Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Wezi-tec Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Wezi-tec Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
& - 2015-11-25 09:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maja ale święta ida roboty dużo sprzatanie ,inwentura
zdjecie uzytkownika
gnanat - 2015-12-02 20:32:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a znalezli kogos nowego na stanowisko slusarza narzedziowego, czy wiecie czy nadal jest wolne to miejsce, bo widze ze oferta dalej utrzymuje sie na stronie z ofertami pracy
zdjecie uzytkownika
$ - 2015-12-04 08:28:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gnanat - 2015-12-02 20:32:49]:
szukają piekarza !!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Uuuui - 2015-12-08 10:36:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam cichosza tam cicho szaro buro i ......
zdjecie uzytkownika
:-) - 2015-12-08 13:08:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I ponuro prezenty rozdane wypłaty przlane
zdjecie uzytkownika
KopaMaTaKawa - 2015-12-08 22:43:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypłaty??? Ciekawe gdzie...
zdjecie uzytkownika
@ - 2015-12-10 09:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam ty nie grzeczny ? Nie byłeś ! Więc musisz czekać do przyszłego roku na Mikołaja :-)
zdjecie uzytkownika
he he - 2015-12-12 23:39:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę wiele ofert, ale nie dostrzegam nic odnośnie piekarza @$ więc bardzo zabawne, ha ha. Widzę, że atmosfera w firmie musi być świetna jeśli pracują tam takie śmieszki :) Dobrze, że płacą spoko pieniądze...
zdjecie uzytkownika
69 - 2015-12-20 14:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZDROWYCH WESOŁYCH ŚWIAT ORAZ SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !!!!!!!!!!!! URLOPIK JUŻ MAM (;
zdjecie uzytkownika
96 - 2015-12-26 22:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i po świętach...
zdjecie uzytkownika
* - 2015-12-28 18:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
albo coś innego
zdjecie uzytkownika
rerere12345 - 2015-12-30 02:32:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc wszystkim, nie wiem czy widzieliscie kilka nowych ofert od firmy niedawno sie pojawilo, np jako specjalsita do spraw ksiegowosci czy jakosci serii
zdjecie uzytkownika
sraty taty - 2016-01-06 15:15:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ups a co to się stało z wypowiedziami o świeżo upieczonym małżeństwie. Amba fatima było i ni ma. Czyż by prawdę napisali???
zdjecie uzytkownika
wezi tec - 2016-01-06 18:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czepiacie sie ich bo was nie dopadlo to szczescie.Skoro sie pobrali to sie kochaja.Wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia wam zycze.Wezi - tek slynie z plot i afer.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
prawda - 2016-01-06 20:25:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka, że rychle się pobrali bo marek musiał się popisać. przedw wszystkimi jaki to on jest suuuper.... tyle że mało kogo to obchodzi i wszyscy co go znają wiedzą że to zwykła popisuwa. Biedna ta dziewczyna. Na razie nie wie w co wdepła. Ale się dowie bo on się nie zmieni.
zdjecie uzytkownika
qwer - 2016-01-06 20:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wezi tec - 2016-01-06 18:18:25]:
zalezy kto co uważa za sczęście...:) napewno nie podpisanie cyrografu jak ta pani:0
zdjecie uzytkownika
dfghj - 2016-01-06 22:05:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
są teraz najnowsze oferty pracy od firmy Wezi-tec Sp.z o.o. na referenta do spraw lean manucfacturing oraz inzyniera jakości i inzyniera projektu w Legnicy
zdjecie uzytkownika
:-) - 2016-01-07 12:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu wszyscy cos maja do ukrycia czy żonaty ,rozwodnik ,kawaler niech siê kochają tylko sztuka jest nie ukrywać się ,wzięli ślub to ich sprawa !
zdjecie uzytkownika
janek - 2016-01-08 15:46:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [prawda - 2016-01-06 20:25:54]:
zakompleksiony notoryczny klamca potrzebujacy poklasku by sie dobrze poczuc.
zdjecie uzytkownika
23 - 2016-01-09 01:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i nie tylko jest o wiele wiecej ofert teraz od nich, widzialem na przyklad na takie stanowsiko jak specjalsita do spraw ksiegowossci i jakosci serii
zdjecie uzytkownika
koleżanka - 2016-01-09 23:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [prawda - 2016-01-06 20:25:54]:
Proszę się też zakochać i nie zazdrościć.Monia trzymam za Was kciuki...
zdjecie uzytkownika
kokos - 2016-01-11 12:15:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wracając z tematów związkowych do tematu pracy w Wezi-tec to szukają teraz kilku osób, m.in. inżyniera procesu co mnie najbardziej inteesuje. oferują szkolenia, benefity-np. opiekę medyczną. ktoś wie jaką dają umowę?
zdjecie uzytkownika
Uuuui - 2016-01-14 07:04:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opieka medyczna tzw.karta medicower otrzymasz jak przepracujesz rok
zdjecie uzytkownika
& - 2016-01-14 11:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po co nam karty jak my wszyscy zdrowi,tylko z .............ciężko
zdjecie uzytkownika
moen - 2016-01-15 02:09:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@& według mnie bardzo dobrze robią, niektórzy przychodzą na 3-miesięczny okres próbny i odejdą. Także trzeba pokazać, że chce się dłużej popracować aby dostać prywatną opiekę.
zdjecie uzytkownika
kolega - 2016-01-15 11:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koleżanka - 2016-01-09 23:12:20]:
hahaha 3majcie kciuki bo jak go znam to się przydadzą:) tacy jak on nie powinni sie angazowac.
zdjecie uzytkownika
:-) - 2016-01-16 09:48:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kciuki po co nie darady to ucieknie .
zdjecie uzytkownika
poiuuyyttf - 2016-01-16 10:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolega - 2016-01-15 11:22:22]:
tez go znam. to wyprawial w glowie sie nie miesci. nie wiem co tej biedaczce naopowialdal. bajkopisarz.
zdjecie uzytkownika
nima - 2016-01-17 19:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [qwer - 2016-01-06 20:37:10]:
"Wdepnęła" się pisze!
zdjecie uzytkownika
:-) - 2016-01-17 20:32:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
:-) ;-) ha ha
zdjecie uzytkownika
z pracy. - 2016-01-18 14:30:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No im bije wyjątkowo szybko...w listopadzie się hajtali? a jeszcze latem bujał się z inną! To nienormalne. Nic dziwnego, że taka dyskusja się rozwinęła. No cóż ... dajcie im spokój niech bawią się w domek:)
zdjecie uzytkownika
komen - 2016-01-18 20:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@z pracy, racja przydałoby się powrócić do tematów przydatnych dla nowych, są ogłoszenia o pracę, Ustawiacz w Legnicy ma 2500 złotych brutto na sam początek
zdjecie uzytkownika
? - 2016-01-21 08:10:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie nic innego sie nie dzieje jak tylko romanse ,śluby ludzie co wy dajcie spokój tym co sie kochaja ,ukrywaja ,ujawniaja przecież życie tylko jedno i krótkie .W ŻYCIU PIĘKNE SĄ TYLKO CHWILE .:-)
zdjecie uzytkownika
?! - 2016-01-21 09:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [? - 2016-01-21 08:10:37]:
To zamiast ROMANSOWAĆ niech zaczną pracować. Romanse i krętactwa (jak w powyższym przypadku) to nie KOCHANIE litości!Takie zachowania trzeba tępić.A kasę biorą za flirtowanie czy za pracę?! To miejesce gdzie głównie możesz liczyć na podryw a nie pracę.
zdjecie uzytkownika
cebulovy - 2016-01-21 13:19:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego, dobry poracownik tutaj nie ma czasu na romanse. jak się operuje frezarką CNC albo jest się inżynierem procesu to nie ma czasu się nawet po głowie podrapać
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-01-21 17:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Izynierowie to nieroby.Chodze w ta i z powrotem.Gdyby nie my montazysci od ktorych czerpia informacje danego art. to wogole nie maja o niczym pojecia.Oni najbardziej plotami sie interesuja.Co raz wiecej inzynierkow a my na nich robimy.
zdjecie uzytkownika
pracownik1 - 2016-01-22 07:01:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie tak jak wyżej kolega napisał.
Gdyby nie monterzy taki inżynier ma blade pojęcie co się dzieje z jego projektem.Bo chociażby sytuacja ze 159. Reklamacja wpadła i to spora. Ale co...Mistrz powiedział "Takie może iść" A tu zonk. No to posłali delegację ;)
Ale czy o to w tym wszystkim chodzi? Za te dwa słowa mistrza zaraz PPM spadnie i znowu nam zabiorą z premii po 150zł.
Bo "Może iść"
Do tego ta nowa hala.Jedno wielkie nie porozumienie. Po paru dniach pracy na nowej hali połowa zmiany chora. I co? To zabierzemy każdemu za chorobowe po 50zł za dzień.Nauczy się w zimnym pracować.

Czy serio o to w tym wszystkim chodzi? Celowo chłodzić by zakład się wzbogacił?
zdjecie uzytkownika
Odp: pracownika 1 - 2016-01-22 14:17:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sami na to pozwoliliśmy ,mistrz ma przygotować zmiane wydrukować ,zapewnić pracę i dbać o dobro firmy, a nie decydować o jakości części od tego jest kontrola jakości jeżeli jesteśmy nie pewni może iść ?lub nie ?ostateczna decyzję podejmuję kto ?kontrol a nie każdy sie boi co tu sie bać lepiej zatrzymać niż narażać produkcję na PPM wszyscy na tym tracimy ,trzeba powiedzieć sobie jasno znowu wtopa :'(
zdjecie uzytkownika
bi 1 - 2016-01-22 20:49:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak macie racje z tymi mistrzami. Na zmianie A ten mistrz co uważa się za ważniejszego też dupska nie ruszy a jak już to tylko po to żeby się przyczepić bo pracownik nie dopilnował logistyków by przed końcem zmiany wszystko zaksięgowali.Tylko potrafi do ludzi powiedzieć że ,,do toalety masz czas chodzić a za logistykami nie możesz" co to za teks. Sama się nie ruszy z mistrzówki by ogarnąć właśnie takie sprawy tylko ludzie wszystko mają dopilnować bo inaczej to opiernicz dostaniesz. Ale najlepiej wszystko robi właśnie ona rękami ludzi i pochwały trzeba zbierać na siebie, gratulacje!!
zdjecie uzytkownika
lekit - 2016-01-23 13:32:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pracownik, mylisz się jednak, inżynierowie tez mają sporo do roboty tutaj w firmie. Teraz w ogóle szukają inżyniera procesu, tylko wymagaja komunikatywnego niemieckiego i angielski to dodatkowy atut.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-01-23 14:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha ha ha zalosny jestes .Na montazu co drugi ma taki atut odnosnie jezyka.A podstawa to pojecie o danym art.a wy nie macie zielonego pojecia.Patrzac na to co wy wymyslacie to w glowie sie nie miesci.Moze trzech inzynierow liczy sie z pracownikiem i pyta jakby bylo dobrze dla nas montarzystow.To sa dlugoletni inzynierowie.
zdjecie uzytkownika
arek - 2016-01-26 18:52:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i też szukają długoletnich inżynierów patrząc po tych ofertach kolego. ale mnie interesuja praca jako ustawiacz, bo podobno jest elastyczny czas pracy.
zdjecie uzytkownika
... - 2016-01-26 20:38:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak cie przyjma moze!? To zobaczysz czy jest elastyczna.A teraz sie nie wypowiadaj.Elastyczna jest gumka w majtkach:)
zdjecie uzytkownika
:-) - 2016-01-30 09:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Elastyczne to my kobitki w firmie:):):)
zdjecie uzytkownika
KopaMaTaKawa - 2016-01-30 21:30:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmmm... Jak takie elastyczne, to ja chętnie z którąś się "powyginam" =)
zdjecie uzytkownika
KopaMaTaKawa - 2016-01-30 21:31:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha ha ha ha ha ha ha ha ha
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2016-01-31 15:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego nasza Karolinka Pas.zapomina o zasadach savoir vivre? Podaje rękę mężczyznom a przechodząc obok innych pracowników nie umie powiedzieć dzień dobry?To na stanowisku planista aż tak wysoko nosi się głowę?czy może mama nie nauczyła...
zdjecie uzytkownika
---- - 2016-01-31 20:31:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Miej to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czy reke tobie poda czy czesc powie.Mumia jest i tyle.To swiadczy o niej.Widocznie nie zna slowa integracja.Malo wartosciowa jest zeby sobie glowe nia zaprzatac.
zdjecie uzytkownika
:-) - 2016-02-01 09:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Facetą podaje bo ma w tym korzyść, a nam kobitką które jesteśmy elastyczne nie !!!ale za to my podajemy naszym kolegą:) i kwita najważniejsze ,nie przejmować się pracować 8 godzin i do domku ludziska zdrowie zdrowie !!!!!!!!!!jest ważniejsze i rodzina
zdjecie uzytkownika
:) - 2016-02-09 17:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tam u was z umową i kasą?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Wezi-tec Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wezi-tec Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert