Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Fabryka Mebli Matex

Pracowałeś w firmie Fabryka Mebli Matex i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Blady - 2015-04-07 21:33:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A mnie w dobrym humorze wciąż trzyma,
postepująca degradacja krzywego komina.
po stopniach wciąż spada, w otchłań się zanurza,
następny etap, w Matexie na stróża.
A gdy ta funkcja bedzie też za wysoka w co wierze,
pozostanie juz tylko opowieść o krakowskim tapicerze.
zdjecie uzytkownika
Ramzes - 2015-04-08 10:44:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie nigdy żaden z kierowników nie odnosił się z szacunkiem do pracownika ale od pracownika tego wymagano.W tej firmie już lepiej nie będzie ponieważ ma być tak jak Kaziu chce.To jest jak walka z wiatrakami.Żeby można było coś wywalczyć to trzeba z wszystkimi a na Tapicerni się nie da na pewno nie z tymi przydupasami spod ściany.A na pewno nie z Migaczem bo to największy konfident.Podjebał nie jednego w tej firmie.Wiem bo pracowałem w tej firmie pół życia.Co nieco mógłbym opowiedzieć.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-04-08 12:49:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
to prawda ,nic się nie zmieni przez tych z pod ściany więc albo pracować i nic nie gadać albo się zwolnić ,szlak mnie trafia ale cóż.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Jan - 2015-04-08 18:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zazdroście ludziom spod ściany, choć dużo zarabiaja niestety mało mają, niektórzy mieszkają nawet kontem u teściów.
zdjecie uzytkownika
jest super - 2015-04-08 18:42:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Akord w tej firmie jest chiński, ale ludzie sami sobie zgotowali ten los;) gdyby stawki były tam dla ludzi (gdyby babcia miała wąsy) to takie m...łotki musiałyby zarabiać zarabiać po dyszce.
Firma ma już dwie dekady i z jednego na pewno słynie od dawna. Z obniżania stawek;) Niewiarygodne ale prawdziwe. Ale do tego przyczyniły się różne Kargule szalejące po gołębnikiem.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-04-09 12:46:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
to prawda,prawdziwe kargule i mała czarna im jest cieplutko to resztę mają gdzieś
zdjecie uzytkownika
matexanin-biały - 2015-04-11 23:17:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Misiu - 2015-01-21 16:00:29]:
Od tego trzeba zacząć,że pan Waldemar 80% nie wie co się dzieje na tapicerni,nabiale czy to stolarni,kierownictwo robi co chce!!!Samowolka :/
zdjecie uzytkownika
Blady - 2015-04-12 13:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A mnie w dobrym humorze wciąż trzyma,
postepująca degradacja krzywego komina.
po stopniach wciąż spada, w otchłań się zanurza,
następny etap, w Matexie na stróża.
A gdy ta funkcja bedzie też za wysoka w co wierze,
pozostanie juz tylko opowieść o krakowskim tapicerze.
zdjecie uzytkownika
jojo - 2015-04-12 17:49:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to fakt,juz nawet myszka ma wiecej do powiedzenia no i tygryskowi tez juz nie podskoczy
zdjecie uzytkownika
Jupi - 2015-04-15 21:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co za zwierze, co za zwierze?
Wciąż grasuje na katerze.
Lew? Tygrys? Nie ma mowy.
Wyliniały kot dachowy.
Choć wspinał się powoli,
na ludzkiej niedoli,
teraz spada tak szybko,
że aż mnie to boli.
I nie szuka już zwady,
resztkami sił trzyma swej posady.
A nam niestraszne 50tki oraz inne kary,
gdy zamiast smok ogniem zionąc, wciąga swe opary
Apel
drogi Napoleonie czas na żniwa,
czas na ostateczną redukcję etatu najsłabszego ogniwa.
zdjecie uzytkownika
nabiałowiec777 - 2015-04-18 14:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tam pracy....szkoda czasu na okres zlecenia...a przy umowie to kołchoz i praca po 10 i 12 godzin a na tyle sa bezczelni ze podauwaja lojalke ze sie na to zgadzasz...jak nie to juz nie pracujesz pozdro dla ślepaka
zdjecie uzytkownika
nabiałowiec777 - 2015-04-18 14:33:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Tygrysek - 2015-04-07 12:02:03]:
Tygrysek jak byś mial stracić co drugi dzien czesc premi tj ok 200 zl z zarobku 1600 zl to bys zmienul zdanie nie majac perspektywy gdziws sie odwolac
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-04-18 21:51:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajny wierszyk ,o kim mowa?
zdjecie uzytkownika
cdn - 2015-04-18 23:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Haha jeśli coś (ktoś) jest do wszystkiego tzn.' ze jest do niczego, to po co trzymać w firmie kogoś takiego????? Panie Prezesie po co Panu ktoś kto niszczy tą firmę i daje jej złą sławę swoim brakiem kompetencji???
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-04-19 11:51:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan prezes ma przynajmniej lokaja co biegnie przed nim żeby mu drzwi otworzyć,tak trzymać panie prezesie i dac mu jeszcze wiekszy wycisk,
zdjecie uzytkownika
jan - 2015-04-19 12:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie już spokój,biedny Kazimierz:-)
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-04-19 15:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wcale nie biedny,sam sobie zapracowal na takie opinie,
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-04-19 15:45:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wcale nie biedny,sam sobie zapracowal na takie opinie,
zdjecie uzytkownika
Lulus - 2015-04-19 20:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moim zdaniem ten wiersz nie jest o Panu Kazimierzu,on jest w tym wierszu Napoleonem
zdjecie uzytkownika
tapicer - 2015-04-19 21:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich chciałbym zapytac forumowiczow,jak to jest z wydawaniem pracy na tapicerni,pracuje okolo 6 miesiecy,i czym miła Pani sugeruje sie wydawaniem mebli? Robie moze z 10 mebli ale od Niej dostaje tylko same gorsze,mniej platne meble,inni zrobia gorszy dostana lepszy,jeszcze inni robia same dobrze platne meble,nie chodzi mi o to ze chce same najlepiej platne meble,tylko o jakas sprawiedliwosc,prosze o normalne odpiwiedzi pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-04-20 06:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podpowiem ci,ta miła pani "jak mowisz"uwielbia jak się mówi do niej kierowniczko,cukierkami ale dobrymi trzeba częstowac i wogole w dupe musisz jej włazic to może bedziesz miał lepiej,ona ma już swoich wybrańców,wszyscy nie mogą dobrze zarabiac,pozdrowionka,
zdjecie uzytkownika
ram - 2015-04-20 18:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie nigdy żaden z kierowników nie odnosił się z szacunkiem do pracownika ale od pracownika tego wymagano.W tej firmie już lepiej nie będzie ponieważ ma być tak jak Kaziu chce.To jest jak walka z wiatrakami.Żeby można było coś wywalczyć to trzeba z wszystkimi a na Tapicerni się nie da na pewno nie z tymi przydupasami spod ściany.A na pewno nie z Migaczem bo to największy konfident.Podjebał nie jednego w tej firmie.Wiem bo pracowałem w tej firmie pół życia.Co nieco mógłbym opowiedzieć.
zdjecie uzytkownika
Viktoria - 2015-04-22 18:07:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trafiony,zatopiony jest bez szans!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Nie ma żadnych wymagań byle byś miał siły do roboty ,Kaziu o nic szczególnego nie pyta.Jest miły na rozmowie a jak już się tam dostaniesz to wtedy ci pokaże swoje prawdziwe oblicze,lepiej go omijać szerokim łukiem,trzeba uważać bo jest wszędzie i podsłuchuje i cię zaskoczy,
Pytania: Nie ma szczególnych pytań.
zdjecie uzytkownika
Wujek Dobra Rada - 2015-04-26 18:47:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proponuje zmniejszenie pensji Krzywemu Kominowi o 2000 brutto. Zabieg ten
praktycznie niczego nie spowoduje.
Wiemy że jest on w firmie jak rumianek w medycynie (nie pomoże nie zaszkodzi)
Pieniądze ok 24 tys zł rocznie !!! można byłoby przeznaczyć na inne cele np dodatek do bonów świątecznych dla wszystkich parcowników.
24 000 zł na 600 pracowników którym będą przysługiwały wiec po 40 zł dodatkowo dla każdego pracownika. Nakład zakładu 0 zł
Doceniajmy produktywnośc i pracowitość a nie rozsadzanie firmy od środka.
zdjecie uzytkownika
Robik - 2015-04-26 21:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram w 100 %
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Mebli Matex
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Fabryka Mebli Matex?
Zadaj pytanie