Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o VOSS Automotive Polska

Pracowałeś w firmie VOSS Automotive Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2015-03-11 04:21:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kick - 2015-03-10 16:04:00]:
Plotkary mają czas snuć się po innych stanowiskach w poszukiwaniu wyssanych z palca historii i to pod nadzorem p brygadzistek nieważne są braki w produkcji a z drugiej strony ta osoba która wie że plotki na jego temat to bujda albo nie boi się ich bo praca to praca przychodzę robię swoje i wychodzę nie powinien się użalać bo nie sądzę że wyssane ploty mogą komuś zrujnować życie chyba że czuje się winny Ja osobiście plot się nie boję mogę jeszcze podsycić je dla radochy plotkar he he
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-03-14 14:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja Was proszę żeby w sobotę o 14 wstawić się w pracy. Ja nie chcę stosować innych metod... ble ble ble. Zostaniecie obciążeni kosztami transportów specjalnych...ble ble ble. Znowu zaczyna się straszenie na MQB a i tak większość ma wylane. A Państwowa Inspekcja Pracy-mówi to coś Panu? Panie Kierowniku :)
zdjecie uzytkownika
esceer - 2015-03-14 19:00:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [:) - 2015-03-14 14:50:47]:
Zupełnie inaczej jest na LKW tutaj soboty są dostępne tylko dla uprzywilejowanych lizusów , inni nie mają szans na roboty w soboty.
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2015-03-16 11:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niektórzy nie przychodzą do pracy i mają brak karty podpisane przez kierownika jak to możliwe he he a jednak możliweR
zdjecie uzytkownika
esceer - 2015-03-17 09:02:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ryba psuje się od głowy , skoro niektórzy przełożeni dają zły przykład swoim pracownikom , to nie ma co dziwić się , że takie rzeczy dzieją się w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2015-03-19 14:29:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne że taki przełożony za świadome działania nie ponosi większej kary wypełniając pracownikowi którego nie było w pracy brak odbicia karty czy brak karty ale jak widać nie wszystkich traktuje się równo są pracownicy i pracownicy he he
zdjecie uzytkownika
luzny - 2015-03-20 13:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak do roboty sie brac a nie pisac smieci wiadomo ze w takim zakladzie-ilosc osob zawsze trafi sie idiota.
Jednak przychodzimy pracowac a nie obgadywac innych .Niech wszyscy popatrza na siebie i powiedza sobie sami ale tak szczerze czy wykonujesz w 100% swoja prace.Wszyscy powiedza TAK.
A wystarczy zapytac sie kogos na hali jak robota czemu to nie skonczone itd. To wtedy mowicie mam wj....ne inni niech robia. To czego wy oczekujecie...
Mimo wszystko pare zlotych miesiecznie mogli placic wiecej
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2015-03-20 16:28:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luzny - 2015-03-20 13:22:00]:
Właśnie weż się do roboty dla mnie nie jest obgadywaniem kogoś kto robi NN i ma to usprawiedliwione przez kierownika nie którzy polecieli za to z pracy może każdy by tak chciał ale na układy nie ma rady tak uprzywilejowani uważają he he ale mogą się przeliczyć i właśnie przychodzimy pracować a nie bumelować za przyzwoleniem kierownictwa a obgadywaniem jest włażenie w czyjeś prywatne sprawy nie dotyczące pracy tylko nie rozluźnij się za bardzo he he
zdjecie uzytkownika
;) - 2015-03-20 20:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak-przychodzimy do pracy a nie do przedszkola,ludzie ogarnijcie się bo to co wyprawiacie to jest czysta żenada,weżmy się wszyscy do pracy to premie będą całe,a nie tak jak teraz,to co pokazują co po niektórzy to przedszkole,a moze żłobek?
zdjecie uzytkownika
NIE KOMENTUJCIE TEJ WYPOWIEDZI - 2015-03-22 20:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szczerze mówiąc niektórzy mają pretensję że nie daje im się pożywki do plotek... to dopiero kpina. A tak nawiasem mówiąc w voss-ie jest całe stado plotkarzy, którzy lubią niszczyć czyjeś życie plotkami nawet pomówieniami. Tylko czy zdają sobie o tym sprawę że komuś niszczą życie? A stary siedzi u siebie w kanciapie i łacha drze z nas. Zastanówcie się ludzie czego wy chcecie? Coś wam brakuje? Cy jesteście impotentami? Nie macie J.A.J. a za plecami każdy z was potrafi obgadywać i to jest chore. Tak potężna firma jak ta, w której pracujemy jest nastawiona tylko na jedno EKSPLOATACJA PRACOWNIKA. Więc dajcie już spokój z plotkowaniem weźcie się do roboty, albo zmieńcie zakład bo z wami nie da się pracować, Gdzie nie popatrzeć syf... nawet posprzątać na koniec zmiany nie potraficie zrobić. Ogarnijcie się ludzie ostatni raz piszę. AHA NIE KOMENTUJCIE MOJEJ WYPOWIEDZI- TO JEST ZBĘDNE I MNIE WASZE SMUTY NIE INTERESUJĄ. OK?
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2015-03-24 10:52:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NIE KOMENTUJCIE TEJ WYPOWIEDZI - 2015-03-22 20:01:35]:
nie tragizuj z tym niszczenia czyjegoś życia z plot wyssanych można się tylko pośmiać chyba że plota to prawda której się ktoś obawia np imprezki integracyjne ze skutkami he he też można się pośmiać na co stać niektóre osoby i rzeczywiście to może namieszać w życiu ale tylko z własnej głupoty.Coś chyba komuś leży na żołądku he he a premią proszę się nie przejmować będzie to będzie nie to nie a skoro nie możesz pracować to słuchasz czy nie jesteś na tapecie to chyba ta zbyt mocna eksploatacja he he i najpierw posprzątaj koło siebie żeby ci nikt nic nie zniszczył he he
zdjecie uzytkownika
NIE KOMENTUJCIE TEJ WYPOWIEDZI - 2015-03-24 16:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ROMERO - 2015-03-24 10:52:22]:
SPOKO OKO...HEHEHHE IMPREZY ZAKŁADOWE WIEM O IM MÓWISZ
zdjecie uzytkownika
Migo - 2015-03-24 23:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ROMERO - 2015-03-24 10:52:22]:
Z kim przystajesz , takim się stajesz . Wszystko zależy od tego w jakim środowisku się obracasz .
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2015-03-25 10:18:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Migo - 2015-03-24 23:26:16]:
Ja raczej z nikim bo nie ma z kim ale pośmiać się można a szczególnie z tych co się na imprezkach wykazują a potem paznokcie obgryzają he he i nieważne w jakim środowisku się obracasz w tej firmie trunki robią swoje a wszystkie panie robią się piękne i później płacz he he
zdjecie uzytkownika
LILA - 2015-04-01 21:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
IMPREZY ZAKŁADOWE SĄ PO TO ŻEBY MIŁO SPĘDZIĆ CZAS-NAJGORSI SĄ CI LAMUSI KTÓRZY SIEDZĄ I OBSERWUJĄ WSZYSTKICH A POTEM MAJĄ O CZYM PLOTKOWAĆ NA DRUGI RAZ PO PROSTU -SIEDZIEĆ W DOMU-I ZAJMIJCIE SIĘ SWOIM NUDNYM I POPAPRANYM ŻYCIEM.MINGO MOŻE O TWOIM ŻYCIU POROZMAWIAMY NA FORUM.
zdjecie uzytkownika
Migo - 2015-04-03 16:14:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LILA - 2015-04-01 21:20:00]:
Panie mają pierwszeństwo , zaczynaj jeśli masz odwagę .
zdjecie uzytkownika
LILA - 2015-04-04 00:12:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SZKODA Z TAKIM PROSTAKIEM WCHODZIĆ W DYSKUSJĘ-PROSTACTWEM CZUĆ ,GÓWNIARZEM I PEWNIE Z PKW-ZE SWOIMI PLOTAMI TO ZAŁÓŻCIE SOBIE FORUM -PKW-PLOTKARSTWO!!!!!!
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-04-04 01:50:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Benke poleca przed przyjsciem do pracy wżucić na żoładek melise a jak nie ma efektu-po weekendzie warzywa oraz owoce Krajowe-w skrajnych przpadkach jesli widoczne sa objawy trzasku i zgrzytu szarych komórek brać prozak,klonozepan i do pracy!rodacy:) z szelkami na jezyk i uchwytem na głowe aby jakos wygladac przyzwoicie!!!Przed inżenierami od spraw procesu:).Niema sie co Łamać!,koza je patyki i sie nie łamie:),Pan widzi nagradza i każe (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Migo - 2015-04-04 10:03:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LILA - 2015-04-04 00:12:54]:
I nawzajem , tak samo pomyślałem o tobie.
zdjecie uzytkownika
kłamca - 2015-04-07 18:01:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ha ha ha - 2015-02-20 12:55:06]:
baju, baju, będziem w raju. Te zarobki to chyba kierownicze. Jaka 14-tka jak nie ma nawet 13-tki. Premia uznaniowa z reguły nie uznana. Tak szczerze to ch...j nie firma lepszy Oświęcim niż VOSS.
zdjecie uzytkownika
lol - 2015-04-07 18:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Proponuje sprawdzić zarobki w volkswagen Polkowice-z takich zarobków da się wyżyć,socjal super a i na dogodnych warunkach samochód można spłacać-tam naprawdę szanują i dbają o dobrego pracownika
zdjecie uzytkownika
ROMERO - 2015-04-09 15:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LILA - 2015-04-01 21:20:00]:
Nudne i popaprane życie jest chyba Twoje skoro korzystasz na takich imprezkach integracyjnych nastawiasz się nieco wypitym bo w innym przypadku nikt by na taką lile nie spojrzał a potem płaczesz że łacha z Ciebie drą i mają racje skoro żyjecie tylko od imprezki do imprezki a potem lila udaje świętoszka i żali się że życie lili niszczą he he właśnie warto popatrzeć sobie jak' przyzwoicie' niektórzy się bawią a najlepsze że później mają dużo do powiedzenia ale nie o sobie he he daje się odczuć że kogoś zabolała prawda lilaróż he he
zdjecie uzytkownika
ROERO - 2015-04-13 06:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LILA - 2015-04-01 21:20:00]:
Miło można spędzać czas z rodziną chyba że się jej nie ma albo nie docenia i przyjaciółmi w inny przypadku zostają imprezki zakładowe z własną dostawą alkoholu i wtedy lila staje się w miarę ładna i może liczyć na zainteresowanie z finałem tylko gorzej po dojściu do siebie dla zainteresowanego jak przejrzy na oczy he he i wtedy życie dla lili nie jest nudne bo coś na takiej imprezce wyrwała to wcale nie jest popaprane he he myślę że zazdrościsz osobą którzy normalnie się bawią nawet przy alkoholu i nie mają kaca moralnego ale lila chyba juz go nie posiada he he
zdjecie uzytkownika
SRO MERO - 2015-04-21 17:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sami plotkarze , konfidenci i donosiciele tu pracują , masakra .
zdjecie uzytkownika
bez nicka - 2015-05-02 01:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są u państwa przyjęcia i jakie zarobki mozna się spodziewać
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VOSS Automotive Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy VOSS Automotive Polska ?
Zadaj pytanie
alert