Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o VOSS Automotive Polska

Pracowałeś w firmie VOSS Automotive Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
thomson - 2016-03-25 15:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proletariusze wszystkich krajów łączcie się !!!
zdjecie uzytkownika
olek - 2016-03-26 10:09:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba ktoś chce zrobić na złość firmie zwyczajnie, trudno mi uwierzyć w to, że jest tak źle skoro nawet w ogłoszeniu na elektromechanika dają umowę o prace, socjal itp.
zdjecie uzytkownika
Bolek - 2016-03-26 13:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie jest wcale tak źle! Ludzie wypisujecie bzdury! Dostaliśmy znaczące podwyżki od kwietnia i dalej narzekacie! Podnieśli frekwencyjną,podstawę do 1960 zł.+premia- 620 zł. i dalej wam źle ludziska?! Co się z wami dzieje? Przestańcie już narzekać i weźcie się sumiennie do pracy i dziękujcie Panu Bogu,że macie pracę...
zdjecie uzytkownika
olik - 2016-03-28 13:13:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naprawdę of kwietnia wprowadziła takie duże podwyżki @Bolek? Naprawdę dobrze to słyszeć. Może po pierwszej wyższej wypłacie te narzekania trochę ucichną ;)
zdjecie uzytkownika
trochę zadowolona - 2016-03-29 21:50:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [olik - 2016-03-28 13:13:33]:
Podwyżki są ale zapomnieliście dodać, że ta premia 620 zł to za 103% wydajności, którą to cięzko zrobić. Zrobiliśmy przez cały tamten rok średnio 102% i nawet i więcej a więc dlaczego stale nam zabierano z premii niemałe kwoty nie mówiąc o zyskach a naprawdę o ochłapach. Czy to na poczet tego z biura kolesia co zrobił przekręty to nam się zabiera z premii?
zdjecie uzytkownika
tomcio - 2016-03-30 14:58:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z nowych ofert pracy jest ta jako Elektromechanik Utrzymania Ruchu tylko nie wiem jak ona wygląda tak naparwde, bo można tutaj zarobić do 3 tys na podstawie.
zdjecie uzytkownika
figo fago power ding dong - 2016-03-31 11:52:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administrator) mnie trafie ludzie czy wy jaj nie macie!!!!!! Kierownictwo specjalnie sabotuje pracę na terenie MQB. Dlaczego wy bez jajowi ludzie tego nie poruszycie????!!!!!!! Cieszycie się jak głupi nakrętką od śrubki!!!!!!
Pokażcie że macie wysokie IQ i zacznijcie dochodzić prawdy, szukajcie gdzie ludzie w żółtych podkoszulkach popełniają błędy, i pokazujcie im to palcem przy wszystkich może to ich czegoś nauczy!!!! Dlaczego nie ścigacie tych co błędnymi decyzjami doprowadzają do tego że nie macie premii z ich winy??? Mówię tu o planistach, brygadzistach, grupowych, jak i o kierowniku.... wiadomo o którego chodzi. Oni popełnią błąd zabiorą premię i łapki sobie otrzepią bo ludzie nie mają odwagi mu tego wypomnieć. Teraz macie szansę od kiedy jest nowy dyrektor... co prawda już tu kiedyś pracował. Ale z tego co pamiętam jego drzwi zawsze stały otworem dla podwładnych... może on w końcu zrobi porządek z tym motłochem... pozdrawiam i nie odpisujcie na moją wiadomość nie interesują mnie wpisy od ludzi typu"stare dewoty"
zdjecie uzytkownika
As - 2016-03-31 20:29:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
odpowiedzcie sobie na pytanie gdzie jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i DLACZEGO Was tam nie ma...? jest jak wszędzie więc nie użalajcie sie nad swoją dolą... malkontenci i anonimowi plotkarze
zdjecie uzytkownika
hehe - 2016-04-01 14:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mówiłem że mały nieudacznik w brylach z mqb to konfident :) uważajcie ludziska na tą kalekę emocjonalną bo niezła z niego bita pała ;) pozdrowionka dla normalnych.
zdjecie uzytkownika
Raj - 2016-04-01 15:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się @hehe skąd Ty bierzesz tyle jadu, żmije chodujesz wieczorami w ramach hobby? wydaje mi się, że powinniśmy skupić się na warunkach pracy
zdjecie uzytkownika
tralala - 2016-04-01 16:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No niestety ale hehe ma rację. Ten kurdupel nieźle wali z ucha. Ale taka już jego natura. Kto się k...ą urodził kanarkiem nie zdechnie.Zresztą ,wszyscy żółci to niezłe towarzystwo.
zdjecie uzytkownika
MqB - 2016-04-01 17:34:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Karma sie obroci przeciwko tej malej smiesznej gnidzie w brylach
zdjecie uzytkownika
A35 - 2016-04-01 19:07:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwolnienia bolą... Czas wylewac złość na forum :)
zdjecie uzytkownika
;) - 2016-04-01 19:36:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to się wszyscy teraz próbują wybielić,za darmo nie zwolnili,tak to się właśnie kończy jak zaczynają podejmować decyzję pracownicy,i jak to naszą Polską tradycją wszyscy winni tylko nie my.
zdjecie uzytkownika
fghf - 2016-04-01 21:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownik zmiany i mały w brylach w niedziele na laser!!! Biegusiem :) buehehehe.
zdjecie uzytkownika
:》 - 2016-04-01 21:46:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś w tym złego?
zdjecie uzytkownika
:》 - 2016-04-01 21:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kompleksy tak właśnie się kończą -utratą pracy. .......
zdjecie uzytkownika
ziom - 2016-04-01 23:25:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kompleksy to mają grupowi i brygadziści. A czego nie mają ? Nie mają jaj!!!! Myślą tylko jak to wylizać rude jaja :)
zdjecie uzytkownika
MqB - 2016-04-03 17:17:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Smieszna qrwo...tak sie zeszmacic i sqrwic za te pare zeta...sa stawke grupowego? 4 dobrych chlopakow sprzedales..!!!
zdjecie uzytkownika
koro - 2016-04-03 18:28:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No często to tak jest, że jak pracownika zwolnią to przychodzi na forum wylać swoje złości. W sumie to się temu nie dziwię...ale chyba nie jest tak źle w VOSS. Widziałem ofertę na elektromechanika utrzymania ruchu w Legnicy. Można liczyć na umowę o pracę i pakiet socjalny.
zdjecie uzytkownika
sdf - 2016-04-04 11:14:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koro - 2016-04-03 18:28:15]:
skoro są tacy wspaniali to pewno szybko prace znajdą... w lepszej firmie, za lepsze pieniądze... tak gdzie to pracownicy podejmują decyzje... nie ma kierowników, brygadzistów i grupowych... tylko kto wtedy będzie winny ?
zdjecie uzytkownika
Huah - 2016-04-04 17:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca lekka tylko ludzie ciezcy czasami za ciezcy ...
zdjecie uzytkownika
janek - 2016-04-04 20:00:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,

Pracuje w branży automotiv i chciałbym się zapytać jakich rzędów zarobki można się spodziewać?
zdjecie uzytkownika
pionek - 2016-04-04 22:53:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1700 na rękę i traktowanie jak śmiecia. Warto spróbować ;)
zdjecie uzytkownika
Hmmm.. - 2016-04-05 13:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dobrze Pionek napisales ze traktuja pracownika jak smiecia...premie ciagle zabieraja i my sie na to godzimy nic z tym nie robiac.Tylko majac 7 miesieczna umowe nic z tym nie zrobimy.A jeszcze te nowe wytyczne 103%..zrobisz cala premia o ile kierownik nie zabierze, mniej jak 98% zero premi. Czekam tylko konca umowy i sama zrezygnuje. Na pracuj.pl znow rekrutacja potrzebuja pracownikow.Nie polecam pracy w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2016-04-05 18:40:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chłopaki podajecie zarobki ale nie dopisujecie na jakim stanowisku @pionek przecież każde stanowisko ma inne warunki zatrudnienia umowa + zarobi, napisz o które dokładnie chodzi
zdjecie uzytkownika
janek - 2016-04-05 20:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obecnie jest na stanowisku logistycznym i bez żadnych nadgodzin niewiele więcej niż 1500zł. Traktowanie to samo choć nie dawno dostałem umowę i zapisałem się do związków, więc z traktowaniem powinno się poprawić. A pracownik na produkcji ma jakieś 200zł brutto mniej.

Mianowicie zarobki na poszczególnych stanowiskach:
pracownik produkcji ok 1950brutto
operator wózka 2100 brutto
lider ok 3000brutto
zdjecie uzytkownika
chwdv - 2016-04-07 17:35:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie to tylko Voss :) nie warto się ścierać. Jest tyle pracy że jak ktoś chce pracować to będzie ,i nieważne w jakim się jest wieku. A że mały w brylach to konfident i biedak leśny to prawda :) aha ,oddawaj kolaka bucu ;)
zdjecie uzytkownika
Madrzejsza - 2016-04-07 22:24:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mala suczka D.K. w brylkach.Nie jednej osobie nabajerowal i nie jedna pewnie uwierzyla.Dziewczyny gdzie wy macie oczy.Jeszcze troche to mu zacznijcie dawac dupi moze tak sprobujecie wejsc w Vossie na lepsze stanowisko.Zenada co sie tam dzieje w tej firmie.Jestem ciekawa ile juz malzensw sie rozpadlo jak tak dalej bajeruje Was dziewczyny.Mialam z nim stycznosc i wiem co gada.Juz mam z nim spokuj od kad tam nie pracuje.Leci prawie na kazda.A jak slodko obiecuje.Dziwie sie ze dopiero teraz go zauwazyliscie.Uwazajcie dziewczyny.Nie badzcie naiwne.Odmowilam i nie zaluje.Robil wszystko zeby mnie zwolnili.Wspolczuje jak sie czuje ta co mu daje.
zdjecie uzytkownika
Madrzejsza - 2016-04-07 22:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten zaklad to jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Premie uwalaja a zadania byly coraz wieksze.A D.K.To juz ma we krwi okradac.MQB to najwieksze plotkary siedza wielkimi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i patrza kogo wyrwac zeby wejsc na wiekszy szczebel.Zacznijcie od Malego w brylach dupolizuzy.Siedzicie tylko i obrabiacie innym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a same nie jestescie lepsze.Nigdy bym tam nie wrocila.Tam tylko maja ci co liza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] albo sami daja.
zdjecie uzytkownika
Madrzejsza - 2016-04-07 23:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Patologia nic wiecej.
zdjecie uzytkownika
Jurek - 2016-04-07 23:14:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Stara hala zawsze sie trzymala to przyznam.Co do nowej hali to nie wszyscy sa tacy jak piszesz.Ale co do MQB to fakt siedza kwoki i obgaduja same qurwy a w domu mile zonki
zdjecie uzytkownika
Hhh... - 2016-04-08 01:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na scr to samo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co na mqb.Same plotkary na odizolce ktore ledwo w krzeslach sie mieszcza ze swoimi wielkimi tylkami. Co zmiana to lepsza..obsciskiwanie,tulenie,pocalunki...jeszcze troche to na stole do odizolowania dziecko sobie zrobia buhahaha...patologia sie dzieje w tym zakladzie az w oczy kole...
zdjecie uzytkownika
Gddk - 2016-04-08 06:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Madzrzejsza co odmowilas pracy i cie uwalil czy co?Bo tak napisalas.Takich jak maly w brylkach pewnie jest wiecej.A wy jestescie inne?Sama pewnie tez nie lepsza jestes a teraz sie chcesz wybielic.Zaklad jak kazdy.Na innych tez mobing sie szezy.Okradaja wszedzie.Zyjesz w polsce i qurestwo sie szezy.Ja bym z checia tam wrocil.Zalezy na jaki dzial trafisz.MQb faktycznie nie polecam.Ale sa inne dzialy.Na ScR moze byc
zdjecie uzytkownika
Madrzejsza - 2016-04-08 07:38:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odmowilam nadgodzin.Bo obiecywali wieksze pieniadze a mi sie niechcialo.Kazdy nieraz chce miec wolne.Nowa hala najgorsza.Nie chce mi sie pisac juz o tym zakladzie pozegnalam sie z nim i pracuje jak normalny czlowiek
zdjecie uzytkownika
niezadowoleni - 2016-04-08 18:53:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesteśmy już w trakcie pisania i tłumaczenia listu który zostanie wysłany drogą mailową i tradycyjną pocztą do Voss w Niemczech. Ciekawe czy wiedzą o przekrętach kierownika UR? A i parę innych osób powinno się obawiać.Będzie ciekawie :)
zdjecie uzytkownika
Axo - 2016-04-14 08:06:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wynoszenie spraw firmy poza zakład pracy powinno być karane dyscyplinarnie.Z takimi konfidentami nie ma sie co pi.......ić.
zdjecie uzytkownika
ababab - 2016-04-17 10:43:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Axo - 2016-04-14 08:06:23]:
brawo raczej nie wiedza o tej aferze bo jak to mozliwe ze tylu ludzi kontroluje faktury i prezesi podpisuja a ten dalejkradnie.
zdjecie uzytkownika
:-) - 2016-04-22 08:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hura hura majówka wolne
zdjecie uzytkownika
kilof - 2016-04-30 20:21:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] daje , to pies bierze takie są prawa natury.
zdjecie uzytkownika
lol - 2016-05-04 11:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podaj nazwisko tej D.K jesteś za bardzo dyskretna :D idiotka!
zdjecie uzytkownika
tomcio - 2016-05-05 13:55:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest do nich jedna oferta pracz, jako specjalista IT, wiec w dyiale informatzcynzm no i wzmaga} jest troche, bo np. dobra wiedza z zakresu produktów firmy Microsoft (klient/serwer, Win 7 Office 2010, Active Directory, DHCP, File Sharing), ale jest to na pewno roywojowa praca.
zdjecie uzytkownika
:-) - 2016-05-06 09:40:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W TV głośno o nowej firmie w Jaworze a to nie daleko ? Trochę na pewno ucieknie z VOSS kurcze przestancie juz pisać o tych romansach bo ż...........się chcę każdy jest kowalem swojego życia!
zdjecie uzytkownika
Stara hala☺ - 2016-05-06 12:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem co was w tej firmie trzyma...chyba ze umowa na stale. Jest tyle innych firm ktore daja dobrze zarobic i nadgodziny wyplacaja co miesiac a nie jak w vossie co 4 miesiace.A romanse i yebakow zakladowym w kazdym zakladzie znajdziesz...tak samo jak panie szukajace przygod..a w domu maz i dzieci☺
zdjecie uzytkownika
vossman - 2016-05-09 09:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Są to pierwsze słowa skruchy na tym forum.Każdy popełnia błędy,pomawia,oczernia,pluje jadem.Ale nie każdy ma odwage by się do błędu przyznać.
zdjecie uzytkownika
ziel - 2016-05-09 20:50:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hehe, a jeszcze mniej potrafi by powiedzieć to w TWARZ.
zdjecie uzytkownika
Aryjczyk - 2016-05-12 08:31:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie już nie długo dwie nowe firmy z dziedziny automotive będą więc troche ludzi odejdzie. Ja się cieszę i zarazem nie, odejdą osoby normalne i pracowite, z którymi pracuje się na poziomie i nad tym ubolewam ale zaś z drugiej strony odejdzie masa ludzi typu podpierdzielacze, oszuści, no i część tych co myślą że są zajefajni bo nic nie umieją tylko plotkują. W nowej firmie będą mieć nowe tematy do obgadywania. Mam nadzieję że z tymi co warto pracować jeszcze się spotkamy w innych firmach :)))) Natomiast jeśli chodzi o zakład to i tych co zostaną to czeka ich ciężki czas.... z braku części ludzi do pracy w produkcji.... nadgodziny... soboty....niedziele... i tak dalej. Bo przecież trzeba produkować z mniejszym personelem czy też z pełnym składem klient czeka na zamówione części... Sądzę że będą masowo zatrudniać ludzi oderwanych granatem od pługa, co będzie skutkowało reklamacjami... przecież to normalne prawda? SŁAWA WAM NORMALNI LUDZIE
a reszcie kołek w plecy.
zdjecie uzytkownika
xxxy - 2016-05-15 15:42:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy jesteśmy popękani. Każde z nas zaczyna życie jako wodoszczelny okręt. Ale potem przydarzają się nam różne rzeczy - ludzie nas opuszczają albo nas nie kochają, albo nas nie rozumieją, albo my nie rozumiemy ich, więc tracimy, przegrywamy i ranimy się wzajemnie. I okręt zaczyna miejscami pękać. No a kiedy okręt pęka, koniec jest nieunikniony. (…) Jednak zanim pęknięcia zaczną się otwierać i ostatecznie się rozpadniemy, mija wiele czasu. I to właśnie w tym czasie możemy się nawzajem zobaczyć, bo wtedy wyzieramy zza naszych szczelin i zaglądamy przez szczeliny innych do ich wnętrza. Kiedy zobaczyliśmy swoje prawdziwe oblicza? Dopiero kiedy zajrzałeś w moje szczeliny, a ja zajrzałam w twoje. Wcześniej patrzyliśmy zaledwie na wzajemne o sobie wyobrażenia, jakbyśmy patrzyli na roletę w oknie, ale nigdy nie zaglądali do środka. Lecz jak tylko okręt zaczyna pękać, do środka może dostać się światło. Światło może się wydostać na zewnątrz.
— John Green – Papierowe miasta
zdjecie uzytkownika
Kiniol - 2016-05-16 12:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co z tym UR?
zdjecie uzytkownika
UR - 2016-05-16 16:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kiniol - 2016-05-16 12:36:41]:
Nic, cisza spokój, robimy swoje....zawsze możesz wrócić :) Zapraszamy...

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie VOSS Automotive Polska !


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VOSS Automotive Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert