Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Lex - Kancelaria Odszkodowawcza

zdjecie uzytkownika
Manieczka - 2014-05-12 15:37:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [killer - 2014-02-25 11:32:16]:
To chyba najlepiej żebyś się kontaktował w tej sprawie z ludźmi którzy tam pracowalii i np odeszli będą mieć bardziej obiektywne spojrzenie- szukaj na Golden Line, moze to dobre !
zdjecie uzytkownika
Gringo - 2014-05-13 08:49:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Manieczka - 2014-05-12 15:31:32]:
Jakbyś nie zauważyła to Pani pisze o tym że dostała odszkodowanie a nie że jest/była pracownikiem tej kancelarii
zdjecie uzytkownika
antek - 2014-05-21 18:38:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po wypadku bylo u mnie duzo firm teraz sprawdzam je w internecie i i tutaj widze ze wiekszosc opinii jest napisana chyba przez ta sama osobe bo jest ten sam styl pisania to samo slownictwo. Troche to dziwne i dla mnie niezbyt wiarygodne.. Osobiscie nie popieram takih dzialan, szczegolnie ze internet to maly swiat i tak dziecinne zabawy wychodza.
zdjecie uzytkownika
Iris - 2014-06-05 14:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam gorąco !!! Dostałam odszkodowanie większe aniżli przyszło mi nawet sobie wyobrazić, bardzo dziękuję Panu prawnikowi
zdjecie uzytkownika
najw - 2014-06-11 23:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na chwilę obecną jestem zadowolona z obsługi kancelarii....mam tylko pytanie....dostałam do podpisania ugodę na 29.000zł.....8.000zł już dostałam,a pani z Lexa w rozmowie tel. powiedziała,że dostanę jeszcze 8.500...to ile % biorą? bo w umowie jest 23%....???ale te 12.500 to nie jest 23%...0 co tu chodzi?jeśli ktoś może mi wytłumaczyć to proszę o odp....ugodę też mam w jednym egzemplarzu...a gdzie jest druga dla mnie? pozdrawiam...
zdjecie uzytkownika
Interesujący - 2014-06-12 10:23:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [najw - 2014-06-11 23:17:18]:
Niech Pani zadzwoni do Kancelarii i dopyta, na pewno jest tak że albo jest to kwota bezsporna albo wypłata jest w 3 transzach. Jestem przekonany że w kancelarii Pani odpowiedzą jak sprawa wygląda.
zdjecie uzytkownika
Manieczka - 2014-06-16 10:50:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gringo - 2014-05-13 08:49:58]:
Ale portal tu chyba głównie opinie o pracodawcy byłym czy obecnym ma kształtować. A jak Pani jest i klientem i Agentem to jej sprawa.
zdjecie uzytkownika
Marko - 2014-06-20 13:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kancelaria Lex poszukuje osoby do wyszukiwania informacji w Internecie, myślę, że bym się nadał, pracował ktoś tak?
zdjecie uzytkownika
PWT - 2014-06-20 17:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marko - 2014-06-20 13:23:57]:
codziennie pracuje tak w LEX-ie kilkanaście osób - praca polega na przeszukiwaniu stron internetowych pod kątem interesujących Kancelarię treści ;-) Zbyt ciężka to ta praca nie jest. Jak ktoś jest obrotny, ma spryt i wie jak poruszać sie w wirtualnym świecie to praca idealnie dla niego ;-)
zdjecie uzytkownika
Janusz . T. - 2014-06-30 14:08:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuję bardzo pracownikom LEX Kancelarii za prowadzenie mojej sprawy i zakończenie jej z sukcesem. Jestem zadowolony z obsługi. Szcególne podziekowania kieruję do Panów Piotra Ż. i Piotra L. Bardzo dziękuję
zdjecie uzytkownika
Marko - 2014-06-30 14:36:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@PWT, aha, to fajnie tez że jest kilka osób, rozumiem, ze praca na miejscu, czy może byc wykonywana zdalnie, bo net mam tez w domu?
zdjecie uzytkownika
kanaletto - 2014-06-30 18:37:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajnie nawet brzmi ta praca przy internecie, bo chyba nie wymagaja zbyt wiele. Jak to orientacyjnie jest płatne, no i o co moga zapytac na rozmowie rekrutacyjnej?
zdjecie uzytkownika
koliber - 2014-07-08 19:58:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwi mnie trochę, że co miesiąc poszukują przedstawiciela handlowego do Szczecina, LEX wystawiło takie ogłoszenie 10 czerwca i pierwszego lipca.
zdjecie uzytkownika
STEWARD - 2014-07-08 23:06:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a co w tym dziwnego ? Pewnie szukają dopóki najlepszego nie znajda ;-)
zdjecie uzytkownika
Anna - 2014-07-11 14:00:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziękuję bardzo pracownikom LEX Kancelarii zwłaszcza Panu Leszkowi Padło za prowadzenie mojej sprawy i zakończenie jej z sukcesem. Jestem zadowolona z obsługi pozdrawiam Anna.C.
zdjecie uzytkownika
koliber - 2014-07-13 17:24:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@STEWARD, tyle to dziwne, że chyba juz dawno by znaleźli kogos, kto spełnia jakies minimalne wymagania. Może ludzie sami odchodzą...
zdjecie uzytkownika
Zadowolona Ania - 2014-07-25 16:03:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem bardzo zadowolona z obsługi Lexa, mogę śmiało polecić tą firmę jako podmiot rzetelny i uczciwy. Bez zbędnych opowiastek jacy to oni nie są wspaniali, jakich to dużych kwot nie wywalczają. Same konkrety od początku aż do końca. Wiadomo trochę odstrasza że dzwonią zaraz po wypadku, ale dzwoniła do mnie chyba każda firma która jest na tym rynku. I ważna rzecz, chyba jedyny przedstawiciel który nie oparł swojej wypowiedzi na oczernianiu innych ... a to się ceni ...
zdjecie uzytkownika
Lola - 2014-07-28 11:21:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Solidna i rzetelna firma. Mogę śmiało polecić. Była w siedzibie w Krakowie, ponieaż tam podpisywałam umowę, prawnik mi wszystko wytłumaczył więc jestem bardzo zadowolona z podejścia tej firmy do mojej sprawy
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2014-07-29 07:03:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam. Bardzo dobra kancelaria - mieszkam z rodziną w Krakowie i długo nie mogłem zdecyzdować się na wybór pełnomocnika. Pewnie jak większość ofiar wypadków tak i ja i moja rodzina tuż po tragedii nachodzeni byliśmy już w szpitalach gdzie leżelismy przez "pseudopomagaczy" ! A to że niby Ci najlepsi,a tamci źli - masakra jakaś ! Z polecenia sąsiada z osiedla trafiłem na LEXA. Wbrew twierdzeniu przedstawiciela jednej z największych tego firm z Wrocławia LEX ma siedzibę i w niej spotkałem się z ich przedstawicielem. Pan wszystko mi wytłumaczył, żadnej ich konkurencji nie oczerniał. Tak jak tego oczekiwałem skupił się na mojej sprawie i oczekiwaniach. Szacun za taka postawe. Dostaliśmy juz jakies pierwsze kwoty, nie są jakieś oszalamiającą wielkie ale wiem i mam wytłumaczone że to kwoty bezsporne i że będa kolejne większe wpłaty. Dziękuję całej firmie LEX za zaangażowanie w naszą sprawę. Pozdrawiam Mirem z żoną i dziecmi.
zdjecie uzytkownika
olgierd - 2014-07-29 16:35:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że Lex - Kancelaria Odszkodowawcza ma bardzo pozytywne opinie wsród klientów, takie opinie cieszą oko. Może w takim razie bym sie u nich zatrudnił, co myślicie? Poszukują akurat na stanowisko Przedstawiciel Regionalny (Specjalista ds. Kontaktów z Klientami). Wymagania spełniam, bo nie wymagają wiele, prawo jazdy, empatia, wykształcenie średnie i standardowe cechy osobowościowe. Oferują za to wysokie wynagrodzenie stałe oraz prowizje, umowę o pracę, narzędzia niezbędne do pracy (telefon, samochód, akcesoria elektroniczne), szkolenia wstępne oraz pakiet szkoleń rozwojowych i inne. Nie wygląda to źle.
zdjecie uzytkownika
andzia - 2014-08-11 15:25:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem bardzo zadowolona ze wspoloracy z kancelaria Lex . Maja bardzo dobry kontakt z ludzmi malo tego wszystko jest tlumaczone tak zeby czlowiek bez problemow zrozumial o co chodzi bez matania i kretactwa . . Co jakis czas otrzymywalismy telefony z informacja jak sie sprawy maja . Z czystym sumieniem polecam kancelarje jak i Pana Leszka P.ktory zajal sie wszystkimi formalnosciami i wrazie watpliwosci czy jakich kolwiek problemow byl zawsze dla nas dostepny i pomocny .
zdjecie uzytkownika
Klientka - 2014-08-13 11:45:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dziękuje calemu zespołowi Kancelarii LEX, a w szczególności Panu Piotrowi Ż. za to że wskrzesił we mnie chęć walki o swoje. bardzo dziekuje tym wszystkim którzy przyczynili się do wygrania mojej sprawy w sądzie. Mimo że trwało to kilka lat, pwoiem że warto było. Nie wolno się poddawać i trzeba do końca wierzyc i walczyć o swoje. Bardzo dziękuję Panie Piotrze, dziękuję całemu Lexowi. Renia
zdjecie uzytkownika
Klara - 2014-08-14 15:30:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chciałbym podziekować pracownikowi kancelarii Panowi Leszkowi P ktory bardzo pomogl mi oraz moim dzieciom uzyskac odszkodowanie. Zarowno on jak i Pani Grazyna z ktora mialam kontakt telefoniczny wyjasnili mi wszystkie kwestie zwiazane z odszkodowaniem, szczegolna pomoc otoczyla mnie Pani Monika ktora byla dostepna pod telefonem caly czas i odpowiadala mi na każde pytanie.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-09
Żródło: Gowork.pl
Kraków
(małopolskie)
  Specjalizujemy się w pomocy prawnej w sprawach związanych z dochodzeniem roszczeń odszkodowawczych. Naszym celem jest nie tylko uzyskiwanie najwyższych odszkodowań ale przede wszystkim kompleksowa opieka prawna naszych Klientów. Zostaliśmy wyróżnieni Złotym Certyfikatem Rzetelności oraz Eurocertyfikatem. Nagrody te są przyznawane podmiotom, które są rzetelnymi płatnikami swoich zobowiązań, a w obrocie gospodarczym dział
zdjecie uzytkownika
jolanta - 2014-08-30 16:53:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chcialam bardzo podziekowac kancelari Lex a szczegolnie p.Leszkowi P.za prowadzenie sprawy mojej corki Martyny, ktore sie zakonczylo sukcesem i za to jeszcze raz dziekuje a takze za slowa otuchy.Pozdrawiam (usunięte przez administratora).
zdjecie uzytkownika
do rzeczy - 2014-09-18 09:53:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam

czy móglby ktoś rzetelnie napisać o warunkach pracy(podstawa,śr.zarobki miesięczne,itp:-) na stanowisku ph.

Z góry dzięki
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lex - Kancelaria Odszkodowawcza
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x