Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o VOSS Automotive Polska

Pracowałeś w firmie VOSS Automotive Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Haha - 2014-10-16 19:30:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przeciez Antonio juz nie jest brygadzista,tylko kierownikiem zmiany,a pieczar w calym vossie pelno:) A pan życzliwy niech nie narzeka bo sam z plotkarami zaczynal prace a potem wyemigrował na stara hale:)
zdjecie uzytkownika
życzliwy - 2014-10-16 22:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Haha - 2014-10-16 19:30:30]:
ze niby ja? kogo ty masz na mysli? na starej hali same plotkary robia ktore potrafia ci w sekunde zycie cale ulozyc i dopowiedziec a pozniej dowiadujesz sie kim tak naprawde jestes i co robisz
zdjecie uzytkownika
scr - 2014-10-16 23:23:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaligula - 2014-10-16 17:46:33]:
to zalezy kogo masz na mysli zeby wziasc pod lupe? moze z butylu p. E i p. K a moze p. L te sie dopiero napracuja cala zmiane dupy wszystkim obrabiaja zamiast wziasc sie za robote juz nie wspomne o kapach bo w tym zakladzie tylko dupy sie obrabia zamiast pracowac i komus zycie spierdolic plotkami
zdjecie uzytkownika
LEWY - 2014-10-17 12:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WŁAŚNIE NA SCR-GDZIE MAMY SUPER PLANISTÓW I BRYGADZISTÓW -JEST OK!KAŻDY WIE CO MA ROBIĆ,JAK MOŻNA TO I POŻARTOWAĆ IDZIE A Z BRYGADZISTAMI LUB PLANISTĄ WSZYSTKO MOŻNA ZAŁATWIĆ.TAK TRZYMAĆ !!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
kaligula - 2014-10-17 16:45:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No właśnie ta strona z p. E. a także kapy trzeba wziąć pod lupę. Jak widzą za dużo przewodów to im się nie chce robić. Mniej złośliwości a więcej roboty...
zdjecie uzytkownika
LEWY - 2014-10-17 17:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KALIGULA PISZESZ BZDURY TAKIE ZE NIE WIADOMO O CO CI CHODZI.ZASTANÓW SIĘ ZANIM COŚ NAPISZESZ.
zdjecie uzytkownika
grudge - 2014-10-17 18:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LEWY - 2014-10-17 12:48:02]:
Następny lizus , kandydat na brygadzistę .
zdjecie uzytkownika
kaligula - 2014-10-17 18:57:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LEWY- to dla ciebie za ciężkie do myślenia. Lepiej nie główkuj bo cię głowa rozboli...he he ...A może ty razem do nich dołączysz:))
zdjecie uzytkownika
Scr.. - 2014-10-17 19:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Życzliwy a zapomniałes pan jak na Exotenie zaczynałes kariere z plotkarami...? /o kobiety mi chodzi/ Pieczary-plotkary sa wszedzie na kazdej zmianie sie taka znajdzie co nie ma swojego zycia,albo ma tak nudne ze woli interesowac sie innymi,kto z kim,gdzie i kiedy!Ale jak sa zebrania z kierownikiem to pieczary cicho siedza!Tak jak ta pani ktora jest w komisji od socjalu potem gada kto co i na co..! CZAS CHYBA NA ZMIANY!
zdjecie uzytkownika
LEWY - 2014-10-17 20:34:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
KALIGULA JESTEŚ TAK PROSTY ŻE TRAGEDIA!!!!!A TAK POZA TYM Z CHĘCIĄ DO NICH dołoncze CHOCIAŻ NIE SĄ TAKIMI PUSTAKAMI-NIECH WIĘKSZOŚĆ Z WAS ODGADNIE DO CZEGO SŁUŻY MASZYNKA DO GOLENIA,MYDŁO I SZAMPON
zdjecie uzytkownika
życzliwy - 2014-10-17 22:01:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Scr.. - 2014-10-17 19:12:12]:
chyba mnie z kims pomyliles kolego, no czas na zmiany i to wielkie w tej firmie ale p.L dobrze sie trzyma swojej posadki a pozniej gada kto na co wzial i ile hehe
zdjecie uzytkownika
scr - 2014-10-17 22:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tam vossowicze ? jakies ciekawostki z dzisiaj macie? cisza tu powiało :D pewnie juz spicie albo na piwku siedzicie i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabiacie hehe bo tylko to potraficie
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2014-10-18 01:24:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LEWY - 2014-10-17 12:48:02]:
I dlatego nic robić nie musicie ale za to szykuje się wam norma i to jaka milutko he he może w końcu się weźmiecie do roboty a nie żartów a plotkary niech powiedzą coś na swój temat a mają dużo tego temat i trochę kultury od p. brygadzistek
zdjecie uzytkownika
LEWY - 2014-10-19 20:27:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W T>......WSADŻCIE SOBIE WASZE NORMY
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2014-10-21 08:20:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LEWY - 2014-10-19 20:27:36]:
Lewy zawsze będzie lewym he he
zdjecie uzytkownika
hehe - 2014-10-23 19:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) tą dziadowską firmę. Właśnie poszedłem po rozum do głowy i w przyszłym tygodniu składam wypowiedzenie. A ty łysy rudy bekniesz w końcu za swoje cwaniakowanie? FREEDOM !!!!
zdjecie uzytkownika
hihi - 2014-10-25 07:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DROGA WOLNA ! nikt po tobie płakać nie będzie .
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2014-10-29 19:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hejka...ciekawe co tam w firmie slychac? Kto jest teraz kierownikiem scr? Co porabiaja te dwa błazny firmowe Remik i jego wierny sługa i przyjaciel od serca Kędziorek? Pewnie dalej o je...iu ciagle nawijaja,haha...erotomani-wizjonerzy...buhahaha:)
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-10-30 04:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A co to za osoby o których mówisz był pracowniku - chętnie się dowiem. Ja poszukuję pracy i dlatego takie moje zainteresowanie. Co prawda ostatnio nie widziałem ogłoszeń z tej firmy ale monitoruję sprawę, bo chcę zmienić moje miejsce zatrudnienia bo niestety to teraźniejsze nadaje się tylko do zmiany - do niczego innego.
zdjecie uzytkownika
pit - 2014-10-30 12:37:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
człowieku szukaj innej pracy.Nie patrząc na ludzi bo każdy ma inny charakter -trudno praca to praca- ale to upokarzające wypłata w kwocie 1500zł.Każdy jeszcze pracuje ale z mniejszym zaangażowaniem-starzy pracownicy szukają lepiej płatnej pracy-wystarczy posłuchać rozmów na hali.Odlicz od tej kwoty paliwo-i co zostaje a nie sztuką jest przyczepić się i dojeżdżać z kimś-amortyzacja auta też kosztuje
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-10-30 15:16:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pit ma rację. Omijać z daleka!!! Kasa mała, nerwów napsują. I chociaż na swoim stanowisku robiłem cel to i tak trzeci miesiąc bez premii. Czas na zmiany ludziska.
zdjecie uzytkownika
pracownik v - 2014-10-30 23:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwracam sie do osoby która pyta o pracę w naszej zaje... firmie..To odpowiadam: człowieku uciekaj od tej firmy jak najdalej..Chcesz zarabiać 1500 zł? być gnojonym i robić setki za darmo? proszę bardzo składaj podanie voss czeka..
zdjecie uzytkownika
pit - 2014-10-31 15:32:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedyś byłem zadowolony z tej pracy choc to nie był szczyt moich marzeń-teraz zanim znajde normalna prace o musze sie przemeczyc-kolezeńskie koligacje,awansowanie kolegów,zarobki takie ze nie dziwcie sie ze każdy wali na zwolnienie lek.Wazne ze kierownictwo ma dobrze-tylko z kulturą i wykszt. niektórych kuleje,ale co tam....a my 1500
zdjecie uzytkownika
Nik bez znaczenia:) - 2014-10-31 15:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pisze z pytaniem co u Remika i Kedziorka Remik:Fajny facet z bardzo gustownie urządzonym mieszkaniem i ladnym samochodem Podoba mu się tez pewna wysoka dziewczyna z vossa:) Kedziorek.... Przy nim czas plynie tak szybko:):)Pozdrawiam:)
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2014-10-31 20:05:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nik bez znaczenia:) - 2014-10-31 15:53:28]:
Blacharo...gustownie to mogł cie do domu na loda zaprosic damski bokser,jak by był taki fajny to żona by go nie zostawiła.Kedziorek pewnie nadal plotkami sie zajmuje..buhaha,Banda popaprańców vossowskich:)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VOSS Automotive Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x