logo Target PRO

Target PRO

Łódź

Opinie o Target PRO

Krzysiek 2017-05-02 08:43
Na ogloszeniu ph ds detalu jest określone 4-6 tys czyli to blef? Jaka realna kasa jest do wyciągnięcia? Mam prace i jeśli nie lepsza kasa to nawet nie wysyłam cv
zada 2017-05-03 19:14
Przy zrobieniu wszystkich planów 5500 zł brutto można zarobić (danone)
kikolll5 2017-05-05 15:00
poszukuje pracy, jestem zaintresowana praca w sprzedzy. czy wiecie moze czy szukuja kogos ? czy osoba z malym doswiadczeniem na szanse sie do nich dostac?
Algidowiec 2017-05-11 22:44
Ja jak się do Algidy przyjmowałem to nie pracowałem wcześniej jako ph. Nauczyłem się rozmawiać w sklepie z kierowniczkami i układać produkty w lodówce.
1
sweetBe4r 2017-06-08 09:20
Jakie zarobki średnio można osiągnąć? Umowa o pracę czy własna działalność ?
Gas 2017-06-11 17:59
W zależności od zadan 4-6 tys a umowa o prace to chyba standard unnich. Ja tak mam.
Obecny 2017-06-15 14:17
Chyba w algidzie w najwyższym sezonie
Pan An 2017-06-18 18:43
W algidzie max 3000 na reke jak zrobisz plan i wszystkie zadania co obecnie zdarza sie nieczesto.
1
Fran 2017-06-20 17:35
4000 to może brutto :)
Brajanek 2017-06-22 15:09
Ogólnie do firmy Target jeśli chodzi o zatrudnienie nie mam zastrzeżeń pracowałem ponad 3 lata. Kolega pisał wyżej że pracuje 7 h :) tak tak:) nie mów tutaj o odpaleniu i kończeniu wizyty bo w handlu nowoczesnym 7 h to jest standard firmy ale dolicz dojazdy i prace w domu no chyba , że należysz do ludzi którym podstawa plus premia na która nie masz dużego wpływu ci pasuje:) Praca dla singla który chce sie rozwijać idealna z tym , że przedstawiciel w takich korporacjach jest niezauważany wiec jeśli myślisz o awansie w krótkim czasie, nie licz na to:) PRACA DLA OSÓB ODPORNYCH NA DUUUUUŻY STRES:)

Cieżki kontakt z biurem ( niby wszystko ma być załatwione ale i tak 3 razy trzeba dzwonić i sie przypominać).
Pytanie kontrolne 2017-06-22 23:15
Na awans trzeba długo czekać czyli jak myślisz ile w przypadku tej firmy? Ja czekam już 3 lata prawie w jednej z firm współpracujących z target, dobrze i ciężko pracuje a tak jak napisałeś zaczynam zauważać ze jestem niezauważalny ph.
OnazA 2017-06-25 01:32
Jesli chodzi o kierownictwo z unilevera to zalezy od terenu ale glownie bardzo w porzadku ludzie. Zarobki marne. Srednia 2200 na reke. Samochod od targetu. Skoda fabia 3 kombi 1.0 gaz. Nie mozna jezdzic prywatnie. Ogolnie jesli chodzi o samochody w targecie to czy dawniej hunday renaulct czy skoda to najlepiej jak bys oddal nowy z orzbiegiem kilkadziesiat tys :) Szans na awans nie ma w ogole. Teren w miare jednak baza nie do ogarniecia. Pracowalam jakis czas temu i szczerze nie polecam.
Cześć 2017-06-25 09:31
Na awans to trzeba sobie zasłużyć ponadprzeciętnymi efektami i zaangażowaniem a nie praca 8h w terenie i jacy zapracowani... Ci którzy awansowali latami dawali z siebie max i po 10h w terenie... wtedy to procentuje, jest zauważalne. Co drugi gamon by chciał awans ale to nie chęci decydują:) szybciej szczęście. Target ma bardzo dużo pracowników... Mozns trafić w dobre miejsce o dobrej porze ale na to ma szansę 1% z nas. Ja walczę dalej. Plany mam ponad 100% robione od 2 lat. Wierzę że moja determinacja wkoncu poniesie wyżej a gamonie wy nie liczcie na awanse. Są dla najlepszych
2
Maciek 2017-06-26 22:03
Na czym konkretnie polega praca handlowca w target? Widziałem ogłoszenia ale nie do końca sobie to wyobrażam…
Żywioł 2017-06-27 00:43
Jeździsz po klientach, bazę dają na starcie. Sprzedajesz produkty i układasz na pólce. Ale spokojnie masz auto służbowe więc docierasz do sklepów bez problemu.
Gazda 2017-06-27 18:48
Simka forumowicze czy praca w projekcie dla Mbanku to sezonowa ? Na cza wakacji zastępstwo?
Hejka 2017-06-28 19:35
To zależy to od ciebie i twojej dyspozycyjnosci czy pracujesz na sezon czy dłużej. Moja koleżanka,która teraz jest doradca klienta mówiła mi,ze wczsniej pracowała tak jak ja. Zobaczymy, czas pokaże.
Alcaponee 2017-06-29 13:14
Czy ktoś dostał odpowiedź na Toruń? Rekrutacja z zeszłego tygodnia
Marli 2017-06-29 15:40
Ja jeszcze nie
kandydat 2017-06-30 13:57
Ja właśnie dostałem. Niestety nic z tego. A Wy?
ja 2017-07-02 14:36
do mnie też dzwonili w piatek. Bylem pewny, że nikt sie nie odezwie, a zadzwonili.
lodwypotwor 2017-07-07 15:24
Cześć - jak myślicie, ta praca dla Algidy sezonowa czy na stałe ? co się dzieje po sezonie
algidowiec 2017-07-07 18:52
W algidzie pracuje już 3 lata mam stala umowę. Dobre lody sprzedaja sie caly rok.
3
Trampki 2017-07-08 00:26
Tak są to dobre lody. Ale nie uwierzę ze sprzedają się cały rok... nigdy nie kupiłem lodów kiedy nie było upału i nikt mnie nie częstowal lodami zima wiec kto je kupuje skoro się sprzedają ? Tu trochę baja poleciała...
lodożerca 2017-07-10 20:07
Ty może nie ale inni kupują jesienia i zima lody w dużych opakowaniach. te na patykach za to sie sprzedają jak jest ciepło.
2
Kriss 2017-07-10 22:41
Czesc forumowicze! Widzę, że target poszukuje wielu handlowcow. Powiedzcie jak to jest z tymi celami? Można je wyrobić? Da sie dostać premie w targecie czy piszą tak tylko na zachete zeby wyslać cv.
Doswiadczony 2017-07-11 20:32
Cele jak to cele ambitne, trzeba się postarac. jesli sprzedajesz cos znanego to bedzie ci łatwiej. w targecie sprzedaje znane produkty i dzieki temu nie musze sie prosic klienta zeby ode mnie je wzial, a mam równiez doswiadczenia z nie znanymi markami i wiem co toznaczy
1
Sama prawda 2017-07-11 22:06
Zarobki w Targecie to zenada, a jezeli ktos pisze, ze poswieca swoj prywatny, czas za darmo, bo liczy na awans to gratuluje podejscia. Hieny z Targetu wrecz czekaja na takich, ktorych mozna wydoic do oststniej kropelki. Ja odszedlem z tej pseudo firmy i dopiero po jakims czasie zreflektowalem sie, jaki blad zrobilem wysylajac CV.
Pozdrawiam wszystkich( lub raczej resztki) trzezwo myslacych
1
jaa 2017-07-12 18:09
Ja mam inna opinie o targecie. tak jak wszedzie trzeba odwiedzac klientów i sprzedawac. ale wczesniej pracowalem na prowizji i nigdy nie wiedzialem co mnie czeka, kiedy i czego sie spodziewac na koncie. a tu jest iinaczej, wiem za co mi placa, kiedy i ile.
1
Były za chwile 2017-07-12 22:40
Zostajesz 3/4 roku z gołą podstawą i tyraj za mniej niz na kasie maja... Paaaali się w rękach robota a szyja boli od rozgladania się za nową robota tylko tu jak nie wpaść z deszczu pod rynne się glowisz . Co z tego ze znane produkty jak plany odwrotne do rzeczywistych możliwości rynku tradycyjnego a dodatkowych możliwości na kasę brak, pomocy brak tylko 0:1 cyfra dziekujeeeee chyba że o to w tym chodzi
1
racjonalny 2017-07-13 20:15
Nie wiem w ktorym projekcie pracujesz ale z wlasnego doswiadczenia w sprzedazy wiem ze realizacja celow zalezy od samego handlowca. nie ma co zrzucac winy na wysokie cele czy brak pomocy tylko szukac rozwiazan, wszyscy by tylko narzekali. skoro przez 3/4 roku nie realizujesz celow to moze warto pomyslec nad zmiana zawodu.
1
god 2017-07-14 08:57
najgorsze co jest to na smieciowej umowie pracowac z tego co widze w ogloszeniach maja tylko umowy o prace
1
Tak jest 2017-07-15 02:50
Dokładnie zmień zawód. Na murarce albo betoniarce zawsze można dobrze zarobić :))))))) sprzedawać albo się umie albo się nie umies i robisz marna kaske
1
hhhh 2017-07-18 16:15
Witajcie,

Gdzie można więcej dowiedzieć się o tej firmie bo tutaj są takie mało szczegółowe informacje?
włodi 2017-07-19 12:25
Ja ostatnio pisałem do nich na FB i szybko odpisali. Spróbuj tam
handel 2017-07-19 19:34
dużo tam info o nich na tym fb, ciekawych branżowych materialow tez
Dominika 2017-07-20 16:17
@Tak jest - pojawiło się kilka ogłoszeń na stanowisko przedstawiciela handlowego - czy możesz dokładniej opisać, jakie warunki zatrudnienia są proponowane? Jak wygląda rozmowa rekrutacyjna? Czy warto próbować?
dok 2017-07-20 16:51
I taki pacan może kiedyś zostać regionalnym boże broń od takich popaprańców. I jeszcze mu zapłacą za to nie małe pieniądze :):):). A zero kompetencji żeby zarządzać ludźmi
Miro 2017-07-20 23:35
Kto ma dziś kompetencje? Układy ukladziki...
1
frenc 2017-07-21 11:24
MIsiewicze mają. ;0
lfn 2017-07-24 21:18
ciekawie prowadzony profil, chyba jedyny w tematyce sprzedazy na fejsie
1
arurooooo 2017-07-28 15:19
Czy prócz premii Ci handlowcy mają jakieś inne benefity?
gf 2017-07-31 12:12
np luxmed, w dobrej cenie sportowa karta
1
arurooooo 2017-08-03 16:43
O to spoko, Luxmed się przyda i system sportowy to może się cosik zrzuci na siłowni ???? Dzięki za info
Miro 2017-08-05 23:11
Przyda się. Przy tych zarobkach wszystko na górkę się przyda;) pozdr Miro
zainteresowany 2017-08-07 09:57
a czt jakies konkursy dla handlowcow sa???
chmurka 2017-08-08 12:39
na FB słoneczko
bbb 2017-08-11 09:46
sA jeszcze sprzedazowe dla handlowców mozna ostać dodatowa kase lub bony
kierowca 2017-08-18 08:27
Mnie interesuje jedno. Czy auta mają klime? W mojej firmowce nie ma, auto ciągle nawala. Jeśli auta sa ok to ide w ciemno.
przedstawiciel 2017-08-18 18:16
maja, mają klime i nawet sa nowe co mnie zaskoczylo
Zostaw swoją opinię o Target PRO - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Target PRO