Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o VOSS Automotive Polska

Pracowałeś w firmie VOSS Automotive Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2015-01-19 08:26:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Scr... - 2015-01-18 20:15:45]:
Kierownik raczy premią koleżków nie odróżnia pracy i po pracy kumoterstwo i tyle koledzy od piwka mają gdzieś jego dyspozycje popieram wypowiedź do Scr a SCrR powinien mieć normę bo nic nie robi tylko wypycha dalej jednak nie ze wszystkimi im się to udaje podziwiam osobę która potrafi powiedzieć nie przyglądam się i zastanawiam kiedy pęknie i skuli uszy na razie się nie zapowiada he he
zdjecie uzytkownika
fantastyczna - 2015-01-23 17:57:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
teraz zaprzęgli nas do pracy 7 dni w tygodniu ,ciekawe kto to wytrzyma ? a za pracę w nadgodzinach upragnione wolne zamiast kaski . uhaaa uhaaaa
zdjecie uzytkownika
P-W - 2015-01-24 19:30:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WARUNKI PRACY WPOZADKU,NIEROBOM WSZEDZIE BEDZIE ZLE!,PRZELOZENI NIE SA WULGARNI, KULTURALNI!,LECZ DOSYC SZYBKO SIE FLUSTRUJA TYM ŻE LUDZIE NICHETNIE CHCĄ PRACOWAĆ TYLE DNI BEZ ODPOCZYNKU!!!.13 DNI BEZ ZADNEJ PRZERWY TO JUZ PRZESADA!!!.
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2015-01-26 12:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [P-W - 2015-01-24 19:30:17]:
Kogo zaprzęgli chyba tych co zaniedbali swoje obowiązki a panie brygadzistki są bardzo wulgarne ostatnio jedna się wściekła o przewody które jak się okazało wcale nie były pilne nawet w zeszycie nie było wpisu na ten temat myślą że mogą się wydzierać ale nie u wszystkich to przechodzi brygadzista to nie stanowisko tylko funkcja tylko i podnosić głos mogą w domu he he widać że P.W. to lizus albo tłumacząca się brygadzistka he he żenada
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2015-01-28 00:11:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ortografia się kłania he he i logopeda bo zauważam tu dysleksję szkoda ze tylko na tyle P.W.stać ale dla takiej osoby to też szczyt popisu he he
zdjecie uzytkownika
torx - 2015-01-30 15:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Strasznym badziewiem się jaracie , trzeba być c.....m żeby to oglądać na YouTube.Kociokwik ,jazgot i degrengolada.
zdjecie uzytkownika
nuta - 2015-01-30 20:15:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ja mam takie pytanie do Przełożonych Voss jak to jest z tą muzyką ? można słuchać czy nie można w czasie pracy , bo mam wrażenie że starym pracownikom wolno wszystko a nowym nic nie wolno . Czyli o co kaman ? Mam nadzieje że niektórzy przełożeni niższego szczebla wiedzą o co chodzi. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2015-01-31 17:20:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widocznie przychodzisz do pracy słuchać muzyki a efektów nie widać naucz się najpierw pracować Twój problem to muzyka a powinna być norma odsyłam do Kodeksu Pracy he he
zdjecie uzytkownika
ZAINTERESOWANY - 2015-02-02 11:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może mi ktoś powiedzieć tylko tak dokładnie jak wygląda i na czym polega praca w VOSS-ie ? ile się zarabia ? jak traktowany jest pracownik ? itp.... ?
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-02-03 00:06:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1500 zł
zdjecie uzytkownika
run - 2015-02-05 09:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZAINTERESOWANY - 2015-02-02 11:21:42]:
Jest spoko , możesz składać podanie .
zdjecie uzytkownika
Artur - 2015-02-08 17:36:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po 5-tyś złotyc zarabiamy :) najmij sie zobaczysz!!!
zdjecie uzytkownika
run - 2015-02-10 23:16:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Artur - 2015-02-08 17:36:14]:
Kolega zapomniał o premii , z premią zarabiamy 5.500zl. I jest super gut .
zdjecie uzytkownika
alas - 2015-02-13 17:49:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, proszę o normalną odpowiedz jaka jest stawka miesięczna na poczatek
zdjecie uzytkownika
ON-OFF - 2015-02-18 10:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Seweryn dzięki wiesz za co ? Rozmawiałem z Panem R. mam nadzieje że wiesz o kogo chodzi i jaka sprawa . Zobaczymy jak to się potoczy wszystko , mam nadzieję że będzie ok. Jak już się ze wszystkim ułożę to flaszka leci . Tym czasem pozdrawiam . D-k
zdjecie uzytkownika
ON-OFF - 2015-02-18 11:03:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ON-OFF - 2015-02-18 10:58:15]:
Nie zabieraj mi strun oddaj mi moją gitarę .........itd. ta piosenka często mi się włącza .Ha ha .
zdjecie uzytkownika
kick - 2015-02-19 16:54:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alas - 2015-02-13 17:49:02]:
Jedni dorabiają się na cudzej krzywdzie jeżdżąc z kimś za free , a inni pomówieniami,potrafią z premedytacją zrujnować komuś życie mając z tego wielką satysfakcję .
zdjecie uzytkownika
Tygrys - 2015-02-20 08:14:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki w Vossie to z premią 2120 zł. na rękę ,masz dodatki czyli 14 pensja tj. 1100 zł, wczasy pod gruszą 1400 zł, na święta po 500 zł, Praca na trzy zmiany , darmowe nadgodziny jedyny minus.
zdjecie uzytkownika
ha ha ha - 2015-02-20 12:55:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A skąd ty Tygrys wziąłeś te zarobki? Chyba że jesteś brygadzistą lub kierownikiem? Już właśnie ludzie się zwalniają przez takie ,,duże" zarobki. Jeszcze musisz dodać że każda zmiana jest rozliczana wg widzimisię kierownika.
zdjecie uzytkownika
Trelemorele - 2015-02-20 15:09:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co myślicie na temat chodzenia się tłumaczyć do kadr za to że bylo się na chorobowym ? czy pracodawca ma wogole prawo tak postępować ? Nie chcę nawet pisać co oni na tej rozmowie gadają bo nie mam jak tego udowodnić że to jest prawda to co bym napisał ;)
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2015-02-22 17:10:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest to całkowicie bezprawne a na zwolnieniu jest nr choroby żeby udowodnić wystarczy małe nagranko np na telefon takie przesłuchanko to mobbing przez wielkie M nie jesteśmy maszynami mamy prawo zachorować płacimy też na to sładki ciekawe czy kadrowe nie chorują a jak tak czy podlegają takim spowiedzią he he
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2015-02-22 17:25:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tygrys - 2015-02-20 08:14:24]:
Musisz być jednym z lizusków kierownika takich nagradza nawet za nic nie robienie a wczasy pod gruszą to nawet nie 500zł Jesteś nie Tygrys a Ttygrysek naszego "sprawiedliwego"kierownika he he takich jak Ty potrafi docenić he he
zdjecie uzytkownika
zacznijcie walczyć z pracodawcą bo wprowadz mobing - 2015-02-25 09:13:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ROZDZIAŁ XXVIII Kodeksu Karnego

Przestępstwa przeciwko prawom osób wykonujących pracę zarobkową
Art. 218. § 1. Kto, wykonując czynności w sprawach z zakresu prawa pracy i ubezpieczeń społecznych, złośliwie lub uporczywie narusza prawa pracownika wynikające ze stosunku pracy lub ubezpieczenia społecznego,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
§ 2. Osoba określona w § 1, odmawiająca ponownego przyjęcia do pracy, o której przywróceniu orzekł właściwy organ,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
§ 3. Osoba określona w § 1, która będąc zobowiązana orzeczeniem sądu do wypłaty wynagrodzenia za pracę lub innego świadczenia ze stosunku pracy, obowiązku tego nie wykonuje
-- podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 3.
Art. 219. Kto narusza przepisy prawa o ubezpieczeniach społecznych, nie zgłaszając, nawet za zgodą zainteresowanego, wymaganych danych albo zgłaszając nieprawdziwe dane mające wpływ na prawo do świadczeń albo ich wysokość,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
Art. 220. § 1. Kto, będąc odpowiedzialny za bezpieczeństwo i higienę pracy, nie dopełnia wynikającego stąd obowiązku i przez to naraża pracownika na bezpośrednie niebezpieczeństwo utraty życia albo ciężkiego uszczerbku na zdrowiu,
podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
§ 2. Jeżeli sprawca działa nieumyślnie,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
§ 3. Nie podlega karze sprawca, który dobrowolnie uchylił grożące niebezpieczeństwo.
Art. 221. Kto wbrew obowiązkowi nie zawiadamia w terminie właściwego organu o wypadku przy pracy lub chorobie zawodowej albo nie sporządza lub nie przedstawia wymaganej dokumentacji,
podlega grzywnie do 180 stawek dziennych albo karze ograniczenia wolności.
Dariusz! jest off-line
zdjecie uzytkownika
Brygadzista - 2015-03-03 08:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Scr... - 2015-01-18 20:15:45]:
Powiedzcie ile zarabia brygadzista i czy normalny człowiek poradzi tam sobie z bandą kretynów na górze.
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-03-03 14:46:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Musisz być takim samym kretynem jak oni ;) Albo dobrze lizać dupki :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VOSS Automotive Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy VOSS Automotive Polska ?
Zadaj pytanie