Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Lex - Kancelaria Odszkodowawcza

zdjecie uzytkownika
Henio nienaiwny - 2014-11-21 17:58:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Widzę, że tu same podziękownia, ochy i achy! A zapytajcie się ile taki przykładowy pan Piotr Ż czy pan Leszek P. zarabiają i ile godzin zapierniczają i ile poniżenia się od szefów nasłuchają i jaki wyścig szczurów uskuteczniają! Ech szkoda gadać. Zenada! Pracują tam ludziw wykorzystywani przez właścicieli- darmozjadów i muszą stanąć na łbie, zeby mieć sukcesy.Muszą!!! Bo inaczej wypad z pracy. A myślicie, że dlaczego tak często szukają pracowników. Dobry i uczciwy pracodawca ma pracownika na lata.
zdjecie uzytkownika
księżu. - 2014-11-21 19:08:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dobra to tak szczerze powiedzcie mi czy jest tam jakas teraz praca ? nie wiem dlaczego @beznadzieja napisałeś, że są same opinie "pracowników" totalnie tego nie rozumiem. Wiesz, dobrze by było jakbyś to wytłumaczył wszystko. wtedy sięsytuacja wyjaśni cała i wszystko będize prostsze dla wszystkich. ja szukam dalej na wszelki wypadek
zdjecie uzytkownika
largo - 2014-11-21 19:12:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beznadzieja - 2014-10-29 22:06:16]:
@beznadzieja, jeśli nie podoba Ci się to , że czasami ktoś napisze dobre słowo o Lexie to najlepiej jakbyś sam / sama podzielił/iła się swoimi przemyśleniami na temat tej firmy. Łatwo jest tylko krytykować innych nie dając nic od siebie. A jeśli ktoś pisze i podaje argumenty to nie można mieć mu tego za złe
zdjecie uzytkownika
Beata - 2015-01-21 10:44:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jakiś czas temu uległam wypadkowi na chodniku. Miałam uraz kolana. Szczególnie chciałam podziękować za prowadzenie mojej sprawy p. Piotrowi Wiszniewicz z Kancelarii Odszkodowawczej Lex, który bardzo profesjonalnie się nią zajął. Dostałam pieniądze i jestem zadowolona. Szczerze polecam.
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-01-22 13:47:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja też korzystałem z pomocy Kancelarii Odszkodowawczej Lex i jestem zadowolony. Wszystko za mnie załatwili i jeszcze sporo kasy dostałem.
zdjecie uzytkownika
Maciek . Kraków - 2015-01-22 16:34:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
mnie zaskoczyli samym poczatkiem. nie było mowy o mega pieniadzach za złamany obojczyk i niedowład splotu barkowego. z innych firm przychodzili i ładowali takie kwoty że niby je odzyskają że głowa boli ;-) do lexa tafiłem z polecenia. pan Piotr Ż. wyjaśnił,wytłumaczył i juz sprawę konczymy. dostana łącznie z pierwszą wypłatą mniejsze pieniądze niż obiecywały magiki z innych firm ale jestem bardzo zadowolonby bo wiem że takie pieniądze były realnie do odzyskania. Pozdrawiam lexa, Maciek z Yamahy
zdjecie uzytkownika
Beata - 2015-01-23 14:02:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ale ja nie mam na nazwisko R... to jakaś pomyłka i naprawdę jestem klientką kancelarii. Jeśli Pan/Pani nie wierzy to proszę podać namiar na siebie i chętnie się spotkam i pokażę dokumentację. Jestem zadowolona z prowadzenia mojej sprawy o odszkodowanie.
zdjecie uzytkownika
leo - 2015-01-23 17:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale też tam pracujesz!!!
zdjecie uzytkownika
Maciej Ozga - 2015-01-23 18:54:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
beznadzieja, leo i J 23 to ta sama osoba. Nie wiem czym podyktowane jest że ktoś co chwilę pisze pod innym nickiem i to zawsze kiedy pojawi się jakaś pozytywna opinia klienta. Nieuczciwa konkurencja? Jakiś psychicznie niezrównoważony osobnik który wyżywa się na forach? Nie jestem ani klientem ani pracownikiem żadnej firmy odszkodowawczej, ale po prostu szukając pracy natrafiłem na tę stronę i powiem jedno. Cieszę się że istnieją takie instytucje które pomagają.
zdjecie uzytkownika
Grzegorz - 2015-01-27 08:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W 2013 roku miałem wypadek samochodowy. Na czołówkę wjechał we mnie inny samochód. Skorzystałem z pomocy Kancelarii Lex w dochodzeniu swoich roszczeń i mimo że sprawa nie była prosta to zakończyła się dla mnie szczęśliwie. Dziękuję mecenasowi z Lex-a który prowadził moją sprawę. Polecam tę Kancelarię.
zdjecie uzytkownika
Agnieszka B - 2015-01-30 16:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dziękuję kancelarii Lex za załatwienie mojej sprawy bardzo profesjonalne podejście do ludzkiego dramatu za każdym razem kiedy zadzwoniłam do Pana Piotra zostałam poinformowana o danej sprawie .Serdecznie dziękuję Panu Piotrowi
zdjecie uzytkownika
żyrard - 2015-02-02 10:35:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie spoko, mogę polecić.
zdjecie uzytkownika
brzuza - 2015-02-13 13:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie kwoty mozna uzyskac za smierc bliskich ktorzy niewinnie zgineli w wypadku samochodowym? chcemy zacząc współprace z kancelarią Lex i jesli mozna prosiłbym o pomoc.
zdjecie uzytkownika
Zorientowany - 2015-02-16 09:19:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [brzuza - 2015-02-13 13:21:48]:
Wszystko jest zależne od Ubezpieczyciela sprawcy wypadku, różni ubezpieczyciele różnie wypłacają. Nie można niestety przyjąć że dla matki osoby zmarłej będzie to zawsze 80 tysięcy złotych, tym niemniej wiem że Lex stara się wywalczyć jak największe odszkodowanie
zdjecie uzytkownika
Misq - 2015-02-19 19:02:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam, praca dla tych którzy wiedzą że najpierw trzeba dać coś od siebie żeby dostać kilka razy więcej. Ostatnia branża gdzie można jeszcze dobrze zarobić. Układ przejrzysty - za każdego poleconego klienta dostaje się wypłatę, a że wypadków sporo to łatwo znaleźć nawet po znajomych.
zdjecie uzytkownika
WIESŁAW GRZESIAK - 2015-02-22 18:18:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DZIĘKUJE KANCELARI LEX ZA PROFESJONALNE ZAŁATWIENIE SPRAWY ODSZKODOWANIA -USZKODZENIA ŚCIANY BUDYNKU PRZEZ KIEROWCE WYWROTKI.WYCENA UBEZPIECZYCIELA SPRAWCY BYŁA TAK ŚMIESZNIE NISKA ŻE POSTANOWIŁEM SKORZYSTAĆ Z POMOCY PRAWNIKÓW.
PRAWNIK EMIL WOJCIECHOWSKI I PAN LESZEK PADŁO PROWADZILI MOJĄ SPRAWE- DZIAŁAJA PROFESJONALNE .JESZCZE RAZ BARDZO DZIĘKUJE I POZDRAWIAM CAŁY ZESPÓŁ KANCELARII LEX.
zdjecie uzytkownika
Oli - 2015-02-23 12:32:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Współpracuję z Lexem pół roku - sam pozyskuję klientów, w szczególności po znajomych znajomych. Mam za to prowizję plus zaliczki za każdego klienta, nienormowany czas pracy ale idzie wyciągnąć z tego przy odrobinie "szczęścia" nawet kilka tysięcy
zdjecie uzytkownika
Grzegorz Mielec - 2015-02-24 11:30:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Współpraca z kancelarią LEX dotyczyła odszkodowania po śmiertelnym wypadku mojego Taty w Mielcu. Sprawa była prowadzona w profesjonalny i rzetelny sposób. Wszystkie ustalenia słowne przy podpisywaniu umowy i kwoty odszkodowawcze miały pokrycie w rzeczywistości.
W szczególności dziękuję Panu Bartoszowi Matusiakowi za prowadzenie sprawy oraz Panu Leszkowi Padło.
Dziękuję również całemu zespołowi kancelarii LEX
Z pozdrowieniami Grzegorz M z Mielca
zdjecie uzytkownika
JÓZEF K cxz3@ - 2015-03-18 21:59:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzienkuję bardzo za profesjonalizm ,rzetelnosć. Polecamy ta firmie,każdemu w tak cieżkich chwilach w jakich my znależliśmy się Pan Leszek Padło i Pani Emilia Żuchowska konkretnie powiedzieli o kwocie,która otrzymamy i tak było.Bardzo czesto kontaktowala sie Pani Emilia telefonicznie,aby doprecyzowac wszystko w szczególach.Bardzo Pani dziekujemy za opieke prawna i kompleksowa,a takze za pomoc nie zwiazana z w/w sprawa.Gdyby było inaczej to firma nie zostalaby wyrózniona ZŁOTYM CERTYFIKATEM RZETELNOSCI oraz EUROCERTYFIKATEM.Z wielkim szacunkiem dla wszystkich pracownikow KANCELARII LEX
zdjecie uzytkownika
Janusz , Proszowice. - 2015-03-19 09:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziękuję bardzo Panu Piotrowi Żołyniakowi z kancelarii LEX za pomoc w sprawie wypadku drogowego mojego taty którego potrącił pijany kierowca. Dziękujemy Panu i całemu zespołowi za otoczenie opieką po wypadku ojca i naszej rodziny. Pieniądze które udało się uzyskać nie przywrócą co prawda tacie zdrowia, ale bardzo przydały się zaraz po wypadku i obecnie przy rehabilitacji. Dziękuję, janusz z rodzicami ; tak jak obiecalem będę polecać i rekomendowac usługi Pana Piotra i firmy LEX.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2015-03-26 11:03:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem niezwykle zadowolony z Kancelarii Lex. Moja sprawa przebiegła w miarę szybko. Odszkodowanie które otrzymałem też nie należy do najmniejszych. Chciałby podziękować całemu zespołowi Lex Kancelaria Odszkododowawcza z Karkowa a w szczególności Panu Leszkowi który podpisywał ze mną umowę, był cały czas ze mną w kontakcie co sprawiło że wiedziałem na bieżąco co dzieje się z moją szkodą
zdjecie uzytkownika
Jadwiga - 2015-03-30 12:37:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuję kancelari Lex z Krakowa za nieocenioną pomoc w uzyskaniu odszkodowania. Jestem zadowolona zarówno z ilości pieniędzy które otrzymałam jak i opieki pracowników firmy nad moją osobą i moją szkodą.
zdjecie uzytkownika
Alp - 2015-04-10 21:14:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trwa nabór na stanowisko pracownik biurowy. Ktoś był na rozmowie? Wie ja to wygląda i na czym ma polegać praca?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Obiecują dużo lub jeszcze więcej. Sa limity do zrobienia, jeżeli ich nie zrobisz dostajesz kopa.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Bożena - 2015-04-26 21:11:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dziękuję panu Żołeniakowi za prowadzenie sprawy mojego syna. Dziekujemy że ten pan nami się zajął i że nam pomógł po tym jak syn miał wypadek. Bardzo długo czekalismy na pieniądze ale duzo ich jest i to wystarczy żeby syn się wyleczył. Bardzo dziękuję Bożena.
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-05-27 09:11:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuje w imieniu swoim i rodziny Panu Leszkowi Padło za pokierowanie nas w tym trudnym czasie, po wypadku i śmierci męża. Wszyscy jesteśmy wdzięczni za udzielone wsparcie i wytłumaczenie wszystkich zawiłości prawnych. Dziękuje również Pani Pauli Kilian, która z zaangażowaniem udzielała pomocy prawnej i rzetelnie prowadziła moją sprawę. Polecam wszystkim tą kancelarię odszkodowawczą.
Kasia, Włoszczowa.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lex - Kancelaria Odszkodowawcza

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Lex - Kancelaria Odszkodowawcza?
Zadaj pytanie
alert