logo EBCC

EBCC

Wrocław

Opinie o EBCC

Bono 2015-10-26 10:29:27
ponoć w GESTAMP-ie lepiej płacą?co niektórzy się zwolnili i tam poszli, tylko po tygodniu wracają skamląc o ponowne przyjęcie na poprzednich warunkach.
ebcc 2015-11-03 05:34:55
Najfajniejsze dziewczyny to 1brygada Jaska Ewa Mariola Ela Renata
pracuś 2015-11-03 17:30:00
Jak najbardziej popieram super dziewczyny
ebcc 2015-11-03 18:21:37
A najgorsze to są te plotkary czyli baska ewka maryska czyli goska itp a jeszcze najgorsi to tez są faceci z odlewni
pikaczu 2015-11-03 19:57:59
Hmm faceci są jeszcze gorsze plotkary jak kobietki....nic ino się ślinią
Wylany 2015-11-03 23:30:37
Krzysiek tam przymyka oko na pracę innych nie licho się tam narobił przeszło 10 lat na normalnych maszynach gdzie trzeba zasuwać ale to chyba jeden z niewielu takich przypadków że dali mu tam spokój...
ebcc 2015-11-04 07:23:39
Popieram masz rację mistrzowie liderzy piloci nic nie robią a kasę to za nic biorą za siedzenie tez bym tak chciał!!!
1
ebcc 2015-11-04 07:26:40
Bo jak głupi to niech robi 16godz
1
ebcc 2015-11-05 07:12:23
Na dzień dzisiejszy najlepiej pracujące osoby to są dziewczyny z Ukrainy
ktoś 2015-11-05 10:31:03
Ebcc jak dobrze tobie idzie obgadywanie innych. Pewnie sam jestes leniem a wytykasz innym lenistwo i narzekanie
1
ebcc 2015-11-06 10:33:46
Co do pań Ukrainek to się mylisz,nie powiem juz ile braków puszczają,a nasze panie które z nimi pracują mają podwójną robote do sprawdzania....
ktoś 2015-11-06 11:17:09
Teraz juz wiem kim ty jestes ebcc :-)
1
pracuś 2015-11-06 12:02:52
Szukaj a znajdziesz he Powodzenia
talk 2015-11-11 22:44:46
He he he dobre to było dzieci na browary po zamieniali to to akurat prawda ale to ich problem
pan opinia 2015-11-13 04:59:04
Do Pani Ebcc ..... troche szacunku dla ludzi bo sama nie świecisz inteligencją na brygadzie 4
3
ebcc 2015-11-15 18:33:12
Jejku ludzie co się dzieje na tej ostatniej brygadzie? Masakra
Marek 2015-12-03 10:47:16
Tam pracuje sama elita wiec nie sie co dziwic... Najgorsza brygada w EBCC
koala 2015-12-24 11:46:29
Bo sprzedaje zamiast się z pracownikiem dogadać jak człowiek to kabluje. Ale nie tylko na swojego podwładnego. Na dodatek leń, nie umie sobie zorganizować pracy a rwie się być liderem. Nie wystarczy znać się na maszynach ale i na ludziach a w tym przypadku potwierdza się prawda że człowiek to też tylko maszyna do robienia kasy.
Bocian jest przykładem jakich ludzi nie powinno się awansować.
A praca w EBCC jest taka jak wszędzie, wszystko zależy od dogadania się i stworzeniu odpowiedniej atmosfery w pracy a wszystko idzie przetrawić.
Bocian życzę aby cię aby w życiu spotkały cię jak najgorsze rzeczy.
2
zima 2016-01-08 18:58:38
dobre sobie,na tym forum nie uzyskasz takich informacji.Tutaj głos zabiera li ,tylko i wyłącznie grupa niezadowolonych z zycia,obgadujących kolegów z pracy,malkontentów.
ziom 2016-01-09 11:53:35
Teraz obce języki w modzie..moze sie dokształca :)ale po co pisac tak i robic zamęt u niego w życiu prywatnym... czego oczy nie widzą tego sercu nie żal
zima 2016-01-09 11:58:48
Koala,szkalowanie to nie to samo,co wyrażanie opinii na czyjś temat.
Nie zabiegam o szczególne względy u mistrza,ani tym bardziej u lidera.
kalafior 2016-01-10 18:37:44
to ten podopieczny majstrowej z 4 brygady?
1
kandydat 2016-01-14 08:30:42
Czy moze wiecie czy juz zatrudnili kogoś do działu zakupów? złożyłem aplikacje i coś cisza.
koala 2016-01-14 23:06:40
Praca w EBCC jest jak w każdej firmie pracujesz nie wychylasz się to masz pensję i pracę i socjal. Dlatego każdemu polecam tę firmę.
Jest tylko jedno ale, nie powinno się awansować gówniarzy co maja mleko pod nosem na jakiekolwiek stanowisko. Wpierw taki pracownik niech się nauczy żyć z ludźmi.
Po drugie nie każdy się nadaje na przywódcę nawet jeśli ma w jednym palcu wiedzę w przedmiocie produkcji. Bo ludzie to nie przedmioty czy narzędzia.
To jest jedyny mankament tej firmy.
1
kołodzij 2016-01-17 20:25:59
Masz rację prawda
1
gość 2016-01-21 19:59:31
A nie wiecie Państwo ile mniej więcej płacą w kadrach? ile tam jest kardowych aktualnie??
kołodzij 2016-01-26 15:09:50
Mało widziałeś i nic nie wiesz panie kolego
rimingator 2016-01-26 18:03:11
Czy ktoś mógłby napisać jak wygląda praca odlewacza? Czy jest to praca w szczególnych warunkach i czy z racji tego są jakieś dodatki do wypłaty? Czy zakład przestrzega zasad BHP i czy normy hałasu i szkodliwych oparów w powietrzu na hali są w normie? Proszę o poważne odpowiedzi, a nie pisanie o pierdołach.
Pozdrawiam
ciamajda Mit ula 2016-01-27 21:06:21
No tragedii nie ma.dodatki są.bhp nawet 7/10 słuchawek tylko nie ma.ale glośno nie jest.dodatki za 2 i 3 zmiane sa.it's ok
Raf 2016-03-08 23:30:38
A jak tam nowy dyrektor?
Podobno straszna kosa....
3
myszor 2016-03-09 21:04:20
witam interesują mnie zarobki operatorow w tej firmie prosze o konkrety pozdrawiam
TW "Bocian" 2016-03-26 19:30:31
Przepraszam wszystkich pracowników zespołu 4 za to, że mówiłem śmieci na wasz temat. Jesteście sympatycznymi i mądrymi Ludźmi.
Dziki wonsz 2016-03-31 15:29:54
Tyyy Bocian !? Nawróciłeś się czy jak ? W cuda nie wierze.Ale inicjatywe popieram.
1
koala 2016-04-09 15:21:05
Bocian widzę że powoli nabierasz rozumu. Brygadzista czyli lider musi być gotowy na obrywanie za podwładnego powinien go do pewnego stopnia bronić. Weź przykład z poprzednika Łukasza wymagał ale nie chodził i nie czepiał się bzdur. Są sprawy na które lider musi zwracać szczególną uwagę a są sprawy drobne na które powinien przymknąć oko. Oczywiście nie należy tolerować alkoholu i narkotyków.
I jeszcze jedno wiadomo praca na C4 jak w całym zakładzie jest ciężka, dlatego byłby pozytywny twój gest jak byś od czasu do czasu, pomógł sortownikowi odbierającemu detale z taśmy. W czasie wymiany koszy.
I daj sobie spokój z zaczepianiem Ukrainek, wiem co piszę, byłem przy tym jak zachowywałeś cię wobec jednej i to w dodatku mężatki. One nie doniosą na ciebie lecz uważaj swoi doniosą o molestowanie i mobbing.
I pomagaj więcej operatorowi niż tracisz czas na pogaduchy z dziewczynami, różnie może to być odebrane przez innych. Nie zawsze plecy mogą cię uratować przed zwolnieniem.
rew 2016-04-09 17:51:16
Widzę że jest wolne stanowisko automatyka, jak wyglada sprawa z zarobkami na tym stanowisku?
lol 2016-04-19 07:19:31
jesli taka dobra firma to czemu taka rotacja pracownikow?!choc prawda jest ze sporo starych pracownikow tez jest przez sentyment bo kiedys bylo naprawde ok!!!ale nie teraz!!!!
1
kiołodzij 2016-04-24 20:01:02
Kiedyś starych pracowników się szanowało a teraz daje się podwyżki młodym pracownikom którzy i tak maja wszystko w .....Patrz majstrowa 4 brygada fryzjerka i jej przydupasy
1
Wysyłka 2016-05-10 19:13:16
2000 brutto dla nowych, wypłata w terminie
1
olek 2016-05-12 12:05:17
Był prezes nie ma prezesa!!!!!!!!!!!!!!
4
kołodzij 2016-05-15 09:15:56
Ale jaja naprawdę go zwolnili? ktoś w końcu przejrzał na oczy...Hm jeszcze majstrowie i będzie oki
6
lolek 2016-06-24 07:53:12
czasami nie warto w zależności gdzie się trafi, bo na niektórych zmianach atmosfera jest git a na niektórych do d.
hehehe... 2016-07-16 19:33:27
Napisałem komentarz ale coś go usunęło! Prawdę napisałem i nikogo nie obraziłem a komentarz zniknął! Dobra zmiana!
1
hehehehe 2016-07-23 22:05:40
Ty umiesz czytać! Gratuluje!
1
Prawilny 2016-07-26 13:59:46
Człowieku o czym Ty mówisz???
2
kołodzij 2016-07-27 18:20:35
dalej nic się nie zmieniło słaba firma
2
królik 2016-08-04 13:57:44
Prawda o tej firmie jest taka że za takie warunki do pracy jakie tutaj są to wynagrodzenie jakie oni proponują(i to na każdym szczeblu) są po prostu śmieszne. Socjal na żenująco słabym poziomie, niby wszystko jest: multisport, bony, opieka medyczna, wczasy pod gruszą, wyprawki dla dzieci do szkoły ale jeśli przypatrzeć się jakie to są kwoty to śmiech na sali. Tutaj ciągle zmieniają się rządzący, średnio 2-3 razy w ciągu roku wywieszana jest "nowa struktura organizacyjna". Pracuje tutaj 3 lata i z osób rządzących którzy pracowali jak się przyjmowałem nie ma już nikogo. A każdy nowy prezes, kierownik, dyrektor(jest ich mnóstwo) gada to samo - pokażcie że warto w Was zainwestować, zróbcie wiekszą produkcje, lepszą jakość to wtedy znajdą się i pieniądze na premie i podwyżki - nic takiego nie ma miejsca. Serdecznie nie polecam tej firmy.
9
Hehehehe... 2016-08-05 12:21:52
Żal to mało powiedziane chyba że jesteś "czyjś"! Powodzenia.
3
Bogres łezka 2016-10-03 03:37:05
Witam.Chciałem się od was dobrzy ludzie dowiedzieć jak wyglądają teraz zarobki w EBCC a mianowicie na tych fizycznych stanowiskach na hali mechanicznej[operator CNC] i hala odlewni[pilarz itp.].Pracowałem tam 1 rok jakiś czas temu i zarabiałem 1420 zł netto[umowa o pracę operator CNC] za 20 dni pracy przez agencje Trenkwalder, jednak wiem że tych których wzięli na firmę dostali może ze 150 zł więcej...
er 2016-10-03 11:01:54
@Krzychu zawsze przecież będzie można sprobowac zaaplikować przecież nic nie tracisz wysylac swoje cv
2
zawiedziony 2016-11-24 18:26:22
Na bmv nie będzie podwyżek . I tle na ten temat . Idę mieli świetną młodszy starszy operator a co do czego to nic nie ma .i w grudniu znika dodatek.
1
Zostaw swoją opinię o EBCC - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EBCC