Dr. Schumacher Sp. z o.o.

Lubań

Opinie o Dr. Schumacher Sp. z o.o.

Operator. 2017-03-11 09:21
Jak Ci tak bardzo źle to wynos się na inną zmianę.przynajmniej wszyscy na tym skorzystamy.bo jesteś jak ten wrzód na tyłku.nikt cię nie nauczył , że niestandardowe się we własne gniazdo.
Mimi 2017-03-11 12:15
No a co Ty tak bronisz brygadzistki nie są one tak doskonałe jak Ci się wydaje oczywiście nie mierze wszystkich jedna miarę no niestety ale wtedy akurat prac dodatkowych nie było żeby coś robić bo byłem w pracy a o brygadzistkach to prawda że gdy są potrzebne to ich niema kawkę piją i w nosie wszystko mają a tak to się czepiaja byle pierdoly.Do czego do doszło żeby do toalety nie można było iść bo maszynowa ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jeszcze trochę i będziemy pampersy produkować i nosić.
2
były pracownik (i dzięki Bogu.) 2017-03-11 21:32
Oj ludziska , ludziska, co wy wyprawiacie? Jak czytam co się dzieje, to cieszę się ,że nie ma już z wami do czynienia. Niedługo zaczniecie wzajemnie "podgryzać" sobie gardła. Jesteście odrażający- ohydni , bezczelni a co najgorsze fałszywi. Potraficie tylko obrażać i osądzać innych. Może tak spójrzcie trochę każdy na siebie, czy pracujecie sumiennie. Najłatwiej jest oceniać i krytykować, ale przyjąć odpowiedzialność za swoje lenistwo i błędy to już nie koniecznie potraficie. Może niech każdy przypomni sobie swój zakres obowiązków w pracy i tego przestrzega . Nie jest wam potrzebny brygadzista tylko dawny zarządca który od czasu do czasu przyłożyłby batem, wówczas mielibyście powody do narzekania.
4
Pakowaczka 2017-03-12 07:44
Człowieku weź się lepiej do robotya nie za wymyślanie bzdur. Nie sądzę żebyś sumiennie wykonywał swoje obowiązki skoro masz czas obserwować i kontrolować innych.zrobiles z nas wszystkich glabow i nierobów .Wynos się z naszej zmiany nikt cię tu nie potrzebuje .A zresztą my i tak się domyślamy kim ty jesteś i ty dobrze otym wiesz strach cię zje psychicznie.kwestia czasu i miejsca hehe.pozdrawiamy cała zmiana.
3
Podpier*alacz 2017-03-14 10:53
A co sadzicie o nowym premiowaniu?Matka,ojciec umiera,tragedia w rodzinie a tu bach po premii.Zaplanuj cos tydzien przed jak nie daj Bog ci cos wypadnie...
4
www 2017-03-14 23:34
no patrzcie niby ja zmyślam a nagle wiadomo z której zmiany jestem (przecież nie wspominałem o jaką zm. chodzi czy o które panie)to się równa z tym że każdy wie na jakiej zmianie i które brygadzistki tak robią wiec nie ja jeden wiem o tych ich przerwach i wcale to nie są bzdury bo chcąc czy nie sami je potwierdzacie swoimi kom.
no na pewno wiecie kto ja jestem bo wszyscy wróżkami jesteście.
uważajcie żebyście niewinnego człowieka nie gnębili bo będziecie go mieć na sumieniu bo może nie jestem tym za kogo mnie macie tyko kimś kto już nie pracuje w tej patologi i się zwolnił a teraz się po prostu mszczę?a może jestem kobietą a może nie pakowaczem a paletowym,maszynowa,operatorem?zielonym ludkiem!
otwórzcie w końcu oczy bo oni się nad wami tak nie użalają i nie bronią tak jak wy to robicie bo maja was głęboko w d... patrzą aby im było dobrze.
6
✖_✖ 2017-03-15 16:16
Patola... krzyki wrzaski wulgarne słownictwo rzucanie w siebie materiałem czy tak powinno być ? spokój jest jak brygadziska idzie ;) nie pozdrawiam :x
2
Lalka 2017-03-16 14:38
No jeszcze nic najgorzej jest jak obgaduja innych ludzi za plecami i myślą że nikt się nie dowie tu w zakładzie nic się nie ukryje trzeba uważać z kom się rozmawia są grupy w zakładzie co są zgrani i wszysto zostaje le to bardziej starzy pracownicy a najgorzej jest jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] we własne gniazdo a nie widzą własnego życia że niby takie fajne są a w rzeczywistości prawda wygląda inaczej
4
Nina 2017-03-16 16:14
A i pozdrawiam pewnych ludzi co byli 11 marca w kręgielni w Lubaniu jesteście fajna paczka i tak trzymać takie zgranie to już teraz rzadkość.
1
www 2017-03-16 17:15
czy twoim zdaniem zostanie brygadzista upoważnia do opuszczania miejsca pracy i pozostawiania pracowników bez nadzoru?! WĄTPIĘ ŻEBY MIAŁY TO UJĘTE W UMOWIE O PRACE.
a gdybym chciał to bym poszedł ale nie chce ale za to chcę żeby mój przełożony był wobec mnie uczciwy a one nie są tak postępując.
5
A 2017-03-16 22:58
No pewnie chodzi o panie z produkcji suchej super dziewczyny
2
Jolo 2017-03-21 17:19
Albo pracujecie za grosze albo bierzemy ukraińcow !
3
pracownik 2017-03-22 14:21
Tak Ukraińcy najwięcej narobia jedną już dostała dyscyplinarke bo tak się jej chciało pracować , żenada
2
Jan 2017-03-22 16:28
No to chyba Ukraińców zaczną przyjmować i oni tylko zostają zasłaniają i straszą tymi obcokrajowcami a potem taki ci powie że nienawidzi polski to po co tu przyjechał leżeć czy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo niektórym to się wydaje że przyjechali na wczasy widać jak traktują Polaków mają nas za nic i zakrywa się ukraincami ale nikt nie będzie za nich robil
2
tanczacy z wilkami 2017-03-22 17:18
Nie polecam nikomu tej firmy
4
Ada 2017-03-22 20:18
Masza i niedźwiedź
2
pracownik 2017-03-23 19:30
oferuja prace dla młodych ,a kto im przyjdzie pracowac za najnizsza krajowa.Jak by tak dobrze było to mieli by ludzi do pracy .
3
TAKI TAM 2017-03-29 00:07
my chcemy taka kierowniczkę jaką ma Qs !!!!!!!!!!!!!!!!!
czemu my musimy się męczyć z tym chodzącym blond chaosem ??!!!
WAAAAAAAY !!!!!!!!!!! pytam się WAAAAY???????!!!
11
Nick 2017-03-30 08:34
Hehe, cała firma jest tak zbudowana że rządzi kilku niemców ,na niższy personel kierowniczy potrzebują ludzi całkowicie oddanych (kariera nade wszystko )lub idiotów ,a czasami mieszanki tych obu cech . I tak mamy kierownika magazynu (tego speca od nabijania nadgodzin ) autor totalnego haosu ,później jest nasz spec od ustawiania maszyn na suchej ,100 kilowy babsztyl samozwańcza nadbrygadzistka której wszyscy zdrabniają imię chyba żeby podkreślić jej "wielkość" ,jest jakiś zniewieściały techniczny i bląd geniusz od stopera która przez tyle lat robi tylko jedno potrafi liczyć czas w jakim pakujemy .To prawda mało nam płacicie ale oglądanie tego kabaretu jest bezcenne :-)
8
Anty 2017-03-30 12:31
no to na tle kraju to można się przerazić, masakra... Trzeba szukać nowej pracy, bo po kilku latach mieć niewiele więcej od najniższej, to nie jest zakład z przyszłością
3
Szum 2017-04-07 07:11
Koledzy zza wschodniej granicy od czerwca mogą jeździć do Unii bez wiz - ciekawe skąd teraz weźmie ludzi za te grosze to i oni nie będą pracować................
5
cher 2017-04-07 16:33
Decyzja PE o zniesieniu wiz dla Ukraińców wstrząśnie naszym rynkiem pracy. Jak oceniają eksperci już w czerwcu będą mogli oni wjechać do pierwszych krajów Wspólnoty. - Zacznie się ostra rywalizacja między naszymi legalnymi ofertami pracy, a dużo lepiej płatnymi możliwościami zatrudnienia w strefie UE. Niestety w bezpośrednim starciu na pieniądze jesteśmy tu bez szans @@@@@@@@@@@@
9
Magazynier :) 2017-04-21 17:33
O niewierze firma znowu wzięła Braci (C) na produkcje.tylko czekać aż nerwy puszcza (standardowo przy każdej awarji )ktoś wyląduje w szpitalu albo co innego (wtajemniczeni wiedzą).Miłej pracy życzę z bracmi:).A kierownictwu .Otwarci oczu bo będzie zapuzno a sytuacja się powtarza.
6
T2 2017-04-22 13:16
Sytuacja na rynku pracy w powiecie lubańskim-łączna liczba bezrobotnych w naszym powiecie to 1938 osób.
Stopa bezrobocia w powiecie lwóweckim-17%.
Czy naprawdę niezbędni są nam pracownicy z Ukrainy, czy nie wystarczyłoby np.zapewnić transport do pracy z okolicznych miejscowości.To kosztuje ,ale czy nie lepiej ponieść takie koszty niż płacić pośrednikom zatrudniającym ukraińców.
Najśmieszniejsze były zapewnienia kierownictwa że ukraińcy nie będą zarabiać mniej od nas. Super!!!!!!! pracownica budująca ten zakład od podstaw i pomagająca go odbudować po pożarze, pracująca w nim latami ma się cieszyć z tego że będzie zarabiała tyle samo co nowy nic nie umiejący i nieznający języka pracownik przybywający na pół roku.Tak się tu ceni lojalność i uczciwą pracę. ŻEGNAM
18
Jolo 2017-05-15 21:36
A dlaczego komentarze informujace ze obywatele ukrainscy zarabiaja woecej sa usowane?
6
Dr. Schumacher Sp. z o.o. 2017-05-18 09:24 [pracodawca]
Szanowni Państwo. Nasza firma, jako odpowiedzialny pracodawca, stara się z uwagą obserwować dyskusję dotyczącą warunków zatrudniania, toczącą się także na tym portalu. Z uwagą przyjmujemy pod rozwagę wszelkie pojawiające się głosy, w tym także te krytyczne. Jednak w dyskusji tej z pełną stanowczością dążyć będziemy do usunięcia wpisów, które są niedopuszczalne z uwagi na obraźliwy lub dyskryminujący ton albo są nieprawdziwe lub skrajnie niesprawiedliwe w przyjętych ocenach.
4
Ddddd 2017-05-24 17:27
Kiedyś jedna z głupich brygadzistek powiedziała że one mają przerwe wtedy kiedy nie mają co robić tępe dzidy mało jest roboty dla pracowników by pomogly.i nic się nie zmieniło znowu są nocki i znowu jest kawa!!!!!coraz więcej starych pracowników szuka innej pracy dojdzie do tego że zarząd z ukrainą będzie pakował......
12
Ludzie szukajcie innej pracy 2017-05-24 17:34
W tym zakladzie nic nie wolno szacunku do pracownika zero .nie daj boże nie jestes pupilkiem brygadzistki to już W ogóle przerabane.Panie brygadzistki dalej nic nie robią na nockach popijając kawke dopiero godz przed końcem zmiany raptownie zaczynają coś sciemniac.Nie polecam już tego zakładu i ucznią też odradzam pracy w wakacje,
7
Mlodyv 2017-05-25 22:13
Zgarzam sie z Toba ze nie polecam tego zakladu jest coraz gorzej kierownictwo robi co chce tego nie wolno tamtego nie wolno ludzie maja padac jak muchy bo wiecznie malo i mało
A ostatnio to przyjmuja takich ludzi ze to woła o pomste do nieba .
Uczniowie szukajcie innej pracy bo naprawde nie warto .
My Polacy mamy szanowac obywateli ukrainy ale niektorzy to tez cwaniakuja a pytanie tylko jedno sie nasuwa czy ktos nas szanuje
6
BEDUUUIN 2017-06-05 02:34
A najlepsze jest to że po wpisie www chodziły i mówiły że to nie prawda i że jak dowiedzą się kto ten wpis wrzucił mają ,pozwolenie z góry , zwolnić natychmiast.
No jakoś nikt z tym nie zrobił porządku choć parę kom. Wyżej firma pisze że bierze pod uwagę opinie tu umieszczane .a tu nic.dalej kawka godzinę lub wiecej.wiem nikt nie chce być brygadzista i nie ma kim ich zastąpić (wcale się nie dziwię bo zamiast szkolić to przyniesie zanieś pozamiataj a po miesiącu masz już wszystko umieć a jak nie to ci dadzą koleżanki dobitnie do zrozumienia że się w nie nadajesz ) je chyba kary też obowiazuja skoro widzą że mogą sobie pozwolić to hulaj Tomku w swoim domku.nie ma sensu wogle się udzielać tu czy bezpośrednio bo to jak grochem o ścianę.moze gdyby zrobili anonimową ankietę (tylko stanowisko i dział)czy coś w rodzaju skrzynki zażaleń to by się dowiedzieli co tak naprawdę muszą zmienić i co ludzi demotywuje do pracy w zakładzie.ale najlepiej żeby skrzynka była w szatni tak żeby nikt nie bał się czy wstydził że coś przez niego zostało do niej wrzucone i ewentualnych tego czynu skutków jak np. Kapuś czy donosiciel.
Ludziom zależy na firmie ale są już tak sfrustrowani atmosfera i traktowaniem że odechciewa im się wszystkiego.kiedys przychodziłem do tej pracy z przyjemnością naprawdę były takie chwile ale teraz jak przekraczam próg firmy mam ochotę uciekać.
Przychodzisz pracujesz starasz się nadążać i wszystko kontrolować choć teraz przy tych prędkościach maszyn jest to prawie nie możliwe i automatycznie tylko pakujesz bo inaczej przyjdzie kierowniczka czy btygadzistka i zada głupie pytanie w stylu czemu jesteście zasypani gdy masz np na masz. Nową osobę i jeszcze ja trzeba pilnować.i wychodzisz po 8 godz.zajechany jak głupi osioł i za bramą modlisz się że jak jutro przyjdziesz do pracy żeby nie wyszło że coś przegapiłem i firma przez ciebie ma jakieś straty.w ten sposób ludzie stres przynoszą do domu i tak w kółko no niestety długo tak ludzie nie pociągną i się zwalniają.
8
Sylwia 2017-06-06 20:44
Witam. Ma ktoś wolne miejsce i chciałby Mnie zabierać z Kamiennej ?
1
Loli 2017-06-07 15:47
No to fakt ten stres i ped maszyn wykancza ludzi ns halach pelno palet wekendow brak to po to daliscie podwyzki niewielkie zeby zabrac teraz te wekendy niektorzy ludzie bez wekendow pracowac nie beda i znow zwolnienia
To zamiast tego powinny byc podwyzki na stawce tylko sprawiedliwie bo szlag mnie trafia jak za wszedzie zasuwam i sie wyrabiam a osoba co pracuje tyle lat ma to gdzies i wolna jest i ma wiecej odemnie choc ja dluzej pracuje powinniscie zrobic rozeznanie wśród brygadzistek jak kto pracuje i nie gadka ze mozesx na maszynie sie wykazac bo pakowaczki tez zapiepszaja
2
Berni???? 2017-06-08 18:52
Ja pracując w tej firmie ponad 5 lat miałem tylko jedna podwyżkę w tamtym roku.gdzie dwa razy w ciągu tych lat awansowałem na wyższe odpowiedzialniejsze stanowiska i za każdym razem mówiono mi że dostanę parę groszy więcej i co nawet parę groszy się nie doczekałem przez ten czas gdzie wszyscy myślą że na tym stanowisku zarabiam tysiące a nawet 2 tysięcy na rękę nie dostaje z premiami na 3 zmiany.a teraz mnie szlak trafia jak słyszę w szatni rozmowy nowych co im się umowy pokończyły i nowe dostają z podwyzka.czuje się wtedy jak jakiś robal zgniatany przez ogromny paluch niesprawiedliwosci.i w taki sposób moja motywacja do pracy spada do zera bezwzględnego.a już nie mówię o tych co pracują w tej firmie po 10 a nawet 20 lat nawet nie dostają premii od wysługi lat żeby nie czuli się niepotrzebni jeśli już nie można im podwyższyć wynagrodzenia bo dostają maksymalna jaką można na danym stanowisku mieć.gdyby nie kredyt na dom który mam na karku już by mnie tu nie było bo nie mogę sobie pozwolić na 3 miesiące bezrobocia w których bym szukał pracy.i tak ma większość ludzi w tym zakładzie albo już są wiekowi i nie dostaną nowej pracy. Miodu nie ma ,demotywacja na najwyższym poziomie i firma ma problemy jakie ma.
4
Lila 2017-06-09 17:43
No to fakt ze jak nowi przychodza i jak im sie konczy umowa to dostaja podwyzki a jest taki ktos co w ciagu 8 miesiecy dwa razy dostal podwyzke i to nie mała .
I moim zdaniem czy to pakowaczka czy maszynowa to zadna roznica bo pakowaczka lepiej zasuwa niz maszynowa i tez powinni patrzec na to kto ile pracuje i jak pracuje bo to tez wazne jest bo sa tacy co ogarniaja wszystko szybko a co niektorzy to maja w nosie i jeszcze dostaja pomoc to kpina jakas no ciekawe jaka bedzie gadka po tych podwyzkach
3
szkoda gadać 2017-06-09 18:43
co by nie było czas chyba spieprzać z tej firmy .kierownictwo masakra jedno mądrzejsze od drugiego w tej firmie ludzi ma się za nic a najmądrzejsza jest pani "M"-kierowniczka byle ludzi zajechać .
7
Były robol 2017-06-12 19:06
Ludzie zwalniajcie się!!!! uwierzcie że istnieje jeszcze inne zycie niż te za marne grosze które dostajecie z tego zakładu!!! Ja to zrobiłem i wiem że żyje
6
Zła 2017-07-01 02:02
Ten zakład to jest kpina. . Z dnia na dzień jest coraz gorzej. . Ludzie już psychicznie tutaj nie wytrzymują. . Nikt wam tu nie bd pracował. . Sami sobie róbcie! ! !
6
Zła 2017-07-01 02:06
Zrobmy zebranie w sprawie naszych problemów i tego co tu się do kur. . Wyprawia! To nie może tak być A wszyscy tylko piszą A nikt nic z tym nie robi. W oczy im trzeba to powiedzieć! ! ! Niech wiedzą jaka jest atmosfera!
14
Słodka 2017-07-18 02:36
Ludzie powiem wam tak. Ci którzy to czytają i pracują w tym poje. . m zakładzie wiedzą co tam się dzieje. Ale my już nic z tym nie zrobimy bo taka jest prawda. . Wszyscy nas mają za śmieci Brygadzistki tak samo boją się Pani m. . Pana k. . Robi się coraz gorzej. I tylko pozostaje nam zmiana pracy lub jeśli ktoś lubi i woli się męczyć w tym zakładzie to proszę bardzo. Tylko nie liczcie że bd lepiej i nagle coś się zmieni. . Tylko i widocznie utrzymają się tutaj osoby które bardzo umiejętnie podpier. . .ą i nie muszą martwić się o jutrzejszy dzień. Czy może w tym miesiącu bd ta premia czy może jej jednak nie bd. .
6
Życzliwi pracownicy 2017-07-19 23:08
I trzeba dodać jeszcze że dobrze mają również krętacze i lewusy ponieważ sobie dorobią zawsze na boku a do tego są chronieni przez kierowników ,brygadzistów i panów prezesów czyżby była to jedna wielka sitwa czy też boją się że ludzie odejdą .
Panie Schumacher niech Pan się zastanowi i zarządzi szczegółowy audyt w poszczególnych działach zlikwiduje kolesiostwo i wszelkie koneksje bo doprowadzą firmę do ruiny :) nie szkoda Panu stracić tak ciężko wypracowanej opinii i dorobku
Proszę zabrać się konkretnie i z determinacją za złodziejstwo i układy jakie się szerzą w Pana firmie przez to też wielu dobrych pracowników musi rezygnować z pracy bo nie mogą na to patrzeć a Ukraińcy niestety nie zapewnią Panu dobrej jakości pracy z prostych powodów
1)Brak komunikacji w języku Polskim
2)brak wykwalifikowania w zawodzie
3) brak jakiejkolwiek organizacji pracy
4) ordynarność wyzywanie Polskich pracowników udawanie głupiego bawienia się w kotka i myszkę co tworzy wiele poróżnień a nie to chodzi w pracy
5) krótko terminowość kontraktów czy warto w nich inwestować skoro wyjadą po pól roku na zachód europy ?
6) i na koniec krótka refleksja porównał Pan kiedykolwiek koszty ponoszone przez Pana na utrzymanie pracowników z Ukrainy ? naszym zdaniem jest to nie opłacalne ponosząc koszty zarobków ,utrzymania mieszkania ,zaopatrzenia w ubrania robocze ,pokrycia prowizji firmy Randstad a to wszystko za marną jakością pracy jaką wykonują to naszym zdaniem jest kiepska inwestycja ,
Nie lepiej przeprowadzić reformę reorganizację postawić na jakość pracy wymienić lub zreformować wszelkiego rodzaju układaczy , złodziei , podp.......czy ,a zainwestować w dobrych pracowników którzy przyniosą korzyści ?
Myślimy że jest Pan w sytuacji kiedy trzeba mocno uderzyć pięścią w stół i zażądać konkretnego audytu a wyjdzie a wyjdzie który z kierowników jest gospodarny i zaradny
Trzymamy za Pana kciuki najwyższy czas zabrać się konkretnie za kolesiostwo ,układy i podp...czy złodziei którzy wnoszą wiele złego i tworzą poróżnienia miedzy pracownikami a co za tym idzie tworzą złą atmosferę w firmie a firma traci dobrych i wartościowych pracowników
Potrzebne są te gorzkie komentarze tutaj które idą w świat oj chyba lepiej zrobić z nimi porządek a zaręczamy Panu że zmieni się opinia o firmie i nikt już nie będzie miał tu odwagi pisać takich komentarzy
Życzymy Panu wielu sukcesów w miłej i rodzinnej atmosferze ponieważ jak na razie tego bardzo tego brakuje i niestety jest to wina która ma zarządzać a nie układać się aż przykro to powiedzieć ale niestety przykład idzie od góry dla zwykłych pracowników
Prosimy się pochylić nad naszymi wypocinami bo to jedyna okazja żeby zrobić zarządzić konstruktywne porządki
Z Pozdrowieniami od życzliwej jeszcze grupy normalnych pracowników
16
Agata 2017-07-20 14:44
@Życzliwi pracownicy a jak dokładnie wyglądają warunki zatrudnienia w Dr. Schumacher Sp. z o.o.? W tym momencie firma rekrutuje na kilka stanowisk - warto aplikować?
Zwalniam się 2017-07-27 19:10
Pozdrawiam stare pozabierane baby które się lubią podlizywać i wywyższać jakie one nie są przykład jak coś trzeba ogarnąc na stanowisku to latają z miejsca na miejsce krzyku narobią aż wstyd mi że muszę tu pracować
2
życzliwi pracownicy 2017-08-01 00:13
A więc zaprośmy na to zebranie właścicieli firmy Pana Dirka Schumachera i bez obecnych tutaj na miejscu Prezesów bo nikt nie będzie miał odwagi nic powiedzieć .
Wybierzmy przedstawicieli i porozmawiajmy szczerze z naszymi pracodawcami o ile bedą chcieli się pochylić nad naszymi problemami z zarządzaniem
5
BMW 2017-08-02 10:59
Co wy tu gadacie ,jak kiedyś tankowałem swoją beemkę ,to podjechał akurat magazynier z waszej firmy (nie pamiętam imienia taki z wystającymi zębami ) i powiedział że robota na magazynie jest spoko i 3 tys można wyciągnąć .Więc ja pytam czego wy jeszcze chcecie ???
2
Agata 2017-08-23 08:39
@BMW - czasem samo wynagrodzenie nie wystarcza, aby praca w danej firmie była atrakcyjna. @życzliwi pracownicy - rozmowa z pracodawcą na temat warunków zatrudnienia to często pomijana kwestia przez pracowników. Warto zwrócić uwagę na sytuacje, które nie do końca nam odpowiadają. W niektórych przypadkach pracodawcy nie zdają sobie sprawy z problemów z jakimi borykają się ich pracownicy.
6
yyyyyyy 2017-08-25 19:03
Jestem za jak i pewnie większość
3
Jan Paweł 2017-09-03 06:52
Śpieszmy się kochać operatorów -tak szybko odchodzą ...
7
uu 2017-09-05 15:49
pojawiła sie oferta dla mikrobiologa. Opłąca sie rekrutaowac? Jaka atmosfera, zarobki?
aa 2017-09-07 09:04
Opłaca się, fajna kierowniczka i zespół. Zarobki nie wiem, ale pewnie nie są złe :)
1
yyy 2017-09-12 10:00
A czy to nie podpucha? :D Sa nadgodziny? nmozna sie tam rozwinac? ile zmian?
Zostaw swoją opinię o Dr. Schumacher Sp. z o.o. - Lubań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dr. Schumacher Sp. z o.o.