Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cotta Polsterwerke Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Cotta Polsterwerke Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ANTO - 2015-06-08 13:18:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ŻYBURA NIC NIE WIEM WYPOWIEDZENIE DOSTAL I NA L4 PEWNIE SIEDZI......
NO TAK TRZEBA MIEC KLASE I STYL A CO ZA TYM IDZIE FORSE ZEBY TAK SIE UIERAC I WYGLADAC.
PRACA JK PRACA TRZEBA ZAPIEPRZAC
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-08 21:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nareszcie zwolnili największego nieroba firmy Cotta w Steszewie. Udawał Bossa opowiadał że jest Bóg wie kim i wyleciał szybciej niż się spodziewał..... Umiał tylko zastraszać, zero straty dla firmy . Nareszcie ktoś przejrzał na oczy. został największym pośmiewiskiem firmy teraz
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-06-09 15:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy Żybura był największym nierobem ? Oj chyba nie są tacy co Go przebijają i to mocno.
zdjecie uzytkownika
piw - 2015-06-12 09:13:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
był był tylko Żybura
zdjecie uzytkownika
naban - 2015-06-15 06:27:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli chodzi o obcokrajowców pracujących w tej firmie a konkretnie Ukraińców to nie ma co się dziwić, że chętnie ich zatrudniają skoro są pracowici jak na takie pieniądze, bo Polak już za takie pieniądze nie zawsze patrzy z przychylnym okiem, a w tym wypadku jest tanio. Niestety z szefem ciężko się dogadać.
zdjecie uzytkownika
zaczarowany - 2015-06-15 12:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest na kim oko zawiesić to jedyny plus firmy i nic poza tym
zdjecie uzytkownika
zakochany - 2015-06-22 08:17:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak poderwać Pania z biura.... A co do pracy wszędzie trzeba zapierd..... wypłata zależy premia od miesiąca
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-29 13:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czas na kolejne zwolnienia .... najpierw łukasz teraz Marcin ..... co wiecie na ten temat ?
zdjecie uzytkownika
kapitan COTTA - 2015-07-01 09:53:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ze ich zwolnili..
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-07-01 19:42:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pupil "Pana Prezesa" zwolniony??? Pan Marcin W dążący??? To nie możliwe.............
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-07-15 14:51:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie zwolnienia, ja pierwsze słysze o jakiś zwolnieniach. Wydaje mi się, ze dobrze by było jednak sprawe jakoś wyjaśnik, bo ja nie wiem już szczerze mówiąc czego mam się spodziewać po nich. Nie ma ofert pracy, opinii też jest niewiele i nie są zbyt pozytywne, więc nie mam pojęcia jak to wszytsko wygląda.
zdjecie uzytkownika
Szczęśliwy ze zmiany pracy - 2015-07-25 17:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tam przed rozbudową, kto to jest ten ŻYBURA i kto poleciał Z.S. Łukasz O. marcinuś W(jak WAŁACH)? jak z.s to połowa firmy może się bać o posadki
Jaki Darek jest kierownikiem stolarni? ten cv*l z Gorzyc nadal sie płaszczy i poniża? Jak ja się tam męczyłem, to w biurze była jedna Pani i to coś od szwaczek co pustoszyło automat ze słodyczami
zdjecie uzytkownika
jabadooo - 2015-07-28 17:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam omijejcie tą Firme z daleka jeden mobbing i nic więcej ...Pani Dyrektor uważa się niewiadomo za co .....lata po palarni i szuka swoich ofiar aby sie na nich wyżywać a sama niema bladego pojęcia o produkcji a o planowaniu niewspomnę poprostu brak słów
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-08-25 20:42:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam najwiekrzym sciemniaczem i czarodzejem jest p kaczmarek B pupil Zdzicha ma dobermana z sapowic p j Gawrona chłopaki wszyscy sie z was smieja skonczcie te łazenie na cmika bo uwazacie sie za bóg wie koko asrocie na samom mysl ze cos sie wyda przed prezesem
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-25 20:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
p Marjetto bardzo pania prosimy sa w sklepie nie drogie antyperspiranty bo naprawde jak mozna tak o sebie niedbac no smierdzi no!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fuj
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-25 21:09:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM CO DO NIEROBÓW TO BYM PODPIOŁ JESZCZE P OSOWSKIEGO MATACZ KRETACZ I SCIEMNIACZ KOLEJNA OSOBA KTÓRA KAPUJE P STEFANOWSKIEMU I JAK MASZ U NIEGO WZGLEDY TO DOSTANIESZ DOBRE POSZYCIE A ZA SETKE WUDECZKI TO JUZ WOGULE POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
pekko - 2015-08-25 21:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kierowca zapewne też wykształcony bo widzę, że ortografia na najwyższym poziomie, no ale nie będę się tego akurat czepiał, Według mnie sposób zarządzania przez prezesa jest zrozumiały i nie ma do tego żadnych zastrzeżeń, osoby w tej firmie raczej sobie radzą,a tym bardziej te które które mają wyższe stanowiska/
zdjecie uzytkownika
kapitan COTTA - 2015-08-26 06:51:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę ze w dobie smartfonow i autoedycji tekstu, niektóre szwaczki nadal nie potrafią odmienić imienia Marietta, panie "kierowco", proszę się nie bać używać słownika, albo wrocić do szkoły podstawowej. Tak btw to pan Marek musi mieć niezły ubaw jeśli to czyta :)
zdjecie uzytkownika
B.KUNSZTOWICZ - 2015-08-26 08:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM.

OSOBY ,KTÓRE SĄ TAK ODWAŻNE I NA FORUM OBRAŻAJĄ INNYCH PROSZĘ O PODPISANIE SIĘ IMIENIEM I NAZWISKIEM .JEŚLI UWAŻACIE , ŻE MACIE RACJĘ PRZEDSTAWCIE SIĘ!!! NAJPIERW NIECH KAŻDY SPOJRZY NA SIEBIE A NASTĘPNIE OCENIA INNYCH !!!!
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-26 10:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
Z - 2015-08-26 10:37:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skoro spora czesc pracownikow odwiedza to forum, przypominam ze jutro i w piatek tapicernia oklejanie montaz i pakownia pracuje po 10godzin.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-26 19:17:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani z biura jedyna osoba z która mozna sie dogadac zastepuje Dyrektora
zdjecie uzytkownika
OBURZONY - 2015-08-26 19:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-08-25 20:56:22]:
TAKIE WPISY ZOSTANĄ UKARANE
zdjecie uzytkownika
Kot(ta) - 2015-08-27 05:52:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jaka pani z biura? ~OBURZONY, przez kogo? I za co? I tak wgl to dlaczego sie tak oburzyles? :)
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-28 00:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
magazynier - 2015-08-28 00:36:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kot(ta) - 2015-08-27 05:52:27]:
Ludzie tu wchodzący powinni się dowiedzieć czegoś o firmie ile godzin dziennie jaka umowa itd. a co tu czytają? wypociny zawiść żółć i ogólna żenada ludzi którym się pracować nie chce i narzekają jak to w cottcie żle i jaki to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale pracy zmienić nie zamierzają, o tych którzy anonimowo obrażają innych pracowników nie wspominając. Poziom większości wpisów płytszy od brodzika.
zdjecie uzytkownika
decer - 2015-08-28 19:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Z - 2015-08-26 10:37:31]:
to dlaczego ty sie nie podpisałeś bojestes BÓRKIEM PANA
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cotta Polsterwerke Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Cotta Polsterwerke Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert