Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Fabryki Mebli FORTE S.A.

Opinie o Fabryki Mebli FORTE S.A.

Pracowałeś w firmie Fabryki Mebli FORTE S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja - 2009-09-13 10:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] praca za nędzne pięniądze , za 7,5 brutto myślą że kupili twoją dusze
zdjecie uzytkownika
lol - 2011-05-29 23:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] i tej niemieckiej firmy [usunięte przez moderatora] nie zapomnę do końca życia i radzę wszystkim omijać ją szerokim łukiem
zdjecie uzytkownika
KSIĘGOWY - 2014-05-07 11:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DZIWNA FIRMA NIE ROZLICZA NADGODZIN ZGODNIE Z PRAWEM A ZAMIAST TEGO PŁACI ekwiwalent W FORMIE NAGRODY, OCZYWIŚCIE PRACOWNICY TRACĄ NA DODATKU SZKODLIWYM A PONIEWAŻ MAJA CZESTO STAWKI PONIZEJ NAJNIŻSZEJ KRAJOWEJ, TA RZEKOMAQ NAGRODA TO UZUPEŁNIA, SKANDAL. PAŃSTO W PAŃSTWIE, BEZPRAWIE I O DZIWO SA ZWIĄZKI ZAWODOWE, CIEKAWE PO CO?
zdjecie uzytkownika
miniek - 2014-06-05 02:28:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NO ŻALL DYREKTOR FABRYKI W BIAŁYMSTOKU ZAPROPONUJE KWOTĘ 3000 PLN BRUTTO NA STANOWISKU PRACY ZASTĘPCA KIEROWNIKA ŻALLLL
zdjecie uzytkownika
parias - 2014-06-05 14:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miniek - 2014-06-05 02:28:31]:
jak na takie wysokie stanowisko to rzeczywiście nie są porażające pieniądze. Choć może w tej branży to normalka...
zdjecie uzytkownika
coco - 2014-06-20 21:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem o kiepskiej atmosferze... czy to prawda?
zdjecie uzytkownika
P - 2015-02-03 21:29:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kołchoz... pracownikÓw zza granicy sprowadzają
zdjecie uzytkownika
forte suwałki - 2015-06-16 14:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest coraz gorzej. Z miesiąca na miesiąc coraz mniejsze wypłaty. Ioni sie dziwią że ludzie chodzą na zwolnienia i się zwalniają
zdjecie uzytkownika
alicja - 2015-07-27 12:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślę że jednak nie masz racji z tymi wypłatami, przecież masz w umowie zagwarantowaną stawkę i obie strony kontraktu muszą się jej zgodnie z prawem trzymać, umowa to umowa. natomiast uważam że tak wielki i znany producent mebli nie powinien mieć problemów z płynnością finansową i może jednak nie jesteś przyzwyczajony do ciężkiej pracy na produkcji
zdjecie uzytkownika
Lolek - 2015-10-11 11:23:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masakra, ludzie broń panie Boże od tego czegoś
zdjecie uzytkownika
tre - 2015-10-11 14:27:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Lolek trochę mnie zmartwiła Twoja opinia..czy możesz sprecyzować dlaczego tak uważasz, co jest nie tak w firmie Fabryka Mebli Forte S.A., chciałem do nich aplikować na stanowisko mistrza zmiany lub specjalisty do spraw ochrony środowiska/ planowania tras, i teraz właśnie czekam aż wstawią nowe ogłoszenia
zdjecie uzytkownika
arek - 2015-11-01 13:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co jest w tej firmie Forte nie tak? w padmie jest gorzej.
zdjecie uzytkownika
parias - 2015-11-13 19:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie. Atmosfera jest dla mnie najważniejszą cecha przyszłej pracy. O tej firmie różne słuchy mnie dochodziły w tym temacie , ale mam nadzieję , że te pozytywne opinie są tymi bliższymi prawdy. Zwłaszcza że szukam obecnie czegoś w forte. Mianowicie interesuje mnie stanowisko kierownika zmiany
zdjecie uzytkownika
ana - 2015-11-16 15:34:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no stanowisko fajne tymbardziej ze oferuja ambitną i odpowiedzialną pracę, gwarantującą podnoszenie kompetencji oraz rozwój zawodowy
zdjecie uzytkownika
ooa - 2015-11-18 19:08:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jako kierownik zmiany jest u nich na pewno praca jednozmianowa i to jest akurat na plus u nich jak widać.
zdjecie uzytkownika
Beata - 2015-11-20 22:54:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciężko byłoby pracować na kilka zmian, skoro jest się kierownikiem zmiany. Choć może mają jakiś indywidualny grafik, ciężko stwierdzić. W każdym razie, oferta obiecująca.
zdjecie uzytkownika
cwaniaczek - 2015-12-16 13:31:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wiec jak naprawdę jest w forte?ile kasy miesięcznie?jako ze usprawnienia na wózki widłowe i prawko kat c to daje to cd tam?i czy biorą ode ręki pracowników,?
zdjecie uzytkownika
Szum - 2015-12-16 17:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ooa super, że zatrudnienie odbywa się w systemie jednozmianowym. Co ciekawe mają teraz oferty pracy chociażby na specjalistę ds. personalnychi i technologicznych.
zdjecie uzytkownika
tron - 2016-01-23 16:12:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak też widziałem tę ofertę i muszę przyznać, że jest całkiem interesująca, w ofercie wskazują na to, że jest dobry pakiet socjalny i że zatrudniają po okresie próbnym na stałą posadę
zdjecie uzytkownika
kinto - 2016-02-03 20:38:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tron oni jako jeden z liderów mogą wiele zdziałać. Tak szczerze to nie byłbym przekonany czy aby na pewno każdy z marszu otrzymuje rozmowę o pracę czy przypadkiem nie zatrudniają na najniższą krajową..
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-02-08 21:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w Hajnówce. Śmieszne pieniądze - praca taśmowa.. krzyki.. wyzysk.. niewdzięczność.. nie polecam. Wręcz odradzam.
zdjecie uzytkownika
Szum - 2016-02-08 21:32:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro na początku zatrudnienie odbywa się na okresie próbnym, a potem możliwe jest zatrudnienie na stałe, to dość dobrze o nich świadczy @tron. A dorzucają jeszcze jakieś benefity? Dzięki

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Fabryki Mebli FORTE S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryki Mebli FORTE S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert