Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Lex - Kancelaria Odszkodowawcza

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-03-12 13:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [johnny - 2014-03-12 11:48:39]:
A może najlepiej przyjść na Portową 22 w Krakowie i zobaczyć nasz biurowiec a nie chrzanić takie tam trzy po trzy ;-) na parterze jest całe call center i mozna wejść i zobaczyć jak funkcjonujemy - na I piętrze działy prawny i procesowe - jesteśmy i mamy się dobrze. Zapraszamy do współpracy ( a i również tych co opowiadają na runku że mamy biura w piwnicach ); pozdrawiam - pracownik.
zdjecie uzytkownika
everest - 2014-03-12 13:41:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nulla - 2013-10-04 10:56:03]:
jeszcze troche i bedę mieć ze swoja grupą owe 1000 spraw. samemu to racja ciężko ale jak masz pręzną strukture i fajnych ludzi do współpracy to tylko kwestia czasu. Jak się chce to się da
zdjecie uzytkownika
Misq - 2014-03-12 14:37:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak mówi stare przysłowie nie da to się parasola w du$#@ otworzyć. Zawsze można wejść na stronę www i zobaczyć jak wygląda budynek ( nawiązując do tych piwnic ). Najlepiej spotkać się w siedzibie i wiadomo będzie czy Lex to firma która jest nie uczciwa i naciąga klientów itd. Anonimowo przez internet to każdy jakiegoś paszkwila może napisać, licząc na brak konsekwencji.
zdjecie uzytkownika
Jurek Q - 2014-03-12 19:19:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Misq - 2014-03-12 14:37:09]:
dokładnie - nikogo w konia nie robią. Sa, istnieją i istniec będą !
zdjecie uzytkownika
wuwu - 2014-03-27 11:38:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak małe jest to callcenter, da rade w Lex znaleźć tam pracę, mam duże doświadczenie w pracy na słuchawce.
zdjecie uzytkownika
M.wojciechowska - 2014-03-31 20:33:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z kancelarią Lex. Odszkodowanie dostałam bardzo szybko i w ogromnej kwocie o której nawet nie myślałam. Dzięki uprzejmości Pana(usunięte przez administratora) jego solidności, rzetelności i okzanaej pomocy odszdodowanie dostałam bardzo szybko.
zdjecie uzytkownika
ewelaaaa - 2014-05-06 08:18:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ciekawy - 2014-01-04 12:01:23]:
a czy jesteś jednym z nich?
zdjecie uzytkownika
Manieczka - 2014-05-12 15:31:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [M.wojciechowska - 2014-03-31 20:33:23]:
To czemu nie zdecydowała się Pani od razu na pracę u nich tylko przeszła Pani do Kancelarii Prawnej zw z odszkodowaniami I tam Pani pracuje w charakterze przedstawiciela? Super koncepcja ! żywa wizytówka z Pani :) Klienci to cenią
zdjecie uzytkownika
Manieczka - 2014-05-12 15:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [killer - 2014-02-25 11:32:16]:
To chyba najlepiej żebyś się kontaktował w tej sprawie z ludźmi którzy tam pracowalii i np odeszli będą mieć bardziej obiektywne spojrzenie- szukaj na Golden Line, moze to dobre !
zdjecie uzytkownika
Manieczka - 2014-05-12 15:37:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [killer - 2014-02-25 11:32:16]:
To chyba najlepiej żebyś się kontaktował w tej sprawie z ludźmi którzy tam pracowalii i np odeszli będą mieć bardziej obiektywne spojrzenie- szukaj na Golden Line, moze to dobre !
zdjecie uzytkownika
Gringo - 2014-05-13 08:49:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Manieczka - 2014-05-12 15:31:32]:
Jakbyś nie zauważyła to Pani pisze o tym że dostała odszkodowanie a nie że jest/była pracownikiem tej kancelarii
zdjecie uzytkownika
antek - 2014-05-21 18:38:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po wypadku bylo u mnie duzo firm teraz sprawdzam je w internecie i i tutaj widze ze wiekszosc opinii jest napisana chyba przez ta sama osobe bo jest ten sam styl pisania to samo slownictwo. Troche to dziwne i dla mnie niezbyt wiarygodne.. Osobiscie nie popieram takih dzialan, szczegolnie ze internet to maly swiat i tak dziecinne zabawy wychodza.
zdjecie uzytkownika
Iris - 2014-06-05 14:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam gorąco !!! Dostałam odszkodowanie większe aniżli przyszło mi nawet sobie wyobrazić, bardzo dziękuję Panu prawnikowi
zdjecie uzytkownika
najw - 2014-06-11 23:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na chwilę obecną jestem zadowolona z obsługi kancelarii....mam tylko pytanie....dostałam do podpisania ugodę na 29.000zł.....8.000zł już dostałam,a pani z Lexa w rozmowie tel. powiedziała,że dostanę jeszcze 8.500...to ile % biorą? bo w umowie jest 23%....???ale te 12.500 to nie jest 23%...0 co tu chodzi?jeśli ktoś może mi wytłumaczyć to proszę o odp....ugodę też mam w jednym egzemplarzu...a gdzie jest druga dla mnie? pozdrawiam...
zdjecie uzytkownika
Interesujący - 2014-06-12 10:23:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [najw - 2014-06-11 23:17:18]:
Niech Pani zadzwoni do Kancelarii i dopyta, na pewno jest tak że albo jest to kwota bezsporna albo wypłata jest w 3 transzach. Jestem przekonany że w kancelarii Pani odpowiedzą jak sprawa wygląda.
zdjecie uzytkownika
Manieczka - 2014-06-16 10:50:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gringo - 2014-05-13 08:49:58]:
Ale portal tu chyba głównie opinie o pracodawcy byłym czy obecnym ma kształtować. A jak Pani jest i klientem i Agentem to jej sprawa.
zdjecie uzytkownika
Marko - 2014-06-20 13:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kancelaria Lex poszukuje osoby do wyszukiwania informacji w Internecie, myślę, że bym się nadał, pracował ktoś tak?
zdjecie uzytkownika
PWT - 2014-06-20 17:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marko - 2014-06-20 13:23:57]:
codziennie pracuje tak w LEX-ie kilkanaście osób - praca polega na przeszukiwaniu stron internetowych pod kątem interesujących Kancelarię treści ;-) Zbyt ciężka to ta praca nie jest. Jak ktoś jest obrotny, ma spryt i wie jak poruszać sie w wirtualnym świecie to praca idealnie dla niego ;-)
zdjecie uzytkownika
Janusz . T. - 2014-06-30 14:08:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuję bardzo pracownikom LEX Kancelarii za prowadzenie mojej sprawy i zakończenie jej z sukcesem. Jestem zadowolony z obsługi. Szcególne podziekowania kieruję do Panów Piotra Ż. i Piotra L. Bardzo dziękuję
zdjecie uzytkownika
Marko - 2014-06-30 14:36:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@PWT, aha, to fajnie tez że jest kilka osób, rozumiem, ze praca na miejscu, czy może byc wykonywana zdalnie, bo net mam tez w domu?
zdjecie uzytkownika
kanaletto - 2014-06-30 18:37:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajnie nawet brzmi ta praca przy internecie, bo chyba nie wymagaja zbyt wiele. Jak to orientacyjnie jest płatne, no i o co moga zapytac na rozmowie rekrutacyjnej?
zdjecie uzytkownika
koliber - 2014-07-08 19:58:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwi mnie trochę, że co miesiąc poszukują przedstawiciela handlowego do Szczecina, LEX wystawiło takie ogłoszenie 10 czerwca i pierwszego lipca.
zdjecie uzytkownika
STEWARD - 2014-07-08 23:06:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a co w tym dziwnego ? Pewnie szukają dopóki najlepszego nie znajda ;-)
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-24
Żródło: Gowork.pl
Szczecin
(zachodniopomorskie)
  Specjalizujemy się w pomocy prawnej w sprawach związanych z dochodzeniem roszczeń odszkodowawczych. Naszym celem jest nie tylko uzyskiwanie najwyższych odszkodowań ale przede wszystkim kompleksowa opieka prawna naszych Klientów. Zostaliśmy wyróżnieni Złotym Certyfikatem Rzetelności oraz Eurocertyfikatem. Nagrody te są przyznawane podmiotom, które są rzetelnymi płatnikami swoich zobowiązań, a w obrocie gospodarczym dział
zdjecie uzytkownika
Anna - 2014-07-11 14:00:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuję bardzo pracownikom LEX Kancelarii zwłaszcza Panu (usunięte przez administratora) za prowadzenie mojej sprawy i zakończenie jej z sukcesem. Jestem zadowolona z obsługi pozdrawiam (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
koliber - 2014-07-13 17:24:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@STEWARD, tyle to dziwne, że chyba juz dawno by znaleźli kogos, kto spełnia jakies minimalne wymagania. Może ludzie sami odchodzą...
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lex - Kancelaria Odszkodowawcza
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x