Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cotta Polsterwerke Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Cotta Polsterwerke Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Gejdin - 2015-04-30 15:40:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Współczuję Ci Marek ale bankowo ktoś musiał maczać w tym palce bo wcześniej nie spotkałem się z taką sytuacją. Musiałeś być komuś niewygodny. A tak poza tym to dobra firma jest.
zdjecie uzytkownika
hh - 2015-05-02 07:30:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tak pozatym to dobra firma jest????/niepij już kolego więcej w pracy i nie wprowadzaj ludzi w błąd
zdjecie uzytkownika
marekwie - 2015-05-03 08:34:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak przypuszczałem od samego początku że za zwolnienie mogę "podziękować" kierownikowi -tak też zrobię-podziękuje oj podziękuje.A tak poza tym to dobra firma jest -jak ktoś lubi wazelinę , włazić w tyłek i dać sobą pomiatać.
zdjecie uzytkownika
abulafia - 2015-05-05 09:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wczoraj dowiedziałem się ,że zwolnili Jacka z piły panelowej.Nie będę pisał od kogo wiem , nie chcę mu robić niedźwiedziej przysługi i ułatwiać roboty temu dupkowi "kierownikowi".Z tego co się dowiaduje to siedzicie jak na bombie ,nie znacie dnia ni godziny kiedy następny poleci.Wszystko zależy pewnie od tego jak liczną rodzinę i znajomych ma "kierowniczek".Tak że dla chcących podjąć prace w cotta wiecie jakie trzeba mieć układy ,nie wystarczy już,że nie jesteście alkoholikiem i nadużywacie urlopu na żądanie na telefon.Trzeba być z "familii".-dla niekumatych z rodziny.Omijajcie to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
abulafia - 2015-05-11 08:06:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od kiedy słowo szambo jest słowem niecenzuralnym ?!
zdjecie uzytkownika
tapicerok - 2015-05-12 21:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jaktam wypłaty?kpina nikt o tym nie pisze a tu jeszcze wspaniały pomysł szefa chorobowe, urlop oddanie krwi i uropy okolicznościowe i wszystko co związane z wolnym będzie kwalifikować do braku premi i dodatku frekwencyjnego kpiny ..........ciekawe tylko czy związki się zgodzą bo szef już podpisał Nie polecił bym tej firmy nawet najgorszemu wrogowi
zdjecie uzytkownika
No tak - 2015-05-19 07:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogi Stęszewie narzekacie narzekacie a tu szok ponoc zgodziliscie się jako pierwsi na układ z Prezesem ...byle tak dalej tylko abyście się nie zdziwili do czego ten człowiek jest zdolny mało jeszcze wiecie o nim
zdjecie uzytkownika
abulafia - 2015-05-21 07:27:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stęszewiunianiunie parafrazując Marcina Dańca to nie oni zgodzili się na jakieś nowe warunki.Zostali postawieni zapewne przed faktami dokonanymi i tyle.Chcesz robić podpisuj ,a jak nie to wylot - "braci"- Ukraińców po Stęszewie łazi pełno. Więc nie dziwcie się im !z czegoś rachunki i kredyt muszą płacić .To jest nowożytna czyli współczesna forma niewolnictwa .Zachodni właściciele banków najpierw udzielą ci kredyt ,a potem ich zachodni koledzy-właściciele zakładów pracy tak ci dokręcą śrubę że robisz na kredyty , rachunki i pajdę chleba .
Do administratora dlaczego usunęliście mój poprzedni wpis był taki fajniutki-wiecie co wam pokazuję? środkowy palec. ,,l,, obiema rękami ,,l,, .
zdjecie uzytkownika
Zastraszony - 2015-05-21 12:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No fakttttt non stop jestesmy zastarszani że zatrudniu Ukraińców jak nam sie niepodoba albo nam wszystkie przyjemnosci tzw.zlikwiduje ....pytam się gdzie jest inspekcja pracy ......dlaczego ludzie tu pracują bez umów jak się pojawia inspektor to niekaże przychodzić do pracy ....mało tego na kazdym kroku jestesmy oszukiwani z minutami itp..itp....
zdjecie uzytkownika
MagazyStelaży - 2015-06-02 14:44:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Baba z wozu - koniom lżej :) dosłownie
zdjecie uzytkownika
stolarz - 2015-06-07 15:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest tylko jedna kobieta z biura z która idzie cos zalatwic a reszta zero pomocy. obstawka ladnymi kobietami i firma się prezentuje
zdjecie uzytkownika
paw - 2015-06-07 16:35:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no co racja to racja Pani z biura to pierwsza klasa. Praca na stolarni zależy jaki akord wyrobisz zresztą jak na każdym stanowisku. Trzeba poty wyciskac. A co w kwesti Pana Żybury wraca /?
zdjecie uzytkownika
ANTO - 2015-06-08 13:18:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ŻYBURA NIC NIE WIEM WYPOWIEDZENIE DOSTAL I NA L4 PEWNIE SIEDZI......
NO TAK TRZEBA MIEC KLASE I STYL A CO ZA TYM IDZIE FORSE ZEBY TAK SIE UIERAC I WYGLADAC.
PRACA JK PRACA TRZEBA ZAPIEPRZAC
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-08 21:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nareszcie zwolnili największego nieroba firmy Cotta w Steszewie. Udawał Bossa opowiadał że jest Bóg wie kim i wyleciał szybciej niż się spodziewał..... Umiał tylko zastraszać, zero straty dla firmy . Nareszcie ktoś przejrzał na oczy. został największym pośmiewiskiem firmy teraz
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-06-09 15:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy Żybura był największym nierobem ? Oj chyba nie są tacy co Go przebijają i to mocno.
zdjecie uzytkownika
piw - 2015-06-12 09:13:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
był był tylko Żybura
zdjecie uzytkownika
naban - 2015-06-15 06:27:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli chodzi o obcokrajowców pracujących w tej firmie a konkretnie Ukraińców to nie ma co się dziwić, że chętnie ich zatrudniają skoro są pracowici jak na takie pieniądze, bo Polak już za takie pieniądze nie zawsze patrzy z przychylnym okiem, a w tym wypadku jest tanio. Niestety z szefem ciężko się dogadać.
zdjecie uzytkownika
zaczarowany - 2015-06-15 12:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest na kim oko zawiesić to jedyny plus firmy i nic poza tym
zdjecie uzytkownika
zakochany - 2015-06-22 08:17:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak poderwać Pania z biura.... A co do pracy wszędzie trzeba zapierd..... wypłata zależy premia od miesiąca
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-29 13:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czas na kolejne zwolnienia .... najpierw łukasz teraz Marcin ..... co wiecie na ten temat ?
zdjecie uzytkownika
kapitan COTTA - 2015-07-01 09:53:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ze ich zwolnili..
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-07-01 19:42:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pupil "Pana Prezesa" zwolniony??? Pan Marcin W dążący??? To nie możliwe.............
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-07-15 14:51:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie zwolnienia, ja pierwsze słysze o jakiś zwolnieniach. Wydaje mi się, ze dobrze by było jednak sprawe jakoś wyjaśnik, bo ja nie wiem już szczerze mówiąc czego mam się spodziewać po nich. Nie ma ofert pracy, opinii też jest niewiele i nie są zbyt pozytywne, więc nie mam pojęcia jak to wszytsko wygląda.
zdjecie uzytkownika
Szczęśliwy ze zmiany pracy - 2015-07-25 17:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tam przed rozbudową, kto to jest ten ŻYBURA i kto poleciał Z.S. Łukasz O. marcinuś W(jak WAŁACH)? jak z.s to połowa firmy może się bać o posadki
Jaki Darek jest kierownikiem stolarni? ten cv*l z Gorzyc nadal sie płaszczy i poniża? Jak ja się tam męczyłem, to w biurze była jedna Pani i to coś od szwaczek co pustoszyło automat ze słodyczami
zdjecie uzytkownika
jabadooo - 2015-07-28 17:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam omijejcie tą Firme z daleka jeden mobbing i nic więcej ...Pani Dyrektor uważa się niewiadomo za co .....lata po palarni i szuka swoich ofiar aby sie na nich wyżywać a sama niema bladego pojęcia o produkcji a o planowaniu niewspomnę poprostu brak słów
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cotta Polsterwerke Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Cotta Polsterwerke Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert