Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Wezi-tec Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Wezi-tec Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
debile - 2014-12-13 07:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prostacy
dajcie spokój z obgadywaniem kogoś na forum w pracy pewnie tyłek jej liżecie a tutaj takie głupie i pozbawione celu jakieś ploteczki tak was rodzice ukształtowali to tylko im pogratulować sukcesu miejcie trochę dobrego smaku i przestańcie stukać w klawiaturę podobnych wypocin- odsyłam do pudelka lub podobnych stron a znajdzie się jakiś płytki temacik do przemyśleń i dyskusji przy tanim jabolu lub nalewce

pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
yrt - 2014-12-16 10:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
romanse w naszej firmie to plaga .trzeba to tępić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
:::: - 2014-12-17 08:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mr bass - 2014-11-15 23:20:37]:
Rodzeństwo pracuje na montażu na zmianie B,ale nie wiem czy jeździ 4 czy też 5 osób.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Ciekawa - 2014-12-18 17:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:::: - 2014-12-17 08:10:41]:
A ty kim niby jesteś że chcesz tępić romanse.?
zdjecie uzytkownika
:::: - 2014-12-18 23:17:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ciekawa - 2014-12-18 17:53:49]:
człowieku czytaj uważnie posty,a jak nie umiesz dać odpowiedzi na wybrany post,bo nie umiesz się posługiwać kompem itp.to pal zelówy stąd
zdjecie uzytkownika
yrt - 2014-12-19 09:00:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:::: - 2014-12-18 23:17:40]:
żoną
zdjecie uzytkownika
Yyy - 2014-12-20 21:32:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yrt - 2014-12-19 09:00:41]:
Najedzony maż nie jada na mieście. Zinterpretuj sobie jak zechcesz...
zdjecie uzytkownika
hala - 2014-12-21 21:52:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Yyy - 2014-12-20 21:32:28]:
jak mąż zamiast mózgu mysli (usunięte przez administratora), to i ,,najedzenie ,, nie pomoze. pojawiają sie problemy w zwiazku i odrazu spadówa do drugiej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
XYZ - 2014-12-23 10:28:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ciekawa - 2014-12-18 17:53:49]:
A ty kim jesteś, że bronisz zdrad? zdradzającym!? To zapewne marnie skończysz.
Weź się lepiej do roboty a nie chodzisz po hali i się rozglądasz co by tu zaru....! To żenujące że ch...j wami rządzi i świadomie krzywdzicie bliskie osoby!
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-12-23 15:43:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdrowych Wesołych Świat Bożego Narodzenia, oraz Szczęśliwego Nowego Roku ;)
zdjecie uzytkownika
kv - 2014-12-29 15:58:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yrt - 2014-12-19 09:00:41]:
Wielkie rzeczy, nasza planistka z wtryskarek też latała za facetem .Powód-dużo wolnego czasu.Ludzie panicznie czują się samotni?
zdjecie uzytkownika
yrt - 2014-12-29 19:06:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
latają rozwalają i nie zdają sobie sprawy co robią bo myślą .....ale takie też są potrzebne to są ssaki,hieny po prostu nic totalne zero
zdjecie uzytkownika
karek - 2014-12-31 19:08:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze, ze nagle forum wezi-tec odżyło, to zapytam jak aktualnie tutaj sie pracuje? Jak wygląda atmosfera w pracy i kontakty z szefem, bo póki co to jedynie napisaliście cos o latającej za facetami planistce, a to mnie mało interesuje.. Co z systemem motywacji, istnieje coś takiego w tej firmie, czy nie bardzo?
zdjecie uzytkownika
karek - 2014-12-31 19:19:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze, ze nagle forum wezi-tec odżyło, to zapytam jak aktualnie tutaj sie pracuje? Jak wygląda atmosfera w pracy i kontakty z szefem, bo póki co to jedynie napisaliście cos o latającej za facetami planistce, a to mnie mało interesuje.. Co z systemem motywacji, istnieje coś takiego w tej firmie, czy nie bardzo?
zdjecie uzytkownika
montaż patologia kapusiów - 2015-01-05 11:40:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nawet jak oczy ma się dookoła głowy to i tak najlepsza koleżanka może sprzedać
zdjecie uzytkownika
@ - 2015-01-06 21:02:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wujek ADOLF - 2014-11-01 19:30:54]:
Co takiego złego widzisz w kartach podarunkowych? Przecież są to dodatkowe fundusze, które możesz wydać na Święta.
Jeśli chodzi o stronę internetową wezi-tecu niebawem ruszy...ogłoszenia o pracę jak zawsze są dostępne na standardowych portalach....
zdjecie uzytkownika
zm.b - 2015-01-10 20:02:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ciekawe co przez tyle lat jeszcze powynosil????
A kiedy go wywalili? bo nic na montazu nie gadali,a takie afery jak kradzieze miedzi to ludzie lubia.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-11 16:03:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lider-odznacza się inteligencją organizacyjną,wie jakich efektów oczekuje organizacja,zna potrzeby zespołu,umie sprzedać misje pracownikom,nakierować ich na cel,wyczuwa potrzeby jednostek. Zadaniem lidera jest zbudowanie spójnego i zaangażowanego zespołu,który myśli w jednym kierunku. Lider dba o dobrą komunikację,stara się rozwiązywać konflikty,potrafi słuchać. Moi kochani,liderka na montażu to zbieracz plotek od koleżanek i przekazywanie mistrzyniom i odwrotnie.Donoszenie i robienie problemu z niczego. Dokarmianie pań w mistrzówce,gdzie kultura osobista każe konsumować posiłki na stołówce.
zdjecie uzytkownika
Ona - 2015-01-11 17:21:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-01-11 16:03:34]:
Brawo za skopiowanie regułki... Pewnie nie wiesz co oznacza połowa z tych słów....
zdjecie uzytkownika
kkk - 2015-01-12 00:30:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zm.b - 2015-01-10 20:02:14]:
a kogo wywalili? bo ja nie w temacie
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-01-17 23:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Grześ - 2014-11-02 22:20:39]:
za komuny kasa była a towaru nie było
zdjecie uzytkownika
Zainteresowany - 2015-01-25 11:01:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie,ile zarabia montażysta,czy w zakładzie są podwyżki i czy w zakładzie stosuje się mobbing(poniżanie,obwinianie,zastraszanie,manipulacja uczuciami).To dla mnie ważne.Dziękuję
zdjecie uzytkownika
darek - 2015-01-30 17:12:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie zaintrygował ten komentarz kolegi o nicku montaż patologia kapusiów, poważnie jest taka kiepska atmosfera na montażu? w ogóle to o jakie sprzedawanie chodzi? Bo jednak kapusiostwa obawiają się zazwyczaj leserzy i ludzie, którzy najwyraźniej mają coś na sumieniu. Chyba uczciwy pracownik kapusiów się nie boi, nie?
zdjecie uzytkownika
łoś - 2015-01-31 03:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zainteresowany - 2015-01-25 11:01:02]:
jeśli chcesz ulokować tu swą połowicę to zostaniesz z rogami, to norma w tej firmie
zdjecie uzytkownika
łoś - 2015-01-31 03:45:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [darek - 2015-01-30 17:12:42]:
kapują dla Twojego dobra, powinieneś podziękować im za to hahaha :-)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wezi-tec Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Wezi-tec Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x