Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Cotta Polsterwerke Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Cotta Polsterwerke Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kapitan COTTA - 2015-08-26 06:51:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę ze w dobie smartfonow i autoedycji tekstu, niektóre szwaczki nadal nie potrafią odmienić imienia Marietta, panie "kierowco", proszę się nie bać używać słownika, albo wrocić do szkoły podstawowej. Tak btw to pan Marek musi mieć niezły ubaw jeśli to czyta :)
zdjecie uzytkownika
B.KUNSZTOWICZ - 2015-08-26 08:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM.

OSOBY ,KTÓRE SĄ TAK ODWAŻNE I NA FORUM OBRAŻAJĄ INNYCH PROSZĘ O PODPISANIE SIĘ IMIENIEM I NAZWISKIEM .JEŚLI UWAŻACIE , ŻE MACIE RACJĘ PRZEDSTAWCIE SIĘ!!! NAJPIERW NIECH KAŻDY SPOJRZY NA SIEBIE A NASTĘPNIE OCENIA INNYCH !!!!
zdjecie uzytkownika
Z - 2015-08-26 10:37:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skoro spora czesc pracownikow odwiedza to forum, przypominam ze jutro i w piatek tapicernia oklejanie montaz i pakownia pracuje po 10godzin.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-26 19:17:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani z biura jedyna osoba z która mozna sie dogadac zastepuje Dyrektora
zdjecie uzytkownika
OBURZONY - 2015-08-26 19:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-08-25 20:56:22]:
TAKIE WPISY ZOSTANĄ UKARANE
zdjecie uzytkownika
Kot(ta) - 2015-08-27 05:52:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jaka pani z biura? ~OBURZONY, przez kogo? I za co? I tak wgl to dlaczego sie tak oburzyles? :)
zdjecie uzytkownika
magazynier - 2015-08-28 00:36:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kot(ta) - 2015-08-27 05:52:27]:
Ludzie tu wchodzący powinni się dowiedzieć czegoś o firmie ile godzin dziennie jaka umowa itd. a co tu czytają? wypociny zawiść żółć i ogólna żenada ludzi którym się pracować nie chce i narzekają jak to w cottcie żle i jaki to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale pracy zmienić nie zamierzają, o tych którzy anonimowo obrażają innych pracowników nie wspominając. Poziom większości wpisów płytszy od brodzika.
zdjecie uzytkownika
decer - 2015-08-28 19:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Z - 2015-08-26 10:37:31]:
to dlaczego ty sie nie podpisałeś bojestes BÓRKIEM PANA
zdjecie uzytkownika
Zaciekawiony - 2015-11-19 18:39:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To jak, będzie ta premia od prezesa w tym roku czy nie?
zdjecie uzytkownika
oanna - 2015-11-20 12:28:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro szefostwo obiecalo rozdawanie premii to mysle ze tak bedzie. a slyszeliscie ze teraz poszukuja kierownika szwalni za duzo nie opisuja w ogloszeniu ale wiem ze praca jest stala i co najlepsze oferuja od razu umowe o prace. co jest dla mnie dosyc istotne. ale jak myslicie ile mozna mniej wiecej zarobic?
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-11-22 16:20:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Zaciekawiony, to jak daje szef te umowy od razu o prace czy tylko jest tak napisane w ofercie to bardzo istotne
zdjecie uzytkownika
misia - 2015-11-22 19:48:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem zdania ze jak sie chce pracowac to sie dostosuje wszedzie. Obejzyjcie sobie chińskie zaklady produkcyjne i wtedy narzekajcie. Wszyscy madrzy sie tutaj wielce wypowiadaja zle o firmie to czemu lepszej nie poszukaja? Bo w dzisiejszych czasach tak dobrego socialu jak jest w cottcie mozna ze swieca szukac
zdjecie uzytkownika
werti - 2015-11-24 19:28:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to co jest w tym tak dobrym socjalu, bo widze, że chwalicie, ale żaden nie napisze co to tak dokładnie jest.
zdjecie uzytkownika
mściciel - 2015-11-25 15:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co bedzie ta dodatkowa premia na święta czy nie
zdjecie uzytkownika
Misia - 2015-11-25 16:00:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Socjal- umowa o pracę na ładnych kilka lat niemal od początku pracy, dodatki na święta, wakacje i kolonie dzieci. Nie słyszałam o firmie która tyle oferuje. Fakt, zapłata za nadgodziny jest zalosnym niemal zlodziejstwem ale pracować trzeba
zdjecie uzytkownika
gtr - 2015-11-26 22:46:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@oanna właśnie też się zastanawiam na jakie zarobki mozna u nich na tym stanowisku liczyć, bo nic nie napisali
zdjecie uzytkownika
kl - 2015-11-27 04:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka umowa na parę lat,jakie wakacje i kolonie dzieci co wy bredzicie ?Jaka premia ?/umowy to oni dają ale zlecenie i tak dalej i tak dalej ....wakacje kolonie ...nie róbcie sobie jaj z ludzi...a co do premi to już przeznaczona na Andrzejki dla załogi tzw Biura tak was w .... zrobił związki zakładowe kpina
zdjecie uzytkownika
obn - 2015-11-27 12:36:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie, z premią od prezesa możecie się znów pożegnać, a zarobki - rożne zależy gdzie trafisz.
zdjecie uzytkownika
mma - 2015-11-28 22:06:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co myślisz ze 5 lat pizzę na rowerze rozdawałeś i przyjdziesz i umowę dostaniesz na stale ;-) a co nie ma kasy na święta mhhh z tego co wiem to jest a i na wakacje też jest . Premia dodatkowa od prezesa teraz też bedzię
zdjecie uzytkownika
zebra - 2015-11-29 01:49:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@oanna - możliwość rozwoju zawodowego jest bardzo ważna, a super, że do tego dorzucają jeszcze umowy o pracę. O stabilność zatrudnienia tutaj nie trudno.
zdjecie uzytkownika
Misia - 2015-11-29 14:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram, jak ktoś jest sfrustrowany i ma problemy ze sobą to niech się za siebie weźmie a nie wstrząsa się tutaj i psuje opinie firmie na którą narzekać nie ma co
zdjecie uzytkownika
kreska - 2015-11-30 09:37:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mma, kto Ci takich bajek naopowiadaj ze premia od prezesa bedzie? W zeszlym roku tez miala byc i obeszlismy się smakiem.
a co do reszty to po przepracowaniu roku dostajecie kase na swieta, wielkanoc i wakacje, a za kolonie dzieci Wam firma jakis procent oddaje.
zdjecie uzytkownika
misia2 - 2015-12-03 11:50:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Droga misiu kto tu jest sfrustowany i ma problemy ze sobą lepiej napisz jak to Przewodnicząca sprzedała ludzi podpisując coś na co ludzie się nie zgodzili aby szwalnia miała gdzie kawkę zrobić itd..
zdjecie uzytkownika
misia - 2015-12-03 20:13:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tutaj chyba wystawia się opinie firmie a nie wylewa swoje żale
zdjecie uzytkownika
misia 2 - 2015-12-04 00:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma jest tyle warta co i ty misiu wystarczy spojrzeć na ciebie i wszystko wiadomo
zdjecie uzytkownika
popieram misie 2 - 2015-12-04 12:28:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fakt i dlatego ja odszedłem ...co mam cały rok pracować bez chorowania ,dosyć że firma dysponowała naszymi urlopami to jeszcze chorobowym ,fakt socjal jest ale na to się pracuje cały rok i to się należy jak ...........nadgodziny pożal się boże zostań dłużej np10 godzin wpisz 8 aby mieć wydajność bo inaczej się doczepiają ,o czasach obcinanych non stop już nie wspomnę
zdjecie uzytkownika
Mag - 2015-12-05 20:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba nikt za karę do pracy nie chodzi co?
zdjecie uzytkownika
irek - 2015-12-05 22:43:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No te czasy na niektóre modele to jest masakra jakaś
zdjecie uzytkownika
bvcx - 2015-12-09 14:49:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czesc, wiecie co ja znalazłem jakis czas temu jedną oferte pracy od firmy COTTA POLSTERWERKE sp. z o.o. na stanowisko kierownika szwalni w Stęszewie..
zdjecie uzytkownika
SZCZERY - 2015-12-11 20:39:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
SZWALNIA BARDZO PROSIMY O BACZNE OBSERWOWANIE P MARJETY BO JAK TO JEST ZE SZWACZKA NA AKORDZIE MUSI SAMA SOBIE OGARNĄC NAPINACZE CZY NAŁOZYC WATE TO SKANDAL I JESZCZE SMIERDZI FUJJJJJJJJJ
zdjecie uzytkownika
.... - 2015-12-14 12:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [SZCZERY - 2015-12-11 20:39:16]:
nikt sobie sam nie ogarnia napinaczy i ośmieszasz się z tekstem Mariecie bo sam może śmierdzisz ( oceniając innych spójrz na siebie ) !!!! a tak wogule weź słownik języka Polskiego i poczytaj jak piszemy słowo Marietta bo na pewno nie Marjeta :)
a ..... jeśli masz problem na górze jest kierownictwo na pewno twoje żale wysłuchają .....
zdjecie uzytkownika
oanna - 2015-12-19 23:06:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj juz dajcie spokoj, jakies klotnie i dopowiadanie sobie, a zadnej informacji nie ma merytorycznej na temat pracy... a @bvcx tez widzialam to stanowisko na kierownika szwalni ale chyba jeszcze nikogo odpowiedniego nie znalezli
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-12-19 23:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca polega ba tym "minuty minuty " nie ma urlopu za l4 wyjazd a czas nominalny to od 6 do 16 i od 16 do 2
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-12-21 17:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zbierzcie się i udajcie się do PIP (Święty Marcin 46/50, Poznań
Telefon:61 628 40 00) i złóżcie grupowy pozew przeciwko firmie. W przypadku gdy grupa ludzi złoży pozew, to firma (kołchoz) nie jest w stanie się z tego wykręcić. Jako pojedyncze jednostki z tak dużą firmą nie wygracie. Ps. niema czegoś takiego jak premia od prezesa (specjalnie napisałem z małej litery) tylko jest to tak zwany socjal. Tą bajeczkę z premią wymyśliły lizusy, by zrobić z niego człowieka.
zdjecie uzytkownika
mehe - 2016-01-03 11:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@oanna chyba te ogłoszenie pracy nie jest już aktualny, a szkoda, bo sam chciałem znaleźć zatrudnienie u nich. Teraz miały być przyznane benefity świąteczne, były paczki dla dzieci? Dzięki
zdjecie uzytkownika
PRACA OFERTA - 2016-01-15 14:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRZYJMIEMY PANIE NA STANOWISKO SZWACZKA LUB OSOBY DO PRZYUCZENIA !!!
COTTA POLSTERWERKE ODDZIAŁ STĘSZEW
zdjecie uzytkownika
Anty cotta - 2016-01-18 15:43:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PRACA OFERTA - 2016-01-15 14:00:40]:
Dlaczego wpis (ogłoszenie) jest pisany DUŻYMI literami?:-)
zdjecie uzytkownika
Maja - 2016-01-18 21:14:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dlaczego ma nie być, może chodzi o to, żeby się wyróżniał, zresztą tak prawdę mówiąc to nie wiem, czekamy na odpowiedź od @praca oferta i się dowiemy, a co zainteresowany?
zdjecie uzytkownika
ktos - 2016-01-20 14:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda ze nikt nie podziekuje za podwyzki jakie dostaly szwaczki i za premie na swieta bo z tego co sie dowiedzialem ze to zasluga kilku szwaczek ktore odeszly
zdjecie uzytkownika
Meri - 2016-01-20 21:23:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ktos a co sie takiego stalo i jak tego dokonaly, że są podwyżki? Pewnie to na ich miejsce szuają teraz na stanowisko szwaczki. Ciekawi mnie bardzo wynagrodzenie, bo jest przedział 1 850 - 4 000 PLN. Może ktoś mi wyłumaczyć od czego zależą tutaj zarobki w takim razie?
zdjecie uzytkownika
ha ha ha - 2016-01-23 11:56:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobre jak zarobisz 1800 to huk a więcej chcesz zarobić to posiedz po 12 godzin dziennie to może z 2500 uciągniesz jak oczywiście prędzej karetka Cie z pod firmy nie weżmie Powodzonka
zdjecie uzytkownika
olek - 2016-01-23 12:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według mnie praca po 12 godzin to nie jest ogromny wyczyn, coraz więcej firm ma taki właśnie system pracy. Ludzie więcej zarabiają i są zadowoleni @ha ha ha
zdjecie uzytkownika
nonono - 2016-01-23 20:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olek - 2016-01-23 12:05:54]:
No fakt 12 godzin przecież można zostawić rodzinę ,wszystkie przyjemnośći itd wziąść z taką firmą ślub i tam zamieszkać hohoho
zdjecie uzytkownika
ktos - 2016-01-24 18:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz racje niektorzy chyba zyja tylko praca nie maja pojecia co znaczy praca po 12godz szkoda slow na takich ludzi
zdjecie uzytkownika
dżejk - 2016-01-25 18:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktos - 2016-01-24 18:06:11]:
Skoro żyją tylko pracą to akurat wiedzą co to znaczy praca przez 12 godzin dziennie. Znajomy tutaj pracuje i lubi swoją robotę. Nie kazdy tu tak narzeka
zdjecie uzytkownika
marta - 2016-01-26 09:12:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dżejk - 2016-01-25 18:21:36]:
ciekawe co na to inspekcja pracy 12 i wpisywać 8 hmmm...będzie to trzeba zgłosić
zdjecie uzytkownika
ktos - 2016-01-26 18:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracują. i narzekają. wiem cos o tym jescze niedawno tez tam pracowalem a do inspekcji pracy nie zgłoszą. tego bo sie boją
zdjecie uzytkownika
delek - 2016-02-02 10:08:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktos, w takim razie jaka jest propozycja aby coś zmienić w firmie ? Zastanawiam się nad złożeniem do nich CV , chociaż teraz i tak nie poszukują ludzi. Słyszałem, że wszyscy mają gwarancję umowy o pracę.
zdjecie uzytkownika
zmiana - 2016-02-05 12:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [delek - 2016-02-02 10:08:14]:
zmienić rządzących ,co do CV to daj se spokój obiecają Ci złote góry ,bo niema ludzi do pracy a co do gwarancji umowy o pracę owszem umowa zlecenie zlecenie i zlecenie
zdjecie uzytkownika
przemek - 2016-02-05 12:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i zawsze tak naparwde ejst umowa zlecenie nie ma się co dziwić, jak zaczynasz ot masz to na start, al fajnie, ze można po okresie próbnym od razu mieć awans!

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cotta Polsterwerke Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert