brak logo

Cotta Polsterwerke Sp. z o.o.

Oborniki

Opinie o Cotta Polsterwerke Sp. z o.o.

magazynier 2015-08-28 00:36:46
Ludzie tu wchodzący powinni się dowiedzieć czegoś o firmie ile godzin dziennie jaka umowa itd. a co tu czytają? wypociny zawiść żółć i ogólna żenada ludzi którym się pracować nie chce i narzekają jak to w cottcie żle i jaki to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale pracy zmienić nie zamierzają, o tych którzy anonimowo obrażają innych pracowników nie wspominając. Poziom większości wpisów płytszy od brodzika.
decer 2015-08-28 19:56:05
to dlaczego ty sie nie podpisałeś bojestes BÓRKIEM PANA
1
Zaciekawiony 2015-11-19 18:39:24
To jak, będzie ta premia od prezesa w tym roku czy nie?
1
misia 2015-11-22 19:48:58
jestem zdania ze jak sie chce pracowac to sie dostosuje wszedzie. Obejzyjcie sobie chińskie zaklady produkcyjne i wtedy narzekajcie. Wszyscy madrzy sie tutaj wielce wypowiadaja zle o firmie to czemu lepszej nie poszukaja? Bo w dzisiejszych czasach tak dobrego socialu jak jest w cottcie mozna ze swieca szukac
1
mściciel 2015-11-25 15:00:24
To co bedzie ta dodatkowa premia na święta czy nie
Misia 2015-11-25 16:00:01
Socjal- umowa o pracę na ładnych kilka lat niemal od początku pracy, dodatki na święta, wakacje i kolonie dzieci. Nie słyszałam o firmie która tyle oferuje. Fakt, zapłata za nadgodziny jest zalosnym niemal zlodziejstwem ale pracować trzeba
kl 2015-11-27 04:52:41
jaka umowa na parę lat,jakie wakacje i kolonie dzieci co wy bredzicie ?Jaka premia ?/umowy to oni dają ale zlecenie i tak dalej i tak dalej ....wakacje kolonie ...nie róbcie sobie jaj z ludzi...a co do premi to już przeznaczona na Andrzejki dla załogi tzw Biura tak was w .... zrobił związki zakładowe kpina
obn 2015-11-27 12:36:04
Dokładnie, z premią od prezesa możecie się znów pożegnać, a zarobki - rożne zależy gdzie trafisz.
mma 2015-11-28 22:06:57
A co myślisz ze 5 lat pizzę na rowerze rozdawałeś i przyjdziesz i umowę dostaniesz na stale ;-) a co nie ma kasy na święta mhhh z tego co wiem to jest a i na wakacje też jest . Premia dodatkowa od prezesa teraz też bedzię
Misia 2015-11-29 14:15:33
Popieram, jak ktoś jest sfrustrowany i ma problemy ze sobą to niech się za siebie weźmie a nie wstrząsa się tutaj i psuje opinie firmie na którą narzekać nie ma co
kreska 2015-11-30 09:37:30
@mma, kto Ci takich bajek naopowiadaj ze premia od prezesa bedzie? W zeszlym roku tez miala byc i obeszlismy się smakiem.
a co do reszty to po przepracowaniu roku dostajecie kase na swieta, wielkanoc i wakacje, a za kolonie dzieci Wam firma jakis procent oddaje.
misia2 2015-12-03 11:50:27
Droga misiu kto tu jest sfrustowany i ma problemy ze sobą lepiej napisz jak to Przewodnicząca sprzedała ludzi podpisując coś na co ludzie się nie zgodzili aby szwalnia miała gdzie kawkę zrobić itd..
misia 2015-12-03 20:13:13
Tutaj chyba wystawia się opinie firmie a nie wylewa swoje żale
misia 2 2015-12-04 00:21:14
ta firma jest tyle warta co i ty misiu wystarczy spojrzeć na ciebie i wszystko wiadomo
popieram misie 2 2015-12-04 12:28:34
fakt i dlatego ja odszedłem ...co mam cały rok pracować bez chorowania ,dosyć że firma dysponowała naszymi urlopami to jeszcze chorobowym ,fakt socjal jest ale na to się pracuje cały rok i to się należy jak ...........nadgodziny pożal się boże zostań dłużej np10 godzin wpisz 8 aby mieć wydajność bo inaczej się doczepiają ,o czasach obcinanych non stop już nie wspomnę
Mag 2015-12-05 20:04:18
Chyba nikt za karę do pracy nie chodzi co?
irek 2015-12-05 22:43:58
No te czasy na niektóre modele to jest masakra jakaś
SZCZERY 2015-12-11 20:39:16
SZWALNIA BARDZO PROSIMY O BACZNE OBSERWOWANIE P MARJETY BO JAK TO JEST ZE SZWACZKA NA AKORDZIE MUSI SAMA SOBIE OGARNĄC NAPINACZE CZY NAŁOZYC WATE TO SKANDAL I JESZCZE SMIERDZI FUJJJJJJJJJ
4
.... 2015-12-14 12:31:15
nikt sobie sam nie ogarnia napinaczy i ośmieszasz się z tekstem Mariecie bo sam może śmierdzisz ( oceniając innych spójrz na siebie ) !!!! a tak wogule weź słownik języka Polskiego i poczytaj jak piszemy słowo Marietta bo na pewno nie Marjeta :)
a ..... jeśli masz problem na górze jest kierownictwo na pewno twoje żale wysłuchają .....
1
ala 2015-12-19 23:31:18
Praca polega ba tym "minuty minuty " nie ma urlopu za l4 wyjazd a czas nominalny to od 6 do 16 i od 16 do 2
były pracownik 2015-12-21 17:37:53
Zbierzcie się i udajcie się do PIP (Święty Marcin 46/50, Poznań
Telefon:61 628 40 00) i złóżcie grupowy pozew przeciwko firmie. W przypadku gdy grupa ludzi złoży pozew, to firma (kołchoz) nie jest w stanie się z tego wykręcić. Jako pojedyncze jednostki z tak dużą firmą nie wygracie. Ps. niema czegoś takiego jak premia od prezesa (specjalnie napisałem z małej litery) tylko jest to tak zwany socjal. Tą bajeczkę z premią wymyśliły lizusy, by zrobić z niego człowieka.
PRACA OFERTA 2016-01-15 14:00:40
PRZYJMIEMY PANIE NA STANOWISKO SZWACZKA LUB OSOBY DO PRZYUCZENIA !!!
COTTA POLSTERWERKE ODDZIAŁ STĘSZEW
Anty cotta 2016-01-18 15:43:09
Dlaczego wpis (ogłoszenie) jest pisany DUŻYMI literami?:-)
ktos 2016-01-20 14:29:22
Szkoda ze nikt nie podziekuje za podwyzki jakie dostaly szwaczki i za premie na swieta bo z tego co sie dowiedzialem ze to zasluga kilku szwaczek ktore odeszly
ha ha ha 2016-01-23 11:56:54
dobre jak zarobisz 1800 to huk a więcej chcesz zarobić to posiedz po 12 godzin dziennie to może z 2500 uciągniesz jak oczywiście prędzej karetka Cie z pod firmy nie weżmie Powodzonka
nonono 2016-01-23 20:15:05
No fakt 12 godzin przecież można zostawić rodzinę ,wszystkie przyjemnośći itd wziąść z taką firmą ślub i tam zamieszkać hohoho
1
ktos 2016-01-24 18:06:11
Masz racje niektorzy chyba zyja tylko praca nie maja pojecia co znaczy praca po 12godz szkoda slow na takich ludzi
marta 2016-01-26 09:12:24
ciekawe co na to inspekcja pracy 12 i wpisywać 8 hmmm...będzie to trzeba zgłosić
ktos 2016-01-26 18:13:56
Pracują. i narzekają. wiem cos o tym jescze niedawno tez tam pracowalem a do inspekcji pracy nie zgłoszą. tego bo sie boją
zmiana 2016-02-05 12:31:27
zmienić rządzących ,co do CV to daj se spokój obiecają Ci złote góry ,bo niema ludzi do pracy a co do gwarancji umowy o pracę owszem umowa zlecenie zlecenie i zlecenie
pytam 2016-02-22 13:28:06
co się dzieje z jednym z najlepszych tapicerów od Irka "czarnym koniem jeśli chodzi o meble trudne i na ostatnia chwile" ??
pracownik 2016-02-23 14:31:19
Pracuje w cotta od 2 lat na stolarni mam normalną umowę i socjalne nie znam lepszej firmy w stęszewie sąm plusy i minusy jak wszędzie minus to praca do2 w nocy ale da się pracować
pracownik 2016-02-23 14:32:31
Pracuje w cotta od 2 lat na stolarni mam normalną umowę i socjalne nie znam lepszej firmy w stęszewie sąm plusy i minusy jak wszędzie minus to praca do2 w nocy ale da się pracować
bus 2016-02-26 13:20:11
Panowie myjcie się bo macie problemy z higiena wasze motto to chyba częste mycie skraca życie
p 2016-03-01 07:47:16
witam ile średnio zarabiają tapicerzy
p 2016-03-02 01:22:06
A ile chciałbyś zarabiać ????
Pracuje 5 lat 2016-03-03 11:15:41
Czytam te komentarze i normalnie mnie czysci! Siedze na kiblu juz ponad 15 minut i sie smieje haha no koniec ludzie...
byly pracownik 2016-03-03 11:24:07
Omijajcie cottę w Stęszewie szerokim łukiem. Nierówne traktowanie ludzi. Wyzysk. pracujesz 10 h a masz płacone jak za 8h. Nie wyrabiasz się to wylot
tosamo 2016-03-05 23:37:07
Zgadzam się z poprzednikiem również i Cotte Oborniki wyzysk na całego
tt 2016-03-26 23:48:46
Spokojnych i radosnych świąt Wielkiej Nocy dla wszystkich pracowników i tych z Obornik i tych ze Stęszewa :)
1
PanKolega 2016-04-12 20:09:16
No jasne że ma racje wyzysk na całego tak długo aż ambulans nie odwiezie
Mobbing 2016-10-14 22:26:31
Zarobki może i w porządku!!!! Przez pierwsze 3 miesiące...ale,kierownictwo... Pan Krzysiek i Pani Ania!! Wiecznie, nie zadowoleni.. Skrzywieni.. Nie dziwię, się, że ludzie się zatrudniają i uciekają na zwolnienia,w takiej atmosferze nie da się pracować. Radzę, zmienić..:-) wtedy,pracownicy utrzymają się :-D. SKWIERZYNA
1
Ronald 2016-10-14 22:26:51
Dobrze przeczytać kogoś kto się zna na tym i jest w stanie wyjaśnić jak jest naprawdę i o co chodzi w firmie, "mała rewolucja" dla mnie bardzo duża, przyda się taka opcja i zaczynam rozumieć o co chodzi, marże nie są przecież niczym złym, o to chodzi
1
"mobbingowana" 2016-11-03 20:08:40
Poszłam do pracy pełna optymizmu, nadziei i werwy ,ale czar prysł...Pani Ania co prawda technikę szycia ma "w małym palcu",ale absolutnie nie ma pojęcia jak ją przekazać...dla niej liczą się tylko rysunki i nacinki,a na dodatek wprowadza niepotrzebny chaos ,który wręcz dezorganizuje pracę...Za to wie jak skutecznie mobbingiem zniechęcić do pracy...to ma opanowane do perfekcji...uwielbia wręcz poniżać i obrażać ludzi,jest pozbawiona empatii do granic możliwości...Pan Krzysztof swoja postawą , nastawieniem i podejściem do ludzi też pozostawia wiele do życzenia,mobbing również uprawia z wielką przyjemnością....Jak nie zmienią swojego nastawienia do drugiego człowieka,a raczej nic na to nie wskazuje,to nie wróżę tej firmie świetlanej przyszłości...
1
"mobbingowana" 2016-11-03 20:13:43
Poszłam do pracy pełna optymizmu, nadziei i werwy ,ale czar prysł...Pani Ania co prawda technikę szycia ma "w małym palcu",ale absolutnie nie ma pojęcia jak ją przekazać...dla niej liczą się tylko rysunki i nacinki,a na dodatek wprowadza niepotrzebny chaos ,który wręcz dezorganizuje pracę...Za to wie jak skutecznie mobbingiem zniechęcić do pracy...to ma opanowane do perfekcji...uwielbia wręcz poniżać i obrażać ludzi,jest pozbawiona empatii do granic możliwości...Pan Krzysztof swoja postawą , nastawieniem i podejściem do ludzi też pozostawia wiele do życzenia,mobbing również uprawia z wielką przyjemnością....Jak nie zmienią swojego nastawienia do drugiego człowieka,a raczej nic na to nie wskazuje,to nie wróżę tej firmie świetlanej przyszłości...
Skwierzyna
3
robol 2016-11-07 18:06:59
Bałagan, brak organizacji i ciągłe poganianie. Oto jak wygląda każdy dzień na krojowni
1
krojczy 2016-11-08 21:31:46
Witam .Mam pytanko,jaka jest dzienna norma na kroju?
on 2016-11-09 23:37:41
A jaka ma być ??? 480 minut !!!!
zainteresowana 2016-11-11 13:37:19
witam :)
mam pytanie odnośnie płacy,jak wygląda system płacowy,jak jest wszystko naliczane,ile kosztuje uszycie kompletu "prestige"?z góry pięknie dziękuje za odpowiedź :)
była szwaczka 2016-11-16 20:16:38
Była szwaczka w MINIMAXX SOFA-SKWIERZYNA.

Zarządzajace firmą małżeństwo jest pozbawione empatii i szacunku do człowieka,poniżanie,obrażanie i mobbing są na porządku dziennym,jak nie zmienią swojego nastawienia do ludzi ,to żadna kobieta już tam nie podejmie pracy,niech to wezmą sobie do serca,jeżeli je mają i przemyślą,jeżeli potrafią myśleć i wyciągną wnioski....chyba że Pani Ania sama obsłuży puste maszyny.... na szczęście w Skwierzynie powstaje konkurencja :)

Skwierzyna
1
Zostaw swoją opinię o Cotta Polsterwerke Sp. z o.o. - Oborniki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cotta Polsterwerke Sp. z o.o.