Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Lex - Kancelaria Odszkodowawcza

zdjecie uzytkownika
kanaletto - 2014-06-30 18:37:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajnie nawet brzmi ta praca przy internecie, bo chyba nie wymagaja zbyt wiele. Jak to orientacyjnie jest płatne, no i o co moga zapytac na rozmowie rekrutacyjnej?
zdjecie uzytkownika
koliber - 2014-07-08 19:58:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwi mnie trochę, że co miesiąc poszukują przedstawiciela handlowego do Szczecina, LEX wystawiło takie ogłoszenie 10 czerwca i pierwszego lipca.
zdjecie uzytkownika
STEWARD - 2014-07-08 23:06:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a co w tym dziwnego ? Pewnie szukają dopóki najlepszego nie znajda ;-)
zdjecie uzytkownika
Anna - 2014-07-11 14:00:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziękuję bardzo pracownikom LEX Kancelarii zwłaszcza Panu Leszkowi Padło za prowadzenie mojej sprawy i zakończenie jej z sukcesem. Jestem zadowolona z obsługi pozdrawiam Anna.C.
zdjecie uzytkownika
koliber - 2014-07-13 17:24:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@STEWARD, tyle to dziwne, że chyba juz dawno by znaleźli kogos, kto spełnia jakies minimalne wymagania. Może ludzie sami odchodzą...
zdjecie uzytkownika
Zadowolona Ania - 2014-07-25 16:03:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jestem bardzo zadowolona z obsługi Lexa, mogę śmiało polecić tą firmę jako podmiot rzetelny i uczciwy. Bez zbędnych opowiastek jacy to oni nie są wspaniali, jakich to dużych kwot nie wywalczają. Same konkrety od początku aż do końca. Wiadomo trochę odstrasza że dzwonią zaraz po wypadku, ale dzwoniła do mnie chyba każda firma która jest na tym rynku. I ważna rzecz, chyba jedyny przedstawiciel który nie oparł swojej wypowiedzi na oczernianiu innych ... a to się ceni ...
zdjecie uzytkownika
Lola - 2014-07-28 11:21:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Solidna i rzetelna firma. Mogę śmiało polecić. Była w siedzibie w Krakowie, ponieaż tam podpisywałam umowę, prawnik mi wszystko wytłumaczył więc jestem bardzo zadowolona z podejścia tej firmy do mojej sprawy
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2014-07-29 07:03:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam. Bardzo dobra kancelaria - mieszkam z rodziną w Krakowie i długo nie mogłem zdecyzdować się na wybór pełnomocnika. Pewnie jak większość ofiar wypadków tak i ja i moja rodzina tuż po tragedii nachodzeni byliśmy już w szpitalach gdzie leżelismy przez "pseudopomagaczy" ! A to że niby Ci najlepsi,a tamci źli - masakra jakaś ! Z polecenia sąsiada z osiedla trafiłem na LEXA. Wbrew twierdzeniu przedstawiciela jednej z największych tego firm z Wrocławia LEX ma siedzibę i w niej spotkałem się z ich przedstawicielem. Pan wszystko mi wytłumaczył, żadnej ich konkurencji nie oczerniał. Tak jak tego oczekiwałem skupił się na mojej sprawie i oczekiwaniach. Szacun za taka postawe. Dostaliśmy juz jakies pierwsze kwoty, nie są jakieś oszalamiającą wielkie ale wiem i mam wytłumaczone że to kwoty bezsporne i że będa kolejne większe wpłaty. Dziękuję całej firmie LEX za zaangażowanie w naszą sprawę. Pozdrawiam Mirem z żoną i dziecmi.
zdjecie uzytkownika
olgierd - 2014-07-29 16:35:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że Lex - Kancelaria Odszkodowawcza ma bardzo pozytywne opinie wsród klientów, takie opinie cieszą oko. Może w takim razie bym sie u nich zatrudnił, co myślicie? Poszukują akurat na stanowisko Przedstawiciel Regionalny (Specjalista ds. Kontaktów z Klientami). Wymagania spełniam, bo nie wymagają wiele, prawo jazdy, empatia, wykształcenie średnie i standardowe cechy osobowościowe. Oferują za to wysokie wynagrodzenie stałe oraz prowizje, umowę o pracę, narzędzia niezbędne do pracy (telefon, samochód, akcesoria elektroniczne), szkolenia wstępne oraz pakiet szkoleń rozwojowych i inne. Nie wygląda to źle.
zdjecie uzytkownika
andzia - 2014-08-11 15:25:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem bardzo zadowolona ze wspoloracy z kancelaria Lex . Maja bardzo dobry kontakt z ludzmi malo tego wszystko jest tlumaczone tak zeby czlowiek bez problemow zrozumial o co chodzi bez matania i kretactwa . . Co jakis czas otrzymywalismy telefony z informacja jak sie sprawy maja . Z czystym sumieniem polecam kancelarje jak i Pana Leszka P.ktory zajal sie wszystkimi formalnosciami i wrazie watpliwosci czy jakich kolwiek problemow byl zawsze dla nas dostepny i pomocny .
zdjecie uzytkownika
Klientka - 2014-08-13 11:45:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dziękuje calemu zespołowi Kancelarii LEX, a w szczególności Panu Piotrowi Ż. za to że wskrzesił we mnie chęć walki o swoje. bardzo dziekuje tym wszystkim którzy przyczynili się do wygrania mojej sprawy w sądzie. Mimo że trwało to kilka lat, pwoiem że warto było. Nie wolno się poddawać i trzeba do końca wierzyc i walczyć o swoje. Bardzo dziękuję Panie Piotrze, dziękuję całemu Lexowi. Renia
zdjecie uzytkownika
Klara - 2014-08-14 15:30:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chciałbym podziekować pracownikowi kancelarii Panowi Leszkowi P ktory bardzo pomogl mi oraz moim dzieciom uzyskac odszkodowanie. Zarowno on jak i Pani Grazyna z ktora mialam kontakt telefoniczny wyjasnili mi wszystkie kwestie zwiazane z odszkodowaniem, szczegolna pomoc otoczyla mnie Pani Monika ktora byla dostepna pod telefonem caly czas i odpowiadala mi na każde pytanie.
zdjecie uzytkownika
jolanta - 2014-08-30 16:53:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chcialam bardzo podziekowac kancelari Lex a szczegolnie p.Leszkowi P.za prowadzenie sprawy mojej corki Martyny, ktore sie zakonczylo sukcesem i za to jeszcze raz dziekuje a takze za slowa otuchy.Pozdrawiam (usunięte przez administratora).
zdjecie uzytkownika
do rzeczy - 2014-09-18 09:53:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam

czy móglby ktoś rzetelnie napisać o warunkach pracy(podstawa,śr.zarobki miesięczne,itp:-) na stanowisku ph.

Z góry dzięki
zdjecie uzytkownika
aleksandra - 2014-09-23 19:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Serdeczne podziękowania kieruję całemu zespołowi Lex Kancelarii za prowadzenie sprawy mojej mamy, która zakończyła się wysokim odszkodowaniem . OGROMNE Podziękowania kieruję dla Pani Katarzyny K. Pani Kasiu dziękuję za poświęcony czas, udzieloną pomoc,, rzetelne informacje, kontakt który był cały czas aż do momentu zakończenia sprawy oraz Panu Bartoszowi M. za prowadzenie sprawy. Bez was nie byłybyśmy w stanie same zmierzyć się z ubezpieczycielem. BEDE POLECAC WAS. Jestescie profesjonalistami w tym co robicie.Cieszę się, że na was trafiłyśmy Pozdrawiam cały zespół Lex Kancelarii, Panią Katarzynę Krzysztofiak, Pana Bartosza Matusiak. Aleksandra
zdjecie uzytkownika
Iz - 2014-09-28 01:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@do rzeczy, tylko tyle co napisali w ogłoszeniu na przedstawiciela handlowego, to jest, że oferują: umowę o pracę po okresie próbnym ( 2 miesiące ), narzędzia niezbędne do pracy (po okresie próbnym) – samochód, telefon, laptop, wynagrodzenie stałe plus prowizje, szkolenia sprzedażowe i merytoryczne, zadaniowy czas pracy, pomoc i wsparcie zespołu.
zdjecie uzytkownika
monik - 2014-09-28 23:39:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcę podziękować pracownikom firmy Lex bo jest to firma rzetelna.Miałam obawy co do firmy ale dziś mogę z czystym sumieniem zaoferować tą firme innym.Bardzo dziękuje prawnikowi panu (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Małgorzata - 2014-10-02 19:57:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bardzo dziękuję Kancelarii Lex i jej pracownikom za pomoc, rzetelną i profesjonalną obsługę i prowadzenie mojej sprawy. Już dostałam pierwsza transzę pieniędzy, a będa jeszcze kolejne. Z czystym sumieniem polecam tą Kancelarię. Pozdrawiam / Klienta z dolnośląskiego.
zdjecie uzytkownika
do rzeczy - 2014-10-04 19:14:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Iz - 2014-09-28 01:09:35]:
masz problem ze zrozumieniem pytania? chodziło mi o konkrety ale widzę , że tam pracujesz i gościa grasz- to jest normalne pytaniwe po to jest ten portal,a narazie większość tych wpisów jest wogóle nie na temat. pzdr
zdjecie uzytkownika
albert - 2014-10-13 16:02:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak o sobie pisze Lex specjalizują się w pomocy prawnej w sprawach związanych z dochodzeniem roszczeń odszkodowawczych. Ich celem jest nie tylko uzyskiwanie najwyższych odszkodowań ale przede wszystkim kompleksowa opieka prawna Klientów. Zostali wyróżnieni Złotym Certyfikatem Rzetelności oraz Eurocertyfikatem. Nagrody te są przyznawane podmiotom, które są rzetelnymi płatnikami swoich zobowiązań, a w obrocie gospodarczym działają profesjonalnie, etycznie i transparentnie.
zdjecie uzytkownika
beznadzieja - 2014-10-29 22:06:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [albert - 2014-10-13 16:02:52]:
same opinie "pracowników". Nic w temacie
zdjecie uzytkownika
skrzat - 2014-11-07 12:53:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak to jest z tym LEx - Kancelaria odszkodowawcza po tym okresie próbnym? generalnie przyjmują na ta umowę o pracę czy to tylko taka ściema? no i jak wyglądają warunki finansowe zatrudnienia po tym okresie próbnym, czy jest jakaś super zmiana na lepsze?ciekawe też jak wygląda system prowizji i ile procent wynoszą
zdjecie uzytkownika
Henio nienaiwny - 2014-11-21 17:58:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że tu same podziękownia, ochy i achy! A zapytajcie się ile taki przykładowy pan Piotr Ż czy pan Leszek P. zarabiają i ile godzin zapierniczają i ile poniżenia się od szefów nasłuchają i jaki wyścig szczurów uskuteczniają! Ech szkoda gadać. Zenada! Pracują tam ludziw wykorzystywani przez właścicieli- darmozjadów i muszą stanąć na łbie, zeby mieć sukcesy.Muszą!!! Bo inaczej wypad z pracy. A myślicie, że dlaczego tak często szukają pracowników. Dobry i uczciwy pracodawca ma pracownika na lata.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-11-24
Żródło: Gowork.pl
Poznań
(wielkopolskie)
Firma odszkodowawcza z wieloletnią tradycją poszukuje pracownika z Poznania, Swarzędza, Kostrzyna lub okolic na stanowisko Przedstawiciela Handlowego(Miejsce pracy woj. wielkopolskie) Oferujemy- umowę o pracę po okresie próbnym ( 2 miesiące )- narzędzia niezbędne do pracy (po okresie próbnym) – samochód, telefon, laptop- wynagrodzenie stałe plus prowizje- szkolenia sprzedażowe i merytoryczne- zadaniowy czas pracy- pomoc
zdjecie uzytkownika
księżu. - 2014-11-21 19:08:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobra to tak szczerze powiedzcie mi czy jest tam jakas teraz praca ? nie wiem dlaczego @beznadzieja napisałeś, że są same opinie "pracowników" totalnie tego nie rozumiem. Wiesz, dobrze by było jakbyś to wytłumaczył wszystko. wtedy sięsytuacja wyjaśni cała i wszystko będize prostsze dla wszystkich. ja szukam dalej na wszelki wypadek
zdjecie uzytkownika
largo - 2014-11-21 19:12:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beznadzieja - 2014-10-29 22:06:16]:
@beznadzieja, jeśli nie podoba Ci się to , że czasami ktoś napisze dobre słowo o Lexie to najlepiej jakbyś sam / sama podzielił/iła się swoimi przemyśleniami na temat tej firmy. Łatwo jest tylko krytykować innych nie dając nic od siebie. A jeśli ktoś pisze i podaje argumenty to nie można mieć mu tego za złe
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lex - Kancelaria Odszkodowawcza
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x