Dr. Schumacher Sp. z o.o.

Lubań

Opinie o Dr. Schumacher Sp. z o.o.

Ja 2016-09-30 00:29:28
Dokladnie
BEDUIN:) 2016-10-12 20:23:03
DLA TYCH CO CHCĄ SIĘ PRZYJĄĆ W SCHUMACHER
1 - premia uznaniowa miała być dawana w całości i od niej zabierano za przewinienia podczas pracy, teraz jak to się wyraziła pani kierownik produkcji premie można jedynie DOSTAĆ cała lub w części i tyko DOSTAĆ bo premii teraz się nie zabiera to od brygadzistek zależy ile od nich dostaniesz tej premii maja do dyspozycji 200 zł na pracownika i to one decydują czy w tym miesiącu zapracowałeś na 200 zł czy na 50zł.tak właśnie odwraca się kota ogonem jakby ktoś chciał się nauczyć jak z ludzi robić idiotów to lekcje proszę brać u naszej pani kierownik. może ona nie pamięta co mówiła jak wchodziły premie ale za to pracownicy pamiętają. a i jak idzie się na urlop też zabierają premie i to chyba całą no przecież przez dwa tygodnie przed urlopem siedziało się i w d.... grzebało a nie pracowało.
2- premie frekwencyjną traci się zawsze czy to urlop(planowany też), chorobowe, nie planowane sytuacje jedynym odstępstwem jest sytuacja gdy to firma wysyła wszystkich na urlop płatny czy bezpłatny wtedy nie zabierają.
3- zarobki; pakowaczka od najniższej krajowej do 2000 brutto (plus 200 premii jak zasłuży się i 100 frekwencji) maszynowe bodajże 2000 do 2400 ( rzadko kiedy ta górna granica). operatorzy szybko dostają podwyżki co umowa podwyżka na początku najniższa po 3 mies. podwyżka i tak do umowy na stałe .potem są awanse na operatora potem starszego za każdym razem podwyżka od 100 do 300 zł po tym tylko można awansować na mechanika zarobki mechaników od 3000 tys. brutto do......tego nawet oni sami chyba nie wiedzą:)
JEŚLI CHCESZ PRACOWAĆ W NASZEJ FIRMIE MUSISZ BYC GŁUCHYM I ŚLEPYM NA INNYCH BO PLOTY I ZDANIE INNYCH PRACOWNIKÓW NIE MOTYWUJA DO PRACY POZA TYM TEŻ MUSUSZ MIEC TWARDA DUPE I CHĘCI DO PRACY LEKKO NIE JEST.
8
BEDUIN:) 2016-10-12 20:33:35
a i 4- weekendy chcesz pracujesz nie chcesz nie pracujesz na weekend pracuje się dla innej firmy CHROMEX umowa na zlecenie. stawka około 23 zł brutto za godz. ostatnio można robić 12 godz. wtedy pracujemy dla schumachera według zasad ustalonych prawem pracy czyli nie płaca za 4 pełne godz nadgodzin tylko za 3,5 godz .
1
Minga 2016-10-12 22:27:54
Ha ha dobra atmosfera i tu się mylisz pracować można wszędzie ważne żeby atmosfera była dobra żeby się z ludźmi dogadać a ns mokrej tak się nie da jakby mogła jedna drugiej to by nóż w plecy wbila taka jest atmosfera wiem bo tam pracuje a i coraz więcej kapusi jest i tych lizodupców.
2
Lalunia 2016-10-12 22:35:04
O to coś nowego było jakies zebranie ze taka zmiana jest?Zawsze było 300 zł premi plus frakwencyjna.To fakt ze za nasz wypracowany urlop nie powinni nam premi zabierać. Z jednej strony dobrze ze od brygadzistki zależna jest premia bo ona wie jak kto pracuje są niektórzy co się nie wyrabiają i trzeba im pomagać a oni wtedy jeszcze bardziej zwalniają tempo i to jest sprawiedliwe.I to prawda że operatorzy zawsze częściej podwyżki mają a co pakowaczki to gorsze są więcej zapiernicz aja niż taki operator a o mechanikach to już nie wspomnę tez podwyżki cały czas mają a czasem nic nie robią zwłaszcza jeden mechanik poszukiwany
4
Ja 2016-10-13 00:08:20
Jak Cie brygadzistka nie lubi to Ci g...da hahahha
3
zionek 2016-10-13 12:13:38
Sa tam 50 % 100% za sobote? Płaca dodatki za nocki? Interesujemnie mnie pakowanie jak placa?

Niewiece czy bedzie bus zakladowy do lwowka?
Hendryk 2016-10-13 22:21:07
w naszej firmie to dobrze jest bo nawet stary kierownik wrócił.
3
;-) 2016-10-14 21:54:50
Ciekawe czy kredyt zwrócił....
4
Hendryk 2016-10-15 22:23:16
A dla Ciebie to ważne kim jesteś dla niemców ??? Bo dla mnie nie , jestem jednym z bezimiennych roboli ,i obojętnie czy pracuje u niemca czy polaka ,jestem tylko narzędziem do zarabiania kasy wiem to ... próbuje utrzymac rodzinę i bywa że pożyczam pieniądze , ale zawsze oddaję to kwestia honoru ....
tyle chciałem napisac
A jeśli chodzi o kierowników ...to bawi mnie to jak widzę różnych marcinków którzy próbują przypodobac się swoim PANOM fuj .... i to wszystko w imię "kariery "
4
Motylek 2016-10-15 22:49:27
No fakt dużo jest takich Marcinkow co jakby mogli to by w tyłek weszli swoim panom ale cóż takie jest życie każdy sobie radzi jak może żeby jemu było dobrze śmieszne ale prawdziwe i nie popieram tego
5
Hendryk 2016-10-15 23:01:58
czyli można powiedziec BMW -bierny mierny ale wierny ....
2
marzenie 2016-10-16 11:28:12
Wiecie czy wypłata jest na czas? Wiedzą, że trzeba dbać o niezłe zatrudnienie, bo jak umowa est w pełni respektowana, to od razu stosunki między pracownikami odpowiadają każdemu. Dziękuję za odpowiedź
BEDUIN:) 2016-10-25 19:59:10
300 zł brutto premii a 200 zł netto plus 100 zł netto frekwencji
BEDUIN:) 2016-10-25 20:24:30
jak byś sam miał takie stanowisko raczej byś się starał wykonywać swoje obowiązki najlepiej jak możesz i raczej nie patrzył byś na innych czy to im się podoba czy nie bo ten ktoś rodziny za ciebie nie utrzyma. każdy ma swoje obowiązki a ze komuś się nie podoba ze jest osoba która te obowiązki musi wykonywać to nie znaczy ze trzeba ta osobę krytykować za wykonywanie swojej pracy za która dostaje wynagrodzenie. każdy na swoim stanowisku wypełnia swoje obowiązki pakowacze -pilnują i pouczają nowych, taki ich obowiązek i tez nie rzadko nie są lubiani przez nowych bo starzy się wymądrzają .maszynowe nie patrzą na pakowanie nie mogą zatrzymywać maszyny bo ma nad sobą kogoś kto wiecznie patrzy i też na nich się psy wieszane z tego powodu, brygadzistki się wiecznie czepiają bo taki ich zasrany obowiązek pilnować ludzi i produkcji bo od tego są brygadziści, kierownicy chodzą i czepiają się wszystkich i wszystkiego bo oni są ze wszystkiego rozliczani z każdej minuty i sztuki.
na każdym ze stanowisk jest normalna osoba na która jest wywierana presja mniejsza czy większa a stres umie ludzi zmienić. a w takim dużym zakładzie co by się nie robiło nikomu się nie dogodzi zawsze znajda się marudy którym zawsze cos się nie spodoba nawet to ze psy szczekają.
2
pracownik 2016-10-26 19:05:51
jezeli tak wszystko wiesz , to moze powiesz nam kto kazał ludziom obciąć setki , bo bardzo sie tu udzielasz
Inek 2016-10-26 19:23:46
??? Jaśniej. Jak obciąć setki???
Mila 2016-10-26 19:59:53
No właśnie to jak taki mądry jesteś to odpowiedź na to pytanie dlaczego nie dają nam więcej za setki ktoś gada głupoty ze kierównik chromexsu się nie zgadza he he dobre a co ma piernik do wiatraka
Bunia 2016-10-27 03:03:31
Najbardziej w tej firmie podoba mi sie to,jak młode sikorki zaczynają pierwszą warstwę na palecie. Ludzie,szukajcie pozytywów! :)
7
Ja 2016-10-29 00:41:02
Stare nie lepsze,kazdy musi sie nauczyc i nie ma co krytykowac.Nikt sie nie urodzil z wiedza jak ukladac palete w Schumacherze.Ty napewno perfekcyjnie pierwszy raz ukladalas.Pozdrawiam wszechwiedzących.
2
Bruce Lee 2016-10-29 02:16:10
A koledzy pytają,ba! ludzie pytają czy ciotka Marysia to normalna osoba??
5
BOLO YANG 2016-10-31 21:39:21
Beduin:) wie... ,nadaje na tych samych falach co kierownictwo ....
7
Ling 2016-11-05 12:06:21
No chyba wie bo jest pewnie pieskiem swego pana jak można być tak załamanym tu udawać ze jest się fer a z drugiej strony lizać tyłek tam gdzie są korzyści masakra co się stało z tymi ludźmi kiedyś tego nie było ludzie sobie spokojnie pracowali a teraz wszystko pod presją jest jeden drugiego jak by mógł to by w łyżce wody utopił
2
BEDUIN:) 2016-11-05 20:29:53
Beduin wie bo umie zrozumieć ludzi i patrzy z różnych perspektyw a nie tyko, tak jak widzę większość tu, z tej z której jemu wygodnie. trzeba patrzeć w większych perspektywach niż tylko własne cztery litery.
najlepiej aby wszystkich zgnoić bo wszyscy be.. a ty biedny robaczek taki nie winny wszyscy ci pod górkę robią jak się nie podoba droga wolna może gdzieś wezmą i przytula do cyca żeby robaczkowi było dobrze.
życie to nie pieprzona bajka że masz to co sobie wymarzysz ,a twoi pracodawcy będą robić tak jak sobie zażyczy jaśnie pan . a jak nie zamierzasz się zwolnic to siedź cicho i ciesz się że ją masz bo wielu mimo że chcą to nie mogą zaznać takiego luksusu jakim jest co miesiąc mieć choćby tą najniższą krajową na kącie.
A i jeszcze mieć szacunek dla innych ludzi jak się odwrócą plecami do ciebie nie nazywa się lizaniem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak to ujął Ling tylko SZACUNEK dla człowieka i jego pracy.
1
Jajo 2016-11-05 23:54:44
No rzeczywiście szacunek do ludzi jest ciekawe gdzie płaca tez nie najlepsza a robimy dużo niestety to pewnie Beduin przytula niezla kasę ze tak mowi bo ludzie napewno nie są zadowoleni zwłaszcza z setek co myślą że jak Ukraińców przyjęli to będzie dobrze oni też narzekają ze nie maja co do domu wysłać
2
BEDUIN:) 2016-11-06 18:53:25
jeśli chodzi o szacunek to mowie o sobie a nie o innych w tym zakładzie którzy potrafią obrobić człowiekowi tyłek zanim ten się obróci i odejdzie. Robię na produkcji na różnych maszynach i każdy ma o kimś zdanie i wcale go nie zatrzymuje dla siebie a zwłaszcza jak nie ma o kimś dobrego zdania.
Już pisałem jak się nie podoba płaca i za ciężko to droga wolno po co się męczyć pewnie gdzie indziej lepiej i o dziwo nie przytulam ,,niezłej kaski" jak myślisz ,po prostu nie narzekam na cały świat tylko cieszę się z tego co mam: zdrowie ,zdrowe dzieci ,prace (ciężka bo ciężka ale nigdzie nie płacą za siedzenie i pachnienie jak to by wielu w tej firmie chciało a to że się zmęczę w pracy to raczej nic strasznego raczej normalnego nie spotkałem jeszcze nikogo kto z pracy by wrócił nie zmęczony) i wypłatę na czas. Pracowałem już w kilku miejscach i w żadnej nie było miodu albo wypłata grubo po terminie i to nie cała lub wcale często po dwanaście a nawet szesnaście godz. i mówię że praca tu jest lepsza robisz swoje 8 godz. i do domu a że się czepiają to mało ważne ja wiem kiedy zasługuje na opierdziel od przełożonego skoro zawiniłem to czemu miał bym za to kogoś innego obwiniać że mi się zebrało a jak nie zasłużyłem to to olewam bo w życiu są większe tragedie niż ochrzan albo humory innych.
i radze wszystkim takie podejście bo inaczej na starość będziecie jak te dewoty pod kościołem które do usranej śmierci na wszystkich i na wszystko narzekają a z których wielu pewnie z was się nie raz nabijało a z tych komentarzy na tym forum wywnioskować można ze wielu z was jest nie daleko tych moherowych"optymistek".
1
Mama 2016-11-07 00:02:51
No fakt pewne rzeczy trzeba olewac zwłaszcza jak ktoś cię opiernicza bo szkoda stresów i nerwów na takie sprawy ale najbardziej wkurza mnie to nie praca bo pracować trzeba wszędzie tylko ludzie znam parę osób które może by i dalej pracowało gdyby nie inni ludzie bo co niektórzy potrafią tak dopiec człowiekowi ze mu w pięty pójdzie a nie każdy jest odporny psychicznie na takie traktowanie a jak już się kogoś uczepia to j7z masakra moze tego nie doświadczyłes jeszcze bi uwierz mi ze do każdego człowieka nie mają szacunku tylko do wybrańców ja juz tu pracuje parę lat to wiem kiedyś tego nie było
3
BEDUIN:) 2016-11-07 11:41:26
ja rozumiem ze psychicznie tu też trzeba być twardym ale skończyło się już za przeproszeniem sranie po krzakach i NA takie osoby co "gnębią'' tez jest sposób jak nie samemu to są ludzie do których można zgłosić najlepiej pisemnie bo wtedy takiego czegoś nie mogą zbagatelizować tylko na taka skargę odpowiedzieć musza pisemnie. I człowiek wie ze chociaż w minimalnym stopniu cos w tym kierunku poczynili a nie wpuścili jednym uchem a wypuścili drugim jak to bywa z ustnymi skargami.
tylko trzeba chcieć a nie kulić uszy po sobie i dalej znosić takie traktowanie ja miałem jus=ż taka sytuacje ale grzecznie i stanowczo powiedziałem ze ja nie życzę sobie takiego tonu i zachowania wobec mnie bo nie jestem tej osoby kolegą i wystarczyło teraz jak cos to grzecznie się odnosi i dziwo się nie mści jak by to nie którzy myśleli a nawet jakby się mściła to nie zawahał bym się zgłosić lobbingu bo niektórym w tej firmie naprawdę nie daleko da takiego zachowania. po prostu trzeba dać wyraźny sygnał takiej osobie a jak nie podziała zawsze można zrobić jak wyżej wymieniłem bo jeśli oni się nad tobą nie litują to czemu ty masz się z nimi szczypać bo co wywalą cię? za co? ze bronisz swoje prawa obywatelskie do szacunku dla twojej osoby to raczej nie jest powód do zwolnienia a bezzasadnie zwolnic nie mogą a jak się tak stanie w ostateczności zostają sad i co przedstawia? jakie dowody? słowo przeciwko słowu ?no chyba ze sobie naskrobałeś z pisemnymi naganami w papierach ale mało takich osób jest a za reklamacje już jest się raz karanym jeśli się taka zdarzy a za jedno przewinienie nie można być dwukrotnie karanym albo finansowo z wpisem do akt albo od razu zwolnienie.
teraz ludzie powinni się stawiać i walczyć o swoje bo w firma jest w takiej sytuacji ze nie może sobie pozwolić na utratę pracowników i teraz starają się nie usilnie ale starają żeby ludzie chcieli zostawać a nie odchodzić tym bardziej ze Ukraińcom tez nie za bardzo się tu podoba bo jak to każdy na zarobku za granią chcą zarabiać tyle ile chcą a nie tyle ile proponuje pracodawca ich rodzina w Polsce nie trzyma na jednym miejscu, jak nie tu znajda prace na drugim końcu polski z większym wynagrodzeniem i nic ich tu nie zatrzyma niech tylko nadarzy się okazja.
2
BEDUIN:) 2016-11-07 12:03:27
nie dadzą więcej w chromeksie bo musza ciąć koszty same podwyżki w firmie to dodatkowy koszt milionów miesięcznie a wcale, jak łatwo zobaczyć nie były wysokie, a co dopiero podnieść stawkę w Chromeksie jeszcze co wiązało by się też z nie małymi kosztami dodatkowymi co miesiąc. A ze na weekend pracuje się dla chromeksu na podstawie umowy na zlecenie odnawialnej co roku i na godzinowa stawkę wiec jako odrębna firma nie musza nam dawać podwyżek i tym właśnie może się zasłaniać zarząd. Zawsze można rozwiązać umowę z chromeksem i nie przychodzić na weekend ale chyba lepsze to co dają niż nic. prawdą jest to że wielu mimo tego samego stanowiska maja różne stawki godzinowe ale taki jest ten brutalny świat.
puki sytuacja firmy się nie poprawi nie ma co myśleć o podwyżkach w chromeksie. ni chyba ze się wszyscy zbiorą i przestana jakiś czas chodzić na weekendy na wszystkich zmianach to może się pochyla nad problemem. Może coś da bo było im już nie po nosie to że ludzie na nocna zmianę nie zapisują się .
ale biorac zgranie ludzi w naszej firmie to i to nie wypali zawsze ktoś się wyłamie.
2
BEDUIN:) 2016-11-07 12:07:00
przepraszam mobbingu literówka
Milka 2016-11-08 14:17:06
No właśnie ludzie by musieli się zgrać żeby na jakiś czas wekendów nie robić może by to im dało do myślenia a pracować w sobotę na nocke to już ciężko jest tym bardziej ze są potem ranki zamiast 2 zmiana i niewiem kto to wymyślił
Kiedyś na początku powstawania firmy robiło się na okraglo i nawet 7 nocka była w niedziele i w poniedziałek na 2 zmiane się szlo ale atmosfera była inna i całkiem inaczej się podchodzilo do pracy Ci co pracowali od początku to wiedza jakie były fajne czasy przedewszystkim był szasunek do drugiego człowieka .
3
Pracownik 2016-11-08 20:29:22
Jak czytam wasze wypociny dotyczące chromexu to nic tylko ręce opadają, nikt z was się nie pofatygował żeby dziadka google zapytać o wynagrodzenie w weekend. Sobota 50% niedziela 100% nocka sobota 100% . A premia frekwencyjna była kiedyś raz w roku 1000 zł jeśli nie miałeś żadnego l4 przez rok a teraz jest 140 brutto za miesiąc jeśli cały pracujesz. Zarobki też nie są złe i premia 300 zł jest teraz od pierwszego miesiąca a dostaje ją 95% ludzi i taka jest prawda . Łatwo policzyć - operator 1950 zł 140 zł frekwencja i 300 daje 2390 zł na start . Na zabieraną premię narzekają najbardziej ci co nawet rąk nie potrafią umyć przed śniadaniem i wychodzą na przerwę 10 minut wcześniej . Rekrutacje odbywają się we wtorki i czwartki o 10:30 pozdrawiam .
Pracownik 2016-11-08 21:01:15
Co do kierownika "Marcinka" to on z tego co widzę też nie ma łatwo, siedzi w pracy od rana do wieczora . Ktoś wcześniej napisał że operatorzy i mechanicy dostają co chwilę podwyżki, to kto im je daje jak nie on ? Z tego co słyszałem od mechaników to nikt nie chciał tego stanowiska a wszyscy mieli możliwość .
3
nikt 2016-11-09 10:37:35
ten dupolizus to moze siedziec tam 24h,jak lubi
12
kolezanka 2016-11-09 17:11:18
A ktoś mu każe tyle siedzieć tylko o którym kierownik mowicie bo jest ich dwóch na mokrej i na suchej .Ale chociaż dobrze ze nie przychodza na setki bo to juz była przesada i skróciło im się to trochę
4
Jimi 2016-11-13 19:22:40
Kierownika to ty?
1
maria 2016-11-15 10:08:05
jak stać płacić do chromexu dodatkowe pieniądze za obsługę i to nie małe to stać na podwyżki
zakład chwali się że ma setki milionów zysku rocznie a nie chce się podzielić z załogą -walczyć o swoje jest na to czas......
5
mr 2016-11-17 19:05:22
Nie zawsze taki był , na Wykrotach pracowałam na f -35 i pamiętam jak chodzili we trójkę spac do magazynku na nockach .Wszystkie to widziałyśmy ,leonardo robił same buble ,nie mogłyśmy się wygrzebac a trzech 'kolegów' ucinało sobie drzemkę . Nikt nie chciał się narazac i budzic ich .. brak mi słów .A teraz taki "święty " kierownik sprawdza z zegarkiem czy czasami ktoś nie wychodzi na przerwę 3 minuty przed czasem. Dobrze go ludzie nazywają ...
11
Knoppers 2016-11-18 03:02:11
Na wyższe stanowiska to potrzeba ludzi z jajami i zrównoważonym podejściem,a nie jakieś same taborety...
7
PS 2016-11-18 07:50:29
i to prawda cała prawda idzie od góry zarządowi nie zależy na pracownikach
premia zabierana jest wg uznania bryg i kier prym w tym wiedzie n-w
za frekwencje zabierane nawet jak się idzie na urlop tylko dlaczego nie zabierają tej premii lab,bryg,prac biurowym łatwo to wyjaśnić w finansach lub kadrach
ludzie zamiast przychodzić do pracy zadowoleni są coraz bardziej sfrustrowani nikt tu nie pracuje dla idei tylko dla godziwej pensji trudno to zrozumieć zarządowi bez tych malutkich na dole oni nie istnieją
życzę powodzenia nawet już U,,,,y narzekają na warunki
3
marcin 29 2016-11-22 14:54:53
witam dzis dostalem maila od Dr Schumacher ( lubań) chem sie tam zatrudnic do pracy na pakowacza
Mogł by mi ktos powiedziec jakie tam są zarobki i jak jest płatne za wkendy powiedzy same soboty ... i czy sie opłaca iść tam do pracy ?
we czwratek mam sie zgosic do nich na rozmowe, wiec prosil bym o jakaś szybka odpowiedz :)
Pozdrawiam
1
Anonim 2016-11-23 16:49:19
WItam. Pracowałem na Wykrotach jako Pakowacz.Jutro idę do siedziby o rozmowę o pracę jako operator maszyn albo magazynier.Powiedzcie mi czy coś się zmieniło od tamtego momentu? Pracowałem na 35 przez 4 miesiace. Atmosfera denna więc jakby ktoś mógł napisać jak teraz wygląda sytuacja bede wdzieczny
1
pracownik 2016-11-23 19:06:48
Nic się nie zmieniło teraz jest jeszcze gorzej ,jeden drugiego w łyżce wody by utopił
3
gekon 2016-11-26 08:23:19
Zrobi ktos w końcu porządek z naszymi sąsiadami zza wschodniej granicy kraju? Panoszą się jakby byli u siebie, dużo ludzi ma ich juz dość, poza tym to juz nawet nie kryją swoich poglądów politycznych mówiąc o zbrodniarzu banderze jako o wielkim wodzu. A to co wyprawiają na Lubaniu po godzinach pracy jest szczytem wszystkiego.
4
Puma 2016-11-28 18:45:04
Gdybym był gekonem,tez by mnie wszystko dookoła frustrowało...:(
gekon 2016-11-29 11:45:24
Wolę być gekonem niż fordem.
2
Jo 2016-11-29 18:14:44
Wygrałeś
hopkins 2016-12-08 03:16:28
Ludzie niech sie naucza ze pracują tam nie na akord, lecz na godziny i to w dodatku za marne psie pieniadze, a tfu! A stare pseudo wyjadaczki niech się lepiej uciszą bo strasznie gwiazdorzą.hopki
3
lolo 2016-12-09 19:55:14
Czemu mierzysz wszystkich jedna miarą może na mokrej stare wyjadaczki gwiazdorza bo na suchej tez jest dużo starych pracownic i jakoś nie gwiazdorzymy weźcie się opamietajcie bardziej te co pracują dwa trzy lata cwaniakuja i gnebia nowych kto jest wolny w pracy to już życia w firmie niema a myślicie czemu tak się ludzie zwalniają zwłaszcza przez atmosferę bo tego się wytrzymać nie da
lolo 2016-12-09 19:55:56
Czemu mierzysz wszystkich jedna miarą może na mokrej stare wyjadaczki gwiazdorza bo na suchej tez jest dużo starych pracownic i jakoś nie gwiazdorzymy weźcie się opamietajcie bardziej te co pracują dwa trzy lata cwaniakuja i gnebia nowych kto jest wolny w pracy to już życia w firmie niema a myślicie czemu tak się ludzie zwalniają zwłaszcza przez atmosferę bo tego się wytrzymać nie da
Zostaw swoją opinię o Dr. Schumacher Sp. z o.o. - Lubań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dr. Schumacher Sp. z o.o.