brak logo

PLAN&BUD SP Z O O

Łódź

Opinie o PLAN&BUD SP Z O O

driver 2014-01-29 19:53:01
ogolna ocena tej pseudo firmy mniej niż zero kijowe auta(usunięte przez administratora)
1
operator 2014-02-14 19:42:08
Nie placa zobacz ile jest ich ogloszen(usunięte przez administratora)
1
nolt 2014-08-18 13:31:21
dlaczego admin kasuje komentarze ludzi którzy nabrali sie na plan bud a dawny tom trans.Nie ułatwiacie kierowcom na znalezienie normalnego pracodawcy Pewnie wam (usunięte przez administratora) sklada propozycje wykasowania postów..I gdzie tu sprawiedliwość??
sebastaian 2014-08-18 17:11:58
czy są aktualnie jakies przyjecia do firmy? szukam roboty po maturze, juz drugi miesiac bez pracy, umiem robic na budowach, bo troche pomagalem wujkowi przy remontach i przeprowadzkach. sebastian, pozdro
mati 2014-12-09 16:02:00
Co do usowania komentarzy to podejrzewam, ze wszystko musi byc zgodnie z prawem, dlatego nalezy uwazac na slownictwo itp. Nie zostana usuniete jezeli ta sama wiadomosc napiszesz w innej formie (w kulturalny sposob). A co do pracy to jest konieczność pracy w nadgodzinach? Jak jest teraz pod wzgledem wynagrodzen? Zmienily sie warunki zatrudniania? Warto?
ex 2014-12-13 20:12:57
Nie polecam pracowałem tam . Właściciel to oszust traktujący pracowników jak śmieci.
mikołaj 2015-07-16 18:41:01
no ale co innego jak się nie poleca pracy, a co innego jeśli tak naprawde jest dlaczego się nie poleca pracy, zastnawiam się nad tym naparwde jak to wszytsko działa. Mam nadzieje, że coś się tutaj już ruszy w tym temacie tak naparwde, nie ma ani nowych ofert pracy ani niczego tak naprawde, czyżby firma stałą w miejscu.
kuleczka 2015-12-27 03:01:29
@mikołaj ostatnio pojawiło się ogłoszenie na pracownika ochrony. Praca jest od zaraz, ale ciekawe jakie sa proponowane zarobki, bo niestety oferta tego nie określa.
kajetan 2015-12-29 15:07:12
podobno można już zarobić od 9 zł na rękę wzwyż, gdzieś tak kiedyś udało mi się podsłyszeć :) ale to wiecie, mam nadzieję, że jest dużo lepiej mimo wszystko :)
gfgf 2015-12-31 18:16:00
@kuleczka no wlasnie w sumie to niewiele tam napisali w tym ogłoszeniu tak na prawde..aczkowiek chyba sam sporbuje do nich aplikowac bo to moja branza
rabon 2016-01-02 21:29:56
Praca ciężka nie jest , a już na pewno nie jest niebezpieczna jeśli ktoś by się bał, ponieważ pracownik ochrony w tym przypadku to tylko osoba która pilnuje budynku i placu.
zawiedziony 2016-02-04 07:26:12
katastrofa
omijać szerokim łukiem.
połowa ludzi, która tam pracowała pozakładała sprawy sądowe przeciwko temu właścicielowi.
Tragedia - brak szacunku dla człowieka, brak praw pracownika tam jest się niewolnikiem.
ŁAPA 2016-03-08 20:48:03
WITAM WSZYSTKICH I NIE POLECAM TEJ FIRMY DAWNY TOM TRANS WŁAŚCICIEL WŁASNIE BĘDZIE MIAŁ SPRAWĘ KARNĄ ZA PRZEKRĘTY I MACHLOJKI WRESZCIE KTOŚ MU ZAJRZY TAM GDZIE POWINIEN JESTEM SWIADKIEM W TEJ SPRAWIE TAK WIEC DRODZY ROBOTNICY KIEROWCY OPERATORZY NAPRAWDĘ LEPIEJ ZAMIATAĆ ULICE NIŻ PRACOWAĆ U TEGO OSZUSTA JESZCZE JEDNO JAK KTOŚ MIAŁ UMOWĘ O PRACE TO NAPEWNO NIE MIAŁ PŁACONEGO ZUSU POZDRO ŁAPA.
zainteresowany 2016-03-31 10:13:10
Śledzę forum i jestem trochę zdziwiony, słyszałem raczej dobre opinie o tej firmie, nawet złożyłem aplikację na stanowisko Kierowcy wywrotki, @ŁAPA, piszesz, że ktoś nie miał płaconego ZUSu przy umowie o pracę, to raczej nie jest możliwe w takiej firmie.
mewa 2016-04-02 11:20:08
mi tez się to wydaje mało prawdopodbne. No bo nawet jak ktoś by złożył doniesienie, to szybko powinien byc zrobiony z tym porządek - bynajmniej tak mi się wydaje...
pam 2016-04-04 16:56:50
jeśli ktoś składa doniesienie to wtedy uruchamiana jest procedura w zusie jeśli nie to uwierz mi, że nikt się nie połapie, że składki nie są płacone ;/ no ale mam nadzieje, że tutaj to tylko plotki
kierowca 2016-04-25 13:43:24
Łapa ma racje, krętacz jakich mało.
Dobre opinie to chyba sam SEF wypisuję, nic dobrego o tej firmie nie można powiedzieć
lopas 2016-05-04 19:12:58
@kierowca poprzednią robotę zostawiłem ze względu na beznadziejną atmosferę. Szukam czegoś w branży i już kilka osób polecało mi to miejsce. Także w przeciwieństwie do tego co piszesz nie uważali oni plan&bud za złe miejsce do podjęcia pracy i rozwoju
migu 2016-05-17 20:50:17
lopas, a tutaj w tym momencie nikogo nie potrzebują. Sam się ostatnio zastanawiałem ale mnie odprawili z kwitkiem.
Zostaw swoją opinię o PLAN&BUD SP Z O O - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PLAN&BUD SP Z O O