Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EBCC

Pracowałeś w firmie EBCC i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pilot - 2014-02-08 08:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Ależ ten nasz wspaniałomyślny pracodawca nas rozpieszcza - 2% podwyżki i to juz od kwietnia. Czuje sie po prostu zażenowany tym jak kochane EBCC i nasza wspaniałomyślna (usunięte przez administratora) i chyba nie przyjmę tej podwyżki bo normalnie dzieki niech mój standard życia podniesie się wysoko ponad przeciętna... Zal mi samego siebie że pracuje( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
zenek bębenek - 2014-02-20 19:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Czy w EBCC sie poprawiło że nie ma tu juz tylu negatywnych opini o tej firmie co jeszcze jakis rok temu?
Czy warto isc tam pracowac?
zdjecie uzytkownika
posadzkarz - 2014-03-03 13:59:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
ale posadzki macie nowe
zdjecie uzytkownika
pompka - 2014-04-04 01:37:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakby dbali tak o pracownikow jak o posadzki to bysmy sie mieli jak paczki w masle... ale teraz wszyscy sie do solidarnosci zapisuja to nasz zaklad juz bedzie miodem i mekiem plynacy... zal....
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-04-09 18:55:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pompka - 2014-04-04 01:37:30]:
To miała być jakaś prowokacja? to w ogóle w tym zakładzie istnieje jakiś związek zawodowy?
zdjecie uzytkownika
MARIO - 2014-04-15 16:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
JAK TAM PRACA W KONTROLI JAKOSCI?.
zdjecie uzytkownika
A. - 2014-05-08 23:42:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (18)
EBCC to najgorsza firma w jakiej dane mi było pracować. Nie polecam. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-05-28 12:51:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś oprócz negatywów jest w stanie napisać jakąś jedną pozytywną rzecz? Może chociaż na niższym szczeblu idzie się dogadać ze współpracownikami?
zdjecie uzytkownika
Stewart - 2014-06-03 07:39:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Jak dla mnie najważniejsze jest to aby bez problemu się dogadać i ze współpracownikami i przełożonymi, ale wydaje mi się, że to wcale takie proste w ebcc nie jest.
zdjecie uzytkownika
Marcia L zadyma - 2014-07-07 14:35:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalam tam przez bogress fantastyczny kordynator pan Jarek ludzie wporzadku 1 debil na hali kasa super na czas majster z 3 mega kosmos wporzadku i ogolnie zapiernicz byl czasami ale fajnie bylo nie pracuje gdzyz przestala mi byc potrzebna kasa wyciagnelam tam przez miesiac z 32nad godzinami nocnymi 2312 zlotych w 2011roku pozdrawiam wszystkich a tych pojebow co pisza to czorty do pracy sie nie nadaja !!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Loko - 2014-07-07 17:39:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzie nie musisz się nazasuwać, żeby coś zarobić... taka polityka. Ale 2300 wraz z nadgodzinami to tak średnio...
zdjecie uzytkownika
okocim - 2014-07-08 12:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja Was wszystkich nie rozumiem. Narzekacie, marudzicie itp itd a nic kompletnie z tym nie robicie. W święta zakład pełny ludzi, wszyscy robią. Dziwny zakład..
zdjecie uzytkownika
maciek - 2014-09-27 12:11:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie jakie obowiazki ma operator lini odlewniczej i jaka można dostać stawke? Jakies dodatki oprocz pencji tj. premia, bony na swieta, opieka medyczna?
Jaka jest organizacja pracy? Mogę prosić o kilka informacji od "starych"pracowników jak wygląda praca w Waszym zakladzie?
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Karol - 2014-09-29 16:06:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie. Jak wygląda w ebcc system 4-brygadowy?
zdjecie uzytkownika
monika z koziej trabki - 2014-09-30 10:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracujesz po 4 dni. Od nocek do pierwszych zmian. Po nockach 2 dni wolnego, po drugich i pierwszych zmianach dzien wolnego. Ruch ciągły.
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-10-09 18:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jak wyglada pakiet socjalny w firmie EBCC? Musi byc, bo sami sie z tym afiszują. Tylko jak to wyglada w praktyce. Potrzebne doświadczenie w branży czy całkowicie świeżego też wezmą?? A atmosfera w pracy na plus?? Dostosuje sie niby wszedzie, ale wiecie o co chodzi. O proces integracji oczywiscie, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Lukasz deBil - 2014-10-14 12:10:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NOWA MODLITWA Z PAKIETU SOCJALNEGO ZA PEDAŁÓW KTÓRZY 'WYLECIELI'...

"Choć już mnie nie ma, wiem że mnie szukasz.
Ach, przyjdź i bacikiem swym mnie ukarz!"

do zobaczenia na 2zm parówy
zdjecie uzytkownika
Oro - 2014-11-25 02:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak konkretne opinie, że aż nie mogę się doczekać podjęcia pracy w CIEMNO. Myślałem, że można liczyć na ludzi w tym względzie, a tu widzę, że tylko jakieś prymitywne oskarżenia i epitety padają. Cóż nie przynosi to zbyt wiele chluby firmie więc mam nadzieję, że to jakieś pojedyncze przypadki wśród zatrudnionych.
zdjecie uzytkownika
marian - 2014-11-25 15:33:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Oro co chcesz konkretnie wiedzieć?
zdjecie uzytkownika
Tolek - 2014-12-06 21:47:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [nick - 2014-10-09 18:56:23]:
Co tu dużo pisać, wieczna umowa zlecenia, jak zachorujesz = nic nie zarobisz.
Jak już ktoś napisał wyżej, można pracować wieczność na śmieciowej umowie i nie licz na coś więcej. Praca ciężka fizyczna, monotonna. Idzie jakoś przeżyć. Minus wielki za oszustwo w umowach, bo praca podlega pod kodeks pracy, wyznaczają godziny, czas pracy, oraz zakres obowiązków stałego pracownika. Ale zrobię tak jak w poprzedniej firmie, jeżeli znów dostanę zlecenie, udowodnię stosunek pracy i wystąpię o odszkodowanie, a teraz z łatwością coś takiego udowodnić, i tak nie zamierzam dłużej tam siedzieć. Zrobię tak dla zasady, przynajmniej może taki "pracodawca" zrozumie jakie należy umowy podpisywać.
zdjecie uzytkownika
Karol - 2014-12-12 15:41:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [jan III sobieski - 2013-12-24 01:22:32]:
Na ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Rutkoski i Mendrzak - 2014-12-16 22:11:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestemy my konfidenty i (usunięte przez administratora)!
zdjecie uzytkownika
***OFERTA PRACY*** - 2014-12-16 22:25:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZAPRASZAMY DO PODPISYWANIA UMÓW ŚMIECIOWYCH Z FIRMĄ BÓG-RES, NA HARÓWĘ W EBCC.

PO 25 LATACH ZAPEWNIAMY MIEJSCE NA PRZYZAKŁADOWYM CMENTARZU !!!
(przy pobieraniu przez Nas od pracownika 300PLN miesięcznie na pakjet srocjalny)

(usunięte przez administratora)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Walenie konia i roboli.
Na koniec oddałem mocz i kał na siebie i to był koniec kariery w ebcc.
Dostałem puchar z $$$ i mam wyj3bane na was.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

podpi3rdalają:
flaszka piot (moje ucho)
mendrzak, rutkoski, stasio odlewnik, filipkoski, garboski, mariuszek, danka, młyńczak i cała ***elita ebcc.
Pytania: Umisz pan zaj3bać roboli?
zdjecie uzytkownika
Karol - 2014-12-16 22:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jan III sobieski - 2013-12-24 01:22:32]:
Na Piotra Flasze.
zdjecie uzytkownika
miniek - 2014-12-17 10:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jeżeli lubisz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w ciemnej hali w smrodzie i pyle tracić zdrowie za 2 eu/h .. na trzy zmiany i zmuszanym być do pracy w święta i po godzinach aby starczyło ci do następnej jałmużny ..TO TA PRACA JEST DLA CIEBIE !!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EBCC
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EBCC?
Zadaj pytanie
x