brak logo

Cotta Polsterwerke Sp. z o.o.

Oborniki

Opinie o Cotta Polsterwerke Sp. z o.o.

Misia 2015-11-25 16:00:01
Socjal- umowa o pracę na ładnych kilka lat niemal od początku pracy, dodatki na święta, wakacje i kolonie dzieci. Nie słyszałam o firmie która tyle oferuje. Fakt, zapłata za nadgodziny jest zalosnym niemal zlodziejstwem ale pracować trzeba
gtr 2015-11-26 22:46:20
@oanna właśnie też się zastanawiam na jakie zarobki mozna u nich na tym stanowisku liczyć, bo nic nie napisali
1
kl 2015-11-27 04:52:41
jaka umowa na parę lat,jakie wakacje i kolonie dzieci co wy bredzicie ?Jaka premia ?/umowy to oni dają ale zlecenie i tak dalej i tak dalej ....wakacje kolonie ...nie róbcie sobie jaj z ludzi...a co do premi to już przeznaczona na Andrzejki dla załogi tzw Biura tak was w .... zrobił związki zakładowe kpina
obn 2015-11-27 12:36:04
Dokładnie, z premią od prezesa możecie się znów pożegnać, a zarobki - rożne zależy gdzie trafisz.
mma 2015-11-28 22:06:57
A co myślisz ze 5 lat pizzę na rowerze rozdawałeś i przyjdziesz i umowę dostaniesz na stale ;-) a co nie ma kasy na święta mhhh z tego co wiem to jest a i na wakacje też jest . Premia dodatkowa od prezesa teraz też bedzię
zebra 2015-11-29 01:49:38
@oanna - możliwość rozwoju zawodowego jest bardzo ważna, a super, że do tego dorzucają jeszcze umowy o pracę. O stabilność zatrudnienia tutaj nie trudno.
Misia 2015-11-29 14:15:33
Popieram, jak ktoś jest sfrustrowany i ma problemy ze sobą to niech się za siebie weźmie a nie wstrząsa się tutaj i psuje opinie firmie na którą narzekać nie ma co
kreska 2015-11-30 09:37:30
@mma, kto Ci takich bajek naopowiadaj ze premia od prezesa bedzie? W zeszlym roku tez miala byc i obeszlismy się smakiem.
a co do reszty to po przepracowaniu roku dostajecie kase na swieta, wielkanoc i wakacje, a za kolonie dzieci Wam firma jakis procent oddaje.
misia2 2015-12-03 11:50:27
Droga misiu kto tu jest sfrustowany i ma problemy ze sobą lepiej napisz jak to Przewodnicząca sprzedała ludzi podpisując coś na co ludzie się nie zgodzili aby szwalnia miała gdzie kawkę zrobić itd..
misia 2015-12-03 20:13:13
Tutaj chyba wystawia się opinie firmie a nie wylewa swoje żale
misia 2 2015-12-04 00:21:14
ta firma jest tyle warta co i ty misiu wystarczy spojrzeć na ciebie i wszystko wiadomo
popieram misie 2 2015-12-04 12:28:34
fakt i dlatego ja odszedłem ...co mam cały rok pracować bez chorowania ,dosyć że firma dysponowała naszymi urlopami to jeszcze chorobowym ,fakt socjal jest ale na to się pracuje cały rok i to się należy jak ...........nadgodziny pożal się boże zostań dłużej np10 godzin wpisz 8 aby mieć wydajność bo inaczej się doczepiają ,o czasach obcinanych non stop już nie wspomnę
Mag 2015-12-05 20:04:18
Chyba nikt za karę do pracy nie chodzi co?
irek 2015-12-05 22:43:58
No te czasy na niektóre modele to jest masakra jakaś
bvcx 2015-12-09 14:49:57
czesc, wiecie co ja znalazłem jakis czas temu jedną oferte pracy od firmy COTTA POLSTERWERKE sp. z o.o. na stanowisko kierownika szwalni w Stęszewie..
1
SZCZERY 2015-12-11 20:39:16
SZWALNIA BARDZO PROSIMY O BACZNE OBSERWOWANIE P MARJETY BO JAK TO JEST ZE SZWACZKA NA AKORDZIE MUSI SAMA SOBIE OGARNĄC NAPINACZE CZY NAŁOZYC WATE TO SKANDAL I JESZCZE SMIERDZI FUJJJJJJJJJ
1
.... 2015-12-14 12:31:15
nikt sobie sam nie ogarnia napinaczy i ośmieszasz się z tekstem Mariecie bo sam może śmierdzisz ( oceniając innych spójrz na siebie ) !!!! a tak wogule weź słownik języka Polskiego i poczytaj jak piszemy słowo Marietta bo na pewno nie Marjeta :)
a ..... jeśli masz problem na górze jest kierownictwo na pewno twoje żale wysłuchają .....
1
oanna 2015-12-19 23:06:54
oj juz dajcie spokoj, jakies klotnie i dopowiadanie sobie, a zadnej informacji nie ma merytorycznej na temat pracy... a @bvcx tez widzialam to stanowisko na kierownika szwalni ale chyba jeszcze nikogo odpowiedniego nie znalezli
ala 2015-12-19 23:31:18
Praca polega ba tym "minuty minuty " nie ma urlopu za l4 wyjazd a czas nominalny to od 6 do 16 i od 16 do 2
były pracownik 2015-12-21 17:37:53
Zbierzcie się i udajcie się do PIP (Święty Marcin 46/50, Poznań
Telefon:61 628 40 00) i złóżcie grupowy pozew przeciwko firmie. W przypadku gdy grupa ludzi złoży pozew, to firma (kołchoz) nie jest w stanie się z tego wykręcić. Jako pojedyncze jednostki z tak dużą firmą nie wygracie. Ps. niema czegoś takiego jak premia od prezesa (specjalnie napisałem z małej litery) tylko jest to tak zwany socjal. Tą bajeczkę z premią wymyśliły lizusy, by zrobić z niego człowieka.
mehe 2016-01-03 11:21:14
@oanna chyba te ogłoszenie pracy nie jest już aktualny, a szkoda, bo sam chciałem znaleźć zatrudnienie u nich. Teraz miały być przyznane benefity świąteczne, były paczki dla dzieci? Dzięki
PRACA OFERTA 2016-01-15 14:00:40
PRZYJMIEMY PANIE NA STANOWISKO SZWACZKA LUB OSOBY DO PRZYUCZENIA !!!
COTTA POLSTERWERKE ODDZIAŁ STĘSZEW
Anty cotta 2016-01-18 15:43:09
Dlaczego wpis (ogłoszenie) jest pisany DUŻYMI literami?:-)
Maja 2016-01-18 21:14:51
A dlaczego ma nie być, może chodzi o to, żeby się wyróżniał, zresztą tak prawdę mówiąc to nie wiem, czekamy na odpowiedź od @praca oferta i się dowiemy, a co zainteresowany?
ktos 2016-01-20 14:29:22
Szkoda ze nikt nie podziekuje za podwyzki jakie dostaly szwaczki i za premie na swieta bo z tego co sie dowiedzialem ze to zasluga kilku szwaczek ktore odeszly
Meri 2016-01-20 21:23:05
@ktos a co sie takiego stalo i jak tego dokonaly, że są podwyżki? Pewnie to na ich miejsce szuają teraz na stanowisko szwaczki. Ciekawi mnie bardzo wynagrodzenie, bo jest przedział 1 850 - 4 000 PLN. Może ktoś mi wyłumaczyć od czego zależą tutaj zarobki w takim razie?
ha ha ha 2016-01-23 11:56:54
dobre jak zarobisz 1800 to huk a więcej chcesz zarobić to posiedz po 12 godzin dziennie to może z 2500 uciągniesz jak oczywiście prędzej karetka Cie z pod firmy nie weżmie Powodzonka
olek 2016-01-23 12:05:54
Według mnie praca po 12 godzin to nie jest ogromny wyczyn, coraz więcej firm ma taki właśnie system pracy. Ludzie więcej zarabiają i są zadowoleni @ha ha ha
nonono 2016-01-23 20:15:05
No fakt 12 godzin przecież można zostawić rodzinę ,wszystkie przyjemnośći itd wziąść z taką firmą ślub i tam zamieszkać hohoho
1
ktos 2016-01-24 18:06:11
Masz racje niektorzy chyba zyja tylko praca nie maja pojecia co znaczy praca po 12godz szkoda slow na takich ludzi
dżejk 2016-01-25 18:21:36
Skoro żyją tylko pracą to akurat wiedzą co to znaczy praca przez 12 godzin dziennie. Znajomy tutaj pracuje i lubi swoją robotę. Nie kazdy tu tak narzeka
marta 2016-01-26 09:12:24
ciekawe co na to inspekcja pracy 12 i wpisywać 8 hmmm...będzie to trzeba zgłosić
ktos 2016-01-26 18:13:56
Pracują. i narzekają. wiem cos o tym jescze niedawno tez tam pracowalem a do inspekcji pracy nie zgłoszą. tego bo sie boją
delek 2016-02-02 10:08:14
ktos, w takim razie jaka jest propozycja aby coś zmienić w firmie ? Zastanawiam się nad złożeniem do nich CV , chociaż teraz i tak nie poszukują ludzi. Słyszałem, że wszyscy mają gwarancję umowy o pracę.
zmiana 2016-02-05 12:31:27
zmienić rządzących ,co do CV to daj se spokój obiecają Ci złote góry ,bo niema ludzi do pracy a co do gwarancji umowy o pracę owszem umowa zlecenie zlecenie i zlecenie
przemek 2016-02-05 12:56:37
no i zawsze tak naparwde ejst umowa zlecenie nie ma się co dziwić, jak zaczynasz ot masz to na start, al fajnie, ze można po okresie próbnym od razu mieć awans!
ruig 2016-02-13 14:13:01
Ciężko jest zdobyć lepszą umowę niż umowa zlecenie w tej firmie @delek, oczywiście pracownicy, którzy są ponad 5 lat mogą dostać taką umowę. Ale to wymaga czasu.
pytam 2016-02-22 13:28:06
co się dzieje z jednym z najlepszych tapicerów od Irka "czarnym koniem jeśli chodzi o meble trudne i na ostatnia chwile" ??
pracownik 2016-02-23 14:31:19
Pracuje w cotta od 2 lat na stolarni mam normalną umowę i socjalne nie znam lepszej firmy w stęszewie sąm plusy i minusy jak wszędzie minus to praca do2 w nocy ale da się pracować
pracownik 2016-02-23 14:32:31
Pracuje w cotta od 2 lat na stolarni mam normalną umowę i socjalne nie znam lepszej firmy w stęszewie sąm plusy i minusy jak wszędzie minus to praca do2 w nocy ale da się pracować
bus 2016-02-26 13:20:11
Panowie myjcie się bo macie problemy z higiena wasze motto to chyba częste mycie skraca życie
p 2016-03-01 07:47:16
witam ile średnio zarabiają tapicerzy
p 2016-03-02 01:22:06
A ile chciałbyś zarabiać ????
Pracuje 5 lat 2016-03-03 11:15:41
Czytam te komentarze i normalnie mnie czysci! Siedze na kiblu juz ponad 15 minut i sie smieje haha no koniec ludzie...
byly pracownik 2016-03-03 11:24:07
Omijajcie cottę w Stęszewie szerokim łukiem. Nierówne traktowanie ludzi. Wyzysk. pracujesz 10 h a masz płacone jak za 8h. Nie wyrabiasz się to wylot
tosamo 2016-03-05 23:37:07
Zgadzam się z poprzednikiem również i Cotte Oborniki wyzysk na całego
tt 2016-03-26 23:48:46
Spokojnych i radosnych świąt Wielkiej Nocy dla wszystkich pracowników i tych z Obornik i tych ze Stęszewa :)
1
Matto 2016-04-07 19:15:50
Nie no @tosamo aż tak źle to chyba nie jest, by pisać, że w firmie panuje wyzysk... Gdyby tak było to nikt by tam nie pracował.
PanKolega 2016-04-12 20:09:16
No jasne że ma racje wyzysk na całego tak długo aż ambulans nie odwiezie
erf 2016-05-10 18:52:19
oj nie wiem czy te wszystkie koemnatrze na ten temat sa prawdziwe
Zostaw swoją opinię o Cotta Polsterwerke Sp. z o.o. - Oborniki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cotta Polsterwerke Sp. z o.o.