Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Fabryki Mebli FORTE S.A.

Opinie o Fabryki Mebli FORTE S.A.

Pracowałeś w firmie Fabryki Mebli FORTE S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja - 2009-09-13 10:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] praca za nędzne pięniądze , za 7,5 brutto myślą że kupili twoją dusze
zdjecie uzytkownika
lol - 2011-05-29 23:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] i tej niemieckiej firmy [usunięte przez moderatora] nie zapomnę do końca życia i radzę wszystkim omijać ją szerokim łukiem
zdjecie uzytkownika
KSIĘGOWY - 2014-05-07 11:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DZIWNA FIRMA NIE ROZLICZA NADGODZIN ZGODNIE Z PRAWEM A ZAMIAST TEGO PŁACI ekwiwalent W FORMIE NAGRODY, OCZYWIŚCIE PRACOWNICY TRACĄ NA DODATKU SZKODLIWYM A PONIEWAŻ MAJA CZESTO STAWKI PONIZEJ NAJNIŻSZEJ KRAJOWEJ, TA RZEKOMAQ NAGRODA TO UZUPEŁNIA, SKANDAL. PAŃSTO W PAŃSTWIE, BEZPRAWIE I O DZIWO SA ZWIĄZKI ZAWODOWE, CIEKAWE PO CO?
zdjecie uzytkownika
miniek - 2014-06-05 02:28:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NO ŻALL DYREKTOR FABRYKI W BIAŁYMSTOKU ZAPROPONUJE KWOTĘ 3000 PLN BRUTTO NA STANOWISKU PRACY ZASTĘPCA KIEROWNIKA ŻALLLL
zdjecie uzytkownika
parias - 2014-06-05 14:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miniek - 2014-06-05 02:28:31]:
jak na takie wysokie stanowisko to rzeczywiście nie są porażające pieniądze. Choć może w tej branży to normalka...
zdjecie uzytkownika
coco - 2014-06-20 21:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem o kiepskiej atmosferze... czy to prawda?
zdjecie uzytkownika
P - 2015-02-03 21:29:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kołchoz... pracownikÓw zza granicy sprowadzają
zdjecie uzytkownika
forte suwałki - 2015-06-16 14:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest coraz gorzej. Z miesiąca na miesiąc coraz mniejsze wypłaty. Ioni sie dziwią że ludzie chodzą na zwolnienia i się zwalniają
zdjecie uzytkownika
alicja - 2015-07-27 12:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślę że jednak nie masz racji z tymi wypłatami, przecież masz w umowie zagwarantowaną stawkę i obie strony kontraktu muszą się jej zgodnie z prawem trzymać, umowa to umowa. natomiast uważam że tak wielki i znany producent mebli nie powinien mieć problemów z płynnością finansową i może jednak nie jesteś przyzwyczajony do ciężkiej pracy na produkcji
zdjecie uzytkownika
Lolek - 2015-10-11 11:23:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masakra, ludzie broń panie Boże od tego czegoś
zdjecie uzytkownika
tre - 2015-10-11 14:27:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Lolek trochę mnie zmartwiła Twoja opinia..czy możesz sprecyzować dlaczego tak uważasz, co jest nie tak w firmie Fabryka Mebli Forte S.A., chciałem do nich aplikować na stanowisko mistrza zmiany lub specjalisty do spraw ochrony środowiska/ planowania tras, i teraz właśnie czekam aż wstawią nowe ogłoszenia
zdjecie uzytkownika
arek - 2015-11-01 13:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co jest w tej firmie Forte nie tak? w padmie jest gorzej.
zdjecie uzytkownika
parias - 2015-11-13 19:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie. Atmosfera jest dla mnie najważniejszą cecha przyszłej pracy. O tej firmie różne słuchy mnie dochodziły w tym temacie , ale mam nadzieję , że te pozytywne opinie są tymi bliższymi prawdy. Zwłaszcza że szukam obecnie czegoś w forte. Mianowicie interesuje mnie stanowisko kierownika zmiany
zdjecie uzytkownika
ana - 2015-11-16 15:34:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no stanowisko fajne tymbardziej ze oferuja ambitną i odpowiedzialną pracę, gwarantującą podnoszenie kompetencji oraz rozwój zawodowy
zdjecie uzytkownika
ooa - 2015-11-18 19:08:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jako kierownik zmiany jest u nich na pewno praca jednozmianowa i to jest akurat na plus u nich jak widać.
zdjecie uzytkownika
Beata - 2015-11-20 22:54:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciężko byłoby pracować na kilka zmian, skoro jest się kierownikiem zmiany. Choć może mają jakiś indywidualny grafik, ciężko stwierdzić. W każdym razie, oferta obiecująca.
zdjecie uzytkownika
cwaniaczek - 2015-12-16 13:31:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wiec jak naprawdę jest w forte?ile kasy miesięcznie?jako ze usprawnienia na wózki widłowe i prawko kat c to daje to cd tam?i czy biorą ode ręki pracowników,?
zdjecie uzytkownika
Szum - 2015-12-16 17:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@ooa super, że zatrudnienie odbywa się w systemie jednozmianowym. Co ciekawe mają teraz oferty pracy chociażby na specjalistę ds. personalnychi i technologicznych.
zdjecie uzytkownika
tron - 2016-01-23 16:12:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak też widziałem tę ofertę i muszę przyznać, że jest całkiem interesująca, w ofercie wskazują na to, że jest dobry pakiet socjalny i że zatrudniają po okresie próbnym na stałą posadę
zdjecie uzytkownika
kinto - 2016-02-03 20:38:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tron oni jako jeden z liderów mogą wiele zdziałać. Tak szczerze to nie byłbym przekonany czy aby na pewno każdy z marszu otrzymuje rozmowę o pracę czy przypadkiem nie zatrudniają na najniższą krajową..
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-02-08 21:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w Hajnówce. Śmieszne pieniądze - praca taśmowa.. krzyki.. wyzysk.. niewdzięczność.. nie polecam. Wręcz odradzam.
zdjecie uzytkownika
Szum - 2016-02-08 21:32:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro na początku zatrudnienie odbywa się na okresie próbnym, a potem możliwe jest zatrudnienie na stałe, to dość dobrze o nich świadczy @tron. A dorzucają jeszcze jakieś benefity? Dzięki
zdjecie uzytkownika
pumaron - 2016-02-16 19:03:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To zależy jeszcze @Szum jaki kierunek obierzesz w tej firmie, na stanowiskach produkcyjnych nie masz co liczyć na jakieś specjalne benefity, no ale już pracownicy biurowi mają np ubezpieczenie zdrowotne.
zdjecie uzytkownika
supsup - 2016-02-18 20:29:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak już jesteśmy przy benefitach na poszczególnych stanowiskach no to ja wam powiem, że najlepiej, co pewnie nikogo nie zdziwi, wygląda to na stanowisku zarządcy dyrektora planowania produkcji. Właściwie to wygląda to mega dobrze! Jest pakiet świadczeń socjalnych, przedszkole dla dzieci, szkoła językowa dla pracowników i ich dzieci, obozy letnie dla dzieci pracowników, oraz coś co zainteresowało mnie najbardziej - własna liga piłki nożnej :)
zdjecie uzytkownika
6tr - 2016-03-02 15:04:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz glownie wlasnie szukaja projektanta CAD oferuja bogaty pakiet świadczeń socjalnych stabilne zatrudnienie w spółce giełdowej o uznanej marce i pozycji rynkowej
zdjecie uzytkownika
wow - 2016-03-13 16:28:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie osobiście zainteresowała oferta pracy na stanowisko mistrza zmiany (Ostrów Mazowiecki, ale chyba szukają też kogoś w Białymstoku). I tutaj te benefity są naprawdę niezłe, bo nie dość, że np. zapewniają pakiet świadczeń socjalnych to jeszcze żłobek przyzakładowy.
zdjecie uzytkownika
uyt - 2016-05-05 17:49:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej hej no a mnie wlasciwie bardziej na stanowisko grafika 3 D w Ostrowiue Mazowieckim fajnie ze jest zatrudneinie na podstawie umowy o pracę oraz bogaty pakiet świadczeń socjalnych no i tez trzeba znac takie programy jak Photoshop,V-Ray, Rhinoceros
zdjecie uzytkownika
zajcew - 2016-05-24 17:14:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Forte trzeba uważać. Niestety stosują tam bardzo niemiłe zagranie. Potrafią ściągnąć cię obietnicami do pracy, podpiszą umowę a jak już do nich przyjdziesz i mają pewność że zerwałeś kontakt z poprzednim pracodawcą to zmieniają warunki umowy. Niestety to jest nagminne. Podsumowując zanim im zaufasz zastanów się dwa razy. Firma niestety zatrudnia pewnych ludzi na wysokich stanowiskach ale bez jakiejkolwiek etyki zawodowej i kultury pracy.
zdjecie uzytkownika
asza - 2016-05-27 10:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wow - 2016-03-13 16:28:15]:
Żłobek jest dla każdego pracownika a nie tylko np. mistrza czyli nic poza normą nie oferują na plus.
zdjecie uzytkownika
e - 2016-06-02 20:11:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co ze stażystami w tej kwestii? czy również go mają?
zdjecie uzytkownika
lol - 2016-06-08 21:22:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy przypadkiem ta kiepska atmosfera nadgodziny i obniżania pensji to nie zasługa p. dagi?
w nie jednej firmie już krwi napsuła! jak się pokapują ze za dużo wydoiła to poleci jak wszędzie dotąd. szkoda tylko pracowników
zdjecie uzytkownika
3444 - 2016-06-08 22:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no @e nie sądzę,ale mówisz o stażu w w obszarze inwestycji remontowo-budowalnych? bo z tego co się orientują to aktualnie tak jest teraz u nich w internecie oferowany - Ostrów Mazowiecka to bodajże jest lokalizacja takiego stażu - zapewne chętnych nie brakuje
zdjecie uzytkownika
Yogi - 2016-06-15 16:19:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lol - 2016-06-08 21:22:29]:
Właśnie o tą osobę chodzi. Jest w mojej opinii osobą nie nie godną zaufania i nie ma co liczyć że dotrzyma danego słowa. Typowy " szczur" korporacyjny. Nic nie zbuduje sama, wydaje pieniądze firmy i psuje renomę Fabryce.
zdjecie uzytkownika
iza - 2016-06-15 16:27:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czy to prawda o czym piszecie ale moze faktycznie cos w tym jest skoro i Dyrektorów i Kierowników poszukują
zdjecie uzytkownika
z produkcji - 2016-06-17 15:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pumaron - 2016-02-16 19:03:27]:
Wszyscy mają takie same warunki ubiegania się o to co proponuje forte. Nie wypisujcie głupot, że tylko pracownicy z biur mogą.
zdjecie uzytkownika
iza - 2016-06-17 16:04:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz racje, tym bardziej, ze okreslone są na każdym stanwoisku warunki udziału w rekrutacji oraz wymagania wzgledek kandydata. Wiec kazdy ma szanse a wygra najlepszy. tylko mnie zatsnaiwa to co pisza inni ze sytuacja w firmie jest troche patowa i atmosfera

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Fabryki Mebli FORTE S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryki Mebli FORTE S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert