brak logo

VOSS Automotive Polska

Legnica

Opinie o VOSS Automotive Polska

Mała 2016-06-30 07:17:46
Wielki szacunek dla ciebie że ktoś z boku widzi ze na termoformowaniu się zasuwa
4
Minister 2016-06-30 11:10:53
Mi się wydaje, że generalnie jest do zarobienia tutaj sporo kasy, np. pracownik działu montazu ma całkiem niezłe zarobki i tak trzeba na to patrzeć, a nie mówić, że coś jest źle i się nie chce pracować, no co mogę powiedzieć, praca to jest praca jednak
Q 2016-06-30 14:41:59
Ty minister, jak pracownik działu montażu ma całkiem dobre zarobki to jakie ty masz. My powinniśmy zarabiać wiele więcej to na was nieroby obiboki my zasuwamy
1
Tomek 2016-06-30 15:50:32
@Q a możesz powiedzieć tak mniej więcej jakie masz zarobki na tym stanowisku? Przyznam, że w Legnicy wydaje mi się to być jedna z lepszych ofert pracy i chyba będę aplikował, ale wiadomo - kwestie finansowe zazwyczaj przesądzają sprawę, więc byłbym wdzięczny za odpowiedź :)
xxxy 2016-07-01 10:50:47
zarobki to ok 2000 na rękę z całą premią ,ale są działy gdzie mimo,że mają cel to jest im zabierana premia ot tak dla zasady :/
maniek 2016-07-01 10:54:14
ale premia to chyba nie jest coś co się należy, wiec nie dziwie się, że jeśli ktoś nie wyrabia premii to jej nie dostaje, dla mnie to dosyć prosta sparwa jest.. poza tym ruszyli też z rekrutacją jako Elektromechanik Utrzymania Ruchu, nie wiem tylko czy ktoś już pracował na tym stanowisku?
xxxy 2016-07-01 12:23:44
No właśnie to nie taka prosta sprawa dla osób które robią 103-105 % i zabiera się im premię smutne ale niestety prawdziwe :/
olik 2016-07-01 12:26:04
@xxxy ale w takim razie jak się motywuje zabranie tej premii? Ciężko uwierzyć, ze bez powodu lub dla przykładu. Właśnie aplikowałem na pracownika działu montażu,a powiesz, których działów to dotyczy?
1
niewazne 2016-07-01 13:45:46
Pracowalem w tej firmie po krotce moge powiedziec tyle warunki pracy dobre praca lekka i prosta kaleka by sobie poradzil dosyc czysto zarobki niestety mizerne przerwy co 2h co do ludzi jest paru spoko ale wiekszosc niestety obrabia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za plecami lub lata donosic polecam osoba mtore nie chca odkladac pieniedzy i lubia wegetowac odeszlem i jestem dumny znalazlem prace o normalnych zarobkach i nie tkwie w srodku czerwono czarnego przedszkola jakim niestety jest dla mnie voss ps. Jezeli masz rodzine na utrzymaniu lub jakies ambitne plany lu cele unikaj tej firmy szerokim lukiem .
4
osvald 2016-07-01 13:58:32
cieszą mnie pozytywne informacja o zarobkach i wynagrodzeni powyżej, to mnie zachęca jednak żeby wysłać cv na automatyka utrzymania ruchu u was - czy to nadal aktualne?
Uprzejma 2016-07-02 16:51:55
doświadczenie mile widziane,umiejetnosc czytania rysunku technicznego to podstawa
ww 2016-07-02 18:27:57
@osvald ale teraz takiej ofetyy przeciez nie ma :( jest inna dla pracownika dzialu montazu w Legnicy fajnie ze w oglsozeniu napisali ze sa w statnie zaoferowac m.in. stałe zatrudnienie w ramach umowy o pracę czy program szkoleniowy o profilu zawodowym
1
Alien 2016-07-23 21:35:05
Jest OK ! Możesz śmiało składać papiery w kadrach firmy . Ja tu pracuję 10 lat na montażu i mam co miesiąc 2000 zł na rękę i nie pękam .
Raj 2016-07-23 22:41:20
To bardzo fajnie wygląda, ogólnie to jest dobra kasa, bardzo szanuje i pozdrawiam wszystkich chętnych
6
Dorota 2016-08-15 16:11:24
Mam szanse pracować w tej v firmie. .. zastanawiam się. . Proszę o rady. ... pozdrawiam. .DDorota
Dorota 2016-08-15 16:12:03
Mam szanse pracować w tej v firmie. .. zastanawiam się. . Proszę o rady. ... pozdrawiam. .DDorota
milk 2016-08-15 16:13:10
@rqaj skoro już posiadasz taką kompleksową wiedzę o wynagrodzeniach w tej firmie to możesz chociaż napisać o jakich konkretnie stawkach tutaj mówimy>v ?
xxxy 2016-08-15 20:04:25
1940 stawka zasadnicza,premia 620 jeśli masz cel(104 %) nie chorowałeś,nie złapali cię na jedzeniu na stanowisku ,paleniu w czasie pracy,nie miałeś reklamacji (jeśli na całej hali nie ma celu to też zabierają premię) plus 80 zł premii frekwencyjnej.
ww 2016-08-15 21:46:54
no kazda premia uważam ze jest dobra bo to zawsze przecież sa jakies tam dodatkwoe pieniądze kotre zaaawsze będą Ci potrzebne chociaż wiadomo ze z czasem to się chce żeby te zarobki byy większe jak się zdobywa jakies doświadczenie w pracy przecież..:)
R. 2016-08-24 15:50:39
Orientuje sie ktoś po jakim czasie od rozmowy kwalifikacyjnej można spodziewać się telefonu od nich z informacją o przyjęciu do firmy?
mako 2016-08-24 15:54:35
a już jestes po rozmowie kwalifikacyjnej? powiedz na jakie stanwosiko aplikowales i jakie warunki zostaly ci zaproponowane? zazwyczaj mowia od razu po zakonczeniu rozmowy ,ze odezwa sie do kandydatow w ciagu kilku dni od zakonczenia etapu rekrutacji.
R. 2016-08-24 16:10:17
Tak, po rozmowie, zwykłe stanowisko na produkcjii. No powiedzieli,że się odezwą, a z racjii,że zależy mi na pracy tam czekam dość niecierpliwie na telefon więc pytam czy ktoś może wie w jakim zakresie czasowym się odzywają x)
nutreia 2016-08-24 21:39:03
@ R., - nie chce złowropżyć, ale jak widzieli że bardzo ci zależy to żeby nie było tak ze jeszcze cie przetrzymają. Choc oczywiście ci tego nie życzę, żeby nie było :)
RajNaWodzie 2016-08-31 22:59:25
VOSS Automotive Polska ma się dobrze, firma coraz lepiej się rozwija i w coraz lepszym kierunku podąża, jak dla mnie to wszystko jest tutaj na swoim miejscu i zawsze było, ciekawa sprawa i godny pracodawca
1
Patataj 2016-09-01 23:09:33
Jakby ktoś chciał nagrania z rozmów na zebraniach to mogę udostępnić i nie tylko to....
ak 2016-09-01 23:23:51
Hej, a czy inżynier jakości będzie wciąż poszukiwany? Dzięki
biały 2016-09-05 08:40:05
żółci nie dali rady w czasie urlopów tak zarządzac ludźmi aby likwidowac " wąskie gardła" i osiągnąc cele, że teraz ludzie za ich brak kwalifikacji zapłacą premiami. Może dyrekcja powinna zorganizowac wykłady z podstaw zarządzania produkcją. Może po kliku takich miesiącach na takie stanowiska nie będą przyjmowali na zasadach " Bolka żony brat rodzony" tylko ludzi z wiedzą
3
rota 2016-09-05 09:44:27
ak niestety, ta oferta jest z lutego, jeśli mówimy o tym samym ogłoszeniu, więc niestety jak się zapewne domyślasz, rekrutacja została już zakończona. drugi fakt, bardzo dużo już rekrutacji byłop u nich w tym roku przeprowadzonych - czy to oznacza jakieś większe rotacje?
Kivano 2016-09-07 21:33:01
Drogi kierowniku kiedy Pan przestaniesz zastraszać swoich pracowników! Uwarzasz się Pan za Bóg wie co, za experta z dziedzin prawa k.k oraz kpp nawet uważasz się Pan za eksperta medycznego. Moim zdaniem marnuje się Pan u nas w pracy. Może czas pomyśleć o zmianie pracy? Np. Ambergold na pewno tam pana przyjmą... bo masz pan zawodowy dryg do takich rzeczy.
n,eee 2016-09-07 21:56:59
@ Kivango - a czym was niby zastrasza ten kierownik?
1
nine level 2016-09-10 09:23:57
Kto uczciwie i ciężko pracował przez miesiąc cały, ten całą premię otrzymał , leser z niskimi ambicjami na wydajność , który przychodzi tylko na pogaduszki , kawkę i papieroska premii nie ma .
Adam 2016-09-10 09:25:12
A od czego jest dokładnie naliczana premia w VOSS Automotive Polska?
zwykły 2016-09-13 14:08:42
Impreza i po imprezie każdy bawił się jak mógł ale jak nisko trzeba upaść by poniżyć niepełnosprawnego i dostać czy zaliczyć glebę kilka razy na parkiecie będąc kobietą lub tańczyć z jednym z prezesów jak pewna zdesperowana żółta ,która wcześniej obgadała i rzucała epitetami w jego stronę by na końcu sama się skompromitować jak także i inne szukające przygody a jak trafiły na porządnych to niby faceci są bez jaj.Macie pewnie mężów,dzieci i co?Teraz siara.No cóż.Przecież do niczego nie doszło i nic się nie stało.To tylko impreza,kto by pamiętał kto komu co powiedział. :)
3
mako 2016-09-13 14:13:30
Witam, powiedzcie mi proszę czy obecnie w firmie poszukiwany jest pracownik produkcyjny? Posiadam wykształcenie techniczne, znam się na motoryzacji wiem, ze firma sumuje się produkcja części samochodowych, mam doswiadcEnie może szukaja nawet operatora maszyn?
1
ROMERO 2016-09-13 16:55:57
Niepełnosprawny skoro umie się napić i czekać na pożal się boże obrończynie śmiechu wartą która uprzejmością nie grzeszy i kielichem powinien takich żenujących imprez unikać i schować się w skorupie w celu użalania się co do upadłej żółtej to dla niej żaden wstyd raczej normalka jak i dla paru innych "pań" żółtych chociaż ta przekroczył granice wszelkiej kultury o godności nie wspominam można oglądnąć niezły filmik nawet tych co myśleli że są niewidoczni ta pseudo imprezka służy chyba po to żeby nie robiono pewnych rzeczy w zakładzie żenująca sprawa i na to idą nasze pieniądze większość uczestników nie ma szacunku dla swoich rodzin a organizatorzy pozwalają na takie a nie inne zachowanie a powinny być wyciągnięte konsekwencje od niektórych nawet od wielkiej obrączyni inwalidów i jej zapitego obrońcy ta pani akurat nie popisała się bo nie reprezentowała sobą nic w dalszym ciągu zakładowejj imprezki raczej to co większość w stanie alkoholu serwowanego przez zakład który zapewnił również exscesy he he ciekawe co zobaczymy w przyszłym roku szkoda mi wszystkich mężów i żon oczywiście tych nieświadomych he he to do siego roku
Haha 2016-09-13 19:15:02
Kierownik Zmiany Działu Produkcji.. takie ogloszenie widnieje,widze ze zmiany,miedziany [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] juz sie wykruszyl,czy wspolnika szuka?
xxxy 2016-09-13 20:10:48
Przeczytałam i myślę,że jesteś ograniczoną osobą ,która sama siedzi w swojej skorupie a jedyne co potrafisz to obserwacja .Każdy ma prawo żyć ,bawić się a nawet upić .Każdy popełnia błędy a osoba niepełnosprawna nie jest inna od nas i nie pisz mi o szacunku do rodzin ,bo ty sam nie masz szacunku.Odnoszę wrażenie ,że pisze to osoba co dostała w pysk zresztą myślę,że zasłużenie należało się od kilku lat za wyśmiewanie się z innych bo święty Rafałku nie jesteś .Szkoda tylko ,że to wszystko działo się na naszej imprezie :( ale w ocenie tego co się działo jednak UDANEJ :) Pozdrawiam wszystkich co si dobrze bawili i mam nadziej ,że ten incydent nie zaważy na następnych imprezach :/
2
smith 2016-09-13 20:20:23
Najważniejsze jest to, że każdy dba o stabilne warunki pracy, a skoro zapewnione są dwuskładnikowe wynagrodzenie, bo wskoro dorzucają premie do podstawy to nic dziwnego, że są tak popularni. A atmosfera jaka aktualnie panuje? Z góry dziękuję za odpowiedź
pracownik 2016-09-15 11:02:58
Co rozumiesz pod słowem stabilne warunki pracy? Osiem godzin pracy?Bo poza tym już nic nie jest stabilne.Jeden budynek ale różnic cała masa.Co hala inne zasady.Tylko związki jakoś nie widzą różnicy.
1
mako 2016-09-15 11:35:34
Wiesz co i bardzo dobrze ze pilnują i widza kto zasługuje na premie i komu się ona należy bo tak jak mówisz niektórzy widocznie przychodzą na pogaduszki i papieroska a reszta zasuwa wiec wsiadać kto pracuje a kto olewa
ROMERO 2016-09-15 15:34:37
Strzelasz w ciemno nie jestem Rafałkiem he he a ten biedaczek który się zasłaniał wypitą "panią" nie jest facetem i jak potrzebuje ochrony to nie powinien chodzić na alkoholowe imprezki gdzie większość do siebie nie ma szacunku to tobie po głębszych podobały się panie nawet o zapachu cebuli wszystkie były piękne dla was takie spotkania to miód he he ja tylko oglądałem fajny filmik nigdy bym nie stanął w obronie wypitego inwalidy czy wulgarnej baby nie brudził bym sobie rąk takimi osobami ale ktoś pewnie czuje się z tego powodu bohaterem od pijackich burd dla mnie mam kogo bronić jest kobietą z klasą którą szanuje a nie coś co udaje kobiety i w takich spotkaniach nie ma poczucia że nią jest to tyczy się tez panów chociaż nie wszystkich bo są tacy którzy wypić i się fajnie bawić ty do nich nie należysz he he Pomyśl kim jestem he he
tomcio 2016-09-15 15:35:10
Ja to się zastanawiam czy wypłata u nich jest terminowa, wiecie może? Na pewno tak jest, bo ostatnio słyszałem, że pod tym względem sprawują się bardzo dobrze
xxxy 2016-09-15 19:25:53
Wiesz jakoś panie zwłaszcza nie domyte mnie nie obchodzą :/ ja się myję ,świetnie się bawię i jestem KOBIETĄ :) POZDRAWIAM :)
su 2016-09-15 19:27:40
coś dużo macie ostatnio tych rekrutacji w Legnicy, czemu?
:-) 2016-09-15 21:51:34
Nic innego tylko macie znowu ,oczym pisać ''impreza'' do roboty bo zima idzie .Ta pani dała wielki popis i udaje święta ,obie strony są winne i tyle .
n,es 2016-09-15 22:37:52
@ :-) - jaka pani i jaki popis? możesz podac jakieś szczegóły?
:-) 2016-09-16 08:56:14
Ty dobrze wiesz jaka pani i jaki popis wiec nie udawaj wariata.
H 2016-09-16 12:21:56
Ogólnie znam się trochę na tej robocie, na tej branży i muszę wam powiedzieć tak: negatywne opinie są trochę wyssane z palca, nikt nie mówił, że będzie łatwo, LEgnica to trudny teren, ale nie ma też co robić jakichś dziwnych akcji, bo wszystko jest na swoim miejscu
MKK 2016-09-21 23:26:59
Czytam i własnym oczom nie wierzę!!! Mam nadzieję że Bóg Cię pokarze za te słowa. Idioto jakby Twoje dziecko było niepełnosprawne zamknął byś je w domu i nie pozwolił wyjść do ludzi i napić się drinka. Albo jakby Ci teraz w pracy rękę urwalo to rozumiem, że na imprezę już nigdy nie wyjdziesz??? Zastanów się co piszesz bo nie wiadomo jaki los Ciebie czeka!! A dla tego Pana "NIEPELNOSPRAWNEGO" wielkie brawa za chęć do życia :) pozdrawiam wszystkich oprócz ROMERO
8
olik 2016-09-22 10:31:53
Co to znaczy na swoim miejscu to ja naprawdę nie wiem @H bardziej chciałbym się dowiedzieć jaka jest umowa, jaki socjal czy dają coś dodatkowo, konkrety by się przydały!
Zostaw swoją opinię o VOSS Automotive Polska - Legnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VOSS Automotive Polska