Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o VOSS Automotive Polska

Pracowałeś w firmie VOSS Automotive Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
foster - 2016-01-18 21:10:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [€ - 2016-01-18 07:44:21]:
Jeśli chodzi o pracę w branzy automotive to VOSS jest dobrą firmą ze względu na wynagrodzenia gdyż nie ma z nimi problemów a to nie jest wcale taka oczywista sprawa
zdjecie uzytkownika
mqb - 2016-01-19 01:17:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedyś to grupowi pracowali jak należy. A teraz , ludzi na HT nie ma a grupowy M.G. zamiast pomóc to się buja cały dzień.
zdjecie uzytkownika
Marlena - 2016-01-19 16:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wychodzisz i się odbijasz to masz zapłacone za tyle godzin ile byłeś w pracy. Potracają to z wypłaty i jest to uwzględnione na fiszce. Jeśli nie podoba Ci się, ze ktoś inny kończy wcześniej to też idź. Na siłę Cię nikt nie trzyma.
zdjecie uzytkownika
Goguś - 2016-01-20 21:14:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@foster prawda, że wynagrodzenia zawsze na czas i wcale nie są jakieś niskie, wiec narzekać nie można. I dlatego w sumie chcę się u nich zatrudnić. Mają nowe oferty na Legnicę. Dla mnie idealna jest na specjalistę ds. logistyki, ale może komuś się spodoba inżynier przygotowania produktu. Zapewniają umowę o pracę i przyjemna atmosferę, a coś już o tym słyszałem i wiem, że ludzie pomocni.
zdjecie uzytkownika
Q - 2016-01-21 05:47:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale gdzie? O czym ty mówisz,ostatnio atmosfera jak na stypie ,każdy tylko o jednym kiedy przelew ale nikt sie nie zastanowi jaki to wstyd dla zakładu itd .Więcej aut służbowych na terenie zakładu niz kierowników to nie jest miejsce na parkowanie ,co to za wyjątki rozumiem zarząd i goście ale ten sznur aut po drugiej stronie to co hrabstwo my parkujemy na nie równym parkingu okradaja auta nas nikt nie żałuję.I potrzebne było to ?kupno tyle służbowych aut ,rozumiem zarząd ale po co ta reszta a rowerami to nie łaska kondycja ,zdrowie i figura .Mam nadzieję ze nic nowego sie nie urodzi bo to dopiero początek nowego roku :-)
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-01-21 07:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I hrabiostwo sobie jeździ gdzie dusza zapragnie! przecież paliwo i autko za darmo nie.. to jest auto służbowe czy prywatne? Ale kur..na premie to nie ma.
zdjecie uzytkownika
Do xxx - 2016-01-21 08:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moim zdaniem powinno być tak kilometry z domu do pracy przeliczyć ? na spalanie paliwa ,odczyt rocznego przebiegu i kwita wilk syty i owca cała .Czepiają sie produkcji a tu trzeba zacząć nie od owoców tylko od drzewa ,może w końcu sie skończy .Kiedyś do pracy przychodziło sie z chęcią teraz niewiadomo komu ufać jak takie numery wychodzą co chwilę ,teraz fotograf nastał mój Boże firma tak sie zmieniła że masakra :-(
zdjecie uzytkownika
Lemur - 2016-01-21 17:23:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak naprawdę to zarząd sam pod sobą dołki kopie. Im więcej będą mam zabierać i pilnować dyscypliny na każdym kroku, tym jest gorsza atmosfera. Może by tak przestać zniechęcać ludzi do przechodzenia do pracy. Tylko jak mamy nie chodzić na chorobowe, skoro ani kasa atmosfera jest nie w porządku. O nowym kierowniku to szkoda gadać. Nawet dyrektor powie "dzień dobry" i poda rękę pracownikowi. No ale widać Pan Dawid jest chyba z wyższych sfer, ze go na to nie stać. Brak kultury. Może niech się najpierw dobrze zapozna z firmą i jej funkcjonowaniem a potem decyduje o karceniu pracowników. A codzienne fotografie na całej hali to chyba do albumu zbiera. Szkoda, ze zatrudniają na takie stanowiska osoby, które nie mają pojęcia o współpracy z ludźmi i zapominają ze nie są właścicielami tej firmy i nie płacą wypłat z własnej kieszeni. Wszyscy jesteśmy równymi. Niektórzy jednak uważają inaczej.
zdjecie uzytkownika
mery - 2016-01-21 18:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to co się ostatnio dzieje woła o pomstę do nieba.jesteśmy zszokowani..brak słów..
zdjecie uzytkownika
banan - 2016-01-22 10:53:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dalej niema zyskow na koncie ale sa nowe autka sluzbowe na parkingu,szefowie pewnych dzialow wybudowali sobie domy za kase firmy a ludzie pracowali w soboty i chorzy bo liczyli na zyski a tu niespodzianka VOSS ich wykiwal.
zdjecie uzytkownika
Odp do banan - 2016-01-22 13:32:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie zyski masz tu udziały banan? Pan który sie wybudował będzie musiał odpowiedzieć za swoje błędy! Samochody były i będą teraz produkcja znowu po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dostanie bo gdzieś trzeba urwać ( maszyny sie psuja ,helikoptery,brak narzędzi)teraz BA kierownik szybko nie podpisze bo będzie sie bał i co robić bo wysyłka .W [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie poprzewracało na wyższych stanowiskach !!!!! Miało być lepiej kiedyś nie było tyle osób do rządzenia i szło teraz jeden drugiemu pisze emel a siedzą na przeciwko siebie po to aby piłeczkę odbić jeden drugiemu.Szok
zdjecie uzytkownika
Yzx - 2016-01-22 13:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja powiem pod innym kątem.Panie Prezesie rozpuscili sie pracownicy na każdym dziale podkreślam na każdym ,chodzą ubrani jak chcą ,w swoich prywatnych ciuchach h............wie kto ?co to z kąt? bez obuwia ochronego tylko gadka ja na chwilkę na produkcję nie wchodzę.Jakąś k.........rewia mody .Mamy standaryzacje 5S ,standaryzacjie ubioru do produkcji a gdzie reszta dlaczego jest pozwalane na takie rzeczy.Kto pozwala pracownikowi wejść na halę bez obuwia zmiennego to powinno dotyczyć ewidetnie wszystich nie ma wyjatku nawet Zarząd! nie stosujesz sie to po premii. A co do ubioru to masakra wchodzi to na stanowisko ani me ani be niewiesz czy to zewnątrz czy swój pokreci sie weźmie złaczke powie albo nie i idzie ,miał by strój odpowiedni do swojego działu to przynajmniej wiesz kto to ?Ale od produkcji sie wymaga ,zabiera ,kara,oczekuję a reszta to PAŃSTWO W PAŃSTWIE!!! niby jedna firmą jesteśmy :'(
zdjecie uzytkownika
gdzie nasze zyski - 2016-01-22 17:20:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie te zyski?!!! Co pewnie znowu za tydzień tak? a za tydzień będzie ze w lutym.! chamstwo tam na górze siedzi ale to już każdy wie.
zdjecie uzytkownika
mqb - 2016-01-22 18:14:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak gównianej opinii ta firma jescze nie miała. Jeden wielki cyrk. A Pan Prezes albo naprawdę nie wie co się dzieje albo tylko udaje. Jescze dwa lata temu chcialo się tutaj pracować a teraz to porażka po całości. Burdel jakich mało. Każdy robi co chce. Panie Prezesie proszę zadbać o firmę zanim stoczymy się na samo dno.
zdjecie uzytkownika
koxu - 2016-01-22 18:50:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gdzie nasze zyski - 2016-01-22 17:20:05]:
Obiecanki cacanki , a głupiemu radość.
zdjecie uzytkownika
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 2016-01-22 20:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koxu - 2016-01-22 18:50:59]:
;)
zdjecie uzytkownika
voss - 2016-01-23 08:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie jest prezes tak wogóle i jego drugi kolega Elvis?:) znowu jakiś wypad na imprezkę? Nawet na zebraniu ich nie było przed wigilią i nie pokazywali tych swoich wykresów które w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszyscy mają..gdzie te zyski które obiecaliście panowie? wstyd i żenada!
zdjecie uzytkownika
cestym876 - 2016-01-23 08:17:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, wiecie jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na specjalistę ds. logistyki? Interesuje mnie to ogłoszenie, bo zapewniona jest umowa o pracę i jest możliwe dofinansowanie do zajęć sportowych.
zdjecie uzytkownika
vossowianka - 2016-01-23 08:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wypadalo by chociaz zejsc do ludzi i wyjasnic sytuacje bo przeciez na zebraniu przed świętami wyrażnie nam obiecano zyskowe w styczniu.więc dlaczego nas zwodzicie???
zdjecie uzytkownika
mqb - 2016-01-23 14:46:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nowi brygadziści i grupowi to jakieś nieporozumienie. Marcin M. Paweł P. Młode cwaniaki nieznające sie na niczym. Potrafią tylko strzelać z ucha i włazić w d...e kierownikom. To im wychodzi najlepiej. Podnóżki Dawida K. Gdyby nie kierownik zmiany Rafał to schowaliby się w kącie i płakali z bezradności. Jak to napisali na fejsie- ekipa trzymająca władzę. Hehehe. Co za buractwo :)
zdjecie uzytkownika
mqb - 2016-01-24 11:55:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hehe :)
zdjecie uzytkownika
malutka - 2016-01-25 12:15:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może juz nie skupiajmy się na tym kto ciepły a kto nie tylko wróćmy do głównego tematu, jestem zainteresowana pracą u nich jako inżynier przygotowania produktu moze ktoś miał doświadczenie na tym stanowisku? ciekawe, podobno od razu dają umowę o pracę
zdjecie uzytkownika
Odp do malutka - 2016-01-25 15:56:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjdz to zobaczysz .Madrala opinii potrzebujeszA
zdjecie uzytkownika
taki sobie - 2016-01-26 10:00:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
juz raczej tych zyskow czy jak to zwano nie wyplaca,ludzie macie nauczke nie przychodzic do pracy chorzy bo wam szkoda tych zyskow tylko na L4 ile sie da.w soboty niech tez sobie sami kierownicy robia.podobno jescze zwiazki z zarzadem sie dogadaly i beda rozliczac nadgodziny nie co kwartal ale co 4 miesiace brawo zwiazkowcy.
zdjecie uzytkownika
Kiki - 2016-01-26 10:11:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba wszyscy przestali wierzyć, że te zyski kiedykolwiek będą. W vossie podnoszą wszystko: wymogi, cele, tylko WYPŁATA wciąż taka sama! A zastanawiali się panowie jakby to było gdyby zakład zrobił strajk na kilka dni, tak jak w Faureci? Nagle by się znalazły pieniądze na wszystko, bo jakby to doszło do waszych klientów, to opinię voss miałby nie najlepszą. Ale! przecież mamy jeszcze cudowny zarząd! Stanęliby z pewnością na nasze stanowiska i ramie w ramie pracowali wtedy za nas, żeby tylko produkcja szła. Hahaha, z pewnością. Nie róbcie z ludzi wariatów.
zdjecie uzytkownika
ODP:taki sobie - 2016-01-26 12:54:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A więc ,,Taki Sobie'' jeśli się wypowiadasz na temat komisji związkowej to się doinformuj a potem wypowiedź na ten temat .Zapraszam cię do biura i uzyskasz pełną informacje no ale ty do odważnych nie należysz ukrywasz się pod ,,Taki sobie,, cwaniak .Pozdrowienia Komisja
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-01-26 15:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta wasza KOMISJA to same nieroby które nic nie potrafią załatwić. rozwiązać to!
zdjecie uzytkownika
taki sobie - 2016-01-26 15:38:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ODP:taki sobie - 2016-01-26 12:54:24]:
komisjo a jest inaczej.
zdjecie uzytkownika
ODP XYZ - 2016-01-26 17:41:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo pozdrawiamy Komisja ,Zapraszam na ostatni piątek miesiąca do zarządu z żalami ,wszystkich tchórzy którzy potrafią klepać z ukrycia jakby nie było związków to ciekawe na kogo byś pisał ,po za tym zawsze można założyć swoją organizację i pokazać na co ją stać, bo mówią że do odważnych świat należy.
zdjecie uzytkownika
mqb - 2016-01-26 19:22:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A komisja taka odważna to może się sama przedstawi skoro nie jest tchórzem:) Pracuję kupę lat w vossie i nie przypominam sobie żeby zrobili coś dobrego. Oprócz pijackich imprez dwa razy do roku.Do Solidarności wam bardzo daleko. Wasza nazwa powinna brzmieć "SOLIDARNIE WCHODZIMY PREZESOM I KIEROWNIKOM W PUPCIĘ" tyle w temacie :)
zdjecie uzytkownika
xxxy - 2016-01-26 19:32:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo interesująca rozmowa. Kierownik UR nakradł a gejowi się dostało !!! Brawo za wyczucie i trafne a zarazem żenujące wpisy .
zdjecie uzytkownika
Rudi - 2016-01-26 22:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I znowu cały zaklad skupia się na sprawach łóżkowych.To żenujące i pokazuje jakimi jesteśmy burakami.Wystarczy przypomnieć sprawe z przed pół roku kiedy pracownik porzucił prace bo był szykanowany.Skupmy sie na warunkach pracy błagam!!!
zdjecie uzytkownika
taki sobie - 2016-01-27 09:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Komisjo przekazcie zalodze rzetelne informacje na temet zyskow bo od tego jestescie zeby czegos sie dowiedziec,chyba ze macie zakaz i wyjasnijcie rozliczenie nadgodzina z kwartalu na cztery miesiace.Skadten pomysl.
zdjecie uzytkownika
mqb - 2016-01-27 19:53:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemka. Mam pytanko. Nie wiecie może czy cygan ma patelnie żeliwne do sprzedania?
zdjecie uzytkownika
? - 2016-01-28 08:32:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy są jakieś przyjęcia, obecnie szukam pracy .Bezrobotny:(
zdjecie uzytkownika
voss - 2016-01-28 17:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Składaj podanie bo chyba jakieś są, najlepiej przez kogoś kto tu pracuje, większa szansa.
zdjecie uzytkownika
koxu - 2016-01-29 07:21:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Rudi - 2016-01-26 22:14:18]:
Masz absolutną rację kolego , w tej firmie kwitnie rasizm i nietolerancja , przydałoby się ludziom jakieś szkolenie z tego tematu , albo artykuł w naszej gazetce o tym . Trzeba być człowiekiem , żeby zrozumieć innego człowieka .
zdjecie uzytkownika
mqb - 2016-01-29 11:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No ludziska z mqb, zapowiada nam się wypłata wszechczasów. Wydajność wynosi 91% co oznacza że premia wyniesie 210zł tak więc nie liczyłbym na więcej niż 1550zł. To jest kpina!!!! Zdechniemy z głodu w tej firmie. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Pan X - 2016-01-29 12:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam pracy w wyżej wymienionej firmie. Niedbalstwo, bardzo duży stres pracowników, karanie pracowników za to że nie odbili się bo zapomnieli, za to że ktoś poszedł skorzystać z WC, starają się kierownicze stanowiska dogadywać tak aby łamać kodeksowy wymiar czasu pracy tak aby ludzie się nie odbijali i przychodzili na nadgodziny. na kolejny miesiąc kierownik przyjdzie przepraszam ale Panu za te dni nie zapłacę. Karanie pracowników za spóźnienie nie z twojej winy, niestety autobus się spóźnił. Brak jakichkolwiek związków zawodowych stających za człowiekiem, całoroczne dodatki za wszystko to może maks 550zł. na produkcji wiele nie zarobić. co miesiąc nie dostaniesz pełnej premii bo i tak zabiorą. normy produkcyjne co chwile podnoszą i ludzie się nie wyrabiają. Jeśli masz możliwość iść do innej firmy nawet się nie zastanawiaj. nawet 2 tys zł nikt nigdy z produkcji nie widział na wypłacie.
zdjecie uzytkownika
! - 2016-01-30 09:51:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Dlaczego się zgadzacie na nadgodziny? ,nie odbijając się ?sami na to pozwalacie!!! cel sami się wykazujecie! masz prawo korzystać WC co to za bzdury !!!!!nad kierownikiem jest jeszcze jego przełożony, o problemach trzeba rozmawiać .
zdjecie uzytkownika
Wojciech - 2016-02-01 14:18:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do ! myślisz że to tylko i wyłącznie wina pracowników ? Podejrzewam, że gdyby zatrudnienie było bardziej optymalne łatwiej byłoby zapanować nad chorobwymi etc. Tym bardziej, że podstawa ~2k nie jest wcale taka zła.
zdjecie uzytkownika
mqb - 2016-02-03 07:04:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Złodzieje Złodzieje Złodzieje Złodzieje Złodzieje Złodzieje !!!!!!!!!! 210zł premii !!!!
zdjecie uzytkownika
mqb2 - 2016-02-03 16:29:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe co na to nasze szanowne związki które tak podobno bronią pracowników jak nas okradają? ale oni tylko potrafią pisać na forum..
zdjecie uzytkownika
MqB - 2016-02-03 17:29:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A co ci zwiazki pomoga...nic! To co im gora powie tak ma byc inaczej dawno juz zwiazkow by nie bylo.Dla zainteresowanych proponuje zrobic sobie piatek wolny,nz,oddac krew itd.Nie dajcie sie zastraszyc bo inaczej premi nigdy nie bedziecie mieli pelnej.
zdjecie uzytkownika
brak słów - 2016-02-03 23:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
my jako pracownicy zacznijmy cos robić a nie tylko gderamy na stanowiskach a ruchu do przodu nie robimy,widocznie lubimy gdy nam zabierają premie żle sie dzieje w tym zakładzie a co najgorsze wsparcia nie ma w nikim
zdjecie uzytkownika
Vossowska - 2016-02-04 07:24:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolejne cięcia bo kolejny remont w firmie z czego prezesi mają sobie nowe biura robić?nowy rok to tylko czekać aż kolejne nowe fury pojawia się przed firmą bo przecież obecne już są za stare... Szkoda że kosztem pracowników odbywają się większe " imprezy" w firmie.
zdjecie uzytkownika
lulka7777 - 2016-02-06 16:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gdzie i kiedy ta imprezka zakładowa chętnie się przyłączę heeee
zdjecie uzytkownika
kiniol - 2016-02-07 13:39:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tam zaopatrzenie UR dziala? Laski daja rade?
zdjecie uzytkownika
Legniczanin - 2016-02-07 20:02:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tyle jakby ludzie odeszli od stanowiska pracy i sie zbuntowali ze nie pracuja dopoki nie dostana podwyzek to ciekawe co by zrobili prezesi wszystkich nie zwolnia a zwiazki to sa potrzebne w tym vosie jak psu gwizdek na chuju podczas polowania nic nie walcza tylko imprezy i nic po za tym w Zlotoryji niedlugo powstanie nowy zaklad Borgers chyba czas zwijac zagle niedlugo bo kariery juz w vosie sie nie zrobi przy obecnym kierownictwie
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-02-07 23:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to mówią " do tanga trzeba dwojga". W tym wypadku wszystkich, w przeciwnym razie nic się nie wskóra. A co do kariery, to owszem jest ona przewidziana ale tylko dla nielicznych. Oczywiście doskonale rozumiem, że nie o dosłowne rozumienia słowa kariery chodzi ale o pracę samą w sobie. Nie mniej jednak jakby się zastanowić nad sensem awansu co poniektórych, to nie wiadomo czy się śmiać, czy płakać.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VOSS Automotive Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert