Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Wezi-tec Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Wezi-tec Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
daro - 2015-04-13 05:51:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani Anetka pracuje na montażu
zdjecie uzytkownika
Dona40 - 2015-04-13 06:40:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto jest teraz kierownikiem i kto mistrzem na zmianie C czy mógłby ktoś odpisać...
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-04-13 12:05:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Dona40 - 2015-04-13 06:40:45]:
A ty normslna jestes?co tak dociekadz a pocsluj sue w dupe co?
zdjecie uzytkownika
Inna - 2015-04-19 15:58:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie ogarnijcie się zajmijcie się swoim życiem a jeżeli jest takie nudne to tylko współczuć. skoro uważacie ze jesteś tacy pokrzywdzeni to zmieńcie prace może wtedy docenicie to co mieliście.
zdjecie uzytkownika
szok - 2015-04-27 13:41:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak sobie czytam to forum i dochodzę do wniosku, ze w tej firmie pracuje głównie hołota, która lubi się babrać we własnym szambie. jestem w szoku, że tak zachowują się dorośli ludzie, a pracę traktują jak piaskownicę. nic dziwnego, że tak was traktują. wstyd.
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-05-02 09:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownik produkcji to ( usunięte przez administratora ) A mistrz zm. C to Leon
zdjecie uzytkownika
Do kierownika montażu - 2015-05-04 20:38:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i zmiana A utraciła kolejną doświadczoną osobę.Ludzie sami uciekają bo atmosfera jest do kitu.Bo poza bramą zakładu można lepiej zarobić w lepszych warunkach.Czy faktycznie Pan tego nie dostrzega?Przedyskutować te kwestię z mistrzyniami?Czy nadal mamy udawać, że nic się u nas na zmianie jak i dziale złego dzieje?
zdjecie uzytkownika
malutka - 2015-05-12 20:16:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
możliwość tz awansu z produkcji chociaż są to osoby niekiedy bardzo bystre i o wiele lepszą prezencję oraz o wiele większe umiejętności argumentowania swoich myśli i racji no ale co możemy wymagać od tz umysłowych jeżeli kończą PWSZ czy WSM w podstawówce więcej wymagają
zdjecie uzytkownika
ggg - 2015-05-13 18:03:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [malutka - 2015-05-12 20:16:36]:
Napisz dokładnie o co ci chodzi. A nie tak wyskoczyłaś ni z gruszki ni z pietruszki. Zalecam stawianie kropek i przecinków a nie pisanie jednym ciągiem co ślina na język przyniesie.
zdjecie uzytkownika
Żal - 2015-05-15 17:18:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Malutka.... a ty co skończyłaś? na pewno nie filologię polską bo jak przedmówca słusznie zauważył nawet znaków interpunkcyjnych nie potrafisz uzywać... Zaprzeczasz sama sobie w tej wypowiedzi. To jest właśnie ciemnota i głupota.
zdjecie uzytkownika
ba - 2015-05-15 18:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
prosze o opinie na temat osob kierujacych logistyka
zdjecie uzytkownika
ba - 2015-05-15 18:26:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jadna z tych osob ma zostac moim kierownikiem dlatego pytam,
dziekuje za odp.
zdjecie uzytkownika
prawda - 2015-05-17 11:55:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [malutka - 2015-05-12 20:16:36]:
w podstawówce więcej wymagają?! to ciekawe....jaką ty podstawówke skończyłaś? chyba na marsie jakąś! żal ci... ściska że pomimo "SUPER"szkoły jaką skończyłaś gnijesz na produkcji i najwyraźniej aparycja też ci nie pomogła.....
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-05-17 22:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe dlaczego tylko na zm.A mistrzynie stosują zastraszanie pracowników,stale mają pretensje,traktują pracownika z góry,zastraszają i traktują w sposób nieuczciwy.Czy stresowanie pracownika i wykańczanie psychiczne to cel jaki postawiły sobie mistrzynie na zm.A? Może już najwyższy czas zapytać o to P.Dyrektora czy o to chodzi?
zdjecie uzytkownika
!!! - 2015-05-18 09:20:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mistrzynie jak to mistrzynie czasami muszą skarcić czasami pochwalić, Wy pracownicy montażu sami się nie szanujecie a wymagacie szacunku od tych ''wyżej'', najpierw należy zacząć od siebie a potem mówić o innych !!!
zdjecie uzytkownika
myślący robol - 2015-06-10 19:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z postów można wnioskować, że praca w Wezi-tusiu jest "trochę śmieszna, trochę straszna". Śmieszna, bo pracują setki osób, które mają podobne obserwacje i doświadczenia. Straszna, bo czasem wymagania wobec pracowników są bardzo duże, a stopień odhumanizowania miejsc pracy ogromny :-(
zdjecie uzytkownika
pazio - 2015-06-10 20:39:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [!!! - 2015-05-18 09:20:44]:
od osób pokroju tych które pracują w Wezi-tecu oczekujesz jakiegokolwiek szacunku do samych siebie ? toż to chyba żart. Już kierownictwo lepiej ich traktuje niż oni się miedzy sobą zachowują. Jak dla mnie to atmosfera jest z pozoru w porządku, ale szybko nowe osoby przekonują się , że to były tylko pozory
zdjecie uzytkownika
avon - 2015-06-12 16:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Iwona to tak Andzeli w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wchodzi ze az sie zygac chce
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2015-06-12 23:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać ze panie z B8 lubią się wypowiadać na forum. Oby was kiedyś dosięgnęło to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] którym oblewacie innych.
zdjecie uzytkownika
gfs - 2015-06-13 23:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Obserwator - 2015-06-12 23:45:16]:
Istnieje coś takiego jak przyjaźń.Żal mi tych, którzy o tym zapomnieli bądź tego nie znają.
zdjecie uzytkownika
gfs - 2015-06-13 23:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gfs - 2015-06-13 23:03:15]:
Ta odpowiedź miała być dla AVONA.
zdjecie uzytkownika
mj - 2015-06-26 20:27:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co tam znowu się kreuje za romansidło w tej logistyce...?
zdjecie uzytkownika
Zibi - 2015-06-30 13:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tutaj duzo mowic o zakladzie. Jesli chodzi o lakiernie dzieje sie tam duzo dziwnych rzeczy. Slyszalem, ze ktos z tamtego dzialu podal zaklad do sadu pracy. Mysle, ze nalezalo im sie, z tego powodu moze zaczna szanowac swoich pracownikow. Sam kierownik lakierni nie wypowiada sie na temat Inspekcji Pracy jaka mial na swoim dziale. Wiec radze niech zacznie sie lepiej przygladac swojej pracy.
zdjecie uzytkownika
Stary - 2015-06-30 17:43:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
logistyce? po co pytać. wiadomo kogo portki swędzą jak logistyka. ten gość już jest nudny z tymi eskapadami.
zdjecie uzytkownika
Lol - 2015-06-30 22:36:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahaha a co M. znowu zwojował? już nie ogarnia:) gość ma zdrowie, co chwile inna panna:)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wezi-tec Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Wezi-tec Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert