logo Fabryki Mebli FORTE S.A.

Fabryki Mebli FORTE S.A.

Suwałki

Opinie o Fabryki Mebli FORTE S.A.

lol 2016-06-08 21:22
a czy przypadkiem ta kiepska atmosfera nadgodziny i obniżania pensji to nie zasługa p. dagi?
w nie jednej firmie już krwi napsuła! jak się pokapują ze za dużo wydoiła to poleci jak wszędzie dotąd. szkoda tylko pracowników
22
Yogi 2016-06-15 16:19
Właśnie o tą osobę chodzi. Jest w mojej opinii osobą nie nie godną zaufania i nie ma co liczyć że dotrzyma danego słowa. Typowy " szczur" korporacyjny. Nic nie zbuduje sama, wydaje pieniądze firmy i psuje renomę Fabryce.
29
z produkcji 2016-06-17 15:59
Wszyscy mają takie same warunki ubiegania się o to co proponuje forte. Nie wypisujcie głupot, że tylko pracownicy z biur mogą.
1
byq 2016-06-30 05:57
hej, nie polecam. byłem na rozmowie o wysokie stanowisko. p. daga na wejściu zaznaczyła, ze tak naprawdę jest prowadzona rekrutacja tylko na szczebel niżej. straciłem czas i pieniądze jadąc tam przez cały kraj... zero kultury i poszanowania dla człowieka. mam wrażenie, że nawet nie czytają cv tylko hurtowo zapraszają na rozmowy.
31
byq 2016-06-30 05:58
hej, nie polecam. byłem na rozmowie o wysokie stanowisko. p. daga na wejściu zaznaczyła, ze tak naprawdę jest prowadzona rekrutacja tylko na szczebel niżej. straciłem czas i pieniądze jadąc tam przez cały kraj... zero kultury i poszanowania dla człowieka. mam wrażenie, że nawet nie czytają cv tylko hurtowo zapraszają na rozmowy.
27
Byq 2016-06-30 19:31
Ja odpowiedziałem na ogłoszenie w pracuj.pl
Kontakt był z ich strony, telefoniczny jak również mailowy... nie ma tu mowy o pomyłce. Myślę, że wiążą ludzi z sobą tak jak ktoś prędzej powiedział.
3
Marek K 2016-07-05 21:38
p. daga ja już zauważyłeś w ten sposób Wabi Pracowników. Obiecują dużo, dają fajne ogłoszenia ale jak już u nich zaczniesz pracę, wszystko się zmienia- warunki, podejście. Krótko mówiąc mobbing jak się patrzy. Ale cóż wymagać od Takiej osoby
35
Radek 2016-07-06 11:45
Teoretycznie oprócz podstawy pracownik powinien dostawać premię. Niby jest ona standardem ale często zdarza się że potem jej nie wypłacają albo pomniejszają. Czyli zależy jaki ma humor przełożony. Czyli jak i w innych przypadkach najpierw obiecują i zapewniają że premia jest zawsze a potem i tak ją pomniejszają albo w ogóle nie płacą. Najgorsze że wszystko w świetle prawa bo to tylko premia. Polityka płacowa jest koszmarna. Z resztą jak widać niemal każdy ma takie zdanie - a już na pewno osoby z produkcji.
11
Andziul 2016-07-29 12:35
A jak wygląda sprawa na stanowisku asytent biurowy? Może ktoś coś powiedzieć? Jak kasowo i w ogóle czy warto? Praca w Ostrowi Mazowieckiej.
4
bimbam 2016-08-29 18:23
@hania
Doprecyzuj proszę swoją wypowiedź. Jakież to zalety szczególnie masz na myśli? Socjal i ubezpiecznie? A czy przypadkiem nie oferuje tego każda legalnie działająca firma? Obozy dla dzieci i wycieczki dla pracowników (o tym chyba zapomniałaś)- jednak jesli już dotrze do Was informacja o takowych, możecie być pewni, że nie będzie już miejsc...
Co do mojej kilkuletniej obserwacji - duża rotacja pracowników. Na co dzień odczuwa się brak wiedzy, doświadczenia. Błyskotliwe kariery i szybkie awanse... ze wszelkimi konsekwencjami... p. Daga. Hmm.. opnia wyżej @Marek K ma w sobie dużo prawdy.
25
koncio 2016-09-16 09:43
Witam!
Praca w Forte Suwałki to ostatnie miejsce gdzie można pójść. Warunki pracy straszne, niekiedy ponad własne siły, płaca poniżej krajowej (dopłacają ). Świadczy o tym rotacja pracowników. Panuje straszny mobbing, pracownicy nie mają żadnego szacunku, są wyzywani przez kierowników, majstrów zmuszani do przyjścia na tzw. GENY, szantażowani, straszeni żadnej godności. Nie interesuje Ich że ktoś nie może zostać po 8 godzinach, przyjść na GENY. Nie jesteśmy robotami mamy własne życie rodzinne, swoje problemy. Może ktoś zainteresuje się tam bezpieczeństwem, warunkami pracy, płacy. A może to jest ciche przyzwolenie na takie traktowanie przez wyższe władze?
18
Kriss 2016-09-17 10:27
Nie chce ci się wierzyć , bo widać nigdy nie pracowałeś w takiej firmie. Albo jesteś kierownikiem. Przykład : albo podpisujesz zmianę warunków umowy albo wylatujesz, jak nie zostaniesz po godzinach to wylecisz

W tej firmie to normalne . Brak szacunku do ludzi, pseudo Dyrekcja ( nie wszyscy) ale jest kilka Gwiazdek przyjezdnych. Mam nadzieję że Pan Prezes w końcu podsumuje ich działania i porozmawia z pracownikami co o nich sądzą. Myślę że się wówczas mu spojrzenie zmieni.
28
kriss 2016-09-21 07:23
powodzenia. Jak się nie sparzysz to się nie nauczysz:)
3
Kriss 2016-09-21 23:09
Ja mówię o centrali nie o innych oddziałach. Niestety jeśli chodzi o OM wiem co piszę i nikt mnie nie przekona że jest inaczej. Zbyt wiele widziałem jak tam się działa
19
iku 2016-09-22 09:49
jest ogłoszenia na technologa zakładowego do Hajnówki do was, czy jako kobieta mam szansę na takie stanowisko?
Były pracownik 2016-12-23 16:09
Witam wszystkich, nie dziwię się że Fabryka forte w Suwałkach poszukuje pracowników od tak dawna i nadal nie mają ludzi do pracy, ponieważ to co tam się dzieje to jeden wielki chaos, umowy o pracę nie dają w dniu kiedy pracownik zaczyna pracę, w wg przepisów na dzień dzisiejszy umowa musi być podpisana od momentu kiedy pracownik zaczyna pracę, w kadrach Pani mówi że ma tyle papierów i jest zawalona pracą że nie ma czasu poświęcić nowemu pracownikowi 5 minut na stworzenie umowy o pracę śmiech na sali, następna sprawa że firma przyjmując nowych pracowników, w szatni nie mają wolnych szafek, pomijając już fakt że szafki są chyba jeszcze PRL-owskie zamykane na kłódki i wkładany łom by nikt się nie włamał, następna sprawa to, że maja nowego pracownika totalnie w d... i nie raczą odpowiedzieć na którą godzinę trzeba przyjść do pracy a rano dzwonią gdzie jesteś więc żegna się taki zakład i życzy powodzenia w szukaniu pracowników, bo na pewno ich nie znajdą z takimi zasadami i z takim traktowaniem ludzi.
15
marlon 2017-01-02 10:10
no a tanne Suwałki słyszał ktoś, coś.
grześ 2017-01-03 09:03
a może by kto napisał ile tam zarabia brygadzista czy mistrz zmiany
3
Fabio 2017-01-03 18:28
Jaki biedny pracownik. Chłopie ogarnij się i przestań biadolić. To nie przedszkole tylko praca i trzeba sobie wszystko ustawić. Firma znana na rynku więc jest nadzieja że praca będzie stabilna, uszanuj to. Ja jestem zadowolony i będę polecał innym tą fabrykę.
2
Były pracownik 2017-01-04 22:06
Do Fabio:
Biadolić? o czym Ty człowieku mówisz ? jak jest w firmie, tak nadal szukają pracowników to samo mówi za siebie. Jeśli jesteś zadowolony z takich warunków to gratulacje, widać nie wiele Tobie potrzeba do szczęścia, jak byś miał chłopie trochę oleju w główce i inne poglądy na życie to byś tak nie chwalił fabryki, no ale cóż więc życzę miłej "pracy" , można mieć lżej w życiu, lecz trzeba myśleć, a każdy jest kowalem własnego losu.
8
grzegorz 2017-01-06 11:53
ja myślę, że ciągle szukają nowych pracowników dlatego, że firma się rozrasta i budują fabrykę i będzie 1000 nowych miejsc pracy
4
Kriss 2017-01-06 14:21
Rozrasta się to prawda.Znaczy fabryka zarabia na dyrektorów i właścicieli.Niestety kosztem szarych pracowników. W końcu ktoś musi zarabiać na BMW Dagmy.
27
Anna K 2017-01-09 13:46
No niestety utrzymanie BMW tanie nie jest a liniowo muszą zarabiać na takie Celebrytki
26
Chrabinka 2017-01-23 18:42
Mam rozpocząć pracę w fabryce bo słyszałam dobre opinie o nich. Tu są natomiast wpisy niezbyt pochlebne. Myślę, że jesteście nieszczęśliwi.
zainteresowany 2017-01-30 12:59
Poszukują administratora IT ponad miesiąc czasu. Ogłoszenie nadal jest na stronie Forte i na innych suwalskich portalach o co chodzi? Brak chętnych? A może za mało informatykom płacą, dlaczego odszedł poprzedni? Proszę o informację.
7
luck 2017-01-30 16:58
Praca w forte to dramat
22
byly operator 2017-02-05 18:41
a więc tak na szybko też coś dodam od siebie
praca na 3 zmiany bądź w systemie 4-brygadowym w zależności na jaką maszynę brakuje pomocnika
gdy pracujesz na 3 zmiany możesz sobie pomarzyć o weekendzie ponieważ zmuszają do przyjścia w wolne dni, gdy odmówisz to mistrz woła kierownika i dociekają dlaczego nie chcesz przyjść, dla nich najlepiej by bylo jakbys nie chorowal i nie mial życia prywatnego
gdy nie ma tak zwanej "roboty" na Twoim stanowisku , to wysyłają cię do domu na przymusowy urlop, albo rzucają na inne maszyny do pomocy , nawet jeślli jesteś operatorem to traktują cię jak psa
gdy masz konserwacje maszyny to mechanicy nie mają części , nawet smarów używają niezgodnych z ich przeznaczeniem , jednym słowem ciężka harówka psychiczna i fizyczna nawet będąc operatorem , zarobki w granicach 2tys zł na rękę

Pozdrawiam
11
,Misiek 2017-02-06 11:19
Witam ile mozna w forte zarobic bo pracuje w padmie art mam 3 tys i niewoem czy jak otworza forte do sie noe przeniesc tylko ile.bym zarabial w forte
Ciekawski 2017-02-06 20:30
Kto to jest p.Daga? Kim ten ktoś jest w Forte?
4
Folklor 2017-02-16 12:52
Czy aktualna jest oferta dla automatyka? Bardzo bym chciał w Forte pracować, bo wiem że to solidna firma. Ciekaw jestem atmosfery wewnątrz zakładu? Czy poza pensją zasadniczą są w firmie jakieś dodatki?
Lidia 2017-03-01 11:58
Czy firma bierze udział w targach pracy?
Matii 2017-03-06 21:45
Jak długo trwa proces rekrutacyjny w Forte ?
Lidia 2017-03-07 16:03
Dołączam się do pytania Matii, może ktoś zechce się podzielić jak wygląda proces rekrutacyjny?
olecko 2017-03-08 11:19
ludzie przeprowadzam się z olecka do suwałk jaką firmę proponujecie? jestem operatorem maszyn stolarskich mam papiery na wózki obecnie pracuję w zpu prawda olecko ale nie będę dojeżdżać za 2000 z suwałk do olecka
hbm 2017-03-12 20:20
Witam. Powiem wam troszke o Forte i wrunkach. Rotacja ludzi jest ogromna, sa potrzebni to jest ogloszeniei przychodza nowi z nadziejami na dluzsza prace i pozniej sie rozczarowuja. Praca to system 4 zmianowy, jak nie ma roboty to przymusowe urlopy. Jezeli dobrze sie trafi to mozna nawet ddluzej popracowac. Kierownicy jak i dyrektorzy nastawieni na premie tylko ze swoja, nacisk ogromny na wyrabianie tak zwanej normy, gdzie mimo jej wyrabiania o dziwo w statystykach i wykresach juz nie koniecznie istnieje,roczne przyrosty produkcji w skali 5-6% co daje ogromne zyski i premie dla dyrektorow i kierownikow tylko nie dla pracownikow. Podwyzki-brak, pare lat temu byly jakies dodatki swiateczne itp. teraz nic, premie dyrektorow, tyle wiadomo. Ogolnie jesli ktos dobrze trafil pare lat temu to pracuje .Mowie o produkcji. ogolnie a nie tylko o Suwalkach
6
.... 2017-03-17 10:45
cześć proces jest beznadziejny. Rekieterka nie ma zielonego pojęcia o pracy, procesach. Zachowuje się tak jak by zjadła wszystkie rozumy. Widać że to co mówi w żaden sposób nie pokrywa się z wiedzą osoby doświadczonej. wg mojej oceny rekrutacja jest bardzo słaba, KORPORACYJNA - bicie piany i szum udawanie że coś się robi, typowa pokazówka w korpo. Jeżeli ktoś nie czyta CV i nie jest przygotowany do spotkanie to jest bardzo słabe. źle świadczy o firmie. Nigdy nie zatrudni dla tej firmy dobrych ludzi którzy zmienialiby organizację. W jaki sposób Pani dyt. z HR wykona zadanie dla zleceniodawcy.
Kolejny błąd to brak szacunku dla czasu osób aplikujących na stanowiska. Zapraszają aplikujących z całej polski, strata czasu, rozmowę można przeprowadzić telefonicznie przez skype.
8
Kriss 2017-03-17 11:53
Szczera prawda niestety dział HR Dokładnie tak działa no ale cóż Ryba psuje się od głowy . Może czas by było zmienić dyrektora HR na kogoś kompetentnego a nie tylko osobę na pokaz za którą nie stoi żadna wiedza ani doświadczenie.
6
Iza 2017-03-19 09:37
Fabryki Mebli FORTE zatrudnia około 3 tysiące osób to o czymś świadczy.
.... 2017-03-20 09:40
Iza świadczy to o tym że to duży kolos na glinianych nogach. Częsta zmiana personalna na wszystkich stanowiskach świadczy o małej stabilności w firmie. Firma jest duża jednak w żaden sposób nie jest poukładana! wystarczy wyjdź z biura i czasami przejdź się po produkcji. Oczywiście żeby to ocenić musisz mieć wiedzę praktyczną, produkcyjną a nie biurową.
3
S. 2017-03-22 09:25
Dokładnie taka sama sytuacja podczas rekrutacji na dyr. Produkcji.
1
S. 2017-03-22 10:34
Zostałem zaproszony na rozmowę na stanowisko Dyr. Produkcji a odniosłem wrażenie że szukają specjalisty ds Lean ale o tym za chwilę. Pani dyr HR spóźniła się na spotkanie ponad pół godziny. Wpadła do salki konferencyjnej nie tłumacząc się wcale bo niby dlaczego.... Zaczęła szukać CV w swojej teczce ale nie znalazła, po zerknięciu na mój egzemplarz stwierdziła że bardzo słabo to wygląda (20 letni staż na stanowiskach kierowniczych i dyrektorskich z ogromnym spisem dokonań). Zinteresował ją tylko jeden temat - wskażniki efektywności produkcji. Z uwagi na bardzo zarozumiałą postawę prowadzącej od początku rozmowa odbywała się w nerwowej atmosferze i mocno utrudniało to prezentację mojej osoby. Po tym pierwszym pytaniu prowadząca spotkanie stwierdziła że: nie mam kompetencji na to stanowisko, nie interesuję się produkcją ponieważ mam za bardzo zadbane ręce i ogólnie za dobrze wyglądam (??? to jak ma wyglądać dyrektor?? umorusany w smarach i kombinezonie??). No gratuluję tej pani predyspozycji do pracy w HR! Ponadto prowadząca spotkanie z dumą chwali się że kandydaci do pracy wdają się z nią w konflikty w trakcie rozmów i dochodzi do krzyków. Zapewne gdyby nie mój bardzo spokojny charakter introwertyka to zapewne na tym spotkaniu też by się to tak skończyło. Podczas spotkania pani z HR również prezentuje z dumą fakt jak to bardzo ludzie w firmie nie chcą z nią współpracować, nie chcą uczestniczyć w jej projektach, nie przychodzą na spotkania - rozumiem tych ludzi. Zadałem także pytanie dlaczego wcześniej nie analizują CV, nie dzwonią aby porozmawiać przez telefon lub Skype tylko narażają ludzi na stratę czasu i pieniędzy na podróż (w moim przypadku 700 km) - pani z uśmiechem odpowiedziała że to nie jej metody pracy - no fakt, brak u niej wielu metod a pozytywnych to chyba wszystkich. Podsumowując można jednoznacznie stwierdzić że nikt kto spotka tego rekrutera na swojej drodze nie będzie chciał tam pracować. Pani uważa że posiada ogromną wiedzę z różnych sfer działalności firmy jednak szkoda że nie posiada umiejętności kluczowych na jej stanowisku, w ten spodób niszczy skutecznie zasoby ludzkie w Forte a nie buduje.
14
Iza 2017-03-22 11:56
Słyszałam o firmie dobre opinie a ponieważ chcę aplikować na stanowisko tłumacza języka angielskiego proszę o kilka informacji.
O 2017-03-23 07:22
Iza strata czasu, chyba że twoje aspiracje finansowe są na poziomie najniższej krajowej + 40 % premii uznaniowej uzależnionej od wskaźników KPI.
Chyba że Pani dyr z HR zamieni się z Tobą na Pensje. Wtedy jak najbardziej zatrudnij się tam
5
Natalia 2017-03-27 11:17
Fabryki Mebli FORTE to dobry pracodawca, ciągłe sie rozwija. Jestem zadowolona z pracy.
kasia 2017-03-27 20:10
wiadomo jaka to jest praca, warunki są dobre w porownaniu do innych firm
1
Józek 2017-03-27 21:46
Chciałem również podzielić się opinią na temat negatywnej rekrutacji p. Sobolewskiej z HR - żenada kompletna, na jesieni również startowałem na stanowisko menedżerskie. Również dowiedziałem się jak to Pani Manager HR jest już zmęczona rekrutacją przez tyle lat i tylko tych głupot musi ciągle słuchać , że ją to już nudzi, że w branży meblowej to sami idioci pracują, że jedyna branża jaką ona uznaje to branża motoryzacyjna - to po co przyszła do pracy w firmie czysto meblarskiej???? Może jedyna firma co ja przyjęła! Sama pracowała m.in. w sieci sklepów NEONET (wielkie budowanie zespołów - szok - jak to się ma do firmy produkcyjnej - to zupełnie inne realia)
Znam firmę FORTE od środka i wiem, że jest ok, ale ta Pani nie ma bladego pojęcia o rekrutacji - robi tak negatywną opinię firmie, że aż dziwne że jeszcze nikt jej nie wywalił dyscyplinarnie.
Zarząd firmy FORTE traci pewnie wiele ciekawych osób w wyniku tak kiepskiej rekrutacji.
Powiem szczerze miałem wrażenie, że siedzę na kozetce i Pani Manager ds. HR jest na seansie terapeutycznym i musi się wygadać przede mną - dziwne - a skończyła psychologie i prawo, wydawałoby się że ma podstawy aby profesjonalnie prowadzić rekrutację.
współczuję każdemu kto musi się z nią spotkać! Niniejszym postem chciałem się podzielić swoimi wrażeniami z rozmowy rekrutacyjnej.
4
Michał 2017-03-28 09:49
Rozumiem ,że teraz Forte S.A. wybiela komentarze nie zmieni to złej i niestety zasłużonej opinii o tej firmie. Jest to firma szwagrów pozostali to niewolnicy za małe pieniądze, jest szansa (raczej była) żeby Dubowo zmieniło postrzeganie Forte S.A. w Suwałkach. Zawsze można zatrudnić pracowników za wschodniej granicy bo 700 ludzi to w okolicy za 2000 zł nie będzie.
1
mikołaj 2017-03-28 14:05
z tego co widzę to zarobki są takie same jak w innych firmach, a nawet wieksze, w okolicach 1900zl na produkcji to mozna dostac chyba jedynie jeszcze w Amazonie pod Poznaniem w pozostalych firmach jest ponizej 1500zl realnie takze w Forte wcale nie jest tak zle, trudno zeby ktos na produkcji po gimnazjum zarabial tyle co ktoś po księgowości albo prawie.
Kasia M 2017-03-28 16:26
1900 to masz z tak zwanymi "dodatkami" - tylko one zależą od humoru szefa. Tak więc można o nich zapomnieć i liczyć że masz 1500 jak jedne z najniższych pensji na rynku. Co do wykształcenia to się całkowicie z tym zgadzam w teorii. Studia można sobie zrobić zaoczne , prywatne jest tego dużo, doświadczenia sobie nie kupisz a je się zdobywa latami i za nie się powinno płacić. No cóż powiedzieć jaki HR taka reszta firmy.
1
Kamil Do misiek 2017-03-28 18:58
Misiek nie idz,bo gwarantuje ci,ze będziesz zalowal. Nie zarobisz na pewno. Pierwsza umowę na trzy miesiące dostaniesz 11pln/brutto/godz. Później umowa na 2lata i dostaniesz uwaga woow 12plnbrutto/godz. Nieważne jak dobrze będziesz pracował z podwyżkami jest ciężki temat. Nie ma tak jak w padmie,ze jak dobrze pracujesz to o podwyzki nie trzeba się upominać
(bynajmniej jak ja pracowałem tak bylo).w forte przełożeni są szkoleni,aby nie dać podwyzki,a jeśli już ją "wywalczysz" to zmniejsza premie,ze ci to samo wyjdzie
Zostaw swoją opinię o Fabryki Mebli FORTE S.A. - Suwałki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fabryki Mebli FORTE S.A.