Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o VOSS Automotive Polska

Pracowałeś w firmie VOSS Automotive Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik scr - 2014-10-15 23:37:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pjvsybc - 2014-10-07 17:32:46]:
jak by łysy nie faworyzował pieczar z kap na zmianie antka było by lepiej z celem a tak one zawalają robote celowo zresztą a reszta ma po premii miały byc przeniesione i co to one tam dyktója warunki a lysy i antek tancza do ich melodii ze o słynnej lusi nie wspomne moze czas najwyzszy zrobic zmiany w komisji przydzielającej kase socialna bo dziwne rzeczy sie dzieja!!! no a te hipochondryczki co niektóre czas na zielona trawke wysłac jak nie chce im sie pracowac jest wielu chętnych.
zdjecie uzytkownika
życzliwy - 2014-10-16 12:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik scr - 2014-10-15 23:37:12]:
masz racje niektórych to już dawno tam nie powinno być... a łysy też by się za robotę w końcu wziął .premia zawsze była zabierana za byle co byle by zabrać i w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mieć ludzi którzy robią ponad cel żeby dostać tą premie!!!! pozdro dla odizolki :)
zdjecie uzytkownika
hehe - 2014-10-16 14:53:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niezły cyrk odstawili za Nasze pieniądze :)
zdjecie uzytkownika
Scr.. - 2014-10-16 15:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pokazowka pod niemcow..buhahaha! Za nasze premie i zyski! Cyrk i komika! A teraz w imieniu calego zarzadu VOSS.AUTOMOTIVE zapraszamy panstwa na impreze alkoholowa do /REZYDENCJI/ tam sie bawi szlachta!!!
zdjecie uzytkownika
życzliwy - 2014-10-16 15:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Scr.. - 2014-10-16 15:28:01]:
no baaa szlachta zawsze się bawi za kasę pracowników, zapytajcie ile miesięcznie na kawkę i ciasteczka góra płaci? miesięczną pensje pracownika ale co tam robol ma zapierdal... a oni się tylko obżerają za nasza kasę!! już nie wspomnę że każde auto opłacane jest z naszych premii bo paliwko z nieba nie kapie :)
zdjecie uzytkownika
Scr.. - 2014-10-16 16:07:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma to jesc jak rumuni pod bylym biurem kierownika...na korytarzu..Ku..a ale cyrk...a szlachta sie z was smieje...buhaha...cos bylo dobrego...bo nie chcialo mi sie jesc za swoje:)
zdjecie uzytkownika
życzliwy - 2014-10-16 17:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehe rumuny... brak słów jak was traktują gorzej niż bydło...
zdjecie uzytkownika
kaligula - 2014-10-16 17:46:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [życzliwy - 2014-10-16 12:12:10]:
Może by tak skierować kamerę na pieczary ze zmiany Antka i wtedy zobaczylibyśmy czy faktycznie one tak wynajdują buble czy też im się nie chce pracować i robią wszystko żeby inni też nie pracowali.
zdjecie uzytkownika
Haha - 2014-10-16 19:30:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przeciez Antonio juz nie jest brygadzista,tylko kierownikiem zmiany,a pieczar w calym vossie pelno:) A pan życzliwy niech nie narzeka bo sam z plotkarami zaczynal prace a potem wyemigrował na stara hale:)
zdjecie uzytkownika
życzliwy - 2014-10-16 22:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Haha - 2014-10-16 19:30:30]:
ze niby ja? kogo ty masz na mysli? na starej hali same plotkary robia ktore potrafia ci w sekunde zycie cale ulozyc i dopowiedziec a pozniej dowiadujesz sie kim tak naprawde jestes i co robisz
zdjecie uzytkownika
scr - 2014-10-16 23:23:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaligula - 2014-10-16 17:46:33]:
to zalezy kogo masz na mysli zeby wziasc pod lupe? moze z butylu p. E i p. K a moze p. L te sie dopiero napracuja cala zmiane dupy wszystkim obrabiaja zamiast wziasc sie za robote juz nie wspomne o kapach bo w tym zakladzie tylko dupy sie obrabia zamiast pracowac i komus zycie spierdolic plotkami
zdjecie uzytkownika
LEWY - 2014-10-17 12:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WŁAŚNIE NA SCR-GDZIE MAMY SUPER PLANISTÓW I BRYGADZISTÓW -JEST OK!KAŻDY WIE CO MA ROBIĆ,JAK MOŻNA TO I POŻARTOWAĆ IDZIE A Z BRYGADZISTAMI LUB PLANISTĄ WSZYSTKO MOŻNA ZAŁATWIĆ.TAK TRZYMAĆ !!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
kaligula - 2014-10-17 16:45:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No właśnie ta strona z p. E. a także kapy trzeba wziąć pod lupę. Jak widzą za dużo przewodów to im się nie chce robić. Mniej złośliwości a więcej roboty...
zdjecie uzytkownika
LEWY - 2014-10-17 17:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KALIGULA PISZESZ BZDURY TAKIE ZE NIE WIADOMO O CO CI CHODZI.ZASTANÓW SIĘ ZANIM COŚ NAPISZESZ.
zdjecie uzytkownika
grudge - 2014-10-17 18:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LEWY - 2014-10-17 12:48:02]:
Następny lizus , kandydat na brygadzistę .
zdjecie uzytkownika
kaligula - 2014-10-17 18:57:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LEWY- to dla ciebie za ciężkie do myślenia. Lepiej nie główkuj bo cię głowa rozboli...he he ...A może ty razem do nich dołączysz:))
zdjecie uzytkownika
Scr.. - 2014-10-17 19:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Życzliwy a zapomniałes pan jak na Exotenie zaczynałes kariere z plotkarami...? /o kobiety mi chodzi/ Pieczary-plotkary sa wszedzie na kazdej zmianie sie taka znajdzie co nie ma swojego zycia,albo ma tak nudne ze woli interesowac sie innymi,kto z kim,gdzie i kiedy!Ale jak sa zebrania z kierownikiem to pieczary cicho siedza!Tak jak ta pani ktora jest w komisji od socjalu potem gada kto co i na co..! CZAS CHYBA NA ZMIANY!
zdjecie uzytkownika
LEWY - 2014-10-17 20:34:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KALIGULA JESTEŚ TAK PROSTY ŻE TRAGEDIA!!!!!A TAK POZA TYM Z CHĘCIĄ DO NICH dołoncze CHOCIAŻ NIE SĄ TAKIMI PUSTAKAMI-NIECH WIĘKSZOŚĆ Z WAS ODGADNIE DO CZEGO SŁUŻY MASZYNKA DO GOLENIA,MYDŁO I SZAMPON
zdjecie uzytkownika
życzliwy - 2014-10-17 22:01:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Scr.. - 2014-10-17 19:12:12]:
chyba mnie z kims pomyliles kolego, no czas na zmiany i to wielkie w tej firmie ale p.L dobrze sie trzyma swojej posadki a pozniej gada kto na co wzial i ile hehe
zdjecie uzytkownika
scr - 2014-10-17 22:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tam vossowicze ? jakies ciekawostki z dzisiaj macie? cisza tu powiało :D pewnie juz spicie albo na piwku siedzicie i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabiacie hehe bo tylko to potraficie
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2014-10-18 01:24:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LEWY - 2014-10-17 12:48:02]:
I dlatego nic robić nie musicie ale za to szykuje się wam norma i to jaka milutko he he może w końcu się weźmiecie do roboty a nie żartów a plotkary niech powiedzą coś na swój temat a mają dużo tego temat i trochę kultury od p. brygadzistek
zdjecie uzytkownika
LEWY - 2014-10-19 20:27:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W T>......WSADŻCIE SOBIE WASZE NORMY
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2014-10-21 08:20:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LEWY - 2014-10-19 20:27:36]:
Lewy zawsze będzie lewym he he
zdjecie uzytkownika
hehe - 2014-10-23 19:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) tą dziadowską firmę. Właśnie poszedłem po rozum do głowy i w przyszłym tygodniu składam wypowiedzenie. A ty łysy rudy bekniesz w końcu za swoje cwaniakowanie? FREEDOM !!!!
zdjecie uzytkownika
hihi - 2014-10-25 07:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DROGA WOLNA ! nikt po tobie płakać nie będzie .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VOSS Automotive Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x