brak logo

VOSS Automotive Polska

Legnica

Opinie o VOSS Automotive Polska

Obserwator 2017-02-23 08:32
Firma strasznie niezorganizowana. Notoryczne spóźnienia Pani z Działu Personalnego (poczynając od rozmowy kwalifikacyjnej, aż po dni szkoleniowe), które wynosiły około 30-40 minut. Z jej ust, nigdy nie było dane usłyszeć przeprosin za spóźnienie. W końcu co się będzie szaraków z lini produkcyjnej przepraszać, trzeba wypić kawę z rana póki gorąca i poplotkować.
Kolejny chaos występuje na samej produkcji, gdzie kierownik zmiany i brygadziści nie wiedzą, gdzie ma pracować stały pracownik a co dopiero ten świeżo przyjęty. Może w końcu przypisać pracownika na stałe do danego stanowiska i wszystko będzie poukładane, a nie codzienne tułaczki po hali produkcyjnej i kłótnie. Pierwsze dni pracy to "niby szkolenie" na stanowisku, na którym i tak pracować nie będziesz. Stoisz i się tylko patrzysz. O prawdziwe szkolenie trzeba się prosić, a i tak zostaniesz wyśmiany. Jeśli rozplanowanie co i jak, jest dla "góry" tak trudne to może pora opuścić stołek i zdegradować się do niższego stanowiska. Śmiem stwierdzić, że dla poniektórych wyniosłych z personalnego, żółtych i zielonych mop i szczotka od WC byłaby, aż za naddto - kobieta myjąca WC pała od was większą inteligencją, ma większy porządek i lepiej zwraca się do człowieka.
Nie liczy się człowiek - liczy się cel, który trzeba osiągnąć. A kiedy słyszysz, że stali pracownicy nie widzieli premii (która została zabrana od tak DLA ZASADY) od ponad pół roku, to się zastanawiasz czy ta cała szopka ma sens.
Kolejna dezorganizacja: Ponoć pewna osoba na kartę do bramki i szafkę w szatni czekała ponad miesiąc.
Wnioski wyciągnijcie sobie sami.
12
Jaka firma - taki parking 2017-02-23 13:10
Tak, tak. To miałem na myśli. Rychu dzięki, że mnie poprawiłeś.
5
Rychu 2017-02-23 22:26
I to mi się podoba.. Obserwator wyłożył kawę na ławę...tzn. dział personalny tak wspomniałeś kawka, kawka i jeszcze raz kawka na biureczku albo w kuchni... no i w sumie co człowiek nie pójdzie z prośbą do jakiegoś działu to kawunia, ciacho albo w drodze na plarnie a tematów nie ma komu rozwiązywać na produkcji. Pójdziesz do narzedziowni to termin na za kilka tygodni wywalaja, pójdziesz do inżynierów to jeden wskazuje na drugiego ze to nie jego obszar, pójdziesz na ur to wogole wielkie oczy robią, bo sami młodzi, którzy niezbyt wiele wiedzą na temat maszyn i napraw....tragedyja znaczy się tragedia...
7
... 2017-02-24 10:46
Odnosząc się do tego produkcyjnego chaosu, to nie do końca jest jak piszesz. Pewnie, że lepiej się pracuje kiedy nie ma zamieszania a wszyscy wiedzą co mają robić. Z doświadczenia wiem, że rotacje pracowników powinny mieć miejsce od samego początku, a dlaczego? Bo kiedy pracownik przyzwyczai się do jednego stanowiska, to ciężko mu później wpoić aby nauczył się na innym. To właśnie powoduje bunt i frustracje. Załóżmy, że dostajesz fajną robotę gdzie bez problemu robisz cel, zamieniłbyś taką pracę na stanowisko, gdzie cel jest trudny do osiągnięcia a pot leci po du..ie? Więc postaw się na miejscu takiego pracownika, który mimo usilnych starań z trudem osiąga cel albo i nie, a na końcu ma mniejszą premię, bo mu się nie udało. Łatwo się przyzwyczaić do lepszego. Dlatego rotacje nie rzadko pokazują, że jak jest się przytwierdzonym do jednego stanowiska, to wystarczy małe przesunięcie pracownika i du.a blada. A co do twoich refleksji na temat zarządzania przełożonych, to chyba kto inny powinien ich oceniać, nie uważasz?
4
Peja 2017-02-27 14:02
Każdy kto ma styczność z przełożonym czy nawet i pracownikami administracji ma prawo do oceny ich pracy. Przez taką ocenę można dowiedzieć jak wygląda zakład od środka (praca + cała masa innych spraw do załatwiania).

Czyżby pracownik któryś z wyżej wymienionych i prawda zabolała?
Jeśli tak to zaproponuję maść na ból du.......*****py. :D
2
... 2017-02-27 19:37
Ostatnie zdanie źle zostało przeze mnie sformułowane. Ktoś ich w końcu wybiera, więc poddawani są ocenie swojego " guru". To prawda, że ocena pracowników bezpośrednio produkcyjnych poniekąd jest rozważana, ale czy decydująca?
Ps. A maść nie jest konieczna :) Pozdr.
Rychu 2017-02-27 20:37
@... raczej wazelina nie jest potrzebna... :)
1
Weronika 2017-03-01 11:38
22 lutego pojawiła się nowa oferta pracy, widzieliście? Stanowisko Asystentka Zarządu. Znajduje się na jednym z największych portali ogłoszeniowych w Polsce. Aplikujecie? ;)
1
Victim 2017-03-05 17:42
Nasi mechanicy z U.R . muszą się bardzo nudzić na drugich i trzecich zmianach , skoro mają czas na robienie bardzo mocnych huków i wystrzałów , strasząc przy tym innych ludzi . Kiedyś ktoś przez nich zawału serca dostanie .
3
Weronika 2017-03-06 11:04
@NICK 9 może lepiej załatwić taką sprawę bezpośrednio z Panią Renatą, o której piszesz? :)
4
Ula 2017-03-08 12:05
Szukam dojazdu z Chojnowa do tej firmy czy jest ktoś kto ma wolne miejsce?
Ula 2017-03-08 12:06
Szukam dojazdu z Chojnowa do tej firmy czy jest ktoś kto ma wolne miejsce?
Weronika 2017-03-08 12:16
A co z rozmową kwalifikacyjną do VOSS Automotive Polska? Jak przebiega cały proces?
xxxy 2017-03-09 12:06
Z Chojnowa dojeżdża autobus ,raczej samochodami już nikt nie dojeżdża .
Weronika 2017-03-09 12:13
@Ula może w takim razie najlepszy dojazd będzie autobusem, jak podpowiada @xxxy :)
Ojjj 2017-03-17 06:09
Jakie to wszystko popaprane.......
W naszym zakładzie musi bardzo źle się dziać skoro kierownik produkcji , słyszycie kierownik produkcji chodzi z jakimiś dydkami i zachęca do zakupu usług medycznych. Notabene po przeczytaniu tej oferty stwierdzam że to tylko próba wyłudzenia pieniędzy. No ale wróćmy do tematu może kierownik za mało zarabia? I dlatego dorabdorabia na boku w voss-e? Ciekawe ile dostał za to kasy? Zapewne nie długo będzie można u niego w biurze zakupić kordłę, garnki czy ręczniki. I na bank trzeba będzie coś kupić od niego bo bedzie nie zadowolony i premie będzie ucinać. Och Polska wspaniały kraj..... ciekawe co będzie następne? Aż drżę w oczekiwaniu na kolejny dzień w pracy i nie mogę doczekać się kolejnych nowych sytuacji..... pozdrawiam serdecznie dorabiających na boku.... buźka panie kierowniku.
6
scr 2017-03-17 13:59
Jak to jest , że co noc na jaguarze land rowerze głośno gra muzyka przez 8 godzin , i nikt z przełożonych od grupowej wzwyż nie ma odwagi zwrócić pracownikowi uwagi . Jeśli żółci są głusi to może trzeba ich wysłać do laryngologa . Potem się dziwią że reklamacje mają .
5
tuśka 2017-03-17 19:01
To nie jest popaprane to już w wielu firmach w Polsce jest standard. Jeżeli nie chcesz nie musisz z tego korzystać nikt nikogo do niczego nie zmusza. Korzystałam z takiej opieki medycznej u poprzedniego pracodawcy i jest to super sprawa. Wizyty u specjalisty i badania bez proszenia się o skierowanie i długiego oczekiwania na wizytę. Rezonans w ciągu kilku dni. Osobiście uważam, że warto.
3
N.K.W.D.S.S. 2017-03-19 08:50
Tak się zastanawiam się czy pamiętacie taki serial w tv Polskie drogi czy jakoś tak. I taka scena mi utkwiła że ktoś tam biegał po wiosce (zapewnie wioskowy przygłup) z patelnią w jednej ręce i drewnianą łyzką w drugiej i nap..... W tą patelnię tą łyżką krzycząc GARKI LUTUJE GARKI LUTUJE! Tak z ciekawości ciekawe kiedy u nas będą tak biegać po hali. To już nie jest nawet śmieszne to już żenada.
5
on 2017-03-20 23:22
A o co się rozchodzi ?
Ostatnia Szansa 2017-03-28 10:48
Jestem bardzo ciekawa,co takiego zarząd naszej firmy VOSS uczyni,aby zachęcić ludzi wykwalifikowanych do dalszej współpracy? Firmy sąsiadujące proponują większe wynagrodzenie na start, niż my tutaj mamy po kilku latach pracy-jeszcze potrafią premię ukrócić i ciągle mało! mało! Z mobilizujcie nas do pracy tak abyśmy w końcu byli wszyscy zadowoleni. Coraz głośniej o Mercedesie a ludzie już uciekają... Ocknijcie się,oby nie było za późno i zostanie firma VOSS z dziesiątkowana. W kwietniu podwyżki? Jeżeli tak, to wykażcie się i w końcu zacznijcie nas szanować.
9
Weronika 2017-03-28 10:54
A jakie benefity oferuje VOSS Automotive Polska swoim pracownikom?
xxxy 2017-03-29 09:15
Nie licz na dużą :/
MQB 2017-03-29 10:53
Wiem,wiem już nas uświadamiają,że nie ma co liczyć na kokosy. Trudno :-( Jesteśmy zmuszani iść tam gdzie lepiej płacą...
2
Szczęśliwy pracownik 2017-04-01 13:58
Witam
Po długich tygodniach spekulacji i wyczekiwania została podpisana decyzja o dodatku stażowym, a Prima aprilis to dobry czas na takie informacje, w swojej wspaniałomyślności Zarząd Voss wraz ze Związkami ogłosili co następuje:
1) za pierwszy rok 20pln brutto dodatku, czyli ok 15 PLN na spokojnie"rękę" ( w tym momencie ogarnia mnie przyjemny stan radości połączony ze szczękościskiem),
2) za każdy kolejny rok 10pln brutto, czyli 7pln na rękę ( stan radości przechodzi w niekontrolowaną euforię oraz różne komplementy w ich stronę ...#&5$#@$&+$#!!!!!....itp.mimo szczękościsku),
Gdyby ktoś sądził , że to wszystko, to jest w błędzie, otóż aby zatrzymać pracowników przed zmianą pracy oraz zachęcić nowych do większej wydajności i braku absencji chorobowej:
3) DODATEK STAZOWY NIE ZOSTANIE WYPŁACONY GDY PRACOWNIK BĘDZIE W DANYM MIESIACU CHODŹ 1 DZIEŃ NA CHOROBOWYM LUB OTRZYMA REKLAMACJĘ....( obecnie euforia jest na granicy mojego stanu obłędu i właśnie uktuszył mi się ząb...Dalej mam szczękościsk, a jeszcze nie jadłem śniadania...).
Jak widać z powyższego można zrobić " coś" dla pracowników aby polepszyć ich satysfakcję z pracy. Jednocześnie widoczna jest tu rola opiekuńcza zarządu, bo przecież w takiej Biedronce pracownik ma 2400pln podstawy , 700 PLN premii i 100pln dodatku za każdy rok. Zapyta ktoś pewnie, gdzie ta rola opiekuncza? Otóż co my, robotnicy zrobilibyśmy z taką górą pieniędzy??? Odpowiem : zwariowali ze szczęścia i tu objawia się rola opiekuncza zarządu. Nie chcą mieć obłąkanej załogi.
I jeszcze mała dygresja . Przecież my jesteśmy szczęśliwi z naszymi zarobkami i marzeniami. Ilu z Was ma marzenie aby zmienić auto na nowe z salonu np. Skoda- miałem, nie Skoda super Be - miałem, albo super axtra wypas Be- miałem, willa z basenem- mam , wczasy Malediwy-były, Seszele - były Floryda - była... już nie ma gdzie jedzic? Nikt z was!!! Bo to są marzenia ludzi z kasą, oni wszystko mają i nic już nie cieszy, brak marzeń tylko zachcianki, więc aby nas ochronić dostosowuje się pensje do naszych marzeń. np: kupić dziecku nowy tornister w sierpniu, spłacić kredyt na pralkę i wiele innych, które cieszą jeśli się spełnią. Czyż to pięknie, więc podziękujmy Naszym Wspaniałym Prezesom za ich troskę.
Z pozdrowieniami dla Zarządu oraz dzielnie walczącym o dobro każdego pracownika Związkom Zawodowym.
PS.
Każdy zna słowa : BÓG , HONOR, OJCZYZNA, ale czy dla wszystkich znaczą to samo? Niektórym wystarczy jedno - PIENIĄDZE, zastępuje ono pozostałe:-)
Z pola bitwy pozdrawiają
Sardynki...
16
xxxy 2017-04-01 14:11
Napisałeś wszystko co chciałam powiedzieć .DROGI ZARZĄDZIE DZIĘKUJMY!!!!!!!! ,ŻE ZA LATA PRACY W VOSS AUTOMOTIVE POLSKA DZIĘKUJESZ MI ZA PRACĘ DZIESIĘCIOMA ZŁ DODATKU STAŻOWEGO I 50 ZŁ PODWYŻKI .DOBRY PRACOWNIK TO ZADOWOLONY PRACOWNIK -POZDRAWIAM WSZYSTKICH TYCH CO ODESZLI I TYCH CO ODEJDĄ .
17
Justa 2017-04-01 16:08
Najlepsza firma na LSSE jeśli chodzi o pracę na produkcji. Są minusy związane z presją czasu czy zabieraniem premii za jakość bądź chorobowe, ale to chyba normalne, że taka sytuacja ma miejsce. Baaardzo polecam!
Radek 2017-04-01 21:59
Zapraszam w takim razie do pracy w innych firmach na strefie, gdzie smród jest nie do wytrzymania.
w Voss praca na produkcji należy do jednej z lepszych, oczywiście zarobki mogą stanowić pewien mały minus, ale większe zarobki w śmierdzących firmach wydacie na leczenie, także wasz wybór, jesteście przecież wolnymi ludżmi, nie macie tutaj wyroku, nikt nie trzyma was tutaj na siłę. Więc proszę przestańcie szczekać..., po prostu idźcie sobie stąd
4
//\\ 2017-04-01 22:47
Jak najbardziej popieram twój wpis. Ludzie jęczą a nic w tym kierunku nie robią, poz tym, że swoim stękaniem obrzydzają pracę innym, bo ile można słuchać w kółko jednego i tego samego. Przecież nikt niezadowolonych na siłę nie trzyma. Oni się sami trzymają.
1
xxxy 2017-04-02 10:37
No i odezwał się następny, który siedzi na mamusi garnuszku ,załóż chłopcze rodzinę i wyżyj za naszą kasę ! Nikt nie narzeka na warunki bo są super ,staramy się aby standardy pracy były na najwyższym poziomie,robimy cele które są już prawie nie do osiągnięcia ale chcemy również godnie żyć i otrzymywać pensję adekwatną do wykonywanej pracy .NIC WIĘCEJ NIE CHCEMY !!!
20
Ada 2017-04-02 14:51
A dział HR ?
Rik 2017-04-02 19:44
Ada Ci nie wypada:)
.......... 2017-04-02 20:09
Mógłby działać lepiej.
Weronika 2017-04-03 11:27
@Justa, a co najbardziej podoba Ci się w pracy na produkcji?
xxy 2017-04-03 15:41
Witam
Po długich tygodniach spekulacji i wyczekiwania została podpisana decyzja o dodatku stażowym, a Prima aprilis to dobry czas na takie informacje, w swojej wspaniałomyślności Zarząd Voss wraz ze Związkami ogłosili co następuje:
1) za pierwszy rok 20pln brutto dodatku, czyli ok 15 PLN na spokojnie"rękę" ( w tym momencie ogarnia mnie przyjemny stan radości połączony ze szczękościskiem),
2) za każdy kolejny rok 10pln brutto, czyli 7pln na rękę ( stan radości przechodzi w niekontrolowaną euforię oraz różne komplementy w ich stronę ...#&5$#@$&+$#!!!!!....itp.mimo szczękościsku),
Gdyby ktoś sądził , że to wszystko, to jest w błędzie, otóż aby zatrzymać pracowników przed zmianą pracy oraz zachęcić nowych do większej wydajności i braku absencji chorobowej:
3) DODATEK STAZOWY NIE ZOSTANIE WYPŁACONY GDY PRACOWNIK BĘDZIE W DANYM MIESIACU CHODŹ 1 DZIEŃ NA CHOROBOWYM LUB OTRZYMA REKLAMACJĘ....( obecnie euforia jest na granicy mojego stanu obłędu i właśnie uktuszył mi się ząb...Dalej mam szczękościsk, a jeszcze nie jadłem śniadania...).
Jak widać z powyższego można zrobić " coś" dla pracowników aby polepszyć ich satysfakcję z pracy. Jednocześnie widoczna jest tu rola opiekuńcza zarządu, bo przecież w takiej Biedronce pracownik ma 2400pln podstawy , 700 PLN premii i 100pln dodatku za każdy rok. Zapyta ktoś pewnie, gdzie ta rola opiekuncza? Otóż co my, robotnicy zrobilibyśmy z taką górą pieniędzy??? Odpowiem : zwariowali ze szczęścia i tu objawia się rola opiekuncza zarządu. Nie chcą mieć obłąkanej załogi.
I jeszcze mała dygresja . Przecież my jesteśmy szczęśliwi z naszymi zarobkami i marzeniami. Ilu z Was ma marzenie aby zmienić auto na nowe z salonu np. Skoda- miałem, nie Skoda super Be - miałem, albo super axtra wypas Be- miałem, willa z basenem- mam , wczasy Malediwy-były, Seszele - były Floryda - była... już nie ma gdzie jedzic? Nikt z was!!! Bo to są marzenia ludzi z kasą, oni wszystko mają i nic już nie cieszy, brak marzeń tylko zachcianki, więc aby nas ochronić dostosowuje się pensje do naszych marzeń. np: kupić dziecku nowy tornister w sierpniu, spłacić kredyt na pralkę i wiele innych, które cieszą jeśli się spełnią. Czyż to pięknie, więc podziękujmy Naszym Wspaniałym Prezesom za ich troskę.
Z pozdrowieniami dla Zarządu oraz dzielnie walczącym o dobro każdego pracownika Związkom Zawodowym.
PS.
Każdy zna słowa : BÓG , HONOR, OJCZYZNA, ale czy dla wszystkich znaczą to samo? Niektórym wystarczy jedno - PIENIĄDZE, zastępuje ono pozostałe:-)
Z pola bitwy pozdrawiają
Sardynki...
1
BetkaSkarpetka 2017-04-03 17:36
Poczatki pracy tam byly swietne . Bardzo lubialam moja prace i ludzi , z ktorymi spedzalam kilka godzin dziennie. Niestety z kazdym rokiem robilo sie coraz gorzej - bie chcialo sie przychodzic do pracy glownie za sprawa " ( usunięte przez administratora )Cieszę się ze uciekła w porę bo robi się coraz gorzej ! ( o dziwo! Bo myślałam ze gorzej być już nie może !) . jeszcze jak by( usunięte przez administratora ) - byla fajna atmosfera i czlowiek naprawde chcial tam przyjsc . pracowalo sie spokojniej i wypracowywalo sie swoje cele . A teraz ..... szkoda gadac . Kiedys jeszcze polecalam znajonym prace tam ale od jakiegos czasu tylko odradzam . Pozdrawiam wszystkich ,którzy jeszcze tam walcza aby było lepiej ....
7
Jani 2017-04-04 14:36
Ja na swoja szafkę czekałam trzy miesiace...
Justa 2017-04-04 16:15
1. Praca 8 h ( niekiedy soboty , ale nie święta jak w niektórych firmach )
2. Jest czysto i nie słychać np tłuczących się blach jak w niektórych zakładach
3. Nie ma smrodu np. gumy
4. Robisz swoje i idziesz do domu
5. Można się dogadać z kierownictwem jeśli chodzi o urlop ( np. w nagłych życiowych sytuacjach )
6. Należy pracować szybko , ale praca fizycznie nie jest bardzo ciężka a pracuje na wielu stanowiskach (kwiestia wprawy i chęci)
7. Wynagrodzenie nie jest najgorsze. Najważniejsze , że 2 z przodu.
8. Są organozowane wycieczki, szkolenia. Również dla dzieci coś się dostaje, karty Multisport i będą do specjalistów, kredyt mieszkaniowy z niskim oprocentowaniem, dodatek do węgla, dodatek na wczasy itd
9. Wielki ukłon w stronę firmy za premię zyskową!
10. Możliwość rozwoju jak komuś bardzo zależy

Nie wiem o co Wam chodzi. Pracuję tu od kilku lat na produkcji i jest spoko. Dlaczego? Bo chcę !
4
Justa 2017-04-04 16:17
Sprostuję kredyt na remont :)
On w Voss 2017-04-04 16:35
Wam zawsze będzie mało. Byście pewnie chcieli zarabiać jak inżynierzy ;D :D Masz papier i wiedzę idź! to parę klocków dostaniesz ;D a nie ochłapy z produkcji
1
Zmęczona życiem 2017-04-04 16:38
Ania paszka hahahaha
Weronika 2017-04-05 09:45
@Justa, to cenna opinia dla przyszłych kandydatów. Dziękuję!
Pracująca na produkcji 2017-04-05 10:18
Tylko niektórzy inżynierzy nic nie potrafią. Zmieniają coś niby na lepsze a okazuje się że jest to niewypałem. Najpierw powinni popracować na produkcji żeby mieć pojęcie a potem wprowadzać innowacje.
6
xxxh 2017-04-10 18:47
Bo pochlebna? Weroniko, zobacz na te negatywne i się ustosunkuj.
1
Kaziuk 2017-04-13 17:45
Ja mam taką sugestię , skoro nie było chętnych do prywatnej opieki medycznej, to po jaki uj nam nasz zakład wciska bez prawa do odmowy ten pakiet medyczny? Może ja go nie chcę!!!!! A tak nie mam wyboru!!!!! I muszę za to płacić, a nigdy z niego nie skorzystam!!!!! Priva wymuszenia na pracownikach!!!! Czyżby jakiś koleś prezesa był właścicielem tej firmy medycznej? I dlaczego związki zawodowe nie reagują na taki jawny szwindel!!!!!! Obudź się Pani przewodniczącą związków zawodowych!!!!!!! ŻENADA O DNO.
7
anonim 2017-04-14 10:09
Przecież cały koszt podstawowego pakietu medycznego (21zł) pokrywa zakład. Ludzie trochę słuchania ze zrouzumieniem..
1
5S 2017-04-14 15:45
Mogliby w końcu wziąć się za ten drugi parking , powiększyć go , wyrównać dziury , zrobić wyjazd i postawić toi toi pod latarnią , czasem człowieka potrzeba przyciśnie i co ? musi biegiem lecieć do firmy, albo w pole i trawą się podcierać . A jak nie zdąży ?! Skandal , że jeszcze go tam nie ma .
2
Salceson 2017-04-15 09:07
Anonimie..... czytam i słyszę! Licząc nas ile jest w firmie osób i mnożąc tylko pakiet podstawowy daje nam 21000tyś zł a rocznie daje nam to 250000tyś! Nam wypłaty się obcina i kombinuje za co tu jeszcze zabrać pieniądze, a firma lekką rączką wywala cwierć miliona zł rocznie na bzdety, z których 99 procent nikt nie będzie kożystać TOŻ TO CZYSTE MARNOTRASTWO!!! No ale pamiętam jak jeden człowiek wybudował sobie domek za firmowe pieniądze i cisza tylko co zwolnili z firmy. Logistyka odłogiem leży marnuje się wszystko nikt już racjonalnie nie myśli! Zamiast dołożyć i zmotywować pracownika to się wymyśla niezliczone rzeczy i papierologię, produkujemy rureczki plastikowe upraszczając! A nie produkujemy samolotów albo aut wyścigowych. Szczeże coraz bardziej mam dość i sam chyba zrezygnuje z pracy tutaj a pracuję od początku firmy..... ODRADZAM PRZYJMOWAĆ SIĘ DO TEJ FIRMY , POWITA WAS , WYSZKOLI, PRZEMIELI, WYRZUJE DO OSTATNIEJ KROPLI WASZEJ ŚIŁY, A JAK BĘDZIECIE ZBĘDNI TO WAS WYPLUJE. Taki morał pozdrawiam pracujących.
9
Weronika 2017-04-19 14:05
Zauważyłam, że zdania na temat pracy w VOSS Automotive Polska są podzielone. Z pewnością każda firma ma plusy i minusy. Co byście zmienili w pracy w VOSS Automotive Polska? Jakie zmiany byście wprowadzili?
Może być... 2017-04-19 17:38
Praca sama w sobie nie jest zła,też dużo zależy od stanowiska na którym obecnie pracownik się znajduje(bywają takie na których normy się nie wyrobi,pomimo ciągłej pracy) .Zarobki...hmmm...2 z przodu jest jak dostaniesz premie,na którą musisz zapracować wyrabiając cel i nie chodząc na zwolnienia(mogliby podnieść podstawę,szczególnie osobom pracującym długo w tej firmie).Trzeba przyznac,że jest czysto w zakładzie,atmosfera między pracownikami produkcji jest bardzo dobra,schody zaczynają się z kierownictwem...Ciągle fochy przelozonych tak naprawdę za nic...Zasada nie mam humoru to sie doczepie do kogoś i bede go gnebic cały dzień albo i dłużej,a później...No cóż kierowniczka przemysli swoje postępowanie i zaczyna wchodzić w dupę bez mydła,że niby taka dobra...
Macie ochotę to się strajacie o etat w firmie,każdy ma inne podejście do pewnych rzeczy,może Wam akurat się spodoba.Ja jednak podziękuję pracy w tej firmie.
Powodzenia nowym pracownikom,i wytrwałości "starym" ;-)
7
Zostaw swoją opinię o VOSS Automotive Polska - Legnica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VOSS Automotive Polska