Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cotta Polsterwerke Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Cotta Polsterwerke Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
takitam - 2014-10-23 11:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie jak macie inną pracę to idzcie doniej byle tylko nie do Obornik ,obiecują złote góry a jak przyjdzie co do czego to obcinają czasy i potem dyrek robie z ludzi idjotów że jak wyrobicie 100% to będzie podwyżka kpiny!!!poprostu wszystko jest robione aby tylko zarobić jak najmniej .Ludzie zmieniają się tam jak rękawiczki czas wielki aby Szef przejrzał na oczy i zmienił dyrektora bo tylko potrafi zastraszać oczym zapewne nic nasz szef niewidział
zdjecie uzytkownika
Niedowiarek - 2014-10-24 11:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś z Stęszewa może potwierdzić bajkę że tam wyrabiacie 120% ???
zdjecie uzytkownika
sobota - 2014-11-09 19:44:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ba i to nie 120 tylko 130 i jeszcze godz nic nie robię
zdjecie uzytkownika
niedziela - 2014-11-18 11:40:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ba to kiepsko u nas nie 130 tylko 150 i jeszcze 8 godzin nic nie robię
zdjecie uzytkownika
czmuda - 2014-11-24 14:08:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To na stolarni pewnie robisz
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2014-11-30 15:36:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie, nie róbcie sobie jaj tylko piszcie jak jest naprawdę. Ja szukam pracy i myslałem powaznie nad aplikowaniem do cotta palsterwerke, ale jak czytam komentarz, że ktoś wyrabia 120%, czy nawet 150% normy i jeszcze ma godzine czasu wolnego, to sam nie wiem co mysleć. Jak rzeczywiście jest z robotą, czy może tyle jest pracy, że nie ma czasu na przerwę?
zdjecie uzytkownika
dajseluz - 2014-12-01 05:57:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawda jest taka że jak masz okazje pracować gdzieś indziej to się niezastanawiaj tu będziesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] soboty nadgodziny za praktycznie darmo ,jak tutaj przekroczysz 100% to już normalnie święto tu się liczą minuty a nie twój zarobek zdrowie itd...a zresztą co tu dużo mówić zatrudnij się sam się przekonasz jak przerobisz dzień to będzie sukces
zdjecie uzytkownika
stara gwardia montażu - 2014-12-09 19:57:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oddział Stęszew ; Brygadzista jednej ze zmian jest osoba nie właściwą na tym stanowisku ( kierowca białego VW )nie radzi sobie ze swoimi obowiązkami... przepracowaliśmy tam sporo czasu na montażu. Nasz szanowny brygadzista za każdym razem gdy zwracaliśmy mu uwagę o brak mebli do montażu , wszelkich akcesoria potrzebnych do zmontowania ignorował nas a nawet mścił się za to. co do zarobków po prostu żal wyzysk czlowieka przez człowieka. A dyrektor Z. to już kompletne nie porozumienie jego stała odp .. "co ja mogę"albo niech pan przyjdzie później Akord w tej firmie to niewolnicza praca!!! Nie polecam
zdjecie uzytkownika
kamikadze - 2015-01-16 12:56:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram poprzednią opinie to samo w Obornikach tylko nasz jeżdza busem białym
zdjecie uzytkownika
huligan - 2015-01-19 12:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie z poprzednikiem ogólne zastraszanie ludzi brak szacunku do nich mysla ze jesli sa jakimis tam kierownikami to moga wszystko a to nie prawda bez takich ludzi jak my g..wno by mieli predzej czy pozniej ta firemka upadnie jak nie zmieni nastawienia dla ludzi ktorzy pracuja i dzieki nim maja kase na nowiutkie passaty
zdjecie uzytkownika
abulafia - 2015-01-27 12:22:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracę w Cotta Stęszew podjąłem bo byłem zmuszony.Pracuję na stolarni,nie było by źle gdyby nie kretyni dojeżdżający 80 km i tak zwane pksy. Ludzie ci robią wszystko żeby zrobić więcej i więcej ,pokazać jakie z nich bomby nie do zastąpienie .Sami sobie wprowadzają niewolnictwo ,jedzą w biegu przy maszynach -totalne roz..jeby. Tapicernia nic lepiej-co drugi ma coś owinięte;łokieć ,kolano,nadgarstek-fabryka inwalidów.Jak ktoś chcę zrujnować sobie zdrowi -to polecam -ja z tond wypieprzam. Cotta to można w tej firmie dostać-powaga.
zdjecie uzytkownika
zdzichu stefan - 2015-02-02 12:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [sobota - 2014-11-09 19:44:26]:
bzdura nie da sie ...brakuje ludzi do roboty bo wszyscy sie zwalniaja bo nie da sie zarobic przez to zatrudniaja ukrainciow bo inaczej musieli by podniesc stawke ta firma to kpina ...
zdjecie uzytkownika
puszkin - 2015-02-07 14:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zwalniajac sie z tej firmy czujesz sie jak zwolniony z wiezienia po minimum 15 latach
zdjecie uzytkownika
bus - 2015-02-08 12:32:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe co zrobią jak odejdą im przyjezdni z Międzychodu którzy pójdą do nowej firmy
zdjecie uzytkownika
busss - 2015-02-09 07:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ciekawe co zrobia jak odejdą im przyjezdni z Wągrowca jak się otworzy tam nowa tapicernia
zdjecie uzytkownika
booss - 2015-02-12 21:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zapominajcie o miejscowych tych z Obornik jak i ze Stęszewa . Oni też są już na granicy wytrzymałości .
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-17 09:32:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Największym ściemniacz jakiego znam to ŻYBURA!!!chłopaki na magazynie maja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z nim.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-17 20:41:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-02-17 09:32:34]:
Masz odwwage tak pisac to miej też odwage powiedziec mi to prosto w oczy
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-18 20:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prezes markuz dzisiaj pokazał ile ma w sobie kultury osobistej kompletne zero
zdjecie uzytkownika
stolarnia - 2015-02-18 20:14:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Prawda boli..
zdjecie uzytkownika
abulafia - 2015-03-10 10:22:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostrzeżenie dla chcących podjąć prace w Cotta. Nie informują o tym gdy przyjmują do pracy ,pójście na L4 -jest równoznaczne ze zwolnieniem z pracy .Przekonał się o tym boleśnie Osa ze stolarni.Chłopak pracowity i nie pijak.Ciekawe co na to Obornickie związki zawodowe ,które tak chętnie podejmują decyzje za pracowników ze Stęszewa w sprawie tego że w soboty trzeba iść do roboty. Omijajcie tą firmę szerokim łukiem.
zdjecie uzytkownika
takisobie - 2015-03-11 10:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do sobót co się dziwicie Pani Przewodniczaca ma pół rodziny w zakładzie także tak jak Prezes zagra tak ona tańczy nic niepotrafi załatwić tylko brac kase i siedzieć z koleżankami na kawie
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-03-11 21:15:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [takisobie - 2015-03-11 10:27:12]:
Sam jestem pracownikiem stolarni i widziałem jak Pan Osa pracuje i oprócz obsługi szlifierki nie potrafi pracować na żadnej innej maszynie.
zdjecie uzytkownika
kkkk - 2015-03-19 19:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak na podwyżki niema kasy a tu na nowego vw dla kierownika od sprzątaczek się znalazły pieniądze wstyd mi za tą firme jak można ludzi tak w bambuko robić ale to pewnie dlatego zakupili aby herbatę dowozić z kawiarni
ewentualnie miotły dla sprzątaczek bo ostatnio są problemy nawet z herbatą mydłem itp....szkoda gadać odradzam tą firmę chyba że ktoś lubi pracować za pół darmo
zdjecie uzytkownika
stolarz - 2015-03-23 09:17:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to może pójdziesz na tom szlifierkę mondralo
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cotta Polsterwerke Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Cotta Polsterwerke Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie