Nie polecam nikomu udziału w tych szkoleniach i stażach, chyba, że ktoś lubi być robiony w balona i prosić się o swoje pieniądze, a z wypłatami ta firma ma ewidentnie duuuży problem. Jak już uda się wyprosić przelew wynagrodzenia, to okazuje się, że pieniądze i tak zostały przelane do kogoś innego. Po każdym negatywnym wpisie, pojawia się lawina pozytywnych komentarzy, zapewne pisanych przez samych pracowników, a osoby dodające negatywną opinię zostają blokowane.
Jestem tego samego zdania firma wyłudziła odemnie dane.osobowe zapisała mnie na szkolenie na które w ogóle nie uczestniczyłem bo niby tak można po czym przed końcem szkolenia ,Pani do mnie dzwoni że moja umowa o pracę jest na czas nieokreślony a ma być na okres 6 miesięcy tak ,że nie kwalifikuje się do szkolenia i co za tym idzie nie dostanę żadnego przelewu. Ja tego tak nie zostawię i zgłoszę sprawę o wyludzenie danych osobowych jednym słowem porażka
Byłam na stażu i bardzo fajnie wspominam ten czas. Atmosfera super, miło mi się tam czas spędzało. I jak na staż to się całkiem sporo nauczyłam :)))
Firma ta to jedna wielka pomyłka trzeba sie o swoje pieniądze prosić. Nie polecam nikomu korzystac z uslug tej firmy.. Mam nadzieje ze trafia wkoncu na takich ludzi co im ten (usunięte przez administratora) zamkna
Wiecie może, czy w Pewna Przyszłość Ewa Skotarek szukają chętnych na staż?
Witam. Jest ogromny problem z tą firmą. 14.02.2023 skończyłam kurs pieniążki za zwrot dojazdów jak i opiekę dla dziecka żadna z nas nie otrzymała do tego za zakończenie kursów dostałyśmy mniej niż powinniśmy i również czekałyśmy 3 tygodnie. Certyfikatów jak nie było tak nie ma. Nie jednokrotnie dzwoniąc próbowaliśmy wyjaśnić sytuację bez skutku. Można powiedzieć że byłyśmy zmuszone do podpisu zajęć z doradcą zawodowym jak i IPD które się nie odbyły pod groźbą że nie zostaną nam wypłacone należne pieniążki. Jednym słowem NIE POLECAM !!!!!!
Odbyłam szkolenie grafika komputerowego ;),jestem mega zadowolona !!!!

Jak wygląda ścieżka kariery w Pewna Przyszłość Ewa Skotarek? Czy trudno jest zdobyć awans?
Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna :)Obsługa na wysokim poziomie. Panie z biura zawsze uśmiechnięte i serdeczne. Ukończyłam szkolenie po którym odbyłam staż zawodowy. Po odbytym stażu pracuję do dnia dzisiejszego:)Jeszcze raz serdecznie dziękuję za okazaną pomoc.
Muszę to napisać dzisiaj dzwoniłam i odebrała pani Marta która obiecała że oddzwoni w ciągu 30minut i tak też było , pani bardzo miła wszystko mi wytłumaczyła a co najważniejsze tak jak mówiła oddzwoniła. Żeby więcej było takich urzędników to było by dobrze .
Czy ktoś był już na stażu ? Czy załatwiają pracę i czy wynagrodzenia na czas ? Pytam bo nie jestem w stu procentach pewna czy to czasem nie ściema
Czy jest możliwość pracy w Pewna Przyszłość Ewa Skotarek na część etatu?
Większość ofert to pełen etat, ale osoby chcące pracować w innym wymiarze też mogą aplikować. Jak kiedyś szukałam pracy to była taka pamiętam :-)
Inny wymiar to masz na myśli niecały etat, pracę weekendową czy jak inaczej? A jak kiedyś szukałaś tu pracy to się finalnie zatrudniłaś czy tylko ogłoszenie widziałaś?
Atmosfera w miejscu pracy odgrywa kluczową rolę w osiąganiu wyników. Jak wygląda ten aspekt w Pewna Przyszłość Ewa Skotarek?
Czy w firmie Pewna Przyszłość Ewa Skotarek są regularne szkolenia pracownicze?
Tak oczywiście, potwierdzam to osobiście jako pracownik. Szkolenia pracownicze odbywają się systematycznie, ich tematyka jest zależna od potrzeb samych pracowników.
to rzeczywiscie często w porównaniu do firm z którymi miałam do czynienia, szkolenia robią bardziej doświadczeni pracownicy czy jakieś firmy zewnętrzne?
@Olga, najczęściej doświadczeni pracownicy - służąc w ten sposób swoją wiedzą i doświadczeniem. Poza dokształcaniem i doskonaleniem, tego typu szkolenia jeszcze bardziej scalają i integrują nasz zespół. Pozdrawiam :-) Piotr - pracownik
szkolenia integrują zespół? super, ale nie bardzo wiem w jaki sposób to wygląda? jakieś zabawy czy co? :)
Jaki dress code obowiązuje w Pewna Przyszłość Ewa Skotarek?
Polecam bo jest duża oferta szkoleń i kursów. Każdy znajdzie dla siebie coś interesujące. Wiedza na wyciągnięcie ręki. Miła obsługa, która chętnie pomoże. pozdrawiam wszystkich :-)
Znaleźć dobrą pracę jest bardzo trudno,dzięki szkoleniu z pracownika do spraw księgowości i odbytym stażu zoorganizowanym przez biuro Pewna Przyszłość udało mi się zatrudnić w jednej z dużych firm.Panie z biura bardzo miłe i sympatyczne a także bardzo kompetentne.Trener szkolenia bardzo profesjonalny.Z chęcią polecę każdemu który chce podnieść swoje kompetencje.
Ukończyłam szkolenie w Międzyrzeczu organizowane przez firmę Pani Ewy, obecnie jestem na stażu. Jestem zadowolona z obsługi i kontaktu z firmą. Dzięki UE mogłam dorobić i zdobyć nowe kwalifikacje
Byłam na stażu u Pani Ewy, zdobyłam nowe doświadczenie zawodowe, świetny zgrany zespół panuje w firmie, polecam
Byłam tu na stażu i baaaardzo chętnie bym wróciła. W biurze zgrana i wesoła załoga. Miło wracam do każdej z chwil stażu
Korzystalam wiele razy z tego biura i jestem zadowolona . Pani Ewa bardzo przemiłą osobą jest a dziewczyny pracujące w biurze miłe i pomocne bardzo ;)
Serdecznie polecam to biuro :)skończyłem kurs wraz z 3 miesięcznym stażem. DZIĘKI temu udało mi się uzyskać stabilną i stałą pracę. Obsługa na 5 plus mile i sympatyczne Panie z chęcią pomogą w każdej sytuacji.Pozdrawiam serdecznie.
Jak się pracuje w Pewna Przyszłość Ewa Skotarek?
Zobacz opinie na temat firmy Pewna Przyszłość Ewa Skotarek tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 10.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Pewna Przyszłość Ewa Skotarek?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 6, z czego 5 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!