logo Target PRO

Target PRO

Łódź

Opinie o Target PRO

Wojtek 2017-02-11 22:37
A ja nie polecam współpracy z Target. Nie ważny jaki projekt jaka firma.
Praxowalem dla jednego projektu zatrudniony przez tą firmę i naprawdę nic nie mogę powiedzieć pozytywnego.
Ludzie którzy tam pracują są nie kompetentni. Buraki którzy traktują Cię jak kogoś gorszego.
Procedury i biurokracja w firmie Cię wykonczy. Twoja praca to nie 8h czy odwiedziny 20klientow a papierologia która prowadzisz dla Target a nie na potrzeby twojego klienta. Np. Prosta kilometrów nie okazuje się prosta a z każdego brakującego kilometra czy nadwyżki nieźle musisz się spowiedzi.
Jeśli masz problem i zwracasz się do firmy nie spodziewaj się pomocy czy też szybkiej pomocy. Rada sobie sam albo proś klienta dla którego pracujesz który ma związane ręce bo to nie on Cię zatrudnia.
Dziwi mnie fakt za tak duzi klienci godzą się na współpraca z tą firmą, ale pewnie chodzi o to że są najtańsza firma co przekłada się na pracowników....
Pracowałem 2lata i podziekowalem bo zobaczyłem że można normalnie pracować z normalnymi ludzi i na ludzkich warunkach.
4
zatrudnienie w Łodzi 2017-02-13 17:30
Jedzie ktoś w czwartek na zatrudnienie do Łodzi?
pracownik Algidy 2017-02-14 18:50
ja jadę :). Na jaki rejon będziesz pracować?
2
L 2017-02-14 20:59
Tez jade
S 2017-02-15 17:27
Ja też jadę
monik 2017-02-22 15:56
Pozdrawiam wszystkich, którzy byli na zatrudnieniu w czwartek!!!! Widzimy się jutro na konferencji :D
zainteresowany 2017-02-28 15:27
Ktoś się załapał do projektu Kraft Heinz ? Jaką stawkę zaoferowali na umowie ?
Zadowolony 2017-03-01 16:50
Jak czytam te wasze opinie to mam wrażenie ze pracuje w zupełnie innej firmie niż opisujecie. Pracuje dla nich od dłuższego czasu w jednym z projektów i nie mam zamiaru nic zmieniać, zaczynam prace o której chce i kończę jak chce, plany spokojnie do zrobienia bez żadnej spiny. Kasa zawsze na czas minimum 3 tysiące co jest raczej rozsądna pensja. Auto ma gps ale nikt nie zwraca na to uwagi, korzystam z niejo prywatnie jeżdżąc po całym kraju i dopóki nie przekraczam przyznanego limitu to nikt nie robi problemów. Do tego prywatna opieka medyczna. Może najpierw popracujcie a potem oceniajcie a nie skreślajcie odrazu bo to pośrednik. Jakie to ma znaczenie?
1
Ostatni sprawiedliwy 2017-03-02 07:26
Po tym co wypisujesz można odnieść wrażenie:Nie pracujesz w innej firmie, tylko na innym stanowisku tj w HR...Jeździsz po całym kraju ale tylko w celu rekrutacji, a prywatnie to raczej PKP:)?"Pracujcie a potem o oceniajcie"-pracawałem i nigdy więcej za niewolnika dla pośrednika. 3000 zł na rękę można włożyć między bajki,gps nie jest dla ozdoby...Ech, zadowolony /a zejdż na ziemię i przestań ściemniać.
2
Mariusz Z. 2017-03-02 19:18
Za pomocą forum chciałem pozdrowić centralę Target oraz bywalców tego miejsca. Przez ostatni rok pracowałem jako pracownik terenowy w dziele HR. Rekrutowałem Przedstawicieli Handlowych do wszystkich projektów. Dla osób, które obserwują wpisy zapewniam, że jest to firma rzetelna i profesjonalna, w której można nabyć i wzmocnić swoje kompetencje. Od wczoraj pracuję dla dużego koncernu i wiem że bez szansy zatrudnienia jaką dostałem rok temu od Target PRO, z dużym prawdopodobieństwem nie byłbym tu gdzie teraz jestem. Jeśli chcecie pracować z liderami, nabyć wartość doświadczenia na rynku pracy, to zachęcam do składania aplikacji właśnie w Target PRO.

Pozdrawiam, Trzymajcie się!!!

4
kudłaty 2017-03-03 08:56
Super była ta konferencja!!! Dużo przekazanych informacji na temat sprzedaży, można było sie dużo nauczyć. Super atmosfera, Mega sympatyczn ludzie szczególnie Piotr z Targetu :).
Gyg 2017-03-03 19:01
Jak juz po roku ci sie rozwój skończył inszykales inne roboty to raczej mało perspektywiczna ta firma
2
rozmowa na horeke 2017-03-09 14:37
Byłem na rozmowie jak przedstawiciel do Horeca. Czekam na odpowiedź. Może jest ktoś kto był i dostał odpwiedzi?
Dugi 2017-03-14 20:38
Jestem w trakcie rekrutacji i z rozmowy wynikło, że 3500 netto podstawy można osiągnąć. A u Ciebie jakieś kolejne kroki podęte
rozmowa na horeke 2017-03-15 09:52
Tak, dzisiaj dostałem odpowiedź, że jednak sie nie dostałem. Chociaż dobrze, że dostałem i z pełną odpowiedzią
olo 2017-03-22 11:25
Idzie ktoś na rozmowę na przedstawiciela jutro w Krakowie?
jj 2017-03-28 13:30
jA BYŁEM dzisiaj w Krakowie, było naprawdę spoko z tym kiero z Krafta
olol 2017-03-28 15:59
Wiec witam
Nie polecam droga polówka związku od rana pracuje do późnego wieczora bywało tak ze od rana do 22 i nie tylko raz się to zdarzyło tylko nadmiernie przyjeżdżając do domu trosze odpoczynek i tez nie jedną noc calom pracowała soboty niedziele w sumie 24 na dobę w pracy jak przeliczyć na to co w domu i po nocach i weekendy pracuje to wychodzi nie wiem czy złotówka
Algida 2017-03-28 23:09
No to niestety Twoja połówka Cię zdradza. Ja pracuje od dłuższego czasu w Target i średnio pracuje po 7 godzin. Jeśli chodzi o pracę w weekendy nie ma takiej opcji, chociaż ze względu na samochód :)
2
mbank 2017-03-29 09:36
Dzownił wczoraj do mnie jakiś facet z tej firmy apropos pracy w mBanku. Dlaczego akurat dzwonił on a nie mBank?
oko 2017-03-29 12:38
Witam zainteresowanych pracą w firmie Target PRO.
Dziś odbyła się moja rozmowa rekrutacyjna na stanowisko przedstawiciela we Wrocławiu. Była najgorszą rozmową jaką miałem w życiu. Przede mną w sali była jakaś pani która nerwowo powiedziała, że mogę wejść wyglądała na wyprowadzoną z równowagi. Po wejściu do sali rozmowę prowadził ze mną Pan( usunięte przez administratora )

Sprawiał wrażenie zdenerwowanego. Im dłużej trwała rozmowa tym bardziej miałem wrażenie, że P. ( usunięte przez administratora ) próbuje mnie zdenerwować zadając głupie pytania co chwile zmieniając tor rozmowy do tego mówił cicho i niewyraźnie. Może takie miał takie założenie aby kogoś ( usunięte przez administratora ) i sprawdzić jego reakcje. Głównie rozmawialiśmy o merchandisingu. Jeśli chcesz odnieść sukces jako w PH musisz mieć to opanowane . ŻENADA. Pan ( usunięte przez administratora ) albo ma taki charakter lub jest na wylocie i dlatego się wścieka.

Jeśli chcesz zobaczyć jak nie powinna wyglądać rozmowa rekrutacyjna idź do tej firmy i przekonaj się sam.
7
praconik mbanku 2017-03-29 13:55
Target zajmuje się pierwszym etapem rekrutacji oraz podpisujesz z nimi umowę. Ogólnie to prócz tego nie ma wpływu na twoją pracę.
1
samochód kraft 2017-03-29 13:58
Jakimi samochodami jeżdżą w Krafcie?
mbank 2017-03-29 14:19
Nie wiem, pracuje przez Target w mBanku :D
samochód kraft 2017-03-29 14:32
sOry nie chodził mi o mBank. Jestm zaproszony na rozmowę do Krafta i chciałem sie dowiedzieć, czym jeżdżą bo nie mają oplakatowanych aut :D

Ps. ten Target to musi być ciekawa firma skoro tyle klientów (nawet mBank) obsługuje ;)
olol 2017-03-29 16:10
Raczej nie zdradza bo mamy zaufanie i kochamy się ale pisałem często a nie zawsze ostatnio kolo 17 wychodzi a weekendy to pracuje w domu na laptopie i tez pisałem ze nie siedzi tez cale noce ostatnio ale koniec i początek roku nie jedną cala noc nie spiąć wsiadając do samochodu i do pracy na miejscu dalej pracując nawet nie kładąc się podziw za wytrwałość ja osobiście to czegoś innego
mbank 2017-03-30 19:43
Już tak im nie słodź :D Ogólnie, nie jest źle problemów nie robią akurat mi jako Meeter Greter
Asia 2017-03-30 20:57
Witam. Chciałabym dowiedzieć się jak pracuje się w projekcie dla Krafta. Czy cele są realne, jaka atmosfera, czy warto?
1
Lolololo 2017-04-01 23:03
O który projekt pytasz?
krafciak 2017-04-05 16:33
Cele jak cele dla jednego realne dla drugiego nie - zależy. Jeżeli jesteś leniem i nie chce Ci sie pracować to pewnie targetu nie wyrobisz. Atmosfera i kierownicy spoko. Myślę, że warto jak pracowałeś już jako pH.
1
Samuel 2017-04-06 09:10
Ja bym chciał bardzo podziękować w ty miejscu Target PRO za wspaniałą współpracę. Obecny pracodawca do którego musiałem przejść nie dorasta do stóp Target. Gdy tylko pojawi się jakaś ciekawa oferta z ich strony na mój teren, bez wahania do nich wrócę.
2
Aska 2017-04-06 13:34
A o jakim terenie mówisz ze było tak dobrze?
PH 2017-04-06 13:50
Pracował ktoś w Żywiec w zdrój przez Target?? jestem ciekaw jakie warunki oferują czy można z auta korzystać w celach prywatnych? Będę bardzo wdzięczny za odp, dzisiaj wysłałem CV na PH ;)
zainteresowana pracą... 2017-04-08 00:24
Jest ktoś kto pracuje przez Target jako PH dla Algidy? Jakie są mniej więcej zarobki i jak jest z pracą nie w sezonie? jak traktują pracowników?
Dzięki za pomoc :)
co tam słychać 2017-04-09 23:09
Zarobki to różnie zależy od regionu; jak będziesz dobrze pracować to na zimę przeniosą Cię do spożywki i chemii; co do traktowania to też różnie :D
Moja opinia 2017-04-10 22:11
Różnie tak jak i w Unil i Krafcie i Żywcu i wszędzie. Jak jesteś sierota to nic nie uratuje twojej kasy. I choćby robić 25 kth to i mało bo nie sprzedajesz tyle ile musi być
Ja 2017-04-11 10:11
Tam są cały czas jakieś oferty, to dlaczego nie wrócisz?
zainteresowana pracą... 2017-04-11 21:46
3000 zł netto to realna kwota do osiągnięcia przy zaangażowaniu i dobrych wynikach?
Majka 2017-04-12 18:16
Z przyczyn osobistych musiałam rozwiązać umowę z Target PRO, ale jedno muszę im przyznać, pełen profesjonalizm do samego końca. Nawet na samym rozliczeniu z powierzonego mi sprzętu czułam, że jestem dla nich kimś ważnym. Myślę, że jeszcze kiedyś znów nasze drogi się spotkają.

Bardzo dziękuję i powodzenia !
2
Żbiku 2017-04-13 13:58
Krótko i na temat.

Polecam
1
Błażej 2016 2017-04-14 20:33
3000 zł nie we wszystkich projektach jest możliwe do zdobycia z perfekt wynikami. Ja mam złe doświadczenia z ta firma nie polecam
Xyz 2017-04-18 09:56
Dają możliwość korzystania z auta?? Bo inne firmy agencyjne nie bardzo chcą iść na tako układ??
Marcin 2017-04-19 18:52
Gdzie pracowałeś? Ja tyle wyciągam co miesiąc ale codziennie jestem w terenie.
PH 2017-04-20 21:54
Można korzystać ale z głową. Z własnego doświadczenia wiem, że w porównaniu z innymi agencjami dają lepsze auta. Jak rozpocząłem pracę to dostałem nowego Hyundaia, teraz zmieniali na Renault Clio.
2
XYZ 2017-04-24 20:50
Dzięki za info :) to fajnie bo to też mobilizuje i to taki miły dodatek a wiadomo że co weekend nie będzie się jeździć do Zakopca po bułki :D Pozdrawiam :)
2
Goska 2017-04-25 21:14
Hej! Czytałam, że Target poszukuje Przedstawicieli Handlowych. Nie wiecie co tam oferują? Dają umowę o pracę i jakieś dodatki czy tylko goła kasa? Fura nowa, przetyrana czy własna?
Aaa 2017-04-25 23:01
Umowa jest. Masz też tam Luxmed ale nie miej złudzeń zębów ci nie zrobią. Dostałem Renault Clio, chciałbym coś większego do przewożenia wózka dla dzieciaka. Są konkursy za sprzedaż ale trzeba się nałazić. Ciągle tylko liczba, liczba, liczba….
Handlowiec 2017-04-26 07:21
A czego się spodziewałeś pracując w sprzedaży? Dobry z ciebie gościu. Tylko liczba się liczy. Za piękne oczy premii nie dostaniesz. normalka. Ciagle to marudzenie......nuda. Pracujesz dostajesz proste. W Algidzie są konkursy. Goska poczytaj sobie na ich fb. Można dostać trochę dodatkowego hajsu.

MT 2017-04-26 08:45
Pracowałem przy Unilever w hiperach. Teraz przerzucili mnie do innej firmy i jest bałagan.
Kandydat 2017-04-26 23:23
Idę na rozmowę do heinz na Warszawę, może pomożecie z pytaniami, kojarzycie jakie mieliście?

Zostaw swoją opinię o Target PRO - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Target PRO