logo Kaczmarek Electric

Kaczmarek Electric

Wolsztyn

Opinie o Kaczmarek Electric

jac.d 2009-09-02 20:35:55
polecam tą firme kazdemu Super atmosfera kasa moze byc Premie jak sa to widac ją od razu na pasku Praca 8h czasem dłużej ale bardzo rzadko a jak nawet to zostaje sie z przyjemnością Mozliwosc zdobywania doświadczenia od specjalistów pracujacych w różnych oddziałach ogólnie mowiac jest bardzo fajnie
3
p 2011-11-14 12:10:00
.... z tą atmosferą w firmie to bardzo różnie słyszałem od kolegi.Moze zamierzenia dobre , Pan Prezes ok ,ale są pewne osoby ,że naprawdę ......
1
kama 2011-11-15 07:50:28
... wcale tak nie jest jak pierwszy opis ..., wręcz przeciwnie ..., wiem ,bo tam pracuje i już szukam,. Kto dostaje kase to dostaje ......zależy kto
1
monini 2011-11-20 15:52:13
...najciekawiej podobno jest w wolsztynie w biurze.., wiem z dobrego źródła ......tylko zazdrościć
j 2012-01-19 08:44:17
strach w firmie ale nie przed Panem Prezesem i nie przed panem Dyrektorem .Dla wtajemniczonych napewno nie trudno sie domyślić o kogo chodzi
1
Wojak 2012-02-20 14:56:56
Atomosfera jest ok, straszne parcie jest na marże od której jest 15% na oddział..... oczywiście po tym jak oddział jest na plus. Premia w/g mnie jest uznaniowa... bo nigdy nie zgadzały mi się moje rozliczenia a kierownika oddziału.
Karola 2012-02-20 16:54:39
Cześć,
Co do atmosfery to napewno jest dobra w Wolsztynie, pracowałam tam 8 miesięcy i wiem że wszystko ok. Firma ogólnie dobra, byłam na stanowisku handlowca, zmieniłam pracę ponieważ warunki premiowania mi nie odpowiadały. Na start dobra firma, natomiast na dłuższą metę odradzam.
Gwozdziu 2012-02-20 22:45:11
Karola - 2012-02-20 16:54:39

Cześć,

Co do atmosfery to napewno jest dobra w Wolsztynie, pracowałam tam 8 miesięcy i wiem że wszystko ok. Firma ogólnie dobra, byłam na stanowisku handlowca, zmieniłam pracę ponieważ warunki premiowania mi nie odpowiadały. Na start dobra firma, natomiast na dłuższą metę odradzam.
ZGADZAM SIĘ Z KOLEŻANKĄ, PRACA DOBRA NA START ALE JAK JUŻ CHCESZ ZARABIAC KASE TO KŁODY POD NOGI
z 2012-03-07 22:10:33
Jestem handlowcem w jednym z oddziałów, nie jest mi źle, gorzej mają kierownicy którzy sprzedają po 20 tys/m-e.
2
mila 2012-04-20 08:17:11
..... zmienić Pania zarządzającą.., ale nie chodzi o Panią Prezesową.ż pozoru cichą , szarą mysz
1
jino 2013-05-17 21:53:08
jest ok Jak ktoś jest wartościowy to będzie doceniony.
2
pati 2013-09-24 12:40:06
nie polecam tej firmy, praca 10h umyslowej harowki. Te dobre opinie, to niewiem kto tam pisze. Przestancie sciemniac.Nie ma roboty to kazdy lapie to co jest, ale dajcie zyc.Pracowalam tak rok i dobrze wiem jak tam jest.
2
benek 2013-11-28 20:58:35
Ta firma zaczyna działać jak korporacja.
Plusy wypłata na czas i to by było na tyle. Premie hmm są ale zawsze nie wiadomo kiedy.
Co do wypłaty hmm ludzie pracują po kilka lat w tej firmie i nie mają podwyżek żadnych a jak mają to znikome wręcz śmieszne. A wypłata pracownika biurowego do kierowniczej czy już dyrektorskiej wypłaty to przepaść już nie wspomnę o magazynierach.
Kiedyś była atmosfera rodzinna teraz hmm trudno to nazwać rodzinną.
Godziny pracy są zróżnicowane ale na pewno niema tu żelaznych 8 godzin "pracujesz dłużej uwzględniają ci to w premii niby" - czyli robisz ale nie wiesz za ile "ciekawe rozwiązanie". Nad godziny nigdzie nie są pisane. Niby firma z przyszłością ale niema elektronicznej rejestracji godzin pracy.-oczywiście bo jak by była to by ludziom za uczciwie przepracowane nadgodziny się nie wypłacili
Firma się rozwija i to widać ale nic po za nią jeżeli chodzi o wypłaty w centrali jak i w Wolsztynie. Pod tym względem oddziały to inna bajka.
2
benek 2014-06-06 09:44:18
Atmosfera na magazynie hmm non stop nowi magazynierzy to chyba nie świadczy o dobrej atmosferze. Niedługo przy takiej rotacji to ludzi nowych zabraknie. Zawsze Kaczmarek może kontener chińczyków ściągnąć.
2
benek 2014-06-22 23:12:43
No jest system motywacyjny za nad godziny . Jak nie zostaniesz po godzinach to cię zwolnią . A jak się będziesz nie wyrabiał zawsze mogą tobie powiedzieć że robisz podwójnie to samo.:)
1
ninko 2015-01-15 19:21:44
witam, ja wysłałem swoją aplikację i mam nadzieję iż nadejdzie informacja zwrotna...A tymczasem prosze mi udzielić info na temat tego jak wyglada system rekrutacji nowych osób, a dokładnie z ilu części się składa,jakie sa zarobki i jaka umowa dla nowo zatrudnionych -- potrzebuje rady więc proszę o wpis na ten temat.
Zambia 2015-03-19 08:41:51
W zasadzie ja byłbym zainteresowany pracą w Wolsztynie gdyby jeszcze przynajmniej było wiadomo co oferuje w zamian właściciel. Bo wiedza i doświadczenie jakie się posiada to jedno a drugie to warunki drugiej strony jakie może zaoferować. Za mniej niż 2000 na rękę raczej nikt się do nich nie wybierze...
1
Pawel 2015-05-06 14:36:30
Pracowalem nieco ponad 3 miesiace w lublinie (usunięte przez administratora) unikajcie tej firmy jak ognia
1
emol 2015-05-23 14:46:52
to, że w lublinie była hała nie znaczy, że w każdym oddziale tak jest.
Ja pracuję nie narzekam, jak komuś nie odpowiada to niech szuka czegoś innego.
Narzekają przez internet, a gęby nie otworzą przy kierownikach i tam gdzie trzeba
2
xxx 2015-06-22 11:33:48
Kierownictwo dobrze wie co sie tam dzieje ale póki to nie ich robią w bambuko to sami sie nie odezwą
2
Horn654 2015-07-19 10:13:31
Co oddział to inna bajka. Zależy gdzie trafisz, ale zarobki średnie. No chyba, że masz badane, jesteś obrony za dwóch i świecie to Cię docenia.
byly 2015-10-09 12:45:05
Najniższa krajowa i obietnica gruszek na wierzbie w przyszłości nieokreślonej
1
byly 2015-11-04 09:20:00
Pracowalem powodzenia stary żebys tylko nie żałował
1
byly 2015-11-04 09:21:39
obiecuja premie i inne rzeczy a potem jak cie złapia to sie rakiem wycofują
1
gazela 2016-01-07 13:22:53
Tak gazela a ty jak pójdziesz tam to bedziesz łoś Pozdrawiam
5
Pawel 2016-09-19 10:30:22
Ja nie mówie że hała jest wszedzie mówie tylko że była w Lublinie
Maniek 2016-10-18 16:54:24
Jak wygląda podział marży z firmą prowadzącą oddział KE? Z bonusa też coś spada?
ehe 2016-10-18 21:21:10
W końcu taki przedstawiciel handlowy ma szansę na dwuskładnikowe zarobki, ale czy premia doliczana jest do podstawy? Z gory dziękuję za szybką odpowiedź.
taki 2016-11-28 15:53:11
Coś wiesz o jaka marża, ja słyszałem ze 30% bonusy tez są dzielone.
bronek 2016-11-28 22:01:41
chciałem współpracować z tą firmą ale nie warto napisałem kilka maili i odpisali że ktoś się skontaktuje i tak czekam od miesiąca na kontakt chyba jednak im nie zależy na zdobywaniu klientów.
Program Z NAMI WARTO powinien brzmieć wręcz przeciwnie bo NIE WARTO skoro już na początku lekceważą potencjalnego klienta
Zostaw swoją opinię o Kaczmarek Electric - Wolsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kaczmarek Electric