Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o VOSS Automotive Polska

Pracowałeś w firmie VOSS Automotive Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Scr... - 2015-03-05 16:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma jak to z BRYGADZISTY awansowac na piecowego...hahaha:)
zdjecie uzytkownika
ROERO - 2015-03-06 07:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to jakaś obelga gorzej jak kierownik się tam znajdzie a może tak się stać he he
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-03-06 19:20:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto jak kto ale orzech sobie na to sam zasłużył. Zero szacunku do ludzi. Każdego fiuta czeka taka przyszłość.Nie pozdrawiam konfidentów i innych dupolizów ;)
zdjecie uzytkownika
rejku - 2015-03-07 20:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co myslicie o pani Edycie Herba-Jadach, która tam pracuje?
Ponoć doszły mnie słuchy, że dobrze liże dupę komu trzeba, aby się utrzymać.
zdjecie uzytkownika
sun - 2015-03-07 20:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rejku - 2015-03-07 20:19:09]:
Ma wtyki, a teraz jest w ciąży i ciekawy jestem, czy po porodzie pozwolą jej wrócić.
zdjecie uzytkownika
wasyl - 2015-03-07 20:40:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwolnić i do pieluch!!!!
zdjecie uzytkownika
kick - 2015-03-08 18:04:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rejku - 2015-03-07 20:19:09]:
Bardzo łatwo jest zrujnować komuś życie chamskimi plotkami i pomówieniami , a w tym zakładzie to prawdziwa plaga jest.
zdjecie uzytkownika
masakra - 2015-03-08 21:45:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z kick.
Pracowałem w kilku innych zakładach na strefie i to w Vossie znajduje się najwieksze skupisko plotkar, plotkarzy, ludzi nie mających swojego życia, jadących po wszystkich innych tylko nie po sobie.
Nie znając jeszcze człowieka, widząc go po raz pierwszy w życiu potrafią tak objechać niewinnego człowieka, że mi, jako biernemu słuchaczowi wymiotować się chce.
Praca w Vossie nie jest zła. Ludzie-pracownicy są jedną wielką porażką.
W plotach dominują baby. OGARNJCIE SIĘ. Jesteście okropne. Zajmijcie się swoimi problemami. Przychodzicie do pracy pracować a nie oceniać innych współpracowników! Język jakim się posługujecie wskazuje na to jakie same jesteście a zgrywacie wielkie panie. Śmiać się chce.
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2015-03-08 23:09:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rejku - 2015-03-07 20:19:09]:
Odpowiedzi mówią same za siebie pewnie ma zajady i starty język he he to tyczy się też niejakiej p Sylwii która niedawno powróciła i jej koleżeńskość nie zna granic ale to tylko ułuda dla swojej korzyści stać tę panią na wszystko co najgorsze he he
zdjecie uzytkownika
Scr... - 2015-03-09 07:52:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pierwsza plotkara voss-u jest Kedzior,on wszystko wie na kazdy temat i o wszystkich ma najwiecej do powiedzenia,a wszystko wyssane z palca.
zdjecie uzytkownika
kick - 2015-03-10 16:04:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Scr... - 2015-03-09 07:52:56]:
Niestety takich plotkarzy w tym zakładzie jest baardzo dużo , po 2 lub więcej na każdym stanowisku pracy.
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2015-03-11 04:21:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kick - 2015-03-10 16:04:00]:
Plotkary mają czas snuć się po innych stanowiskach w poszukiwaniu wyssanych z palca historii i to pod nadzorem p brygadzistek nieważne są braki w produkcji a z drugiej strony ta osoba która wie że plotki na jego temat to bujda albo nie boi się ich bo praca to praca przychodzę robię swoje i wychodzę nie powinien się użalać bo nie sądzę że wyssane ploty mogą komuś zrujnować życie chyba że czuje się winny Ja osobiście plot się nie boję mogę jeszcze podsycić je dla radochy plotkar he he
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-03-14 14:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja Was proszę żeby w sobotę o 14 wstawić się w pracy. Ja nie chcę stosować innych metod... ble ble ble. Zostaniecie obciążeni kosztami transportów specjalnych...ble ble ble. Znowu zaczyna się straszenie na MQB a i tak większość ma wylane. A Państwowa Inspekcja Pracy-mówi to coś Panu? Panie Kierowniku :)
zdjecie uzytkownika
esceer - 2015-03-14 19:00:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:) - 2015-03-14 14:50:47]:
Zupełnie inaczej jest na LKW tutaj soboty są dostępne tylko dla uprzywilejowanych lizusów , inni nie mają szans na roboty w soboty.
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2015-03-16 11:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niektórzy nie przychodzą do pracy i mają brak karty podpisane przez kierownika jak to możliwe he he a jednak możliweR
zdjecie uzytkownika
esceer - 2015-03-17 09:02:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ryba psuje się od głowy , skoro niektórzy przełożeni dają zły przykład swoim pracownikom , to nie ma co dziwić się , że takie rzeczy dzieją się w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2015-03-19 14:29:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne że taki przełożony za świadome działania nie ponosi większej kary wypełniając pracownikowi którego nie było w pracy brak odbicia karty czy brak karty ale jak widać nie wszystkich traktuje się równo są pracownicy i pracownicy he he
zdjecie uzytkownika
luzny - 2015-03-20 13:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak do roboty sie brac a nie pisac smieci wiadomo ze w takim zakladzie-ilosc osob zawsze trafi sie idiota.
Jednak przychodzimy pracowac a nie obgadywac innych .Niech wszyscy popatrza na siebie i powiedza sobie sami ale tak szczerze czy wykonujesz w 100% swoja prace.Wszyscy powiedza TAK.
A wystarczy zapytac sie kogos na hali jak robota czemu to nie skonczone itd. To wtedy mowicie mam wj....ne inni niech robia. To czego wy oczekujecie...
Mimo wszystko pare zlotych miesiecznie mogli placic wiecej
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2015-03-20 16:28:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luzny - 2015-03-20 13:22:00]:
Właśnie weż się do roboty dla mnie nie jest obgadywaniem kogoś kto robi NN i ma to usprawiedliwione przez kierownika nie którzy polecieli za to z pracy może każdy by tak chciał ale na układy nie ma rady tak uprzywilejowani uważają he he ale mogą się przeliczyć i właśnie przychodzimy pracować a nie bumelować za przyzwoleniem kierownictwa a obgadywaniem jest włażenie w czyjeś prywatne sprawy nie dotyczące pracy tylko nie rozluźnij się za bardzo he he
zdjecie uzytkownika
;) - 2015-03-20 20:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak-przychodzimy do pracy a nie do przedszkola,ludzie ogarnijcie się bo to co wyprawiacie to jest czysta żenada,weżmy się wszyscy do pracy to premie będą całe,a nie tak jak teraz,to co pokazują co po niektórzy to przedszkole,a moze żłobek?
zdjecie uzytkownika
NIE KOMENTUJCIE TEJ WYPOWIEDZI - 2015-03-22 20:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szczerze mówiąc niektórzy mają pretensję że nie daje im się pożywki do plotek... to dopiero kpina. A tak nawiasem mówiąc w voss-ie jest całe stado plotkarzy, którzy lubią niszczyć czyjeś życie plotkami nawet pomówieniami. Tylko czy zdają sobie o tym sprawę że komuś niszczą życie? A stary siedzi u siebie w kanciapie i łacha drze z nas. Zastanówcie się ludzie czego wy chcecie? Coś wam brakuje? Cy jesteście impotentami? Nie macie J.A.J. a za plecami każdy z was potrafi obgadywać i to jest chore. Tak potężna firma jak ta, w której pracujemy jest nastawiona tylko na jedno EKSPLOATACJA PRACOWNIKA. Więc dajcie już spokój z plotkowaniem weźcie się do roboty, albo zmieńcie zakład bo z wami nie da się pracować, Gdzie nie popatrzeć syf... nawet posprzątać na koniec zmiany nie potraficie zrobić. Ogarnijcie się ludzie ostatni raz piszę. AHA NIE KOMENTUJCIE MOJEJ WYPOWIEDZI- TO JEST ZBĘDNE I MNIE WASZE SMUTY NIE INTERESUJĄ. OK?
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2015-03-24 10:52:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NIE KOMENTUJCIE TEJ WYPOWIEDZI - 2015-03-22 20:01:35]:
nie tragizuj z tym niszczenia czyjegoś życia z plot wyssanych można się tylko pośmiać chyba że plota to prawda której się ktoś obawia np imprezki integracyjne ze skutkami he he też można się pośmiać na co stać niektóre osoby i rzeczywiście to może namieszać w życiu ale tylko z własnej głupoty.Coś chyba komuś leży na żołądku he he a premią proszę się nie przejmować będzie to będzie nie to nie a skoro nie możesz pracować to słuchasz czy nie jesteś na tapecie to chyba ta zbyt mocna eksploatacja he he i najpierw posprzątaj koło siebie żeby ci nikt nic nie zniszczył he he
zdjecie uzytkownika
NIE KOMENTUJCIE TEJ WYPOWIEDZI - 2015-03-24 16:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ROMERO - 2015-03-24 10:52:22]:
SPOKO OKO...HEHEHHE IMPREZY ZAKŁADOWE WIEM O IM MÓWISZ
zdjecie uzytkownika
Migo - 2015-03-24 23:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ROMERO - 2015-03-24 10:52:22]:
Z kim przystajesz , takim się stajesz . Wszystko zależy od tego w jakim środowisku się obracasz .
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2015-03-25 10:18:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Migo - 2015-03-24 23:26:16]:
Ja raczej z nikim bo nie ma z kim ale pośmiać się można a szczególnie z tych co się na imprezkach wykazują a potem paznokcie obgryzają he he i nieważne w jakim środowisku się obracasz w tej firmie trunki robią swoje a wszystkie panie robią się piękne i później płacz he he
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VOSS Automotive Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy VOSS Automotive Polska ?
Zadaj pytanie