Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Lex - Kancelaria Odszkodowawcza

zdjecie uzytkownika
Bożena - 2015-04-26 21:11:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dziękuję panu Żołeniakowi za prowadzenie sprawy mojego syna. Dziekujemy że ten pan nami się zajął i że nam pomógł po tym jak syn miał wypadek. Bardzo długo czekalismy na pieniądze ale duzo ich jest i to wystarczy żeby syn się wyleczył. Bardzo dziękuję Bożena.
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-05-27 09:11:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuje w imieniu swoim i rodziny Panu Leszkowi Padło za pokierowanie nas w tym trudnym czasie, po wypadku i śmierci męża. Wszyscy jesteśmy wdzięczni za udzielone wsparcie i wytłumaczenie wszystkich zawiłości prawnych. Dziękuje również Pani Pauli Kilian, która z zaangażowaniem udzielała pomocy prawnej i rzetelnie prowadziła moją sprawę. Polecam wszystkim tą kancelarię odszkodowawczą.
Kasia, Włoszczowa.
zdjecie uzytkownika
Patrycja - 2015-06-16 12:42:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Genialna, rzetelna kancelaria! Duże zainteresowanie sprawą, pomoc w każdej sprawie, odpowiedź na każde pytanie. Duże zaangażowanie oraz indywidualne podejście do klienta ze strony pana Leszka Padło i Pauliny Grochowskiej. Wiedzą o co chodzi, co robić i całkowicie oddają się swojej pracy. Bardzo wysoka skuteczność. Otrzymałam odszkodowanie dla córki, które w pełni mnie usatysfakcjonowało. Na prawdę warto polecać innym znajomym.
Pozdrawiam
Patrycja z Wodzisławia Śląskiego
zdjecie uzytkownika
Wiktoria - 2015-06-24 11:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam usługi Kancelarii Lex. Jakiś czas temu straciłam w wypadku bliską mi osobę. Prawnik z Kancelarii bardzo mi pomógł w załatwianiu spraw. W każdej chwili mogłam na niego liczyć. Otrzymałam kwotę o jakiej nawet nie marzyłam, pozwoliło mi to zabezpieczyć byt moich dzieci. Dziękuję Kancelarii Lex.
zdjecie uzytkownika
Agnieszka z Krakowa. - 2015-06-25 07:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do kancelarii trafiłam z polecenia kolegi który korzystał z usług LEXA prawie 5 lat temu i był zadowolony z obsługi. Jak większość rannych w wypadkach, ja również nie wiedziałam że mogę z OC sprawcy dostać jakiekolwiek pieniądze. Z polecenia skontaktowałam się z panem Piotrem Żołyniakiem.Wszystko mi wyjaśnił, pilotował mi sprawę i po prawie 4 miesiącach od wypadku dostałam pieniądze. Bardzo dziękuję panie Piotrze, i dobrze że są takie firmy jak LEX i ludzie jak pan. Obym nigdy ani ja ani nikt mi bliski nie musiał korzystać z usług kancelarii. Ale jak już się stanie to napewno pana polecę i pana biuro. Dziękuję, Aga.
zdjecie uzytkownika
Leszek Pastuszak - 2015-06-30 09:14:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakiś czas temu miałem do czynienia z Kancelarią Odszkodowawczą Lex z Krakowa. Miałem wypadek i byłem połamany. Moja rehabilitacja trwała dosyć długo ale na każdym etapie leczenia otrzymywałem wyczerpujące informacje i wypłacano mi kwoty odszkodowania. Obecnie leczenie zakończyłem i otrzymałem końcową kwotę. Jestem usatysfakcjonowany, dzięki tej kwocie mogę spokojnie kupić nowy samochód i wrócić do pracy po długiej przerwie i jeszcze mi zostanie spora kwota. Za leczenie (leczyłem się też prywatnie) wszystko mi się też zwróciło. Warto i polecam prawników z Kancelarii Lex.
zdjecie uzytkownika
Wanda - 2015-07-01 15:32:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również skorzystałam z pomocy Kancelarii Odszkodowawczej Lex. Niedawno otrzymałam pełną kwotę odszkodowania i jestem zadowolona. Polecam każdemu.
zdjecie uzytkownika
Kępińska Irena - 2015-07-02 12:17:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również pragnę podziękować Kancelarii Lex z Krakowa za to że tak szybko i fachowo zajęli się moją sprawą. Będę polecać Was każdemu.
zdjecie uzytkownika
Andrzej Kozień - 2015-07-06 10:13:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znajomy polecił mi Kancelarię Lex z Krakowa i podpisałem z nimi umowę na dochodzenie moich roszczeń. Czas czekania był trochę długi ale to z racji sprawy w sądzie. Teraz otrzymałem pieniądze i jestem wielce usatysfakcjonowany kwotą. :) Polecam.
zdjecie uzytkownika
Małgorzata - 2015-07-06 21:22:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja sprawą zajmował się Pan Żołyniak. Przyznam że trwało to długo ale Pan o tym mnie informował. Niedawno dostałam pierwszą ( podobno nie ostatnią ) transze wypłaty pieniędzy. Jestem zadowolona i dobrze że nie wybrałam innej kancelarii, jednak ktoś z polecenia to najrozsądniejszy wybór. Dziękuję wszystkim którzy przyczynili się do tego że już coś dostałam. Gosia z okolic Niepołomic.
zdjecie uzytkownika
Agnieszka z Rabki - 2015-07-07 09:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zadowolona ze współpracy z kancelarią Lex. Cieszę się że nie uległam namowom firm odszkodowawczych które najeżdżały mnie w domu (np. votum i euco) i pozostałam przy swoim wyborze kancelarii Lex z Krakowa. Niedawno moja sprawa się zakończyła i otrzymałam końcową kwotę odszkodowania. Nie spodziewałam się że będzie aż tyle. Pozdrawiam i dziękuję. Agnieszka z Rabki Zdroju.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-07-13 08:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warto skorzystać. Ja zaryzykowałem i nie żałuję. Pomogli mi odzyskać spore odszkodowanie a przy tym poza dostarczaniem wyników badań nie musiałem nic robić. Polecam.
zdjecie uzytkownika
Waldemar - 2015-07-13 15:48:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też podzielam powyższe polecenia. Uzyskałem zadowalającą kwotę i zwrot kosztów leczenia.
zdjecie uzytkownika
Zbyszek - 2015-07-14 09:31:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moją sprawę kilka lat temu prowadził pan Żołyniak.Z czystym sumieniem mogę polecić jego usługi i firmę Lex.Wszystko miałem wyjaśnione, łącznie z tym że mogę wziąść jeszcze pieniądze z NWW pojazdu którego byłem pasażerem.Firma gdzie miał ubezpieczenie sprawca chciała bezpodstawnie zabrać mi część odszkodowania bo niby nie jechałem w pasach, ale wszystko zakończyło się dobrze. Tak że jestem, zadowolony i polecam. Pozdrawiam z Gromnika, Zbyszek K.
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2015-07-14 12:02:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warto skorzystać. Rzetelnie zajęli się moją sprawą i mimo że ubezpieczyciel "kręcił nosem" - poszli do sądu i wywalczyli dla mnie sporą kwotę. Dziękuję i polecam.
zdjecie uzytkownika
Mirosław Zalewski - 2015-07-15 13:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kancelaria Lex prowadziła też moją sprawę półtora roku temu. Sprawa była trudna ale dali radę. Otrzymałem należne mi pieniądze i polecam.
zdjecie uzytkownika
Małgorzata P. - 2015-07-16 08:38:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja sprawa była prowadzona profesjonalnie. Otrzymałam odszkodowanie i zwrot kosztów leczenia. Nie mam żadnych zastrzeżeń a wręcz jestem zadowolona. Polecam bo warto.
zdjecie uzytkownika
Ewa M. - 2015-07-17 11:44:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też jestem zadowolona ze współpracy. Warto.
zdjecie uzytkownika
Bożena - 2015-07-20 10:41:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuję kancelarii Lex za pomoc i wsparcie w chwili gdy tego potrzebowałam po wypadku. Teraz już doszłam do zdrowia, leczenie zostało zakończone i otrzymałam kwotę która starczy na zaspokojenie wielu potrzeb.
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-07-21 13:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Miałam szczęście że trafiłam w poszukiwaniach prawnika na kancelarię odszkodowawczą Lex. Nie żałuję podjętej decyzji. Sprawa się zakończyła szczęśliwie dla mnie i otrzymałam sporą sumę. Polecam.
zdjecie uzytkownika
max - 2015-07-22 12:01:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wiecie, rozważam zatrudnienie właśnie w kancelarii odszkodowawczej lex, bo widziałem że umożliwiają teraz pracę specjaliście do spraw odszkodowań. Zapewniają pakiet szkoleń merytorycznych dotyczących odszkodowań, wiec w sumie samemu nie trzeba mieć jakiejś olbrzymiej wiedzy na ten temat. No i elastyczny czas pracy który nie wchodzi w paradę innemu zatrudnieniu
zdjecie uzytkownika
Michał - 2015-07-23 10:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam. Sam skorzystałem i jestem zadowolony. Pełen profesjonalizm i spora wywalczona kwota od ubezpieczyciela.
zdjecie uzytkownika
Gregorek - 2015-07-27 10:30:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam w 100%. Warto. Przydarzył mi się wypadek i miałem szczęście że trafiłem na kancelarię Lex z Krakowa. Pomogli mi i wywalczyli duże odszkodowanie.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Obiecują dużo lub jeszcze więcej. Sa limity do zrobienia, jeżeli ich nie zrobisz dostajesz kopa.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-07-28 15:09:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napiszę tylko jedno - polecam! Ja jestem zadowolony.
zdjecie uzytkownika
Magdalena Otis - 2015-07-29 11:55:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam osobą poszkodowaną w wypadku jakiś czas temu. Kancelaria super zajęła się moją sprawą i wywalczyli dla mnie duże odszkodowanie. Polecam.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lex - Kancelaria Odszkodowawcza
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Lex - Kancelaria Odszkodowawcza?
Zadaj pytanie
alert