Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EBCC

Pracowałeś w firmie EBCC i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
okocim - 2014-07-08 12:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja Was wszystkich nie rozumiem. Narzekacie, marudzicie itp itd a nic kompletnie z tym nie robicie. W święta zakład pełny ludzi, wszyscy robią. Dziwny zakład..
zdjecie uzytkownika
maciek - 2014-09-27 12:11:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie jakie obowiazki ma operator lini odlewniczej i jaka można dostać stawke? Jakies dodatki oprocz pencji tj. premia, bony na swieta, opieka medyczna?
Jaka jest organizacja pracy? Mogę prosić o kilka informacji od "starych"pracowników jak wygląda praca w Waszym zakladzie?
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Karol - 2014-09-29 16:06:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie. Jak wygląda w ebcc system 4-brygadowy?
zdjecie uzytkownika
monika z koziej trabki - 2014-09-30 10:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracujesz po 4 dni. Od nocek do pierwszych zmian. Po nockach 2 dni wolnego, po drugich i pierwszych zmianach dzien wolnego. Ruch ciągły.
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-10-09 18:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a jak wyglada pakiet socjalny w firmie EBCC? Musi byc, bo sami sie z tym afiszują. Tylko jak to wyglada w praktyce. Potrzebne doświadczenie w branży czy całkowicie świeżego też wezmą?? A atmosfera w pracy na plus?? Dostosuje sie niby wszedzie, ale wiecie o co chodzi. O proces integracji oczywiscie, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Lukasz deBil - 2014-10-14 12:10:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (15)
NOWA MODLITWA Z PAKIETU SOCJALNEGO ZA PEDAŁÓW KTÓRZY 'WYLECIELI'...

"Choć już mnie nie ma, wiem że mnie szukasz.
Ach, przyjdź i bacikiem swym mnie ukarz!"

do zobaczenia na 2zm parówy
zdjecie uzytkownika
Oro - 2014-11-25 02:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak konkretne opinie, że aż nie mogę się doczekać podjęcia pracy w CIEMNO. Myślałem, że można liczyć na ludzi w tym względzie, a tu widzę, że tylko jakieś prymitywne oskarżenia i epitety padają. Cóż nie przynosi to zbyt wiele chluby firmie więc mam nadzieję, że to jakieś pojedyncze przypadki wśród zatrudnionych.
zdjecie uzytkownika
marian - 2014-11-25 15:33:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Oro co chcesz konkretnie wiedzieć?
zdjecie uzytkownika
Tolek - 2014-12-06 21:47:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (22)
Odpowiedź na: [nick - 2014-10-09 18:56:23]:
Co tu dużo pisać, wieczna umowa zlecenia, jak zachorujesz = nic nie zarobisz.
Jak już ktoś napisał wyżej, można pracować wieczność na śmieciowej umowie i nie licz na coś więcej. Praca ciężka fizyczna, monotonna. Idzie jakoś przeżyć. Minus wielki za oszustwo w umowach, bo praca podlega pod kodeks pracy, wyznaczają godziny, czas pracy, oraz zakres obowiązków stałego pracownika. Ale zrobię tak jak w poprzedniej firmie, jeżeli znów dostanę zlecenie, udowodnię stosunek pracy i wystąpię o odszkodowanie, a teraz z łatwością coś takiego udowodnić, i tak nie zamierzam dłużej tam siedzieć. Zrobię tak dla zasady, przynajmniej może taki "pracodawca" zrozumie jakie należy umowy podpisywać.
zdjecie uzytkownika
Karol - 2014-12-12 15:41:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (18)
Odpowiedź na: [jan III sobieski - 2013-12-24 01:22:32]:
Na ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Rutkoski i Mendrzak - 2014-12-16 22:11:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (17)
Jestemy my konfidenty i (usunięte przez administratora)!
zdjecie uzytkownika
***OFERTA PRACY*** - 2014-12-16 22:25:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (15)
ZAPRASZAMY DO PODPISYWANIA UMÓW ŚMIECIOWYCH Z FIRMĄ BÓG-RES, NA HARÓWĘ W EBCC.

PO 25 LATACH ZAPEWNIAMY MIEJSCE NA PRZYZAKŁADOWYM CMENTARZU !!!
(przy pobieraniu przez Nas od pracownika 300PLN miesięcznie na pakjet srocjalny)

(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Sprytny Zbyś B. - 2014-12-30 14:17:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (17)
Uaaa :O
Właśnie się obudziłem , jak to zawsze pod koniec 1 zm.
Jak trza do dumu iś. Pacze a tu wolne, w wyrku se leżem, hehehe.

Bzdury tu wypisujeta. Ja robiłem na lakierni pod moim wujem Jarkiem Młyńczakiem i spoko robota szła. Jarek mi mówił kiedy Borowjak będzie, np.13.20 i sie budziłem dzieś o 13 i jak borowjak był 13.20 to ja malowałem BeM-Wu i cycuś. Borowjak pytał co pan robi a ja rze maluje bemwu. A on a dzie reszta lakiernikuw a ja rze nie wiem. A on aha i finito
zdjecie uzytkownika
Gianna Sisters - 2014-12-31 11:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (16)
Odpowiedź na: [MARIO - 2014-04-15 16:47:27]:
Jak gra w kości - wylatujesz albo zostajesz :)
zdjecie uzytkownika
GŁOS MA PROKURATOR - 2014-12-31 13:10:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (17)
WYZNACZENI z ZK WOŁOWO ;p
zdjecie uzytkownika
Kontrolerka - Gradowaczka - 2015-01-04 19:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (15)
Odpowiedź na: [okocim - 2014-07-08 12:58:48]:
Pewno, najlepiej zostać "uchem"...
Podwyżki, premie, siedzenie na legalu...
zdjecie uzytkownika
Kontroler - 2015-01-05 09:07:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (11)
co za analfabeci zamiast gratowaczka przez t to piszą gradowaczka przez d :-)
zdjecie uzytkownika
Koń - troller - 2015-01-07 13:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (13)
A ja wiem kto szcza do grafitu na lakierni.
zdjecie uzytkownika
novy - 2015-01-12 16:19:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (10)
niepolecam raczej tam pracy zarobisz 1500zl bez zadnych dodatkow a praca na 4 brygady i 3 zmiany wiec niema sie orietacji jaki dzis dzien,za niedziele czy sobote pracujesz jak za zwykly dzien...
zdjecie uzytkownika
PREZES - 2015-01-14 18:07:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Oj Żanetka... Taka ładna z Ciebie dupcia, a tak źle traktujesz ludzi, co w Tobie siedzi???

Teraz masz chomika.
zdjecie uzytkownika
smiech - 2015-01-18 12:54:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
ludzie darujcie sobie tam prace za 11,50 brutto przez trankwaldera praca nie adakwetna do zarobkow,szybki przelicznik 11,50X160h=1840+plus za nocki moze zaplaca...to i tak niewyjdzie naewd 2000brutto:) wyjdzie jakies 1450 zl na reke za prace w 4 brygadowce przy zlomie smiecha na sali niedziewie sie ze trankwaler kogos czaly czas przyjmuje bo ludzie odchodza i tak w kolo.
zdjecie uzytkownika
nie - 2015-01-19 10:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
stanowczo nie polecam normy dosc wyskie a placa 1450 zl i na 4 brygady i 3 zmiany
zdjecie uzytkownika
http://chomikuj.pl/EBCC.FORUM - 2015-01-29 21:01:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: MOBBING
Pytania: ZMOBBINGUJESZ BRUDASÓW?
zdjecie uzytkownika
Fylypkowski M - 2015-01-29 21:04:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem ja konfydent i potpirdalacz!
zdjecie uzytkownika
wks - 2015-01-30 18:16:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie darujcie sobie tam prace przez posrednika tyko.za 11.50 brutto na 4 brygady bez dodtku,ja tam pracuje tylko do konca miesiacaide do pracy za te same pieniadze ale od poniedzialku do piatku sobota niedziela wolna normalnie jak czlowiek a nie jak niewolnik i to jeszcze bez dodatku
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EBCC
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EBCC?
Zadaj pytanie
x