brak logo

Wezi-tec Sp. z o.o.

Legnica

Opinie o Wezi-tec Sp. z o.o.

Mareczek 2017-04-13 22:19
Najlepiej wszystko krytykować ale co zrobiliście żeby firma miała z was korzyść? Zamiast pisać trzeba pracować.
3
Luiza 2017-04-22 12:28
Wezi-tec Sp. z o.o. świetna firma wiem to bo pracuję
3
znawca tematu 2017-04-22 21:32
to jak pracujesz luiza to się nie wypowiadaj!!! to nie forum dla kliki z zakładu tylko dla osob, które sa obiektywne, to ze ty pracujesz to nie znaczy ze wiesz wszystko co i jak się dzieje !!!

uwaga!!!! pozytywne opinie pisza glownie pracownicy którzy chcą się pokazac albo robia za sekretarke !!!

wezi tech to patologia nie tylko płacowa ale i kadrowa, ... jak sa młodzi i na poziomie to szybko uciekają z roznych względów,

dobrzański,---- beszczelny typ!!!----- podczas rekrutacji pokazał na co go stać i zaprezentował firme w sposób gorzej niż 0, i to nie tylko moja opinia,

w tej firmie sa polacy na stanowiskach, a jak polak jest na stanowisku to wierzcie mi ze nie zarobicie, oni okradają często ludzi z godziwej płacy , zaniżają ceny aby się podlizać właścicielom zagranicznym(tzw Panie helmucie załatwie pracowników za minimum krajowe a reszta kwoty się podzielimy), wiem jak to funkcjonuje bo przeprowadzałem kontrole w wielu zakładach przemysłowych, to co się dzieje to dno !!!
7
Obserwator 2017-04-25 15:02
Zgadzam się, tutaj nie szanuje się pracownika dobrego
3
Luiza 2017-04-25 19:34
@znawca tematu Mysśę, że minąłeś się z powołaniem.
robol 2017-05-24 15:43
Witam, jak jest na stanowisku magazyniera (np. dowożenie i odbieranie komponentów z działu wtryskarek) ?
pracownik 2017-05-26 08:31
Zakład Wezi-Tec ma najniższe podstawy jeśli chodzi o strefę.
2
Ja 2017-05-28 11:10
Wobec tego, gdzie jest najlepiej?
,,, 2017-05-28 22:35
Karolinka, jakie Ty krótkie spódniczki nosisz na tych wtryskarkach.Czy to działa?
4
Marek 2017-05-30 09:04
wezi-tec z siedzibą w Legnicy jest polskim zakładem produkcyjnym Grupy Weber. Utworzona w 2003 roku spółka-córka zatrudnia obecnie 500 pracowników. Piszę to w celu pokazania proporcji kilku wpisów negatywnych do ilości osób zatrudnionych, żeby nowi chętni nie rezygnowali.
3
Pracownik 2017-06-02 20:18
Napisz Marku,ile dyrektor daje podstawy a ludzie będą nadciągać drzwiami i oknami...
4
=== 2017-06-02 20:25
Oj krótkie,krótkie ale jak się pracuje z mężczyznami a Karolcia wciąż panienka
2
Waldi 2017-06-04 13:39
Zawsze będzie rozłam między firmą a pracownikami na tle wysokości zarobków. W sumie firma jest dobra .
--- 2017-06-07 15:42
Wezi -Tec oferuje najniższe podstawy na strefie- Zapraszamy:)
3
brrr 2017-06-08 13:33
Najniższe podstawy na montażu 1450 brutto
2
PIASIO66 2017-06-13 04:39
Hej hej są u was przyjęcia na produkcję i czy wiadomo jakie pieniądze oferują nowym osobą
Abcd 2017-06-13 22:40
Przyjęcia są. Jakie pieniądze na montażu? Okres próbny najniższa krajowa. Potem akord ;) Im więcej zrobisz normy tym więcej premii dostaniesz ;)
PIASIO66 2017-06-15 15:17
A ile trwa okres próbny, normy akordowe do wyrobienie, jakaś premia frekwencyjna, nadgodziny bo na próbnym rozumiem goła pensja
Karol 2017-06-16 20:55
Wszędzie jest tak, że nowi zarabiają jak się da najmniej, pokażą co potrafią i jest nadzieja na podwyżkę.
1
Nowy 2017-06-26 22:48
A co nie ma ludzi do pracy czy na okres wakacji przyjmują i potem fru z firmy
1
RapPanaJapy 2017-06-27 17:38
"Wezi tech" buahahahaha. Pracować w firmie i nie umieć jej nazwy prawidłowo napisać. Żałosne.
A tak poza tym, to firma dno, pieniądze jak dla psa, tylko część ludzi w miarę. Pozdro.
1
Olek 2017-07-02 22:12
Firma nie ma prawie wcale nowych ofert pracy. Pewnie dobrze sie pracuje i ludzie nie szukają zmian.
1
Auś 2017-07-06 22:29
Nie zgadzam się, że firma jest zła. Jest to fajny spokojny pracodawca a jeśli komus tu jest źle zawsze może odejść.
2
pracownik 2017-07-22 10:58
Ponad 30 stopni na hali a dorosłe kobiety na montażu proszą o dodatkową przerwę. Ale wielka łaska od łaskawych mistrzyń. W zamian dostają dodatkową sobotę i nadgodziny...
5
Kv 2017-07-24 10:53
Ja nie mogę, co rok ta sama paplanina. Zawsze tak było, jest i będzie. Zapraszamy na wtryskarki, tu jest o wiele chłodniej ???? i aż 2 przerwy.
1
Kolo 2017-07-24 23:21
Wezi-tec to spoko firma i słyszałem niejedną dobrą opinię o nich. Teraz jak tu pracuję to widzę, że dla dobrze pracujacych wszystko jest , natomiast obiboki maja ciagle pretensje o wszystko i stąd te opinie!!
1
mariolka 2017-08-08 08:43
kolo powyzej to wpis od naciagaczy z firmy, oni szukaja frajera do zasuwania za najnizsza,

na awanse nie liczcie bo juz klika siedzie po znajomosci i sie nie ruszy

szukaja uposledzonych za pol darmo bo sami sobie podwyzszyli pensje a kasa musi sie zgadzac na koniec

nie dajcie sie wroib w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ani mlody ani stary nic tak nie osiagnie, nie sluchajcie ze to dobra firma na poczatek bo tak nie jest, szkoda waszego czasu i mlodych lat,

DOBRZANSKI -- chlopie chamski, toba sie zajma niedlugo organy panstwowe a kierownik bedzie za to odpowiadal

wezitech = chamstwo , patologia na codzien, niskie place, okradanie ze wszystkiego, zmarnowane lata
!!!
2
Pracownik ;) 2017-08-08 11:26
Pracuję już tu prawie 4 lata i na zarobki nie narzekam ;) Mało gdzie po takim okresie był bym w stanie tyle zarobić.

PS. Nie wchodzę nikomu w d**ę tylko po prostu robię to co do mnie należy ;)
1
Ochotnik 2017-08-11 11:04
Słyszałem dobre opinie o Wezi-tec i jestem zainteresowany pracą logistyka w firmie. Czy mógłby ktoś podpowiedzieć kilka informacji jaka jest atmosfera w firmie? Jakie wymagania stawia firma kandydatowi na początek? Czy macie pakiet socjalny lub coś innego?
kekelul 2017-08-14 14:08
Ja podobnie jak przedmówca wyżej, z tym że myślę o stanowisku Lidera Logistyki Wewnętrznej, obecnie prowadzona jest rekrutacja.
Interesuje mnie jak wygląda ta praca w rzeczywistości - bo paplanina w ogłoszeniu swoją drogą, a później życie swoja drogą.
Krótko mówiąc - co robi taki lider logistyki?
łysy 2017-08-14 17:48
Powinieneś się poważnie zastanowić nad decyzją o aplikowaniu na to stanowisko...
1
Zzz 2017-08-15 01:22
Proponujè się zastanowić ostatni wytrzymał 3 miesiące a panoszył się jak kogut dużo krzyczał mało robił logistycy robią co chcą wiecznie się zmieniaja żadnej stabilności i w tym jest problem jeden dział a zrzucają robotę jeden na drugiego wielkie gówno jednym słowem proponuję głęboko się zastanowić
2
Gustaw 2017-08-15 22:04
Nie muszę się zastanawiać bo znam firmę i wiem że są dobrzy.
Karolina 2017-08-29 12:12
@Gustaw w takim razie jeśli znasz firmę Wezi-tec Sp. z o.o. to czy powiesz nam o dobrych stronach pracodawcy? @Zzz wszystko zależy od ludzi. W każdej pracy mogą się znaleźć różne osobowości. Czy rozmawiałeś o braku stabilności z pracodawcą może?
1
eks-lider 2017-08-30 16:38
Szanowny Zzz
Jeśli uważasz, że poradzisz sobie z tematem - co stoi na przeszkodzie byś zmierzył się z takim wyzwaniem? Jest to bardzo ( jeśli nie najbardziej) ,,niewdzięczne" stanowisko w tej firmie. Daj mi znać, a wrócę do firmy i publicznie Ci pogratuluję.

z poważaniem

Były lider logistyki wewnętrznej

Przy okazji ( jako że gowork to forum, gdzie głównie dominują negatywne emocje), chciałbym pozdrowić wszystkich chłopaków z tego własnie działu.
4
pracownik 2017-09-01 20:17
Na montażu zm.A pracuję trzy lata i co zaobserwowałam.Mistrzynie często są złośliwe w stosunku do pracowników, mają swoich przydupasów w postaci Bolejkowa,Chmara,Jastrzębska.Trzeba znosić ich humorki i robienie dziubków.Często kierują się fałszywymi sugestiami owych pań.A wisieńką na torcie jest pani Lucynka Chodyga która donosi jak może i robi to w obie strony.Przyglądam się i myślę, że panie powinny skorzystać z fachowej pomocy jakichś specjalistów. Zapominają o tym że cel mamy ten sam a Wezi-tec nie jest ich własnością. Co się z wami dzieje kobiety?
5
Do plotkar 2017-09-02 21:30
Fachowa porada to by sie przydała pani nr2. Każdy przyzna, ze gdyby nie ona to by i mniej plot na zmianie A było!!! Przychodzę do pracy pracować a nie szukać sensacji.
12
; 2017-09-03 03:41
Nic ująć, nic dodać.
6
Karol 2017-09-06 12:59
Czy może ktoś podpowiedzieć mi kilka istotnych informacji w temacie pracy dla specjalisty ds. techniki pomiarowej? Jaka jest w firmie atmosfera? Na jaka umowę mogę teraz liczyć ? Lubię być przygotowany
Rozbawiona 2017-09-07 18:34
Ha ha widzę, że dalej się tam nic nie zmieniło. Pracowałam tam 3 lata temu jak plotkowały tak dalej plotkują. Do tych 3 pań dodałabym jeszcze parę osób, które zamiast pracować notorycznie szukają sensacji i co chwilę biegają do mistrzów kiedy, aby przekazać nowinki.
4
Augustyn 2017-09-12 09:59
Myślę, że szkoda byłoby odchodzić z firmy tym bardziej, że jest to dobra firma. Może trzeba znaleźć sposób na niektórych?
hłehehułe 2017-09-13 22:06
W tym sęk, że jak do tej pory nie znaleziono sposobu na niektórych ...:(
hłehehułe 2017-09-13 22:07
W tym sęk, że jak do tej pory nie znaleziono sposobu na niektórych ...:(
do Karoliny 2017-09-25 22:46
Droga Karolina. O tym co mi się podobało a co nie , mogłem opowiedzieć podczas ,,elit interview" które , nota bene było jednym z nielicznych plusów przygody z wezi.
1
macie Nas za "BIAŁYCH MURZYNÓW DO ROBOTY ZA MISKĘ 2017-09-26 22:53
JESTEM CO DZIEŃ BOMBARDOWANY WIADOMOŚCIAMI Z RADIA, TELEWIZJI, ŻE KWITNIE POLSKIE PKB, BEZROBOCIE REKORDOWO NISKIE, PENSJE ROSNĄ SZYBCIEJ NIŻ PRZEWIDYWALI ANALITYCY , CHCĘ TO ODCZUĆ WE WŁASNEJ KIESZENI, A NIE TYLKO W UCHU!!!!!!!!

Denerwują mnie tylko tu takie wpisy fałszywe o wezi-tec , że to dobra praca, ze wypłaty w terminie. To dlaczego nie chcieli nawet krótko odpisać na mojego e-mail'a w sprawie lepszych warunków płacowych i nie tylko?? Poczułem się tak, że "mnie mają głęboko w d . . . ". a to bardzo nieprzyjemne uczucie i zrażające do podjęcia pracy u takiego pracodawcy. Jakoś rynek pracownika nie dotyczy wezi-tec, bo tu z pracownikiem nie gadają, tylko lekceważą sobie i myślą, ze zawsze ktoś się znajdzie za te ochłapy i na to traktowanie i podejście. Oni myślą, że to tylko oni mogą wymagać od pracownika wszystkiego, a pracownik od nich nic nie może wymagać :(
5
Obecny pracownik 2017-10-03 17:23
Uważam, że praca w Wezi-tec nie jest dla wszystkich. Może osoby bardzo ceniące swoje umiejętności poszukają pracy w innym miejscu. Pracuję tu z fajnymi ludźmi i tego nie wolno zepsuć, atmosfera bardzo pomaga w pracy.
Karolina 2017-10-04 15:58
@Obecny pracownik rozumiem, że z atmosfery w pracy jesteś zadowolony. A jak jest z innymi rzeczami? Czy powiesz coś więcej o warunkach pracy? Aktualnie firma Wezi-tec Sp. z o.o. poszukuje pracownika na stanowisko Inżynier jakości. Z oferty pracy wynika, że firma zapewnia ciekawą i stabilną pracę w renomowanej firmie z branży motoryzacyjnej o zasięgu międzynarodowym, pracę pełną wyzwań w młodym i dynamicznym zespole, kontakt z najnowszymi technologiami. Czy ktoś zastanawia się nad aplikowaniem?
ZNAM STREFĘ LEPIEJ NIŻ KAROLINA 2017-10-12 13:29
Droga Karolino. Każda z firm pisze ogłoszenie podobnej treści. Później rzeczywistość mniej lub bardziej pokrywa się z teorią z ogłoszenia. W przypadku Wezi kilka osób pracuje tam niemal od początku, bądź stanowczo za długo. Skostnieli, wydaje im się że w Wezi jest dobrze, nie maja żadnego innego punktu odniesienia. Ale przy Faurecii 2 Wezi jawi się jak oaza spokoju:):):)
ZNAM STREFĘ LEPIEJ NIŻ KAROLINA 2017-10-12 13:30
Droga Karolino. Każda z firm pisze ogłoszenie podobnej treści. Później rzeczywistość mniej lub bardziej pokrywa się z teorią z ogłoszenia. W przypadku Wezi kilka osób pracuje tam niemal od początku, bądź stanowczo za długo. Skostnieli, wydaje im się że w Wezi jest dobrze, nie maja żadnego innego punktu odniesienia. Ale przy Faurecii 2 Wezi jawi się jak oaza spokoju:):):)
Alicja z krainy 2017-10-16 09:29
@ZNAM STREFĘ LEPIEJ NIŻ KAROLINA Jeśli było Ci w firmie tak źle to odejdź i nie rób zbędnego zamieszania. Może inne osoby będą potrafiły pracować i współpracować z innymi osobami. Bardzo wiele zależy od naszej postawy, może Tobie tego zabrakło bo firma jest spoko!!!!
Zostaw swoją opinię o Wezi-tec Sp. z o.o. - Legnica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wezi-tec Sp. z o.o.