Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Fabryka Mebli Matex

Pracowałeś w firmie Fabryka Mebli Matex i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
stolarz - 2014-05-07 11:42:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)ty nawet dobrze pistoleta nie potrafiłeś trzymać :) przez Ciebie tylko Jacek zdenerwowany chodził :) 500 razy ci tłumaczył najprostszą czynność a ty nie potrafiłeś tego zrozumieć... Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
oko - 2014-07-23 19:55:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
w metaxie pracuje lusterko trzeba na niego uważać ponieważ jest on gejem i jest zboczony na tle chłopców.
zdjecie uzytkownika
zosia - 2014-07-23 19:58:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracuje tam pewien staruch jełop ma na imię Kaziu krzyczy i wyzywa wszystkich i mu się nic nie podoba
zdjecie uzytkownika
wiko - 2014-07-24 19:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to dlaczego mam sie teraz bac pracy w matexie ? widzialem jakies ogloszenie jakis czas temu ciekae jak to bedzie dalej.... zalezy mi na calej opinii
zdjecie uzytkownika
Kermit - 2014-07-26 15:28:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [oko - 2014-07-23 19:55:04]:
Na jakim dziale jest ten gościu "LUSTERKO" który jest gejem i jest zboczony w stosunku do chłopców ???
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-08-08 15:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w w matexe jest tam dzicz wiara jest tam pojebana brak szacunku wszyscy sie wyzywają
zdjecie uzytkownika
wiko - 2014-08-11 15:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Juz chyba przesadzacie. bo na prawde od razu dzicz.. nie mozliwe. a to jeszcze tam rpacujecie czy tylko piszecie o doswiadczeniach? ja bym popracowal w sumie z miesiac a potem zobaczymy jak sie na dluzej prezentuje ta firma. lubie tak zmieniac czesto prace i przestawiac sie ze stanowiska na stanowisko. bo po co stagnacja. oprocz tego to moze napiszecie mi cos iwecej o samej firmie, czego sie nalezy obawiac...
zdjecie uzytkownika
taa - 2014-08-11 18:49:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta firma to ogólnie dziewiętnastowieczny kapitalizmn, zapierdol za złodziejskie stawki żeby zarobić cokolwiek. Tapicernia to kocioł. Nowi przychodzą i odchodzą a decydenci zastanawiają się dlaczego. A dlaczego mieliby zostawać? Żeby zamiast nauczyć się czegoś w sensowny sposób chaotycznie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na zleceniówce mało płatne meble ponaglani przez brygadzistkę?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-11 21:13:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [taa - 2014-08-11 18:49:33]:
100 % PRAWDA !!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
jakie stawki? - 2014-08-25 18:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ja sie zapytam od razu jakie stawki? bo poszukuje pracy i zdecydowanie za bezcen to chyba nikt nie chcialby robic. jesli atmosfera jest na prawde przyjemna to i za gorsza stawke chyba mozna robic, ja mam takie zdanie. tak wlasciwie to chyba atmosfera tez lezy z tego co piszecie, ale prosze o potwierdzenie jeszcze kogos.
zdjecie uzytkownika
Jack Strong - 2014-08-29 21:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam ksywe na M...., kase tylko łupie, robie sieke nie meble i mam wszystko w du...
Poza tym
według innych meble są git więc mam wszystko w pogardzie skoro popy nie widzi kieras w szkłach po musztardzie.
zdjecie uzytkownika
Wojas - 2014-08-31 12:06:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale numer, święta prawda, mój przedmówca może w pokraczny sposób ale przedstawił sytuacje na tapicerni. Chyba wszyscy wiedzą o co chodzi. Najlepiej przywalić się, nie do tych którzy robią wyroby......meblopodobne, ale do tych którzy nie pójdą się poskarżyć. Pozdrawiam kierownika od jakości - czoło niezmącone myślą.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-09-04 21:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
praca ja każda inna w miarę ok.Pomimo tego,że kierownictwo niektóre obrosło w piórka i traktuje "szaraków" niezbyt ciekawie.Chyba,że wchodzisz tzw. tyłek to wtedy pracę dostajesz super.I to powinno być likwidowane.Pomiędzy lizusami a przeciętniakiem płaca i praca jest ogromna, tym szefostwo powinno się zająć.W krótkim czasie zwolniło się bardzo dużo osób i powinno dać do myślenia.Każdy umie dużo gadać na wszystkich ale żeby powiedzieć i zgrać się i postarać się usunąć dziadostwo każdy umywa ręce.
zdjecie uzytkownika
jeden wielki bałagan - 2014-09-05 22:40:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ktoś - 2014-09-04 21:48:24]:
W 100% SIĘ Z TOBĄ ZGADZAM !!!!!!!!!!!!!!!
SZEFOSTWO SIĘ POWINNO ZA TO PORZĄDNIE ZABRAĆ...
PREZESOSTWO O BARDZO WIELU RZECZACH NIE WIE I NIE MA POJĘCIA CO SIĘ NA ZAKŁADZIE DZIEJE...MAM NA MYŚLI WSZYSTKIE DZIAŁY...ILE ZMARNOWANEGO TOWARU IDZIE DO NEPY I NIE TYLKO...
zdjecie uzytkownika
Jack Strong - 2014-09-06 10:51:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To może propozycja.
Wpisujmy na zasadzie postulatów a nie bluzg, czego właściciele Matex-u nie wiedzą a powinni wiedzieć, pytanie tylko jednej strony, w zasadzie jednej osoby sprawia że obraz firmy widziany okiem właściciela jest nie do końca prawdziwy.
zdjecie uzytkownika
postulaty - 2014-09-09 14:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uważam, że to co napisał Jack Strong jest zdecydowanie najrozsądniejszym rozwiązaniem i pozbawionym jakiejś agresji zbędnej i nmoże tylko pomóc. może ktoś to wszystko przeczyta i sobie weźmie do serca. każdy chyba własciciel patrzy na swoich praconików trochę inaczej niż sami pracownicy - ja nie widze nic w tym dziwnego.
zdjecie uzytkownika
Jacek Placek - 2014-09-13 09:03:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z czego wynika słaba jakość mebli w Matexie?
Przede wszystkim z za wysokich zarobków kierownika kontroli jakości.
Jeśli ma tak skalkulowaną stawkę że i tak ma olbrzymią pensję na ręke to nie zależy mu na tym żeby meble godziwie wyglądały. Jeśli miałby 20 pln za tira lub 5 zł za reklamacje wreszcie wziąłby sie do roboty, konstruktywnego myślenia, i nagle wysypałby się worek z pomysłami..........a tak wciąż tylko udawanie że się coś w tym kierunku robi, a w zasadzie nie robi się nic!!!
zdjecie uzytkownika
edward ącki - 2014-09-22 17:46:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak jezdzi autobus z gniezna do starczanowa? w jakich godzinach
zdjecie uzytkownika
ile - 2014-09-23 17:46:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to ile zarabia osoba na stanowisku kontroli jakości ? pewnie też nie tylko to od niego zależy, bo jak wszystko jest zlej jakosci jak piszecie to przeciez moglby sie zmienic to jak taka osboa patrzy na wszystko. ja to chcialbym zostac taka osoba od kontroli, tylko zastanwiam sie ile mozna zarobic na tym stanowisku - napiszcie.
zdjecie uzytkownika
Edi - 2014-09-24 19:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chciałbyś zostać kierownikiem kontroli jakości jest to niemożliwe, funkcja sprawowana dożywotnio,tak jak królowa angielska.
Co do podrzędnych kontrolerów jest cień szansy, choć nie możesz mieć zbyt dużo pomysłów bo ów kierownik będzie je torpedował albo uznawał za swoje!!!
zdjecie uzytkownika
Marcisio - 2014-09-25 18:51:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby nie wspomniany kierownik z Gniezna ten z Dominowa nie rozwinąłby tak swojej działalności, początkowo jeszcze pracując w Matexie a potem na własną rękę. Nie wiedział czy nie chciał wiedzieć? Zapytajcie, kto kupił mu zawór EGR do Mondeo i akcesoria wędkarskie.
zdjecie uzytkownika
kontroler - 2014-10-09 17:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ejj to znaczy ze jak sie dostane na stanowisko kontroli albo jakies inne to bede mogl pracowac tam do konca zycia. byloby super wtedy. powiem szczerze, ze chcialbym miec taka prace ale nei sadze zebyktos mi dal taka gwarancje. masakra ostatnio sie dzieje, bo nawet pracy na rok nie mozna znalezc. polecacie zakladac jakis wlasny biznes zamist pracowac u kogos?
zdjecie uzytkownika
Tyson - 2014-10-17 10:25:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie ! Czy w firmie Matex jest odpowiedzialność materialna ??? Pracowałem w różnych firmach w Poznaniu np. Volkswagen , Bridgestone , Centra , Browary Lecha , Wrigley , Solaris i wszędzie jest odpowiedzialność materialna nawet sprzątaczki ją mają , praca w tych firmach jest ciekawa ale każdy błąd wiąże się z kosztami i czasami można pracować w tych firmach rok za darmo a w szczególności w Volkswagenie . Jeżeli w firmie MAtex nie ma odpowiedzialności materialnej za złe wykonanie mebli to lepiej niż w tej firmie jest tylko za granicą !!! W innych dużych firmach jak Volkswagen , Bridgestone , Centra , Browary Lecha , Wrigley , Solaris można zarobić ponad 3500 zł , ale jest to praca w bardzo szkodliwych warunkach można stracić tu stracić zdrowie i dostać kare finansową przekraczającą 3 krotnie nasze zarobki !
zdjecie uzytkownika
róża Carmen - 2014-10-29 19:09:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chce podjąć pracę w nowej siedzibie w Koninie czy ktoś wie jakie tam będęa warunki pracy system pracy?
zdjecie uzytkownika
wiko - 2014-10-30 04:24:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie widziałem ogłoszenie o pracę dla stolarza do zakładu w Konie. Nie powiem, bardzo mnie to ucieszyło bo włąśnie takiej pracy mi potrzeba. Przeniosłem się jakiś czas temu do Konina i niestety przez ten czas musiałem pracować w sklepie bo bida była straszna dla mnie z pracą w zawodzie. Słyszeliście coś o warunkach zatrudnienia ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryka Mebli Matex
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x