brak logo

REMO-BUD ŁÓDŹ

Łódź

Opinie o REMO-BUD ŁÓDŹ

murarz 2010-05-14 17:31:31
normalnie śmiech na sali za kwiecień zarobiłem niecałe 1500 przy 200 g chce się upomnieć o swoje bo miałem nadgodziny a te facetki w biurze odsyłają mnie do kiera o on odsyła do nich i tak w koło strata czasu w tej firmie kiedyś miała taka dobra opinie a teraz samo dno omijacie ją szerokim łukiem
batman 2010-09-20 16:23:10
tak to prawda, obecnie pracuje dla tych (usunięte przez moderatora) i ostatni miesiac wyszlo po 8zl na godzine, smiech!!! coz kilku z nas szuka juz cos innego, panie w kadrach to czysty zart, kierownicy klamia i prawdy sie nie dowiesz, jezeli chodzi o prezesa to jakis (usunięte przez moderatora) ,bo jak by mial troche oleju w glowie to zalezalo by mu na odpowiedniej kadrze, a tak zostana same pijaczki i dziadki.. poz
martucha 2010-09-28 11:17:34
Ja również odradzam współpracę z firmą Remo-Bud. Nie ma tam osoby ,która mówi prawdę! Mam wrażenie,że pracownicy (księgowa, kierownik,sekretarka itd.) przechodzą szkolenia jak rozmawiać z ludźmi,którym ich szef nie chce zapłacić! Nie płacą pensji ale mają również problem z zapłacenie innym firmom,ktore sprzedały im materiały czy wykonały dla nich usługę!
Prezes nieosoągalny dla szarego człowieka. Wnioskuję,że uważa się za wielkiego Bossa i nie traci czasu na rozmowy z jakimś tam wierzycielem,któremu kasę wisi. KOSZMAR!!!
Benito 58 2010-10-26 17:28:32
(usunięte przez moderatora) . FIRMA POD ZDECHŁYM AZORKIEM. OBIETNICE NIE WIEM JAKIE. ZATRUDNIONO MNIE I 14 INNYCH OD 06 10 2010 PO TO ŻEBY 16 10 2010 DAĆ WYPOWIEDZENIE. 000000 MATERIAŁÓW 00000 NARZĘDZI 000000 RYSUNKÓW I PLANÓW OGÓLNY TOTALNY CHAOS NIE DOTRZYMYWANE TERMINY INWESTORZY NIE PŁACĄ . BUDOWY SĄ ZAMYKANE A KIEROWNICY ZWALNIANI JEDEN PO DRUGIM.MAM BARDZO DUŻO STAŻU PRACY ALE TAK (usunięte przez moderatora) FIRMY NIE WIDZIAŁEM. ZA CO TE WYRÓŻNIENIA I NAGRODY. PREZES CHYBA KUPIŁ JE SOBIE NA GÓRNIAKU. INTERNAUCI PRZESTRZEGAJCIE WSZYSTKICH SWOICH ZNAJOMYCH POSZUKUJĄCYCH PRACY PRZED ZWIĄZANIEM SIĘ Z TA FIRMĄ
LUNA 2010-11-10 12:30:10
Właściciele firmy p.(usunięte przez moderatora) ,nie mają czasu zajmować się prostymi ludźmi.Prezes jeżdzi i odbiera różne nagrody(za co?),a prezesowa obwozi swoją (usunięte przez moderatora) po świecie.Swoimi decyziami rozłożyli wszystkie swoje inwestycje za co obwiniają swoich roboli.
To już chyba bankruci.
benio 2010-11-10 12:45:57
LUDZIE!!! - UCIEKAJCIE Z TEJ PSEŁDO FIRMY SZYBKO JAK WAM SIĘ TYLKO DA.KŁADOM WSZYSTKIE BUDOWY I TYLKO PATRZEĆ JAK DORYPIOM IM KARY ZA OPÓŹNIENIA W ROBOTACH A WTEDY NIE ZOBACZYCIE NAWET JADNEGO ZETA BO WSZYSTKO HAPNIE KOMORNIK
murek 2010-11-10 12:53:43
batman-wielki szacun-masz racje,ten burak nie ma zielonego pojecia o prowadzeniu firmy,jak doszedł do tego co ma to jego tajemnica bo teraz skonczyły sie układy i na dobrom robote brak miejsca. Współczuc tylko kobitkom w biurze bo co one bidne mają robić
milo 2010-11-10 13:19:33
Jak wiszą ci many to składaj pozew do sądu żebyś był pierwsz bo tam zaraz komornik położy łape na wszystkim
fiacik 2010-11-11 12:07:50
Popieram opinie wszystkich.REMO-BUD to firma rodzinnych oszustów i złodziei.Po przepracowanym październiku na budowie Olechów prezes zarąbał mi z wypłaty 800zł.Prezes razem z teściem który jest w jego wieku razem z pozostałą rodzina bawią sie za pieniądze pracownika które zarobił a nie dostał w całości bo trzeba było zapłacić za wczasy żony,teścia z rodziną oraz szwagra.Pracownik w tej firmie jest uważany za głupka i złodzieja oprócz dwóch starych emerytów z bazy którzy podpierdalają innych.Apeluje do innych aby nawet nie składali do tej firmy ofert pracy i współpracy.Lepiej na ulicy pety zbierać niż w REMO-BUD się poniewierać
oszukany 2010-12-16 14:16:29
Remobud-oszuści tak powinna nazywać się ta firma oszustów i naciągaczy. Nie płacą ani pracownikom ani firmą które naciągnęły
na współprace.Wiszą wszystkim kasę, wielki pan prezes nieosiągalny wszyscy inni pracownicy chyba po kursie nicniemówienia, całość woła o pomstę do nieba, są bezczelni i arogantcy w sumie wielkie dno.Panowie kierownicy dyrektorzy a
przede wszystkim panie prezesie jesteście żałośni zamykajcie szybko tą pseudo firmę nie róbcie złej roboty uczciwym firmą i ludziom bo jesteście śmieszni już nie tylko w Łodzi.
OSZUKANY67 2010-12-18 08:48:27
Firmy które zostały oszukane powinny jak najszybciej działać przez komorników przecież on ma ten Hotel na Kopernika , działkę na Pojezierskiej , magazyny na Radogoszczu ponadto wykonuje prace w W-wie i na pewno spływa jakaś kasa. Ludzie zamiast narzekać na tego złodziejaszka róbcie wszystko aby mu to odebrać i zarazem odzyskać swoją kasę.
Zgłaszajcie się do wszystkich jego zleceniodawców. Dajcie znać czy ma jakieś inne firmy na które może przerzucić kasę i majątek
oszukany68 2010-12-18 11:42:14
popieram wszystkie opinie!!!
OSZUKANY67 2010-12-20 08:14:57
Ludzie piszcie jak najwięcej wiadomości (nowości) o możliwościach odebrania należnych nam pieniędzy. Tylko w ten sposób możemy walczyć o swoje.
martucha 2011-01-11 22:11:35
wszyscy oszukani podwykonawcy!
proszę o kontakt ,mój adres :martakaczorowska1@op.pl
może razem uda nam się coś wywalczyć. ja czekam na przelew 7 tyś. od września 2010r.
odezwijcie się!
re 2011-01-12 23:21:51
Martucha ma rację,trzeba się zebrać do kupy i wystąpić przeciw REMO-BUDOWI zespołowo.To samo się tyczy byłych pracowników.Indywidualnie w PIP,ZUS czy Skarbówce nie mamy szana,ale jak zbierze się cała grupa to się ich ugryzie.I tu apel do obecnych pracowników:opowiadajcie się za byłymi,bo Was czeka to samo(co dzieje się z"kopertówkmi")A najlepiej by było jakbyście wszyscy rzucili pracę w tej zakichanej firmie.
Kto jeszcze nie czytał niech wejdzie na stronę łódzkiej gazety wyborczej i nich sobie poczyta komentarze...
MAMUŚKA Z PIEKŁA RODEM 2011-04-02 22:20:57
TAK [usunięte przez moderatora] MASZ RACJĘ R-BUD TO PORZĄDNA FIRMA; Byli dyrektorzy -kierownicy,cieśle ,murarze zbrojarze dekarze i można by jeszcze tak wymieniać dalej to są hejty nieudacznicy nygusy brudasy kloszardy zazdrośnicy wszy itd.Za to firma r-bud to porządna firma-przecież same te nagrody o czymś świadczą???Miasto się na was zmówiło a miasto to PO_SLD_PIS toooooooo są żli ludzie którzy niszczą [usunięte przez moderatora] z r-budu.Wiesz co [usunięte przez moderatora] musisz ich pozabijać zacznij od dekarzy a skończ na dyrektorach.Z miastem nie walcz BO KTO MIECZEM WOJUJE TEN OD MIECZA GINIE,(a najlepiej [usunięte przez moderatora] sobie jakiegoś psychotropa) Twój ulubiony przełożony ci to mówi HEYT...
1
podwykonawca z Poznania 2011-04-03 16:52:52
Na kłamstwie się długo nie pojedzie musiała prawda wypłynąć na jaw-teraz nie próbujcie wybielać tej firmy.Miasto straciło-remo-bud stracił-podwykonawcy stracili wasi pracownicy jak się domyślam również.W całej Polsce każdy pracownik zna tą firmę z tej gorszej strony.Wy łodzianie jesteście mało zrównoważeni ,macie jakieś klapki na oczach coś was przytłacza i dla tego wasze miasto się nie rozwija a kto jest winien najlepiej w tym przypadku wiedzą wasi radni i prezesi ...Swych pracowników traktujecie jak baranów jak widać na tym waszym zdjęciu przy budowie TBS-ów.Jak kierownicy na to pozwalali to teraz trzeba zapłacić karę...Ciekawe kto nadzorował kierowników -to musiało zdechnąć śmiercią naturalną ...Wybaczcie mi ale tak to wszyscy widzą...
2
anonim 2011-04-04 10:15:17
Co do podwykonawcow to ja bym sie nie przyznal ze nim jestem zobacz olechow co spierdo... podwykonawcy wybacz ale tu nie trafiles w dziesiatke.A kierownicy ??Sam napisales na co pozwalali wiec czyja to wina??Gubicie sie troche w tych waszysz wypowiedziach....Pierw to wina prezesa teraz kierownikow??heh podwykonawcow tez wina wiec kogo chcecie tu oskarzac??najlepiej zajac sie swoimi sprawami wydaje mi sie a nie relacjonowac czyjes zycie a z toba podwykonawco z poznania zgodze sie ze Lodz jest wypalona pod wzgledem Budowy skoro maja tyle zadluzenia. Co to za X ?? Nie podoba sie odpowiedz to proponuje usunac komentarz a nie mnie pouczac.Wydaje mi sie ze temat zamkniety nie ma tu ludzi konkretnych ktorzy by wiedzieli chociaz minimun o tej sprawie wiec zegnam zycze powodzenia wszystkim hejtom w nastepnych FORACH.... PJH
x= 2011-04-04 21:20:12
My wszystko wiemy""o rait""Milczenie jest złotem....pozdrawiam z punktu waszego widzenia.TEMAT ZAMKNIĘTY- KAŻDY ŻYJE SWYM ŻYCIEM. Internet piękna sprawa (tam za wielu podwykonawców nie było za to dużo kierowników) Aby tak dalej wam się wiodło???
ppp 2013-04-17 21:38:45
nie chce zapłacić to należy złożyć wniosek o upadłość firmy...
Angel 2013-06-11 07:20:51
Napiszcie coś o co chodzi z tym miastem ?
Czy hotel Kopernik został pokrzywdzony w jakimś sensie przez misto ?
Proszę o wiecej info.
Czy zna ktoś kontakt do Pana Jędrzeczaka właścicela firymy ?
Jesli tak to bardzo proszę.

Straszne rzeczy tu słyszę. Pozdrawiam
2013-10-01 14:34:22
Ja tam przez parę miesięcy pracowa 2010 - 2011 i nie narzekałem na zarobki a teraz nie wiem nawet niewiem czy jeszcze isnieje R-bud poznalem tam super ludzi .
2013-10-13 17:10:02
Czy ktoś wie gdzie ma teraz siedzibę firma remo-bud? szukam od dłuzszego czasu kontaktu z firma i dosyć trudno
ZENON 2014-04-26 08:03:10
SZEF NERWOWY . KIEROWNICTWO NIC NIE DECYDUJE. W SUMIE LUDZIE ROBIA CO UWAŻAJĄ ZA STOSOWNE NIE MAJĄC POJĘCIA O ROBOCIE.JAK TO SIĘ JESZCZE KRĘCI. MUSZĄ BYĆ NIEZŁE UKŁADY. POWODZENIA .
s......j...../// 2014-05-02 20:46:19
zenek kase wzięłaś wiec nie wypisuj głupot na blogu
szkud 2015-01-29 02:10:23
jeśli firma nie przeprowadza rekrutacji to może oznaczać wiele rzeczy, chociażby to że pensje pracownicy mają na tyle przyzwoite, że nie chcą się wychylać, przy założeniu że szefo to tyran. Jeśli mają spoko szefa a i spoko zarobki to kierownik jakaś łajza się trafi, jeśli nie to zyć nie umierać i pracować. A tak do rzeczy: czy firma szuka kontrahentów ??
gadanie 2015-03-31 03:02:59
No wiecie ciężko, żeby każda firma przeprowadzałą nonstop jakieś rekrutacje. ale wracając do tematu dla którego siętutaj pojawiłem, jak oceniacie uslug remobudu łódź w porównaniu do konkurencji. oczywiście mogą sięteż pracownicy byli i aktualni wypowiadać. będzie jakiśrpzekrój opinii a od tego jest ten portal
Bałuciarz bmw 2016-04-01 19:45:43
Ostatnio tukłem o ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] butelki buhahah [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prezesa
niania 2016-05-21 12:25:16
no skoro jesteś taki zadowolony to mozesz kochany napisac ile jako pracownik fizyczny na jeden z budów bym zarobiła? i przede wszystkim interesuje mnie czt jest możliwość że na budowanych u siebie do zadań fizycznych by kobietę zatrudnili taką silną jak ja
Zostaw swoją opinię o REMO-BUD ŁÓDŹ - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie REMO-BUD ŁÓDŹ