Drewtur LTM Greber
5 38 6 1

Opinie o Drewtur LTM Greber

Filtruj opinie po kryteriach:

Marek
 Opinia

A jak wygląda z wynagrodzeniem? Da się przeżyć?

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Młody
 Opinia
@Marek 07.03.2019 12:07

Nie tylko przeżyć ale i dostatnie żyć ;-)))

Pomocna?
Pracowity
 Opinia

Praca jak praca, źle nie jest, firma się rozwija, płacowo jest coraz lepiej, szefowstwo jak to szefowstwo, jest i wymaga. Kierownictwo się nie czepia, akordu nie ma, masz swoje do zrobienia i tyle. Atmosfera jest naprawdę fajna, super ludzie tam pracują. Najgorszy jest tylko ten gruby brygadzista co całe dnie w pracy siedzi i robi tylko jakieś swoje rzeczy do domu, a nie potrafi w niczym pomóc, a szefowstwo nie widzi co ten wieprzek wyprawia, gbur, (usunięte przez administratora) i prostak aż mu dwa stogi siana z butów wystają.

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Racja
 Opinia
@Pracowity 18.01.2019 19:56

Święta prawda, ten człowiek już dawno przestał być użyteczny w tej firmie a brygadzista jest tylko z nazwy bo roznosic papierki od kierownika i krzyczec na inncych to nawet malpa potrafi. niech mi ktos jeszcze powie co ten czlowiek robi tyle czasu w firmie codziennie jak on nawet zorganizowac jednego stanowiska pracy ni moze, byleby sie ukryc pomarudzic i pokrzyczec na innych. A tak pozatym firma bardzo spoko, procz takich drobnych smaczkow.

Pomocna?
Absurdalna
 Opinia
@Pracowity 18.01.2019 19:56

Prawda jest taka że ten człowiek nie zna się kompletnie na niczym nieraz był proszony o pomoc jego odp to odsyłanie do innych. Jego poziom wiedzy jest wręcz śmiesznie niski co do reszty brygadzistow tam pracujących chłopaki znają się na robocie ale niestety o grubym tego powiedzieć nie można. Często przesiaduje całe dnie w biurze i nic nie robi jego ulubione zajęcie to siedzenie na stołówce i żarcie co widać po nim he he. Nie nadaje się do niczego pogania tylko ludzi jakby był kimś znaczącym w tym zakładzie. Poziom zazenowania patrząc na jego osobę sięga zenitu.

Pomocna?
Współpracownik
 Opinia
@Pracowity 18.01.2019 19:56

Siema. Niestety "pracowity" jesteś w błędzie... Ten brygadzista potrafi pomóc pracownikom może po prostu jesteś nie z jego działu. Jak by kto chciał to można się doczepić do każdego, czy to brygadzisty czy też pracownika. Może dostałeś od niego zrypkę i teraz wypisujesz brednie. Ktoś musi odwalać brudną papierkową robotę przez co siedzi w biurze. Popatrz na siebie nie na innych co mają większe doświadczenie i staż niż TY. Mnie tylko zastanawia co tam robi kilka innych osób markujących pracę od paru miesięcy, nie pisząc lat, w osobach koziołka, szczypiorka, brzuszka no i totalne nieporozumienie w tym zakładzie jego żona.:-( PORAŻKA. To są ludzie nie nadający się do pracy w tej firmie. A jak zazdrościsz jak to napisałeś "grubemu" to weź się po prostu do roboty, pokarz że potrafisz więcej i awansuj na Jego stanowisko. Przecież to dla Ciebie "pracowity" powinno być dziecinnie proste. Prawda ?

Pomocna?
Ten sam
 Opinia
@Współpracownik 30.01.2019 18:21

Wspólpracownik w wspolnym wynoszeniu towaru z formy i ukrywaniu sie ? Jeden z kolegow od wodki? Daruj sobie te rzalosne proby obrony, papierkowa robota... Z takim stazem to by sie co niektorzy wstydzili tak opiedal.. od rana do nocy. W de to mam i tylko beka z was.

Pomocna?
Młody
 Opinia
@Współpracownik 30.01.2019 18:21

Sory ale w/w osoby coś robią... z szybkością żółwia, ślimaka lub babci po 80-tce z balkonikiem, a gdy przychodzi przerwa lub koniec zmiany w 1s do 100, pierwsi na parkingu lub na śniadaniu. Zachowują się jakby przychodzili do pracy za karę, a powinni robić to z uśmiechem i się cieszyć że jeszcze pracują w tym wspaniałym zakładzie, w innym by pewnie długo miejsca nie zagrzali.

Pomocna?
XD
 Opinia
@Współpracownik 30.01.2019 18:21

Tomek dej spokój XD

Pomocna?
Xd2
 Opinia
@XD 03.02.2019 20:12

Ciekawe ile razy dziennie koledzy 'grubego' wchodzą na stronę lajkować pozytywny komentarz dotyczący tego gbura hihi

Pomocna?
BOLO
 Opinia

Eeee tam firma ma wiedzieć co debile przekazują... nie zewsze na plotkach ]: pozdrawiam i żegnam

Pomocna?
Zainteresowany
 Opinia

Wiem już że praca i współpracownicy są spoko. A co możecie powiedzieć o waszym zakładowym czasoumilaczu ?

Pomocna?
MWlkp
 Opinia

Mialem tzw "przyjemnosc" z mlodym i starym wlascicielem. Niestety przy blizszym kontakcie wystaje sloma z butow. Kwestia pracownikow i umow nie jest mi blizej znana ale poziom kultury zwlaszcza mlodego Grebera kaze przypuszczac ze wypowiedzi Kazia moga byc prawdziwe.

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Iwona
 Opinia
@MWlkp 07.11.2018 01:38

Cieszy fakt, że jesteś aktywny na forum, ale następnym razem pamiętaj o tym, iż nie wolno tu używać żadnych danych personalnych. Szczegółowiej na ten temat możesz poczytać w regulaminie niniejszej strony. Z Twojego komentarza dosyć jasno wynika, że nigdy nie byłeś pracownikiem Drewtur LTM Greber. Skąd zatem wynika Twoje zainteresowanie tym przedsiębiorstwem?

Pomocna?
TakNie
Iwona
 Opinia

@Kaziu Myślę, że nie należy mierzyć wszystkich swoją miarą, bowiem naprawdę każdy z nas ma zupełnie inne potrzeby i jest to normalne. Skoro znasz dobrze pracodawcę, jakim jest Drewtur LTM Greber, to powinieneś podzielić się swoją wiedzą na jego temat z innymi użytkownikami forum. Może chociaż napiszesz nam, na podstawie jakiej umowy są zatrudniani nowi pracownicy?

Pomocna?
TakNie
Pokaż odpowiedzi
Kaziu
 Opinia
@Iwona 14.10.2018 15:59

@Iwona a czy Pani myśli że mnie interesuje jaką umowę mają nowi pracownicy? Niech pani przejdzie się po hali i spyta a Ty jaka masz umowę a jaką stawkę itp. Bezsensowne pytanie jak i dalsza polemika z Panią. Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
Iwona
 Opinia
@Kaziu 18.10.2018 10:40

@Kaziu Chyba nie powinieneś się aż tak unosić. Moim celem jest aktywna pomoc użytkownikom forum w zebraniu rzetelnych informacji o firmie Drewtur LTM Greber - stąd moja dokładność oraz dociekliwość. Pamiętaj jedynie, iż Twoje uwagi mogą posłużyć tym, którzy chcą tam aplikować. Może zatem odpowiesz na moje poprzednie pytania?

Pomocna?
TakNie
Iwona
 Opinia

@Kaziu Fajnie, że zechciałeś dodać coś od siebie na temat Drewtur LTM Greber. Wspominasz o niskich zarobkach, ale to już przecież kwestia uzależniona od potrzeb oraz wymagań danego pracownika. Skoro piszesz, iż ludzie raczej nie chcą tam pracować, to zapewne firma cały czas poszukuje nowych pracowników. Na jakie stanowiska rekrutują w chwili obecnej?

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Kaziu
 Opinia
@Iwona 21.09.2018 14:55

Mówi Pani o "potrzebach pracownika " jeżeli Pani potrzeba to zjedzenie pizzy z biedronki to super ale ludzie mają rodziny, hobby, pasję i na wszystko są potrzebne pieniądze. Jeśli Pani wypowiada się że o wymaganiach pracownika gdzie na dzień dobry pracownik dostaje 9,50 to o czym my mówimy już Ukraińcy mają więcej w każdej innej firmie. Wyzysk ma maksa. Co do rekrutacji nie interesuje mnie na jakie stanowiska prowadzą rekrutację. Jak już wspomniałem ten zakład mnie nie interesuje i polecam omijać szerokim łukiem. Jedyne co może tam człowieka dobrego spotkać to zwolnienie. Pozdrawiam Kazik

Pomocna?
Kaziu
 Opinia

Co drugi donosiciel, płaca nie powala. Jedyne co można zrobić omijać ten zakład pracy szerokim łukiem. Ludzie przychodzą pytają się jaka stawka i rezygnują.

Pomocna?
Iwona
 Opinia

Drewtur LTM Greber prowadzi aktualnie kilka rekrutacji. Dla zainteresowanych dodaję link: https://drewtur.turek.pl/kariera Czy ktoś ma zamiar aplikować? A może ktoś już zgłosił swoją kandydaturę i chciałby podzielić się doświadczeniem związanym z procesem rekrutacyjnym?

Pomocna?
X
 Opinia

Być może gdyby Jasiu i Siwek nie mieli tak silnej pozycji to Drewtur nie miałby w przeszłości takich problemów kadrowych, w tej chwili jednak do Turku dotarł kolejny transport zza wschodniej granicy więc rynek pracy nieco się zluzował.

Pomocna?
TakNie
Iwona
 Opinia

@Kasia, może rozwiniesz swoją wypowiedź? Na jakim typie umowy byłaś zatrudniona? Czy praca w święta i soboty była obowiązkowa? Czy w czasie rozpoczęcia pracy w Drewtur LTM Greber pracownicy nie przechodzą szkoleń z zakresu BHP? Każda wyczerpująca i prawdziwa wypowiedź jest pomocna dla osób zainteresowanych pracą w tej branży.

Pomocna?
Kasia
 Opinia

Dorabianie sie na pracownikach i nic wiecej. Nie placenie jak nalezy za nadgodziny soboty swieta . Zero szkolen BHP. Zero.kadrowa swieta krowa laske robi ze cos zrobi. Jedynie praca na jakies przetrzymanie

Pomocna?
Pokaż odpowiedzi
Mi
 Opinia
@Kasia 15.05.2018 10:57

A może robi komuś laskę i dla tego robi łaskę

Pomocna?
Iwona
 Opinia

@anonymous, możesz zdradzić, jakie stanowisko zajmowałeś? Piszesz, że atmosfera była w porządku, czy pracownicy mieli dobry kontakt z przełożonymi? Wspominasz też o braku możliwości rozwoju, czy pracodawca nie zapewniał żadnych kursów?

Pomocna?
TakNie
anonymous
 Opinia

Witam pracowałem jakiś czas temu w tej firmie . Atmosfera Ok nie ma akordu praca spokojna .Ogólnie bardzo słabe zarobki zero możliwości rozwoju no i nie ma socjalu.Ogólnie polecam tylko słaba kasa i pozdrowienia dla najlepszego człowieka w tej firmie GIENKA!!!

Pomocna?
TakNie
Iwona
 Opinia

Sporo czasu już minęło od ostatnich wpisów na temat Drewtur. Co możecie powiedzieć o tym pracodawcy? Wiecie coś o aktualnie prowadzonych rekrutacjach? Czy firma gwarantuje dostęp do benefitów, zwraca koszty dojazdów do pracy? Opiszcie swoje doświadczenia.

Pomocna?
TakNie
Marek
 Opinia

Pracowałem jakijś czas w tej firmie i mam z niej głównie miłe wspomnienia, nie ma akordu i nikt tu nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na dziale automotive pracuje się całkiem przyjemnie. Praca jest dobrze zorganizowana i efektywna mimo że nikt nikogo nie pogania. Zarobki są porównywalne do innych zakładów w okolicy.

Pomocna?
pysio
 Opinia

Szału nie ma. Najniższa krajowa na papierku jak coś więcej to reszta pod stołem

Pomocna?
miso
 Opinia

Witajcie. co wiecie o firmie Drewtur LTM Greber. jakie warunki pracy bo często szukają pracowników

Pomocna?

Zostaw opinię o Drewtur LTM Greber - Słodków

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drewtur LTM Greber

Nie bądź obojetny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dot. mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.