Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o VOSS Automotive Polska

Pracowałeś w firmie VOSS Automotive Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
NIE KOMENTUJCIE TEJ WYPOWIEDZI - 2015-03-22 20:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szczerze mówiąc niektórzy mają pretensję że nie daje im się pożywki do plotek... to dopiero kpina. A tak nawiasem mówiąc w voss-ie jest całe stado plotkarzy, którzy lubią niszczyć czyjeś życie plotkami nawet pomówieniami. Tylko czy zdają sobie o tym sprawę że komuś niszczą życie? A stary siedzi u siebie w kanciapie i łacha drze z nas. Zastanówcie się ludzie czego wy chcecie? Coś wam brakuje? Cy jesteście impotentami? Nie macie J.A.J. a za plecami każdy z was potrafi obgadywać i to jest chore. Tak potężna firma jak ta, w której pracujemy jest nastawiona tylko na jedno EKSPLOATACJA PRACOWNIKA. Więc dajcie już spokój z plotkowaniem weźcie się do roboty, albo zmieńcie zakład bo z wami nie da się pracować, Gdzie nie popatrzeć syf... nawet posprzątać na koniec zmiany nie potraficie zrobić. Ogarnijcie się ludzie ostatni raz piszę. AHA NIE KOMENTUJCIE MOJEJ WYPOWIEDZI- TO JEST ZBĘDNE I MNIE WASZE SMUTY NIE INTERESUJĄ. OK?
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2015-03-24 10:52:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NIE KOMENTUJCIE TEJ WYPOWIEDZI - 2015-03-22 20:01:35]:
nie tragizuj z tym niszczenia czyjegoś życia z plot wyssanych można się tylko pośmiać chyba że plota to prawda której się ktoś obawia np imprezki integracyjne ze skutkami he he też można się pośmiać na co stać niektóre osoby i rzeczywiście to może namieszać w życiu ale tylko z własnej głupoty.Coś chyba komuś leży na żołądku he he a premią proszę się nie przejmować będzie to będzie nie to nie a skoro nie możesz pracować to słuchasz czy nie jesteś na tapecie to chyba ta zbyt mocna eksploatacja he he i najpierw posprzątaj koło siebie żeby ci nikt nic nie zniszczył he he
zdjecie uzytkownika
NIE KOMENTUJCIE TEJ WYPOWIEDZI - 2015-03-24 16:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ROMERO - 2015-03-24 10:52:22]:
SPOKO OKO...HEHEHHE IMPREZY ZAKŁADOWE WIEM O IM MÓWISZ
zdjecie uzytkownika
Migo - 2015-03-24 23:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ROMERO - 2015-03-24 10:52:22]:
Z kim przystajesz , takim się stajesz . Wszystko zależy od tego w jakim środowisku się obracasz .
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2015-03-25 10:18:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Migo - 2015-03-24 23:26:16]:
Ja raczej z nikim bo nie ma z kim ale pośmiać się można a szczególnie z tych co się na imprezkach wykazują a potem paznokcie obgryzają he he i nieważne w jakim środowisku się obracasz w tej firmie trunki robią swoje a wszystkie panie robią się piękne i później płacz he he
zdjecie uzytkownika
LILA - 2015-04-01 21:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
IMPREZY ZAKŁADOWE SĄ PO TO ŻEBY MIŁO SPĘDZIĆ CZAS-NAJGORSI SĄ CI LAMUSI KTÓRZY SIEDZĄ I OBSERWUJĄ WSZYSTKICH A POTEM MAJĄ O CZYM PLOTKOWAĆ NA DRUGI RAZ PO PROSTU -SIEDZIEĆ W DOMU-I ZAJMIJCIE SIĘ SWOIM NUDNYM I POPAPRANYM ŻYCIEM.MINGO MOŻE O TWOIM ŻYCIU POROZMAWIAMY NA FORUM.
zdjecie uzytkownika
Migo - 2015-04-03 16:14:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LILA - 2015-04-01 21:20:00]:
Panie mają pierwszeństwo , zaczynaj jeśli masz odwagę .
zdjecie uzytkownika
LILA - 2015-04-04 00:12:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SZKODA Z TAKIM PROSTAKIEM WCHODZIĆ W DYSKUSJĘ-PROSTACTWEM CZUĆ ,GÓWNIARZEM I PEWNIE Z PKW-ZE SWOIMI PLOTAMI TO ZAŁÓŻCIE SOBIE FORUM -PKW-PLOTKARSTWO!!!!!!
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-04-04 01:50:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Benke poleca przed przyjsciem do pracy wżucić na żoładek melise a jak nie ma efektu-po weekendzie warzywa oraz owoce Krajowe-w skrajnych przpadkach jesli widoczne sa objawy trzasku i zgrzytu szarych komórek brać prozak,klonozepan i do pracy!rodacy:) z szelkami na jezyk i uchwytem na głowe aby jakos wygladac przyzwoicie!!!Przed inżenierami od spraw procesu:).Niema sie co Łamać!,koza je patyki i sie nie łamie:),Pan widzi nagradza i każe (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Migo - 2015-04-04 10:03:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LILA - 2015-04-04 00:12:54]:
I nawzajem , tak samo pomyślałem o tobie.
zdjecie uzytkownika
kłamca - 2015-04-07 18:01:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ha ha ha - 2015-02-20 12:55:06]:
baju, baju, będziem w raju. Te zarobki to chyba kierownicze. Jaka 14-tka jak nie ma nawet 13-tki. Premia uznaniowa z reguły nie uznana. Tak szczerze to ch...j nie firma lepszy Oświęcim niż VOSS.
zdjecie uzytkownika
lol - 2015-04-07 18:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Proponuje sprawdzić zarobki w volkswagen Polkowice-z takich zarobków da się wyżyć,socjal super a i na dogodnych warunkach samochód można spłacać-tam naprawdę szanują i dbają o dobrego pracownika
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2015-04-09 15:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LILA - 2015-04-01 21:20:00]:
Nudne i popaprane życie jest chyba Twoje skoro korzystasz na takich imprezkach integracyjnych nastawiasz się nieco wypitym bo w innym przypadku nikt by na taką lile nie spojrzał a potem płaczesz że łacha z Ciebie drą i mają racje skoro żyjecie tylko od imprezki do imprezki a potem lila udaje świętoszka i żali się że życie lili niszczą he he właśnie warto popatrzeć sobie jak' przyzwoicie' niektórzy się bawią a najlepsze że później mają dużo do powiedzenia ale nie o sobie he he daje się odczuć że kogoś zabolała prawda lilaróż he he
zdjecie uzytkownika
ROERO - 2015-04-13 06:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LILA - 2015-04-01 21:20:00]:
Miło można spędzać czas z rodziną chyba że się jej nie ma albo nie docenia i przyjaciółmi w inny przypadku zostają imprezki zakładowe z własną dostawą alkoholu i wtedy lila staje się w miarę ładna i może liczyć na zainteresowanie z finałem tylko gorzej po dojściu do siebie dla zainteresowanego jak przejrzy na oczy he he i wtedy życie dla lili nie jest nudne bo coś na takiej imprezce wyrwała to wcale nie jest popaprane he he myślę że zazdrościsz osobą którzy normalnie się bawią nawet przy alkoholu i nie mają kaca moralnego ale lila chyba juz go nie posiada he he
zdjecie uzytkownika
SRO MERO - 2015-04-21 17:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sami plotkarze , konfidenci i donosiciele tu pracują , masakra .
zdjecie uzytkownika
bez nicka - 2015-05-02 01:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są u państwa przyjęcia i jakie zarobki mozna się spodziewać
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-06-01 12:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki zależa jak leżą:)raz dobre raz złe,alecniecłam się koleszko koza je patyki i sie nie łamie:)

zapraszamy....
zdjecie uzytkownika
;) - 2015-06-02 19:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie który kierownik zmianowy na MQB jest najlepszy-piszcie bo nie wiem na którą zmianę mam iść
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2015-06-17 05:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy są ok jak umiesz się wciskać a sądząc po pytaniu to tak he he
zdjecie uzytkownika
omg - 2015-06-21 17:11:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wczasy pod gruszą 100 zł jeśli masz nadgodziny :)
zdjecie uzytkownika
gmo - 2015-06-24 15:36:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wystarczy na suchary i paprykarz z Biedronki (na tydzień )
zdjecie uzytkownika
na chwile - 2015-06-26 22:40:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytałam Wasze wypowiedzi i bardzo mnie rozbawiliscie. Ludzie! nie macie co w wolnym czasie robic tylko o pracy gadac?! Nauczcie sie oddzielac prace od domu. "wszedzie dobrze tam gdzie nas nie ma ! " a i tak bedziecie zapierniczac za takie marne stawki bo nikt utrzymywac Was nie bedzie ! wiec skonczcie pieprzyc bzdury. Premii nie ma? oj jak mi przykro ! premie juz wszedzie poucinali i co mamy za to sobie zyly podcinac? Jezeli chodzi o VOSS , Lear ... wcale nie są złe warunki. Zatrudnijcie się do Amazonu to przekonacie sie co to znaczy prawdziwy obóz pracy jak będziecie mieli wyliczany czas co do sekundy. Narka. Bawcie sie dalej w marnowaniu czasu na rzeczy na ktore i tak wplywu nie mamy ;)
zdjecie uzytkownika
kazik - 2015-06-27 09:33:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten zakład to jeden wielki bur..l.Imprezki, wycieczki robią swoje.Ciekawe jaki byłby wynik wyborów gdybyśmy wiedzieli wcześniej, że P.Przewodnicząca Związków Zawodowych A.Kaśczyszyn i P.Brekan są w związku i razem mieszkają od ponad pół roku. Może w końcu się ujawnią. Już mogą, wybory zakończone. Jedna kwestia budzi moją wątpliwość. A mianowicie P.Agnieszka dla Miłości i kariery jest w stanie poświęcić wiele!!! I tu pytanie do głosujących. Czy gdyby wiedzieli,że Pani Kaśczyszyn zostawiała dwoje swoich dzieci chcieliby być reprezentowani przez tak zdegenerowaną osobę? Może natłok wrażeń i pogoń za karierą przyczyniły się do zaniku odruchów macierzyńskich. Uffff dobrze,że nie głosowałem na "Szparkę solidarkę"!!! Bycie w centrum uwagi to domena P. Agnieszki. A może P. Agnieszka w końcu pokaże naiwnym swoje prawdziwe "JA"? A P.Piotrowi tylko współczuć moralnego upadku!!!
zdjecie uzytkownika
kazik - 2015-06-27 10:04:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ten zakład to jeden wielki bur..l.Imprezki, wycieczki robią swoje.Ciekawe jaki byłby wynik wyborów gdybyśmy wiedzieli wcześniej, że P.Przewodnicząca Związków Zawodowych A.Kaśczyszyn i P.Brekan są w związku i razem mieszkają od ponad pół roku. Może w końcu się ujawnią. Już mogą, wybory zakończone. Jedna kwestia budzi moją wątpliwość. A mianowicie P.Agnieszka dla Miłości i kariery jest w stanie poświęcić wiele!!! I tu pytanie do głosujących. Czy gdyby wiedzieli,że Pani Kaśczyszyn zostawiała dwoje swoich dzieci chcieliby być reprezentowani przez tak zdegenerowaną osobę? Może natłok wrażeń i pogoń za karierą przyczyniły się do zaniku odruchów macierzyńskich. Uffff dobrze,że nie głosowałem na "Szparkę solidarkę"!!! Bycie w centrum uwagi to domena P. Agnieszki. A może P. Agnieszka w końcu pokaże naiwnym swoje prawdziwe "JA"? A P.Piotrowi tylko współczuć moralnego upadku!!!
zdjecie uzytkownika
fifo - 2015-06-28 12:12:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to dobrze , ze od samego początku jak tu pracuje nie naleze do tego chorego związku zwanego zawodowymi . I nigdy się nie zapisze .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VOSS Automotive Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy VOSS Automotive Polska ?
Zadaj pytanie
alert