Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Wezi-tec Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Wezi-tec Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
D.J. - 2015-03-27 11:52:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeszcze raz zobaczę moje nazwisko i oszczerstwa w moim kierunku to zobaczymy się w sądzie a tam dojdą z czyjego komputera zostało to napisane (domyślam się że to ,,starsza pani'' napisała), nigdy nie pisałam na forum nawet po zwolnieniu się z zakładu a miała bym o czym pisać !!!
zdjecie uzytkownika
K.S - 2015-03-27 23:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Spoko :D
zdjecie uzytkownika
69 - 2015-04-08 09:38:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy coś się zmieniło w tej firmie ,bo odkąd odeszłam widzę po forum że dalej to samo. Aby tylko impreza i kogoś wyrwać (mężatkę,żonatego)TRAGEDIA
zdjecie uzytkownika
69 - 2015-04-08 20:21:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [69 - 2015-04-08 09:38:41]:
A ty biena mosialas sie zwolnic bo nik cie nie chcial poderwac!jaki bol.hi hi i myslisz ze wyrwiesz na forum
zdjecie uzytkownika
Do 69 - 2015-04-10 08:07:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [69 - 2015-04-08 09:38:41]:
Taka ciekawa jesteś co się dzieje.. To po co się zwalnialas albo Cię zwolnili... Właśnie przez takich jak ty na tym forum są wypisywane śmieci..
zdjecie uzytkownika
Dana40 - 2015-04-11 08:25:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś może mi przypomnieć jak ma na imię kierownik zmiany C, bo chciałam mu za coś podziękować a za co to się dowiecie na forum z góry dzięki...
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2015-04-11 22:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownica - 2015-03-14 08:59:19]:
jeśli chodzi o panią Anetkę to jeszcze może byście podali z jakiego działo ona jest?
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2015-04-11 22:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownica - 2015-03-14 08:59:19]:
jeśli chodzi o panią Anetkę to jeszcze może byście podali z jakiego działo ona jest?
zdjecie uzytkownika
Odp - 2015-04-12 11:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dana40 - 2015-04-11 08:25:31]:
Oj chyba długo nie zabawiała w tej firmie skoro szukasz "kierownika zm C" .....
zdjecie uzytkownika
daro - 2015-04-13 05:51:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani Anetka pracuje na montażu
zdjecie uzytkownika
Dona40 - 2015-04-13 06:40:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto jest teraz kierownikiem i kto mistrzem na zmianie C czy mógłby ktoś odpisać...
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-04-13 12:05:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Dona40 - 2015-04-13 06:40:45]:
A ty normslna jestes?co tak dociekadz a pocsluj sue w dupe co?
zdjecie uzytkownika
Inna - 2015-04-19 15:58:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie ogarnijcie się zajmijcie się swoim życiem a jeżeli jest takie nudne to tylko współczuć. skoro uważacie ze jesteś tacy pokrzywdzeni to zmieńcie prace może wtedy docenicie to co mieliście.
zdjecie uzytkownika
szok - 2015-04-27 13:41:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak sobie czytam to forum i dochodzę do wniosku, ze w tej firmie pracuje głównie hołota, która lubi się babrać we własnym szambie. jestem w szoku, że tak zachowują się dorośli ludzie, a pracę traktują jak piaskownicę. nic dziwnego, że tak was traktują. wstyd.
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-05-02 09:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownik produkcji to ( usunięte przez administratora ) A mistrz zm. C to Leon
zdjecie uzytkownika
Do kierownika montażu - 2015-05-04 20:38:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i zmiana A utraciła kolejną doświadczoną osobę.Ludzie sami uciekają bo atmosfera jest do kitu.Bo poza bramą zakładu można lepiej zarobić w lepszych warunkach.Czy faktycznie Pan tego nie dostrzega?Przedyskutować te kwestię z mistrzyniami?Czy nadal mamy udawać, że nic się u nas na zmianie jak i dziale złego dzieje?
zdjecie uzytkownika
malutka - 2015-05-12 20:16:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
możliwość tz awansu z produkcji chociaż są to osoby niekiedy bardzo bystre i o wiele lepszą prezencję oraz o wiele większe umiejętności argumentowania swoich myśli i racji no ale co możemy wymagać od tz umysłowych jeżeli kończą PWSZ czy WSM w podstawówce więcej wymagają
zdjecie uzytkownika
ggg - 2015-05-13 18:03:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [malutka - 2015-05-12 20:16:36]:
Napisz dokładnie o co ci chodzi. A nie tak wyskoczyłaś ni z gruszki ni z pietruszki. Zalecam stawianie kropek i przecinków a nie pisanie jednym ciągiem co ślina na język przyniesie.
zdjecie uzytkownika
Żal - 2015-05-15 17:18:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Malutka.... a ty co skończyłaś? na pewno nie filologię polską bo jak przedmówca słusznie zauważył nawet znaków interpunkcyjnych nie potrafisz uzywać... Zaprzeczasz sama sobie w tej wypowiedzi. To jest właśnie ciemnota i głupota.
zdjecie uzytkownika
ba - 2015-05-15 18:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
prosze o opinie na temat osob kierujacych logistyka
zdjecie uzytkownika
ba - 2015-05-15 18:26:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jadna z tych osob ma zostac moim kierownikiem dlatego pytam,
dziekuje za odp.
zdjecie uzytkownika
prawda - 2015-05-17 11:55:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [malutka - 2015-05-12 20:16:36]:
w podstawówce więcej wymagają?! to ciekawe....jaką ty podstawówke skończyłaś? chyba na marsie jakąś! żal ci... ściska że pomimo "SUPER"szkoły jaką skończyłaś gnijesz na produkcji i najwyraźniej aparycja też ci nie pomogła.....
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-05-17 22:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe dlaczego tylko na zm.A mistrzynie stosują zastraszanie pracowników,stale mają pretensje,traktują pracownika z góry,zastraszają i traktują w sposób nieuczciwy.Czy stresowanie pracownika i wykańczanie psychiczne to cel jaki postawiły sobie mistrzynie na zm.A? Może już najwyższy czas zapytać o to P.Dyrektora czy o to chodzi?
zdjecie uzytkownika
!!! - 2015-05-18 09:20:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mistrzynie jak to mistrzynie czasami muszą skarcić czasami pochwalić, Wy pracownicy montażu sami się nie szanujecie a wymagacie szacunku od tych ''wyżej'', najpierw należy zacząć od siebie a potem mówić o innych !!!
zdjecie uzytkownika
ls - 2015-05-19 17:12:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ba - 2015-05-15 18:26:46]:
to zależy który, z zcą jeśli jesteś kobietą napewno będą...fory;)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wezi-tec Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Wezi-tec Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert