Hand-Trans Emanuel Pelczar-Kuczyk

Pobiedziska

Opinie o Hand-Trans Emanuel Pelczar-Kuczyk

Fdhb 2015-12-17 10:23:52
Ale ty koleś glopi jestes co maja drzwi do kanapy
Pedał to cie robił 2015-12-19 04:12:16
Koleś ujawni sie jak jestes taki cwany gowork już ma twoje ajpi komputera wiec szykuj sie na sprawę w sadzie i odszkodowanie a zo to ładnie zaplacisz
Emanuel 2015-12-19 18:27:21
Ale pozywaj - sad przynajmniej sie posmieje
Zawisza 2015-12-19 19:37:35
Wiesz co ja zakupiłem kanapę w hanttrans jestem zadowolony z mebla a ty kolego ujawni sie ja jestem z Zawiszy z bojówki wiec wiesz lepiej usuń te opinie bo po co ci problemy
Ja juz tez ten donos zlozylem 2015-12-23 21:37:31
Czekam za opinia.wesolych swiat albo jak wymienia stolki pojde jeszcze raz na wszelki wypadek
Zachecam 2015-12-26 21:54:26
Od 2016 r bedzie sie placic 75% od dochodow nieujawnionych proponuje pokrzywdzone osoby skladac wnioski w urzedzie kontroli skarbowej bo w nowym roku ich z tego rozlicza skonczylo sie babci sranie
3
wiktor 2015-12-28 17:18:00
fajnie masz koles
klientka 2016-01-27 11:31:24
Firma bardzo nie zetelna... kontakt tragiczny pod koniec ubieglego roku kupilam kanpe panowie przywiezli uszkodza po czym uslyszlam ze kawalek zatartej skorki czy drewna nie przeszkadza i to ich grzecznosc ze naprwia... juz nie zlicze w jakim czasie wzieli bok do reklamacji... Teraz zostalam z nie kompletna kanapa w dodatku kiepskiej jakosci... Oczywscie panowie za kazdym razem przywoza bok szkoda tylko ze dojechac nie moga!!! Stratna 1100 zl to juz lepsza bym kupila uzywana z olx :) Poniewaz nikt nie odbiera z tej firmy telefonu chcialabym powiadomic ze udaje sie do sadu konsumeckiego w bydgoszczy! Pozdrawiam oczywiscie jesli ktos ma ochote zobaczyc zdjecia czy te ich smieszny rachunek lub dowiedziec sie wiecej zapraszam dajanakaczmarek@wp.pl
2
DojebmyMu 2016-01-29 22:32:47
@klientka: z brakiem paragonu proponuje donieść do urzędu kontroli skarbowej: http://www.uks.bydgoszcz.pl/

zachecam takze do zlozenia donosu na policje - proba oszustwa.
3
a 2016-02-03 12:24:00
Ta firemka to nieporozumienie a ci ludzie to zadumani w sobie zaklamani oszusci.stoja w niedziele na gieldzie w bydgoszczy i tam poluja na naiwniakow.omijajcieich.!!!!!!
1
dd 2016-02-07 18:54:09
no, i emanuela na chemiku nie zastalem...
Adam 2016-02-15 20:39:08
Witam wypowiem się ja kupiłem z tej firmy 2 narożniki i kanapę powiem szczerze że przed zakupem zakładałem tutaj i myślałem że to prawda ale kuzyn namówił mnie do zakupu w tej w firmie i jak dla mnie to była najlepsza decyzja wszystko zrobione wedle mego życzenia więc jak najbardziej polecam !!
1
dd 2016-02-17 11:26:46
słaba próba emanuelku.

Jak chcesz udawać kogoś innego na necie, to chociaż się naucz stawiać przecinki.
Adam 2016-02-22 09:15:23
DD jeśli dla Ciebie każdy kto wystawia opinię jest Pan Emanuelem to jesteś gościu dobry, że Ty nie jesteś zadowolony to mam to gdzieś a ja wyrażam zdanie na temat mojego zakupu..
1
dd 2016-02-24 16:31:54
No, to pokaż zdjęcie paragonu od "Pana Emanuela".

I jak pisałem - emanuelek ma niepowtarzalny styl pisania, po którym łatwo go poznać... i tez tendencje do udawania innych ludzi (raz udawał np. swojego własnego prawnika, wpadł po kilkukrotnym napisaniu "klijent").
Adam 2016-02-26 22:38:13
To już Twoja sprawa ja mówię jak jest a to jaki jest problem między wami to wasza sprawa .. Paragon mam bo mu mówiłem ze jak przyjedzie to chce go mieć i tyle.. Po za tym ta strona jest p po to by wystawiać opinie a nie bawić sie w detektywa...:)
dd 2016-02-27 13:50:37
Sprzedawca ma obowiązek wydać paragon bez wezwania. I nie kłam - jesteś albo emanuelkiem, albo jego pracownikiem, albo np. jego chłopakiem, bo właśnie emanuelek się upiera, że trzeba "mówić, że się chce paragon" (a i tak go nie dowozi).
Wyzyny 2016-03-18 17:55:56
niesolidny i kłamliwy kontrahent

1
muszla47 2016-03-21 18:37:43
Firma niesolidna,banda krętaczy i kłamców.Nie liczy się z nikim i niczym.Faktur nie wystawiają ,nawet paragonu,ale to już koniec.W dniu jutrzejszym udaję się do Urzędu Ochrony Konsumenta i Rzecznika Praw Konsumentów oraz Urzędu Kontroli Skarbowej.
1
kolejny_oszukany 2016-04-12 11:10:07
Firma poniżej godności... Oszukiwanie i okłamywanie ludzi to ich dzień powszedni....

Tylko tyle że do czasu... w dniu dzisiejszym złożyłem przeciwko firmie Hand-Trans (usunięte przez administratora) pozew w sądzie...Ponadto złożyłem zawiadomienie do Policji a także do prokuratury.

Twój czas oszuście dobiega końca.. teraz zobaczymy kto komu będzie śmiał się w twarz....
5
dd 2016-05-13 18:26:39
Aż dziwne, że Emanuelek już się tu nie udziela.

A taki pyskaty był. Narzeczony mu komputer zabrał, czy co?
BEATA BYDGOSZCZ 2016-08-07 18:07:02
WITAM JA RÓWNIEŻ NIE POLECAM ZAMÓWIŁAM KANAPE NIEDOSYC ZE PRZYWIEZLI ZA TRZY TYG.A NIE JAK SIE UMAWIALI ZA DWA .WSZYTKO BYLO NIE TAK PODUSZKI BYLY INNE BOKI INACZEJ WYKONCZONE NIE TEN ROZMIAR .UMOWILI SIE ZE ZA TYD.WYMIENIA DWA DNI DZWONIENIA KIEDY BEDA ICH ODP.ZARAZ ODDZWONIMY O KTOREJ BEDZIEMY ,NIESTETY NIE DOCZEKAŁAM SIE JEDYNIE CO TO MNIE CIESZY ZE NIE ZAPLCIŁAM IM CAŁOSCI .PRZYJADA WYMIENIA TO RESZTE DOSTANA A JAK NIE TO JESZCE ICH ZGŁOSZE GDZIE SIE NALEŻY .
1
Emmanuel 2016-08-08 20:48:12
A na którym targowisku te cudaki stoją i kiedy? Bo bym ich odwiedził.
BEATA BYDGOSZCZ 2016-08-15 10:03:53
witam ja zamówiłam na giełdzie w Bydgoszczy
KontrEmanuel 2016-11-26 20:09:16
Firma niegodna najmniejszego zaufania. Prowadzą interes na giełdzie bydgoskiej. Niesolidni. Chamscy. Dowożą towar, który po dodatkowej opłacie wnoszą do mieszkania, nie montują. Po dowiezieniu niezmontowanej kanapy, po odfoliowaniu okazało się, że nie ma poduszek. Do chwili obecnej (a minął już ponad miesiąc) nie uzupełniono braków. Kanapa kosztowała 870 zł, wniesienie 50 zł. Rachunek tylko i wyłącznie na żądanie kupującego ( sic !!!!) na kwotę 870 zł. Zwodzą i nie mogą trafić od czterech tygodni !!! Nie dajcie się nabrać !!!
ODRADZAM WSZYSTKIM ZAKUP OD P. EMANUELA Z POBIEDZISK JAKICHKOLWIEK TOWARÓW NA GIEŁDZIE PRZY CHEMIKU W BYDGOSZCZY.
2
Zostaw swoją opinię o Hand-Trans Emanuel Pelczar-Kuczyk - Pobiedziska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hand-Trans Emanuel Pelczar-Kuczyk