Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PLAN&BUD SP Z O O

Pracowałeś w firmie PLAN&BUD SP Z O O i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
driver - 2014-01-29 19:53:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ogolna ocena tej pseudo firmy mniej niż zero kijowe auta(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-02-14 19:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-02-14 19:42:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie placa zobacz ile jest ich ogloszen(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nolt - 2014-08-18 13:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego admin kasuje komentarze ludzi którzy nabrali sie na plan bud a dawny tom trans.Nie ułatwiacie kierowcom na znalezienie normalnego pracodawcy Pewnie wam (usunięte przez administratora) sklada propozycje wykasowania postów..I gdzie tu sprawiedliwość??
zdjecie uzytkownika
sebastaian - 2014-08-18 17:11:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nolt - 2014-08-18 13:31:21]:
czy są aktualnie jakies przyjecia do firmy? szukam roboty po maturze, juz drugi miesiac bez pracy, umiem robic na budowach, bo troche pomagalem wujkowi przy remontach i przeprowadzkach. sebastian, pozdro
zdjecie uzytkownika
mati - 2014-12-09 16:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do usowania komentarzy to podejrzewam, ze wszystko musi byc zgodnie z prawem, dlatego nalezy uwazac na slownictwo itp. Nie zostana usuniete jezeli ta sama wiadomosc napiszesz w innej formie (w kulturalny sposob). A co do pracy to jest konieczność pracy w nadgodzinach? Jak jest teraz pod wzgledem wynagrodzen? Zmienily sie warunki zatrudniania? Warto?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: lepiej omijac.obiecanki-cacanki
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-12-13 20:12:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
ex - 2014-12-13 20:12:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam pracowałem tam . Właściciel to oszust traktujący pracowników jak śmieci.
zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2015-07-16 18:41:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale co innego jak się nie poleca pracy, a co innego jeśli tak naprawde jest dlaczego się nie poleca pracy, zastnawiam się nad tym naparwde jak to wszytsko działa. Mam nadzieje, że coś się tutaj już ruszy w tym temacie tak naparwde, nie ma ani nowych ofert pracy ani niczego tak naprawde, czyżby firma stałą w miejscu.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PLAN&BUD SP Z O O

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PLAN&BUD SP Z O O?
Zadaj pytanie
alert