Dr. Schumacher Sp. z o.o.

Lubań

Opinie o Dr. Schumacher Sp. z o.o.

gekon 2016-11-26 08:23
Zrobi ktos w końcu porządek z naszymi sąsiadami zza wschodniej granicy kraju? Panoszą się jakby byli u siebie, dużo ludzi ma ich juz dość, poza tym to juz nawet nie kryją swoich poglądów politycznych mówiąc o zbrodniarzu banderze jako o wielkim wodzu. A to co wyprawiają na Lubaniu po godzinach pracy jest szczytem wszystkiego.
5
Puma 2016-11-28 18:45
Gdybym był gekonem,tez by mnie wszystko dookoła frustrowało...:(
1
gekon 2016-11-29 11:45
Wolę być gekonem niż fordem.
3
Jo 2016-11-29 18:14
Wygrałeś
1
hopkins 2016-12-08 03:16
Ludzie niech sie naucza ze pracują tam nie na akord, lecz na godziny i to w dodatku za marne psie pieniadze, a tfu! A stare pseudo wyjadaczki niech się lepiej uciszą bo strasznie gwiazdorzą.hopki
5
lolo 2016-12-09 19:55
Czemu mierzysz wszystkich jedna miarą może na mokrej stare wyjadaczki gwiazdorza bo na suchej tez jest dużo starych pracownic i jakoś nie gwiazdorzymy weźcie się opamietajcie bardziej te co pracują dwa trzy lata cwaniakuja i gnebia nowych kto jest wolny w pracy to już życia w firmie niema a myślicie czemu tak się ludzie zwalniają zwłaszcza przez atmosferę bo tego się wytrzymać nie da
3
lolo 2016-12-09 19:55
Czemu mierzysz wszystkich jedna miarą może na mokrej stare wyjadaczki gwiazdorza bo na suchej tez jest dużo starych pracownic i jakoś nie gwiazdorzymy weźcie się opamietajcie bardziej te co pracują dwa trzy lata cwaniakuja i gnebia nowych kto jest wolny w pracy to już życia w firmie niema a myślicie czemu tak się ludzie zwalniają zwłaszcza przez atmosferę bo tego się wytrzymać nie da
2
Nick 2016-12-14 14:08
przeciez wszyscy jestes ze wschodu, zapytajcie rodzicow albo dziadkow skad przybyli..
2
Z. 2016-12-22 23:56
Uwaga wszyscy na zwolnieniach ,firma straszy kontrolami zus-u , odwiedziny Marysi i Marcina już nikomu nie są straszne.
8
Lolo 2016-12-24 05:48
A dziwicie się że na l4 ludzie chcieli dzień wolnego ale nie po co no to mają co chcieli i będzie coraz gorzej może to da im do myślenia chociaż wątpię tak samo jak wymyślili że dni wolne musimy odrabiać w sobotę a może ten dzień człowiek chce przyjść do pracy to pewnie lepiej przyjść za darmo niż setkę zapłacić.
2
Walczmy o swoje!!!!! 2017-01-06 07:59
Od 2stycznia tego roku w firmie jest protest w związku ze zbyt niskimi stawkami za weekendy juz wiadomo ze zarząd ma pracowników głęboko w powazaniu.Jedno jest pewne tym razem pracownicy nie dadzą się zlamac ,widac dość wyraźnie ze się już nie boją (czas najwyzszy).Prawda jest taka ze pracownicy rzadaja swoich uczciwie wypracowanych pieniędzy i Firma łaski nie robi ze podniesie stawki bo ich (wbrew ich mylnemu mysleniu)obowiązują przepisy prawne które to regulują a firma te przepisy i nie tylko te rażąco łamie !!!!
11
wasz kolega 2017-01-10 12:28
Drodzy pracownicy z okazji Nowego Roku życze Wam zero podwyżek w chromexie ,ponieważ w tym zakładzie nigdy nie było nie ma i nie będzie JEDNOŚCI
4
wasz kolega 2017-01-10 13:04
Drodzy pracownicy życzę Wam w Nowym roku żadnych podwyżek w chromexie ponieważ w tym zakładzie nigdy nie było i nie będzie jedności
3
Bogu 2017-01-14 00:11
Zawsze jakiś kurdupel się wyłamie.
13
Beduin 2017-01-14 07:46

To mój najlepszy człowiek


1
mar. 2017-01-14 09:10
Zazdrościsz ? To najlepszy fachowiec ,i jeśli chce dorobić do skromnej pensji to czemu ma nie pracować ?
2
Lola 2017-01-14 19:57
No właśnie powinniśmy się zjednoczyć i nie robić weekendów do odwołania ale tak to jest te co najwięcej krzyczą to pi cichu się zapisza i myślą że nikt się nie dowie poprostu masakra
3
Bogu 2017-01-14 22:00
To najlepszy fachowiec ma skromną pensję??????
2
mowie i mam rację 2017-01-15 09:11
Wstyd i wstyd . Nic więcej nie podpisuje i na weekendy dalej chodzić będę bo przez prostaków mam jeden weekend mniej w portfelu . Mi się nie przelewa , chciałam sie zjednoczyć ze wszystkimi a i tak tępaki poszły bokiem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lizać żeby w weekend iść do pracy . Strajk , protest żeby miał sens trzeba się trzymać postanowień .
6
bez nicka 2017-01-15 20:34
Tak jest .Nikomu nie jest lekko ,ale wszyscy którzy byli w ten weekend w pracy powinni się wstydzić .Gdzie wasza godność ludzie ? Wiele osób liczących każdy grosz zostało w domu żeby zaprotestować a wy co ??? Dobrze wam z tym ?
4
pracownik 2017-01-16 18:17
doszły mnie słuchy ze kierownicy poszczególnych działów dostali pieniadze na podwyzki dla pracowników ,ale niestety nie dla wszystkich,tylko czy ktos ja dostanie to pewnie bedzie tajemnica
matrix 2017-01-16 18:24
Wstydzić powinni się szczególnie mechanicy, poszli Ci najbardziej biedni
3
Krystyna 2017-01-16 19:01
Chce sie przyją tam do pracy . Ile tam dostane na reke ?
Pracownik 2017-01-16 22:13
Prawda o tej firmie jest taka ze ludzie ograniczeni sa na stanowiskach .Ludzmi trzeba umiec zarzadzac powinno sie miec konkretne wyksztalcenie.pani m dobrala sobie pionki ktorymi kieruje a one wykonuja brudna robote a ona sie cieszy .Jak byla ruda bylo calkiem inaczej o wiele lepiej .Teraz jest jeden wielki balagan .Kierownictwo slepo wierzy mechanika i wielkim brygadzistka a ludzi na produkcji ma sie za bydlo a to dzieki ludzia istnieje ten zaklad .beda szukac pracy jak zamkna firme .kirewnik juz nigdy nie zarobi takich pieniedzy czytaja te forum i sie smieja zamiast cos zrobic madrego .beda jeszcze plakac
4
Pracownik 2017-01-16 22:20
Zero
Pracownik 2017-01-16 22:26
Zero
s2 2017-01-17 00:11
Czy nie lepiej byłoby powalczyć o podwyżkę podstawowej pensji za nasz etat. To wstyd żeby dobrze radzący sobie zakład cały czas płacił pensję minimalną za trzyzmianową pracę. Ludzie to właśnie ta minimalna pensja zmusza Nas do pracy w nadgodzinach i w czasie weekendów za równie nieadekwatnie niskie wynagrodzenie. Nikt nie patrzy na zmęczenie ludzi i ich kiepską produktywność a większość pracujących po 12 godzin tylko markuje pracę, aby jakoś to przeżyć, bo przecież muszą wytrzymać te nadgodziny żeby COŚ zarobić.
3
matrix 2017-01-17 17:29
Strajkujcie dalej bo zarząd już Was 3 lata oszukuje zaniżając chromex. wg tego co znalazłem w Internecie jest za weekenty tylko jedna stawka 100%

Art. 151*1.
§ 1. Za pracę w godzinach nadliczbowych, oprócz normalnego wynagrodzenia,
przysługuje dodatek w wysokości:
1) 100% wynagrodzenia – za pracę w godzinach nadliczbowych przypadających:
a) w nocy,
b) w niedziele i święta niebędące dla pracownika dniami pracy, zgodnie z
obowiązującym go rozkładem czasu pracy,
c) w dniu wolnym od pracy udzielonym pracownikowi w zamian za pracę
w niedzielę lub w święto, zgodnie z obowiązującym go rozkładem czasu
pracy,
2) 50% wynagrodzenia – za pracę w godzinach nadliczbowych przypadających
w każdym innym dniu niż określony w pkt 1.

Główny Inspektorat Pracy pismo o sygnaturze GPP-249-4560-52/09/PE/RP

6
matrix 2017-01-17 17:43
Biedronka , Lidl a teraz już Kaufland lepiej płacą swoim pracownikom.
Tym razem udało się wynegocjować wyższe stawki dla pracowników sieci Kaufland, tj. od 1 marca początkujący pracownik zaczynający prace w Kauflandzie otrzyma wynagrodzenie zasadnicze w wysokości 2600 PLN, po 6 miesiącach 2700 PLN, po roku 2800 a po 2 latach 2900 PLN (dotyczy obecnych i nowozatrudnionych pracowników marketów Kaufland).

A u nas? ...
5
matrix 2017-01-17 21:48
Wyrównanie płacy w chromexie to jedno, nie zapominajmy o tym iż poszła najniższa krajowa w górę więc progowo powinno też podskoczyć całej reszcie pracownikom wynagrodzenie o tą różnicę, jak to się dzieje w normalnych firmach. Inflacja wzrosła o -0,7% o czym Pan S. CEO doskonale wie a większość ekonomistów prognozuje, że w pierwszym kwartale tego roku inflacja w Polsce może nawet osiągnie -1,8%. Dla nas to oznacza wzrost cen żywności, paliwa, energii elektrycznej itp. również cen kredytów w bankach.
7
matrix 2017-01-17 21:54
Do admina.
Poprawka inflacja nie jest w - tylko w +
2
Lola 2017-01-18 19:35
No właśnie w zakładzie źle się dzieje nigdy tak nie było ja już też pracuję kilka lat zamiast szanować pracowników to jeszcze kierownictwo dobija mała produkcja ale jak maszyny się psują to jaka ma być liczy się tylko ilość nie jakość a potem buble i kto za to odpowiada zwykły pracownik oczywiście dużo długoletniej pracowników się zwalnia i będzie jeszcze gorzej za Rudej to chociaż takiego bałaganu nie było tak samo śmieszy mnie to że ludzi brak głównie pakowaczek to tworzą jakieś durne stanowiska koordynatora brygadzistki co to ma być chory zakład
5
Mimi 2017-01-19 16:40
No właśnie jedności nigdy nie będzie w tym zakładzie tylko następnym razem ogłoscie to bo dużo osób nie wiedziało zwłaszcza z produkcji suchej Itak nikt nie przyszedł tak się złożyło
Powinniśmy na dłuższy czas zawiesić weekendy może by coś dotarło
5
pracownik 2017-01-24 19:39
ciekawe czy jak od stycznia wzrosla srednia krajowa to czy my tez dostaniemy wiecej czy tez bedziemy zarabiac tyle co nowo przyjeci
2
okiem obserwatora 2017-01-24 22:37
W dodatku odczyt nie jest z kamer naganę dostali wybrańcy .....
1
pp 2017-01-26 23:04
Dokladnie nie jest z kamer bo polowa nie dostała , a stali obok mnie . Pozdrawiam
Fuj 2017-01-26 23:35
No to prawda cackaja się z tymi ukraińcami że masakra bo taki ukrainiec nie upomni się o podwyżkę bo im tak pasuje a Ty Polaczku zapierdalaj a oni mają to w dupie no i są jeszcze Cyganie brakuje tylko kryminalistow i załoga super by była. Polaków mają za nic i lepiej nie będzie szukajcie ludzie lepiej roboty bo tu nic nie idzie ku lepszemu
2
pracownik - juz nie dlugo były 2017-02-04 07:33
Wyszłam z maszyny o 13 58 . Z tej okazji dostałam upomnienie i straciłam premie w wysokości 300 zl . Od tamtej pory obserwuję ludzi i nikt nie czeka do pełnej godziny tzn 6 00 , 14 00 , 22 00 . Pojedyncze osoby osoby znajdę bo plotkuje do 14 10 ( nie wnikam ich sprawa) zdolni potrafią 5 min przed czasem odejść od maszyny . Żadna ze zmian nie dostała tez upomnień tylko zmiana która zainicjowała protest na poczet chromexu . Pytanie mam czy faktycznie zabiorą te 300 zl , nie wiem dla czego mamy być karani podwójnie , dla czego tylko wybrane osoby , czy 2 minuty pracy kosztują 300 zl , jaka jest kara kiedy jest zwrot mojej palety ( bo cokolwiek jest z nią lub paczkami nie tak ) jesli jestesmy wybrańcami dla przykładu dla czego tego dalej nikt nie pilnuje , dla czego kolo maszyny mam być najpóźniej za 5 , i kto mi zapłaci z nadgodziny ( bo codziennie 5 min i 3 które przebywam na hali po godzinach pracy to 7 a w tygodniu to 36 min w miesiącu to prawie 2,5 godziny ) ? I czy kierownictwo jest dumne z tego ze w tym miesiącu moje dziecko dalej w przedszkolu będzie chodziło w przymałych kapciach ? Ze starszy syn zaś nie pójdzie na badania bo z wyparty znikło mi 300 zl .
10
Lipa 2017-02-05 23:22
No właśnie kpina jest z tymi premiami za głupie odejście od maszyny zabierają premie żenada jakas wybrancy to CI którzy nie zostają ukarani bo to pupile władzy i lizusy każą nam przychodzić za 5 na hale a jak minute szybciej to już źle to po co następna zmiana przychodzi wcześniej skoro Itak czekamy do 14 bezsensu to jest .nigdy nie będzie lepiej jest coraz gorzej aż w końcu dojdzie do tego że zostaną sami Ukraińcy nie żebym miała coś przeciwko bo też chcą pracować okej
Ale za niektórych to trzeba robić a w imię czego pytam się ich stawki mało się różnią od naszych i ludzie się zwalniają i bardzo dobrze może w końcu zobaczą jak to jest nikt nawet na castingi niechce przychodzić bo zakład zła opinie ma wiem wiem zaraz ktoś powie jak Ci się nie podoba to możesz zmienić pracę ale nie oszukujmy się kiedyś było lepiej i ludzie się szanowali a teraz jest masakra
2
osły do roboty 2017-02-09 09:27
Dziękujemy zarządowi za podwyżkę Chromexsu .Po raz kolejny zakpili z nas ... zresztą nie ma się co dziwić ostatnia próba protestu pokazała że można z nami robić co tylko zechcą ....
8
Dr.szklanka 2017-02-09 15:44
Mega kasa za weekendy polecam!
1
Balerina 2017-02-09 18:01
Ludzie, na co Wy liczyliście??? Nim podnieśliście raban z powodu Chromexu, to wcześniej trzeba było przypomnieć sobie podstawy matematyki, nasmarować liczydło i zapoznać się z przepisami. Po pierwsze - na żywo do ręki nawet gdyby ktoś dostał podwyżki 200 lub 300 zł to za nadgodziny są groszowe sprawy ( wiem sam po sobie, na początku też się niemile zaskoczyłem ale wystarczyło policzyć). Po drugie - to że jest płacone 100% za sobotę i niedzielę - stara, wewnętrzna umowa zakładowa. Normalnie: 50% sobota, 100% niedziela.
Także warto najpierw się zastanowić, niż potem stracić około 1/3 tego co się ma na rzecz Waszej pseudo przepisowej walki. Odnośnie zarobków, polecam PRACUJ.PL - wypełniasz szczegółową ankietę i za chwilę macie poziom swoich zarobków na tle kraju.
1
Dr.Szklanka. 2017-02-09 23:43
Od maszyny masz prawo odejść kiedy przyjdzie twój zmiennik ,przekażesz zmianę tak było kiedyś i tak powinno być dalej a nie zabieranie jakiejś premii bez podstaw bo jakaś Pani "x" ma zły dzień albo sprawia jej to przyjemność ,satysfakcje.
4
osły do roboty 2017-02-10 12:30
Witam kadrę kierowniczą !Od lat funkcjonuje u nas prosty układ 100℅ za sobotę i niedziele .Praca nie nałeży ani do łatwych ,ani do przyjemnych a chętnych do pracy w wekkend nie ma zbyt wielu . Wam podnieśli stawki i zdjeli obowiązek przychodzenia w sobotę.Ludzie z produkcji chcieliby zarabiać 8000 za 5 dni "pracy ".Kiedyś było widać kierowników w soboty teraz nie uświadczysz nikogo bo po co ..
4
Dr. Biały kieł 2017-02-10 15:18
Super zarobki i bardzo miła atmosfera :) hajs z chromexu sie zgadza kierownictwo najlepsze a pakowaczki nie roby i plotkary
2
SCH 2017-02-12 09:40
DOPIERO GDY PRACODAWCA BĘDZIE ZMYSZONY SAM WEJŚĆ NA MASZYNĘN I SPROSTAĆ OTRZYMANNYM ZAMÓWIENIOM DOPIERO WTEDY ZROZUMNIE,ŻE O PRACOWNIKA TRZEBA DBAĆ.....

TO POWINNNO BYĆ MOTTO ZAKŁADU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2
Dr. Biały kieł 2017-02-14 02:19
Kto Ci bronil zatrudnic sie na stanowisko operatora czy maszynowej lub wyzej mama?czy tata ..?
1
Dr.Szklanka 2017-02-14 05:22
Nie ma to jak szklanka czystej na 3 zmianie jak za starych dobrych cZasow .
2
Dr. Biały Kieł 2017-02-15 05:09
Dobrze prawi chłopina od razu lepiej praca idzie i czas mija :)
1
BEDUIN 2017-02-22 10:36
pracownicy w naszej firmie dostają fundusz socjalny a składają się na nie bony świąteczne oraz na dzień kobiet prosta matma panie iwo i więcej nie dostaniemy bo nasz zakład nie dokłada do naszego funduszu socjalnego tak jak robi to większość firm , ewentualnie sobie zabierze na jakąś imprezę. może myślałeś że bony na święta to prezenty od firmy? hahahahaha naiwność ludzka jest nie ograniczona.
a najlepiej to idź do kadr to ci powiedzą gdzie twój socjal a nie rzucasz jakimiś paragrafami.
ale po co pytać lepiej najpierw obsmarować w necie.
Zostaw swoją opinię o Dr. Schumacher Sp. z o.o. - Lubań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dr. Schumacher Sp. z o.o.