Meble Bugajski

Nowy Sącz

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 54 ocen.

Meble Bugajski
2 54 6 1

Opinie o Meble Bugajski

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Awg

Gonić do roboty to potrafią, szkoda że nie są tacy szybcy przy wpłatach..trzeba się prosić i czekać na tą podstawę, a później drugi raz przy premiach. Dwa razy w miesiącu trzeba pokornie czekać aż łaskawy Pan prześle te ochłapy.. I gdzie są teraz Ci, którzy tutaj tak bronili firmy, między innymi Tapicer? Zainteresuje się ktoś kiedyś w tej firmie pracownikami??

HOYASS

SAMI SOBIE KRECICIE BATA I KOPIECIE DOLEK .NIKT MADRY I INTYLIGENTNY NIE BEDZIE CZEGOS TAKIEGO TOLEROWAC. BASTA!!!

HOYASS

PANIE BUGAJSKI GDZIE TE MARNE PIENIADZE ?LUDZIE TEZ ZYJA I CHCA JESC .JAKIE TRAKTOWANIE ZE STRONY PANA LUDZI PANA PRACOWNIKOW .GDZIE SZACUNEK ITP . CHANBA ZEBY PROSIC SIE O WLASNE MARNE PIENIADZE ....TRZEBA BEDZIE TO RUSZYC GDZIES WYZEJ DUZO WYZEJ .JA NIE POZWOLE NA TAKIE TRAKTOWANIE MOJEJ ZONY KTORA U PANA PRACUJE .JA TEZ PROWADZE FIRME I LUDZI Z KTORYMI MNIE COS LACZY TRAKTOJE Z SZACUNKIEM . A.GDZIE TO U PANA ????.KIEDY W KONCU SKONCZY SIE TEN WYZYSK I ZMOWA W TYM CIEMNOGRODZIE .??????????

Szukasz pracy?

Nowa

Wy się zastanawiacie jak jest w firmie zapytajcie byłych pracowników już nie mają się czego bać to prawdę powiedzą

Paris

50% załogi firmy to więżniowie.... więc chyba tu jest odpowiedż na wszystkie pytania..... !!!

edmund
@Paris 19.07.2018 20:14

Ty chyba sporo lekcji matematyki ominąłeś skoro twierdzisz, że obecna liczba to 50%.

Awg

Amba fatima, a pieniędzy dalej nima.. No ale przecież spokojnie, obiecali że będą, to będą ????

BABA
@Awg 13.08.2018 15:52

JAK SIE NIEMA PIENIEDZY TO SIE NIE PROWADZI FIRMY Z LUDZMI .A POSLIZG TO MOZE BYC 2 DNI A NIE PRAWIE TYDZIEN .ALE PRZECIEZ NIC SIE NIE STALO .HAAAAAHHAAA????

Awoq

Powiem tak, pracuje w tej firmie i nie rozumiem zażaleń innych tak na prawde firma jak firma tylko że to jest od osoby prywatnej, więc co się dziwić nie jest tak źle jak piszą tu inni. Ok rozumiem przy takich upałach jest cieżko ale w zyciu nie ma łatwo w mojej poprzedniej pracy też było gorąco duchota i się nie dało pracować ale z zasad jakie pracownik podpisuje i zna to trzeba wykonywać swoje obowiązki jak należy, a o wypłaty nie narzekam no cieżko mają Ci którzy mają pobrane kredyty itp. itd. Ja jestem zadowolony że tu pracuje i cenie tutaj każdego z należytym szacunkiem :D

b.b

Z tego co tu czytam o firmie Bugajski to smiech na sali wy nie widzice problemu czy sie boicie powiedziec jak jest naprawde nie macie innego problemu tylkko jakąs palarnie.A to ze luidzie tam mdleja z goraca to juz nikt nie widzi jak to tak mozna traktować pracowników którzy daja z siebie wszystkko a nie maja zapewnionych waronków pracy pogotowie tam oczy przeciera jak widzi co sie tam dzije,na hali ponad 30 st ciepła i ludzie maja dosc kiedy cos z tym zrobicie, az wiecej ludzi padnie chore.

Krawcowa
@b.b 09.08.2018 14:18

nie dość że upał na hali to praktycznie za darmo robicie bo kasy na pewno nie będzie 10-tego być może około 20-tego będzie to jeszcze gonią do roboty jak MURZYNÓW bo auto czeka .... MASAKRA !!!! Dyrektor kręci się po hali tak do około 10-tej jak jest jeszcze w miarę chłodno potem ucieka do biur no bo tam kima jest a was ma gdzieś róbcie za najniższą krajową w takim upale !!!

Szwaczka

Ci co pala chcieliby wbrew zakazowi ze w wc nie mozna palic i tak palic i to mobbingiem nawywaja chore! Moze druga przerwe na palenie chcielibiscie miec. Praca to niepalarnia!

Szwaczka
@szwaszczowa2011 04.08.2018 07:53

Mobbingiem nie jest zakaz palenia Jak nie wiesz o co chodzi to nie pisz glupot. Do damskiej toalety nie da sie czasem wejsc bo smierdzi jak fix od meskiej papierosami. Ja nienawidze tego smrodu papierosow. A wc to nie palarnia czy zaklad pracy. Chyba mam prawo nienawidziec tego smrodu !

Tapicer

Jest premia a jak sie komu cos nie podoba niech sie zwolni a nie jojcy ciagle ze zle. Nikt nie pracuje na sile kazdy ma wybor w zyciu i moze sie zwolnic. Zreszta teraz jest wszedzie praca. Mozna walczyc o swoje wiadome podwyzke czy awans ale w sposob godny a nie chamski jak niektorzy tu pisza lamiac prawo a to jest roznica. I czy tez komus sie oczywiscie nalezy niech kazdy patrzy na siebie. Dobrze ktos tu napisal ze 50 procent wiezniow pracuje to wiadome co to znaczy a cale Panstwo ich utrzymuje to niech sie ciesza ze maja prace oni sa na innych zasadach wedlug ustawy.

rozbawiony
@Tapicer 02.08.2018 10:47

Zawsze możecie ścigać ludzi jak wam się nudzi w biurze. I nie szalejcie tak bo jak ktoś zacznie walczyć o swoje to tą waszą ubikacjo palarnią mogłaby się zainteresować inspekcja pracy bo też łamiecie prawo nie udostępniając toalety dla niepalących. Albo więźniami nagminnie łamiącymi bhp. Albo jak oszukaliście ludzi z kursu z biura pracy na wypłacie 2-3 lata temu. Albo kierownictwo przymykające oko na mobing.

Szwaczka

No wlasnie jest premia a czy wy tylko o tych pieniadzach potraficie walkowac wkolko. To juz jest do obrzydzenia.

pracownik

gdzie te premie?

Nowa
@pracownik 27.07.2018 22:03

Mają nas w d.......kierownictwo ma kasę to po co przejmować się pracownikami

Yyy...

Nawet nie straszcie, że jest aż tak źle w firmie. Serio???

Yyy...
@Leming 23 21.07.2018 09:17

No to widzę, że bardzo kolorowo... Tylko po co ciągnąć coś skoro jest tak źle? No nie powiem, żeby mnie te nasze piękne wyplaty jakoś urzekly ale te ciągłe spóźnienia są już nie do wytrzymania... Bank mi nie poczeka na ratę tylko jak się wkurza to mi karza spłacić całość i już bd po ptokach... I ciekawe co wtedy zrobię?! Kto mi pomoże?! Bo na pewno nie kierownictwo...

Marcin

@Awg, na pewno masz rację i zawsze warto rozmawiać jeśli jesteśmy nieusatysfakcjonowani pracą w firmie. Chciałbym wiedzieć coś na temat benefitów pozapłacowych w Meblach Bugajski. Czy takowe są dostępne dla pracowników? Jeśli tak czy uważasz, że je za aspekt motywujący do bardziej efektywnej pracy w firmie? @JOLI, czy jesteś pracownikiem Mebli Bugajski? Powiesz nam jaka atmosfera panuje w tym przedsiębiorstwie?

Awg
@Marcin 18.07.2018 23:30

Dostajemy "premie motywacyjną " dzięki której zarabiamy za dużo żeby umrzeć z głodu, ale za mało żeby żyć godnie:) Niestety z motywacją nie ma ona nic wspólnego. Firma chce przejść na akord, po to żeby tylko nas gonić do roboty i nam obcinać premie jak nie wyrobimy normy..chyba nie wiedzą że sami sobie grób kopią, bo chyba pracownicy nie dadzą się ścigać i robić z językiem na wierzchu żeby podstawę zarobić

Leman

Dajcie spokoj ta firma to porażka

JOLI

sami zgodziliście się robić za najniższą krajową (podpisując umowę o pracę) a teraz narzekacie że mało wam płacą albo wcale wam nie płacą i dzięki wam w nowym sączu jest najwięcej bogaczy .... brawo TY ....

Awg
@JOLI 16.07.2018 18:54

Umowy podpisywaliśmy ponad rok temu, a jakbyś nie zauważył to wszystko wokół drożeje, a stawka nadal taka sama..No właśnie, nie dość że mało, to jeszcze z opóźnieniami i na raty. Brawo FIRMA!

Tapicer

Do osoby o podpisie Awg i do pozostalych. Chodzi o to ze karalne jest oczernianie i pisanie klamstw pod adresem kierownictwa czy brygadzistow i kontrolerow jakosci art.212.KK. Nie pisze sie klamstw subiektywnych za kogos co nie ma zwiazku z prawda. To jest karalne. A ze strony Dekalogu Bozego jest Nie mow falszywego swiadectwa przeciw blizniemu swemu. Zreszta w Saczu wszedzie sie tak zarabia i wyplaty tez nieraz byly w roznych firmach z opoznieniem a tu bylo mowione ze bedzie opozniona w Piatek i byla. Nie nakrecajcie sie i kazdy niech pilnuje siebie a nie szczeka jak pies. Chcesz wiecej zarabiac wyjedz do Warszawy czy Krakowa.

Awg
@Tapicer 15.07.2018 15:34

Niech Ci będzie, to świetna firma, nie ma powodów do narzekania..:) Broń jej dłużej, mów że opóźnienia w wypłatach to nie problem i że przecież inni też mało zarabiają, więc nie ma co narzekać, a na pewno coś się poprawi.. Jakby nie to nasze "narzekanie " to dalej byśmy robili za najniższą bez premii, bo firma sama od siebie by nic nie dała. I właśnie dlatego też trzeba "narzekać " i walczyć o swoje

FX10

Hej, witam. Pracuje w tej firmie już 3 lata ale to co się dzieje teraz to szkoda gadać. Dobrych pracowników zwalniają i niby obiecują im pracę od września. Moim zdaniem jeżeli zależy im na pracowniku to trzymam go do końca a nie obiecuje "gruszek na wierzbie" to jest chore. Ta cała firma nadaje się...... Nie można z nikim rozmawiać bo cię ochrzanią albo zwolnią. Tam jest naprawdę mobbing a zwłaszcza u dziewczyn, które szyją. Te co sobie bimbały pod władzą brygadzistki pani B. co nic nie robiły, "ostro pracują" a te co faktycznie pracowały zostały zwolnione.. Gdzie władza ma oczy ????

Fx-15
@FX10 30.06.2018 23:31

Władza tam już dawno oslepla i jak widzę nic nie idzie ku lepszemu.

Fca

Czy w tym sączu niema normalnej firmy? Bez mobbingu i wyzysku?

Fx-15
@dobra_Rada 09.03.2018 14:24

I nie pomaga, jak się prawdę napisze to jeszcze można po,, tyłku "dostać. Winy szukają wszędzie, ale nie tam gdzie trzeba.

Tapicer

Ludzie a skad wy mozecie wiedziec co sie dzieje w firmie i oczernianie pracodawcy i innych niech sie kazdy na siebie patrzy. To podlega pod sad art.212. KK. Niektorzy co tu pisza to nawet nie maja pojecia o co chodzi a sie nakrecaja i oczerniaja innych. Popatrz na siebie wpierw a nie obsrywaj innych.

beka
@Awg 12.07.2018 17:24

To nie jest tak cudownie? Nie zarabiacie kokosów i nie mogliście sobie odłożyć? JAK MI PRZYKRO... Jak wam tak źle to zmieńcie prace i nie narzekajcie wiecznie.

Marcin

@Pracownik, @Carmen, czy sytuacja z opóźnieniem wypłat jest spowodowana przejściowymi problemami w firmie? Próbowaliście podejmować rozmowy z szefostwem w celu wyjaśnienia takiego stanu rzeczy? @Ujo, jestem moderatorem bieżącego wątku na forum GoWork.pl i tak jak większość użytkowników, w tym osób zainteresowanych pracą nie mam możliwości " isć do firmy i spytać wprost". Forum GoWork.pl jest miejscem do merytorycznej dyskusji na temat zatrudnienia i warunków pracy. Dyskusja to nie oznajmujące opinię a głównie pytania i odpowiedzi, często również polemika bo nie zawsze wszyscy jesteśmy ze sobą zgodni. Twoja opinia, jeśli jesteś pracownikiem firmy i posiadasz merytoryczna wiedzę, byłaby wartościowa dla osób zainteresowanych pracą w firmie. Oczywiście nie musisz odpowiadać na pytania, jeśli wprowadzają Cię one w zakłopotanie. Jeśli jednak nie czujesz się urażony, może podpowiesz nam jak wygląda aspekt atmosfery panującej w firmie?

Awg
@Marcin 12.07.2018 13:29

Te "przejściowe " problemy trwają jakieś 2 lata. Nie ma jak rozmawiać z szefostwem bo po prostu szef gdzieś pojechał i nie wiadomo kiedy będzie. A jak ktoś zapyta o pieniądze to słyszy "jak Ci nie pasuje to się zwolnij " i jest wrogiem firmy.

pracownik

no tak znów 10 a wypłaty nie ma co to za firma ludzie uciekają wcale się nie dziwię

Tapicer
@Carmen 11.07.2018 20:08

A skad Ty mozesz wiesz kto jest nierobem a kto nie i kto co robi. Popatrz na siebie i nie pisz bzdur bo to podlega pod sad karalny! Moze sam jestes nierobem totalnym.

Pracownik

Znowu nie ma kasy ciekawe co na to inspekcja pracy czeba to zgłosić i pare innych rzeczy jak kierownictwo ma to gdzieś to może kto inny się tym zajmie porażka

Kupujaca

Firma Bugajski ma super piekne mebelki. Polecam kazdemu zwlaszcza te ze skory. Ja kupilam 4 lata temu i sa cudne lacznie z dywanem. Najlepsze mebelki w Nowym Saczu i najwyzszej jakosci jak Ci zalezy na pieknym mieszkaniu polecam Firme Bugajski. Firma sprawdzona i pewna od 20 lat.

inspektor_jakości
@Kupujaca 20.05.2018 10:06

chyba z ekoskóry, firma nie produkuje mebli ze skóry

Marcin

@Pracownice, czy możesz powiedzieć coś więcej na ten temat? @Pracownik, jak rozumiem, jesteś w dalszym ciągu pracownikiem firmy? Możesz powiedzieć nam coś więcej na temat warunków pracy w tym miejscu? @Ppk, czy możesz wypowiedzieć się na temat atmosfery panującej w Meblach Bugajski?

Ujo
@Marcin 04.07.2018 16:56

Marcin a kim ty jesteś ze takie pytania zadajesz .????chcesz się czegoś dowiedzieć to rusz tyle do bugajski ego i się wprost spytaj. A nie podpytuj jakbyś był z jakiegoś urzędu. To jest miejsce na opinie a nie pytania. Nie ta strona. Ja tam pracuje i wszędzie jest tak samo.

Pracownice

Ludzie co wy piszecie skąd możecie wiedzieć czy zostałyśmy zwolnione czy same się nie zwolniliśmy się a może dalej pracujemy co was to obchodzi to tylko nasza sprawa. Nic nie wiecie a wtracacie się po co?????

A. Feniks

Ludzie, co dzieje się w firmie Bugajski zwalniają dobrych pracowników, a zostawiają takich co za nich robi ktoś inny , a ta osoba zbiera laury. Jak tak można ??? Ciekawe czy pani B. o niej mowa jest zdolna do przyznania się, że ktoś inny za nią szyje, a ona tylko stembnuje i ma wszystko gdzieś. A osoby które od podstaw szyją meble to zwalniają.

pracownik

hej meble bugajski to koszmar czymaja ludzi dopóki są potrzebni a potem aut ta firma to nie powinna istniec ciekawe czy prezes wie co dzieje sie na produkcji

Marcin

@anc, dziękuję za wyjaśnienie kwestii odnośnie opóźnień wypłaty wynagrodzeń w firmie Meble Bugajski. Czy możesz napisać coś jeszcze na temat ewentualnych nadgodzin pracując w tej firmie? Czy zdarza się, że pracownik musi zostać po godzinach, aby wykonać jakieś prace na rzecz pracodawcy? Jeżeli tak to w jaki sposób może odebrać te nadgodziny? Pracodawca wypłaca dodatkowe wynagrodzenie za ten czas? Napisz coś na ten temat.

anonymous

Dyrektor zapowiada upadłość firmy wcześniej czy póżniej .... tylko gdzie te nieroby pójdą .... pewnie na budowę do łopaty ha ha ha....

Zostaw opinię o Meble Bugajski - Nowy Sącz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Meble Bugajski