Teknika S.A.

Warszawa

Opinie o Teknika S.A.

Marek M 2011-02-14 16:16
Pracowałem (3 lata temu), Na start dostałem po PW z sześcioma literkami przed nazwiskiem 1400, a po 4 miesiącach +1000 w 3 podwyżkach. Jak ktoś jest zdolny i potrafi to dostaje (ale pewnego pułapu już nie przeskoczyłem). Fakt, szef jest Włochem, humory swoje ma, ale ma też gest. Praca bardzo ciekawa i interesująca (i nie mówię o obowiązkach, ale o sytuacji w firmie), płace rzeczywiście pozostawiają trochę do życzenia, ale gdzie nie? I bardzo dużo można się nauczyć - trzeba tylko chcieć. Ogólnie - jeżeli nie kieruję tobą tylko KASA - czemu by nie, tylko trzeba być konsekwentnym w dążeniu do celu. Na start - idealna firma. I pamiętajcie - nikt wam nie da podwyżki, jeżeli samemu się nie upomnicie.
Ojciec Dyktator 2011-10-25 19:45
minal rok a sytuacja wiele sie nie zmienila chyba
Nie wypowiadam sie na temat oddzialu warszawskiego bo pana \" wlocha nie mialem przyjemnosci poznac \"
Jedno jest pewne
To nie jest praca dla mgr inz na papierku . Trzeba miec jajca poprostu , i wlaczane myslenie.
Chcialbym was zobaczyc popdczas pracy bo pewnie wiekszosc z was nie miala nigdy klucza w rece.
Z 1500 moze sie zrobic duzo wiecej ale to juz nie zalezy od \"wlocha\" tylko od twoich umiejetnosci (usunięte przez administratora)
1
M.M 2012-05-23 19:55
odpowiedź jest prosta dla przyszłych kandydatów
dlaczego wciąż firma poszukuje nowych handlowców?
rotacja jak u konkurecji.
1
anonim 2013-05-21 21:42
A jak w obecnej chwili pracuje się w Teknika? Bardzo proszę o pomoc ponieważ mam tam umówioną rozmowę w sprawie pracy i chciałem dowiedzieć się czegoś więcej. Ile moge zarobić miesięcznie i na jakich warunkach są zatrudniane nowe osoby? Czy jest tam jakiś system nagród i kar, jakiś system premiowy?
edmund 2013-06-17 19:23
louis jeśli możesz to napisz więcej no bo to naprawdę niewiele mówi. Wiesz napisz jakieś konkrety o pracy w tej firmie
2013-09-30 16:11
Siemka mam wielka prośbe do was napiszcie konkretnie ile sie zarabia w tej firmie bo nie wiadomo czy aplikowac czy tez sobie darowac prosze o pomoc was dzieki
jasieńko 2015-03-03 15:28
no prosze, taka podwyżka i to juz po 3 miesiącach, naprawde takie rzeczy są realne, a nie jest to jednorazowy przypadek? w sumie motywujące bardzo na początek.. ale faktycznie jak się pracuje w branży i ma się już doświadczenie to ta liczba może nawet dwukrotnie się podnieść, wiec nie wiem już co mam o nich sadzić.
Wow 2015-03-22 17:36
ja to jestem nadal pod wrażeniem, jak przeczytałem że ktoś w teknice po trzech miesiącach dostał podwyżkę, teraz to chyba w firmach siętakie rzeczy nie działają... nie za bardzo rozumiem czego się można spodziewać po pracy w teknice? ja bym chcicał 2500zł dostawać za wojąpracę. jakie teraz oferują warunki w pracy?
ser 2015-05-19 17:38
ja od początku samego mam ponad te 2500 i cały czas pensja rośnie. Może nie w zatrważającym tempie 500 PLN na miesiąc ale rośnie. Nie ma nic za darmo. Jeżeli ktoś będzie potrafił się pochwalić praktyczną wiedzą i umiejętnościami to spokojnie zarobić dadzą.
2
Zelek 2015-05-20 16:40
Wiadomo jak to jest z pracą fizyczną. Nie dostaję się zazwyczaj małych pieniędzy. Tak samo sprawa wygląda też w tej firmie. Od początku porządna kasa i później jest szansa na podwyżkę. To się ceni bo czasem człowiek kilka lat pracuje i nie zobaczy więcej grosza w portfelu. Ogólnie polecam tą frimę wszystkim.
2
jako 2015-08-14 21:13
W budowlance zawsze są dobre pieniądze, czy to w Polsce czy to za granicą, tylko waluta się zmienia a zarobki w Polsce, dlatego jak ktoś nie ma głowy do biznesu to przynajmniej niech dobrze mięśni używa, jeśli zaś chodzi o Teknikę, to mają pare ciekawych ofert do pracy w Szwecji czy też w Niemczech samych.
Lll 2015-11-10 18:57
Hej! W ogóle nie ma u nich aż takiej dużej rotacji wśród pracownikow, ale ostatnio pojawiło się ogłoszenie że jest poszukiwany informatyk w Warszawie. Zapewniają kursy i szkolenia w Polsce i za granicą, więc dobrze. Mają dość szerokie wymagania, ale raczej jest to opłacane stanowisko, bo ludzie sie utrzymują na tych stanowiskach.
toli 2015-11-12 22:43
jako informatyk raczej już wielkiej kasy w tych czasach nie zarobisz. Lepiej przerzucić się na programowanie
miosia 2015-11-15 02:57
najistotniejsze jest to czy w waszym odczuciu pracodawca jest w stanie zapewnić zadowalające warunki czy nie
opo 2015-11-17 12:45
mnie przekonuje to, że zapewniają kursy i szkolenia w Polsce i za granicą, bo masz okazje do rozwoju jednak.
1
employe 2015-12-12 02:59
trzeba tę pracę kochać, nie jest to zajęcie 8 godzin i do domu. Zawsze jest co robić i w związku z tym nie trzeba martwić się o pobory.Jest ciekawie jak w całej branży a ponadto masz kontakt z najnowszą technologią dostępną na rynku.
Jeśli będziesz lojalny i dobry w tym co robisz na pewno szybko zbudujesz swoją pozycję w tej firmie.
2
Emil 2015-12-12 13:11
@employe dokładnie tak, zgadzam się całkowicie. Przede wszystkim trzeba się tym interesować. Praca jest dochodowa, ale trzeba pracować i się starać. Aktualnie szukają kogoś jako technika serwisanta i chyba się skuszę na tą posadę. Pozdrawiam.
2
ruszti 2016-01-24 16:14
zainteresowanie to podstawa w tej branży kochani. a jeśli ktoś z was szuka pracy to obecnie w łodzi poszukują murarza oraz spawacza-montera konstrukcji stalowych
123 2016-02-06 07:51
żadnych szkoleń nie ma. Zapomnij. Rzucają cie do maszyny i radź sobie.
Jedynie co można, to liczyć na pomoc innych techników.
4
kop 2016-02-06 12:24
Oferują szkolenia, wiec wsparcie starych pracowników jest najcenniejsze w tym przypadku gdyż pracujesz przy innowacyjnych maszynach dla przemysłu drzewnego, wiec obsluga to podstawa.
1
henry 2016-02-21 15:57
ruszti, jak widziałem teraz to poszukują głównie technika serwisanta. Wymagania typowe minimum 2-letnie doświadczenie na podobnym stanowisku, wykształcenie techniczne, czy prawo jazdy.
nola 2016-03-15 14:54
rtgy, nie wystarczy się tylko znać, ale w dobrym guście jest to aby zaprezentować odpowiednie doświadczenie u poprzednich pracodawców. Słyszałem, że głównie na to patrzą podczas rekrutacji.
jasieńko 2016-05-06 09:51
no i jak wygląda u nich praca jako Technik Serwisant do obsługi maszyn CNC? Bo jest oferta od jakiegoś czasu.
henryk 2016-06-11 13:50
Bardzo ciekawa agencja. Widać, że założona została przez ludzi z pasją, znających się na filmie, designie czy technologii. Zastanawiam się czy potrzebują kogoś do swojego teamu. Niestety na stronie się w żaden sposób nie ogłaszają. Będę wdzięczny za pomoc :)
1
Teknika S.A. 2016-06-29 17:02
witamy wszystkich, firma aktualnie zatrudnia ok. 85 osób, po przejściu okresu próbnego rotacja personelu jest bardzo niska (np. handlowiec będący najkrócej w firmie pracuje ok. 6 lat ).3 pracowników jest obecnych w firmie od jej założenia w 1998 r. Zarobki w firmie mają następujące wahania: pracownik biurowy w dziale handlowym zarabia od 2 do 3,5 tys. netto + samochód służbowy, handlowiec zarabia od 3,5 do 15 tys. netto + samochód służbowy. W dziale serwisu technik pracujący w terenie zarabia od 3.5 tys do 6 tys netto + samochód służbowy. Po okresie próbnym osoby, które zostają akceptowane poddawane są cyklowi szkoleń. Sprzedajemy na terenie Polski około 300 maszyn rocznie, co wiąże się oczywiście z montażem wszystkich tych maszyn. Aktualnie szukamy personelu do działu handlowego oraz serwisowego.

W razie pytań prosimy o bezpośrednie pytania na: cv@teknika.pl

6
TEKNIKA S.A. 2016-07-02 10:10
witamy wszystkich, firma aktualnie zatrudnia ok. 85 osób, po przejściu okresu próbnego rotacja personelu jest bardzo niska (np. handlowiec będący najkrócej w firmie pracuje ok. 6 lat ).3 pracowników jest obecnych w firmie od jej założenia w 1998 r. Zarobki w firmie mają następujące wahania: pracownik biurowy w dziale handlowym zarabia od 2 do 3,5 tys. netto + samochód służbowy, handlowiec zarabia od 3,5 do 15 tys. netto + samochód służbowy. W dziale serwisu technik pracujący w terenie zarabia od 3.5 tys do 6 tys netto + samochód służbowy. Po okresie próbnym osoby, które zostają akceptowane poddawane są cyklowi szkoleń. Sprzedajemy na terenie Polski około 300 maszyn rocznie, co wiąże się oczywiście z montażem wszystkich tych maszyn. Aktualnie szukamy personelu do działu handlowego oraz serwisowego.

W razie pytań prosimy o bezpośrednie pytania na: cv@teknika.pl
10
henryk 2016-07-08 22:57
Na pewno jak sa jakieś opóźnienia @Sternik to jest to racjonalnie uzasadnione, a ostatecznie wypłata pojawia się w terminie. Zastanawia mnie czy dorzucają jakieś socjale.
smar 2016-07-13 19:38
Ja to chętnie bym się załapała na księgową. Posiadam wyższe wykształcenie i jeszcze 2letnie doświadczenie, a skoro są do tego jeszcze odpowiednie narzędzia pracy to taka praca rzeczywiście jest opłacalna. Ciekawe tylko jakiego typu jest zawierana umowa.
anna 2016-08-29 16:02
Stanowisko księgowej w warszawie, ktoś ma jakieś konkretne info na temat warunków pracy?
1
bum 2016-09-30 16:51
Hej, wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Podobno oprócz podstawy normalnie jest szansa na odpowiednie premie, a to dobry znak w dzisiejszych czasach. Dziękuję za szybką odpowiedź
Wiesz 2016-10-08 19:45
Ogólnie sa tutaj poszukiwani asystenci ds sprzedaży części zamiennych - praca jest prosta, przyjemna i nieźle płatna
1
das 2016-11-23 19:50
Nie polecam pracy w tej firmie , pracowałem tam ponad 2 lata odszedłem do konkurencji i nie żałuje
12
Agnieszka 2017-03-30 13:34
Czytaliście wywiad z Asystentką Zarządu Teknika S.A.? http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,175463,wywiad-agnieszka-piotrowska Możemy się z niego dowiedzieć między innymi informacji na temat benefitów, jakie oferuje pracodawca!
Teknika S.A., HR Specjalista 2017-04-10 14:12 [pracodawca]
Jest to praca głównie w terenie. Polega na montażu oraz serwisowaniu maszyn w siedzibach firm naszych klientów.
Nowy pracownik przechodzi szkolenie wstępne pod okiem doświadczonego technika, tzn. jeździ z nim w teren i uczy się bezpośrednio na miejscu.
Poza tym dla pracowników są organizowane szkolenia wewnętrzne w Warszawie.
Teknika S.A., HR Specjalista 2017-04-10 14:20 [pracodawca]
Dziękujemy za opinię.
Rzeczywiście na stanowiska techników serwisantów poszukujemy osób ze zdecydowanie praktyczną znajomością obsługi maszyn oraz z zamiłowaniem do pracy typowo technicznej przy serwisie maszyn.
Teknika S.A., HR Specjalista 2017-04-10 14:29 [pracodawca]
Dziękujemy za opinię.
Firma odnotowała wzrost liczny zatrudnionych o ok. 20% w ostatnich trzech latach.
Aktualnie nie prowadzimy naboru na stanowisko handlowca, natomiast poszukujemy techników serwisantów.
Teknika S.A. 2017-04-11 13:06 [pracodawca]

Teknika zaprasza na targi


LIGNA 22-26.05.2017

 

Po raz kolejny Teknika S.A weźmie udział w największej na świecie wystawie nowoczesnych maszyn i urządzeń dla przemysłu drzewnego i meblarskiego, które odbędą się w Hanoverze.

Więcej informacji znajdziesz na naszej stronie teknika.pl/ligna2017.pdf oraz na stronie samego wydarzenia ligna.de/home

 

zainteresowana 2017-04-20 12:08
Słyszałam, że szukacie Państwo przedstawiciela handlowego na woj. warmińsko mazurskie? Jakie warunki?
Teknika S.A., HR Specjalista 2017-04-25 10:56 [pracodawca]
Dziękujemy za zainteresowanie.
Zapraszamy do aplikowania handlowców, z minimum dwu letnim doświadczeniem w sprzedaży w branży drzewnej i meblarskiej, z różnych województw. Aktualne ogłoszenie znajduje się w naszej zakładce oferty pracy.
Odpowiadając na Pani drugie pytanie, warunki są negocjowane z kandydatami już na ostatnim etapie procesu rekrutacyjnego. Stałe warunki to niezbędne narzędzia do pracy tj. samochód, telefon, komputer.


zwiewojt 2017-04-26 09:40
@Teknika S.A Czy bez doświadczenia w serwisie cnc warto składać CV? Naprawiam inne maszyny i chciałbym się nauczyć czegoś nowego.
Zostaw swoją opinię o Teknika S.A. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Teknika S.A.