Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o VOSS Automotive Polska

Pracowałeś w firmie VOSS Automotive Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ROERO - 2015-04-13 06:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LILA - 2015-04-01 21:20:00]:
Miło można spędzać czas z rodziną chyba że się jej nie ma albo nie docenia i przyjaciółmi w inny przypadku zostają imprezki zakładowe z własną dostawą alkoholu i wtedy lila staje się w miarę ładna i może liczyć na zainteresowanie z finałem tylko gorzej po dojściu do siebie dla zainteresowanego jak przejrzy na oczy he he i wtedy życie dla lili nie jest nudne bo coś na takiej imprezce wyrwała to wcale nie jest popaprane he he myślę że zazdrościsz osobą którzy normalnie się bawią nawet przy alkoholu i nie mają kaca moralnego ale lila chyba juz go nie posiada he he
zdjecie uzytkownika
SRO MERO - 2015-04-21 17:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sami plotkarze , konfidenci i donosiciele tu pracują , masakra .
zdjecie uzytkownika
bez nicka - 2015-05-02 01:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są u państwa przyjęcia i jakie zarobki mozna się spodziewać
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-06-01 12:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki zależa jak leżą:)raz dobre raz złe,alecniecłam się koleszko koza je patyki i sie nie łamie:)

zapraszamy....
zdjecie uzytkownika
;) - 2015-06-02 19:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie który kierownik zmianowy na MQB jest najlepszy-piszcie bo nie wiem na którą zmianę mam iść
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2015-06-17 05:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy są ok jak umiesz się wciskać a sądząc po pytaniu to tak he he
zdjecie uzytkownika
omg - 2015-06-21 17:11:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wczasy pod gruszą 100 zł jeśli masz nadgodziny :)
zdjecie uzytkownika
gmo - 2015-06-24 15:36:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wystarczy na suchary i paprykarz z Biedronki (na tydzień )
zdjecie uzytkownika
na chwile - 2015-06-26 22:40:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytałam Wasze wypowiedzi i bardzo mnie rozbawiliscie. Ludzie! nie macie co w wolnym czasie robic tylko o pracy gadac?! Nauczcie sie oddzielac prace od domu. "wszedzie dobrze tam gdzie nas nie ma ! " a i tak bedziecie zapierniczac za takie marne stawki bo nikt utrzymywac Was nie bedzie ! wiec skonczcie pieprzyc bzdury. Premii nie ma? oj jak mi przykro ! premie juz wszedzie poucinali i co mamy za to sobie zyly podcinac? Jezeli chodzi o VOSS , Lear ... wcale nie są złe warunki. Zatrudnijcie się do Amazonu to przekonacie sie co to znaczy prawdziwy obóz pracy jak będziecie mieli wyliczany czas co do sekundy. Narka. Bawcie sie dalej w marnowaniu czasu na rzeczy na ktore i tak wplywu nie mamy ;)
zdjecie uzytkownika
fifo - 2015-06-28 12:12:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to dobrze , ze od samego początku jak tu pracuje nie naleze do tego chorego związku zwanego zawodowymi . I nigdy się nie zapisze .
zdjecie uzytkownika
Ciekawy - 2015-06-30 17:01:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda,że dają wam 19 zł na godzine ? Ile tak średnio można zarobić ?
zdjecie uzytkownika
answer - 2015-07-01 20:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto Ci takich bajek naopowiadal ? Wierzysz w kazda scieme jaka usłyszysz .
zdjecie uzytkownika
luj parkowy - 2015-07-03 19:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
19? Ja mam 23 zł.
zdjecie uzytkownika
shadown - 2015-07-13 14:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
23 to ty chyba marzysz o tym na rozmowie powiedziano o wynagrodzeniu 1700 brutto dziękuje dowodzenia odradzam strata czasu
zdjecie uzytkownika
Alt - 2015-07-25 22:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widze ze mało kto ma teraz odwage pisać prawde , boja się namierzenia po IP i zemsty przelozonego .Gdzie się podziali dawni kozacy.
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2015-07-28 20:00:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Alt - 2015-07-25 22:33:43]:
Na jaki temat zarobków lizusów nierobów kręcących się po różnych stanowiskach tylko nie swoich i to za przyzwoleniem brygadzistek które wysługują się cudzymi rękoma czy kierownika i jego świty he he
zdjecie uzytkownika
przemyślenia - 2015-07-29 17:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...Widzę ciężarówki. Słyszę pęknięcie przewodu w pierwszej i nagle zaczęła płonąć. Wszystko dzieje się na autostradzie, widok niesamowity, ponieważ już pięć samochodów płonie. Czy komuś coś się stało? Nie wiem. Chmura czarnego dymu wszystko zakryła. W oddali ta druga hamuje bezsilnie, coś wycieka z kół jakby złączka pękła, płyn się wylewa...zdążyła się zatrzymać lecz na barierach ochronnych tuż przed jakimś Vanem, którym podrużuje pięcioosobowa rodzina. Wszyscy odetchneli z ulgą, udało się wszyscy cali. Gdy nagle w poślizg wpada Jeep na tym samym płynie, który jeszcze dziesięć minut temu krążył wydawałoby się w dobrej złączce, teraz Jeep sunie jak sankiw zimie po świeżo ubitym śniegu, sunie wprost na Vana, gdzie jeszcze przed chwilą wszyscy odetchnęli z ulgą teraz znów pełna napięcia sytuacja mrozi krew w żyłach wszystkim pasażerom Vana. Czy zgineli? Czy żyją? Dym z pierwszej ciężarówki wszystko znów przysłonił, próbuję zobaczyć, dowiedzieć się, pewien niepokuj mnie ogarnął i znów nasuwa się pytanie: czy żyją, czy nie? ...Gdy nagle budzę się przysnąwszy na fotelu, gwizd i para z czajnika daje znać, że na herbatę nadszedł czas. W głowie powstaje pytanie: czy QS przeszkolił pracownika, który wykona DOBRZE swe zadanie...
zdjecie uzytkownika
:》 - 2015-07-29 18:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo mądre przemyślenia żeby każdy chociaż raz będąc w pracy, produkując przewód pomyślał o czymś takim ,co może się stać gdy my pracownicy produkując przewody, popełniamy błędy
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-08-01 12:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy macie jakieś opinie o voss fluid zarobki,socjal i czy tam ręce też tak bolą jak MQB
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-01 19:54:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
Alt :( - 2015-08-01 19:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [przemyślenia - 2015-07-29 17:49:28]:
Rob wszystko w pracy jak należy, a nic takiego nikomu i nigdy się nie stanie .A tymczasem popracuj nad swoja ortografia .
zdjecie uzytkownika
;) - 2015-08-01 22:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Alt :( - 2015-08-01 19:55:47]:
nie skupiajmy się na ortografii,lecz na tym co tu jest napisane,to daje do myślenie,a nie zajmujemy się plotkami,obgadywaniem innych,na samą myśl robi się niedobrze.
zdjecie uzytkownika
gimi gimi - 2015-08-20 19:11:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mi siė dobrze pracuje i zmiana fajna na SCR,tylko żeby były trochę lepsze zarobki :-)
zdjecie uzytkownika
simon - 2015-08-24 17:41:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już przestańcie z siebie robić takich strażników ortografii, czy purystów językowych. To jest mało istotne dla tematu warunków pracy w voss automative. Napiszcie mi lepiej, czy sa tutaj także normalni ludzie, z którymi da się pogadać na luzie i bez spiny. Bo jak czytam o plotkach i obgadywaniu to raczej nie chciałbym pracować w takiej atmosferze.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-27 06:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
selektywny - 2015-08-27 06:16:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Państwa czy ktoś wie jak wygląda praca w utrzymaniu ruchu? Czy są tam kompetentni mechanicy, ktorzy znają się na rzeczy i przyuczą nowego elektro-mechanika ??
zdjecie uzytkownika
alt - 2015-08-27 19:08:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [simon - 2015-08-24 17:41:44]:
Wielka cnota nad cnotami , trzymać język za zębami , zwłaszcza między plotkarzami i konfidentami .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VOSS Automotive Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy VOSS Automotive Polska ?
Zadaj pytanie
alert