Bershka Polska Sp. z o.o.

Adres: Mysia 5, 00-496 Warszawa

NIP: 5252345072 REGON: 140230935 KRS: 0000240057

Bershka Polska Sp. z o.o.
3 36 6 1

Opinie o Bershka Polska Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

A
 Opinia

Pracowalam Kilka lat na stanowisku kierownika w Bershka (WAWA) wiele opisow jak najbardziej sie zgadza ale nie chce tu ani bronic ich jako pracodawcy ani negowac. Pisze gdyz chetnie pomoge tym ktorzy maja jakies pytania, rozmowa kwalifikacyjna, problemy itd., znam ta korporacje od podszewki takze mysle ze moge cos dopomoc. Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kameleon
 Opinia
@A 16.10.2016 12:28

Hej, byłam na rozmowie w Bershce na stanowisko asystenta kierownika. Pani z HR uprzedziła mnie, że może zadzwonić do mnie "ktoś od produktu". Jakich pytań mogę się spodziewać? I jeżeli wszystko pójdzie po mojej myśli to jakiej wypłaty? :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marta
 Opinia
@A 16.10.2016 12:28

Hej, mam kilka pytań

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Eric
 Opinia
@kameleon 24.10.2016 10:52

2300 netto , TRENDY przede wszystkim

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mateusz
 Opinia
@A 16.10.2016 12:28

Jadę dzisiaj na rozmowę w sprawie pracy w Bershka sprzedawca-kasjer czego się mogę spodziewać? Jakie pytania?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mała Mi
 Opinia
@A 16.10.2016 12:28

Hej,prosze o info jak wyglada proces rekrutacji oraz jakich zarobków można oczekiwać?(stanowisko kierownik sklepu,region północ)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
natalia
 Opinia
@A 16.10.2016 12:28

Witam, czy przy składaniu reklamacji wystarczy okazać wydruk z konta bankowego i czy myślisz, że przyjmą mi spodnie, które się odbarwiły, mają lekko białe kreski ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Magda
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@A 16.10.2016 12:28

Hej. Moglabym prosic o kontakt ze mna? m.stanczyk1231@gmail.com

Pomocna?
TakNie
Adam
 Opinia

Słyszałem, że to firma z opinią dobrego pracodawcy. Może wiecie czy będą rekrutować w najbliższym czasie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Igor
 Opinia
@Adam 23.10.2018 18:37

Chyba musisz iść zapytać bezpośrednio w sieciówce.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Qw
 Opinia

W Galerii Bałtyckiej w Gdańsku bardzo nie mili pracownicy o godzinie 15:00

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia
@Qw 04.01.2019 17:27

Forum dotyczy Bershka Polska w Warszawie. Zachęcam Ciebie do założenia oddzielnego wątku, dotyczącego wspomnianego przez Ciebie oddziału firmy. Dzięki temu, umożliwisz innym wyrażenie swojej opinii, a na tym forum wypowiedzi nie będą wprowadzały innych w błąd.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Katarzyna Swidnicka
 Opinia

W bershce w Siedlcach są okropne wręcz pracownice. Kiedy moja dwunastoletnia córka robila tam zakupy i płaciła kasjerka śmiała się z niej i do swojej koleżanki mówiła, że nie powinno się puszczać samych dzieci na zakupy. Od tej pory moja córka boi się sama chodzić do sklepu. To zachowanie było żałosne! Moje sugestie dla Bershka Polska Sp. z o.o.: Zajmijcie się swoimi pracownikami

Pomocna?
TakNie
Basia
 Opinia

Ja pracowalam w Zielonej Górze w bershce i bardzo dobrze wspominam ten czas, wiadomo że nie zawsze było kolorowo ale ekipa świetna. Gdyby nie to że to jest galeria to bym tam została.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia

@angel888 a na jaki rodzaj umowy można liczyć? Czy firma szuka obecnie nowych pracowników? Czy mógłbyś w kilku zdaniach opisać swoją przygodę z firmą Bershka, od jakiego stanowiska zaczynałeś?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
hubert hubi THC
 Opinia

Cześć! Wasze przedmioty bardzo mi się podobają ale w moim mieście ludzie są innego zdania sprawia mi przykrość to co mówią o tych 100% bawełnianych ubraniach. Ich nisko-wysoka jakość jest jedynym minusem polecam te ubrania nieważne że przez nie mam depresje...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
huber hubi THC
 Opinia
@hubert hubi THC 28.06.2018 02:11

oczywiście ta depresja została użyta z przymrużeniem oka polecam ubrania!!!!!!!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa istotną rolę. Jak wygląda ten aspekt w Bershka?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jaro
 Opinia

witam, jak wygląda proces rekrutacyjny na stanowisko sprzedawcy? jakie są pytania na rozmowie i czego mogę się spodziewać? byłem na wielu rozmowach w różnych firmach i w każdej były jakieś pytania niespodzianki więc bardzo będę wdzięczny za pomoc.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
angel888
 Opinia
@Jaro 11.05.2018 15:35

Mnie pytali to czy mam jakieś doświadczenie, co to sprzedaż komplementarna, jaki powinien być dobry sprzedawca i musiałam skompletowc dwa outfity

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adam
 Opinia

Zastanawiam się nad przyczyną takiej ciszy?

Pomocna?
Tak20Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Dysponujecie jakimiś nowinkami z życia firmy? Podzielcie się swoją opinią związaną z wynagrodzeniem w Bershka. Może okazać się to cenną informacją dla innych użytkowników.

Pomocna?
Tak46Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Izka
 Opinia

Firma ma opinię dobrego pracodawcy, wystarczy dobrze pracować a wszyscy będą zadowoleni. Szkoda tylko, że nikt nie pisze, nowi chętni często lubią zaglądać na forum.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tictic
 Opinia

Często robię zakupy w berschce w Zielonej Górze,ale dzisiaj co mnie spotkało to,aż odechciało mi się oglądać dalej towar. Ja rozumiem wszystko,ruch,dużo towaru do wystawienia,ciągłe składanie itp. Ale bycie na prawdę opryskliwym wobec klienta to trochę nie na miejscu.Pracuje w innej marce,ale te same zasady.Więc nie sądzę,aby klience,która starała się ładnie odłożyć bluzkę tak jak ją wzięła z wieszaka i z uśmiechem mówiąc dziękuję słysząc słowa od Pani,że mam to zabrać i dać jej do ręki (głos miała podniesiony).Osoby czekające przed jak i wychodzące z przymierzalni,aż się zatrzymały i patrzyły na tą całą sytuację.Oczywiście zabrałam bluzkę i podałam Pani, to zachowanie było takie,że ubranie zostało rzucone o lade i jeszcze raz zostało powieszone tak jak oddałam,na tą chwilę to nie mam najmniejszej ochoty robić zakupów w berschce,za tak miłą obsługę to ja podziękuje bardzo.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ew
 Opinia

LPP sie rozwija? Chyba ściąga wszystko od inditexu. Pracuje w lpp 2 lata i to jest wyzysk i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] W inditexie z lpp przyjmą każdego z polcałowaniem ręki, bo w lpp się nie pracuje tylko zapier.....

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
...
 Opinia

Czesto robilam zakupy w bershce i gdyby nie to, ze podoba mi sie asortyment to nigdy wiecej bym tam nie wrocila. Nie wiem czy to wpływ weekendu gdzie wiadomo jest duzo wiecej roboty ale obsługa fatalna przynajmniej w arkadii. Jedna Pani obsługiwała klientow z laska, dla mnie osobiscie byla bardzo opryskliwa i zachowywała sie jakby pracowala tam za karę. Pochwalić moge pracujących tam chlopakow - zawsze obsługa super, na najwyższym poziomie.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
BSK
 Opinia

Jeśli jesteś w temacie obowiązujących trendów, potrafisz pracować z raportami i szybko reagować na zmiany koncepcji to praca dla Ciebie. Pracy jest dużo, musisz być ze wszystkim na bieżąco.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
karolcia
 Opinia

bardzo dobrze wspominam pracę w bershce, atmosfera zwykle przyjemna, zespół bardzo zgrany, wręcz paczka przyjaciół. Oczywiście to moja subiektywna ocena, bo w każdym salonie może być inaczej. Jeśli nie masz rodziny na utrzymaniu to zarobki są bardzo dobre, zwłaszcza kiedy w danym miesiącu dostanie się premię. Do tego jest jeszcze możliwość zdobycia tytułu pracownika miesiąca za co jest dodatkowa premia. Kiedyś pracowałam też w lpp i w porównaniu do Inditexu słabo płacą, warunki takie sobie i umowa zlecenie. Dodatkowo w Inditexie jest darmowa opieka medyczna co jest mega zaletą. Pracy jest dużo wiadomo jak to w sieciówce, klientów mnóstwo szczególnie na wyprzedażach, ale nawet jak się zostaje dłużej w pracy to zawsze nadgodziny są płacone, a premia jest naliczana chyba 'na górze' więc jeśli się należy to na pewno się ją dostanie z wypłatą 10-tego :) Pozdrawiam :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Magda
 Opinia

Czesc, nie wiecie jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna w Bershce? Jutro mam rozmowę i nie wiem czego się spodziewać. Pozdrawiam :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maksymilian
 Opinia

Warszawa Wileńska to dla mnie drugi dom. Kojarzy mi się z ciepłymi, uprzejmymi, wrażliwymi na ludzką dole pracownikami sklepu Bershka. Już przy wejściu można poczuć ich unosząca sie w powietrzu miłość do tego co robią i nieustanna chęć niesienia pomocy. Są jak superbohaterowie - nakarmią, podniosą na duchu i ubiorą (modnie!). Ja przepraszam bardzo, ALE PROSZĘ NIE PLUĆ JADEM! Jestem pewny, ze te niewinne duszyczki nigdy w życiu nie zrobiliby niczego na złość klientowi! Proponowałbym lepiej dobierać ubrania i czytać metki - unikniemy wtedy wymieniania.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ziomek
 Opinia

Bershka! Brand dla małolatów, który ledwo co skończyli 18 lat i zachwycają się tak popularnym sklepem. Płaca - podpisujesz umowę na pół etatu, oczywiście obiecują krianę mlekiem i miodem płynącą - nadgodziny, premie, awanse, a spadasz tyłkiem na twardą podłogę. Z godzinami ciężko - wolą zatrudniać nowych murzynów, nie doceniają swoich obecnych pracowników w ogóle. Nadgodziny dostajesz tylko i wyłącznie jak się nie wyrabiają z obowiązkami, wtedy dzwoni do Ciebie osoba funkcyjna i karze, bo nie prosi, żebyś przyszedł do pracy. Awanse - hahah, bez komentarza, swój swojego wsadzi, rączka rączkę myje, chcesz awans? Jedź do innego miasta, bo akurat tam łosi szukają. A bońcie Panie Boże chcesz przejść do innego Brandu - musisz najpierw się mocno zastanowić, ponieważ powiadamiasz kierownika, powiadamiasz hr i masę innych ludzi czy przede wszystkim pozwolą Ci na to. Masz dziecko, szkołę czy inna pracę? Szykuj się na zmiany 5,5 godzinne przede wszystkim, zero życia prywatnego, bo zmiany 8h majątylko funkcyjni, reszta jak widać są po prostu murzynami. Może i studentom taka opcja pasuje, ale ludziom, którzy są juz po z całego serca nie polecam. Jesteś na telefon - nie zgodzisz się przyjść do pracy to później pożałujesz tego, musisz się zamienić, bo masz wazne spotaknie, wizyte, cokolwiek - to szukasz wśród współpracowników osoby, która się zamieni z Tobą, bo ostrzegam - nawet jeśli masz pogrzeb to wolnego nie dostaniesz. Wszystko na pokaz - przyjeżają osoby typu reg vm musi być wszystko tip top. Teraz stali się cwaniakami i wymyślili sobie Tajemniczego klienta, który 3 razy w przeciągu kilku miesięcy sprawdza nasze umiejętności i wyciąga średnią na sklep - także jak masz zły dzień, tak czy siak wchodź w tyłek każdemu, bo Twój kierownik zwróci Ci uwagę, chociaz codziennie zapierdzielasz rowno, wypełniasz swoje obowiązki to i tak zapamięt jedno potknięcie, a nie całość. Grafiki są najlepsze - nikt na rozmowie Ci nie powie, że inditex wymyślił sobie internetowy grafik, który codziennie musisz aktualizować, ponieważ mogą Ci zmienic godziny, dni, w których pracujesz lub nie, bo po prostu mogą i to bez Twojej zgody, takze jak nie sprawdzisz grafiku kilka odzin wczesniej, licz się z tym, że pewnego dnia zamiast mieć wolne - masz wpisaną pracę. Najlepsze jest to, że to jest Twoj obowiazek, a nie ich powiadomic Cie o zmianach. Okres wyprzedaży jest moim ulubionym tematem - mieszkasz poza miastem, szykuj się na wigilijne cenowanie po zamknięciu sklepu, także zapomnij o robieniu ciasta i wcześniejszym wyjeździe do domu. Wiem, że z pracą jest ciężko, ale naprawdę, jeśli chcesz iść gdzieś, to już chyba pobliski kebab jest lepszy i bardziej opłacalny niż inditex, w którym masz stawkę brutto 1000 zł, bo ani się dorobisz, ani nie awansujesz za szybko, tylko będziesz codziennie się wkurzał za panującą niesprawiedliwość i wyzysk.

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
hejthejt
 Opinia

Nie dajcie się wykorzystywać ... Juz chyba lepiej pracować na słuchawce w call center haha !!!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
mkji
 Opinia

To,że zaprosili Cię na rozmowę kwalifikacyjną nie oznacza,że masz już tą pracę,ja byłam na takich 3 rozmowach kwalifikacyjnych udało mi się dostać na godziny próbne i byłam pewna,że świetnie wypadłam i,że mnie zatrudnią,niestety nie udało się i myślę,że oni po prostu szukają osób które im za darmo poukładają ciuchy na sklepie i utrzymają porządek przez te godziny próbne,a po tem i tak cie nie zatrudnia i mają cię gdzieś.No ale Tobie życzę POWODZENIA :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
gość
 Opinia

no i co w związku z tym?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kourt
 Opinia

Cześć Wszystkim :) Mam pytanie dotyczące z pracą w firmie Bershka otóż byłam już dwa razy w firmie INDITEX na rozmowie.Pierwsza rozmowa odbyła się w ich głównym biurze na Mysiej dodam,że spotkanie odbywało się w grupie ok.20 osób powiedzieli,że odezwą się do dwóch tygodni oczywiście telefon milczał,druga rozmowa odbyła się w sklepie Massimo Dutti rozmowa oczywiście była inna,bo z kierownikiem i Panią z kadr,myślę,że zrobiłam dobre wrażenie.Panie powiedziały,że odezwa się do tygodnia,a telefon znowu milczał. Postanowiłam napisać tam i Pani z kadr powiedziała mi,że zostałam polecona na godziny próbne do sklepu Bershka i żebym cierpliwie czekała na telefon od menadżera,czekam już tydzień a telefon cały czas milczy. I mam takie pytanie do Was czy myślicie,że się odezwą czy mam szukać innej pracy?

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
BERSHWITZ
 Opinia

Rozbawiło mnie zdanie pewnej osoby,która twierdzi ,że grafik jest dostosowany indywidualnie do każdej osoby,ze Bershka to świetne miejsce pracy dla studentów otóż,każdy pracodawca nie ma prawa utrudniać edukacji tj. musi udzielić dni wolnych na szkołę bez znaczenia czy to studia dzienne czy zaoczne grafik elastyczny umowa na 1/2 etatu to zarobki UWAGA! 1000PLN brutto a dni wolnych w miesiącu 6 max 8!na1/2etatu!!! więc osoba,która śmie mówić ,że to super praca,super atmosfera i super zarobki i świetny grafik jest po prostu osobą z Inditexu Hiszpańskiej firmy ,która wykorzystuje wszystkich na każdy mozliwy sposób od ludzi ,którzy szyją ubrania w zamkniętych magazynach bez okien w nieludzkich warunkach,myślę ,że są osoby ,które pamiętaja czasy gdzie na metkach były wyszywane napisy w j ang typu proszę o pomoc i nr telefonu afera byla na tyle duża ,ze inditex musiał troche zamieść pod dywan i zrobić prowizorkę ale dalej co do pracy nic tak nie uczy chamstwa jak inditex umowę masz na 1/2 pracujesz jak na cały a zarabiasz jak na ćwierć etatu takie są fakty ciągle tylko szybciej i szybciej i wszystko mozna zrozumieć ale jeżeli praca przekłada się na zarobki a nie pracować masz jak najszybciej najwięcej najlepiej za jak najmniej ???to są jawne obozy pracy odradzam każdemu kto ma zamiar iść tam dobrowolnie tj nie zmusza go sytuacja życiowa do podjecia jakiejkolwiek pracy...myslicie Hiszpańska firma Hiszpańska jakość?jakość hahaha rozbawia mnie ten tekst w sklepie BSK jakośc to może i Zara MD jeśli chodzi o inditex ale bsk to szmaty robione w chinach tandeta ,która ceny ma z kosmosu w porównaniu do jakości rzecz po miesiącu z bsk wygląda jakby miała rok gdzie sens a gdzie logika?regionalni Cię wysłucha pomoże ha ha ha jasne przyjedzie i powie szybciej to szybciej tamto zapyta ile do realizacji na dziś a tylko nie powiedz klientowi dzień dobry to Cię zwolni plakietki z nazwiskiem?nigdy tego nie było nie ma a czy bedzie pewnie tak bo na mysiej siedzą i wymyslają coraz to nowsze wymogi do tych samych zarobków wizytacje nawet kilka razy w miesiącu wizytacja Hiszpanek tak tak trzeba poznac to na własnej skórze by się wypowiadac a Ci którym jest tak tam różowo to albo nigdy nie mieli fajnej pracy skoro twierdzą ,że atmosfera po zamknięciu albo na dostawie jest super śmieszna zabawna

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kati
 Opinia

Ja nie wiem czy pracownicy firmy Bershka, są zadowoleni, na pewno, nieprzyjemni, W sklepie w Bydgoszczy Focus, kody towaru nie były zgodne z cenami na kasie. Pracownik - podobno z zastępca kierownika, zamiast przynajmniej przeprosić, ponieważ prawo nakłada obowiązek na sklepach, prawidłowe metkowanie towaru, oraz sprzedaż towar, po wystawionej cenie. Do reklamacji nie chciał podać nazwiska, ze względu na ochronę danych osobowych, pewnie i nie musiał, ale powinien się zastanowić, czy chroni siebie czy sklep. Jak to się pewnie mówi, jak płaca taka praca....

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
super
 Opinia

Tak jestem przekonany,że praca w Siedlcach w tym salonie będzie też okropna patrząc na dobór kierownictwa!Ludzie miejcie się na baczności bo nie będziecie mięli życia!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

moze ipraca fajna ,ale atmosfera kierwoniczek do (usunięte przez administratora):)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
XYZ
 Opinia

hej planuje zakup dwóch płaszczy, mam pytanie do osób które pracują w Bershka za uzgodniona kwotę / prezent mogły by zakupić te płaszcze na zniżkach swoich pracowniczych. Prosze o kontakt na adres (usunięte przez administratora). Z góry dziękuje.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
gumi
 Opinia

Tak kazdy pracownim po okresie próbnym dostaje kartę rabatową na zakupy we wszystkich sklepach inditexu. Pracę w berszce polecam firma bardzo wypłacalna, grafik elastyczny, jezeli ma się dobry team to juz w ogóle jest super, np na dostawach, czy po zamknięciu jest wesoło. :)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Bershka Polska Sp. z o.o. - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bershka Polska Sp. z o.o.

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl
Po weryfikacji zgłoszenia otrzymasz możliwość bezpłatnego spotkania z Panią Joanną, która jako ekspert doradzi Ci co możesz zrobić, jako osoba pokrzywdzona.

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.
×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny