Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Wezi-tec Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Wezi-tec Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kolegowski - 2014-07-16 09:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trzeba iść z duchem czasu. W wezi-tecu tak postanowili co niekoniecznie oznaczało dobrych zmian dla pracowników. Bo przyszedł kryzys i trzeba było redukować koszty... Mimo wszystko uważam, że pracownicy wezi-tecu są dobrymi fachowcami, w końcu do produkcji modułów czy systemów nie każdy dałby sobie radę. Inną kwestią są warunki zatrudnienia, których raczej z przeszłością nie ma co porównywać bo inne czasy itp. Ale mimo wszystko jak na legnicki rynek pracy trzeba przyznać, że z wezi-tec'iem nie jest tak źle.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-26 18:19:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od 2015 w Niemczech obowiązywać będzie jednolita stawka minimalna w wysokości 8,50 euro.
zdjecie uzytkownika
pr - 2014-07-28 12:32:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na montażu po podwyżce będziemy zarabiać mniej.Ludzie zwalniają się, chodzą na rozmowy do innych firm.Zastanawiamy się dlaczego taka obniżka pensji została wprowadzona tylko na montażu?
zdjecie uzytkownika
1000-czna opinia - 2014-08-17 18:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brawo !!!!!!
zdjecie uzytkownika
Goryl - 2014-08-26 09:59:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze, że wy jesteście nieskazitelni i bielutcy niczym aniołki w niebie ;) Wiadomo, że na każdego można coś znaleźć i się przyczepić ale sztuką jest umieć z każdym pracować. Myślę, że firma oferuje niezłe warunki pracy jak na polskie warunki. Oby tylko było tak samo z wynagrodzeniem, jak nie teraz to w przyszłości.
zdjecie uzytkownika
kaka - 2014-09-17 16:12:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam pracy jak jest Tu w firmie
zdjecie uzytkownika
zero - 2014-09-18 17:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szkolenia zero
zarobki zero
awans zero
umowa na czas nieokreślony zero
komfort pracy zero
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2014-10-14 10:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z logicznego punktu widzenia skoro jest taka padaka jak napisał w swoim poście @ZERO to co takiego przyciąga ludzi do wezi-tecu bo na pewno nie idą pracować tam z przyjemności... patrząc po tym jaka atmosfera tam panuje to różnych rzeczy można się spodziewać... Wszystko w tej firmie wydaje się być wywrócone do góry nogami.
zdjecie uzytkownika
Wujek ADOLF - 2014-11-01 19:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co jak sie pracownikom podobaja nowe karty na swieta???hehe
To dobrze ,ze sie podobaja,mi tez,bo wiecej kasy zostanie dla mnie:) (podatki i takie tam,sami wiecie)

Aha wczasow pod grusza juz tez nie bedzie,bedzie dofinansowanie do wczasow nowy program firmy EDEMRED tez na karte.Wogole to sprawdzcie sobie sami na ich stronie
O pieniadzach to juz prosze zapomniec..

Jeszcze jedno od slodyczy zeby sie niszcza wiec powiedzcie dzieciom ze mikolaja NIE MA!!!
Pozdro dla operatorow i Wojtka
zdjecie uzytkownika
1850pln4lataPracy-200dojazd - 2014-11-01 22:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Elo ziom
Nie jest tak jak myslisz,czyli zle.
ja pracuje tu 4 lata i w sumie tylko kasa slaba1850na reke (ale to przeciez polska,dalej komuna tylko nazwe zmienili na kapitalizm,czyli towar jest kasy nie ma)ale atmosfera nawet fajna,choc jak to wszedzie zalezy jak trafisz.Rowniez w W-teku znajdziesz bande przyglupow i na hali i w biurach.A dyrektor ma swoje sprawy,swoj swiat ale nie rozmawia z ludzmi z hali(op.log.)

zapraszamy do w t
pzdro
zdjecie uzytkownika
Grześ - 2014-11-02 22:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie... mam pytanie.
Jak w Wezi wyglada utrzymanie ruchu. Widze oferty pracy na UR i na zastepce kiero...
Możecie udzielic jakis rzetelnych opinii (bez wylewania żali)

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
długi - 2014-11-03 12:34:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a Piotrek to naprawde w Zjednoczonym Królestwie wyladował?
zdjecie uzytkownika
hrabia kabaczek - 2014-11-05 17:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziwi mnie fakt że firma Wezi-tec nie posiada założonej w sieci swojej strony internetowej, to by znacznie ułatwiło sprawę mnie i innym osób szukającym pracy. o firmie niewiele wiadomo, o bieżących potrzebach kadrowych i takich sprawach to już wcale. ma ktoś jakiś namiar albo stronę gdzie są ogłoszenia pracy do Wezi-tec?
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-11-11 21:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
karolina znajdz sobie super faceta nie z wezitecu i niech im wszystkim kopary opadna, trzymam kciuki
zdjecie uzytkownika
mr bass - 2014-11-15 23:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam piszę w takiej sprawie czy ktoś pracuje w wezi-tec z Lubina ponieważ chodzi mi o transport
zdjecie uzytkownika
..... - 2014-12-05 18:46:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No byleby nie do Marka Ś. ten to żadnej nie popuści:)
Laski nie dajcie się nabrać na ten jego pożal się boże wizerunek marnotrawny... Gość powinien się leczyć.
zdjecie uzytkownika
aśka - 2014-12-07 23:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piszecie tylko o nich a reszta to świeta jest??kiedy wracamy po nowym roku do pracy?
zdjecie uzytkownika
vk - 2014-12-12 22:08:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy widzicie w tej Pasikowskiej, Gruba baba się z niej robi
zdjecie uzytkownika
debile - 2014-12-13 07:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prostacy
dajcie spokój z obgadywaniem kogoś na forum w pracy pewnie tyłek jej liżecie a tutaj takie głupie i pozbawione celu jakieś ploteczki tak was rodzice ukształtowali to tylko im pogratulować sukcesu miejcie trochę dobrego smaku i przestańcie stukać w klawiaturę podobnych wypocin- odsyłam do pudelka lub podobnych stron a znajdzie się jakiś płytki temacik do przemyśleń i dyskusji przy tanim jabolu lub nalewce

pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
yrt - 2014-12-16 10:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
romanse w naszej firmie to plaga .trzeba to tępić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
:::: - 2014-12-17 08:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mr bass - 2014-11-15 23:20:37]:
Rodzeństwo pracuje na montażu na zmianie B,ale nie wiem czy jeździ 4 czy też 5 osób.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Ciekawa - 2014-12-18 17:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:::: - 2014-12-17 08:10:41]:
A ty kim niby jesteś że chcesz tępić romanse.?
zdjecie uzytkownika
:::: - 2014-12-18 23:17:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ciekawa - 2014-12-18 17:53:49]:
człowieku czytaj uważnie posty,a jak nie umiesz dać odpowiedzi na wybrany post,bo nie umiesz się posługiwać kompem itp.to pal zelówy stąd
zdjecie uzytkownika
yrt - 2014-12-19 09:00:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:::: - 2014-12-18 23:17:40]:
żoną
zdjecie uzytkownika
Yyy - 2014-12-20 21:32:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yrt - 2014-12-19 09:00:41]:
Najedzony maż nie jada na mieście. Zinterpretuj sobie jak zechcesz...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wezi-tec Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Wezi-tec Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x