Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BREMBO

Pracowałeś w firmie BREMBO i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kolo - 2013-11-10 05:00:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w Brembo ciężko , atmosfera masakra , pracownicy stopnia operator traktowani są jak (usunięte przez administratora) byle więcej , zero szacunku dla ludzi którzy robią na tych u górze , żeby się o coś doprosić nie ma szans albo nie ma albo cisza .
Ty zwykły szaraku masz zap.... nie ma chwili na siedzenie pracować pracować sztuki się liczą !!!!!

nie polecam
zdjecie uzytkownika
poprawa :d - 2013-11-13 20:41:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracowałem w brembo magaldi hws pogrzebacz na każdym stanowisku robiłem i nie narzekałem kasa marna 4 brygady ale ludzie spoko. jak ktoś wytrzymał pierwszy miesiąc to potem tylko z górki, rozumiem narzekania ale to narzekaja ci co z fizyczna pracą maja tyle wspólnego co hanys z człowiekiem i jak poradziłes sobie w brembo to wszedzie dasz sobie rade .
zdjecie uzytkownika
seweryn - 2013-11-16 17:42:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [poprawa :d - 2013-11-13 20:41:10]:
Zgadzam się z kolegą,najgorsze początki,potem jakoś leci.
zdjecie uzytkownika
seweryn - 2013-11-16 17:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kokos - 2013-11-04 08:44:51]:
Znam kolegów,którzy mieli przerwę w pracy,i wrócili,faktem jest,że nie wiem czy byli przyjmowani bezpośrednio,czy przez agencje.
zdjecie uzytkownika
agenci - 2013-12-05 17:42:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywista sprawa "agenci" z firm jak co roku bez talonów na święta - szkoda mi was
zdjecie uzytkownika
agenci - 2013-12-05 17:42:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywista sprawa "agenci" z firm jak co roku bez talonów na święta - szkoda mi was
zdjecie uzytkownika
anty agent - 2013-12-09 08:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie i to ma być równotraktowanie pracowników,brak bonów,mniejsza wypłata i zero praw,czy ktoś w końcu zrobi porządek (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
anty szmaty - 2013-12-09 23:30:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie dajcie sobie spokoj za 1700 brutto to jest jakis obłęd!!!! Kolejna firma która wykorzystuje tania sile robacza,na biednych ludziach sie dorabia bogactwa - masakra (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
agent - 2013-12-13 23:46:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agenci - 2013-12-05 17:42:36]:
Dokładnie,nie mamy bonów,cholera wie dlaczego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie mniej niż inni,to akurat jest niesprawiedliwe.
zdjecie uzytkownika
leee - 2013-12-14 00:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agent - 2013-12-13 23:46:56]:
nie raz więcej niż brembowcy, niestety. [usunięte przez moderatora] na ich trp, bony i premie...
zdjecie uzytkownika
leee - 2013-12-14 00:29:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kokos - 2013-11-04 08:44:51]:
jak sie sam zwolniłes to zapomnij (chybą, że ktoś ci się 'pomoże' ponownie załapać). Znam osoby które wróciły po przerwie ale to brembo nie przedłużyło im wcześniej uwowy.
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2013-12-17 21:16:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ - 2013-10-06 22:16:40]:
witam, jestem ciekaw jak wygląda praca w utrzymaniu ruchu atmosfera kierownictwo itd.
zdjecie uzytkownika
bombel - 2013-12-17 21:21:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam, dojeżdża ktoś z was z Częstochowy lub Siewierza chodzi mi o przewóz jak jeżdzi itd.
zdjecie uzytkownika
seweryn - 2013-12-27 18:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bombel - 2013-12-17 21:21:06]:
Jest przewóz z Częstochowy,bus.
zdjecie uzytkownika
anka - 2014-01-14 20:02:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej,czy pracują tutaj kobiety ,są przyjęcia i jak to wygląda ,bardzo proszę o odpowiedz byłabym bardzo wdzięczna pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
józek - 2014-01-24 20:14:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tragedia
zdjecie uzytkownika
seweryn - 2014-01-29 20:39:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anka - 2014-01-14 20:02:50]:
Nie wiem jak jest na odlewni,ale na tarczach kobiety w biurach i jako panie sprzątaczki,chyba tylko w takim charakterze.
zdjecie uzytkownika
STS1906 - 2014-02-16 14:20:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w tym syfie od samego początku (w cz-wie też pracowałem)
Gdyby nie to że mam fajnych ludzi na zmianie (kierownika też) to chyba bym prace zmienił już dawno bo co do kasy to szału nima.
Większość operatorów to tzw, młodzi którzy (usunięte przez administratora) za śmieszne pieniądze,
I jest mała grupa tzw, Starych co mają w miare normalne zarobki a mają robote lepszą , przesbrajacze ,KJ, UR,itp
zdjecie uzytkownika
Derektor - 2014-02-25 11:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hopy, co ja Wom tu bynda godoł. Nic a nic się nie znacie, Brembo to prestiżowa marka, znana na całym świecie. Praca u nas to zaszczyt. Jesteśmy firmą z zachodnim kapitałem, z częściowo zachodnim zarządem, z zachodnim stylem zarządzania, a zwykli prości pracownicy, którzy przez lata wychowywali się wśród polskich pracodawców tego nie doceniają. A wynagrodzenia? Po pierwsze wcale nie są niskie, 1700zł brutto to porządne pieniądze, nie ma się co oszukiwać. (usunięte przez administratora)
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-18
Żródło: infopraca.pl
Dąbrowa Górnicza
(śląskie)
Obowiązki: - wsparcie Działu Jakości w zakresie kontroli detali - pomoc w przygotowywaniu wysyłek specjalnych, nadzorowanych przez dział jakości - inne obowiązki zlecone przez kierownika w ramach odbywanego stażu
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-03-04 07:47:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem ciekaw jaka wygląda praca na odlewni w Dąbrowie Górniczej utrzymanie ruchu jakie warunki pracy atmosfera specyfika pracy
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-03-04 13:17:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Derektor - 2014-02-25 11:35:52]:
1700zł to nawet na sól nie wystarczy
zdjecie uzytkownika
obywatel - 2014-03-21 11:27:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesteś pracownikiem który przychodząc na firmę jest od razu skazany na wyzysk.Oni wiedzą o tym że masa ludzi odchodzi po paru miesiącach bo warunki pracy i płacy są za niskie w stosunku do ciężkiej pracy.System jest prosty gdy jest nabór przez agencje pracy obiecują prace w super zagranicznej firmie która mocno rozwija się w naszym kraju i potrzebują ludzi którzy są ambitni i chcą dużo zarabiać.Ty się na to łapiesz.Gdy zaczynasz prace to już jesteś w pułapce bo na pewno będziesz chciał dorobić do wypłaty a kto wie może zostaniesz na dłużej bo człowiek ma taki charakter ze się przyzwyczaja.I na tym oparty jest cały system zaganiania ludzi (usunięte przez administratora)Będziesz zarabiał pieniądze dla twoje firmy i dla pośrednika pracy.
zdjecie uzytkownika
rdksc - 2014-04-02 15:48:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej
Właśnie dostałem ofertę pracy do Brembo w Dąbrowie Górniczej jako operator wózka widłowego
wynagrodzenie 10,6/h brutto + 350zł za czterobrygadówkę
Jak wygląda tam praca na widlaku ?
zdjecie uzytkownika
Były brembowiec - 2014-04-04 11:10:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wsiadasz na wózek i jeździsz he he
zdjecie uzytkownika
STS_1906 - 2014-04-04 21:46:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do pracy na magazynie to tam króluje Radzio -pedzio zwany Ułan
Zależy czym będziesz jeździł i gdzie na poczatek i tak trafisz na wiórki czyli czarna robota.Ale tak każdy młody zaczyna.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
57 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BREMBO
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x