Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Wezi-tec Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Wezi-tec Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
montażysta - 2014-07-03 19:03:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorsza firma na strefie!
zdjecie uzytkownika
??? - 2014-07-03 22:22:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [montażysta - 2014-07-03 19:03:01]:
TO ZATRUDNIJ SIĘ W TEJ NAJLEPSZEJ!!!
zdjecie uzytkownika
Zbyń - 2014-07-03 22:47:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie coś powiedzieć o ofercie pracy na stanowisko automatyka, bo widzę, że taka oferta wisi. Zastanawiam się czy warto tam się pakować..
zdjecie uzytkownika
& - 2014-07-08 08:17:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam Wasze wpisy i mam jedno pytanie, co konkretnie chcecie zmienić na lepsze na zajmowanych przez Was stanowiskach pracy i czy macie może jakis pomysł na tą zmianę?
zdjecie uzytkownika
??? - 2014-07-08 17:30:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [& - 2014-07-08 08:17:58]:
Ja też mam do ciebie pytanie. Pracujesz w wezi teku?
zdjecie uzytkownika
:::: - 2014-07-08 22:00:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [& - 2014-07-08 08:17:58]:
tak kto wyśrubował takie normy,jak to możliwe że jedni za piepszają do dzwonka żeby zrobić 100%normy(na niektórych stanowiskach jest to nierealne) z jęzorem na brodzie a na jednym stanowisku stoją 45min. przed zakończeniem pracy,może to im trzeba robić fotki za plecami a może trzeba wymienić po części ekipę niech popróbują pracy na innych stanowiskach gorzej punktowanych(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
??? - 2014-07-09 18:28:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dokładnie! Nie wiem skąd takie normy! To prawda że na niektórych stanowiskach norma jest nie do wyrobienia.

A nowi pracownicy pracują tylko na jednym stanowisku bądź dwóch i to jedno osobowym. A później się okaże że w zespole sobie nie radzą i starzy będą musieli za nich pracować.

I DO TEGO BOBIJA MNIE TEN BRAK WIATRAKÓW. JAK MOŻNA PRACOWAĆ W TAKICH WARUNKACH!
MOŻE DO INSPEKCJI TO ZGŁOŚMY.
zdjecie uzytkownika
Wolańsky - 2014-07-09 22:26:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz, stary zawsze jest już bardziej obcykany w pracy. Wie co gdzie jak i kiedy. A młodzi doświadczenia muszą liznąć i potem będą sami ogarniać tematy.
zdjecie uzytkownika
Stare czasy to bajka - 2014-07-15 23:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma już nie ta sama...
Totalnie wyblakła.
Kiedyś było konkretnie. Jak był pan Jarosław, był Sławek, był Lambuk itd.
Kiedyś było wszystko inaczej. Można było pogadać, negocjować. Jak miałeś argumenty to dało się załatwić. Dzis juz nie te czasy. Nie ma z kim załatwiać. Regulować problemy.
Wielu ludzi jest niezadowolonych
Kiedyś nawet inżyniery inaczej pracowały. Była współpraca z produkcją. Były spotkania i były zasady. Pan Jarosław B. nad tym panował. Była aktywność i wena. Był napęd...
A dziś wszystko jakies takie mało realne mało konkretne
Bez sensu Flaki z olejem. Brak bazy i konkretów
zdjecie uzytkownika
Kolegowski - 2014-07-16 09:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trzeba iść z duchem czasu. W wezi-tecu tak postanowili co niekoniecznie oznaczało dobrych zmian dla pracowników. Bo przyszedł kryzys i trzeba było redukować koszty... Mimo wszystko uważam, że pracownicy wezi-tecu są dobrymi fachowcami, w końcu do produkcji modułów czy systemów nie każdy dałby sobie radę. Inną kwestią są warunki zatrudnienia, których raczej z przeszłością nie ma co porównywać bo inne czasy itp. Ale mimo wszystko jak na legnicki rynek pracy trzeba przyznać, że z wezi-tec'iem nie jest tak źle.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-26 18:19:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od 2015 w Niemczech obowiązywać będzie jednolita stawka minimalna w wysokości 8,50 euro.
zdjecie uzytkownika
pr - 2014-07-28 12:32:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na montażu po podwyżce będziemy zarabiać mniej.Ludzie zwalniają się, chodzą na rozmowy do innych firm.Zastanawiamy się dlaczego taka obniżka pensji została wprowadzona tylko na montażu?
zdjecie uzytkownika
1000-czna opinia - 2014-08-17 18:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brawo !!!!!!
zdjecie uzytkownika
Goryl - 2014-08-26 09:59:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze, że wy jesteście nieskazitelni i bielutcy niczym aniołki w niebie ;) Wiadomo, że na każdego można coś znaleźć i się przyczepić ale sztuką jest umieć z każdym pracować. Myślę, że firma oferuje niezłe warunki pracy jak na polskie warunki. Oby tylko było tak samo z wynagrodzeniem, jak nie teraz to w przyszłości.
zdjecie uzytkownika
kaka - 2014-09-17 16:12:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam pracy jak jest Tu w firmie
zdjecie uzytkownika
zero - 2014-09-18 17:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szkolenia zero
zarobki zero
awans zero
umowa na czas nieokreślony zero
komfort pracy zero
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2014-10-14 10:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z logicznego punktu widzenia skoro jest taka padaka jak napisał w swoim poście @ZERO to co takiego przyciąga ludzi do wezi-tecu bo na pewno nie idą pracować tam z przyjemności... patrząc po tym jaka atmosfera tam panuje to różnych rzeczy można się spodziewać... Wszystko w tej firmie wydaje się być wywrócone do góry nogami.
zdjecie uzytkownika
Wujek ADOLF - 2014-11-01 19:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co jak sie pracownikom podobaja nowe karty na swieta???hehe
To dobrze ,ze sie podobaja,mi tez,bo wiecej kasy zostanie dla mnie:) (podatki i takie tam,sami wiecie)

Aha wczasow pod grusza juz tez nie bedzie,bedzie dofinansowanie do wczasow nowy program firmy EDEMRED tez na karte.Wogole to sprawdzcie sobie sami na ich stronie
O pieniadzach to juz prosze zapomniec..

Jeszcze jedno od slodyczy zeby sie niszcza wiec powiedzcie dzieciom ze mikolaja NIE MA!!!
Pozdro dla operatorow i Wojtka
zdjecie uzytkownika
1850pln4lataPracy-200dojazd - 2014-11-01 22:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Elo ziom
Nie jest tak jak myslisz,czyli zle.
ja pracuje tu 4 lata i w sumie tylko kasa slaba1850na reke (ale to przeciez polska,dalej komuna tylko nazwe zmienili na kapitalizm,czyli towar jest kasy nie ma)ale atmosfera nawet fajna,choc jak to wszedzie zalezy jak trafisz.Rowniez w W-teku znajdziesz bande przyglupow i na hali i w biurach.A dyrektor ma swoje sprawy,swoj swiat ale nie rozmawia z ludzmi z hali(op.log.)

zapraszamy do w t
pzdro
zdjecie uzytkownika
Grześ - 2014-11-02 22:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie... mam pytanie.
Jak w Wezi wyglada utrzymanie ruchu. Widze oferty pracy na UR i na zastepce kiero...
Możecie udzielic jakis rzetelnych opinii (bez wylewania żali)

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
długi - 2014-11-03 12:34:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a Piotrek to naprawde w Zjednoczonym Królestwie wyladował?
zdjecie uzytkownika
hrabia kabaczek - 2014-11-05 17:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziwi mnie fakt że firma Wezi-tec nie posiada założonej w sieci swojej strony internetowej, to by znacznie ułatwiło sprawę mnie i innym osób szukającym pracy. o firmie niewiele wiadomo, o bieżących potrzebach kadrowych i takich sprawach to już wcale. ma ktoś jakiś namiar albo stronę gdzie są ogłoszenia pracy do Wezi-tec?
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-11-11 21:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
karolina znajdz sobie super faceta nie z wezitecu i niech im wszystkim kopary opadna, trzymam kciuki
zdjecie uzytkownika
mr bass - 2014-11-15 23:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam piszę w takiej sprawie czy ktoś pracuje w wezi-tec z Lubina ponieważ chodzi mi o transport
zdjecie uzytkownika
,, - 2014-11-15 23:57:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamil - 2014-11-11 21:39:04]:
A ta Karolinka to do którego mistrza się tak mizdrzy? Że koledzy robią zakłady? Ma na to czas?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wezi-tec Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x