Joart S.A.

Bolesławiec

Opinie o Joart S.A.

ona 84 2016-05-30 09:34:40
w każdym sklepie tak jest że nie da sie wejsc na magazyn :/ co dziennie towar, w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] roboty, przeżuty to nie ma kiedy nic zrobić z tego towaru bo jeszcze obsługa (CR, CS, UPT)
porażka ta szachownica
była 2016-05-30 19:54:48
Porażka to mało powiedziane. Zgnita struktura, gdzie najniżsi pracownicy najbardziej dostają błotem. Trochę myślenia i ludzkiego traktowania!!!!
1
Emii94 2016-06-02 11:47:45
Dziewczęta przestańcie wyciągać jakieś brudy. Zawsze i w każdym sklepie i firmie zapewniam Was zdarzają się takie dni ze ciężko ogarnąć wszystko na raz. Pracowałam w Szachownicy dwa lata i to dzięki temu nabyłam duże doświadczenie. Teraz jestem kierownikiem w innej sieci. Ale akurat ludzi z Szacho włącznie z moja byla kochana kierowniczka ,Gohą', RKSami i Panią Magdą M będę zawsze wspominać z uśmiechem na twarzy :) pracować po prostu trzeba chciec bo za coś nam płacą, a wtedy widać efekty i nikt o nic się nie czepia. Wystarczy zgrana ekipa i dobry kierownik a nie ma problemów z niczym. Pozdrawiam
4
Niunka 2016-06-03 00:49:01
litości... akurat Magdy M. z uśmiechem na ustach bym nie wspominała, no chyba, że chodzi o film, który niegdyś leciał na TVN-ie
1
...anonim... 2016-06-09 22:26:06
Właściciel jak się pojawił w sklepie na wizytacji to nie raczył się nawet przedstawić kim jest i zapoznać swoich pracowników.Trzeba było po prostu wiedzieć że on to on!
2
pracownica 2016-06-15 21:53:44
Niech lepiej kogoś od logiki poszukają...
Pauli 2016-06-29 12:46:36
Cześć, zastanawiam się nad pracą w Szachownicy we Wrocławiu? jakieś opinie? Bede wdzięczna;)
Karlajna 2016-06-29 15:19:52
Akurat pracuje w jednym z wrocławskich sklepow i na pewno się nie nudzimy- sa dni ze nie wiadomo w co wlozyc rece. Ale ekipe mamy fajna, wyplate zawsze na czas (a z tym roznie bywalo u poprzednich pracodawców) i jakies tam comiesięczne premie, wiec nie narzekam.
1
osoba z rozmowy kwalifikacyjnej 2016-07-02 17:09:37
Byłam ostatnio na rozmowie w Szachownicy w Przemyślu i doznałam szoku kiedy kierowniczka złożyła mi ofertę ROKU! a mianowicie... na początek cztery weekendy pracujące od 9-21 (sobota-niedziela) jak się sprawdzę w tych godzinach to może po kilku miesiącach bede dostawać AZ JEDEN weekend wolny na cały miesiąc ale dopiero po kilku miesiacach. Do tego same drugie zmiany bo rzekomo tamte dziewczyny wybierają sobie pierwsze... kiedy powiedziałam, ze nie jestem zainteresowana to spytała czy moze przyjde chociaz na 4 godziny i zobacze czy mi się spodoba. Wtedy spytałam - a czy zapłaci mi pani za te 4 godziny?? jej słowa to "OCZYWISCIE ZE NIE!!" wtedy na rozmowie rozmawialam z jedna z tamtych dziewczyn to mega narzekały, że są różnice w traktowaniu załogi, że jakieś dwie zawsze koncza o 19 na weekendzie a regionalny nawet o tym nie wie.
Czy tak macie wszedzie?? ja osobiscie nie poszłam tam do pracy, pracuję sobie teraz w Golnen Rose i jestem super zadowolona :)
Karlajna 2016-07-04 09:53:42
premie uzależnione sa od utargow miesieczych – pewnie tak samo jak w innych sieciowkach. Ale sa w zasadzie co miesiąc, mnie się jeszcze wyplata bez premii nie zdarzyla od kiedy pracuje.
Karlajna 2016-07-06 10:00:54
Na forum widze ze roznie pisza, ale ja nie narzekam w sumie. Wszystko zależy od ekipy. My się dobrze zgralysmy z dziewczynami na sklepie, kierowniczka jest bardzo ludzka, nie wymaga cudow i nie ma ze tylko rzadzi, bo zawsze pracuje równo z nami. Ja polecam, bo przeszłam kilka sieciowek po drodze i tu poki co mam najlepsze warunki.
gocha 2016-07-06 22:44:01
Hej, doznałam ostatnio szoku (pozytywnie) gdy weszłam do sklepu w legnicy w carrefourze.Porządek,ład i czysto. Zdziwił mnie fakt że nie zauwazyłam pani kierownik rozmawiającej przez telefon,robie codziennie zakupy w carrefour i codziennie miała miejsce ta sytuacja. Okazało się że owa pani juz nie pracuje :) (widocznie dostała propozycję pracy na infolini hahahahahaha)widać plusy tej decyzji. dziewczyny uśmiechnięte,zadowolone .
1
Do Nicka 2016-07-15 17:10:23
Znam kierownika, pracowalas tam ze taka masz opinie? chyba nie wiec nie pierdziel glupot bo nie ma pojecia o tym. Zreszta przyjmij sie gdzies na kierownika to zobaczysz...
1
Zakupowicz 2016-08-06 22:11:22
Hej. Weszlam pierwszy raz do waszej sieciowki i szok . pracownice jak i kierownictwo bardzo mile az milo soe robilo zakupy nikt nie skakal nade mna i nid pytal,,w czym moge pomoc" dziewczynku mile . Pani ktora mnie obslugiwala bardzo milo ze na pewno wroce do tych wspanialych dziewczyn !! Pamietajcie inni atmosfera przede wszystkim . Szachownica Olsztyn pozdrawiam ;) 06.08.2016
2
Lala 2016-08-06 23:52:38
Niestety osoby sie zwalniaja poniewaz im wieczne malo a jak juz z gory za duzo obowiazkow to i uciekaja bo praca faktycznie ciezka ale za darmo nikt ci nie da
Onaa 2016-08-07 21:37:48
Pracuję w Szachownicy parę dobrych lat. Czego mi brakuje w tej pracy ? Docenienia pracowników. Jak pracownik ma być miły, usmiechnięty dla klientów skoro nie czuje się doceniany w firmie ? Dlaczego nie dostajemy zniżek pracowniczych na zakupy ? Przecież jesteśmy same chodzącą reklamą, a w Szachownicy nie ma co ukrywać kokosów nie zarabiamy,więc 40% rabatu na nową kolekcję ucieszyłoby każdą z nas. Już nie mówię o świętach i innych okolicznościach ale rabat pracowniczy powinien być.
9
KLIENT 2016-08-08 22:15:24
Jestem bardzo zbulwersowana rozmowa która uslyszalam w przymierzalni w szachownicy w Lubinie! Przy otwartych drzwiach zaplecza jedna z PAN bardzo glosno przeklinala w związku z praca, kiedy druga pani ja uspokaja ze wzgledu na obecnych klientów w przymierzalniach ta odpowiedzialna krotko: MAM TO W DUPIE! Po czym wychodząc trzasnela drzwiami! Zirytowana podeszlam do kasy,okazalo się ze owa mila pani to zastępcą kierownika!Będąc na swoim stanowisku powinna dawać przy klad a tu co??Jestem oburzona takim zachowaniem!!
kkkkkkk 2016-08-09 08:58:54
Proponuje troszkę tam popracować a później się wypowiadać i oceniać innych. Bo nic na ten temat nie wiesz a pierdzielisz farmazony. Zarowno ty i inni takie smenty opisujecie aż żal mi was. Nudzicie się chyba bardzo w swoim marnym życiu i szukacie sensacji w szachownicy a raczej u osób tam pracujących. Chyba was bardzo w życiu ktoś skrzywdził , że każdego dnia jesteście w tym sklepie u tych osób( którzy bardzo was irytują) po to aby później wylewać swoje płytkie opinie na tym portalu. Mimo wszystko życzę wam miłego dnia
1
kkkkkkk 2016-08-09 08:59:53
Proponuje troszkę tam popracować a później się wypowiadać i oceniać innych. Bo nic na ten temat nie wiesz a pierdzielisz farmazony. Zarowno ty i inni takie smenty opisujecie aż żal mi was. Nudzicie się chyba bardzo w swoim marnym życiu i szukacie sensacji w szachownicy a raczej u osób tam pracujących. Chyba was bardzo w życiu ktoś skrzywdził , że każdego dnia jesteście w tym sklepie u tych osób( którzy bardzo was irytują) po to aby później wylewać swoje płytkie opinie na tym portalu. Mimo wszystko życzę wam miłego dnia
oleole 2016-08-09 12:37:36
A powiedzcie, jak kształtują się zarobki kierownika salonu/sprzedawców?
S@WA 2016-08-12 21:52:32
A ja zastanawiam się kiedy pracodawca zainwestuje w apteczke która jest niezbędna w każdym zakladzie pracy! Taka niby wielka rozwijająca się firma, wymyślanie, cudowanie, utrudnianie nam życia w pracy a nie przestrzega przepisów BHP! A pracowników zmusza do godzin nadliczbowych nie platnych.Kto chce pracować w szachownicy musi się zgodzić na warunki pracodawcy aczkolwiek nie wiadomo czy nie regionalnych, fakt jest taki ze nie dostanie się umowy na pelny etat czyli oficalnie umowa na 3/4 a pracuje się na pelny etat czyli tak czy inaczej wyrabia się ponad normę czyli ponad 170 godzin w miesiącu. Najprawdziwsza prawda o tym sklepie.Wiem bo pracowalam i sama odczulam to na wlasnej skórze.P.S nie zamierzam puścić tego plazem zglosze sprawę do PIPu,może wreszcie skończy się oszukiwanie i okrada nie pracowników i okradanie !!!!!
6
Paulina 2016-08-20 01:44:19
To chyba bylysmy w innym sklepie. Kierowniczka ciagle je, opier dziewczyny, sklep rozwalony a dziewczyny z łaska odpowiadają, o pomocy nie wspomne. Bylam tam jak byla taka wysoka czarna dziewczyna ale chyba juz nie pracuje- bardzo miła i pomocna. Teraz to beznadziejna obsługa a ta kierownik? Szkoda slow nawet pracownice narzekaja
pracownik paulapa 2016-08-20 02:04:05
Panie z biura? Brak slow, nie wiem kto je tam trzyma!!! Pani X wielka kadrowa ktorej sto razy przesylasz skany legitymacji i badan bo NIE DOSTAŁA! Pani Z kolejna gwiazda z kadr, my tępaki NIE CZYTAMY MAILI I INSTRUKCJI. No tak w Szachownicy nie ma co robic tylko czytac maile i instrukcje. Firma beznadziejna, wyzysk, rotacja chyba najwieksza jaka widzialam w sieciowce. Beznadziejna sieciowka, nie wiem czemu kaza rozliczac zakupy skoro nawet nie ma rabatu dla pracownikow. Nie polecam, mimo fajnej zgranej ekipy firma wymaga coraz wiecej a pani magrejan tylko umie zabrac premie bo akurat gorszy dzien. Gdyby ludzi docenili kazdy pracowalby efektywniej. Pensja 1500zl a zapier jak mrowka, brak czasu na zjedzenie. Kradna na potege a ty odpowiadasz, na kamery oszczednosc a was dwie na zmianie i upilnuj haha. Zart nie firma, straty kolosalne z ich glupoty. Wprowadzic numerki, wiecej klipsow, kamery i zginie 1 para spodni na 2mc a nie na 2dni. PRACOWNIK
10
jaaaaaaa 2016-08-25 11:44:42
pracownik paulapa mi się wydaje ze ty pracownikiem szachownicy nie jesteś albo masz takiego pecha. Od kiedy tu jesteś? Ja pracuje już 8 miesiecy i z tak nie narzekam. Z „gora” nie mamy problemów, może dlatego ze mamy fajna kierowniczke i bardzo jest za nami, pomaga i jest naprawdę bardzo ludzka. Ale u nas tez nie kradna jakos specjalnie – pewnie jak w każdej sieciowce, bo zawsze sa jakies straty ale nie co drugi dzień! Gdybym miala narzekac, to glownie na brak rabatow dla pracowników i zapiernicz na sklepie.
1
mala95 2016-08-25 12:44:04
No, ja tez bym chciała rabaty dla pracowników, w większości sieciowek sa. Ale ponoc było już dużo wnioskow o to wiec może i u nas się cos zmieni. Tak nam przynajmniej kierowniczka mowila.
2
Pracownik 2016-08-26 10:25:24
Pracuję w szachownicy od dwóch lat, jak dla mnie sieć to jedna wielka tragedia. Co mnie trzyma to tylko załoga, bo trafiły mi się naprawdę super osoby. Pracy jest bardzo dużo, musimy składać bardzo ciężkie wózki, przynajmniej raz w tygodniu. Towar przychodzi ciągle, podkreśle że bez rotacji. Magazyny są przeładowane, haki na sali sprzedaży także, do takiego stopnia, że nie da się ruszyć odzieży, wszystko spada. Bezmyślna organizacja pracy, w ciągu jednego dnia mamy spakować przerzuty, zrobić przecene i wprowadzić nowa instrukcje VM na sklepie, nie zapominając o innych obowiązkach. Weekendy są dramatyczne, praca średnio po 10h... Żadnych rabatów pracowniczych, żadnego zainteresowania pracownikiem, tylko wymagania i wymyślanie coraz to nowszych reguł. W przypadku awarii różnych sprzętów, a często to ma miejsce, nie można się doprosić o pomoc i rozwiązanie problemu. Osoby w kadrach to wielkie paniska, które uważają siebie za niewiadomo kogo, a nawet poprawnie nie potrafią wypowiadać się w języku polskim...Jeśli pracownik w szachownicy popełni jakis błąd to od razu jest straszony tym, że zostanie odebrana mu premia... Drodzy państwo, pracodawcy, osoby w kadrach.... Wymagajcie najpierw od siebie i szanujcie pracownika, a następnie stawiajcie wymagania - z trzeźwością umysłu.
23
jjjhhhhh 2016-08-31 08:40:58
Jakie kamery?! u nas są kamery od kilku lat i jedynie do czego się przydają to do tego aby NAS obserwować, nie ma nikogo kto by patrzył na złodzieja, korzystają z kamery na kasę, a potem info na sparku że za dużo ciuchów za kasą na ladzie (gdzie aktualnie wyrabiany jest towar) żenada [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak kradli tak kradną, a na kamerach i tak gó...wno widać, czy ktoś coś ukradł czy nie, ale to przecież nieważne skoro idealnie widać naszą pracę!
2
Szchownica Tesco 2016-09-28 23:37:23
Pracowałam w tej firmie 2 lata, nie jestem w stanie nic dobrego o niej powiedzieć, oprócz fajnej ekipy -dla której tam tkwiłam (pomijając kierowniczkę), która nie robi zupełnie nic. Nie potrafi po sześciu latach pracy wystawić raportu skróconego, a o innych "sprawach komputerowych" nawet się nie wypowiadam, z przykrością stwierdzam, że za mądra to ona nie jest. Studiowałam, robiłam na umowę zlecenie, a ciągle mi mówiono, że nie mogę tak mało dni pracować (czyt. ok 130h/msc) mało? Ewentualnie 2 dni do wyboru, no to chyba są jakieś żarty, po to zatrudniam się na ową umowę aby mieć prawo wyboru - kiedy mogę, a kiedy nie mogę pracować ale nie, nie, nie tutaj - regionalna ciągle narzekała, że moja osoba powinna pracować więcej. Wskaźniki spadają w dół, to proszę zadzwonić po dziewczynę, która ma po 5 dniach pracy jeden dzień wolny, niech się pojawi w pracy - kolejny żart. Zniżek pracowniczych nie ma żadnych, pracy naprawdę masa, pracowałam w gorszych miejscach (produkcja), ale to jest miejsce reprezentacyjne i każda nasza zła opinia wpływa źle na popyt, który akurat w takowym miejscu jest priorytetem. Pakowanie, kompletacja, przecena, aranżacja sklepu + manekiny, oczywiście "wyrobienie TOWARU NA FULL aby się wieszaki uginały" , kasa i obsługa klienta dla dwóch osób, to lekko niedorzeczne, a więc na ową obsługę klienta w dodatku za 7zł/h nie ma nikt naprawdę sił. Nie myślcie sobie, że zostaniesz doceniony , największa jatka jest za wskaźniki, a jest ich naprawdę sporo (cs, upt, konwersja, dostępność, itp.), a więc wszystko aby tylko zabrać Tobie premie - całkiem logiczne. Konkursy również na poziomie, sprzedacie najwięcej "czegoś", to 200 zł do podziału na 7 osobową ekipę, ale kierownik, który nie robi nic dostaje 200 zł na rękę, no motywacja jak ja***** (brawo dla pomysłodawcy) - EKIPA TO EKIPA nie ma jednostek. Uwielbiam pracować, nie trzeba mi mówić co mam robić tylko to robię, ale są jakieś granice, a w tej firmie przekraczają je nagminnie. Co jeszcze mogę powiedzieć, po prostu temat rzeka, jeden wielki syf. Nie polecam!
9
DawnyP 2016-10-03 00:45:07
Nie pracuję w tym kołchozie ponad 3 lata a po opiniach stwierdzam że firma nic się nie zmieniła!! BRAWO Szachownica!!
2
Pracownik 2016-10-06 19:10:59
Firma nic a nic sie nie zmienia Pani Roksi z kadr nawet na czas umow i aneksow nie wysyla gdzie prawo.zmienilo sie od 1 wrzesnia ( chyba tego nie wie) ze pracownik bez umowy nie moze wejsc na sklep i pracowac. Widocznie stac ja na kare grzywny!!!
3
Gosc 2016-10-07 20:31:39
Jak 1700 dostaniesz na reke bedzie dobrze i premia
malina95 2016-10-10 14:36:31
monia ja chyba tak podchodzę jak ty, bo jestem studentka. Kasa może nie jest jakas wielka, ale co miesiąc jest na czas. A nie wymagaja jakiś cudow, bez przesady. Wiem co mowie, bo pracowałam już w kilku sieciowkach odzieżowych i wszędzie warunki sa podobne. Poza tym wole sklep z ciuchami niż bieganie z taca jako kelnerka czy stanie na kasie w Maku. Pracuje dwa lata i poza dniami z dostawa, kiedy nie wiadomo w co rece wlozyc, da się naprawdę zyc…wiec takiego jeczenia to zupełnie nie rozumiem.
1
Pracownik 2016-10-10 21:56:31
Nie ma czego oczekiwać skoro nawet apteczki nie potrafią zapewnić. Zawsze wszystko źle źle i źle. Nawet jak się człowiek stara i tak jest "coś " co nie zadowoli gory . pochwały ani jednej ciągle tylko wymagania zero szacunku i ani jednego dobrego slowa więc nawet robić się nie chce skoro pracy nikt nie doceni. W jeden dzień przecena pakowanie zmiana ekspozycji i towar trzy osoby na zmianie i pretensje bo nie zrobione a obsługa i sprzątanie? Samo się nie robi. Wystarczyła by odrobina docenienia pracownika a nie chciało by się stamtąd uciekać..
3
11111 2016-10-11 23:43:27
Skoro pracujesz w Szachownicy to dobrze wiesz o tym że Pani Roksana nie zajmuje się umowami tylko inna księgowa.
11111 2016-10-11 23:44:05
Skoro pracujesz w Szachownicy to dobrze wiesz o tym że Pani Roksana nie zajmuje się umowami tylko inna księgowa.
Klientka 2016-10-12 23:00:25
W salonie w KMG dopiero dzieją się cuda.
Nikt nie powie dzień dobry , nikt nie interesuje się klientem, na obsługę przy kasie trzeba czekać nawet 20 minut bo Panie są bardzo "zajęte" siedząc na magazynie albo rozmawiając na sali sprzedaży przez telefon ( nie służbowy), a jak już podejdzie jakaś Pani do kasy to nawet nie potrafi się z klientem przywitać, Szachownicy obowiązuje sprzedaż komplementarna, która była stosowana na początku gdy skle był nowo otwarty i jakiś czas później natomiast obecnie jest całkowicie zaniechana. Panie pracujące w tym salonie w ogóle tego nie stosują a o 5 szacho - zasad. Natomiast to co dzieje się na salonie to skandal, gorszego bałaganu to nie ma w żadnym okolicznym salonie Szachownicy.
ciekawska 2016-10-14 10:33:22
A co to KMG?
Js 2016-10-14 20:21:07
Czy nie czasem Kamienna Góra?
bla bla 2016-10-15 23:05:03
Klientko, ciekawe skąd wiesz o Szachozasadach i komplementarce skoro jesteś tylko klientką? Chyba któraś z pracownic lub byłych pracownic jest niezadowolona :) nieładnie tak oczerniać konkurencję/następczynie... Jak mogą być zadowolone jak nie wiedzą w co ręce włożyć, zapi***ają jak małe samochodziki i tylko słyszą "żle, żle, żle" - każdemu się odechce! A swoją drogą - czemu tak jest? Bo żeby klient był zadowolony - najpierw pracownik musi być zadowolony! O tym powinno całe Szefostwo pomyśleć!!! Ale niestety z tym mają problem! Ja już na szczęście wyrwałam się z tego obozu pracy, ale z tego co widzę nic się tam nie zmienia... Szanowna "GÓRO" (śmiech na sali, bo sr**ą wyżej niż d**ę mają, a o zarządzaniu nie mają pojęcia) - pomyśl najpierw o pracowniku, bo każda szanująca się firma wie, że to pracownik jest źródłem sukcesu - sami nic nie osiągnięcie
5
jonka 2016-10-18 20:02:31
kiuuu wypłata jest zawsze na czas, to trzeba im przyznać. Ja pracuje od 2 lat i jeszcze nigdy przesunięć nie było. Inna sprawa to jej wysokość, we wszystkich sieciówkach zarabia się podobnie.
Gunter 2016-10-19 23:07:11
Byłem dziś na spotkaniu rekrutacyjnym w Warszawie. Zastępczyni kierowniczki-przemiła kobieta, wytłumaczyła wszystko-jak przebiega dzień w pracy, czego oczekuje się od pracownika, jednak stawka za godzinę pracy pozostawia wiele do życzenia (8,35zł/h nie zależnie w jakiej formie umowy się pracuje).
Racjonalistka 2016-10-22 18:12:38
Wczoraj stała klientka zapytała mnie o to dlaczego niektóre sklepy Szachownica różnią się tak diametralnie od siebie ( chodziło o nowy koncept i stary). Odpowiedziałam pani że niektóre sklepy powstały całkiem niedawno stąd taka różnica w ich wyglądach. Na to pani powiedziała mi że jest to mylące dla klientów i że ona gdyby nie znajomi nigdy nie weszłaby do mojego sklepu ( dodam że posiadam sklep, w którym pomarańcz bije po oczach :) , bo nie skojarzyłaby go z marką Szachownica, gdzie przychodzi na zakupy do sklepu z nowym konceptem. Zgadzam się z nią całkowicie. Przepaść pomiędzy dwoma sklepami jednej firmy jest ogromna. Rozumie że koszty takiego remontu są ogromne i nie można wszystkich sklepów sprowadzić do jednego poziomu, ale nie wymagam cudów. Wystarczy zmiana kolorystyki, loga i wymiana manekinów a sklep na pewno sprawiałby wrażenie bardziej nowoczesnego. Niestety jak cię widzą- tak cię piszą....
3
ppt 2016-10-26 12:24:36
4 dni po 12 godzin 1 dzieñ wolnego i znowu 4 dni, umowa zlecenie 7 złotych na godzinie.
Aaa 2016-10-28 12:47:59
Ciekawe w której Szachownicy się pracuje 4 dni po 12h....
2
52+ 2016-10-30 16:23:11
Chcę napisać , iż robiąc zakupy w sklepie w Białymstoku którejś niedzieli wyczułem zapach alkoholu od przechodzącej obok pani Zastępca kierownika. Dziewczyna chyba nie wytrzymuje stresu i golnęła sobie. Alkomat wskazany ,przed podjęciem pracy.
1
Ona 2016-10-30 18:23:59
W każdej :-)...?
paulapula 2016-11-01 01:13:44
Wystarczy przeczytać moją wypowiedź i każdy sie domyślił, że jestem pracownikiem-oto nie trudno. Kwestia kierownika to też, zgodzę się, ale kierownik na 3/4 rzeczy nie ma wpływu, nie w tej firmie. Kierownik to dno a sprzedawcy to już całkiem dno x10.
Na szczęscie znalazłam nową pracę już nie w sieciówce-razem ze mna odeszło 3 dziewczyny. nikt nie będzie pracował za takie grosze, nie mając nic dodatkowo. Premia??? Od utargu który MY wyrabiamy, chociaż to nie wiem kto rozdziela.
a zleceniówka? Robi najwięcej a premia 100zł, brak słów. Nie polecam tej firmy, b tego burdelu nie da się ogarnąć komuś normalnemu.
4
anula-były pracownik 2016-11-01 01:27:12
8,35 za godzinę na zlecenie ale...robisz WSZYSTKO! Nie to co w umowie, klipsowanie, liczenie towaru czyli ogólnie magazyn zazwyczaj robi to zastępca czy kierownik, Ty na zlecenie masz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak robot, biegać z wieszakiem, pomagać klientom, umieć papiery itd itp. Nie wiem od czego zależy premia, Ci na umowę mają miesięcznie ok 200-300zł (widziałam fiszki koleżanek) ale zlecenie hmm...
Dawniej zlecenie kojarzyło się z tym, ze są to ELASTYCZNE GODZINY ale teraz zapomnij. Zapierdzielasz dzień w dzień oczywiście wtedy kiedy najwięcej pracy, weekendy to standardowo (kierownik i zastpeca musza miec wolne). Regionalna? porażka, ciągle wytyka błędy, nigdy niczego nie pochwali mimo ciągłych zwolnien ludzi, braku premii i słabej atmosfery w pracy.
Oprocz tego nie wolno zapominac ze musisz miec duzo siły targac wózki, kartony z kompletacją i innymi outletami a takze WIESZAKI. Dźwigasz, biegasz i wchodzisz w d** wszystkim,
MARNE PIENIĄDZE ZERO MOTYWACJI, BONÓW RABATOWYCH I PREMII-jesli takowa jest to tragiczna.
PS. Dobrze że regionalna za target dostanie kilka tysięcy premii :)))
7
paulinkaaaa 2016-11-09 11:38:54
pracowałam w szachownicy w Przemyslu co prawda 2 miesiace na umowe zlecenie moze to malo ale zobaczylam jak tam praca wyglada. duzo pracy naprawde sterty towaru co chwila jakies akcje promocyjne czy cos i to od razu ma byc zrobione na juz. Msakra i do tego jeszcze utarg upt obsluga kazdego klienta !!! ale dziewczyny naprawde sa tam bardzo fajne ze wszystkim pomagaja sa zgrane kazda robi towar i obsluguje czy to dekorator czy zastepca kierownika . naprawde dziewczyny bardzo daja rade !!
qwerty 2016-12-05 19:27:58
Naprawdę napisałabym coś dobrego o tej firmie ale nie ma nawet o czym pisać....
Zostaw swoją opinię o Joart S.A. - Bolesławiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Joart S.A.