Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cotta Polsterwerke Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Cotta Polsterwerke Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zdzichu stefan - 2015-02-02 12:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [sobota - 2014-11-09 19:44:26]:
bzdura nie da sie ...brakuje ludzi do roboty bo wszyscy sie zwalniaja bo nie da sie zarobic przez to zatrudniaja ukrainciow bo inaczej musieli by podniesc stawke ta firma to kpina ...
zdjecie uzytkownika
puszkin - 2015-02-07 14:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zwalniajac sie z tej firmy czujesz sie jak zwolniony z wiezienia po minimum 15 latach
zdjecie uzytkownika
bus - 2015-02-08 12:32:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe co zrobią jak odejdą im przyjezdni z Międzychodu którzy pójdą do nowej firmy
zdjecie uzytkownika
busss - 2015-02-09 07:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ciekawe co zrobia jak odejdą im przyjezdni z Wągrowca jak się otworzy tam nowa tapicernia
zdjecie uzytkownika
booss - 2015-02-12 21:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zapominajcie o miejscowych tych z Obornik jak i ze Stęszewa . Oni też są już na granicy wytrzymałości .
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-17 09:32:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Największym ściemniacz jakiego znam to ŻYBURA!!!chłopaki na magazynie maja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z nim.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-17 20:41:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-02-17 09:32:34]:
Masz odwwage tak pisac to miej też odwage powiedziec mi to prosto w oczy
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-18 20:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prezes markuz dzisiaj pokazał ile ma w sobie kultury osobistej kompletne zero
zdjecie uzytkownika
stolarnia - 2015-02-18 20:14:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Prawda boli..
zdjecie uzytkownika
abulafia - 2015-03-10 10:22:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostrzeżenie dla chcących podjąć prace w Cotta. Nie informują o tym gdy przyjmują do pracy ,pójście na L4 -jest równoznaczne ze zwolnieniem z pracy .Przekonał się o tym boleśnie Osa ze stolarni.Chłopak pracowity i nie pijak.Ciekawe co na to Obornickie związki zawodowe ,które tak chętnie podejmują decyzje za pracowników ze Stęszewa w sprawie tego że w soboty trzeba iść do roboty. Omijajcie tą firmę szerokim łukiem.
zdjecie uzytkownika
takisobie - 2015-03-11 10:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do sobót co się dziwicie Pani Przewodniczaca ma pół rodziny w zakładzie także tak jak Prezes zagra tak ona tańczy nic niepotrafi załatwić tylko brac kase i siedzieć z koleżankami na kawie
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-03-11 21:15:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [takisobie - 2015-03-11 10:27:12]:
Sam jestem pracownikiem stolarni i widziałem jak Pan Osa pracuje i oprócz obsługi szlifierki nie potrafi pracować na żadnej innej maszynie.
zdjecie uzytkownika
kkkk - 2015-03-19 19:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak na podwyżki niema kasy a tu na nowego vw dla kierownika od sprzątaczek się znalazły pieniądze wstyd mi za tą firme jak można ludzi tak w bambuko robić ale to pewnie dlatego zakupili aby herbatę dowozić z kawiarni
ewentualnie miotły dla sprzątaczek bo ostatnio są problemy nawet z herbatą mydłem itp....szkoda gadać odradzam tą firmę chyba że ktoś lubi pracować za pół darmo
zdjecie uzytkownika
stolarz - 2015-03-23 09:17:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to może pójdziesz na tom szlifierkę mondralo
zdjecie uzytkownika
marekwie - 2015-04-13 08:45:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się nad tym komu mam podziękować za to ,że nie przedłużono mi umowy o pracę.Nie że bym chciał pracować w tej "firmie" do emerytury ,ale każdy ma w życiu jakieś plany i to nie przedłużenie umowy troszkę mi je pokrzyżowało.Mam podejrzenia co do pewnej osoby, jeśli się potwierdzą - to podziękuje jej z całą pewnością !?.Mówią życie nie bajka nie pogłaszcze cię po jajkach - tym razem zarobiłem kopa w j.jca. -zapewniam że oddam .Pozdrowienia dla chłopaków i jednej rodzynki z stolarni, ze zmiany Darka.
zdjecie uzytkownika
olg - 2015-04-14 10:09:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A Ci z Gorzyc nie narzekają-zwłaszcza jeden!!!
zdjecie uzytkownika
Gejdin - 2015-04-30 15:40:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Współczuję Ci Marek ale bankowo ktoś musiał maczać w tym palce bo wcześniej nie spotkałem się z taką sytuacją. Musiałeś być komuś niewygodny. A tak poza tym to dobra firma jest.
zdjecie uzytkownika
hh - 2015-05-02 07:30:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tak pozatym to dobra firma jest????/niepij już kolego więcej w pracy i nie wprowadzaj ludzi w błąd
zdjecie uzytkownika
marekwie - 2015-05-03 08:34:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak przypuszczałem od samego początku że za zwolnienie mogę "podziękować" kierownikowi -tak też zrobię-podziękuje oj podziękuje.A tak poza tym to dobra firma jest -jak ktoś lubi wazelinę , włazić w tyłek i dać sobą pomiatać.
zdjecie uzytkownika
abulafia - 2015-05-05 09:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wczoraj dowiedziałem się ,że zwolnili Jacka z piły panelowej.Nie będę pisał od kogo wiem , nie chcę mu robić niedźwiedziej przysługi i ułatwiać roboty temu dupkowi "kierownikowi".Z tego co się dowiaduje to siedzicie jak na bombie ,nie znacie dnia ni godziny kiedy następny poleci.Wszystko zależy pewnie od tego jak liczną rodzinę i znajomych ma "kierowniczek".Tak że dla chcących podjąć prace w cotta wiecie jakie trzeba mieć układy ,nie wystarczy już,że nie jesteście alkoholikiem i nadużywacie urlopu na żądanie na telefon.Trzeba być z "familii".-dla niekumatych z rodziny.Omijajcie to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
abulafia - 2015-05-11 08:06:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od kiedy słowo szambo jest słowem niecenzuralnym ?!
zdjecie uzytkownika
tapicerok - 2015-05-12 21:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jaktam wypłaty?kpina nikt o tym nie pisze a tu jeszcze wspaniały pomysł szefa chorobowe, urlop oddanie krwi i uropy okolicznościowe i wszystko co związane z wolnym będzie kwalifikować do braku premi i dodatku frekwencyjnego kpiny ..........ciekawe tylko czy związki się zgodzą bo szef już podpisał Nie polecił bym tej firmy nawet najgorszemu wrogowi
zdjecie uzytkownika
No tak - 2015-05-19 07:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogi Stęszewie narzekacie narzekacie a tu szok ponoc zgodziliscie się jako pierwsi na układ z Prezesem ...byle tak dalej tylko abyście się nie zdziwili do czego ten człowiek jest zdolny mało jeszcze wiecie o nim
zdjecie uzytkownika
abulafia - 2015-05-21 07:27:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stęszewiunianiunie parafrazując Marcina Dańca to nie oni zgodzili się na jakieś nowe warunki.Zostali postawieni zapewne przed faktami dokonanymi i tyle.Chcesz robić podpisuj ,a jak nie to wylot - "braci"- Ukraińców po Stęszewie łazi pełno. Więc nie dziwcie się im !z czegoś rachunki i kredyt muszą płacić .To jest nowożytna czyli współczesna forma niewolnictwa .Zachodni właściciele banków najpierw udzielą ci kredyt ,a potem ich zachodni koledzy-właściciele zakładów pracy tak ci dokręcą śrubę że robisz na kredyty , rachunki i pajdę chleba .
Do administratora dlaczego usunęliście mój poprzedni wpis był taki fajniutki-wiecie co wam pokazuję? środkowy palec. ,,l,, obiema rękami ,,l,, .
zdjecie uzytkownika
Zastraszony - 2015-05-21 12:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No fakttttt non stop jestesmy zastarszani że zatrudniu Ukraińców jak nam sie niepodoba albo nam wszystkie przyjemnosci tzw.zlikwiduje ....pytam się gdzie jest inspekcja pracy ......dlaczego ludzie tu pracują bez umów jak się pojawia inspektor to niekaże przychodzić do pracy ....mało tego na kazdym kroku jestesmy oszukiwani z minutami itp..itp....
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cotta Polsterwerke Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Cotta Polsterwerke Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert