2014-11-01 16:38:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to co u Renia tatulo auto kupił, bo na starego peugota nic już nic nie mógł poderwać. Mamcia przyjedzie pranie zrobi obiad ugotuje, na dzi...czeki euro sypnie. Jak go widzę to mi się łacha z niego chce cisnąć. W całym vossie laski wiedzą że to baran i szuka gdzie i u, której pociupciać. A tu error gonią go jak psa nawet kumpel co nie dawno został kierasem mu już nie pomoże. A kedziorek przypisał już dawno na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e. Dobrze że z Remkiem nie pracuje bo bym do chyba utopił w kiblu.
zdjecie uzytkownika
IDIOTA ZE TU PISZE - 2014-11-02 11:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panie Prezesie Panu nie wstyd??PaN wie co mam na myśli PANU NIE WSTYD ZA TA BABAJEGE PANU NIE WSYYD ZA TEGO....PANIE PREZESIE ILE JESZCZE MUSZE WYPIC PIW ABY PAN SIE OBUDZIL JA WIEM PAN DUZO ZARABIA ALE PROSZE....COS MAM NAPISAC I ILE WYPIC ALKOHOLU ABY ZBLAZNIC SIE PISZAC TUTAJ BO UWAZAM SIE ZA BLAZNA I MUSIALEM DUZO WYPIC ABY TUAJ WEJSCI PANIE PREZESIE CZY PAN CHCE WYNAGRADZAC LUDZI ZA CIASTO PANIE PREZESIE ILE JESZCZE MUSZE WYPIC PROSZE ODPOWIEC
zdjecie uzytkownika
logo - 2014-11-02 13:54:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
CIEKAWY JESTEM JAK PRZEBIEGA PROCES REKRUTACJI OSÓB-NIE UBLIŻAJĄC NIKOMU,-MAJĄCĄ SZKOŁĘ ZAWODOWĄ NA STANOWISKA-BRYGADZISTÓW,GRUPOWYCH,PRACOWNIKÓW 5S.CHODZĄ W SWOICH PRYWATNYCH CIUCHACH Z ZESZYCIKAMI I BZDURY WYPISUJĄ.TO NIE CHODZI O KWALIFIKACJE A JEDYNIE ZNAJOMOŚCI.WSTYD PRZYJEŻDŻAJĄ NIEMCY A TU OSOBY PEŁNIĄCE WW STANOWISKA NI WZĄB NIEMICKIEGO
zdjecie uzytkownika
rex - 2014-11-02 19:34:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że to forum stało się obrzydliwym portalem plotkarskim do obrabiania tyłków swoim bliźnim z którymi przecież na co dzień pracujemy . A inni nie z VOSSU którzy to czytają mają niezły z nas ubaw. Ludzie opamiętajcie się .
zdjecie uzytkownika
Marzena - 2014-11-03 17:54:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No kędzior stary zbok chciałby zapylić wszystkie ładne laski w firmie , lecz niestety żadna mu nie chce dać . Ha ha
zdjecie uzytkownika
tjmtkmk - 2014-11-03 19:55:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znowu atrakcji szukacie?już nie ma się do kogo przyczepić to bzdury piszecie? same barany, nikt mądry!!!
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2014-11-04 08:18:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rex - 2014-11-02 19:34:18]:
Myślę że dużo prawdy się tu pisze a plotkują i obrabiają tylki panie brygadzistki z których jedna mogła by zmienić swój ala deo z cebulowego nawet na czosnkowy zawsze to odmiana apteki stoją otworem na takie przypadłości plotkuje też reszta kobiet a mogły by popatrzeć na siebie jedne plotkują z zazdrości a inne dlatego że nie są zauważane he he najgorsze są lizuski...w zasadzie ploty są wynoszone z pracy a denerwują się ci co mają coś do ukrycia
zdjecie uzytkownika
wafel - 2014-11-04 19:32:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co to pieczary ?
zdjecie uzytkownika
panna Migotka - 2014-11-05 14:20:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [IDIOTA ZE TU PISZE - 2014-11-02 11:39:08]:
Sporo musisz jeszcze wypić tego piwska. Ale mam pytanie bo pracujesz z nami i bierzesz te same pieniążki? I starcza tobie na te piwo za Te marne 1500 zł mieśęcznej pensji, czy mamusia tobie jak zwykle daje kasę łącznie z tatuażem? IDIOTO ZE TU PISZESZ odpowiesz mi?
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2014-11-06 07:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [panna Migotka - 2014-11-05 14:20:47]:
Chwalisz się czy żalisz że znasz te osobę może lepiej popatrzeć na siebie a do panny migotki wiele brakuje he he
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-11-06 17:52:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , kiepską macie dyscyplinę w tym zakładzie , skoro pozwalają wam wchodzić na halę produkcyjną z plecakiem .
zdjecie uzytkownika
Parker mieciu - 2014-11-08 03:13:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja jestesm zdania takiego. w Vossie p[raca jest super niejest ciezko na pieniadze nie nazekam poniewaz pracowalem w 6 roznych firmach produkcyjnych legnicy i wroclawiu wiec co do zarobkow wiem jak placa. wszedzie podobnie wiec ku ... a nienazekajcie ze dana firma malo placi bo wszystkie placa podobnie a jak cos to mogliscie issc na jakies studia lub do innej branzy co was ludzie naprawde juz na mozgi powalilo?
brak mi slow ze takie (usunięte przez administratora) z was nazekacie na tym forum na to jak tam jest zle jak cos tam cos tam jak tak to wypad lub morda w kubel i niepucowac sie do nikogo zacisnac zeby i robic czy wy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po podstawuwce durnie myslicie ze gdzie indziej bezie lepuiej] idzcie do starej faurecji zobaczycie jak fajnie tam jest. ja tam 2 lata robilem na produkcji przy wloknie szklanym za marna kase
wiem wiem to nie moj szczyt mozliwoscvi sam robie cale zycie na produkcji za marne grosze ale ciesze sie z tegio co mam prace i stały (usunięte przez administratora) dochud miesięczny. ..nienazekam ze 1500 bo wioem ze w kazdej firmie produkcyjnej daja podobnie . A ze niezarabiam teraz 4000 tys zl mies. moge miec pretensje do siebie ze niepotoczylem swojego losu inaczej (usunięte przez administratora)hejterow .PS ci co w firmie plotkuja czyli prawie wszyscy ,tez sa warci siebie wsumie gdyby nie ludzie i ich zaklamanie wszystko byloby piekne w tej firmie
zdjecie uzytkownika
hmm - 2014-11-08 08:41:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak się nie podoba do (usunięte przez administratora) i tyle, ruszcie swoje (usunięte przez administratora)i znajdźcie sobie inna prace lepiej płatną a nie tylko narzekacie ze mało płacą a to a tamto. pozdrawiam stara linie plotkary górą :)
zdjecie uzytkownika
NOMERO - 2014-11-08 09:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hmm - 2014-11-08 08:41:04]:
Plotkary które [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabiają ale nie patrzą na swoje niekiedy grube dupska wydaje mi się że właśnie do nich hmm się zalicza żenada zawsze mnie bierze na wymioty gdy widzę grube dupska poutykane w obcisłych spodniach a kobiety powinny być zgrabne i eleganckie a hmm raczej do takich nie zalicza się he he
zdjecie uzytkownika
hmmm... - 2014-11-11 18:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Casting na najwiekszego podpier......cza w tym zakladzie!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
hmm - 2014-11-11 18:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NOMERO - 2014-11-08 09:37:28]:
znasz mnie ze tak piszesz? wiesz kim jestem? ze piszesz o mnie Nomero? popatrz na siebie lepiej
zdjecie uzytkownika
hm - 2014-11-12 15:44:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest taka jedna p.G
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2014-11-14 11:27:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Patrzę i co za to od takiej osoby jak hm to raczej odwraca się głowę sorry ale wkradł się błąd do mojego nicku widzę ż kogoś coś ubodło he he Jesteś osobą która by chciała uwagi ale wymaga współczucia
zdjecie uzytkownika
legniczanka - 2014-11-18 12:48:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej mam pytanie jak sie pracuje w waszej firmie? Bo chcialabym sie przyjac ze sluchu slyszalam ze nawet w pozadku,
zdjecie uzytkownika
scr... - 2014-11-18 16:18:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [legniczanka - 2014-11-18 12:48:31]:
Taaaa....i ponad 2 tys.sie zarabia.Jesli mozesz to omijaj firme szerokim lukiem...chyba ze za 1500 chcesz pracowac.Pozdrawiam:)
zdjecie uzytkownika
pracownik v - 2014-11-19 15:04:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak sie pracuje w vossie? SUPER! 1500 na rękę jest, podpier..na każdym kroku, setki płacone co 3 miesiące i banda nierobów. tylko sie przyjmować. powodzenia!
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2014-11-20 09:32:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRAWDA tak właśnie jest w tej firmie
zdjecie uzytkownika
normalny - 2014-11-23 15:59:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ahhaahah ludzie jestescie wszyscy jacys nienormalni, Nie pasuje robota ? To won ! Swoje trzeba robic a nie przez cala zmiane ploty kto kogo gdzie i co. Zycia wlasnego nie macie czy co ? Żałosne .
Pozdrawiam zwyczajnych zwykłych ludzi którzy robią swoje i nie pitolą głupot na innych ;)
zdjecie uzytkownika
rex - 2014-11-25 17:56:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik v - 2014-11-19 15:04:39]:
Prawdziwemu nierobowi w każdej firmie będzie zawsze zle , i zawsze będzie mu się wielka krzywda działa bo za mało zarabia . Narzekać to każdy głupi potrafi .
zdjecie uzytkownika
Wilk - 2014-11-28 12:35:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Były pracownik - 2014-10-31 20:05:49]:
Obywatele nie obgadujcie sie nawzajem-nikt nie jest doskonaly,tak nas Pan Bóg stworzył i tacy jesteśmy!,to nasz rząd doprowadza nas do bezradnosci i popadanie w absurdy i wywody róznego rodzaju.To że ktoś ma znajomości sprowadza nas do tego że pracujemy za te marne grosze na 3 zmiany,Józef Piłsudski napewno nie był by dumny z tego co sie dzieje z nami!!!,wiadomo kto wymyslił komory gazowe i obozy zagłady podzczas wojny.To bardzo przykre że Cholsztaplerzy są byli i bedą współpracować aby nazbierać walizke kasy która sie im nieprzyda na 2 Świat!!!.Zostaliśmy zniewoleni i nasza bezradność jest straszna do póki niezaczniemy sie szanować nawzajem bez podziałów na fakultety,bo tak naprawde stanowimy jedność!!!.

P_W
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VOSS Automotive Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy VOSS Automotive Polska ?
Zadaj pytanie
x