Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Brembo Poland

Pracowałeś w firmie Brembo Poland i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
STS_1906 - 2015-03-04 12:54:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olek - 2015-03-03 15:39:33]:
Nauczysz się wrzucać odlewy na podajnik i pakować sztuki do pojemnika, ewentualnie dostaniesz szkołe życia u bukowego na lakierni.
A fachowcy są i umieja to i owo ale jak to mawiał pewien gość "wiedza kosztuje"
Sorry ale taki mamy klimat.
zdjecie uzytkownika
przezbrajacz - 2015-03-04 14:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Takie realnie jak jesteś kumaty to cos tam u czkniesz wiedzy ale głównie to nauczysz sie malpiej roboty typu wrzuć ściągnij i wymień plytki. Glebszej wiedzy sie nie dowiesz bo trzeba szybko ogarniać jK sa jakies problemy i nikt nie będzie niańczy młodego jak jeszcze slabo jeżysz. Znam ludzi co pracują juz ojol 2lat a nie potrafią dobrze tarczy zmierzyć nie mówiąc o ogarnieciu kielbachy jak się zdarzy. Brembo zamiast trzymać szanować i doceniać pracowników starych wyuczonych. Pcha sie w nowych bez pojecia o produkcji. To ma byc jakość śmiech ...
zdjecie uzytkownika
cba - 2015-03-13 11:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [VIPER - 2013-08-15 11:30:02]:
hej kolego to przyjdz na odlewnie to zobaczysz jak wygląda prawdziwa praca! dlaczego na was gadają nieroby????????????????????????????
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-16 03:05:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Pracowałem w brembo 8 lat może 10% przezbrajaczy ma jakikolwiek pojęcie o ustawianiu maszyn. Operatorzy potrafią tyle ile potrzebują w tym zakładzie czerwony,zielony i trochę z mierzenia. Jak ktoś chce się czegoś nauczyć nie polecam
.
zdjecie uzytkownika
sdfsd - 2015-03-17 09:12:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-03-16 03:05:11]:
Trolu z odlewni. ty sie godzisz na to co tam jest,na WPT ludzie sie szanują.
zdjecie uzytkownika
STS_1906 - 2015-03-17 14:46:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sdfsd - 2015-03-17 09:12:36]:
Na WPT też się ludzie nie szanują, owszem w większości jest ok ale znajdują się osoby które włażą w dupe bez mydła, na każdej zmianie są wazeliniarze podpierdalacze itp.
Jęczą że normy za wysokie a i tak robią wszystko co im poganiacz każe, nawet na przerwe nie zajdą tylko żrą przy maszynie.
Z każdym rokiem w tym obozie jest coraz gorzej.
Podobno mają otworzyc w DG NGK to co mądrzejsi pewnie uciekną.
Pozdro.
zdjecie uzytkownika
marysia - 2015-03-17 19:15:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a w takim razie co trzeba umieć i co trzeba mieć w papierach żeby np. takim przezbrajaczem zostać w brembo poland? i martwi mnie co pisaliście nieco wcześniej bo ja w tym zawodzie jestem bardzo na początku drogi - czy rzczywiście naprawdę niczego się taM nie naucze i nie będę sie tam rozwijała> pozdrów
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2015-03-31 22:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem w szoku, ze Ty marysia jako kobieta chcesz zostać przzbrajaczem ,bądź co bądź jakby nie patrzeć nie jest to raczej zawód kobiecy. Brembo sprzedaje części samochodowe i akcesoria do samochodów więc śmiem twierdzić że lepiej facet się nadaja do takiej roboty. Więc wyśle do nich swoje CV. Chociaż kobieta w takiej branży to byłby evenemet
zdjecie uzytkownika
jobmaster - 2015-03-31 22:57:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marysia - 2015-03-17 19:15:15]:
Rozwijać chłopaki Ci pozwolą , wargi sromowe w jadalni haha a na to nic nie trzeba mieć w papierach i nic więcej umieć .
Tak na poważnie składajcie cv sami się dowiecie jak jest w brembo ale nie polecam jak ktoś chce jeszcze skorzystać z życia poimprezować w sobotę czy niedziele czy tez spędzić te dni z rodziną bo tu sobota i niedziela wolna to raz na 1,5 miecha .
zdjecie uzytkownika
ruchomy wilk - 2015-04-07 12:27:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [seweryn - 2014-08-12 13:10:00]:
Rotacja. Ogromna rotacja. Przychodzą na parę dni i rezygnują, bo za 1500/1800zet przy dobrym wietrze to w biedronce zarobią wykładając towar a nie w tym syfie żyły sobie wypruwać przy normach z kosmosu (bo w ziemskich warunkach takich nigdzie nie ma) ale jak chcesz się przekonać to zapraszają z otwartymi ramionami. Ja ODRADZAM.
zdjecie uzytkownika
ruchomy wilk - 2015-04-07 12:32:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [STS_1906 - 2014-11-20 16:35:04]:
Umowę dostaniesz maksymalnie na miesiąc i tak przez dwa lata albo i więcej...
zdjecie uzytkownika
ritmo - 2015-04-13 14:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [seweryn - 2014-06-16 16:36:05]:
gdzie ty zyjesz pytasz.....a w burdelu bo przez takich ludzi jak ty bez jaj burdel taki jest.....
zdjecie uzytkownika
furtok - 2015-05-26 22:11:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ritmo - 2015-04-13 14:40:42]:
jeśli chodzi o pracę w Brembo to wszystko zależy od punktu w którym w danym momencie się siedzi. Ja jako osoba na wyższym stanowisku byłem zadowolony z roboty oczywiście, ale widać było po stazystach ( ktorych również teraz szuka się w tej firmie namiętnie) , że raczej nie będą chcieli zagrzać tu dłuzej miejsca
zdjecie uzytkownika
AAldon - 2015-06-02 20:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak w Niepołomicach ma się sytuacja
zdjecie uzytkownika
bako - 2015-06-04 14:55:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napiszcie jak jest w Niepołomicach na produkcji.
Byłem na rozmowie i chciałbym zaczerpnąć waszych opinii.
zdjecie uzytkownika
heniek - 2015-06-07 08:38:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jak ma byc skoro w Niepolomicach dopiero otwieraja??? :)
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-06-20 09:33:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ŻADEN PRZEZBRAJACZ W TEJ FIRMIE NIE MA POJECIA CO ROBI. Pojęcie kiełbacha co z ubojni rolnik przyszedł.
zdjecie uzytkownika
Stefan - 2015-06-20 16:20:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapraszam na forum i wykaż się swoją wiedzą pyskaczu, albo nie pisz głupot.Jeśli nie mają pojęcia co robią to dlaczego przezbrajają.
http://www.cnc.info.pl/
Oczywiście twoja opinia była podyktowana doświadczeniem a nie chęcią rozwinięcia wątku o przezbrajaczach hehe ???

zdjecie uzytkownika
STS_1906 - 2015-06-20 16:55:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2015-06-20 09:33:56]:
Widać jak ta firma zeszła na psy, jeden drugiego by w łyżce wody utopił.
Zero szacunku , a poźniej płaczą że ich gnębią że normy za wysokie itp.
Odnośnie przezbrajaczy , żaden z nich nie był od razu przezbrajaczem!
Najpierw byli zwykłymi operatorami, z czasem nabyli umiejętności i stażu więc teraz mają tytuł przebudowywacza :P

PS:Wiedza kosztuje :) (co niektórzy wiedzą o co kaman)
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-20 17:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
Stefan - 2015-06-20 17:06:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tu się mylisz kolego, był gość który dostała angaż przezbrajacza na wejściu.
Ale tego możesz nie wiedzieć, więc ostrożnie bo wielu jeszcze pamięta -:)
PS: Tak jest do dzisiaj hehe
zdjecie uzytkownika
STS_1906 - 2015-06-21 19:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Stefan - 2015-06-20 17:06:05]:
No to jednak nie jestem do końca doinformowany :) pomimo ponad 10 letniego stażu Brembola .
Czyli stara gwardia jeszcze istnieje,miło to słyszeć.
zdjecie uzytkownika
irek - 2015-06-26 02:16:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
STS_1906 to nic tylko pogratulować tak długiego stażu w Brembo, naprawdę powinszować. Ja z kolei zastanawiam się od czego zacząć, wymyśliłem sobie staż, akurat Brembo szuka http://www.infopraca.pl/praca/staz-w-brembo/dabrowa-gornicza/11646492 tylko pytanie, czy aby nie jest tak, że trudno się dostać, bo to jednak znana i powazana marka.
zdjecie uzytkownika
tyfus - 2015-06-28 08:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest ta sama firma, poczytaj sobie ........
http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,42630
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-06 18:08:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
Stefan - 2015-07-06 18:09:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
STS_1906 jestem tak samo jak Ty już dawno po odbiorze zegarka, lecz w przeciwieństwie do ciebie, nie widzę sensu opisywania całej "chorej" sytuacji na WPT, a tylko dla tego że pod płaszczykiem anonimowości, ludzi często ponosi fantazja.
Aczkolwiek po przeczytaniu twoich postów, twierdzę że są bardzo trafne i prawdziwe, więc jeśli kwestie moralne nie są dla ciebie przeszkodą, to dalej "nawracaj młodych", ja ograniczę się do "dementowania plotek" hehe, tak jak w przypadku "krzycha" o niku "Ja".
Myślę że osobom którym zależy na dobrym wizerunku firmy, powinny poczytać te wpisy, i wyciągnąć wnioski, przecież takie opinie pracowników o pracodawcy świadczą o braku poszanowania, dla ludzi tam pracujących - dlatego tyle negatywnych wpisów.
PRACOWNICY DBAJĄCY O DOBRE IMIĘ brembo, ZAPRASZAM DO CZYTANIA CO WASI PRACOWNICY Z 10_LETNIM STAŻEM SĄDZĄ O TEJ FIRMIE.
FIRMA Z TRADYCJAMI -:)
zdjecie uzytkownika
Korop - 2015-07-29 03:12:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka, że ten co chce to pracuje, a ten co nie chce to narzeka i wymysla jakieś kolejne rozwiązania. Ludzie - warto zadbać o swoją przyszłóść, jezeli nie widzicie jej w brembo. to po co się dalej meczyć. Zluzujcie - bynajmniej ci, którzy nie chcą tu pracować i sugeruję rozpoczęcie poszukiwań takiego pracodawcyktory pokocha kazdego.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Brembo Poland

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Brembo Poland?
Zadaj pytanie
alert