Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cotta Polsterwerke Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Cotta Polsterwerke Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
admin - 2010-11-16 17:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co pracownik to inny komentarz, a jaki jest Twój? Pracowałeś w spółce Cotta Polsterwerke Sp. z o.o. (Oborniki )? A może bez przerwy tam pracujesz? Opinia normalnego pracownika o przedsiębiorstwie to w pewnym sensie dźwignia na teraźniejszym rynku pracy. A jak przedstawia się system premii?
zdjecie uzytkownika
Pracownicy - 2013-08-01 22:01:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma może i ma dobre imię, ale na pewno tego nie można powiedzieć o dziele w Stęszewie. Osoby "funkcyjne" nie wykonują swoich obowiązków(zachowują się tak jak by byli na prywatnym folwarku), co odbija się na produkcji i pracownikach pracujących w akordzie. Nikt nie wyciąga konsekwencji za popełnione błędy, przez to "f" czują się bezkarni Logistyka jest na poziomie raczkującego dziecka, wszystko się jakoś samo zrobi. Jak ktoś szuka pracy, to z ręką na sercu nie polecam tej tapicerni. Pracownik produkcji jest traktowany z góry(wyjątkiem są lizusy),przy rekrutacji nie patrzy się na kwalifikacje zawodowe, pracownicy "f" rzekomo rodzina i dobrzy znajomi. Negatywów można by było więcej wymieniać, teraz może plus tej firmy, pensja i zus jest opłacane na czas. Jest to zasługa siedziby w Obornikach Wlkp. nie działu Steszew
zdjecie uzytkownika
R - 2013-08-01 22:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z powyższym postem,
zatrudnianie niekompetentnych osób na stanowiska kierownicze jest PORAŻKĄ tej firmy
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-08-28 13:26:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
największą porażką tej firmy jest zatrudnianie znajomych na wysokie stanowiska, po upadku Christianapolu czy jak to się pisze jeszcze więcej tych pseudo fachowców załapało się na ciepłą posadkę w naszej firmie . Niedługo będzie więcej biurowych niż fizycznych pracowników a 15 osób siedzących przy pasjansie na modelarni to już przesada. Jedynym mocnym aspektem pracowników umysłowych jest prezes Marcus który trzyma to wszystko w łapie . Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
xx - 2013-10-31 09:13:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
slaba firma
zdjecie uzytkownika
1 - 2013-10-31 18:40:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako były pracownik powiem,że sposób zarządzania i sposób traktowania pracowników musi się w tej firmie poprawić. Wtedy nie będą szukać pracowników po UP
zdjecie uzytkownika
admin1 - 2013-11-21 16:12:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jak w cotta zarabiają tapicerzy
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2013-11-27 16:51:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W akordzie minutowym tj. 0,28gr/min. Wiem jaka jest sytuacja na rynku pracy, jak masz możliwość pracować gdzie indziej, to idź gdzie indziej byle nie do COTTA STĘSZEW
zdjecie uzytkownika
kuba - 2013-12-04 12:28:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora]Na początku obiecują złote góry - na początku może i jest OK ( pierwszy miesiąc, dwa )- a potem wypłata spaaaaada! Przy takich funkcyjnych w życiu nie wyrobisz akordu i wypłatę masz jak pensję minimalną - ZAKŁAD W STĘSZEWIE - o Obornikach się nie wypowiadam, bo tam nie pracowałem.
zdjecie uzytkownika
H - 2013-12-05 00:25:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to akurat prawda - robie tam długo i zarabia sie slabo. Duzo obiecywali i nie wiele z tego jest. Akordu tapicera sie na da wyrobic i kazdy o tym wie. Jak jest inna praca to radze isc do innej.
zdjecie uzytkownika
1 - 2013-12-09 21:52:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś wie co się dzieje z kolesiem co pracował na oklejaniu? wiosną dostał jakiegoś zatrucia i wylądował na L4
zdjecie uzytkownika
reniud - 2013-12-19 19:48:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda słow porazka jest w tej firmie robie tam wiec wiem wszyscy odchodza tak jak idzie byle tam nie robic wyzysk ludzi przez ludzi wiecej kierowników jak pracownikuw jest w tej firmie traktuja ludzi jak psów nic sie nie liczy tam dla nich tylko praca jak naj wiecej zeby jak naj mniej dac kwestia finasowa to jest masakra lepiej juz byc na bezrobociu jak tam pracowac nikomu nie polecam tej firmy
zdjecie uzytkownika
ronin - 2014-01-15 17:09:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy w komornikach też jest oddział cotta?
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-01-19 22:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli tak to nie polecam tej firmy
zdjecie uzytkownika
Pracownik Miesiąca : ) - 2014-02-17 17:58:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca 2 lata temu była naprawdę dobra, wszystko było na miejscu nie było braków, "spacerów" po magazynie w poszukiwaniu elementów. Teraz drodzy koledzy pracujący obecnie a także Ci którzy pożegnali się z zakładem (którym bardzo zazdroszczę z tego powodu) JEST STRASZNIE. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Picer - 2014-02-17 22:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepsze są te "setki" za nadgodziny...
zdjecie uzytkownika
pener - 2014-02-18 17:25:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co się dzieje teraz w tej firmie to jest jakieś nieporozumienie (usunięte przez administratora)NIEPOLECAM TEJ FIRMY(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-02-19 20:49:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
czy moge sie dowiedziec ile zarabia pomocnik i czy jest stawka godzinowa czy akory
zdjecie uzytkownika
adhd - 2014-02-26 17:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tej firmy (oddział Stęszew) (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
SZUKAM PRACY - 2014-03-24 07:19:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM CHCE ISC DO COTTY W OBORNIKACH NA MOMTAŻ CZY WARTO?
zdjecie uzytkownika
bogdan - 2014-04-08 10:26:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zaroibki smieszne akordu nie da sie wyrobić (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
mirek - 2014-05-22 16:21:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam serdecznie...cotta P ....odział w steszewie ..stanowczo jesli macie państwo inna oferte pracy to sie nie zastanawiajcie tylko ją bierzcie..nie polecam..jeden wielki chaos(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Vibo - 2014-07-04 09:36:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego, śmieszne zarobki czyli ile mniej więcej na godzinę bo mi potrzebne są konkretne informacje...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cotta Polsterwerke Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski