brak logo

Hand-Trans Emanuel Pelczar-Kuczyk

Pobiedziska

Opinie o Hand-Trans Emanuel Pelczar-Kuczyk

Zawisza 2015-12-19 19:37
Wiesz co ja zakupiłem kanapę w hanttrans jestem zadowolony z mebla a ty kolego ujawni sie ja jestem z Zawiszy z bojówki wiec wiesz lepiej usuń te opinie bo po co ci problemy
Ja juz tez ten donos zlozylem 2015-12-23 21:37
Czekam za opinia.wesolych swiat albo jak wymienia stolki pojde jeszcze raz na wszelki wypadek
Zachecam 2015-12-26 21:54
Od 2016 r bedzie sie placic 75% od dochodow nieujawnionych proponuje pokrzywdzone osoby skladac wnioski w urzedzie kontroli skarbowej bo w nowym roku ich z tego rozlicza skonczylo sie babci sranie
wiktor 2015-12-28 17:18
fajnie masz koles
klientka 2016-01-27 11:31
Firma bardzo nie zetelna... kontakt tragiczny pod koniec ubieglego roku kupilam kanpe panowie przywiezli uszkodza po czym uslyszlam ze kawalek zatartej skorki czy drewna nie przeszkadza i to ich grzecznosc ze naprwia... juz nie zlicze w jakim czasie wzieli bok do reklamacji... Teraz zostalam z nie kompletna kanapa w dodatku kiepskiej jakosci... Oczywscie panowie za kazdym razem przywoza bok szkoda tylko ze dojechac nie moga!!! Stratna 1100 zl to juz lepsza bym kupila uzywana z olx :) Poniewaz nikt nie odbiera z tej firmy telefonu chcialabym powiadomic ze udaje sie do sadu konsumeckiego w bydgoszczy! Pozdrawiam oczywiscie jesli ktos ma ochote zobaczyc zdjecia czy te ich smieszny rachunek lub dowiedziec sie wiecej zapraszam dajanakaczmarek@wp.pl
DojebmyMu 2016-01-29 22:32
@klientka: z brakiem paragonu proponuje donieść do urzędu kontroli skarbowej: http://www.uks.bydgoszcz.pl/

zachecam takze do zlozenia donosu na policje - proba oszustwa.
a 2016-02-03 12:24
Ta firemka to nieporozumienie a ci ludzie to zadumani w sobie zaklamani oszusci.stoja w niedziele na gieldzie w bydgoszczy i tam poluja na naiwniakow.omijajcieich.!!!!!!
dd 2016-02-07 18:54
no, i emanuela na chemiku nie zastalem...
Adam 2016-02-15 20:39
Witam wypowiem się ja kupiłem z tej firmy 2 narożniki i kanapę powiem szczerze że przed zakupem zakładałem tutaj i myślałem że to prawda ale kuzyn namówił mnie do zakupu w tej w firmie i jak dla mnie to była najlepsza decyzja wszystko zrobione wedle mego życzenia więc jak najbardziej polecam !!
dd 2016-02-17 11:26
słaba próba emanuelku.

Jak chcesz udawać kogoś innego na necie, to chociaż się naucz stawiać przecinki.
1
Adam 2016-02-22 09:15
DD jeśli dla Ciebie każdy kto wystawia opinię jest Pan Emanuelem to jesteś gościu dobry, że Ty nie jesteś zadowolony to mam to gdzieś a ja wyrażam zdanie na temat mojego zakupu..
dd 2016-02-24 16:31
No, to pokaż zdjęcie paragonu od "Pana Emanuela".

I jak pisałem - emanuelek ma niepowtarzalny styl pisania, po którym łatwo go poznać... i tez tendencje do udawania innych ludzi (raz udawał np. swojego własnego prawnika, wpadł po kilkukrotnym napisaniu "klijent").
Adam 2016-02-26 22:38
To już Twoja sprawa ja mówię jak jest a to jaki jest problem między wami to wasza sprawa .. Paragon mam bo mu mówiłem ze jak przyjedzie to chce go mieć i tyle.. Po za tym ta strona jest p po to by wystawiać opinie a nie bawić sie w detektywa...:)
dd 2016-02-27 13:50
Sprzedawca ma obowiązek wydać paragon bez wezwania. I nie kłam - jesteś albo emanuelkiem, albo jego pracownikiem, albo np. jego chłopakiem, bo właśnie emanuelek się upiera, że trzeba "mówić, że się chce paragon" (a i tak go nie dowozi).
Wyzyny 2016-03-18 17:55
niesolidny i kłamliwy kontrahent

muszla47 2016-03-21 18:37
Firma niesolidna,banda krętaczy i kłamców.Nie liczy się z nikim i niczym.Faktur nie wystawiają ,nawet paragonu,ale to już koniec.W dniu jutrzejszym udaję się do Urzędu Ochrony Konsumenta i Rzecznika Praw Konsumentów oraz Urzędu Kontroli Skarbowej.
kolejny_oszukany 2016-04-12 11:10
Firma poniżej godności... Oszukiwanie i okłamywanie ludzi to ich dzień powszedni....

Tylko tyle że do czasu... w dniu dzisiejszym złożyłem przeciwko firmie Hand-Trans (usunięte przez administratora) pozew w sądzie...Ponadto złożyłem zawiadomienie do Policji a także do prokuratury.

Twój czas oszuście dobiega końca.. teraz zobaczymy kto komu będzie śmiał się w twarz....
dd 2016-05-13 18:26
Aż dziwne, że Emanuelek już się tu nie udziela.

A taki pyskaty był. Narzeczony mu komputer zabrał, czy co?
BEATA BYDGOSZCZ 2016-08-07 18:07
WITAM JA RÓWNIEŻ NIE POLECAM ZAMÓWIŁAM KANAPE NIEDOSYC ZE PRZYWIEZLI ZA TRZY TYG.A NIE JAK SIE UMAWIALI ZA DWA .WSZYTKO BYLO NIE TAK PODUSZKI BYLY INNE BOKI INACZEJ WYKONCZONE NIE TEN ROZMIAR .UMOWILI SIE ZE ZA TYD.WYMIENIA DWA DNI DZWONIENIA KIEDY BEDA ICH ODP.ZARAZ ODDZWONIMY O KTOREJ BEDZIEMY ,NIESTETY NIE DOCZEKAŁAM SIE JEDYNIE CO TO MNIE CIESZY ZE NIE ZAPLCIŁAM IM CAŁOSCI .PRZYJADA WYMIENIA TO RESZTE DOSTANA A JAK NIE TO JESZCE ICH ZGŁOSZE GDZIE SIE NALEŻY .
Emmanuel 2016-08-08 20:48
A na którym targowisku te cudaki stoją i kiedy? Bo bym ich odwiedził.
BEATA BYDGOSZCZ 2016-08-15 10:03
witam ja zamówiłam na giełdzie w Bydgoszczy
KontrEmanuel 2016-11-26 20:09
Firma niegodna najmniejszego zaufania. Prowadzą interes na giełdzie bydgoskiej. Niesolidni. Chamscy. Dowożą towar, który po dodatkowej opłacie wnoszą do mieszkania, nie montują. Po dowiezieniu niezmontowanej kanapy, po odfoliowaniu okazało się, że nie ma poduszek. Do chwili obecnej (a minął już ponad miesiąc) nie uzupełniono braków. Kanapa kosztowała 870 zł, wniesienie 50 zł. Rachunek tylko i wyłącznie na żądanie kupującego ( sic !!!!) na kwotę 870 zł. Zwodzą i nie mogą trafić od czterech tygodni !!! Nie dajcie się nabrać !!!
ODRADZAM WSZYSTKIM ZAKUP OD P. EMANUELA Z POBIEDZISK JAKICHKOLWIEK TOWARÓW NA GIEŁDZIE PRZY CHEMIKU W BYDGOSZCZY.
Klientka_ 2017-01-22 14:09
"FIRMA" NIEGODNA POLECENIA NIERZETELNA, NIE WYWIAZUJACA SIE Z TERMINU ,NAJLEPIEJ OMIJAC JĄ DUZYM ŁUKIEM NA GIELDZIE .KULTURA PRACOWNIKOW I ICH INTELIGENCJA ,TO NAPRAWDE POZOSTAWIA WIELE DO ZYCZENIA..OBIECUJA SUPER PRODUKT A DOSTARCZONY .....SZOK.TYLKO KOLOR SIE ZGADZA . Żałuję , że w ogóle zakupiłam u nich cokolwiek bez przeczytania jakichkolwiek opinii.. Zero kontaktu , a jak już jest to z "pracownikami", którzy lekcewaza i wymijaja się z jakiejkolwiek formy rozwiązania problemu . Wyzywają , ublizaja i tak naprawdę nie wiem dlaczego jeszcze pozostają na rynku ! NIE POLECAM ! Chamscy, opryskliwi, klamliwi, nie trzymający terminów , zwodzący, towar niezgodny ! Same minusy ! Nie kupujcie !
oszukana klientka 2017-02-12 18:51
Poszukuje osob poszkodowanych przez w/w firmę .PROSZE O KONTAKT
viki 2017-03-27 15:00
Proszę o podanie maila.
Ja również podjęłam kroki.
Jestem już po kontakcie z prawnikiem i zaczynam działać.
jaca 2017-04-09 22:33
witam
mnie również oszukali, jaca_75@interia.pl , proszę o kontakt :)
jaca 2017-04-10 22:15
Poszukuję osób poszkodowanych przez firmę Hand-Trans Emanuel Pelczar-Kuczyk ul. Boczna 37 62-010 Pobiedziska, celem sporządzenia pozwu zbiorowego. Ułatwi to Państwu w znaczny sposób dochodzenie swoich roszczeń. Adres e-mail jak wyżej.
Mikolaj 2017-04-12 22:54
Ze co taka kanapę pan zamawiam i taka dostał nie nasza wina ze nogi panu wystają i ze pan się zgodził na wymiar standardowy wiec nie nasz problem
Lina 2017-04-14 21:14
Ja nadal nie doczekałam się brakujących dwóch poduszek.
Tylko zbywają,że przywiozą.
Nie polecam. Jeżeli jesteście na giełdzie lepiej kupcie u kogoś innego.
Stoją obok stoiska z dywanami.
EmanuelJestHomo 2017-04-25 16:03
O, ten homoś Emanuelek znowu pyskuje?
G 2017-04-25 17:15
Ty spotykamy się w sądzie i nie jestem homo bo mam żonę i dzieci a nie tak jak ty spotykamy się w sądzie
EmanuelNieMaSzkoły 2017-04-25 19:25
Po pierwsze nigdzie nie pójdziesz, po drugie ja już wczoraj poszedłem do skarbówki z donosem.
WOŁEK 2017-05-28 20:24
KŁAMCA KŁAMCA KŁAMCA NACIĄGACZ EMANUELEK CZY JAK MU TAM
NIE POLECAM TEGO KŁAMCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IDE W NIEDZIELE DO NIEGO NA GIEŁDĘ W BYDGOSZCZY W CELU REKLAMACJI --BRAK PARAGONU, WYKONANIE INNE JAK CO BYŁO W UMOWIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZWODZENIE PRZEZ TELEFON ŻE PRZYJADĄ I WYMIENIĄ -TYLKO KŁAMIĄ I OBIECUJĄ
WPADNIE KONTROLA SKARBOWA TO SIĘ NAUCZY
1
EMANuelkaaaaa 2017-05-29 22:11

TOWAR NIE ZGODNY Z UMOWĄ PODPISANĄ NA GIEŁDZIE W BYDGOSZCZY
NIE ODBIERA TELEFONÓW A JAK Z ŁASKI SWOJEJ ODBIERZE TO JEST WULGARNY
BRAK PRZYJĘCIA REKLAMACJI-CIĄGLE GADA ŻE ODZWONI ZA PIĘĆ MINUT I ZLEWA OLEWA KLIENTÓW
ja 2017-05-29 22:12
popieram firma krzak i trzeba to zmienić
MAC wielki 2017-06-04 22:37
To załóż okulary jak dobrze nie widzisz
Oszukany klient 2017-07-09 19:36
Firma nie godna polecenia. Oszukują klientów na każdym kroku. Zwodzą i obiecują!!!! Towar niby odebrany przez "kuriera" a nie dotarł nawet po 2 tyg. Co się okazało, że w ogóle nie został wysłany! Krętacze i matacze!!!! Jestem bardzo niezadowolony z usług tej firmy!!! Nie polecam!!!!!
1
loko 2017-07-20 15:04
Witam.Mam pytanie czy ktos już tą niby firme zaskarzył lub podał do jakiegoś urzędu bo to co robią to jakaś kpina , czekam na odpowiedź?
4
Xxx 2017-07-26 15:40
Wez się za robote chłopcze dobrze
Zorro 2017-08-07 08:10
Nie polecam stanowczo odradzam nie uczciwi nie robią sobie z klientów nic obaj tak jak i cały ten Emanuel jak i synek jego Mikołaj obaj opryskliwi arogancja im wychodzi uszami do roboty dwie lewe ręce ale ruchanie to u nich temat nr. 1.
1
Zorro 2017-08-07 08:13
Nie polecam stanowczo odradzam nie uczciwi nie robią sobie z klientów nic obaj tak jak i cały ten Emanuel jak i synek jego Mikołaj obaj opryskliwi arogancja im wychodzi uszami do roboty dwie lewe ręce ale ruchanie to u nich temat nr. 1.
1
Miko 2017-08-07 08:25
Witam stanowczo odradzam zakup w tej firmie. Firma ta nie ma żadnego kierownika ani żadnego menedżera tym bardziej jest tęgi ( usunięte przez administratora ) Obaj panowie z klientów nie robią sobie nic są nie uczciwi opryskliwi a także aroganccy zero kultury i poszanowania wobec klienta który płaci im grubą kase za zamówiony towar. Stanowczo odradzam przestrzegam. A do ciebie Mikołajku -naucz się pisać słowo klient bo wszędzie ale to wszędzie nawet na waszej stronie na necie -meble -powielasz ten błąd i piszesz klijent! !!!!!!Wstyd przez duże W..........DODAM ŻE STOJĄ CO NIEDZIELE NA GIEŁDZIE W BYDGOSZCZY OBOK STOISKA Z DYWANAMI EMANUEL PO JEDNEJ STRONIE A SYNUŚ NA PRZECIWKO TATUSIA P.S TAK TO JEST JAK TO MÓWIĄ -CWANIAK W NECIE PI......W ŚWIECIE pasuje tu idealnie Nie pozdrawiam
2
Magda 2017-08-08 21:54
Ludzie dajcie już spokój z tymi opiniami! !!!!!To do niczego dobrego nie prowadzi ile można skakać sobie do gardeł i plul jadem. JA JESTEM KLIENTKĄ Z BYDGOSZCZY zadowoloną mam od Emila zakupiony nie jeden tapczan i na żaden nie narzekam zrobione dobrze solidnie i dostarczone na czas i żadne dwie lewe ręce mi tych mebli nie wykonywały ja jestem zadowolona mogę polecić z czystym sumieniem.
1
Klient 2017-08-10 08:02
Jaki zadowolony klient tu pisze.bardzo slabe emanelku probujesz mydlic oczy ludziom.zacznij robic porzadnie meble.
Juzef 2017-08-10 17:34
Chłopie jeżeli każdy kto wystawi pozytywna opinie jest dla ciebie panem emanuelem to masz swoj świat ja kupiłem w niedziele kanapę i jestem zadowolony bardzo jeżeli będzie kolejna kanapa to tylko tam polecam
1
Kacper -Magda 2017-08-10 20:20
Hej klient słuchaj jestem prawdziwą klientką podaje maila Kapi1308@o2.pl napisz tam a udowodnie ci zdjęciami że mam w mieszkaniu własnym meble zakupione legalnie od Emila. Nie każdy kto tu dodaje pozytywną opinię to Emil! Jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodzil! ! ! ! !zapraszam na maila i nie pozdrawiam. Taki rynek że jeden klient będzie zadowolony drugi nie!
Życzliwy 2017-08-11 18:56
Wszystkie zamieszczane tu opinie *niby pozytywne opinie *pisze SYN WŁAŚCICIELA TEJ FIREMKI MIKOŁAJ np.ten cały Juzef przez *U*który tu wczoraj zaopiniowal to właśnie synek właściciela na zadane pytanie czemu państwo macie tyle negatywnych opini tu odpowiadają -że te wszystkie negatywne słowa na nich tu to słowa nie klientów tylko KONKURENCJA zekomo takie opinie im negatywne daje to bardzo dziwne nie prawda? Hmm gdyby zrobić konkurs na ilość zadowolonych klientów to słabo to widze oni zadowolonych klientów nie mieli nie mają i chyba mieć nie będą! !!!!!!Także Synku właściciela nie pogrążaj się bardziej udając kogoś kim nie byłeś nie jesteś i nigdy nie będziesz! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZAMIAST TU PODSZYWAĆ SIĘ ZA *ZADOWOLONYCH KLIENTÓW *WEJS SIĘ NAPRAWDE DO SOLIDNEJ ROBOTY! !!!!!!!!!!!!!!!!!NIE MASZ ŻADNYCH UDZIAŁÓW ANI NIC DO GADANIA W FIRMIE OJCA WIĘC TU TEŻ NIE ZABIERAJ GŁOSU bo rybki -pipki i dzieci głosu nie mają! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2
Ahj 2017-08-12 21:29

Masz swoj świat co maja udziały w firmie do opini masz swoj świat kobieto !!!
1
Życzliwy 2017-08-13 19:04
Ahj Udziały do opini nie mają nic wspólnego ale chodzi o to żeby ludzie wiedzieli że te pozytywne tu *opinie *to że to ty je tu piszesz Drogi Mikołajku chcąc bronić niby dobre imię firmy. Tyle na temat .
1
Magda 2017-08-14 08:41
Japier......ludzie dajcie już spokój z tymi opiniami! !!!!!ŻENADA JAKAŚ. JEŚLI KTOŚ BĘDZIE CHCIAŁ TO I TAK KUPI MEBLE OD WŁAŚCICIELA TEJ FIRMY BEZ CZYTANIA TYCH WSZYSTKICH OPINI.JA NIE MAM ZŁEGO ZDANIA AKURAT ANI DOŚWIADCZENIA Z tą firmą i mogę ją polecić z czystym sumieniem.
1
Zostaw swoją opinię o Hand-Trans Emanuel Pelczar-Kuczyk - Pobiedziska
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hand-Trans Emanuel Pelczar-Kuczyk