Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Wezi-tec Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Wezi-tec Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
;) - 2016-03-19 17:08:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Ej wy" - a co zaklepany ? Cóż szkoda że zajęty :) , ale naprawdę sympatyczny i przystojny ;)
zdjecie uzytkownika
Margaret - 2016-03-19 17:18:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No fajny ten Adam, zgadzam się że jest obłędnie przystojny i na maksa kulturalny, ale też szybko się zawstydza, lubię tak typ faceta ;) i prawda ogarnięty, na naszej zmianie sam nam maszyny uruchamiał, więc widać że chłopak co nieco już potrafi i naprawdę się stara, chłopaki od niego ze zmiany muszą go pewnie uczyć skoro umie takie rzeczy, jeśli pozwolą mu się rozwijać to w przyszłości naprawdę będzie z niego dobry Logistyk, lub może ustawiacz ? :)
zdjecie uzytkownika
Kv - 2016-03-19 22:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak się teraz karierę robi....śmiechu warte
zdjecie uzytkownika
lala - 2016-03-19 23:03:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kv - 2016-03-19 22:24:42]:
Właśne, skoro mowa o facetach, to kręci się w firmie jeszcze ktoś fajny, godny uwagi;p?
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2016-03-20 10:57:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kobietki w firmie na żone sa godne uwagi ?
zdjecie uzytkownika
tzel - 2016-03-21 18:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lala, wedlug mnie nie jest to temat warty podejmowania. Słyszałem, że teraz wezi-tec poszukuje sporej ilości pracowników - czy oni aby na pewno nie przesadzają z rotacją?
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-03-21 18:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tzel - 2016-03-21 18:21:38]:
Tak, poszukują przez MR JOB za psie pieniądze.
zdjecie uzytkownika
olo - 2016-03-21 19:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do jakiego działu?
zdjecie uzytkownika
SiłaPały - 2016-03-25 10:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wtryskarki i montaż co do lakierni to nie wiem
zdjecie uzytkownika
olo - 2016-03-25 12:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kobiet też potrzebują, czy tylko facetów? I gdzie lepiej;p?
zdjecie uzytkownika
SiłaPały - 2016-03-26 09:58:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I kobiet i facetów. Na wtryskarkach są dwie zmiany po 12 h, pracuje się 4 dni w tygodniu potem ma się 4 dni wolnego od 6 rano do 18.00 i od 18.00 do 6.00, grafik jest zrobiony na 3 miesiące do przodu.
Na montażu jet praca na akord po 8 godzin 5 dni w tygodniu.
zdjecie uzytkownika
aga - 2016-03-26 10:02:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro masz takie dokładnie informacje @siłapały to może napiszesz jak wygląda pensja na takich trzech zmianach, skoro kogoś szukają chętnie bym spróbowała ale za jakieś godne pieniądze
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-03-26 19:43:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aga - 2016-03-26 10:02:46]:
I nie MR JOB:/
zdjecie uzytkownika
qwertyuiop - 2016-03-28 18:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie co się dzieje z grafikiem ma wtryskarkach czy nie jest pisany na o,,,,,p czy jest pisany po konsultacjach z jednym z mistrzów
zdjecie uzytkownika
krabik - 2016-03-29 08:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to u nich są jednak stanowiskia mistrzów, tak? słyszałam coś o tym ale czekałam na potwierdzenie. chodzi mi konkretnie o mistrzów zmiany. a prawda że medicover dają?
zdjecie uzytkownika
Ej wy - 2016-04-01 16:56:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest ta impreza za tydzień
zdjecie uzytkownika
poldek - 2016-04-01 20:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na stanowisko mistrz zmiany jest nawet aktualnie ogłoszenie @krabik możesz aplikować jeżeli szukasz pracy antym stanowisku, zaś karta Medicover dostępna po roku pracy w firmie
zdjecie uzytkownika
ble - 2016-04-02 00:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie, jest ta impreza za tydzień?
zdjecie uzytkownika
;-) - 2016-04-02 17:14:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na wezi forum to nawet ogłoszenia nie dali o imprezie,chyba nas tam nie chcą co??????????????????????
zdjecie uzytkownika
wezi tec - 2016-04-02 21:10:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo to jest impreza dla biurowych.
zdjecie uzytkownika
anita - 2016-04-03 20:11:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@poldek dopiero po roku? a jak z kasa. liczę skrycie że skoro są częścią WEBER GmbH & Co. KG z siedzibą w Dillenburgu to wynagrodzenie będzie soczyste
zdjecie uzytkownika
wezi-tec - 2016-04-03 20:31:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja tak z innej beczki kiedy w końcu zmieni się traktowanie ludzi na zmianie ,,A". Nikt z innych zmian nie chce przyjść do nas pracować. O urlop zawsze słyszymy nie,tylko ktoś kto dobrze smaruje ma zawsze wolne w długie weekendy i przed świętami i wszyscy wiemy o kim mowa.Mało tego na telefon ta osoba brała już wiele razy,ale zawsze ma podpisywane jako zwykły urlop.Panie kierowniku gdzie zasady, które obowiązują wszystkich?Oprócz tego mamy wieczne upominanie nawet o cukierka w buzi.A jak się wejdzie do mistrzówki to kiermasz jedzenia po między papierami. Czy mistrzynie nie obowiązuje zasada jedzenia na stołówce?? A gdzie jest kierownik nie widzi tego?? Dobrze,że ma pokój obok i na dodatek z szybą na całą ścianę! Aaa.. i brak kultury mówienia z pełną buzią i oblizywaniem palców jak się rozmawia z pracownikiem. Tak też robi Regina i tu wolno prawda?? Ale jak zwraca się uwagę o jedzenie innym to samemu też trzeba być w porządku.BO TE ZASADY W TYM ZAKŁADZIE OBOWIĄZUJĄ WSZYSTKICH!!! Nie dziwie się, że tylko u nas na zmianie tylu ludzi chce przejść na inne działy.Mam nadzieje,że kierownik w końcu coś zrobi z tym panoszeniem się i dziwną drwiną z innych ludzi,bo chciałabym pracować w normalnej atmosferze i z normalnymi zasadami dla wszystkich!!!!!
zdjecie uzytkownika
... - 2016-04-03 21:13:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
He he he he
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-04-04 11:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak to jest, jak na stanowiska kierownicze zatrudnia się niekompetentne osoby, które zrobiły papier z zarządzania w Wyższej Szkole Kierowania Wiatrem.
zdjecie uzytkownika
Do goscia - 2016-04-04 19:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmiana A ma najbardziej kompetentne mistrzynie!! Pozostali nie dorastają im do pięt!!! Jezeli Ci to nie odpowiada to przenieś sie na inna zmianę.. Bo co, bo wymagają, bo scigają za pierścionki..żarcie na stanowiskach..a widziałaś aby miały przerwę?? Nawet podczas swojej przerwy wypelniaja obowiązki.. Jak trzeba to i na stanowisku staną i montują. Monika w dalszym ciagu nie wyszła z wprawy jako listwiara.. a nawet jak stanie na innym stanowisku to zapierd.ala. Widziałaś aby mistrzowie z innych zmian montowali??? Nawet nie potrafią zmontować prostych artykułów!!!
zdjecie uzytkownika
odp.. - 2016-04-05 12:31:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tobie moze pomaga bo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A ze drwia i prowadza mobing to juz szczegol...Wejdzie sie do mistrzowki smrod jedzeniem az na wymioty bierze.Czym sie one roznia?mistrzowie winni jesc na stoliwce tak jak to jest z mistrzami wtryskarek.Konsumocja ze wszystkimi.
zdjecie uzytkownika
odp2....... - 2016-04-05 16:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli mowa o Monice tak wymagająca,ale normalnie wymagająca. A Regina rżnie cwaniaka jak by jej wszystko wolno było i pracą rąk nie pobrudziła, bo nie potrafi. Monika owszem pomaga i brawo,że potrafi być normalną i kiedy trzeba wymagającą taki powinien być mistrz. tylko tyle, że wiele razy nie może się przebić, bo Regina jest panem i władcą wezi-tec.A co do pierścionków chyba wszystkich te zasady obowiązują i przykład powinny dawać. Co do jedzenia to śmieszny/na jesteś z tym brakiem przerwy. Pisz petycje i zabieraj ją na swoją zmianę ,bo my zmiany nie chcemy zmieniać.Pracownicy są oki tylko mistrz nam nie leży!!!!!!A to DUŻA różnica>
zdjecie uzytkownika
Nikt - 2016-04-05 20:12:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak narzekacie na mistrzynie, obyście tego kiedyś nie żałowali... Chociaż życzę wam tego...
zdjecie uzytkownika
less - 2016-04-05 20:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że taki inżynier procesu może liczyć na całkiem niezłe zatrudnienie, zwłaszcza, że dorzucają odpowiednie benefity socjalne i szkolenia, ciekawe tylko w ramah jakiej umowy.
zdjecie uzytkownika
& - 2016-04-06 11:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Impreza tuż,tuż co nie którzy małe kłamstwo w domu aby sie spotkać z kochankiem/kochanka obrączka na półkę i wieczorem luz w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] można tak żyć? Jest u nas w firmie kilku kolesi/koleżanek co tak robią!
zdjecie uzytkownika
do & - 2016-04-06 16:39:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha ha dobre.
zdjecie uzytkownika
hardcore - 2016-04-06 16:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kiedy ta impreza dokładnie ?
zdjecie uzytkownika
Wtryskary - 2016-04-06 21:27:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nikt - 2016-04-05 20:12:13]:
A czemu wasze mistrzynie nie robią nadgodzin? Połamią sobie paznokcie czy co?
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-04-07 13:29:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do & - 2016-04-06 16:39:43]:
Serio takie rzeczy mają miejsce w firmie;p? Nieźle;p Ale tak na oczach innych romansowac;p? hahahaha
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-04-07 13:31:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do & - 2016-04-06 16:39:43]:
Kto tak robi;D?!
zdjecie uzytkownika
Pracownica - 2016-04-07 15:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmiana A z montażu dziękuje planistom za świetną imprezę. Szkoda tylko, że w sobotę na rano do pracy a na 2 godziny nie opłaca się przyjeżdżać taki kawał ;)
zdjecie uzytkownika
Odp gość - 2016-04-08 07:54:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj zdziwił byś się ,ale w domu porządna mama/żona a w pracy fantazyjna s..... Takie to od razu poznać. Dobrze się rozejrzj które to? a kopara ci opadnie
zdjecie uzytkownika
ODP do pracownica - 2016-04-08 07:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zmiana A niech siedzi w domu a nie szuka relaksu tak wypadło
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-04-08 17:47:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wezi-tec - 2016-04-03 20:31:33]:
Są mściwe i faworyzują swoje pupilki.O kim mowa ,każdy wie.Nie motywują do pracy.Czas nagłośnić problem wyżej dlaczego ludzie się zwalniają ze zm.A.
zdjecie uzytkownika
kumpel - 2016-04-12 09:46:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ile sie Was zarabia?
zdjecie uzytkownika
9 - 2016-04-15 19:32:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kumpel - 2016-04-12 09:46:35]:
chwile?
zdjecie uzytkownika
zola - 2016-04-17 23:10:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Margaret - 2016-03-19 17:18:23]:
to co, ze zajety. u nas na to sie nie patrzy. mozna rozwalac rodziny . zwiazki . zabierac dzieciom mamusie albo tatusiow. przeciez to norma u nas
zdjecie uzytkownika
- 2016-04-18 21:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
By takiego/taką szlak trafił do dzisiaj nie mogę zrozumieć czym imponujące są takie zabawy iż zapominają o swoim mężu/żonie dziadostwo
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-04-20 15:14:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [odp.. - 2016-04-05 12:31:54]:
A dlaczego tylko mistrzynie na montażu pozwalają sobie na mobbing i złe ocenianie pracownika?Przecież Wy zasuwacie już jakbyście mieli klapki na oczach...
zdjecie uzytkownika
@ - 2016-04-21 08:17:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A naszej planista co się stało?
zdjecie uzytkownika
.. - 2016-04-21 15:07:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [@ - 2016-04-21 08:17:57]:
Nasze panie planistki planują wam robote na majówkę.
zdjecie uzytkownika
:-) - 2016-04-22 08:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i dobrze
zdjecie uzytkownika
Tusiek - 2016-04-28 21:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam 36 lat i mogę powiedzieć, że powiodło mi się w życiu. Mieszkam z żoną i trójką dzieci w wynajętym luksusowym apartamencie - 42 metry kwadratowe w bloku z wielkiej płyty i mam stałą pracę na umowę zlecenie w wezi-tec - jestem montażystą i zarabiam 1 6 5 0, a w dobrych miesiącach z nadgodzinami to i 1 8 0 0 wyciągnę. Ciężko pracowałem na mój spektakularny sukces. Po studiach na wydziale filozofii zrobiłem doktorat. Pierwotnie planowałem pracę na uczelni, ale ponieważ nie było wolnych etatów, a pojawiła się świetna oferta z wezi-tec, to długo się nie zastanawiałem. Zarabiam dużo, więc żyję komfortowo. Miałem sportowy wóz- golfa 2, rocznik 89 po lifcie i na wtrysku. Trochę się zapożyczyłem i znajomy ściągnął mi z Niemiec luksusową limuzynę - Dacię Logan, rocznik 2005. Trochę negocjowałem z rodziną zakup nowego samochodu. Małżonce-Krystynie marzył się Daewoo Lanos lub Fiat Uno, dzieci chciały Fabię, ale ostatecznie o zakupie zdecydował nowoczesny design, komfort podróżowania i świetne wyposażenie rumuńskiej limuzyny. Autko mam w najbogatszej wersji z obrotomierzem i trzecim światłem stopu. Żona twierdzi,że powoli zbliża się do mnie kryzys wieku średniego. Stąd, jej zdaniem, moja chęć epatowania bogactwem. Na allegro kupiłem używane kołpaki, żeby zaakcentować futurystyczny design. Dwa razy w miesiącu tankuję na full za 50 zeta i podróżujemy z rodziną. Chętnie jadam też w luksusowych restauracjach. Chodzimy więc raz na trzy miesiące z rodziną na kebab lub nuggetsy do McDonald`s. Lubimy również dalekie i egzotyczne wyjazdy. Już trzy razy byliśmy w tym roku u dziadków na wsi. W lecie natomiast lubię pogrillować z rodziną i przyjaciółmi. Ponieważ mam znajomości w Kaufland i wiem, kiedy są promocje, to wspaniałą, zdrową grillową kiełbasę bez chemii kupuję po 6.99 zeta za kg, do tego markowe piwo za 1,59 zeta i żyć nie umierać. Mimo spektakularnego sukcesu zawodowego i zamożności nie zmieniłem się, nie jestem typem aroganckiego nuworysza
zdjecie uzytkownika
ODP do tusiek - 2016-04-30 09:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tusiek jak to czytałam ,to z śmiechu aż się poryczałam ale to prawda święta prawda i jakoś człowiek musi ciągnąć to wielkie wyzwanie.
zdjecie uzytkownika
nnn - 2016-04-30 13:42:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To nie ma sie z czego smiac.Taka jest rzeczywistosc.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Wezi-tec Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wezi-tec Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert