Gedeon Richter Marketing Polska

Adres: Franciszka Klimczaka 1, 02-797 Warszawa

NIP: 9512269632 KRS: 0000323122

Gedeon Richter Marketing Polska
3 344 6 1

Opinie o Gedeon Richter Marketing Polska

D

Na szczęście prace w GR mam za sobą:) Najgorszy rozdział w moim życiu jaki szybko trzeba wymazać z pamięci. Odradzam prace w tej firmie.

C
@D 21.01.2019 17:30

Jedna chyba z gorszych firm, żeby nie napisać z najgorszych skoro jest na 30 miejscu , nie ma nic do zaoferowania o pensji szkoda nawet pisać bo to jest żenada . Nie polecam .

11

Jutro pierwszy dzień audytu. Dzisiaj dało się odczuć popłoch kierownictwa. Niby wszystko w porządku a jak zajrzysz w papiery to ręce opadają kolorowanie wszystkiego na dzień przed to się nazywa profeska. (cały rok spotkania i spotkania a robota leży)

9
@11 14.01.2019 21:13

A co to za audyt, Panie przyjechały jak na wycieczkę. Taki audyt to zawsze GR przejdzie.

@@@

Sprawdzcie ile kosztował rs i podzielcie przez ilość pracowników. Zrozumiecie na co poszły premie świąteczne. O zarobkach w firmie rozmawiać nie wolno - teajemnica. Wiecie dlaczego? Bo gdyby opadły kotary, to by Wam białko wyszło na wierzch jakie pieniądze są przewalane na darmoziadów

1
@@@@ 22.12.2018 06:11

W firmie nie można ale co to za różnica i tak wszyscy wiedzą jakie są pensje. Dobrze że są bankomaty to przynajmniej człowiek w samotności łapie te drobne w czapkę.

Mr Bigi
@@@@ 22.12.2018 06:11

To ile taki Rs może kosztować że jego wartość dlalaby te premie?

FD
@Mr Bigi 28.12.2018 09:09

RS to koszt od 160000 w górę. Jak go otrzymał, to cieszył się jak dziecko. Kręcił bączki, palił nowe gumy... A co tam, lud za auto zapłacił, to za opony też zapłaci. Cwaniak, a już nie jeden raz hamulce, wyobraźnia i umiejętności zawiodły. To też na nasz koszt.

EDEK
@FD 28.12.2018 13:05

Powiedz mu to w oczy

1
@EDEK 28.12.2018 16:08

trzeba by było uklęknąć żeby mu to powiedzieć w oczy..

Mr Bigi
@1 28.12.2018 18:09

Śmiało, nie krepuj sie

?
@Mr Bigi 28.12.2018 23:37

A kto by chciał upaść tak nisko :)

S
@? 29.12.2018 09:43

W jakości była taka jedna co uwielbiała klękać

Mr Bigi
@S 29.12.2018 10:11

Już jej nie ma? SZKODA

grodalat
@@@@ 22.12.2018 06:11

To może ja też coś dorzucę (z poziomu specjalisty zza biurka). Podobnie jak większość z Was, przepracowałem w tej firmie kilka ładnych lat. Widziałem jak się stopniowo zmienia na gorsze. Zamiast starych szefów, może nie tak wyszczekanych i narcystycznych, ale przynajmniej (w większości) kompetentnych, stopniowo przychodzili nowi z zewnątrz. I nie była to zmiana na lepsze, bo często przychodzili ludzie, z którymi poprzedni pracodawca żegnał się szybko i bez żalu. Awans wewnątrz GR? Tak, historia zna takie przypadki, ale sami wiecie jaki najczęściej był tam kontekst - rodzinny albo delikatnie mówiąc "towarzyski". Do czego zmierzam? Obserwowałem to i w jakimś momencie dotarło do mnie, że kontynuowanie tej dziecinady nie ma żadnego sensu. I po prostu zmieniłem pracę...as simple as that. Ludzie, uświadomcie sobie, że nie mieszkacie pod ruską granicą ale praktycznie na rogatkach Warszawy, a tam płacą złotem ludziom z chęcią do pracy i do tego kompetentnym. Przestańcie harować na tych pseudokierowników i urodzonych dyrektorów, którzy żyją na innym pułapie finansowym. Im zawsze będzie tu dobrze, Wam - zawsze pod górkę. Dajcie sobie spokój z tymi śmiesznymi premiami, owocami i tą całą żałosną korpogadką. Pracujecie dla pieniędzy, a w GR ich na pewno nie dostaniecie. Trochę historii. Jak zaczynałem pracę, to z tego co pamiętam GR był w granicach 20. miejsca. Później chyba 23., 27. (i wciąż sprzedawali to jako sukces). Teraz czytam, że miejsce 30. i wcale mnie to nie dziwi. Dajcie sobie spokój z ta firmą. Tutaj nie szanuje się lojalności, tu promuje się najgorsze cechy (donosicielstwo, arogancję) . Wiecie, co będzie dla Was najgorsze? Jak wyczują, że zależy Wam na tej pracy i z różnych powodów nie chcecie szukać nowej - takich pracowników w ogóle, bo i po co? Zatem życzę Wam wszystkim odwagi w wyborze nowej, lepszej drogi. Nie jest ważne, czy pracujesz na produkcji, w labie, czy w biurze. Musicie sobie uświadomić że ta firma jest mocno toksyczna i nie spotka Was tutaj nic pozytywnego. I nie czekajcie na zmiany, bo szkoda czasu. Ta ryba jest zepsuta od samego czubka głowy, więc musiałoby nastąpić prawdziwe trzęsienie ziemi...a na to się chyba w najbliższym czasie nie zanosi. Powodzenia, dacie radę!

lk
@grodalat 11.01.2019 00:55

Genialna wypowiedź - w szczególności trafne jest: Awans wewnątrz GR? Tak, historia zna takie przypadki, ale sami wiecie jaki najczęściej był tam kontekst - rodzinny albo delikatnie mówiąc "towarzyski". Albo i rodzinny i towarzyski.

$
@grodalat 11.01.2019 00:55

Wypisz, wymaluj tak właśnie jest w tej firmie ,nic dodać, nic ująć.

FD
@grodalat 11.01.2019 00:55

"Ta ryba jest zepsuta od samego czubka głowy". Nic dodać, nic ująć. I przynajmniej wiadomo dlaczego 17.12.2018 poczęstowano nas rybimi ogonami - robić ktoś musi.

MiśGropriś
@FD 14.01.2019 13:13

Ale tak to właśnie działa. To zaczęło się od samej góry - przecież szef wszystkich szefów nie dorósł (i pewnie nigdy nie dorośnie; nie piję tu bynajmniej do jego physis) do swojego stanowiska, które nie oszukujmy się, zawdzięcza przede wszystkim paszportowi. I tak to poszło w dół. Przyszli dyrektorzy bez wizji, ogłady i czasem nawet elementarnej wiedzy. Królują niepodzielnie, przy okazji kręcąc niezłe lody na boku. Otaczają się przy tym kierownikami, którzy muszą mieć jedną cechę - nie stanowić dla nich żadnego zagrożenia. Czyli są to potulni przytakiwacze, w niektórych przypadkach zwyczajnie ociężali umysłowo. W skrajnych przypadkach mamy nawet osobę znaną przede wszystkim ze swojej arogancji, zachowań noszących znamiona mobbingu, a przy tym przekonanej o własnej medycznej nieomylności (choć w tym osamotnionej), która gwarantuje jedynie rozwalenie zespołu, co też ma miejsce. I efekty takiego postepowania widać patrząc na ciągły zjazd GR we wszelkich rankingach. No może nie we wszystkich, bo kalendarze co roku są tak wyczesane, że nawet Pfizer i Glaxo nie mają podejścia. Póki co wszyscy na górze zadowoleni, bo cudowny lek w stu postaciach w sezonie grypowym sam się sprzedaje. Na wschód też coś się sprzeda i jakoś następny rok odhaczony. Węgrzy też za bardzo się nie interesują tym bałaganem dopóki mogą drenować kasę. Ale moim zdaniem takie podejście nie ma przyszłości - ta firma długo nie pociągnie na samych lizusach i znajomych królika bo to się samo nie ogarnie. Doświadczeni ludzie odchodzą, przychodzą świeżaki ale...nie mają już od kogo się uczyć. I nie oszukujmy się, fala odchodzących pracowników zrobiła swoje i wieści o tym, jak wygląda teraz praca w GR rozchodzą się bardzo szybko na rynku. Nie pomogą tu zaklęcia HR i odmienianie słowa "korporacja" przez wszystkie przypadki. Zresztą HR to kolejny temat na grubszą pogawędkę, bo mam wrażenie, że funkcjonuje on w jakiejś alternatywnej rzeczywistości, a prawdziwe problemy trawiące te firmę po prostu nie pasują do ich wizji albo po prostu nie zajmują się takimi błahostkami. Skutek jest taki, że po prostu tego nie dostrzegają. Ale tu znów ta sama historia - ryba jest zepsuta od głowy. Jeśli czytają mnie osoby zainteresowane pracą w GR, to mam dla Was dobrą radę - odpuśćcie sobie, szkoda czasu. Ta firma nie ma aktualnie nic do zaoferowania: zarobki poniżej średniej rynkowej, brak możliwości rozwoju (doświadczonych pracowników coraz mniej, szkolenia reglamentowane), atmosfera nieciekawa, perspektywy jak najgorsze. No chyba że jesteście znajomkami kogoś z góry, to siup zwrot o 180 stopni - pieniądze ok, i szkolenia do koloru do wyboru, praca spokojna, awans pewny. Tak to w skrócie wygląda. Jeśli czytają mnie pracownicy GR, to mam do Was jedno pytanie: po jeszcze tracicie tu czas? Pracy w branży jest sporo, kasa wszędzie lepsza, a żeby trafić w gorszy układ to trzeba mieć wyjątkowego pecha. Powiem Wam jedno: łatwo jest mi tak pisać z dystansem o tym grodziskim bajzlu (bo szczęśliwie już nie jestem pracownikiem GR) . Łatwo jest obserwować te wszystkie chore układy, bo z pewnej perspektywy wyglądają one po prostu śmiesznie. I dlatego wykonajcie jakiś wysiłek, żebyście i Wy mogli za jakiś czas w ten sposób podsumować tę firmę. Bo w tej chwili GR zasługuje tylko na takie recenzje.

2
@MiśGropriś 17.01.2019 23:03

Pracuje niestety w GR i to święta prawda

¥

Żadna firma farmaceutyczna w Polsce nie ma tyle samochodów służbowych co GR A nasz obecnie remontowany biurowiec to się niedługo zawali od nadmiaru osób które tam pracują. To jest drugie na świecie przeludnione miejsce na ziemi bo pierwsze mają Indie.A w innych działach jeden ogarnia trzy etaty. I nikt z tym nic nie robi . To jak ma być dobrze.

Specjalista
@¥ 15.12.2018 15:47

Ale to jeszcxe nic. Hitem tej firmy jest rozdawanie od tak etatów specjalistów. Człowiek który zaczyna pracę w firmie uczy go się dokładnie wszystkiego od początku, jest na etacie specjalisty. Ludzie jak to jest możliwe? Przecież taka osoba często, gęsto nawet nie wie w którym kosciele dzwoni A jak już dzwony usłyszy to się zwalnia bo się okazuje że nic nie umie albo się boi odpowiedzialności albo ma lzy w oczach ze strachu jak słyszy słowo,,audyt". Przecież na taki etat powinna być przyjmowana osoba z wiedzą i doświadczeniem. I takiego pseudo specjalistę uczy technik, młodszy specjalista i cała reszta ludzi w komórce. Grono ludzi w tej firmie czekało latami na etat specjalisty i dużo jeszcze czeka.Dac komuś specjsliste bo etat wolny , to jest jakiś cyrk. Sa ludzie co tworzyli pewien rozdział w życiu tej firmy i nie są nawet starszymi specjalistami, starszymi technikami, nie są specjalistami mimo że mają studia i takim ciągle czegoś albo brakuje do zmiany etatu albo słyszą że za mało jeszcze umieją albo szef o nich zapomniał. No ludzie jak to nazwać?

FD
@Specjalista 15.12.2018 20:02

Niestety, taka jest prawda. Im niższy szczebel, tym wyższa wiedza i doświadczenie, a im wyższy stołek, tym większe ignoranctwo i dyletanctwo. Codziennie stykam się z tą zależnością. Cudzymi rękoma góry można przenosić. Eh, aż pisać się nie chce. Ciekawe, co przyniesie wczorajsza wizyta Węgrów?

@@
@Specjalista 15.12.2018 20:02

Najżałośniejsze, że ostateczną decyzję o zmianie etatu podejmują kadry... :'(

£
@Specjalista 15.12.2018 20:02

Tak jest w Kontroli Jakości jeden pseudo specjalista odchodzi, etat wolny to na Jego miejsce kolejny taki sam pseudo specjalista. A potem na zebraniu się słyszy że ta osoba potrzebuje około roku żeby się czegoś nauczyć . I kto będzie uczył coś takiego kadra niższa...A specjalista bez wiedzy bierze kasę. A jak przyjdzie co do czego to odejdzie bo się będzie bał odpowiedzialności. Ale to jest możliwe tylko w GR bo każdej innej firmie Zanim przyjmą człowieka na etat specjalisty to sprawdzają wiedzę, umiejętności, taka osoba dostaje testy i zadania do rozwiązania. Jest potężne sito wśród kandydatów. U nas jest rozmowa i z łapanki ten się zgłosił to ten będzie i problem z głowy. Tylko że problem ma z głowy szef bo etat zapelnil, a reszta ma na głowie takiego specjalistę który łazi i męczy bo musi się czegoś w końcu dowiedzieć.

<3
@@@ 16.12.2018 01:05

O podwyżce też :'(

@
@FD 15.12.2018 21:26

Siedem audytów w 2019 mają kierownicy i dyrektorowie bo reszta może przyjść do pracy A nie musi . Więc niech się prędko biorą do roboty żeby nie było 7:0 A na to się zapowiada póki co. GIF im gola strzeli na pewno to może być mundialowa bramka.

1
@@ 17.12.2018 15:47

Ruskie poprawia drugim mundialowym golem A wtedy to już tylko ksiądz będzie potrzebny . Amen !

3
@<3 16.12.2018 21:22

O podwyżce mowy nie ma , nagrodą już jest możliwość pracy w tej firmie.

Obserwator
@FD 15.12.2018 21:26

Jak to nie specjalista ? Jak pracuje się w fast food, Tesco , makro i wszyscy poznali się na fachowcu !!!! Zrobili noga ,du...brama a gedeon bierze do siebie nie wiedząc gdzie fachowiec został zatrudniony na chwilę i dostał instrukcje co ma robić w gr.

3
@1 17.12.2018 18:37

Tylko taki audyt gdzie przyjedzie caly GIF na miesiąc z niezapowiedziana wizytą może przynieść zamierzony efekt inaczej nic z tego. Zawsze spadna na cztery łapy.

8
@£ 16.12.2018 07:57

Na szczęście kolejny pseudo specjalista jest zdany sam na siebie bo nie ma komu wyłożyć kawy ma ławę, specjalista się zbuntowal i nie chce uczyć kolejnej osoby. Trzeba brać się do roboty a nie liczyć na innych.

`
@FD 15.12.2018 21:26

nie ma etatów kierowników to daje się etaty młodszego kierownika , można ...można

5
@Specjalista 15.12.2018 20:02

Mam nadzieję że w przyszłym roku uda mi się odejść z tego cyrku do normalnej firmy i to z dnia na dzień.

×
@3 18.12.2018 15:51

Może w końcu ten syrop przestanie się sprzedawać. Cała nadzieja w konkurencji:)

Mia
@× 21.12.2018 12:48

Żenująca wypowiedź. Obawiam się, że przez to, że urządzacie sobie z tej strony forum dyskusyjne, dajecie pole popisu konkurencji. Żółć żółcią, ale apeluję o zastanowienie się nad tym co tu piszecie...

Poinformowany.
@Specjalista 15.12.2018 20:02

Powiem tylko ze jednym z kierowników interesują się organy państwowe powołane do dyskretnego działania w celu bezpieczeństwa. Wtedy dyrekcja przejrzysty na oczy kogo zatrudnia przy dostępie do leków.

1
@Mia 21.12.2018 18:52

I bardzo dobrze, kto sobie na co zasłużył to właśnie to ma... Konkurencja do działania..trzymam kciuki za sukces wszystkich tylko nie GR.

bb
@Poinformowany. 22.12.2018 23:09

Tutaj nikomu krzywda się nie stanie jak dostanie ktoś po głowie to pionek... ale ciekawa rzecz...

¥

Zanim podejmiesz pracę w tej firmie skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż niewlasciwa decyzja może zagrażać twojemu zdrowiu lub życiu.

$

Jeżeli ktoś myśli o pracy w tej firmie to niech się 1000 razy zastanowi żeby nie żałował swojej decyzji do końca życia, szkoda każdej minuty w tej firmie. Ludzie różnie piszą o firmach ale ta jest wyjątkiem na same negatywne opinie w 95 % są prawda. Praca za pensję kasjera w Biedronce na konto sukcesów kierownika . Raz w roku 1% podwyżki dla wszystkich , 2% dla wybranych A 3% dla wybitnych lizusow . Nawet w latach kiedy sprzedaż była bardzo dobra zero premii dla załogi. Za żaden udany audyt człowiek grosza nie zobaczy. Marna premia raz w roku , grusza to żenada na pole namiotowe nie starczy. Tyranie na kierownika cwaniaka i jego służbowy samochód. Im masz więcej na sumieniu tym masz wyższe stanowisko w tej firmie. Uczciwy i pracowity człowiek nie ma żadnych szans. Ciekawe na które miejsce spadną z ostatniego-30 ? Bo już chyba naszym super syropem świat się nasycil A na dodatek weszły na rynek trzy nowe produkty i to dużo tańsze. Konkurencja jest czujna i umie sprostać wymaganiom pacjenta w GR zamiast dbać o pracownika i dobrze go nagradzać to wydaje się krocie na samochody, remonty , bardzo drogie meble i inne pierdoly. Dlatego życzę konkurencji jeszcze większych sukcesów w 2019 roku bo wspierać trzeba najlepszych A nad takimi jak ta firma nie warto się nawet pochylić szkoda jednej łzy. A GR w Nowym Roku nie życzę niczego A już na pewno nie sukcesu bo sukces to człowiek ten najniższego szczebla od takich ludzi się wszystko zaczyna A skoro takich ludzi się nie szanuje to sukcesu nie będzie. To jest początek końca tej firmy. Całym sercem odradzam prace GR .

8
@$ 13.01.2019 09:40

Płaca minimalna 150 złoty w górę A u nas 1%podwyżki w 2018 co od pensji 3500 brutto daje 35 zloty:( brutto. Jak tak dalej pójdzie to właśnie płaca minimalna będzie największym sukcesem tej firmy bo tyle będziemy zarabiać najniższą krajową.

S
@8 13.01.2019 16:50

W 2019 nie będzie nawet 1% podwyżki...

Gonia

Nie polecam pracy w tej firmie, wyzysk ludzi praca na grubaska kierownika który ledwo się mieści w samochodzie i nic nie robi, bez kompetencji, bez wiedzy. Żenada!!!

L

Skoro zabrali premię świąteczne to może mają teraz pomysł jak za 2500 zrobić święta?, kupić prezenty - skromne bo o drogich mowy nie ma i przeżyć do następnej pensji? Nawet biedna służba zdrowia dala pracownikom talony, nie ważne na jakie kwoty, liczy się gest. A w GR liczy się tylko zysk a nie człowiek. Dopiero sie dziwić że ludzie idą do konkurencji i ciagna innych za soba ,odchodzą na emerytury i nie chcą już nigdy słyszeć o tej firmie . Jednym sie daje pensje z kosmosu a drudzy tyraja za grosze. Bo jak się dba tak się ma, A ma się byle jak i będzie jeszcze gorzej.

P
@L 20.12.2018 13:12

Gorzej niż już jest to nie będzie, jest bardzo źle w tej firmie zeby nie napisac dramatycznie jezeli chodzi o pensje,niech po Nowym Roku podniosą ceny wszystkiego to i wypowiedzenia pójdą w ruch bo za Bóg zapłać się nie pracować.

5
@P 20.12.2018 16:16

Jak kierownik się zwraca do współpracowników- pracownice to o czym to świadczy? Taki jest poziom w tej firmie.

"
@5 20.12.2018 19:42

Jaka firma taki kierownik :) Może kolejny z łapanki byle etat zapełnić.

12
@5 20.12.2018 19:42

Ja słyszałem od jednej Pani moje PODWŁADNE.

1
@12 24.12.2018 14:00

to kierownik jest podwładnym a nie pracownik.. To kierownik ma być zawsze w pracy, ma wszystko wiedzieć i umieć, ma być przygotowany do każdego audytu i być na każde zawołanie swego dyrektora, to kierownik ma siedzieć po godzinach, świątek piątek i niedziela, to kierownik za wszystko odpowiada BO ZA TO W TEJ firmie im się dużo płaci , nie ma nic za darmo.

gość

Ale tam na Klimczaka to chyba mają dobrze.

$

17 grudnia spotkanie prezesa z załogą. Mowa krótka tabelka z wynikami jeszcze krótsza, nie było się czym pochwalić. Od lat te same produkty i syrop który trzyma firme przy życiu. Dla załogi żadne znaczące spotkanie bo o wzroście pensji nie było mowy A to jest kluczowe w całym tym cyrku. Nie da się kupić motywacji i zaangażowania za 3500 brutto A w czynie społecznym to można kawę wypić. Czyli jak zwykle nic dla załogi i dalej jesteśmy na szarym końcu w całym tym biznesie aż w końcu wpadniemy z gry przy takim podejściu do ludzi bo nawet emeryci nie chcą wróci do pracy. Jedyny plus tego dnia to taki że ludzie się spotkali, posłuchali kolęd, był katering i najważniejszy że nie musieli pracować.

2
@$ 18.12.2018 09:52

Z gry to my już wypadlismy. 30 miejsce mówi samo za siebie ,garstka ludzi ma jeszcze jakaś nadzieję ale to za mało. Żeby firma przerwała to musi być zaangażowanie wszystkich A nie jednostek a tego w tej firmie brakuje. Demotywacja do pracy robi swoje. Niech robią tak dalej , konie zdechły więc wóz już dalej nie pojedzie.

3
@2 18.12.2018 11:57

W GR jak w komunie jest odpowiedzialność zbiorowa.Kierownik robi zebranie i mówi mamy audyt, chwila to kierownik bierze kasę i to on lub ona ma audyt. Zapala im się wtedy czerwona lampka i gonią do roboty kogo się da, byle by tylko sie nie wydało że sobie z niczym nie radza albo z większością A zostawić w firmie na te wszystkie audyty samych kierowników i dyrektorów i wtedy zobaczymy efekty . Może wtedy prezes się ocknie. W każdej korporacji kadrę kierownicza się wymienia co 7 lat A u nas się trzyma największych nieudaczników tego świata. To jak my mamy to pierwsze miejsce odebrać Polfarmie albo drugie Tevie , jakimś sposobem osiągnęli taki sukces A my możemy im tylko czerwony dywan rozłożyć i życzyć jeszcze większych sukcesów bo jak widać nie uczymy się od najlepszych tylko patrzymy na tych co mają 31 miejsce - ostatnie.

FD
@3 18.12.2018 13:47

Dopóki audyty "wychodzą" dobrze, dopóty (usunięte przez administratora)palcem nie kiwnie. Jego nie interesuje czy "audytową robotę" robi kierownik-tuman czy ludzie zagonieni do roboty przez kierowniczka-cwaniaczka. Najważniejszy jest pozytywny wynik. Pozostaje tylko zapomnieć o premii absencyjnej i udać się do lekarza po pomoc w podreperowaniu stanu własnego zdrowia.

3
@FD 18.12.2018 17:08

Premia absencyjna to jest porażka 400 złoty brutto za pół roku , nie warto się szarpać na jaki kolwiek audyt bo nawet na waciki nie starczy lepiej wykorzystać Enel Med i udać się do lekarza. Pozostaje tylko czekać i modlić się o audyt który wreszcie zakończy się klęską A wtedy szary pracownik może będzie wolny od kierownika cwaniaka.

Obserwator
@3 18.12.2018 13:47

Tu się przyjmuje nieudaczników w miejsce innych . Trzeba zauważyć że nowy doskonale wie co robi i dla kogo bo na pewno nie dla gedeon. Za to konkurencja zaciera ręce. Zobaczymy prezes efekty działania takiego poprzedniego kierowniczka. Koleś aż czerwony na twarzy ....

Pracujący
@Obserwator 18.12.2018 17:35

Mowa o papużce?

FD

17 grudnia 2017, namiot. Jak ocenić spotkanie podsumowujące 2018 rok? Ano krótko: klapa! Czy tak wygląda profesjonalizm? Prowadzący zupełnie bez wiedzy o działaniu mikrofonu. Tak, to się lizaka trzyma! Słyszalność słaba. Zanim zorientowali się, że głośniki w głębi sali są odłączone, to był w zasadzie jeden wielki bełkot. O tym, jaki stosunek do zaproszonych gości ma gospodarz, świadczy choćby jakość jadła i jego ilość. A co nam zaserwowano? Dobre pierogi i takiż barszcz z uszkami i ... gwóźdź programu: Rybie ogony o smaku mułu i takiej samej konsystencji! Część ciepłych potraw zimna, a ilość wszystkiego taka, że o 13:30 prawie wszystkie podgrzewacze były puste, a chętni na konsumpcję obchodzili się smakiem. Zostało jeszcze ciasto, m.in. suchy makowiec. Przed drugą ulotnili się prawie wszyscy, zostali najwierniejsi. Krótko mówiąc impreza na "odwal się". Jedyny plus, to to, że dwie godziny nie trzeba było pracować, choć pewnie niektórzy będą ten stracony czas musieli nadrobić. Gospodarzowi wypadałoby życzyć takiej ryby na wigilijnym stole, ale nie życzę. Życzę lepszej. Życzę też, aby zaczął szanować i doceniać pracowników niskiego szczebla, bo to oni są fundamentem GR.

3
@FD 18.12.2018 19:13

Zgadzam się kompletna klapa i kompletny niewypał. Sped w połowie namiotu bo drugiej polowy ruscy nie zdążyli skończyć. W skrocie taka żenada tylko w GR. Jak oni chcą osiągnąć sukces jak nawet takiego spotkania nie potrafią zorganizować.

P
@FD 18.12.2018 19:13

Nigdy nie docenia pracownika najniższego szczebla ,docenia się tylko kierowników.

Tan
@FD 18.12.2018 19:13

Zgadzam się, chociaż osobiście lubię suche ciasto. Ja bym "pogratulował" jeszcze organizatorom z panią " po" na czele . No właśnie, czy tak wygląda profesjonalizm? Zawsze się można potem schować w ramionach Kolegi (...). Ja wierzę, że sukces nadejdzie, że będą te dobre czasy i wszystko się ustabilizuje. Szacunek powinien iść w dół poprzez Dyrektorów i Kierowników , i moim zdaniem są działy gdzie tak jest. Sam Gospodarz nie może być wszędzie.

kl
@Tan 24.12.2018 11:20

Pełniąca obowiązki się pisze p.o. - pewnie za chwilę od rzekomego "Kolegi" dostanie nowe auto i mycie w gratisie - na prywatne wycieczki i wizyty wspólne w Jarzynie.

Wuj
@P 20.12.2018 17:02

Nieudaczników a nie kierowników. Ani motywują ani kierują. Oni się uczą i to nieudolnie . Są bardziej ogarnieci i niestety zupełnie jak dzieci we mgle . Najciekawszy jest kierownik zmiany. Takiego to nie było jeszcze. Dokąd ta firma zmierza ?

1
@kl 24.12.2018 22:02

Ale tej pani nie płacą chyba za dobrze bo wyglądała jak uboga krewna z Ameryki. Nie było nikogo innego :)

Carter

Kochani... Też mnie boli, że dyrekcja traktuje firmę, jak skarbonkę i woli kupić forda rs, lecząc swojego małego wacława, niż zrobić coś dla ludzi.

×

Każde niepowodzenie w tej firmie chociaż najmniejsze jest balsamem dla mojej duszy . Brak sentymentów działa w obie strony.

4

A gdzie są tak zapowiadane na wiosnę przez prezesa saszetki ? Może pojawiła się seria limitowana tylko dla kolekcjonerów, za sto lat posiadacz takiej saszetki będzie mógł ja sprzedać na aukcji jak obraz Matejki. A może surowiec był za drogi i starczyło tylko dla vipow A może to będzie przełom w dziedzinie farmacji i tym właśnie produktem zwalimy Polfarme z pierwszego miejsca i nie będą się już z nas śmiać ze jeden syrop utrzymuje GR wtedy to będzie sukces i nie będziemy konkurencji zazdrościć. Nie było o tym mowy 17 grudnia.Co by nie było za co się nie wezmą nic nie zrobią dobrze ale nadzieja teraz w Arabii Saudyjskiej oni nie znają jeszcze naszego syropu, myślę że to będzie wymiana handlowa my dostaniemy wielbłądy A oni syrop i wszyscy będą zadowoleni.

1

Jeżeli rzeczywiście były takie premie to niech dyrektorowie przygotują firmę do audytów, kierownicy im pomogą. A reszta na urlopy i zwolnienia. Zobaczymy jaki będzie efekt. Bo na pewno nie pozytywny.

1:)

O co tyle krzyku, jest tylko jeden produkt który się sprzedaje sezonowo , konkurencja ma już trzy takie i to dużo tańsze. Nasz hit przestanie się sprzedawać i będzie po zawodach . W przyszłym roku mają tyle audytów że w życiu tego nie ogarna. Niech więcej ludzi wykfalifikowanych z wiedzą się zwolni. Czego im życzę oczywiście:) Teren duży może ojciec Rydzyk kupi.

Mr Bigi
@1:) 13.12.2018 19:12

Tutaj się zgodzę, konkurencja idzie do przodu, niby się chwalą że mamy nowy produkt. Tylko gdzie on jest? Gdzie go można kupić, gdzie są reklamy? Rozwój tak się chwalił i co? Jeden nowy produkt? Marketing? Robi niewiele. Sprzedaż spada

FD
@1:) 13.12.2018 19:12

Nasz "sztandarowy" produkt ma zawojować rynek pod sypką postacią. Jest środek sezonu, ile go sprzedano? Ta maszyna, to jakiś trup, do pakowania kisielu albo budyniu by się nadawała, gdzie do przyjęcia jest tolerancja plus/minus 1g, a nie 0,1g! Kto to zamówił i gdzie? Na wyprzedaży garażowej? Bez przerwy ktoś przy niej dłubie! Czy producent spełnił wszystkie wymagania? Czy w ogóle postawiliśmy jakieś konkretne wymagania? Przymknięte oko? A co ma pakować to do pudełek? Zakładano, że ci zapraszani emeryci. Ups! Nie wypaliło. Wygląda to tak, jakby konkurencja sterowała decyzyjnymi ludźmi. No bo jak to inaczej określić? W pale przestaje to się już mieścić.

1
@Mr Bigi 13.12.2018 19:27

marketing jest cały do zwolnienia od ręki Są lekarze w Grodzisku którzy nawet nie wiedzą że taka firma jest , przepisuja leki Tevy bo ta firma działa i wszyscy wiedzą że istnieje , sama kupuje ich leki są tanie i dobre A ostatnio weszli na rynek z lękiem dla zwierząt i każdy weterynarz zna ten lek . To jak to w końcu jest ? W tej firmie nie widać ani logiki w zarządzaniu ani w inwestowaniu . Bo jednym się kasę pcha A innym zabiera .

2

Życzę konkurencji jak najlepiej bo wspierać trzeba najlepszych :) A u nas niech patrzą i zazdroszczą bo niczego się już nie naucza .

¥
@2 14.12.2018 04:40

U nas nauka idzie kompletnie w las więc nie wiem po co oni ciągle tak na te szkolenia chodzą, efekt zerowy. Można by rzec że na minusie jak się na niektórych patrzy . Nic nowego na rynek nie wychodzi co by powaliło konkurencje na kolanka bo póki co konkurencja powala nas. Zanim u nas pomyślą to inni już dawno zrobią. Ale co się dziwić u nich pracują najlepsi. Dlatego życzymy im dalszych sukcesów.

Mr Bigi

Najlepsze jest to że się mówi że będzie wspólna wigilia dla wszystkich. "wielkie Q dla wszystkich równość itd itp a po kryjomu robione są wigilie pionowe po knajpach za firmowe pieniadze. Ot i równość i partnerstwo

@
@Mr Bigi 13.12.2018 11:51

To nie są wigilie za firmowe pieniądze, one są za nasze ciężko wypracowane zyski których od lat nie widzimy ,albo widzimy tylko w tabelach :) Czemu nie usłyszymy ile jest samochodów służbowych? Ile kosztuje utrzymanie tego wszystkiego. Kiedyś były dwa samochody służbowe, pracowalo ponad 1000 osób i też były ciężkie czasy ale załoga zawsze dostała premię na święta. Nie było tylu kierowników A teraz więcej kierowników niż pracowników i ludzie chcieli pracować w tej firmie , nie można się było dostać do pracy A teraz się zwalniają i tłumów nie ma no chyba że jacyś bardzo zdesperowani. Do dobrej firmy na jeden etat aplikuje i 300 osób A tu ludzie nie chcą aplikować nawet w obrębie firmy. Z tej mąki już chleba nie będzie , zakalec już jest :)

FD
@@ 13.12.2018 16:53

Jednak są szczęśliwcy, którzy świąteczne premie otrzymają, to garstka naszych dyrektorów. 80000 na głowę z jednym wyjątkiem 65000! Ostatnio wysłano do utylizacji partię leków, do produkcji których użyto zanieczyszczonej substancji czynnej, na zwalającą z nóg kwotę! Czy ktoś bada te substancje przed rzuceniem ich do produkcji? W fabryce, która produkcją wszelakich papierów goni produkcję leków, chyba nie jest problemem znalezienie tego słabego ogniwa? A może te 65000 ma z tym coś wspólnego?

Mr Bigi
@@ 13.12.2018 16:53

Akurat ilość samochodów to żadna tajemnica. Wystarczy policzyć. Co do ilości kierowników, no cóż, zmienia się profil firmy, na siłę HR za szybko robi z GR korporacje. Widzą tylko swoje nosy nie przejmując się tym co się naprawdę dzieje. Co do zwalniania to niestety racja. Dużo ludzi ucieka, dobrych ludzi porządnie znających się na pracy ale niestety. Wazniejsi są szurnieci kierownicy traktujący swoich ludzi jak psy jak w dziale medycznym.

Mr Bigi
@FD 13.12.2018 17:33

Fd strasznie dużo danych znasz w firmie. Szkoda że wiele jest mocno zawyzonych. Czemu nie mówisz że za wadliwa partie leków zapłaci dostawca wadliwego surowca?

Mr Bigi
@@ 13.12.2018 16:53

A czy zawsze oprócz premii świątecznej była też premia półroczna, opieka medyczna, karty multisport?

FD
@Mr Bigi 13.12.2018 18:23

Bo nie mam pewności czy zapłaci za leki czy za użyty surowiec a to różnica duża. Gdyby badanie surowca ujawniło zanieczyszczenia, to nie byłoby produkcji i problemu. Tu nie chodzi o kwotę samą w sobie, tu chodzi o ogromną ilość wyprodukowanego leku i skuteczności badań.

Mr Bigi
@FD 13.12.2018 18:37

To jak nie masz pewności to się dowiedz najpierw a nie opowiadasz swoje "a może a gdyby". A czy surowiec był badany przed produkcja?

1:)
@FD 13.12.2018 17:33

Ten co dostanie 65000 to się chyba zaplacze, to on jakoś mało wydajny . Koniecznie musi się poprawiać. Za mało goni innych do roboty :)

1:)
@Mr Bigi 13.12.2018 18:26

Było wszystko A teraz nie ma nic . Mam nadzieję że w okresie świątecznym oraz Noworocznym zaloga zasypie nasza biedna rachybe L4 bo już straszą że nie będzie urlopów.

Mr Bigi
@1:) 13.12.2018 19:23

Jak nie ma. Są premie, są karty, jest opieka medyczna,grusza,doplaty do wyjazdów. To jest nic? Czemu niby ma nie być urlopów?

Mr Bigi
@1:) 13.12.2018 19:17

Ciekaw jestem skąd te dane o premia h i czemu jeden ma mniej? Fd powiedz skąd masz taką wiedzę?

FD
@Mr Bigi 13.12.2018 19:29

Czepiasz się moich "a może", zawyżeń(?) itp., a tam jest wszystko wyraźnie napisane. Nie będę wyjaśnił Ci, co to jest pytanie retoryczne. Pracując w tej firmie nie trzeba stać pod drzwiami z przyciśniętym do nich uchem, żeby usłyszeć więcej od innych. Stopień frustracji jest tak wysoki, że nie tylko wróble ćwierkają takie newsy, wrony też już o tym kraczą. Zadałeś też jedno właściwe pytanie (przypadkiem?): Czy były badania substancji czynnej? I to jest sedno tej sprawy, a nie kwota "utylizacji", ani to, kto za nią zapłaci, tylko o to, że ludzie się narobili, a wszystko leci w kanał! Wiesz, do czego służy chromatograf?

Mr Bigi
@FD 13.12.2018 20:49

Nie nie wiem. Domyślam się że Ty wiesz więc objasnij to proszę. Chciałem poprostu wiedzieć skąd twojej obliczenia o pensjach, premiach itd. Nie odpowiedziałeś czy surowiec był badany. Ja tego nie wiem. Wnioskuję że wiesz ze nie. Skoro wiesz ze nie to czemu nie zgłosiłes wniosku aby badać surowce przed użyciem do produkcji. Gdzie jest wszystko napisane? A propos wyliczeń ile kosztują samochody? Ile zarabiają kierownicy i ile dostaną premii dyrektorzy? Skoro to wiesz to musisz być na wyższym stanowisku. I nie, nie czepiam, zadaje konkretne pytania na Twoje twierdzenia które z taką pewnością prawisz

1:)
@Mr Bigi 13.12.2018 19:25

super to dlaczego ludzie uciekają do konkurencji

Mr Bigi
@FD 13.12.2018 20:49

Czemu nie zgłosiłes się do Great Teamu czy jak to się nazywa aby właśnie zgłaszać pomysły aby było lepiej i je wdrażać. Najlepiej psioczyc jak to jest źle, jak to inni źle robią i jak dobrze maja a TY masz tak źle. Jak tak Ci źle. To zrób cos z tym. Zgłoś pomysł na zmianę, zrób projekt. Cokolwiek

Mr Bigi
@1:) 13.12.2018 21:00

1.kasa.kazdy chce więcej. 2.jak atmosfera 3..zmiany jakie się dzieją. Niestety najwięcej zależy od kierowników i dyrektorów. Są. Takie działy z których pracownicy nie uciekają. A tak samo są. Chętni do pracy.

Mr Bigi
@Mr Bigi 13.12.2018 21:14

Są trzy wyjscia. 1.zostac i zacząć głośno działać aby było lepiej 2. Siedzieć i akceptować jak jest 3.odejsc i zmienić pracę na lepsza A i tak najczęściej będą wszyscy siedzieć gdzie siedzą i psioczyc jak to im zle

Helga
@Mr Bigi 13.12.2018 18:26

Były premie miesięczne (nawet 15%), plu różne dodatki do pensji, np. na wyprawkę szkolną (lub jak niektórzy nazywali ja dodatkiem na buty), premia świąteczna, dodatkowe pieniądze na dzień chemia (nazywany obecnie dniem Richtera...). Opieka medyczna też była - przychodnia zakładowa...

Helga
@Mr Bigi 13.12.2018 21:04

Pierwsze słyszę, żeby do Great Team zgłaszało się swoje kandydatury ;-)

¥
@Helga 15.12.2018 14:53

Zgadzam się i nawet tej małej pensji tak człowiek nie odczuł bo w roku było dużo dodatków..... A teraz niech sobie w buty wsadzi ocenę pracownika i premię absencyjna... Jak ktoś ma iść na l4 to i tak idzie ... Propaganda jak w komunie ..:)

¥

Ten najniższy szczebel pracowników widzi się jak trzeba przyjść w soboty albo zbliżają się audyty to wtedy się słyszy,,mamy audyt" i kierownik obdziela swoimi obowiązkami kogo się da byle by tylko się nie wydało że sobie z czymś nie radzi albo wogole nie ogarnia swojej działki bo tacy też są. A potem to oni dostają podziękowania. Pomożecie- ,, nie pomożemy " oranie w innych się już skończyło, zaangażowanie również. Za dziękuję się nic kupuje. Może wreszcie audyt który zakończy się wielką klęską otworzy oczy prezesowi. Jak nie ten to inny . Tego im życzę.

^

Niech się starają ci którym zależy A inni na tym tylko skorzystają więc do roboty. A tu takich nie brakuje nawet za 2500. Żal takich ludzi:)

2

800 złoty premii po ocenie pracownika , dzieląc to na 6 miesiecy wychodzi 133 złoty i to ma być premia , 400 złoty brutto premii absencyjnej( kolejny hit) lepiej więcej chorować niż pracować.Grusza 600 złoty dwa noclegi dla 4 osobowej rodziny nad morzem , na lody nie starczy Enel Med kolejny as tej firmy , na zwrot refundacji czekamy już 40 dni A nie 30 jak jest w umowie, karta Multi sport maja to nawet zakłady pogrzebowe. O premiach zadaniowych dowiedzieliśmy się na spotkaniu z prezesem że takowe są, Średnia zarobków z kierowników i dyrektorów, niech poda średnia z pensji 3500 brutto. Wymieniać dalej? może lepiej nie bo większego wstydu już nie trzeba. Z niewolnika nie zrobi się dobrego pracownika.

Kiki
@2 14.12.2018 06:32

Ok. Pokaż prywatna firmę która daje chociaż to. Ciekawi mnie ze skoro jest tak źle, tak wszyscy narzekają i wiedzą że wszędzie jest lepiej to czemu nie odejdą. Po co siedzieć za psie pieniądze wmiejscu gdzie Cię nie szanują?

?
@Kiki 14.12.2018 07:31

Ta firma to złota robota , mało płacą mało się pracuje a jeszcze mniej przejmuje. Jest dobrze nie ma jeszcze lepiej. Żyć nie umierać nie dadzą urlopu to dadzą zwolnienie. Luzik osiem godzin i do domu. Bajka dla tych co im się w domu nudzi i chcą mieć jakieś kieszonkowe to polecam . Mi pasuje.

Akuku
@Kiki 14.12.2018 07:31

Ludzie siedzą za psie pieniądze bo lepiej już mieć te psi niż nic. Nie ma tylu rekrutacji żeby wszyscy zmienili pracę. Do tego większą część załogi mieszka "na miejscu" co przy pracy zmianowej jest dużym plusem. Ale szacunku nie kupi się za żadne pieniądze bo to zwykła kultura osobista. A im więcej ktoś tu zarabia tym mniej kultury. Chamskie odzywki do niższego szczeblem to już norma. Buractwo wychodzi z kieszeni. Jak ktoś się odszczeknie to jest szykanowany i gnebiony. Dlatego kto przyjdzie nowy to szybko szuka innej pracy. Zostają starzy pracownicy, którzy już tylko czekają do emerytury.

%
@0 14.12.2018 07:52

No właśnie tak mam i dobrze mi z tym . Na 460 osób zawsze znajdzie się chociaż jeden osobnik któremu zależy. Więc spoko :)

FD

@latos 12.12.2018 22:40 Odwaga... Hmm, latos, to zapewne nie jest Twoje imię i nazwisko. Pracowałeś w GR kilkanaście miesięcy, odszedłeś z końcem listopada(?), teraz pracujesz w nowej firmie. Popatrz, ta Twoja tak zwana odwaga, pozwala Ci tylko na ukrycie się pod nickiem, a już u nas nie pracujesz! To nie jest odwaga, to hipokryzja! Wszystkiego dobrego.

latos
@FD 13.12.2018 16:36

Pracuję. Do końca lutego. Jestem od 7 lat. Nie muszę na forum się ujawniać - popełniłem to f2f. Czego naprawdę Wam życzę, opcjonalnie w poniedziałek. Znalezienie nowego miejsca pracy w dzisiejszych czasach nie jest problemem. Wystarczy chcieć, a nie narzekać, narzekać, narzekać. I zachęcam do jednak odrobiny szacunku dla tych, którzy ten "cyrk" przygotowują - bo... muszą.

latos

Piękne wpisy. Skoro będzie cyrk, to może warto by wstać i powiedzieć naprawdę co się myśli o firmie. Wypisywać pod nickami i pseudonimami jest prosto, trudno jednak wstać i powiedzieć to co się myśli. Odwaga to jednak nie jest Wasza domena. Ja tez mam swoje bardzo negatywne zdanie i ostatnio przekazałem ją. Kolejny krok to moje wypowiedzenie i praca w lepszej przynajmniej pod względem etycznym i mentalnym firmie. Polecam szczerość i odwagę w " cyrku" a nóż Wam się spodoba

1:)

Prezes do dyrektora -byłby Pan doskonałym przestępcą Dlaczego?, pyta dyrektor - bo nie zostawia Pan żadnych śladów swojej działalności. I tak humorem można w skrócie opisać kadrę zarządzającą w tej firmie :).

1

Szefie, przyszedł e-mail do Pana -niech wejdzie. Nielubiany szef zostawia kartkę na biurku -jestem na cmentarzu . Wraca i widzi dopisek - niech Ci ziemia lekką będzie.

3

17 grudnia będzie cyrk , chociaż człowiek myślał że cyrk już jest ale widać ktoś potrzebuje mocniejszych wrażeń. Indywidualne zaproszenia na drogim papierze postawiły człowiekowi oczy w słup : kryzys A tu taka rozrzutnosc. Nie wypada nie iść, trzy godziny roboty mniej. Ciekawe jaki będzie program i kto będzie prowadzącym? Czy będą tygrysy, słonie A może i krokodyla przywioza:) Ciekawe ile ten cyrk będzie kosztował ? Czy to jest w ramach premii świątecznej? Czy prowadzący przyjedzie w Papa Mobile bo jak by nie było załoga wkurzona że ma goła pensję i że w Lidlu już lepiej płacą:) Oby pogoda dopisała bo jak załoga się rozchoruje to i 50 kierowników nie da rady :) Może będzie wróżbita Maciej i on będzie nas straszył że kryzys idzie A może powiedzą że Ukraina się zdecydowała nam pomagać bo Polacy nie chcą już za takie pieniądze pracować i odchodzą z firmy . Co by nie było na pewno będzie ciekawie .. Zapraszamy :)

1
@3 11.12.2018 16:08

Hieny będą na pewno :)

H

Ludzie którzy pracują na najniższych stanowiskach w tej firmie powinni zostać odznaczeni orderem orła białego . Reszta jest do zwolnienia w trybie natychmiastowym od kierowników zaczynając jedyne co potrafią to chodzić z zebrania na zebranie .

B
@H 24.11.2018 13:00

Dlaczego powinni zostać odznaczeni? Czy robią oni wszystko od a do z, także za kierowników i resztę?

Staś
@H 24.11.2018 13:00

Jeden nie nadaje się nawet chodzić na zebrania . Powietrze psuje . Zatrudniony w kilka miesięcy wstecz . Jak firma ma takiego orła to oznacza jedno . Szybki upadek . Zagięty dziób.

FD
@B 24.11.2018 18:21

Albo należysz do grona tych "szczęśliwców", którzy w nazwie swojego stanowiska mają umieszczone słowo "kierownik" (lub "wyżej"), albo nie jesteś pracownikiem tej "fabryczki". Pensja kierownika, to minimum 6000 netto. Nie martwi go zakup telefonu za 3000 i opłacanie abonamentu. Otrzymuje furę za 70000 (ta wymieniana jest po trzech latach) z miesięcznym limitem kilometrów tak wysokim, że nie jest w stanie go wyjeździć. Nie martwią go opłaty związane z eksploatacją i utrzymaniem auta w należytym stanie technicznym, a to już są koszty wymierne! Auto: 70000/36 m-cy daje kwotę ok. 2000/mc; Paliwo: 800/mc; OC/AC, badanie techn. i przeglądy: ok. 8000-9000/rok (700-800/mc). Czyli dodatkowo otrzymuje ok. 3500/mc. Do tego dodajmy 500/ma za telefon i abonament. Daje to minimum 10000 zł miesięcznie! A co daje w zamian? Tego nie wiem (za wiele nie widać), ale wiem, co w zamian za 2000-2500 netto miesięcznie dają z siebie pracownicy niskiego szczebla, bo to dzięki nim ta "fabryczka" jeszcze się kręci. Ktoś powie: było uczyć się na kierownika. Popatrzmy, ilu jest odpowiednio wykształconych (bez studiów też są!) kierowników z długoletnim stażem i z kierunkiem studiów zgodnym z zajmowanym stanowiskiem? Architekt krajobrazu niewiele wspólnego ma z ...ekonomistą, a po ochronie środowiska nie można wypowiadać się o fizyce, mechanice czy też o biologii i chemii. Ale jak nie ma kogo wziąć... to i tacy się przydadzą. I mamy takie "przypadki" skuszone wysoką pensją, a braki nadrabiające wrzaskiem i szczuciem. Te osoby nigdy nie zwiążą się z GR na dłużej, bo ktoś zaoferuje 100 zł więcej i odejdą. To zwykli, szarzy pracownicy niskiego szczebla trzymają GR przy życiu! A trend jest taki, że wkrótce obelgą będzie nazwanie kogoś "kierownikiem". Titanic szedł na dno, a dla kogo musiała grać orkiestra?

liro
@H 24.11.2018 13:00

kierownicy ph moze i spoko ale i przelozeni i hr-kto wie, ten nie zapyta;)omijac

@
@Staś 25.11.2018 22:48

Wyrobi się gość jak na orła przystało.

Kulfon
@FD 26.11.2018 16:40

Pensja chyba zaniżona, sam "dodatek" wydaje się być realny. Same kwalifikacje i umiejętności pozostawiają wiele do życzenia. Ale powiedzmy to jasno, że sam sposób"awansowania" budzi wątpliwości. Stanowiska zdobyte dzięki matce, dzięki ojcu, dzięki temu, że zwierzchnik odszedł na emeryturę. A gdzie kompetencje i kwalifikacje? Kierownicy, to inni ludzie, nawet wspólny parking im nie odpowiada, musza podjechać pod same drzwi! Kto kieruje tą firmą, bo chyba nie prezes? Kto nadzoruje i zleca prace innym firmom budowlanym, remontowym? Kto te roboty odbiera?

T
@Kulfon 27.11.2018 06:42

Takie gwiazdy tylko w Gedeonie.

"
@T 27.11.2018 20:04

Proponuję żeby przed świętami kierownicy pracowali w soboty- wszystkie ,oni mają za co dziękować prezesowi ,reszta niekoniecznie.

bb
@H 24.11.2018 13:00

Ciekawe historie dzieją się na magazynie w którym kierownikiem jest pewna Pani i pod jej rządami "odeszło" kilka osób z firmy. Obecnie jedna z osób przebywa na zwolnieniu i to bardzo długim gdzie powodem była sprawa "mobbingu" - ale wszystko chyba dobrze wyciszono.

Matylda
@bb 28.11.2018 20:47

Jest kilka osób z (usunięte przez administratora) przeszłością zajmujących stanowiska kierownicze. A skoro nadal pracują, to znaczy, że tamte wpadki były tylko "wypadkami przy pracy". I jak widać (zajmowane stanowisko waz z dodatkami), osoby te są promowane przez pracodawcę.

D
@Matylda 28.11.2018 21:52

Tak mówią że jest kilku kierowników i jeden dyrektor z taka przeszłością , w tej firmie mają się dobrze.

FD
@D 29.11.2018 16:11

A kto zabronił komentowania "foto-budki" jednocześnie obiecując potencjalnym komentującym wezwanie na dywanik? Jak to nazwać? Chwalmy Pana, bo jest dobry... Nic z tego, w GR nie da się.

Staś
@@ 26.11.2018 18:49

Oby nie zjadł wszystkich leków na głowę

1
@" 28.11.2018 05:49

Oni to powinno mieć jeden dzień urlopu w roku, może wreszcie by się ogarneli, sobota to za mało. Chociaz moj kierownik w niedziele pracuje a ja leżę i pachne. Aż chce mi się w poniedziałek przyjść do roboty.

@

Czy ktoś wie na co tym razem pójdą nasze premie świąteczne bo na pewno nie na konta pracowników?

FD
@@ 04.12.2018 18:48

17 grudnia usłyszymy (i zapewne zobaczymy na wykresach) o zbliżającym się kryzysie, który Prezes zapowiada na rok 2020. Żyjemy z jednego sezonowego produktu, którego sprzedaż wzrasta w okresie jesienno-zimowym, a faszeruje się nas wynikami z II i III kwartału, w których ta sprzedaż spada. Sami to nazwijcie.

@
@FD 04.12.2018 20:03

Po ilości samochodów służbowych i remontach nie widać kryzysu Ciekawe czy Węgrzy też nie dostają premii świątecznej, w końcu jesteśmy spółką....?

G
@FD 04.12.2018 20:03

Od lat przewiduje kryzys i ciągle tylko straszy , zabrał już wszystko , została goła pensja. Sprzeda samochody , kupi rowery będzie taniej .

C
@FD 04.12.2018 20:03

Po co tego słuchać? Co roku to samo , te same smutne kawałki, nie wybieram się zmarnowane trzy godziny . Duża gadania z którego i tak nic nie wynika. Wszyscy i tak wiedzą że jest coraz gorzej i widzą co się dzieje A nikt z tym nic nie robi .

1

Pożyjemy, zobaczymy co będą mieli na koniec a ludzie z firmy odchodzą.

M

Dla tej firmy nie ma już ratunku , nikt nie przyszedł po rozum do głowy jak był na to czas A na cuda nie ma co liczyć mam nadzieję że w tym przypadku on nie nastąpi zasłużyli sobie na to.

FD
@M 04.12.2018 17:02

Najważniejsze, że namiot będzie! Cyrkowy zapewne, bo w tej "fabryczce" klownów nie brak, to nawet taniej wyjdzie!

Zostaw opinię o Gedeon Richter Marketing Polska - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gedeon Richter Marketing Polska