brak logo

UPS SCS POLSKA

Warszawa

Opinie o UPS SCS POLSKA

anonim 2009-02-10 12:51:21
Stresująca jak najbardziej
kolo 2010-05-11 22:38:23
Pracowałem w tej firmie prawie rok w charakterze kuruiera.
Płaca niezle i w terminie, a pozatym to totalna lipa , śwaitowa firma w Polskim wykonaniu.(usunięte przez administratora) na stanowiskach, którzy dostali sie po znajomosci!! Ogólnie odradzam!!
anonim 2012-10-19 11:23:20
totalnia beznadzieja, (usunięte przez administratora)
kurier 2013-08-19 19:16:22
Totalna porażka nie polecam,omijać z daleka!
kurier ups 2013-08-19 19:39:58
Praca ciężka po min 12h dziennie ,totalnie nie szanują ludzi maja cie w (usunięte przez administratora),ludzie którzy tam pracują to porażka,na czele (usunięte przez administratora),omijać to miejsce i firmę ups.pozdr
2013-09-25 13:19:22
anonim - 2012-10-19 11:23:20

totalnia beznadzieja(usunięte przez administratora)
poproszę o opinie pracy w dziale handlowym w Warszawie?
2013-10-03 18:47:42
Nie polecam pracy w dziale handlowym, totalnie pełna stresu, sprawdzją absolutnie wszystko, spotkania, rozmowy telefoniczne, nie da się normalnie pracować, codziennie łoją do głowy korporacyjne bzdury żywcem przeniesione z Westu.
2013-10-10 11:28:16
Potwierdzam. Bardzo słaba kadra kierownicza w dziale handlowym. Nie przygotowana do pracy z ludźmi to mało powiedziane!!!
4
call center 2014-04-10 08:15:24
Szukają pracowników do Call Center na PÓŁ etatu z pełną dyspozycyjnością w wyznaczonych godzinach które są narzucane z np. tygodniowym wyprzedzeniem. Pytają na jakie liczymy wynagrodzenie itd...
2
ekkis 2014-12-01 18:29:44
Ciekawa sprawa bo firma UPS poszukuje nowych pracowników. Zerknijcie na najświeższą ofertę pracy, moim zdaniem ciekawa sprawa. Opis stanowiska pracy Nowo tworzony portal o tematyce rozrywkowej poszukuje redaktora. Zakres obowiązków: - zarz...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5721676?keywords=&region=
lala 2014-12-27 21:29:58
Call center-praca w tym dziale i to na pol etatu wykancza...telefon jeden za drugim nie mozna sie nawet napic wody w przerwie miedzy polaczeniami bo wpadaja srednio co 2 sekundy.Firma nie szanuje swoich pracownikow wszystko nawet wyjscie do toalety nalezy zapisac na kartce(w minutach) Nie polecam
Majetk 2015-02-11 01:02:43
Jak dla mnie UPS to jest jedna jedyna firma ze wszystkich świadczących usługi spedycyjne, która trzyma najwyższy poziom. Reszta jest daleko z tyłu. Przede wszystkim paczki są dostarczane do rąk własnych, nikt nikogo nie popędza (co prawda nie wiem jak jest na magazynie chociażby, ale wydaje mi się, że w porządku).
pracownik ups 2015-05-05 13:26:38
10 lat doświadczenia przy Prądzyńskiego.
Poszczególne działy są całkowicie podporządkowane woli managera działu.
Krótko opisując - bardzo wysokie dysproporcje w wynagrodzeniach na tym samym stanowisku, wymagane absolutne posłuszeństwo wobec przełożonego i słowo klucz "procedura".
W chwili obecnej masowe rekrutacje na call center z powodu masowych odejść oraz braku woli kierownictwa na zmianę części etatu na etat cały.
Na call center dostajesz umowę o pracę samemu negocjując stawkę, następnie po szkoleniu trafiasz na fabrykę. W ciągu dnia usłyszysz kilka razy prośby o dopełnienie, czyli łapiesz parę godzin ekstra. Jeśli odmówisz zdarza się, że otrzymujesz polecenie służbowe aby zostać ponad wymiar 4h.
Absolutnie tragiczna kadra zarządzająca w call center. Bez wyjątku od managera do liderów.
Płaca w terminie, benefit, prywatna opieka lekarska dla rodziny, bardzo dobry fundusz inwestycyjny jako dodatek, brak premii. Możliwość szybkiego przejścia z call center do działu handlowego.

W dziale handlowym robisz wynik i nikogo nie obchodzi jak ten wynik osiągniesz, nie są stosowane z góry narzucone techniki sprzedaży, działasz na własną rękę na swoim rejonie - sam odpowiadasz wynikiem za swój koszyk. Premia kwartalna.

Opisuję tylko te dwa działy, ponieważ tylko do nich prowadzone są rekrutacje dla ludzi spoza firmy.

Ogólnie w firmie panuje typowy dla korporacji niedobór informacji i napięta atmosfera.
4
gość 2015-08-23 15:49:58
Dysproporcje (tu podobno bardzo duże)w wynagrodzeniu na tym samym stanowisku pracy są niezgodne z Kodeksem Pracy.
gosc 2015-11-23 21:41:44
co za bzdury wypisujecie, to firma makabra, mobbing, stres non stop, wyścig szczurów, tragiczna atmosfera i maksymalnie fałszywi ludzie na każdym poziomie.Szczyt fałszu osiąga dział handlowy oraz tzw kadra managerska, która na to miano zupełnie nie zasługuje. Ludzie tam to czysty przypadek lub znajomości.
3
plk 2016-05-13 19:12:35
a dalczego właściwie zmienili prezesów? Bo jakby nie patrzeć jest to bardzo, ale to bardzo istotna zmiana w funkcjonowaniu przedsiebiorstwa. A skoro dokolali takiej zmiany to powód musiał być raczej ważny.
Zostaw swoją opinię o UPS SCS POLSKA - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie UPS SCS POLSKA