Massimo Dutti

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 11 ocen.

Massimo Dutti
3 11 6 1

Opinie o Massimo Dutti

Trendsetter

Dzisiaj byłam na otwartej rekrutacji. Warunki które oferują są dobre (zniżka do sieci sklepów, opieka medyczna, umowa o pracę na rok bez okresu próbnego, elastyczny grafik, możliwość wykupienia karty Multisport i ubezpieczenia na życie), ale zarobki nie zadowalają. Za najniższą krajową praca w takim miejscu to bardzo smutna wizja. Przeczytałam komentarze i niemożliwe, aby tyle ludzi myliło się co do pracy lub miało inne/osobiste powody. Przeważająca ilość negatywnych komentarzy mówi sama za siebie i pozwoliła mi podjąc decyzję, aby nie podpisywać umowy z MD.

Jolka

Pracowałam dla MD 2 lata. Niestety zgadzam się z wszystkimi negatywnymi opiniami .Grafik zmienia się niemalże codziennie.Ogromne wymagania a zarobki na poziomie najniższej krajowej .Rotacja ogromna.Nikt normalny długo tam się nie da wykorzystywać jeśli tylko ma odrobine mózgu.Kierownik to osoba ,która jest jedynie od rozkazywania Wszystkie zadania deleguje niżej.Praca fizycznie i psychicznie wykańcza .Niestety nie polecam :(

Ex

Na rozmowie praca została mi przedstawiona niczym spełnienie marzeń. Przez pierwszy tydzień, dwa taką otoczkę próbowano utrzymać. W grafiku zmiany non stop, dzień bez telefonu z informacją że "masz zmieniony grafik" dni straconym. Nikogo nie interesuje że masz plany ect.. "to się zamień". Grafik ulega też zmianie bez jakiejkolwiek informacji, bo pracownik jest taki głupi że nie zauważy że miał wolną niedzielę a dostał zmianę od 10 do 20. Co więcej manager wmawia że tak było i chcesz "na (usunięte przez administratora) wyciągnąć wolne! O 23 w piatek dostajesz informacje, że w sobote zamiast pracować 9-15, masz być od 7 do 19. Jeśli zbyt stawiasz się i na ciągłe zmiany odczujesz to w następnym grafiku lub zostaniesz przypisany do przymierzalnia na długo czas, a tam klimatuzacja za stopni 16/18. Zimno? Jasne zrobimy Ci cieplej 30°C powinno umilić Ci pracę :) Nie jest prawdą, że pracując na 1/4, 1/2 czy 3/4 etatu wyrabiasz tyle godzin ile wynika z Twojej normy. Nikt nie pyta czy możesz wziąć nadgodziny, po prostu je dostaniesz nie zważając na Twoją sytuację prywatną czy zajęcia na uczelni . Nie jest to kwestia 1, 2 czy 3 godzin a np. 30 czy 50 lub wiecej. Nie pasuje, że zamiast pół etatu wyrabiasz ponad 3/4 lub prawie cały? Proszę oto wypowiedzenie, bo nie spełniasz oczekiwań. Takie złośliwości ze strony kadry zarządzającej to norma. Niestety zmiana firmy na MD, miała być czymś nowym, docenieniem doświadczenia i mozliwoscia dynamicznego rozwoju a skutecznie obrzydzila mi branżę. O szkoleniach, nawet tych podstawowych w postaci wydrukowania materiałów na temat kolekcji ect. W pracy wygrałam 6 miesięcy, co na tle rotacji jest sporym czasem. Zarobki są tylko gwoździem do trumny, by były adekwatne do oczekiwań i zadań musiałyby być minimum dwa razy wyższe (podstawa). Jedynym plusikiem może być zniżka pracownicza i brak okresu próbnego (pierwsza umowa na rok, kolejne na czas nieokreślony) oraz korzystna znika pracownicza do kilku marek.

Szczery

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zmienić kierownictwo w Massimo dutti arkadia. Traktują pracowników jak bydło

Jarosław
@Szczery 01.12.2018 23:13

Mógłbyś podać jakiś przykład, który potwierdzałby to, co napisałeś na temat traktowania pracowników przez pracodawcę? Jesteś obecnie zatrudniony w tej firmie? Jeżeli tak, to chciałbym, abyś napisał dodatkowo, na jakie wynagrodzenie można liczyć, pracując w tym miejscu? Przedstaw proszę, jak to wygląda.

Ex
@Jarosław 02.12.2018 15:46

Potwierdzam. Jako szeregowy pracownik nie można liczyć na solidne szkolenia czy profesjonalne podejście na linii przełożony-pracownik. Zero poszanowania Twojego czasu wolnego czy po prostu podejścia do człowieka z szacunkiem.

dziwnietujest

Massimo Dutti to jeden wielki cyrk. Wygórowane wymagania co do pracowników i ich pracy, a płaca tak niska, że mieszkając w dużym mieście nie jesteś wstanie się utrzymać. Firma jest po ludzku skąpa. "prestiżowa" która sprzedaje ubrania za tysiące złotych, a wynagrodzenie porównywalne do wynagrodzenia sprzątaczki .. Moje sugestie dla Massimo Dutti: zwiększcie w końcu płace o kilkaset złotych. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: wiecej ludzi, to i atmosfera bd lepsza

Jarosław
@dziwnietujest 09.10.2018 13:35

Jesteś w stanie przedstawić, jak dokładnie wyglądają warunki płacowe w firmie Massimo Dutti? Firma zatrudnia na podstawie umowy o pracę, czy może na początku oferowana jest umowa zlecenie? Jeżeli możesz, to napisz, jak to wygląda.

Dominika

@Marta, dlaczego sugerujesz, że ktoś z biura odpowiada na komentarze w tym wątku? Masz ku temu jakieś podstawy, czy są to tylko Twoje przypuszczenia? Chętnie poznamy Twoją opinię o pracy w firmie Massimo Dutti.

Dominika

@:), Twoja opinia będzie na pewno pomocna dla czytelników tego wątku. Wracając do tego, co napisałeś na temat pracy w firmie Massimo Dutti chciałabym, abyś napisał, jak wyglądała kwestia otrzymanej umowy? Czy pracodawca zatrudniał na podstawie umowy o pracę, czy zlecenie? Można napisać, że praca w firmie Massimo Dutti to stabilne miejsce pracy? Często dochodzi do zmian wśród zatrudnionych pracowników? Napisz, jak to wygląda.

:)
@Dominika 05.09.2018 10:22

Rotacja pracowników była ogromna, przez okres dwóch miesiący odeszła większość. Otrzymałam umowę o prace. Tak, to stabilne miejsce pracy - ale wciąż uważam, ze praca w takich warunkach i przy takim wynagrodzeniu jest nieporozumieniem.

Marta
@Dominika 05.09.2018 10:22

Hmmm ciekawe kto z biura odpisuje na te komentarze ???

Dominika

@Kasia, brałaś udział w rozmowie kwalifikacyjnej do pracy w firmie Massimo Dutti? Możesz napisać, czy w tracie tej rozmowy osoba rekrutująca sprawdzała w jakiś sposób Twoje umiejętności i wiedzę, którą przedstawiłaś w swojej aplikacji? Opisz, jak to wyglądało.

Dominika

@wielki szit, nie polecasz współpracy z firmą na podstawie rozmowy kwalifikacyjnej do pracy, która możliwe, że jeszcze w dalszym ciągu trwa? Myślę, że to zbyt pochopne i krzywdzące wnioski, które przedstawiłeś o firmie Massimo Dutti. Może warto zadzwonić i dowiedzieć się, jaki jest etap rozpatrywania Twojej kandydatury? Osoby rekrutujące zadawały trudne i specjalistyczne pytania związane z branżą firmy? Czy raczej to była ogólna rozmowa? Napisz coś więcej na ten temat. @Massimowka, jak długo pracowałeś w firmie Massimo Dutti? Czy polecisz to miejsce pracy dla osób młodych, które obecnie studiują i chciałyby nabyć doświadczenia w tym kierunku?

Massimowka
@Dominika 08.08.2018 11:17

W samym MD pracowałam ponad 2 lata przechodząc przez różne stanowiska i zespoły. Kiedyś bym to miejsce poleciła, bo zwracano uwagę na człowieka i będąc na samym początku drogi zostałam dobrze wyszkolona i szanowano moje prośby niemniej jednak teraz nie raz byłam świadkiem przyjmowania nowych osób „na gwałt” dla których nie ma odpowiednio czasu na szkolenie. Sama gdy miałam dzień przeznaczony na szkolenie nowego pracownika dostawałam co chwile pytania od kierowniczki „a ile ci jeszcze zostało”. Jeszcze jakiś czas temu były organizowane warsztaty, spotkania, prezentacje teraz cała wiedza skupia się na wysyłanych przez region frazesach odnośnie obsługi klienta.

Kasia
@Dominika 08.08.2018 11:17

Niestety, nowa HR nie ma w zwyczaju dawać informacji zwrotnej po rozmowie kwalifikacyjnej.

Dominika

@Marta, często byłaś świadkiem sytuacji, że firma Massimo Dutti z dnia na dzień potrafiła pożegnać się z zatrudnionym pracownikiem? Były jakieś konkretne powody takich decyzji? Czy przez Twój okres pracy dla tej firmy nie dostrzegłeś żadnych pozytywnych aspektów, którymi mógłbyś się podzielić? Zachęcam do sprecyzowania, jak to wygląda.

Massimowka

Spędzając ponad 4 lata w inditexie skończyłam ostatnio swoja współpracę z brandem MD i jedyne co mogę powiedzieć to fakt, ze nie jest to firma, w której zatrudniałam się pare lat temu. Szumnie opisywany pakiet socjalny to w rzeczywistości już powoli historia ( w zeszłe święta nie dostaliśmy nawet bonów świątecznym ani informacji o ich braku), awanse wewnętrze tylko w momencie kiedy jesteś gotowy „wyjść ze swojej strefy komfortu” co w praktyce oznacza wyjazd do innego miasta w przeciągu tygodnia za taka sama stawkę w zamian za możliwość rozwoju. Ostatnimi czasy ze względu na realizacje celów biznesowych poprzerzucali osoby funkcyjne między sklepami albo zatrudniali osoby z zewnątrz redukując stanowiska pracowników ze stażem. Kierownictwo to najczęściej osoby, które wysługują się innymi, są niekompetentne i brakuje im odpowiedzialności za zespół. Powszechnie panuje brak poszanowania dla drugiej osoby, wiec jeśli jesteś karierowiczem, który po trupach dąży do celu to jest to praca dla Ciebie. Po stosunkowo długiej współpracy nie uściśnięto mi nawet ręki na pożegnanie... co do samej pracy jest trudna, w miesiącu jest wiele „ciężkich zmian”, zdarzają się takie od 5 do 16 a w okresie wyprzedaży od 16 do 4, wymagający klient i wymagający region, który narzuca agresywna sprzedaż (podczas wizytacji zdarzały się ze stron przełożonych komendy przez słuchawkę o obsługiwaniu klientem, które już uprzednio zapytane odmawiały udzielenia im pomocy.

Marta
@Massimowka 07.08.2018 15:00

Cała prawda !!! Podpisuje sie pod każda twoja wypowiedzią!!!!

Dominika

@Massimowka, rozumiem, że poświęcenie w Twojej opinii nie koniecznie jest odpowiednio dostrzegane przez firmę Massimo Dutti. Proszę, abyś wypowiedział się w temacie, czy osoby, które poszukują pracy stabilnej i pewnej przyszłościowo mogą być pewni swojego długoletniego zatrudnienia w firmie Massimo Dutti? Zdarzają się sytuacje, że firma żegna się z doświadczonymi pracownikami? Czy raczej takie sytuacje nie występują u tego pracodawcy? Zachęcam do wypowiedzi.

Massimowka
@Dominika 21.08.2018 11:04

Czy Pani Dominika jest wysłannikiem firmy, bo pytania brzmią jakby były wyjęte z ust regionalnych :)

Marta
@Massimowka 22.08.2018 12:28

Jest to w zupełności prawda , ze firma dopóki cie potrzebuje jest miła, chwali cie , pomaga w rozwoju , jednak gdy juz ciebie nie potrzebują nie patrzą na twój staż, doświadczenie , sytuacje życiowa tylko bez mrugnięcia okiem wyrzucają cie za drzwi . Jest to firma fajna dla ludzi, którzy nie maja żadnych zobowiązań , są zawsze gotowi przyjść do pracy i jak niewolnicy poświecić sie jej!!!!! Grafik jest zmieniany non stop ze względu , ze HR nie chce sie przesłać wcześniej maila informacyjnego dotyczącego zmian sklepowych, wszystko przedstawiają ci jak w kolorowych bajkach , ale rzeczywistość nie jest taka- non stop folding, prasowanie , sprzątanie na magazynie , bieganie po rozmiarówkę na magazyn , sprzątanie przymierzalni , obsługa klienta , paczki on line, rozniesienia dostawy - obiecują full godzin a tak nsprawde z rocznym wyprzedzeniem godziny są juz zaklepane ! Awans , rozwój tak jeżeli bedziesz siedział cicho i łechtał wszystkich HR, którzy palcem i tak nie kiwną zeby ci pomoc !!!!

Dominika

@:), dziękuję za Twoją dalszą aktywność w wątku opinii na temat pracy w firmie Massimo Dutti. Jak myślisz, czy w najbliższym czasie zapowiada się, aby w firmie miały nastąpić zmiany, które automatycznie zmienią poziom wynagrodzeń na bardziej satysfakcjonujący dla pracownika?

:)

Na rozmowie oferta pracy przedstawiona jako kraina mlekiem i miodem płynąca. W rzeczywistości jest to naprawdę ciężka robota, gdzie wszystkie Twoje działania muszą być nastawione na jak największą sprzedaż i realizację targetu. Co to dokładnie znaczy? Zazwyczaj jedna (choć zdarzało się, że były i dwie) osoby na dziale, do ogarnięcia folding, metki, zwroty na bieżąco, obsługa klienta, roznoszenie przymierzalni, latanie na magazyn i z powrotem po rzeczy czy zamówienia online. To wszystko spoczywa zazwyczaj na jednej osobie, podczas gdy kierownictwo załatwia "ważne sprawy" na zapleczu socjalnym bądź przy kasie. Nie zapominajmy o wysokich zarobkach - niecałe 10 złotych na rękę! Tutaj polecam wybadać temat, bo podczas mojej rozmowy kwalifikacyjnej podałam że moje oczekiwania finansowe to 1100 netto (przy czym dostałam odpowiedź od HRowca, że jest to jak najbardziej możliwe), a kilka dni później na umowie faktycznie dostałam 1100.. ale brutto. W ostatecznym rozliczeniu, za 170godzin dostajecie 1600 złotych. Premie są tak małe, że w okresie nie-wyprzedażowym, jakby ich nie było. Jeżeli studiujecie, uczycie się - zapomnijcie o elastycznym grafiku. Godziny są wciskane na siłę, grafik zmieniany bardzo często, a nieraz o tych zmianach nie jesteście nawet informowani - dostajecie telefon w wolny dzień, że gdzie Wy jesteście, skoro grafik się zmienił i jednak wolnego nie macie. Niejednokrotnie trzeba przyjść na dostawę na 6stą rano bądź zostać dłużej - nawet do północy, u nas zdarzało się że moi koledzy zostawali i do drugiej.. Obietnice awansów? Pewnie, ale na obietnicach się kończy. Kierownictwo tragiczne, telefony czy smsy dotyczące pracy były ignorowane, ciągłe życie w niewiedzy i wielokrotne dopraszanie się o swoje. Jednym słowem żenada.

Dominika

@Massimowka, nie nie jestem wysłannikiem firmy Massimo Dutti. Również nie mam żadnego związku z pracą w tym miejscu. Jestem tu po to, aby dbać o poziom dyskusji oraz o to, aby w wątku pojawiły się merytoryczne i uzasadnione opinie na temat pracy w tej firmie. Wątek jest czytany i przeglądany przez wiele osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy u tego pracodawcy, dlatego te opinie są dla nich pomocne przed podjęciem ostatecznej decyzji.

Dominika

@Massimowka, myślisz, że praca w firmie Massimo Dutti będzie dobrym miejscem pracy, dla osób, które poszukują pracy stabilnej, stałej oraz rozwojowej? Firma ma zaplanowaną dla swoich pracowników jasną i przejrzystą ścieżkę rozwoju zawodowego? Możliwe są awanse na wyższe stanowiska? Napisz, proszę, co wiesz na ten temat.

Massimowka
@Dominika 15.08.2018 12:00

Napisałam już wcześniej jak zmieniła się droga do awansu na przestrzeni tych lat i jakie maja szanse pracownicy ze stażem w porównaniu do pracowników z zewnątrz. Poświęcenie rzadko popłaca, obiecują złote góry czasem te same rożnym pracownikom na szczeblu jednego stanowiska, które są tylko mrzonka. Większość osób, które znam z paroletniej pracy i które zastrzegam maja ogromne doświadczenie i zapał do pracy zostało wielokrotnie zbytych i wykorzystanych (ale to w korpo nie jest nowością). Nie powinno dzieic, ze w sytuacji takiego obciążenia i coraz gorszych warunków pracy (w porównaniu do innych marek, które rzeczywiście są premium) tak wiele pracowników, czy na szczeblu regionalnym, czy na stanowiskach funkcyjnych zaczęło się zwalniać, bądź zostało zwolnionych. Z tych osób, które poznałam w sklepach w całej Polsce większość marzy o znalezieniu innej pracy.

Waldi

Myślę, że niektórym to najlepiej wychodzi narzekanie. Nie mając odpowiednich umiejętności trudno dostać się do pracy w dobrej firmie!!

wielki szit

byłem na rozmowie na stanowisko kierownika sklepu; rozmowa odbywała się w kawiarni jednej z dużych galerii, jedna z pan siedziała przy niedopitej kaffce w obrzyganej piana szklance, druga ubrana w strój w jakim na rekrutacje nie przychodzi się, spódnica z głębokim rozcięciem; nie zaproponowano mi nawet wody mineralnej, babka z rozcięciem myślała ze interesuje się tym co ma pod ta pożal się boże kreacja i cały czas się poprawiała co oczywiście rozpraszało mnie, dodatkowo natrętna kelnerka wcinala się w rozmowę nalegając na kolejne z pan strony zamówienie; na koniec oczywiście zapewnienie o informacji zwrotnej niezależnie od decyzji; i co ??? nic , do dziś nikt się nie odezwał; totalny brak szacunku do człowieka nie polecam współpracy z ta firma

Administrator

Jak oceniasz pracę w firmie Massimo Dutti? To istotne, by poznać ocenę każdego pracownika.

Ewelina

Jesteście pewni, że nic dobrego o firmie nie można napisać? Może to gorszy czas firmie?

Gagarin

Massimo Dutti Wroclavia. Pracowalam na 1/2 etatu - w teorii, tak naprawdę wciskane na siłę nadgodziny, wbrew woli, odmowa przyjmowana jest źle. W praktyce wyrobione ponad 100h. Elastyczny grafik raczej w ogóle tam nie istnieje, mimo składanej dyspozycji i zapewnień, że grafik będzie dostosowany. Nie mogę narzekać na nic innego, ale grafik i poszanowanie dyspozycji to jednak podstawy organizacji, trudno jest spełnić czyjeś oczekiwania i przyjść do pracy gdy z góry i z wyprzedzeniem mówiło się, że ma się tego dnia np. egzamin na uczelni.

paolka

czytalam gdzies opinie,ze najgorzej pod wzgledem struktur kadrowych. niestety musze sie z tym zgodzic, udalo mi sie trafic na mily zespol, fajnie sie pracuje ale z kadrami cagle sa jakies problemy. problemem moze byc tez to,ze kadry wrecz odmawiaja kontaktu bezposredniego z pracownikiem, a polecaja kontakt przez swojego menedzera - ktory nie ma czesto pojecia na temat prawa pracy i omawianych kwestii i wszystko rozumie na swoj dopowiedziany przez siebie sposob - czesto rozwiazywanie jakiegos problemu przypomina gluchy telefon. polecam duzo cierpliwosci, bo ja chyba drugi raz bym się w to nie pakowała jakbym wiedziala, ze tak to wyglada.

karokaro

Chciałam zapytać, jak wygląda z zatrudnienie w MD w Warszawie, np. w Złotych Tarasach lub w Arkadii. Może ktoś coś powiedzieć o zarobkach, atmosferze, specyfice pracy, szansie rozwoju ? Chciałam aplikować i może uda mi się zaczerpnąć informacji od Was :) będę wdzięczna :) Pozdrawiam

Iza

W kwestii wysokości wynagrodzenia niestety na forum nikt nie pomoże. Najlepiej zgłosić się do firmy!

Dominika

@zawiedziona i jak byłaś może na rozmowie w Massimo Dutti? Jeśli tak to mogłabyś podzielić się informacjami na temat tego jak przebiegła rekrutacja? Jeśli nie byłaś jeszcze na rozmowie, to może warto aplikować i dowiedzieć się ile proponują.

zawiedziona

ile zarabia kierownik sklepu MD ? od jakiegoś czasu czaje się na tą firmę ale boje się o zarobki, nie chce się cofać finansowo, to chyba zrozumiałe. Obecny pracodawca niestety mnie oszukał i na stanowisku kierownika sklepu wielkopowierzchniowego zarabiam 2500 zł, moi pracownicy tylko o 300 zł mniej ode mnie ....

wde

caly czas tego asystenta kierownika sklpeu we Wrocławiu oni szukaja wiem ze oferuja tutaj m.in. umowę o pracę i stabilne zatrudnienie,pracę w młodym, dynamicznym i pełnym pasji zespole, rozwój zawodowy – 75% awansów wewnętrznych,szeroko rozbudowany pakiet socjalny

MD

Najgorszy brand INDITEXU jeśli idzie o struktury regionalne, zwłaszcza dział HR. O wiele lepiej aplikować do Zary, Pulla, Oysho. Zarobki te same a komfort pracy diametralnie inny.

feb

a ile placa takiemu starszemu czy zastepcy?

M.D

Pracowałem w Massimo przez rok, po czym zrezygnowałem, gdyż musiałem wyjechać do innego miasta. Gdyby nie wyjazd, na pewno zostałbym tam na dłużej. Warunki pracy są znacznie lepsze w porównaniu do innych sieciówek, jednak wciąż jest to sieciówka, tyle, że bardziej 'luksusowa'. Praca przyjemna, bez stresu i natłoku pracy, choć wiadomo zdarzały się gorsze dni, tak jak wszędzie. Umowa o pracę, zarobki to 1100 brutto na 1/2 etatu + premia, która naliczana była od ilości utargu w tych dniach, kiedy pracowałeś. Więc całkiem sprawiedliwe, im więcej i lepiej obsługujesz, większą będziesz mieć wypłatę. Bony świąteczne, urodzinowe, karnet MultiSport. Elastyczny grafik, idealny dla osób studiujących dziennie. Masz sesję i chcesz pół etatu i ani godziny więcej? okej nie ma problemu.. potrzebujesz więcej godzin, większej wypłaty - też nie ma problemu. Jeśli chodzi o minusy, bo wszędzie się takie znajdą: - tak zwana ścieżka kariery.. zauważają, że dobrze pracujesz, bo doceniają pracownika, wpisują Cię na tak zwaną ścieżkę kariery( kierownik, VM, Kasjer Główny) Akurat ja byłem na VM. Niestety na wpisaniu na listę się skończyło. Żadnych szkoleń w tym kierunku, jedynie ciągłe obietnice, że w końcu coś się ruszy. - Trudny klient + agresywna sprzedaż ( można powiedzieć, że wszędzie na takiego można trafić, jednak akurat w Massimo z takimi notorycznie się spotkałem. Przychodzi osoba, która ma 'kilka groszy więcej' w portfelu i potrafi człowiekowi zepsuć humor na cały wieczór. Jeśli chodzi o sprzedaż to bardzo agresywna, doradzić klientowi to jedno, a przekonać go do zakupu bluzki za 300 zł, gdzie podobną dostanie dwa sklepy dalej trzy razy tańszą, to inna sprawa. Dlatego trzeba ciągle dbać o sprzedaż komplementarną już w przymierzalni, wykorzystując maksymalnie język korzyści,aby tak zareklamować produkt, żeby omamić klienta. Akurat tego typu sprzedaży nie popieram i to niezbyt podobało mi się w tej pracy.

nick
@M.D 08.06.2015 23:09

Zróbmy poprawkę w wynagrodzeniu 1000 netto na 1/2 etatu+premia od sprzedaży oraz onlinu. A na temat bluzek za 300,gdyby osoba znała skład to by nie pisała takich bredni.Jak dużo brandów oferuję taki gatunek ubrań? I ciekawa jestem jak dużo bluzek jest w takiej cenie to po 1, a po 2 przeważnie to bluzki z jedwabiu i po 249,ale są wyjątki. Co ma się nie podobać. W takim razie idż do HM. Tam to nie będziesz tego potrzebował. To nie jest najlżejsza praca taka prawda sama zaczynałam od 1/2 i doszłam do managera. Ale też pamiętajmy ,że do wszystkiego trzeba się przyłożyć. W Warszawie sporo stresu.Struktury regionalne ciągle patrzą na ręcę i wymagają widocznych rezultatów.Ale to też da się zrozumieć. MD się wyróżnia jakością i materiałami. Większość produktów z bawełny,jedwabiu,lnu..

Zostaw opinię o Massimo Dutti - Warszawa

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Massimo Dutti