Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cotta Polsterwerke Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Cotta Polsterwerke Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2013-11-27 16:51:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W akordzie minutowym tj. 0,28gr/min. Wiem jaka jest sytuacja na rynku pracy, jak masz możliwość pracować gdzie indziej, to idź gdzie indziej byle nie do COTTA STĘSZEW
zdjecie uzytkownika
kuba - 2013-12-04 12:28:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora]Na początku obiecują złote góry - na początku może i jest OK ( pierwszy miesiąc, dwa )- a potem wypłata spaaaaada! Przy takich funkcyjnych w życiu nie wyrobisz akordu i wypłatę masz jak pensję minimalną - ZAKŁAD W STĘSZEWIE - o Obornikach się nie wypowiadam, bo tam nie pracowałem.
zdjecie uzytkownika
H - 2013-12-05 00:25:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to akurat prawda - robie tam długo i zarabia sie slabo. Duzo obiecywali i nie wiele z tego jest. Akordu tapicera sie na da wyrobic i kazdy o tym wie. Jak jest inna praca to radze isc do innej.
zdjecie uzytkownika
1 - 2013-12-09 21:52:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś wie co się dzieje z kolesiem co pracował na oklejaniu? wiosną dostał jakiegoś zatrucia i wylądował na L4
zdjecie uzytkownika
reniud - 2013-12-19 19:48:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda słow porazka jest w tej firmie robie tam wiec wiem wszyscy odchodza tak jak idzie byle tam nie robic wyzysk ludzi przez ludzi wiecej kierowników jak pracownikuw jest w tej firmie traktuja ludzi jak psów nic sie nie liczy tam dla nich tylko praca jak naj wiecej zeby jak naj mniej dac kwestia finasowa to jest masakra lepiej juz byc na bezrobociu jak tam pracowac nikomu nie polecam tej firmy
zdjecie uzytkownika
ronin - 2014-01-15 17:09:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy w komornikach też jest oddział cotta?
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-01-19 22:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli tak to nie polecam tej firmy
zdjecie uzytkownika
Pracownik Miesiąca : ) - 2014-02-17 17:58:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca 2 lata temu była naprawdę dobra, wszystko było na miejscu nie było braków, "spacerów" po magazynie w poszukiwaniu elementów. Teraz drodzy koledzy pracujący obecnie a także Ci którzy pożegnali się z zakładem (którym bardzo zazdroszczę z tego powodu) JEST STRASZNIE. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Picer - 2014-02-17 22:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepsze są te "setki" za nadgodziny...
zdjecie uzytkownika
pener - 2014-02-18 17:25:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co się dzieje teraz w tej firmie to jest jakieś nieporozumienie (usunięte przez administratora)NIEPOLECAM TEJ FIRMY(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-02-19 20:49:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam
czy moge sie dowiedziec ile zarabia pomocnik i czy jest stawka godzinowa czy akory
zdjecie uzytkownika
adhd - 2014-02-26 17:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tej firmy (oddział Stęszew) (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
SZUKAM PRACY - 2014-03-24 07:19:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM CHCE ISC DO COTTY W OBORNIKACH NA MOMTAŻ CZY WARTO?
zdjecie uzytkownika
bogdan - 2014-04-08 10:26:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zaroibki smieszne akordu nie da sie wyrobić (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
mirek - 2014-05-22 16:21:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam serdecznie...cotta P ....odział w steszewie ..stanowczo jesli macie państwo inna oferte pracy to sie nie zastanawiajcie tylko ją bierzcie..nie polecam..jeden wielki chaos(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Vibo - 2014-07-04 09:36:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolego, śmieszne zarobki czyli ile mniej więcej na godzinę bo mi potrzebne są konkretne informacje...
zdjecie uzytkownika
bibi - 2014-08-06 17:32:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak konkretnie to 5 zl
zdjecie uzytkownika
goofas - 2014-08-11 14:39:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałem z polecenia wujka. Oboje już podziękowaliśmy. Praca na akord, sam dowozisz sobie towar, 5 paleciaków na 90 osób z czego jeden zepsuty! Ludzie szarpią się o paleciaka! palety z datą na jutro pozastawiane datą zleceń na za dwa tygodnie!! Na paletach brakuje materiału, brygadziści maskują opóźnienie swoich działów wykreślając "do przodu" że coś już jest zrobione.. Bałagan w materiale, palety przeładowane, czasami chcąc uszykować 100 sztuk elementów na dany mebel, twój materiał jest na palecie numer 8, za 7 paletami, na samym dole, totalnie pod ścianą. Zatem zanim zabierzesz listwy i zaczniesz zarabiać akordowo, musisz wszystko poodstawiać i przełożyć listwy z góry na inną paletę! A nikt ci za to nie zapłaci!! Czasy na wykonanie pozaniżane, nie uwzględniają panującego syfu! Jak ktoś wyciąga 1600zł, a są tacy, to jest dla mnie mistrz! Niesamowita ilość osób przewinęła się przez tą firmę od lutego do dziś... Nie polecam nikomu i piszę swoją opinię W skali zadowolenia - zero - totalne rozczarowanie!!
zdjecie uzytkownika
Vibo - 2014-09-25 20:23:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rzeczywiscie pieniadze nie zachecaja w zaden sposob, chociaz zastanawiam sie co takiego przyciaga ludzi do cotta polsterwerke, bo z tego co widze na pewno nie sa to warunki finansowe. Mysle, ze sa one nieadekwatne do zakresu zadan i obowiazkow. A nie zapowiada sie na to, zeby cos mialo sie w tym temacie zmienic?
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-09-28 17:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Asystenta Szefa to debiut firmy.
zdjecie uzytkownika
Radość - 2014-10-04 15:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tragedia i tragedia, powiem tak dostajesz mebel na montaż z czasem na zrobienie go 15 min.

1: 20 minut w najlepszym wypadku czekasz za nogami albo innymi elementami do tego mebla zanim przyniosą z magazynu. ( ponoć wszystko jest naregale, bzdura i jeszcze raz bzdura)

2: Modlić się aby z stelażem albo z materiałem jest wszystko ok, bo jak nie to tracisz kolejne minuty i jest często tak że sam musisz to naprawić. ( a nikt minut ci za to nie daje )

3: Mebel 15 minut, a robisz go 1 godzine, i jak tu wyrobić norme.

4: Jak masz układy to będziesz dostawał te meble z lepszymi minutami i może coś zarobisz, cała reszta syfu jest dla innych. ( jak ktś powiedział kiedyś, ten co ma zarobić tu to i tak zarobi, ty jesteś po to aby zrobić reszte syfu co nikt nie chce ruszyć.

Fakt jest prawdziwy z kompletnie niekompetentnymi osobami na stanowiskach, i do tego zarabiają lepiej niż ci co są na produkcji.
Jeśli facet czyli skoczek, zarabia o wiele więcej niż ludzie na produkcji, nawidoczniej przynieść wodę, donieść elementy brakujące jest bardziej doceniane niż to kto potrafi zrobić mebel.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-10-14 14:50:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca w firmie Cotta - oddział w Stęszewie to koszmar: ludzie sami wzajemnie się tam wykańczają - donosicielstwo króluje, jak nie umiesz walczyć o swoje do zostajesz pożarty przez hieny.Ja już tam nie pracuję i bardzo się z tego powodu cieszę.( W Obornikach są bardziej normalni ludzie i da się z Nimi pracować.)
zdjecie uzytkownika
takigosc_luzak - 2014-10-22 00:11:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) nie ogarnia systemu jak poszukasz to masz wiecej ludzi do robienia fotek na bialym tle niz do pracy, wymagania kontroli jakosci ponad mozliwosci tapicerow bo materialy i stelaze pozostawiaja wiele do zyczczenie (usunięte przez administratora)im wszystkim w(usunięte przez administratora), jeszcze troche i beda sami obijac!!
zdjecie uzytkownika
takitam - 2014-10-23 11:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie jak macie inną pracę to idzcie doniej byle tylko nie do Obornik ,obiecują złote góry a jak przyjdzie co do czego to obcinają czasy i potem dyrek robie z ludzi idjotów że jak wyrobicie 100% to będzie podwyżka kpiny!!!poprostu wszystko jest robione aby tylko zarobić jak najmniej .Ludzie zmieniają się tam jak rękawiczki czas wielki aby Szef przejrzał na oczy i zmienił dyrektora bo tylko potrafi zastraszać oczym zapewne nic nasz szef niewidział
zdjecie uzytkownika
Niedowiarek - 2014-10-24 11:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś z Stęszewa może potwierdzić bajkę że tam wyrabiacie 120% ???
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cotta Polsterwerke Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x