Meble Bugajski

Nowy Sącz

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 47 ocen.

Meble Bugajski
247

Opinie o Meble Bugajski

Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Meble Bugajski

Tymon

Niedługo będziecie liczyć wypłatę premii na godziny?

Kupujaca

Firma Bugajski ma super piekne mebelki. Polecam kazdemu zwlaszcza te ze skory. Ja kupilam 4 lata temu i sa cudne lacznie z dywanem. Najlepsze mebelki w Nowym Saczu i najwyzszej jakosci jak Ci zalezy na pieknym mieszkaniu polecam Firme Bugajski. Firma sprawdzona i pewna od 20 lat.

Kupujaca

Firma Bugajski ma super piekne mebelki. Polecam kazdemu zwlaszcza te ze skory. Ja kupilam 4 lata temu i sa cudne lacznie z dywanem. Najlepsze mebelki w Nowym Saczu i najwyzszej jakosci jak Ci zalezy na pieknym mieszkaniu polecam Firme Bugajski. Firma sprawdzona i pewna od lat ????

Fca

Kiedyś rzuciłem pytanie na temat mobbingu i wyzysku w firmach ,ktoś mi zarzucił że się żalę a tu widzę ostatnie wpisy że pracownicy się żalą na brak wypłat i obiecanych premii więc kto ma rację?

onz
@Fca 06.05.2018 23:12

Fakt jest taki że premie za kwiecień dostaliśmy 4 maja (piątek) wieczorem, a niektórzy dopiero w poniedziałek, tak więc zostaliśmy na długi weekend majowy bez kasy. Jak nie było kasy na premie, to aż strach pomyśleć co będzie 10tego z wypłatami..

wkurzony

4 maj, a premii nadal nie ma! Brak słów. Nie długo powinna być następna wypłata, a jeszcze poprzednia nie cała wypłacona!

tamten

A premii jak nie było, tak nie ma. To są normalnie jaja..

Ppk
@tamten 30.04.2018 08:51

Bo prawdopodobnie niema pieniędzy na wypłatę premii

Janusz

Czyżby konkurencja nowych pracowników zmieniła wasze podejście do pracy w firmie?

Administrator

Powiedzcie co się dzieje teraz w Meble Bugajski? Jak się tam teraz pracuje? Warto tam starać się o miejsce pracy?

Leman
@Administrator 23.04.2018 09:13

nie... nie warto ..... !!!

Daniel

Podpowiedzcie czy firma prowadzi może rekrutacje?

Fca

Czy w tym sączu niema normalnej firmy? Bez mobbingu i wyzysku?

Fca
@dobra_Rada 09.03.2018 14:24

Do dobra rada Właśnie rozglądam się za jakąś pracą w okolicach Sącza i czytając opinie o różnych firmach to praktycznie wszędzie widzę niezadowolenie .A planuję zjazd z emigracji dla twojej wiadomości i nie wylewam żalów jak to ująłeś,pozdrawiam

on25

do niepalący skoro ty niepalisz kto ci każe idz do szefa zaałatw nam plalarnie to niebedziemy w kiblu palic proste ja tez nieraz wchodze do kibla a tu mgła jak fiks nic niewidac ale cóz

ziomekszefa
@on25 23.02.2017 20:02

on25. paląc w "kiblu" łamiesz zakaz obowiązujący na firmie, więc jaką palarnie ty chcesz?

Mamba

Oczywiście wyplaty nie ma do tej pory a w umowie jasno i wyraźnie jest napisane ze do 10 każdego miesiąca. Tragedia

jackdaniels

dobrze, że wypłaty na czas znowu są.....

Leman

Ciumbajla ciumbajla ciumbajla la

Jacek

Czy tak dobrze się pracuje, że nie ma komu pisać na forum?

MAKEL

jestem jednym z pracowników firmy i Chciałbym pochwalić kobiety z Drugiej zmiany są bardzo uprzejmy i miłe ????

Krawcowa

Na szwalni jest obliczany wirtualnie czas szycia pokrowców na meble.Pani bawiąc się komórka liczy czas szycia pokrowca.Notowanie w ten sposób nie odzwierciedla całego procesu produkcyjnego. Nie uwzględnia np.poziomu obciążenia bardzo ciężka praca.Nie odzwierciedla normalnego tempa pracy człowieka.Zasada jest ze praca jest dla człowieka a nie człowiek dla pracy. Norma czasowa mierzona powinna być staperem od początku do końca procesu produkcyjnego z uwzglednieniem ustawienia maszyny zmiana nici różnorodnością materiałów i mała powtarzalności w produkcji.Pani od pomiarów czasu lepiej niech sama udowodni że w obliczony przez nią czasie jest w stanie uszyć te meble i zarobi na swoją wypłatę.

PPK
@Krawcowa 28.11.2017 18:06

Zgadzam się, na pewno za jakiś czas pracownicy będą się zwalniać.

wkurzony

jak te k... nie wyślą dzisiaj wypłaty i do 12 jej nie będzie na koncie to składam dzisiaj wymówienie. Dość frajerstwa.

pozytywny

Ciśnienie na normę i czas jaki wykorzystujmy na pracę - liczony, trochę przykro że normy wyrobione a dzisiaj 10 , przed świętem 11 nie ma za to wynagrodzenia i część ludzi nie miała na podstawowe zakupy . Kasa będzie może w poniedziałek czyli 13 a ci co mają na drugą zmianę odbiorą dopiero 14 - jak to wygląda . Trochę przykro i żenada . Pozdrawiam .

pracownik

Jestem pracownikiem hali i od pewnego czasu obserwuję dziwne zachowanie brygadzistki pani B. ,która kiedyś spokojna ,opanowana i przez wszystkich lubiana doprowadziła do podziału pracowników na swoich pupilków czyli tzw. święte krowy , a reszta to niewolnicy. Żal patrzeć co robią władza i pieniądze z takimi ludzmi.

Zuzia

zastanawialiśmy się parę lat temu nad zakupem mebli , wybraliśmy meble bugajski, meble są nie drogie jak u innych producentów, a jakość i wykończenie są bez zarzutu, meble mamy już 6 lat a wyglądają jak nowe BARDZO POLECAM

Niepalący

Jak na każdą większą firmę przypadło zróbcie palarnie bo wchodząc do WC nie dość że człowiek się źle czuje wdychajac ten dym to jeszcze się truje, czujniki dymu są chyba dla żartu bo dym taki ze siekiere powiesić można a czujniki bez reakcji, i osoby niepalace powinny dostać podwyżkę gdyż nie chodzą co chwilę na szluga

Leman

na wiosnę Wiśniowski ma zatrudnić 1500 osób więc konkurencja będzie jak nie podniosą płać na co najmniej około 2500 zł na rękę to ludzie przeniosą się do Wiśni.....

Amaro

Ja się ciesze że już ciesze ze nie pracuje w tej firmie jestem dumny z tego co zrobiłem. Nikomu nie polecam firmy

artystka
@Amaro 18.11.2016 21:56

I ja się cieszę,że już nie pracuję,choć wygląda na to że byłam jednym z niewielu zadowolonych pracowników fizycznych.

kolo28

dobra firma jest ja tam nienarzekam jak komus sie niepodoba to niech idzie pod latarnie :)P

Wąski
@kolo28 16.11.2016 17:17

Przestań wchodzić w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to przejrzysz na oczy.....

gbhm

beda zwolnienia na koniec roku ?

i

a ja trochę z innej beczki, chciałabym pochwalić firmę za to jak świetnie sprawdza się ich tapicerka Aquaclean, mam małe dzieci i ta tapicerka uratowała mi meble

Leman

oni chętnie by ci jeszcze zabrali a nie dali....

gwiazdka

Zbliżają się święta Bożego Narodzenia, jestem więc ciekawa czy Pan Prezes z Panem Dyrektorem postarają się i zrobią nam prezenty, mam na myśli jakieś dodatkowe pieniądze, czy też premie całoroczną. Jeżeli będą mieli gest to się postarają i coś nam rzucą. Pracowałam wcześniej w innej firmie i tam zawsze na święta były jakieś dodatkowe pieniądze i nikt nigdy nie tłumaczył się tym że pieniędzy na razie nie ma. Słyszałam też że kilka lat temu pan Prezes dawał takie upominki na święta, ale wiadomo im szef bogatszy tym pracownik biedniejszy

gwiazdka
@pracownik!!! 14.10.2016 00:05

no tak piszesz tylko że ja am wrażenie że zarabiasz więcej nisz 1460 i premia. Moim zdaniem firma dobrze prosperuje i jeżeli tylko będę chęci ze strony szefostwa to na pewno na święta możemy liczyć na coś ekstra. Bardzo w to wierzę i mam nadzieje że się nie mylę

ukryta prawda

Dziękuję dyrekcji i kierownictwu za decyzję dotyczącą tymczasowej zmiany brygadzistki. Mam nadzieję, że tak już pozostanie dla wspólnego dobra. Ostatni tydzień pokazał kolosalną różnice w pracy obu Pań B. Pani B z II zmiany -nerwowa,chaotyczna,niestabilna emocjonalnie,niezorganizowana.Kobieta nie umie poradzić sobie sama ze sobą odreagowując stres na pracownicach co się oczywiście przekłada na nie najlepszą jakość produkcji. Pani B z I zmiany- spokojna,rzeczowa,kompetentna,pomocna. Kontrolę jakości wykonuje na każdym etapie i na każdym stanowisku spokojnie i dokładnie. Tym samym praca przebiega sprawnie i ewentualne błędy są wyłapywane i naprawiane podczas gdy kontrola wyżej wymienionej większość roboczego dnia sprowadza się do obserwowania pracowników zamiast elementów schodzących z taśmy. Podsumowując jeśli produkcja ma iść w dobrym kierunku to bez pani B z II zmiany.

refleksja
@ukryta prawda 24.09.2016 11:59

Pytanie czy nadal będzie tak spokojnie i różowo kiedy spokojna Pani B zostanie dociśnięta z góry.

Zostaw opinię o Meble Bugajski - Nowy Sącz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Meble Bugajski