logo Target PRO

Target PRO

Łódź

Opinie o Target PRO

Marli 2017-06-29 15:40
Ja jeszcze nie
kandydat 2017-06-30 13:57
Ja właśnie dostałem. Niestety nic z tego. A Wy?
ja 2017-07-02 14:36
do mnie też dzwonili w piatek. Bylem pewny, że nikt sie nie odezwie, a zadzwonili.
lodwypotwor 2017-07-07 15:24
Cześć - jak myślicie, ta praca dla Algidy sezonowa czy na stałe ? co się dzieje po sezonie
algidowiec 2017-07-07 18:52
W algidzie pracuje już 3 lata mam stala umowę. Dobre lody sprzedaja sie caly rok.
3
Trampki 2017-07-08 00:26
Tak są to dobre lody. Ale nie uwierzę ze sprzedają się cały rok... nigdy nie kupiłem lodów kiedy nie było upału i nikt mnie nie częstowal lodami zima wiec kto je kupuje skoro się sprzedają ? Tu trochę baja poleciała...
lodożerca 2017-07-10 20:07
Ty może nie ale inni kupują jesienia i zima lody w dużych opakowaniach. te na patykach za to sie sprzedają jak jest ciepło.
2
Kriss 2017-07-10 22:41
Czesc forumowicze! Widzę, że target poszukuje wielu handlowcow. Powiedzcie jak to jest z tymi celami? Można je wyrobić? Da sie dostać premie w targecie czy piszą tak tylko na zachete zeby wyslać cv.
Doswiadczony 2017-07-11 20:32
Cele jak to cele ambitne, trzeba się postarac. jesli sprzedajesz cos znanego to bedzie ci łatwiej. w targecie sprzedaje znane produkty i dzieki temu nie musze sie prosic klienta zeby ode mnie je wzial, a mam równiez doswiadczenia z nie znanymi markami i wiem co toznaczy
1
Sama prawda 2017-07-11 22:06
Zarobki w Targecie to zenada, a jezeli ktos pisze, ze poswieca swoj prywatny, czas za darmo, bo liczy na awans to gratuluje podejscia. Hieny z Targetu wrecz czekaja na takich, ktorych mozna wydoic do oststniej kropelki. Ja odszedlem z tej pseudo firmy i dopiero po jakims czasie zreflektowalem sie, jaki blad zrobilem wysylajac CV.
Pozdrawiam wszystkich( lub raczej resztki) trzezwo myslacych
2
jaa 2017-07-12 18:09
Ja mam inna opinie o targecie. tak jak wszedzie trzeba odwiedzac klientów i sprzedawac. ale wczesniej pracowalem na prowizji i nigdy nie wiedzialem co mnie czeka, kiedy i czego sie spodziewac na koncie. a tu jest iinaczej, wiem za co mi placa, kiedy i ile.
2
Były za chwile 2017-07-12 22:40
Zostajesz 3/4 roku z gołą podstawą i tyraj za mniej niz na kasie maja... Paaaali się w rękach robota a szyja boli od rozgladania się za nową robota tylko tu jak nie wpaść z deszczu pod rynne się glowisz . Co z tego ze znane produkty jak plany odwrotne do rzeczywistych możliwości rynku tradycyjnego a dodatkowych możliwości na kasę brak, pomocy brak tylko 0:1 cyfra dziekujeeeee chyba że o to w tym chodzi
1
racjonalny 2017-07-13 20:15
Nie wiem w ktorym projekcie pracujesz ale z wlasnego doswiadczenia w sprzedazy wiem ze realizacja celow zalezy od samego handlowca. nie ma co zrzucac winy na wysokie cele czy brak pomocy tylko szukac rozwiazan, wszyscy by tylko narzekali. skoro przez 3/4 roku nie realizujesz celow to moze warto pomyslec nad zmiana zawodu.
1
god 2017-07-14 08:57
najgorsze co jest to na smieciowej umowie pracowac z tego co widze w ogloszeniach maja tylko umowy o prace
1
Tak jest 2017-07-15 02:50
Dokładnie zmień zawód. Na murarce albo betoniarce zawsze można dobrze zarobić :))))))) sprzedawać albo się umie albo się nie umies i robisz marna kaske
1
hhhh 2017-07-18 16:15
Witajcie,

Gdzie można więcej dowiedzieć się o tej firmie bo tutaj są takie mało szczegółowe informacje?
włodi 2017-07-19 12:25
Ja ostatnio pisałem do nich na FB i szybko odpisali. Spróbuj tam
handel 2017-07-19 19:34
dużo tam info o nich na tym fb, ciekawych branżowych materialow tez
Dominika 2017-07-20 16:17
@Tak jest - pojawiło się kilka ogłoszeń na stanowisko przedstawiciela handlowego - czy możesz dokładniej opisać, jakie warunki zatrudnienia są proponowane? Jak wygląda rozmowa rekrutacyjna? Czy warto próbować?
dok 2017-07-20 16:51
I taki pacan może kiedyś zostać regionalnym boże broń od takich popaprańców. I jeszcze mu zapłacą za to nie małe pieniądze :):):). A zero kompetencji żeby zarządzać ludźmi
Miro 2017-07-20 23:35
Kto ma dziś kompetencje? Układy ukladziki...
1
frenc 2017-07-21 11:24
MIsiewicze mają. ;0
lfn 2017-07-24 21:18
ciekawie prowadzony profil, chyba jedyny w tematyce sprzedazy na fejsie
1
arurooooo 2017-07-28 15:19
Czy prócz premii Ci handlowcy mają jakieś inne benefity?
gf 2017-07-31 12:12
np luxmed, w dobrej cenie sportowa karta
1
arurooooo 2017-08-03 16:43
O to spoko, Luxmed się przyda i system sportowy to może się cosik zrzuci na siłowni ???? Dzięki za info
Miro 2017-08-05 23:11
Przyda się. Przy tych zarobkach wszystko na górkę się przyda;) pozdr Miro
zainteresowany 2017-08-07 09:57
a czt jakies konkursy dla handlowcow sa???
chmurka 2017-08-08 12:39
na FB słoneczko
bbb 2017-08-11 09:46
sA jeszcze sprzedazowe dla handlowców mozna ostać dodatowa kase lub bony
kierowca 2017-08-18 08:27
Mnie interesuje jedno. Czy auta mają klime? W mojej firmowce nie ma, auto ciągle nawala. Jeśli auta sa ok to ide w ciemno.
przedstawiciel 2017-08-18 18:16
maja, mają klime i nawet sa nowe co mnie zaskoczylo
Dominika 2017-08-23 11:16
@przedstawiciel - a czy możesz napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia na stanowisku Przedstawiciela Handlowego? Piszesz, że PH mają zagwarantowane pojazdy służbowe - o bardzo ważna informacja. A czy oprócz tego Target PRO zapewnia inne benefity? Czy z pracodawcą jest podpisywana umowa o pracę? Takie dodatkowe informacje mogą być ważne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w firmie.
aga 2017-08-24 19:31
Jest umowa o prace. Ja juz mam stala bo pracuje 4 lata. z benefitow jest luxmed i karta sportowa. Generalnie spoko.
Target De-eN-O 2017-09-05 14:17
Serdeczne gratulacje!

Target to istna trampolina do sukcesów. Już po 4 latach można liczyć na umowę o pracę! To niesamowite jak szybko można np. zrobić pierwszy krok ku porzuceniu wynajmowanego mieszkania i wzięciu kredytu na własne cztery kąty! Być może za kolejne 8 lat nawet uda się awansować. Wtedy to już z górki...

Warunków pracy w targecie nie trzeba krytykować jeśli przychylne komentarze wyglądają w ten sposób.
ja 2017-09-05 17:40
Chyba pracujesz w jakiejś innej firmie bo ja dostałem umowę o prace na starcie, a po 2 latach awans.
Normalne jest, ze osobaktora nie wyroznia się nawet po 8 latach pracy nie dostanie awansu, licza się umiejętności, anie staż.
nowy 2017-09-05 23:00
Możecie mi powiedzieć na czym polega praca w foodservicie w krafcie? Jakich klientów trzeba odiwedzac? Sklepy?
Mati 2017-09-06 22:52
To jest horeka, czyli restauracje, bary, puby itp. Podbna rola handlowca, co na sklepach – opieka, układanie produktu.
gros 2017-09-14 10:17
swoją robote robia. Wzystko na czas. Opieka wdrożeniowa i powdrożeniowa kompleksowa. Widac ze lubia to co robia i pasja powoduje ze im to wychodzi. Pani taksówkarka odbierajaca z dworca calkiem sympatyczna i komunikatywna :)
ph 2017-09-14 21:53
a podpowiesz cos o rekrutacji? jakies wskazówki na co zwrócić uwage itp
magda 2017-09-15 07:40
Ciekawa ta horeka. Nie wiecie czy daja baze czy trzeba pozyskiwać nowych klientów????
Byly pracownik 2017-09-16 21:42
Moja opinia po kilkunastumiesiecznym okresie pracy na jednym z projektow Unilever - Target jak każdy pracodawca ma sporo wad, ale też zalet. Dla kogoś kto chciałby nabrać doświadczenia w branży FMCG jako PH jak najbardziej polecam - nowe samochody, pensja na czas, targety do wyrobienia. Bardzo dużo zależy od bezpośredniego przełożonego, najczęściej są mocno korporacyjni, ale da się to przeżyć, choć wiele osób ma z tym spory problem, nie wytrzymują presji i najczęściej same się zwalniają.
Trzeba uważać przy zdawaniu auta, pracownicy Targetu szukają na siłę rzeczy, za które mogliby obciążyć pracownika karami.

Pensja? No cóż, z premiami na niektórych projektach da się zarobić ( usunięte przez administratora ) netto, ale sama podstawa to śmiech, ludzi do pracy brakuje na rynku a ( usunięte przez administratora )netto podstawy w tych czasach to niestety sporo za mało.
niezadowowlony 2017-09-18 11:00
Nie wiem kto w tej firmie pracuje...i nie chcę wiedzieć. przed kilkoma dniami byłem przez nich rekrutowany. Masakra. Najpierw jeden koleś ćwiczył mnie przez telefon. Pytania dziwnej treści z księżyca. Następnie długo, długo nic. Milczenie ponad 2 tygodnie. W efekcie zadzwoniła jakaś panienka z informacją. Game Over - koniec rekrutacji. Bez podania przyczyn czy czegoś takiego odrzucony. A już miałem według tego pierwszego jechać na finalną rozmowę ws. przyjęcia do pracy. Totalny bałagan!!!
Tak nie traktuje się ludzi z dobrymi kwalifikacjami. Mam wrażenie, że wszystkie te rekrutacje to jeden wielki pic na wodę.
obecny ph 2017-09-18 13:41
Rekrutacja w porzadku. Pytania typowo dotyczace sprzedazy, obslugi klienta i moich wczesniejszych doswiadczen. Konkretnie i rzeczowo. Nawet zapach do auta dostalem. Jest ok.
zaskoczona 2017-09-18 19:20
Noe mnie tez zaskoczyli. Z dworca przywiezli do biura, nie musialałm bładzic po lodzi. Wszystko zwiezle, na czas, zajeli się mną. Dostalem wszystkie informacje z czym do kogo, do tego materialy i gadżety przydatne do pracy. Poki co jest naprwade w porzadku.
horeka 2017-09-20 17:20
Ciekawa, ciekawa bo klient zupelnie inny. Dostajesz baze ale tez pozyskujesz nowych. Oprocz odwiedzania klientow, jezdzisz tez na targi, organizujesz pokazy.
Marta 2017-10-02 17:22
Najpier miałam wywiad telefoniczny, a poten spotkanie. Pytali mnie o moje doswiadczenie zawodowe, prace z klientami i sprawdzali czy radze sobie z trudnymi argumentami ze strony klientow. Na spokojnie, dałam rade. w tym tygodniu jade do nich na zatrudnienie i szkolenie do Łodzi.
jaaa 2017-10-06 20:30
Ja niedawno zaczalem prace. Najpierw bylo zatrudnienie w targecie. podpisalem umowe, opowiedzieli o zasadach korzystania z luxmedu i karty sportowej, wytlumaczyli za co bede odpowiadał. Dali mi narzedzia, mialem tez szkolenie z systemu w ktorym robie zamowienia. wytlumaczyli co do kogo mogę zglaszac. A pożniej pracowalem z innym Handlowcem, ktory mnie uczyl zasad pracy. Na razie jest ok. Zobaczymy co będzie dalej.
1
PH 2017-10-15 16:57
Może ktos powiedziec jak z :

-samochodami w celach prywatnych soboty niedziele itp.
-Jakie samochody
-maja GPS-y

Dzięki za odpowiedzi
Targeciak 2017-10-16 15:26
W ramach pracy w Targecie masz miesieczny limit kilometrów, ważne żebyś odwiedzał wysztkie sklepy na trasie i nie wykraczał poza limit kilometreów. Samochodziki to nowe clio i fabie co dwa lata zmieniają na nowe :)
Zostaw swoją opinię o Target PRO - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Target PRO