Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cotta Polsterwerke Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Cotta Polsterwerke Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-01-19 22:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli tak to nie polecam tej firmy
zdjecie uzytkownika
Pracownik Miesiąca : ) - 2014-02-17 17:58:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca 2 lata temu była naprawdę dobra, wszystko było na miejscu nie było braków, "spacerów" po magazynie w poszukiwaniu elementów. Teraz drodzy koledzy pracujący obecnie a także Ci którzy pożegnali się z zakładem (którym bardzo zazdroszczę z tego powodu) JEST STRASZNIE. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Picer - 2014-02-17 22:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepsze są te "setki" za nadgodziny...
zdjecie uzytkownika
pener - 2014-02-18 17:25:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co się dzieje teraz w tej firmie to jest jakieś nieporozumienie (usunięte przez administratora)NIEPOLECAM TEJ FIRMY(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-02-19 20:49:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam
czy moge sie dowiedziec ile zarabia pomocnik i czy jest stawka godzinowa czy akory
zdjecie uzytkownika
adhd - 2014-02-26 17:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tej firmy (oddział Stęszew) (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
SZUKAM PRACY - 2014-03-24 07:19:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM CHCE ISC DO COTTY W OBORNIKACH NA MOMTAŻ CZY WARTO?
zdjecie uzytkownika
bogdan - 2014-04-08 10:26:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zaroibki smieszne akordu nie da sie wyrobić (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
mirek - 2014-05-22 16:21:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam serdecznie...cotta P ....odział w steszewie ..stanowczo jesli macie państwo inna oferte pracy to sie nie zastanawiajcie tylko ją bierzcie..nie polecam..jeden wielki chaos(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Vibo - 2014-07-04 09:36:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolego, śmieszne zarobki czyli ile mniej więcej na godzinę bo mi potrzebne są konkretne informacje...
zdjecie uzytkownika
bibi - 2014-08-06 17:32:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak konkretnie to 5 zl
zdjecie uzytkownika
goofas - 2014-08-11 14:39:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałem z polecenia wujka. Oboje już podziękowaliśmy. Praca na akord, sam dowozisz sobie towar, 5 paleciaków na 90 osób z czego jeden zepsuty! Ludzie szarpią się o paleciaka! palety z datą na jutro pozastawiane datą zleceń na za dwa tygodnie!! Na paletach brakuje materiału, brygadziści maskują opóźnienie swoich działów wykreślając "do przodu" że coś już jest zrobione.. Bałagan w materiale, palety przeładowane, czasami chcąc uszykować 100 sztuk elementów na dany mebel, twój materiał jest na palecie numer 8, za 7 paletami, na samym dole, totalnie pod ścianą. Zatem zanim zabierzesz listwy i zaczniesz zarabiać akordowo, musisz wszystko poodstawiać i przełożyć listwy z góry na inną paletę! A nikt ci za to nie zapłaci!! Czasy na wykonanie pozaniżane, nie uwzględniają panującego syfu! Jak ktoś wyciąga 1600zł, a są tacy, to jest dla mnie mistrz! Niesamowita ilość osób przewinęła się przez tą firmę od lutego do dziś... Nie polecam nikomu i piszę swoją opinię W skali zadowolenia - zero - totalne rozczarowanie!!
zdjecie uzytkownika
Vibo - 2014-09-25 20:23:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rzeczywiscie pieniadze nie zachecaja w zaden sposob, chociaz zastanawiam sie co takiego przyciaga ludzi do cotta polsterwerke, bo z tego co widze na pewno nie sa to warunki finansowe. Mysle, ze sa one nieadekwatne do zakresu zadan i obowiazkow. A nie zapowiada sie na to, zeby cos mialo sie w tym temacie zmienic?
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-09-28 17:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Asystenta Szefa to debiut firmy.
zdjecie uzytkownika
Radość - 2014-10-04 15:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tragedia i tragedia, powiem tak dostajesz mebel na montaż z czasem na zrobienie go 15 min.

1: 20 minut w najlepszym wypadku czekasz za nogami albo innymi elementami do tego mebla zanim przyniosą z magazynu. ( ponoć wszystko jest naregale, bzdura i jeszcze raz bzdura)

2: Modlić się aby z stelażem albo z materiałem jest wszystko ok, bo jak nie to tracisz kolejne minuty i jest często tak że sam musisz to naprawić. ( a nikt minut ci za to nie daje )

3: Mebel 15 minut, a robisz go 1 godzine, i jak tu wyrobić norme.

4: Jak masz układy to będziesz dostawał te meble z lepszymi minutami i może coś zarobisz, cała reszta syfu jest dla innych. ( jak ktś powiedział kiedyś, ten co ma zarobić tu to i tak zarobi, ty jesteś po to aby zrobić reszte syfu co nikt nie chce ruszyć.

Fakt jest prawdziwy z kompletnie niekompetentnymi osobami na stanowiskach, i do tego zarabiają lepiej niż ci co są na produkcji.
Jeśli facet czyli skoczek, zarabia o wiele więcej niż ludzie na produkcji, nawidoczniej przynieść wodę, donieść elementy brakujące jest bardziej doceniane niż to kto potrafi zrobić mebel.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-10-14 14:50:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca w firmie Cotta - oddział w Stęszewie to koszmar: ludzie sami wzajemnie się tam wykańczają - donosicielstwo króluje, jak nie umiesz walczyć o swoje do zostajesz pożarty przez hieny.Ja już tam nie pracuję i bardzo się z tego powodu cieszę.( W Obornikach są bardziej normalni ludzie i da się z Nimi pracować.)
zdjecie uzytkownika
takigosc_luzak - 2014-10-22 00:11:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) nie ogarnia systemu jak poszukasz to masz wiecej ludzi do robienia fotek na bialym tle niz do pracy, wymagania kontroli jakosci ponad mozliwosci tapicerow bo materialy i stelaze pozostawiaja wiele do zyczczenie (usunięte przez administratora)im wszystkim w(usunięte przez administratora), jeszcze troche i beda sami obijac!!
zdjecie uzytkownika
takitam - 2014-10-23 11:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie jak macie inną pracę to idzcie doniej byle tylko nie do Obornik ,obiecują złote góry a jak przyjdzie co do czego to obcinają czasy i potem dyrek robie z ludzi idjotów że jak wyrobicie 100% to będzie podwyżka kpiny!!!poprostu wszystko jest robione aby tylko zarobić jak najmniej .Ludzie zmieniają się tam jak rękawiczki czas wielki aby Szef przejrzał na oczy i zmienił dyrektora bo tylko potrafi zastraszać oczym zapewne nic nasz szef niewidział
zdjecie uzytkownika
Niedowiarek - 2014-10-24 11:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś z Stęszewa może potwierdzić bajkę że tam wyrabiacie 120% ???
zdjecie uzytkownika
sobota - 2014-11-09 19:44:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ba i to nie 120 tylko 130 i jeszcze godz nic nie robię
zdjecie uzytkownika
niedziela - 2014-11-18 11:40:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ba to kiepsko u nas nie 130 tylko 150 i jeszcze 8 godzin nic nie robię
zdjecie uzytkownika
czmuda - 2014-11-24 14:08:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To na stolarni pewnie robisz
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2014-11-30 15:36:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie, nie róbcie sobie jaj tylko piszcie jak jest naprawdę. Ja szukam pracy i myslałem powaznie nad aplikowaniem do cotta palsterwerke, ale jak czytam komentarz, że ktoś wyrabia 120%, czy nawet 150% normy i jeszcze ma godzine czasu wolnego, to sam nie wiem co mysleć. Jak rzeczywiście jest z robotą, czy może tyle jest pracy, że nie ma czasu na przerwę?
zdjecie uzytkownika
dajseluz - 2014-12-01 05:57:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawda jest taka że jak masz okazje pracować gdzieś indziej to się niezastanawiaj tu będziesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] soboty nadgodziny za praktycznie darmo ,jak tutaj przekroczysz 100% to już normalnie święto tu się liczą minuty a nie twój zarobek zdrowie itd...a zresztą co tu dużo mówić zatrudnij się sam się przekonasz jak przerobisz dzień to będzie sukces
zdjecie uzytkownika
stara gwardia montażu - 2014-12-09 19:57:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oddział Stęszew ; Brygadzista jednej ze zmian jest osoba nie właściwą na tym stanowisku ( kierowca białego VW )nie radzi sobie ze swoimi obowiązkami... przepracowaliśmy tam sporo czasu na montażu. Nasz szanowny brygadzista za każdym razem gdy zwracaliśmy mu uwagę o brak mebli do montażu , wszelkich akcesoria potrzebnych do zmontowania ignorował nas a nawet mścił się za to. co do zarobków po prostu żal wyzysk czlowieka przez człowieka. A dyrektor Z. to już kompletne nie porozumienie jego stała odp .. "co ja mogę"albo niech pan przyjdzie później Akord w tej firmie to niewolnicza praca!!! Nie polecam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cotta Polsterwerke Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Cotta Polsterwerke Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x