logo EBCC Sp. z o.o.

EBCC Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o EBCC Sp. z o.o.

ebcc 2015-11-15 18:33
Jejku ludzie co się dzieje na tej ostatniej brygadzie? Masakra
1
Marek 2015-12-03 10:47
Tam pracuje sama elita wiec nie sie co dziwic... Najgorsza brygada w EBCC
1
zima 2016-01-08 18:58
dobre sobie,na tym forum nie uzyskasz takich informacji.Tutaj głos zabiera li ,tylko i wyłącznie grupa niezadowolonych z zycia,obgadujących kolegów z pracy,malkontentów.
ziom 2016-01-09 11:53
Teraz obce języki w modzie..moze sie dokształca :)ale po co pisac tak i robic zamęt u niego w życiu prywatnym... czego oczy nie widzą tego sercu nie żal
zima 2016-01-09 11:58
Koala,szkalowanie to nie to samo,co wyrażanie opinii na czyjś temat.
Nie zabiegam o szczególne względy u mistrza,ani tym bardziej u lidera.
kalafior 2016-01-10 18:37
to ten podopieczny majstrowej z 4 brygady?
1
kandydat 2016-01-14 08:30
Czy moze wiecie czy juz zatrudnili kogoś do działu zakupów? złożyłem aplikacje i coś cisza.
koala 2016-01-14 23:06
Praca w EBCC jest jak w każdej firmie pracujesz nie wychylasz się to masz pensję i pracę i socjal. Dlatego każdemu polecam tę firmę.
Jest tylko jedno ale, nie powinno się awansować gówniarzy co maja mleko pod nosem na jakiekolwiek stanowisko. Wpierw taki pracownik niech się nauczy żyć z ludźmi.
Po drugie nie każdy się nadaje na przywódcę nawet jeśli ma w jednym palcu wiedzę w przedmiocie produkcji. Bo ludzie to nie przedmioty czy narzędzia.
To jest jedyny mankament tej firmy.
1
kołodzij 2016-01-17 20:25
Masz rację prawda
1
gość 2016-01-21 19:59
A nie wiecie Państwo ile mniej więcej płacą w kadrach? ile tam jest kardowych aktualnie??
kołodzij 2016-01-26 15:09
Mało widziałeś i nic nie wiesz panie kolego
rimingator 2016-01-26 18:03
Czy ktoś mógłby napisać jak wygląda praca odlewacza? Czy jest to praca w szczególnych warunkach i czy z racji tego są jakieś dodatki do wypłaty? Czy zakład przestrzega zasad BHP i czy normy hałasu i szkodliwych oparów w powietrzu na hali są w normie? Proszę o poważne odpowiedzi, a nie pisanie o pierdołach.
Pozdrawiam
ciamajda Mit ula 2016-01-27 21:06
No tragedii nie ma.dodatki są.bhp nawet 7/10 słuchawek tylko nie ma.ale glośno nie jest.dodatki za 2 i 3 zmiane sa.it's ok
Raf 2016-03-08 23:30
A jak tam nowy dyrektor?
Podobno straszna kosa....
5
myszor 2016-03-09 21:04
witam interesują mnie zarobki operatorow w tej firmie prosze o konkrety pozdrawiam
TW "Bocian" 2016-03-26 19:30
Przepraszam wszystkich pracowników zespołu 4 za to, że mówiłem śmieci na wasz temat. Jesteście sympatycznymi i mądrymi Ludźmi.
Dziki wonsz 2016-03-31 15:29
Tyyy Bocian !? Nawróciłeś się czy jak ? W cuda nie wierze.Ale inicjatywe popieram.
1
koala 2016-04-09 15:21
Bocian widzę że powoli nabierasz rozumu. Brygadzista czyli lider musi być gotowy na obrywanie za podwładnego powinien go do pewnego stopnia bronić. Weź przykład z poprzednika Łukasza wymagał ale nie chodził i nie czepiał się bzdur. Są sprawy na które lider musi zwracać szczególną uwagę a są sprawy drobne na które powinien przymknąć oko. Oczywiście nie należy tolerować alkoholu i narkotyków.
I jeszcze jedno wiadomo praca na C4 jak w całym zakładzie jest ciężka, dlatego byłby pozytywny twój gest jak byś od czasu do czasu, pomógł sortownikowi odbierającemu detale z taśmy. W czasie wymiany koszy.
I daj sobie spokój z zaczepianiem Ukrainek, wiem co piszę, byłem przy tym jak zachowywałeś cię wobec jednej i to w dodatku mężatki. One nie doniosą na ciebie lecz uważaj swoi doniosą o molestowanie i mobbing.
I pomagaj więcej operatorowi niż tracisz czas na pogaduchy z dziewczynami, różnie może to być odebrane przez innych. Nie zawsze plecy mogą cię uratować przed zwolnieniem.
rew 2016-04-09 17:51
Widzę że jest wolne stanowisko automatyka, jak wyglada sprawa z zarobkami na tym stanowisku?
lol 2016-04-19 07:19
jesli taka dobra firma to czemu taka rotacja pracownikow?!choc prawda jest ze sporo starych pracownikow tez jest przez sentyment bo kiedys bylo naprawde ok!!!ale nie teraz!!!!
1
kiołodzij 2016-04-24 20:01
Kiedyś starych pracowników się szanowało a teraz daje się podwyżki młodym pracownikom którzy i tak maja wszystko w .....Patrz majstrowa 4 brygada fryzjerka i jej przydupasy
2
Wysyłka 2016-05-10 19:13
2000 brutto dla nowych, wypłata w terminie
2
olek 2016-05-12 12:05
Był prezes nie ma prezesa!!!!!!!!!!!!!!
4
kołodzij 2016-05-15 09:15
Ale jaja naprawdę go zwolnili? ktoś w końcu przejrzał na oczy...Hm jeszcze majstrowie i będzie oki
6
lolek 2016-06-24 07:53
czasami nie warto w zależności gdzie się trafi, bo na niektórych zmianach atmosfera jest git a na niektórych do d.
hehehe... 2016-07-16 19:33
Napisałem komentarz ale coś go usunęło! Prawdę napisałem i nikogo nie obraziłem a komentarz zniknął! Dobra zmiana!
4
hehehehe 2016-07-23 22:05
Ty umiesz czytać! Gratuluje!
1
Prawilny 2016-07-26 13:59
Człowieku o czym Ty mówisz???
2
kołodzij 2016-07-27 18:20
dalej nic się nie zmieniło słaba firma
6
królik 2016-08-04 13:57
Prawda o tej firmie jest taka że za takie warunki do pracy jakie tutaj są to wynagrodzenie jakie oni proponują(i to na każdym szczeblu) są po prostu śmieszne. Socjal na żenująco słabym poziomie, niby wszystko jest: multisport, bony, opieka medyczna, wczasy pod gruszą, wyprawki dla dzieci do szkoły ale jeśli przypatrzeć się jakie to są kwoty to śmiech na sali. Tutaj ciągle zmieniają się rządzący, średnio 2-3 razy w ciągu roku wywieszana jest "nowa struktura organizacyjna". Pracuje tutaj 3 lata i z osób rządzących którzy pracowali jak się przyjmowałem nie ma już nikogo. A każdy nowy prezes, kierownik, dyrektor(jest ich mnóstwo) gada to samo - pokażcie że warto w Was zainwestować, zróbcie wiekszą produkcje, lepszą jakość to wtedy znajdą się i pieniądze na premie i podwyżki - nic takiego nie ma miejsca. Serdecznie nie polecam tej firmy.
18
Hehehehe... 2016-08-05 12:21
Żal to mało powiedziane chyba że jesteś "czyjś"! Powodzenia.
3
Bogres łezka 2016-10-03 03:37
Witam.Chciałem się od was dobrzy ludzie dowiedzieć jak wyglądają teraz zarobki w EBCC a mianowicie na tych fizycznych stanowiskach na hali mechanicznej[operator CNC] i hala odlewni[pilarz itp.].Pracowałem tam 1 rok jakiś czas temu i zarabiałem 1420 zł netto[umowa o pracę operator CNC] za 20 dni pracy przez agencje Trenkwalder, jednak wiem że tych których wzięli na firmę dostali może ze 150 zł więcej...
er 2016-10-03 11:01
@Krzychu zawsze przecież będzie można sprobowac zaaplikować przecież nic nie tracisz wysylac swoje cv
2
zawiedziony 2016-11-24 18:26
Na bmv nie będzie podwyżek . I tle na ten temat . Idę mieli świetną młodszy starszy operator a co do czego to nic nie ma .i w grudniu znika dodatek.
6
anty bocian 2016-12-04 22:00
Bociany maja siano
1
ja 2016-12-08 12:36
Hej a ile może zarobić lider na produkcji
1
Hehehehe... 2016-12-24 21:03
Radosnych, spokojnych i pełnych wrażeń Świąt Wam życzę! <3
5
Rafał 2017-02-06 19:28
Witam zostawilem zegarek pod prysznicem widnieje na nim grawerka ty sie nie wzbogacisz a ja mam do niego sentyment jak bys mogl uczciwy znalazco zostawic zegarek na bramie bylbym dozgonnie wdzieczny i wzamian zostawie nagrode ktora przekaze tobie ochroniarz chyba ze wolisz oficjalnie to napisz na maila palmawro@o2.pl pozdrawiam
3
Rafał 2017-02-07 15:12
Chociaz napisz gdzie moglbym zegarek wykupic lombard aukcje internetowe?
Juras 2017-06-02 21:08
Ej apowie ktoś jak tam sytuacja wygląda z paleniem papierosów są jakieś przerwy czy tylko jedna regulaminowa ?
Sernik 2017-07-08 22:24
Ja również jestem kilkuletnim pracownikiem tej firmy i jest coraz gorzej...oszczędności na wszystkim,marna podwyżka a mówiąc już o tym jak przychodzi nowy pracowni na to samo stanowisko ze stawką 400 -u zł większą to aż człowieka skręca.... dokładanie pracy, za marną wypłatę,chyba tez poszukam lepiej platnej pracy czas na wypowiedzenie ....
7
Obserwator 2017-07-18 09:00
Ciekawe kto za chwilę zostanie w tej firmie? Czym jest zaślepiona kadra kierownicza? Czym się kieruje w podejmowaniu swoich decyzji? Napiszcie co was najbardziej demotywuje? Podzielcie się swoimi opiniami.
1
Patrycja 2017-07-20 14:59
@Sernik a możesz coś więcej napisać? Jakie stanowisko polecasz w EBCC Sp. z o.o.? W lipcu pojawiły się nowe oferty pracy - warto aplikować?
Sernik 2017-07-20 16:33
Napewno na uratowanie ewentualnie na wysyłke musisz spróbować bo nie wszyscy chcą tu pracować w takim klimacie jak również za tak niską stawkę a swoje limity musisz zrobić
1
Żaneta Jaworska 2017-07-22 12:37
Jesteś w ebcc?
Wszystko nagrywaj na dyktafon - szczególnie polecenia majstrów niezgodne z Prawem Pracy.
Kamerka też ma co filmować - oj ma - nie oszukujmy się!!!
Zapis głosowy, lub filmik wystawiajmy na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i podobne serwisy.
Można też podesłać do dziennikarzy internetowych. PIP siedzi u nich w kieszeni.
3
Jarosław Młyńczak na wczasach 2017-07-22 12:52
Podli wyzyskiwacze. Można porównać ich do kapo!!!
Wszystko co zbudowane na wyzysku musi w końcu upaść.
Nadchodzi Prawo i Sprawiedliwość. Będziecie z okien wyskakiwać!
3
Piotr Flaszak 2017-07-24 22:49
Od kiedy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] adminie "jutube" to słowo niecenzuralne???!!!
1
Karol Jakubik vel ztaśtany napletek 2017-07-24 22:52
HWD ebcc
2
Masakra 2017-07-25 07:04
Ludzie. Wam naprawdę nie przeszkadzają takie warunki pracy? Syf, brud, smr [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Zakład, który wygląda jak opuszczona fabryka. Gdy pada deszcz ludzie pracują w kałużach! Jak się komuś coś stanie to będzie reakcja? Ja po prostu nie wierzyłem jak to zobaczyłem, że zakład z branży motoryzacyjnej nie wybuduje nowego budynku a każe ludziom w takich warunkach pracować.
2
mała 2017-07-25 12:29
ta firma jest bo jest ale tak naprawe to nic dobrego z tego nie bedzie.. nigdy nie wyjdziemy na prostą a tym bardziej na to co oni sobie wymyślają jakieś słupki ile produkcji powinno byc ..masakra
za niedługo nas nie bedzie tylko ukraina bedzie tam pracować
2
Zostaw swoją opinię o EBCC Sp. z o.o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EBCC Sp. z o.o.