brak logo

PLAN&BUD SP Z O O

Łódź

Opinie o PLAN&BUD SP Z O O

driver 2014-01-29 19:53
ogolna ocena tej pseudo firmy mniej niż zero kijowe auta(usunięte przez administratora)
3
operator 2014-02-14 19:42
Nie placa zobacz ile jest ich ogloszen(usunięte przez administratora)
2
nolt 2014-08-18 13:31
dlaczego admin kasuje komentarze ludzi którzy nabrali sie na plan bud a dawny tom trans.Nie ułatwiacie kierowcom na znalezienie normalnego pracodawcy Pewnie wam (usunięte przez administratora) sklada propozycje wykasowania postów..I gdzie tu sprawiedliwość??
2
ex 2014-12-13 20:12
Nie polecam pracowałem tam . Właściciel to oszust traktujący pracowników jak śmieci.
1
zawiedziony 2016-02-04 07:26
katastrofa
omijać szerokim łukiem.
połowa ludzi, która tam pracowała pozakładała sprawy sądowe przeciwko temu właścicielowi.
Tragedia - brak szacunku dla człowieka, brak praw pracownika tam jest się niewolnikiem.
1
ŁAPA 2016-03-08 20:48
WITAM WSZYSTKICH I NIE POLECAM TEJ FIRMY DAWNY TOM TRANS WŁAŚCICIEL WŁASNIE BĘDZIE MIAŁ SPRAWĘ KARNĄ ZA PRZEKRĘTY I MACHLOJKI WRESZCIE KTOŚ MU ZAJRZY TAM GDZIE POWINIEN JESTEM SWIADKIEM W TEJ SPRAWIE TAK WIEC DRODZY ROBOTNICY KIEROWCY OPERATORZY NAPRAWDĘ LEPIEJ ZAMIATAĆ ULICE NIŻ PRACOWAĆ U TEGO OSZUSTA JESZCZE JEDNO JAK KTOŚ MIAŁ UMOWĘ O PRACE TO NAPEWNO NIE MIAŁ PŁACONEGO ZUSU POZDRO ŁAPA.
2
kierowca 2016-04-25 13:43
Łapa ma racje, krętacz jakich mało.
Dobre opinie to chyba sam SEF wypisuję, nic dobrego o tej firmie nie można powiedzieć
2
migu 2016-05-17 20:50
lopas, a tutaj w tym momencie nikogo nie potrzebują. Sam się ostatnio zastanawiałem ale mnie odprawili z kwitkiem.
2
PRAC 2017-08-12 13:22
Nie polecam nikomu tej firmy ale jak ktoś bardzo chce to poszukują do pracy niewolniczej w Lesznie teraz tam działa bo tu już się wytapia
3
Agata 2017-08-18 12:57
@PRAC chciałbyś więcej powiedzieć o swoich doświadczeniach z PLAN&BUD? Czemu nie polecasz tej firmy? Co masz na myśli mówiąc praca niewolnicza? Ważna na forum jest argumentacja. To ułatwia komunikację na forum i znalezienie pracy.
adam 2017-09-12 15:40
Pracujesz jak osioł, a na koniec Tomaszek i tak Ci utnie z wypłaty
Agata 2017-09-13 13:31
@adam a w jaki sposób są zapisywane godziny pracy pracowników? Czy macie do nich wgląd? Na jakiej podstawie są odcinane te pensje? Ktoś próbował to wyjaśniać u pracodawcy?
XXC 2017-09-13 19:45
Ty Agatką to na pewno nie jesteś w PLAN&BUD.
2
Zostaw swoją opinię o PLAN&BUD SP Z O O - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PLAN&BUD SP Z O O