Hand-Trans Emanuel Pelczar-Kuczyk

Pobiedziska

Opinie o Hand-Trans Emanuel Pelczar-Kuczyk

dd 2016-02-24 16:31:54
No, to pokaż zdjęcie paragonu od "Pana Emanuela".

I jak pisałem - emanuelek ma niepowtarzalny styl pisania, po którym łatwo go poznać... i tez tendencje do udawania innych ludzi (raz udawał np. swojego własnego prawnika, wpadł po kilkukrotnym napisaniu "klijent").
2
Adam 2016-02-26 22:38:13
To już Twoja sprawa ja mówię jak jest a to jaki jest problem między wami to wasza sprawa .. Paragon mam bo mu mówiłem ze jak przyjedzie to chce go mieć i tyle.. Po za tym ta strona jest p po to by wystawiać opinie a nie bawić sie w detektywa...:)
dd 2016-02-27 13:50:37
Sprzedawca ma obowiązek wydać paragon bez wezwania. I nie kłam - jesteś albo emanuelkiem, albo jego pracownikiem, albo np. jego chłopakiem, bo właśnie emanuelek się upiera, że trzeba "mówić, że się chce paragon" (a i tak go nie dowozi).
Wyzyny 2016-03-18 17:55:56
niesolidny i kłamliwy kontrahent

1
muszla47 2016-03-21 18:37:43
Firma niesolidna,banda krętaczy i kłamców.Nie liczy się z nikim i niczym.Faktur nie wystawiają ,nawet paragonu,ale to już koniec.W dniu jutrzejszym udaję się do Urzędu Ochrony Konsumenta i Rzecznika Praw Konsumentów oraz Urzędu Kontroli Skarbowej.
2
kolejny_oszukany 2016-04-12 11:10:07
Firma poniżej godności... Oszukiwanie i okłamywanie ludzi to ich dzień powszedni....

Tylko tyle że do czasu... w dniu dzisiejszym złożyłem przeciwko firmie Hand-Trans (usunięte przez administratora) pozew w sądzie...Ponadto złożyłem zawiadomienie do Policji a także do prokuratury.

Twój czas oszuście dobiega końca.. teraz zobaczymy kto komu będzie śmiał się w twarz....
6
dd 2016-05-13 18:26:39
Aż dziwne, że Emanuelek już się tu nie udziela.

A taki pyskaty był. Narzeczony mu komputer zabrał, czy co?
BEATA BYDGOSZCZ 2016-08-07 18:07:02
WITAM JA RÓWNIEŻ NIE POLECAM ZAMÓWIŁAM KANAPE NIEDOSYC ZE PRZYWIEZLI ZA TRZY TYG.A NIE JAK SIE UMAWIALI ZA DWA .WSZYTKO BYLO NIE TAK PODUSZKI BYLY INNE BOKI INACZEJ WYKONCZONE NIE TEN ROZMIAR .UMOWILI SIE ZE ZA TYD.WYMIENIA DWA DNI DZWONIENIA KIEDY BEDA ICH ODP.ZARAZ ODDZWONIMY O KTOREJ BEDZIEMY ,NIESTETY NIE DOCZEKAŁAM SIE JEDYNIE CO TO MNIE CIESZY ZE NIE ZAPLCIŁAM IM CAŁOSCI .PRZYJADA WYMIENIA TO RESZTE DOSTANA A JAK NIE TO JESZCE ICH ZGŁOSZE GDZIE SIE NALEŻY .
2
Emmanuel 2016-08-08 20:48:12
A na którym targowisku te cudaki stoją i kiedy? Bo bym ich odwiedził.
BEATA BYDGOSZCZ 2016-08-15 10:03:53
witam ja zamówiłam na giełdzie w Bydgoszczy
KontrEmanuel 2016-11-26 20:09:16
Firma niegodna najmniejszego zaufania. Prowadzą interes na giełdzie bydgoskiej. Niesolidni. Chamscy. Dowożą towar, który po dodatkowej opłacie wnoszą do mieszkania, nie montują. Po dowiezieniu niezmontowanej kanapy, po odfoliowaniu okazało się, że nie ma poduszek. Do chwili obecnej (a minął już ponad miesiąc) nie uzupełniono braków. Kanapa kosztowała 870 zł, wniesienie 50 zł. Rachunek tylko i wyłącznie na żądanie kupującego ( sic !!!!) na kwotę 870 zł. Zwodzą i nie mogą trafić od czterech tygodni !!! Nie dajcie się nabrać !!!
ODRADZAM WSZYSTKIM ZAKUP OD P. EMANUELA Z POBIEDZISK JAKICHKOLWIEK TOWARÓW NA GIEŁDZIE PRZY CHEMIKU W BYDGOSZCZY.
5
Klientka_ 2017-01-22 14:09:55
"FIRMA" NIEGODNA POLECENIA NIERZETELNA, NIE WYWIAZUJACA SIE Z TERMINU ,NAJLEPIEJ OMIJAC JĄ DUZYM ŁUKIEM NA GIELDZIE .KULTURA PRACOWNIKOW I ICH INTELIGENCJA ,TO NAPRAWDE POZOSTAWIA WIELE DO ZYCZENIA..OBIECUJA SUPER PRODUKT A DOSTARCZONY .....SZOK.TYLKO KOLOR SIE ZGADZA . Żałuję , że w ogóle zakupiłam u nich cokolwiek bez przeczytania jakichkolwiek opinii.. Zero kontaktu , a jak już jest to z "pracownikami", którzy lekcewaza i wymijaja się z jakiejkolwiek formy rozwiązania problemu . Wyzywają , ublizaja i tak naprawdę nie wiem dlaczego jeszcze pozostają na rynku ! NIE POLECAM ! Chamscy, opryskliwi, klamliwi, nie trzymający terminów , zwodzący, towar niezgodny ! Same minusy ! Nie kupujcie !
8
oszukana klientka 2017-02-12 18:51:07
Poszukuje osob poszkodowanych przez w/w firmę .PROSZE O KONTAKT
8
viki 2017-03-27 15:00:40
Proszę o podanie maila.
Ja również podjęłam kroki.
Jestem już po kontakcie z prawnikiem i zaczynam działać.
3
jaca 2017-04-09 22:33:56
witam
mnie również oszukali, jaca_75@interia.pl , proszę o kontakt :)
1
jaca 2017-04-10 22:15:03
Poszukuję osób poszkodowanych przez firmę Hand-Trans Emanuel Pelczar-Kuczyk ul. Boczna 37 62-010 Pobiedziska, celem sporządzenia pozwu zbiorowego. Ułatwi to Państwu w znaczny sposób dochodzenie swoich roszczeń. Adres e-mail jak wyżej.
6
Mikolaj 2017-04-12 22:54:12
Ze co taka kanapę pan zamawiam i taka dostał nie nasza wina ze nogi panu wystają i ze pan się zgodził na wymiar standardowy wiec nie nasz problem
2
Lina 2017-04-14 21:14:58
Ja nadal nie doczekałam się brakujących dwóch poduszek.
Tylko zbywają,że przywiozą.
Nie polecam. Jeżeli jesteście na giełdzie lepiej kupcie u kogoś innego.
Stoją obok stoiska z dywanami.
2
EmanuelJestHomo 2017-04-25 16:03:23
O, ten homoś Emanuelek znowu pyskuje?
2
G 2017-04-25 17:15:11
Ty spotykamy się w sądzie i nie jestem homo bo mam żonę i dzieci a nie tak jak ty spotykamy się w sądzie
EmanuelNieMaSzkoły 2017-04-25 19:25:45
Po pierwsze nigdzie nie pójdziesz, po drugie ja już wczoraj poszedłem do skarbówki z donosem.
2
WOŁEK 2017-05-28 20:24:20
KŁAMCA KŁAMCA KŁAMCA NACIĄGACZ EMANUELEK CZY JAK MU TAM
NIE POLECAM TEGO KŁAMCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IDE W NIEDZIELE DO NIEGO NA GIEŁDĘ W BYDGOSZCZY W CELU REKLAMACJI --BRAK PARAGONU, WYKONANIE INNE JAK CO BYŁO W UMOWIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZWODZENIE PRZEZ TELEFON ŻE PRZYJADĄ I WYMIENIĄ -TYLKO KŁAMIĄ I OBIECUJĄ
WPADNIE KONTROLA SKARBOWA TO SIĘ NAUCZY
1
EMANuelkaaaaa 2017-05-29 22:11:18

TOWAR NIE ZGODNY Z UMOWĄ PODPISANĄ NA GIEŁDZIE W BYDGOSZCZY
NIE ODBIERA TELEFONÓW A JAK Z ŁASKI SWOJEJ ODBIERZE TO JEST WULGARNY
BRAK PRZYJĘCIA REKLAMACJI-CIĄGLE GADA ŻE ODZWONI ZA PIĘĆ MINUT I ZLEWA OLEWA KLIENTÓW
1
ja 2017-05-29 22:12:50
popieram firma krzak i trzeba to zmienić
1
MAC wielki 2017-06-04 22:37:20
To załóż okulary jak dobrze nie widzisz
Zostaw swoją opinię o Hand-Trans Emanuel Pelczar-Kuczyk - Pobiedziska
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hand-Trans Emanuel Pelczar-Kuczyk