Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o VOSS Automotive Polska

Pracowałeś w firmie VOSS Automotive Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Scr.. - 2014-09-19 14:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MQB - 2014-09-15 20:01:05]:
MQB....Zawsze tez mozesz sie polozyc spac jak tak mu zazdroscisz.
zdjecie uzytkownika
Scr.. - 2014-09-19 21:49:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MQB - 2014-09-15 20:01:05]:
A tak wogule to formuj te swoje przewodziki bo celu nie bedziesz mial a nie interesujesz sie co kto robi plotkarzu!
zdjecie uzytkownika
MQB - 2014-09-20 10:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pisze się w ogóle... młotku. Zapraszam do księgarni po słownik :)
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2014-09-22 10:01:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Scr.. - 2014-09-19 21:49:11]:
Chyba kogoś zabolała prawda a słownik rzeczywiście by się przydał faktem jest to że ktoś bierze kasę za spanie a ktoś za pracę ale to normalne w firmie he he
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-09-23 16:31:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czasami się zastanawiam, czy ludzie , którzy tyle plotkują, nie mają swojego życia, albo czy mają je aż tak nudne. Pewnie tak jest, widocznie plotkując tyle o innych, czegoś im zazdrościcie.
zdjecie uzytkownika
życzliwy - 2014-09-23 22:22:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyz - 2014-09-23 16:31:23]:
pewnie tak, zajęliby się sobą i tyle i swoim życiem a nie innych. ale najlepiej poplotkować o kimś niż o sobie. a wiem ze są tam takie panie które kochają plotkować o innych. P. Edzie pozdrawiam i Lucynke najwieksze vossowskie plotkary :)
zdjecie uzytkownika
widlak - 2014-09-25 18:11:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też widziałem jak spał na MQB. Jechałem wózkiem obok. Może czas najwyższy się za to wziąć Panie Kierowniku?
zdjecie uzytkownika
amigo - 2014-09-25 20:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co mnie to obchodzi, czy to ktoś spał, czy jadł, czy się bzykał i takie inne różne rzeczy. VOSS taki był, jest i będzie... Nikt tego nie zmieni, stary, nowy czy jeszcze nowszy kierownik. Weźta się za robotę bo tyle zobaczycie premii całorocznej, że w pięty wam pójdzie. Zobaczycie cyferki na minus i każdy obejdzie się smakiem. Jak by nie patrzeć praca to wasz drugi dom. Jesteśmy fundamentem tej firmy, pamiętajmy o tym... Inaczej zarząd powie jak się nie podoba to (usunięte przez administratora) zmienimy was na lepszy model... Róbmy swoje i nie(usunięte przez administratora) o pierdołach...
zdjecie uzytkownika
Voss - 2014-09-25 22:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A powinno obchodzić... Bo na takich leszczy My musimy zapier...ać. Praca nigdy nie będzie moim drugim domem. Pracuję żeby żyć a nie żyje żeby pracować. Tylko że ja w przeciwieństwie do Pana Grupowego przychodząc codziennie do Vossu odwalam kawał dobrej roboty i nie odsypiam w pracy i nie bujam się jak gimbus. Ale jeżeli Kierownikowi to nie przeszkadza to ok. To tylko moje skro.ne zdanie. Pozdro dla uczciwie pracujących.
zdjecie uzytkownika
azor - 2014-09-27 10:35:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [życzliwy - 2014-09-23 22:22:20]:
Wszystkie baby w Vossie plotkują , bo taka jest ich natura, że im język lata jak łopata przez osiem godzin.
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2014-09-27 15:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [amigo - 2014-09-25 20:20:33]:
CHYBA ODEZWAL SIĘ KTOS NA KOGO CHARUJEMY A PO GLOWIE CHODZI BZYKANKO W PRACY Z NIEZBYT LADNYMI PANIAM DLATEGO CHYBA PRACE UWAŻA ZA DRUGI DOM LICZY JESZCZE NA PREMIĘ WYPRACOWANĄ NASZYMI RĄCZKAMI NO NO
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2014-09-27 16:00:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Voss - 2014-09-25 22:30:11]:
Też tak myślę ale czy kierownikowi zacznie zależeć na pracujących...
zdjecie uzytkownika
fred - 2014-09-27 20:42:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jest mozliwosc pracy drugi raz w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
fredi - 2014-09-27 23:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NA GÓRZE MARTWIĄ SIE O SIEBIE-SWOJE MIEJSCE PRACY I SWOJĄ KASE O SWOJE UKŁADY I UKŁADZIKI A WY PRACUJCIE ZA 1600 MAJĄC NIERAZ WYŻSZE WYKSZTAŁCENIE OD SWOJEGO PRZEŁOŻONEGO.SZUKAJCIE CZEGOŚ LEPSZEGO NIŻ VOSS-SZKODA CZASU.TAM KLIKI NIE DOPUSZCZĄ DO ROZWOJU PRACOWNIKA BO BOJĄ SIE O SWOJE STOŁKI.ELIMINUJĄ JAK WIDZĄ ZAGROŻENIE.DZIWNE ZE POWIADOMIONO PRACOWNIKÓW O PIĄTKOWYCH WYJŚCIACH-PRZECIEŻ TO LATAMI TRWAŁO-BRYGADZIŚCI JUŻ W PIATKI O 18 WYCHODZILI A SOBOTA -SETECZKA
zdjecie uzytkownika
hehe - 2014-09-30 12:38:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to trzy stówki z premii pójdzie się ( usunięte przez administratora ) Dziękujemy !!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
kik - 2014-09-30 12:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto wybral tą pożal się Boże tak zwaną "grupową" na man 6.To przecież kompletny nieuk,z ledwością zna się trochę na przedmontażu,chociaż nie na wsztstkim bo jak jest jakiś trudniejszy rysunek to nie ma pojęcia o co chodzi i szuka pomocy. O wiązkach to nie ma w ogóle pojęcia. Jedyne co jej wychodzi to wrzeszczenie i przekleństwa.jest tak ordynarną osobą,ze uszy więdną gdy się jej słucha. Widocznie żółci popierają takie zachowanie bo wybrali taką żałosną osobę,która sobą nic nie reprezentuje. Więcej kultury w zajemnych stosunkach!!!
zdjecie uzytkownika
plota - 2014-09-30 12:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja to się nie dziwie, że kobiety w pracy plotkują - taka ich natura i tyle ;) a tak poza tym to ja chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej o samym wyposażeniu w firmie i tego jak zwykly pracownik pracuje, bo zalezy mi na dobrej kasie a ktos pisal o 1600 zl - na jakim to stanowisku? a najwazniejsze pytanie to czy tak komus byscie polecili prace?
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-09-30 16:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz to nawet bedzie 1400 zł na wyplate i wydaje mi sie ze nie ma co liczyc na wiecej.Ludzie przyszli z innych zakladow myslac ze tu kokosy a tu coraz nizsze stawki.Lepiej siedziec tam gdzie poprzednio. Jak masz lzejsza prace za 1400 zl to lepiej tam zostań.
zdjecie uzytkownika
hehe - 2014-09-30 18:54:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co się dzieje w tej firmie to jest masakra jakaś. 1500 zł to się zarabiało 10 lat temu. Podziękujmy brygadzistom,grupowym i kierownikowi że tak za Nami stają :p a szczególnie kierownikowi ściemniaczowi z scr. A brak premii to pewnie podziękowanie za audyt. I ktoś mi powie że rude nie jest fałszywe :)
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2014-09-30 22:02:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [plota - 2014-09-30 12:53:09]:
Jeszcze jednej wstrętnej plotkary i jak czuję wazeliniary tu nie potrzeba he he a tak na marginesie to w pracy się pracuje a nie plotkuje przeważnie o osobach którym czegoś zazdrościcie albo tych co nie są na wasze usługi za plotami na czyjś temat chowacie swoje błędy albo niepowodzenia tzw. przykre sytuacje na których zostałyście złapane taka jest prawda o plotkarach
zdjecie uzytkownika
hehe - 2014-09-30 22:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak za 150 zł dodatku można robić z siebie takie pośmiewisko? Dotyczy grupowego z MQB. Spójrz ”człowieku” w lustro w domu i zastanów się czy warto. Uważasz się za Bóg wie kogo a tak naprawdę jesteś kaleką emocjonalną. Nie radzisz sobie chłopie. Chodzisz naburmuszony jak 13 letnie dziecko bo zabrali zabawki. Pamiętaj że twoje zachowanie (twoje celowo z małej) obróci się w końcu przeciw tobie a wtedy obudzisz się z ręką w nocniku. Otworzysz rano oczy i powiesz sobie-jak mogłem być taką pałą. Pozdrawiam ludzi którzy wiedzą o czym mówię?
zdjecie uzytkownika
scr - 2014-10-01 19:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehe..tylko na forum jestes odwazny? Podejdz do niego i mu to powiedz prosto w oczy czatowy odwzaniaku..hehe! A paniusie mogly siedziec w scs-ie a nie w Voss-ie kokosow szukac!
zdjecie uzytkownika
hehe - 2014-10-01 20:02:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A pewnie że powiem :) tylko jest jeden problem... Nie pracuję już w vossie... Dzięki Bogu :)
zdjecie uzytkownika
BUU - 2014-10-01 21:27:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MAŁA PRAWDA DLA LINI JAKBY BUTYL OSTATNIO W KULKI NIE LECIAŁ ( PANI JADZIA I RESZTA) TO BYŁA SZANSA NADROBIĆ STRATY I OSIĄGNĄĆ CEL I PREMIE PEŁNA NO ALE PO CO !!!LEPIEJ MARUDZIĆ ZE NIEMA CO POKAZYWAĆ WYDAJNOŚCI A POTEM STĘKAĆ ZE PREMIE OBCIĘLI. ALE ZAWSZE NAJGŁOŚNIEJ KRZYCZĄ CI CO NAJWIĘCEJ W HU...A LECA BO IM SIĘ ROBIĆ NIE CHCE ALE JAK PREMIE TNĄ TO ZAWSZE WINA INNYCH TYLKO NIE ICH. PUZDRO DLA LUDZI CO ROBIĄ SWOJE I NIE PIER.... GŁUPOT.
zdjecie uzytkownika
LAW - 2014-10-02 13:19:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie miejcie troche kultury-narzekanie i wyładowywanie się na forum do niczego nie prowadzi-przecież wiecie jak ciężko jest teraz o pracę.Legnica to dziura i nie ma możliwości znalezienia dobrej pracy-tym bardziej dla kobiet.Co do wypowiedzi o grupowej z MAN6-powiedz to w oczy co sądzisz a nie bzdury wypisujesz-przecież nie sama się wybrała.Miejcie troche kultury!!!!!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VOSS Automotive Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x