brak logo

Wezi-tec Sp. z o.o.

Legnica

Opinie o Wezi-tec Sp. z o.o.

odp.. 2016-04-05 12:31:54
Tobie moze pomaga bo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A ze drwia i prowadza mobing to juz szczegol...Wejdzie sie do mistrzowki smrod jedzeniem az na wymioty bierze.Czym sie one roznia?mistrzowie winni jesc na stoliwce tak jak to jest z mistrzami wtryskarek.Konsumocja ze wszystkimi.
odp2....... 2016-04-05 16:15:48
Jeśli mowa o Monice tak wymagająca,ale normalnie wymagająca. A Regina rżnie cwaniaka jak by jej wszystko wolno było i pracą rąk nie pobrudziła, bo nie potrafi. Monika owszem pomaga i brawo,że potrafi być normalną i kiedy trzeba wymagającą taki powinien być mistrz. tylko tyle, że wiele razy nie może się przebić, bo Regina jest panem i władcą wezi-tec.A co do pierścionków chyba wszystkich te zasady obowiązują i przykład powinny dawać. Co do jedzenia to śmieszny/na jesteś z tym brakiem przerwy. Pisz petycje i zabieraj ją na swoją zmianę ,bo my zmiany nie chcemy zmieniać.Pracownicy są oki tylko mistrz nam nie leży!!!!!!A to DUŻA różnica>
Nikt 2016-04-05 20:12:13
Tak narzekacie na mistrzynie, obyście tego kiedyś nie żałowali... Chociaż życzę wam tego...
& 2016-04-06 11:27:19
Impreza tuż,tuż co nie którzy małe kłamstwo w domu aby sie spotkać z kochankiem/kochanka obrączka na półkę i wieczorem luz w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] można tak żyć? Jest u nas w firmie kilku kolesi/koleżanek co tak robią!
do & 2016-04-06 16:39:43
Ha ha dobre.
hardcore 2016-04-06 16:50:13
A kiedy ta impreza dokładnie ?
Wtryskary 2016-04-06 21:27:43
A czemu wasze mistrzynie nie robią nadgodzin? Połamią sobie paznokcie czy co?
gość 2016-04-07 13:29:33
Serio takie rzeczy mają miejsce w firmie;p? Nieźle;p Ale tak na oczach innych romansowac;p? hahahaha
gość 2016-04-07 13:31:54
Kto tak robi;D?!
Pracownica 2016-04-07 15:08:11
Zmiana A z montażu dziękuje planistom za świetną imprezę. Szkoda tylko, że w sobotę na rano do pracy a na 2 godziny nie opłaca się przyjeżdżać taki kawał ;)
Odp gość 2016-04-08 07:54:49
Oj zdziwił byś się ,ale w domu porządna mama/żona a w pracy fantazyjna s..... Takie to od razu poznać. Dobrze się rozejrzj które to? a kopara ci opadnie
ODP do pracownica 2016-04-08 07:56:46
zmiana A niech siedzi w domu a nie szuka relaksu tak wypadło
pracownik 2016-04-08 17:47:44
Są mściwe i faworyzują swoje pupilki.O kim mowa ,każdy wie.Nie motywują do pracy.Czas nagłośnić problem wyżej dlaczego ludzie się zwalniają ze zm.A.
kumpel 2016-04-12 09:46:35
Ile sie Was zarabia?
4
9 2016-04-15 19:32:41
chwile?
zola 2016-04-17 23:10:01
to co, ze zajety. u nas na to sie nie patrzy. mozna rozwalac rodziny . zwiazki . zabierac dzieciom mamusie albo tatusiow. przeciez to norma u nas
2016-04-18 21:51:01
By takiego/taką szlak trafił do dzisiaj nie mogę zrozumieć czym imponujące są takie zabawy iż zapominają o swoim mężu/żonie dziadostwo
pracownik 2016-04-20 15:14:11
A dlaczego tylko mistrzynie na montażu pozwalają sobie na mobbing i złe ocenianie pracownika?Przecież Wy zasuwacie już jakbyście mieli klapki na oczach...
@ 2016-04-21 08:17:57
A naszej planista co się stało?
.. 2016-04-21 15:07:12
Nasze panie planistki planują wam robote na majówkę.
:-) 2016-04-22 08:50:16
No i dobrze
Tusiek 2016-04-28 21:53:53
Mam 36 lat i mogę powiedzieć, że powiodło mi się w życiu. Mieszkam z żoną i trójką dzieci w wynajętym luksusowym apartamencie - 42 metry kwadratowe w bloku z wielkiej płyty i mam stałą pracę na umowę zlecenie w wezi-tec - jestem montażystą i zarabiam 1 6 5 0, a w dobrych miesiącach z nadgodzinami to i 1 8 0 0 wyciągnę. Ciężko pracowałem na mój spektakularny sukces. Po studiach na wydziale filozofii zrobiłem doktorat. Pierwotnie planowałem pracę na uczelni, ale ponieważ nie było wolnych etatów, a pojawiła się świetna oferta z wezi-tec, to długo się nie zastanawiałem. Zarabiam dużo, więc żyję komfortowo. Miałem sportowy wóz- golfa 2, rocznik 89 po lifcie i na wtrysku. Trochę się zapożyczyłem i znajomy ściągnął mi z Niemiec luksusową limuzynę - Dacię Logan, rocznik 2005. Trochę negocjowałem z rodziną zakup nowego samochodu. Małżonce-Krystynie marzył się Daewoo Lanos lub Fiat Uno, dzieci chciały Fabię, ale ostatecznie o zakupie zdecydował nowoczesny design, komfort podróżowania i świetne wyposażenie rumuńskiej limuzyny. Autko mam w najbogatszej wersji z obrotomierzem i trzecim światłem stopu. Żona twierdzi,że powoli zbliża się do mnie kryzys wieku średniego. Stąd, jej zdaniem, moja chęć epatowania bogactwem. Na allegro kupiłem używane kołpaki, żeby zaakcentować futurystyczny design. Dwa razy w miesiącu tankuję na full za 50 zeta i podróżujemy z rodziną. Chętnie jadam też w luksusowych restauracjach. Chodzimy więc raz na trzy miesiące z rodziną na kebab lub nuggetsy do McDonald`s. Lubimy również dalekie i egzotyczne wyjazdy. Już trzy razy byliśmy w tym roku u dziadków na wsi. W lecie natomiast lubię pogrillować z rodziną i przyjaciółmi. Ponieważ mam znajomości w Kaufland i wiem, kiedy są promocje, to wspaniałą, zdrową grillową kiełbasę bez chemii kupuję po 6.99 zeta za kg, do tego markowe piwo za 1,59 zeta i żyć nie umierać. Mimo spektakularnego sukcesu zawodowego i zamożności nie zmieniłem się, nie jestem typem aroganckiego nuworysza
18
ODP do tusiek 2016-04-30 09:20:23
Tusiek jak to czytałam ,to z śmiechu aż się poryczałam ale to prawda święta prawda i jakoś człowiek musi ciągnąć to wielkie wyzwanie.
3
nnn 2016-04-30 13:42:43
To nie ma sie z czego smiac.Taka jest rzeczywistosc.
3
999 2016-05-04 12:19:18
Może by tak mistrzynie montażowe zaczęły pracować na stanowiskach i udowodniły że też pracują w nadgodzinach jeśli jest pilna potrzeba.Tak się dzieje na innych działach.
nowy 2016-05-04 18:12:20
witam . jedzi ktoś z Piekar C na 8 rano ? pozdrawiam
:-)..... 2016-05-04 19:00:53
Tak autobus 3
5
:-) 2016-05-06 09:33:24
Już nie długo ,będziemy uciekać nowe miejsca pracy w Jaworze utwarzaja a to nie daleko i co ? Trzeba będzie docenić pracowników!!!
3
Tusia 2016-05-08 19:07:23
kamień węgielny niebawem wkopią pod Jaworem... fabryka Mercedesa już podkupuje pracowników... a robota będzie lżejsza i lepiej płatna :)
ewa 2016-05-15 19:43:58
a czy kierownik Bartek nie widzi że coraz więcej starych pracowników odchodzi? czy uważa pan że nowi będą robić ilości na tych najstarszych i najcięższych stanowiskach? he he.... już to widzę...
wezi tec 2016-05-16 14:25:34
Start pracownik ma cos do powiedzenia.A mlody sie dostosuje.Schyli uszy i bedzie robil co mu karza.Taka jest roznica...A jezeli chodzi o wydajnosc to mlofzi teraz zapieprzaja oczywiscie nie wdzyscy ale ci ktorym zalezy.
SłuchaczMasowegoNonsensu 2016-05-23 18:49:56
Opinia co do zakładu: Zakład Pracy Przyjmujący ludzi, aby pozwolić im zarobić na życie. Opinia Ogólna Co Do innych postów : Jak czytam te komentarze to aż w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] strzyka. Co z tego że pracownicy odchodzą, starzy nowi ? Zostaną zastąpieni i proces będzie się dalej toczył tak jak dotąd ( Nie ma ludzi niezastąpionych), Albo czy na montażu/Kv/ Lakierni czy jakimkolwiek innym dziale jakiś człowiek je jedzenie w mistrzówce ? Kto kogo bzyka, kto z kim jest i kto jakie ma układy ? Kogo to obchodzi ?
Robota to robota, przychodzisz do pracy, robisz swoje bo za to ci płacą, idziesz do domu i do 10-tego dostajesz za to wynagrodzenie. Jeśli jesteś bardziej ambitny, masz trochę oleju w głowie, wiesz jak się postarać żeby zdobyć to czego oczekujesz to w końcu to zdobędziesz, jeśli nie ...hmmm... to dalej będziesz siedział/a na idiotycznym forum, rzucał/a hejty na swoich przełożonych i czuł/a się bardziej dowartościowana bo w końcu możesz sobie na to pozwolić bo nikt ci za to nie upier..... z pensji ( Żałosne... Jesteśmy dorośli księciunie i księżniczki, albo się zapier....albo nie ma się nic :) ), ale gdy widzisz Sam/a że coś jest nie tak, że coś się dzieje źle to nie reagujesz - dlaczego ? ( bo co powiedzą inni, bo to nie moja sprawa, bo mam wyj... , bo lubię plotkować, obgadywać i wyrzucać pomyje na innych dlatego że moje własne poczucie wartości równe jest = -1000... i tym podobne śmieci). Dlatego jesteś na tym forum i marnujesz czas, swój cenny czas, swoją wspaniałą osobowość, inteligencje, dobrą organizację jaką potrafisz wnieść, dlatego nic nie robisz- zamiast działać, robić coś ze sobą, dlatego tak właśnie wygląda twoje życie ale to nie moja sprawa, marnuje czas siedząc w tym śmietniku. Moja Opinia na ten temat ? Nie liczy się, każdy z was na pewno dokona samoistnie wedle siebie rozrachunku własnej osobowości. Tyle w Temacie.. Nara
10
krzyslog 2016-05-24 18:45:41
Jak się pracuje tam informatykowi? Zastanawiam się nad wysłaniem CV.
pracownicaA 2016-06-18 07:55:52
Co za ś;winie tą deskę klozetową na palarni listwiar dały. No to się w głowie nie mieści.
!!!!!!! 2016-07-01 15:37:39
Taki jest dla was szacun hahahaha
zainteresowana 2016-07-12 22:01:07
Zauważyłam, że od lutego firma prowadzi rekrutację na stanowisko specjalsty ds. jakości serii oraz inżyniera planowania jakości. Zastanawiam się czy złożyć cv. Możecie mi coś powiedzieć o atmosferze w dziale jakości, zarobkach? Jak myślicie, dlaczego przez tak długo okres nikogo nie znaleźli?
zainteresowana 2016-07-12 22:57:17
Wszystkiego można się nauczyć. Poza tym wydaje mi się, że akurat metoda 8D to standard w branży motoryzacyjnej.
zainteresowana 2016-07-13 22:43:02
Powiedzcie mi jeszcze tylko , czy waszym zdaniem jest to firma godna polecenia, czy może lepiej szukać pracy gdzieś indziej? Chodzi mi głównie z perspektywy działu jakości.
ciekawski 2016-07-15 13:38:52
ktoś wie ile zarabia mniej więcej inżynier procesu ?
QS 2016-07-21 03:59:21
pseudo specjaliści ds. jakości są obrzydliwi - NIE MÓGŁBYM z nimi znowu pracować nawet po dużej wódce. - [miejsce na pawia]
4
Gość 2016-07-23 19:13:05
A co takiego robią, że są obrzydliwi;p?
Qwa 2016-07-24 12:47:50
Nasi specjaliści/stki ds. jakości są obrzydliwi bo nie przestrzegają zasad savoir vivre. Odpowiadanie na powitanie /dzień dobry/ pracownikom niższego szczebla (wtryskarki, montaż, lakiernia) wcale a to wcale nie boli. Traktują cię jak powietrze, ośmieszają , poniżają jak psa, jedna firma a kasty społeczne jak w Indiach :(
8
wiadomo kto ;p 2016-08-01 13:02:55
hehe moje miejsce :) pozdrawiam wezi tec z Zielonej wyspy
( ps. jak to powiedział taki jeden co jak się przyjmiesz oczywiście będziesz musiał z nim żyć ...ja już nie muszę " wezi tec to fajna firma tylko.... mało płacą " )
2
ja 2016-08-02 21:15:50
A możecie coś powiedzieć na temat średnich zarobków na stanowiskach specjalistów? Np. we wspomnianej wyżej jakości.
majster klepka 2016-08-22 20:03:35
jaka tu cisza zapanowała...
1
qwertyuiop 2016-09-27 17:23:10
jak tam podwyżki powalają
3
Nibyniktaktos 2016-10-17 07:41:44
To chyba nie wina pracodawcy, że poszedłeś człowieku na takie studia i nic więcej od życia nie chcesz :)

Nie to że bronię wezi bo nawet nie znam firmy ale czytając twój komentarz wyobrażam sobie człowieka bez ambicji, któremu jest dobrze jak jest i tylko płacze jaki to pracodawca zły jest. Nikt Cię tam na siłę nie trzyma, a roboty jest od zajebania....
daniel 2016-10-17 08:05:12
Skąd możesz to wiedzieć @mikso jak nie pracujesz? Raczej zapytaj o to a nie zakładasz, że tak jest a co do rozmowy to liczy się twoje doświadczenie i to co potrafisz na pierwszym miejscu
A 2016-11-11 23:04:59
Pr3 bawimy się jutro w Sunny club
1
--- 2016-11-14 23:46:16
Pracowałam na montażu dwa lata zm.A. Mistrzynie na tej zmianie mają chyba jakieś poważne problemy ze sobą.
8
Zostaw swoją opinię o Wezi-tec Sp. z o.o. - Legnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wezi-tec Sp. z o.o.