Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o VOSS Automotive Polska sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie VOSS Automotive Polska sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Hrabia - 2014-06-28 13:12:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ROMERO - 2014-06-25 10:55:47]:
To słuchaj trzeba mieć odwagę a nie być ćwe
zdjecie uzytkownika
Hrabia - 2014-06-28 13:16:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do wszystkich tak zwanych kozaków: Podajcie imię swoje i stanowisko wtedy pogadamy.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
King - 2014-06-28 15:16:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Hrabia - 2014-06-28 13:16:04]:
I vice-versa ! Prawda zawsze boli .
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2014-06-28 17:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hrabia - 2014-06-28 13:16:04]:
A ty podasz czy nie chcesz żeby się wydało że jesteś jednym z podopiecznych od przysłowiowej kawki czyli lizusem a jeżeli mam coś do powiedzenia to w pracy mówię prosto z mostu nie postępuję jak Judasz
zdjecie uzytkownika
Hrabia - 2014-06-28 22:52:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do ROMERO i KING to ciekawe co piszecie jestem bardzo ciekaw kim jesteście.Od kawki nie byłem nie jestem nie będę!Jak macie odwage to podajcie imiona a jak nie to inicjały jak sie nie boicie!A ROMERO to kozak ze mowi prosto z mostu tylko gdzie i kiedy!
zdjecie uzytkownika
Hrabia - 2014-06-28 22:53:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja podam nie ma problemu.czekam na was
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2014-06-30 07:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hrabia - 2014-06-28 22:53:41]:
TO się dobrze rozglądnij a sam się domyślisz a widzę że mało PAN HRABIA jest domyślny bo zapewne sam stawia kawki...A swoją drogą to mają być groxzby czy zaproszenie na kawkę
zdjecie uzytkownika
studęt - 2014-06-30 09:41:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Hrabia: ale też nie można chyba wymagać od osób w necie żeby podawały Ci swoje dane osobowe. Nie zachowuj się jak policjant na wylegitymowaniu obywatela, to internet a nie komisariat :). a tak poza tym to kazdy w pracy jest w jakiejś hierarachii i jak Wasz szef wymaga od Was, to ktoś wymaga od Niego. Dużo więcej na pewno wymaga, ale to tak na marginesie. Życzę więcej szerokiego spojrzenia na całą firmę.
zdjecie uzytkownika
lilia - 2014-06-30 11:51:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Smieszni jesteście!!!!!!!dzieciaki i tyle!!!




zdjecie uzytkownika
pinakolada - 2014-06-30 13:00:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co tam na SCR?
zdjecie uzytkownika
lilia - 2014-06-30 15:21:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na SCR wszystko w jak najlepszym porządku-jak zawsze


Na SCR jak zawsze wszystko w porządku-jak zawsze.Mili ludzie,kompetentni i zawsze pomocni brygadziści.Tak powinno być wszędzie-na każdym dziale.
zdjecie uzytkownika
redrum - 2014-06-30 18:43:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć. Jestem świeżo po studiach i chciałbym się załapać do pracy w Automotive. Interesuje mnie wszystko: taśma, biuro, magazyny. Lubię po prostu pracę z samochodami, kasa jest tu drugorzędna. Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
pinakolada - 2014-06-30 20:39:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakieś nowe romanse?
zdjecie uzytkownika
nemo - 2014-06-30 20:57:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lilia - 2014-06-30 15:21:04]:
Na SCR kwitnie lizusostwo , towarzysze od kawki mają się świetnie ,bla bla bla .
zdjecie uzytkownika
lilia - 2014-06-30 21:49:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niech i tak Ci będzie.Zmień prace jak Ci się nie podoba,albo podnoś swoje kwalifikacje zawodowe.

zdjecie uzytkownika
studęt - 2014-07-01 16:15:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@lillia: ciekawe czy jest w ogóle szansa na podnoszenie kwalifikacji jak sie pracuje u Was. Mozna na weeekendy sobie zalatwic jakis kurs, widziałem nawet na goworku maja jakies, ale tak na prawdę, znasz takie przypadki w firmie ze ktos na przyklad jeszcze sie doucza po zmianach i chcialby w przyszlosci zmienic prace?
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2014-07-04 09:00:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lilia - 2014-06-30 21:49:07]:
CIEKAWE czy nie zwiędła he he
zdjecie uzytkownika
lilia - 2014-07-06 12:46:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze narzekałeś!w pracy zajmij sie tym co trzeba a nie obgadywaniem innych-widocznie masz dużo czasu i za głośno mówisz-ROMERO-
zdjecie uzytkownika
nemo - 2014-07-06 19:08:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po to forum zostało stworzone , aby pisać prawdę o tym co się dzieje w zakładzie , i o tym co kogo boli lub co komu się nie podoba . Pisanie prawdy nie można porównywać z obgadywaniem .
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2014-07-07 03:41:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lilia - 2014-07-06 12:46:01]:
PO PIERWSZE NIGDY NIE NARZEKAM ALE ZA TO DOBRZE WIDZĘ JAK SIĘ PRACUJE A LILIĘ ZABOLAŁA ZWIĘDŁOŚĆ HE HE I CHYBA PRAWDA
zdjecie uzytkownika
Maja - 2014-07-08 08:49:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjmujecie aktualnie jakieś młode osoby na krótki termin z możliwością przedłużenia? na stronie szczegółów brak. Skończyłam studia, szukam pracy/praktyki w biurze.
zdjecie uzytkownika
blind - 2014-07-10 17:35:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nasi przełożeni czyli (żółci) , mają możliwości namierzenia autorów postów po adresie IP. Znając ich dane potrafią się sromotnie zemścić w pracy, na tych którzy piszą prawdę na tym forum , dlatego mało kto ma odwagę pisać prawdę . Najlepiej jest cicho siedzieć i się podlizywać .
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2014-07-11 06:15:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [blind - 2014-07-10 17:35:59]:
Od tego podlizywania to chybaby mi język zgnił a brygadzista żółty ma ci pomóc w pracy twój przełożony to przede wszystkim kierownik
zdjecie uzytkownika
Maja - 2014-07-11 14:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ROMERO - 2014-07-11 06:15:07]:
Pytałam tylko o to, czy pracują u Was jacyś młodzi ludzie w biurze. Znam angielski i niemiecki, mam doświadczenie roczne w pracy w recepcji fitness klubu.
zdjecie uzytkownika
Bunga Bunga - 2014-07-14 21:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To z tym doświadczeniem w Fitness to się przydasz, tutaj strasznie wielu sztywniaków pracuje, zwłaszcza trzeba szyję gronostaja rozruszać bo mu się już wiele lat temu wieżyczka strzelnicza zacięła.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VOSS Automotive Polska sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x