Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o VOSS Automotive Polska

Pracowałeś w firmie VOSS Automotive Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
studęt - 2014-07-01 16:15:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@lillia: ciekawe czy jest w ogóle szansa na podnoszenie kwalifikacji jak sie pracuje u Was. Mozna na weeekendy sobie zalatwic jakis kurs, widziałem nawet na goworku maja jakies, ale tak na prawdę, znasz takie przypadki w firmie ze ktos na przyklad jeszcze sie doucza po zmianach i chcialby w przyszlosci zmienic prace?
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2014-07-04 09:00:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lilia - 2014-06-30 21:49:07]:
CIEKAWE czy nie zwiędła he he
zdjecie uzytkownika
lilia - 2014-07-06 12:46:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze narzekałeś!w pracy zajmij sie tym co trzeba a nie obgadywaniem innych-widocznie masz dużo czasu i za głośno mówisz-ROMERO-
zdjecie uzytkownika
nemo - 2014-07-06 19:08:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po to forum zostało stworzone , aby pisać prawdę o tym co się dzieje w zakładzie , i o tym co kogo boli lub co komu się nie podoba . Pisanie prawdy nie można porównywać z obgadywaniem .
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2014-07-07 03:41:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lilia - 2014-07-06 12:46:01]:
PO PIERWSZE NIGDY NIE NARZEKAM ALE ZA TO DOBRZE WIDZĘ JAK SIĘ PRACUJE A LILIĘ ZABOLAŁA ZWIĘDŁOŚĆ HE HE I CHYBA PRAWDA
zdjecie uzytkownika
Maja - 2014-07-08 08:49:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjmujecie aktualnie jakieś młode osoby na krótki termin z możliwością przedłużenia? na stronie szczegółów brak. Skończyłam studia, szukam pracy/praktyki w biurze.
zdjecie uzytkownika
blind - 2014-07-10 17:35:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nasi przełożeni czyli (żółci) , mają możliwości namierzenia autorów postów po adresie IP. Znając ich dane potrafią się sromotnie zemścić w pracy, na tych którzy piszą prawdę na tym forum , dlatego mało kto ma odwagę pisać prawdę . Najlepiej jest cicho siedzieć i się podlizywać .
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2014-07-11 06:15:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [blind - 2014-07-10 17:35:59]:
Od tego podlizywania to chybaby mi język zgnił a brygadzista żółty ma ci pomóc w pracy twój przełożony to przede wszystkim kierownik
zdjecie uzytkownika
Maja - 2014-07-11 14:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ROMERO - 2014-07-11 06:15:07]:
Pytałam tylko o to, czy pracują u Was jacyś młodzi ludzie w biurze. Znam angielski i niemiecki, mam doświadczenie roczne w pracy w recepcji fitness klubu.
zdjecie uzytkownika
Bunga Bunga - 2014-07-14 21:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To z tym doświadczeniem w Fitness to się przydasz, tutaj strasznie wielu sztywniaków pracuje, zwłaszcza trzeba szyję gronostaja rozruszać bo mu się już wiele lat temu wieżyczka strzelnicza zacięła.
zdjecie uzytkownika
anty_arbuz - 2014-07-25 13:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale arbuzo odp... Numer hehehe
zdjecie uzytkownika
nobody - 2014-07-25 15:20:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedni koordynatorzy dbają o swoich ludzi , i potrafią załatwić im co potrzeba , a inni mają swoich ludzi głęboko gdzieś i nie kiwną dla nich nawet małym palcem . Chwała(usunięte przez administratora). z SV214 on potrafi załatwić wszystko. Dzięki Ci ARTUR !!!
zdjecie uzytkownika
jorpet - 2014-07-28 17:34:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostałem propozycje pracy w Państwa firmie i chciałbym sie dowiedziec dokładniej ile sie zarabia i czy ewentualnie mozna dorobic sobie w weekendy.Dodam ze chodzi o prace na produkcji jako operator maszyn
zdjecie uzytkownika
xxxy - 2014-07-30 17:08:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ok.1800 na rękę z premią ,soboty płacone są za kwartał
zdjecie uzytkownika
scr - 2014-07-31 19:29:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe co porabiaja dwaj( usunięte przez administratora )pewnie sa juz para...szkoda mi ich naprawde.
zdjecie uzytkownika
azor - 2014-08-02 19:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [scr - 2014-07-31 19:29:58]:
A kogo masz konkretnie na myśli ?
zdjecie uzytkownika
scr - 2014-08-04 16:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [azor - 2014-08-02 19:53:44]:
Remka i kedziora
zdjecie uzytkownika
azor - 2014-08-04 23:11:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [scr - 2014-08-04 16:59:54]:
Ach oni , to ich prywatna sprawa . Ciekawe gdzie się podziała opcja przepisz obrazek .Czyżby alfabet się skończył ?
zdjecie uzytkownika
Ale daje! - 2014-08-07 17:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedna mala sugestia zeby co nie ktorzy albo dokladniej sie myli albo niech urzywaja wiecej dezodorantow bo smierdza na odleglosc! Np.na ramach pewna pani,pewien grupowy i pewna ruda pani z exotenu i jeszcze kilka osob np.na nowej hali.LUDZIE WIECEJ DBAJCIE O HIGIENE!!!
zdjecie uzytkownika
życzliwy - 2014-08-07 17:46:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
porażka .... powiedz im to prosto w oczy a nie się tu żalisz na forum oni i tak pewnie na necie nie siedzą i nie wiedzą że o nich piszesz, masz coś do kogoś to powiedz mu prosto w oczy a nie odgadujesz. ciekawe czy od ciebie nie śmierdzi? czy myjesz się codziennie i z japy ci nie zapodaje ? heh żałośni ludzie jesteście, nie potraficie być szczerzy i mówić prosto z mostu tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabiacie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2014-08-07 21:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [życzliwy - 2014-08-07 17:46:24]:
Niestety ale o tych aromatach cebulowych to prawda nie trzeba się obracać żeby wiedzieć że pewna pani stoi za plecami bo czuć z daleka może życzliwy też należy do tej grupy albo się przez wyczaił albo to lubi taka osoba chyba czuje swój zapaszek albo udaje że nie he he taka osoba jest żałosna tym bardziej że chodzi tu o pełni funkcję brygadzist...
zdjecie uzytkownika
azor - 2014-08-07 23:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Więcej osób niż wyżej wymienieni cuchnie na kilometr , ale cóż lepiej kupić paczkę fajek , niż kostkę mydła .
zdjecie uzytkownika
życzliwy - 2014-08-08 11:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ROMERO - 2014-08-07 21:08:28]:
wiem o kogo ci chodzi.... nie należe do tych osób. ale im trzeba uwage zwrócić a nie na forum pisac... moze oni juz nie czuja ze smierdza hehe na ramach cebula zapodaje chyba pani R ? czy juz sie tam cos pozmienialo? i brygadzista chyba ten chudy co jak to sie niektorzy smiali ze z japy mu tak daje ze gadac z nim nie mozna bo na wymioty ciagnie... heheeeee
zdjecie uzytkownika
cheated - 2014-08-15 20:41:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedni śmierdzą z niedomycia i braku mydła w domu , a inni są bardzo nieuczciwi wobec innych kolegów z pracy , chcieliby jeździć wygodnie cudzym autem w obydwie strony ale jak trzeba za to zapłacić, to już wielki problem i rżnięcie głupka . Wiele jest takich nieuczciwych osób w tym zakładzie (kobiety też)niestety.
zdjecie uzytkownika
żonkoś - 2014-08-26 18:15:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cheated - 2014-08-15 20:41:16]:
@cheated: fajny nick masz :). to najlepsze wyjście to po prostu zajechać po drodze na stację benzynową. Zawsze działa, wtedy zrzuta jest koniecznością, zobaczysz bo to chyba Ty masz takie przeboje z innymi pracownikami. przerabiam to u siebie tez, ale mam nadzieje niedlugo. wlasnie, są jakies oferty do Was?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VOSS Automotive Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski