Jak szefostwo w Bankier Group Norbert Tokarski traktuje ludzi?
Może ktoś chociaż napisać, czy ta oferta do księgowości jest na cały etat? Bardzo mało informacji w tym ogłoszeniu, które wstawili. Może ktoś tutaj pracował i będzie coś wiedział.
Szanowny panie Skiba "Seoski" sam pan wie że podszywa się pan pod tożsamość firmy, co jest ścigane z urzędu podaje negatywne opinie i ofert pracy. Sprawa już jest zgłoszona do prokuratury, bo zachowanie pana jest niebezpieczne...
Czy w Bankier Group Norbert Tokarski poza podstawowym wynagrodzeniem obowiązują jeszcze jakieś świadczenia dodatkowe?
90% Komentarzy tutaj na FB googlach są pisane przez pracowników Bankiera ;)
Witamy serdecznie, nie wiem czy Pan/Pani wie, ale portal GoWork służy właśnie po to, aby pracownicy lub byli pracownicy wystawiali swoje opinie na temat danego Pracodawcy.
Negatywne opinie nie są usuwane. Usuwane są opinie naruszające regulamin portalu np. obraźliwe. GoWork jako rzetelny portal nie pozwala usuwać negatywnych opinii bez powodu. Jeśli Pracodawca spróbuje tak zrobić usunięte opinie i tak przywracane są przez Administratora, a takie zachowanie może prowadzić do zablokowania konta Pracodawcy. Może Pan/Pani potwierdzić to u osoby reprezentującej GoWork.

Czy Bankier Group Norbert Tokarski organizuje staże dla studentów?
Jeszcze raz gratulujemy awansu Karolinie, Natalii oraz Michałowi!
Dziękujemy również za zaangażowanie i gratulujemy sukcesów Uli, Kindze oraz Oleksandrowi!
Życzymy Wam dalszych sukcesów!
Połączenie sił to początek, pozostanie razem to postęp, wspólna praca to sukces! - Henry Ford
Bankier Group jest miejscem, w którym rzetelni i ambitni ludzie zostaną wynagrodzeni. Młoda osoba bez studiów wyższych jest w stanie zarobić pensję niejednego kierownika dużej firmy. Rok pracy w tej firmie owocuje doświadczeniem i wiedzą bogatszą od tej zdobytej przez lata edukacji. Można śmiało powiedzieć, że Bankier Group jest kuźnią talentów, a to wszystko za sprawą właścicieli, którzy mocno angażują się i prowadzą rozwój ludzi, którzy chcą osiągać sukcesy.
Świetnie, że dodałeś taką opinię, a napiszesz jeszcze, jakie jest wynagrodzenie w firmie? Ile dają na start, swieżakowi? Czy ciężko jest się wybić wyżej? Firma wydaje się dość solidna.
Bardzo milo wspominam prace w firmie pana Norberta! Gdyby nie przeprowadzka do lodzi pewnie do tej pory bym tam pracowala. Polecam jesli chcesz zdobyc dowiadczenie.
Jak długo trwa proces awansu w Bankier Group Norbert Tokarski?
Witam, czy mogę poznać szczegóły awansu w Bankier Groupie? Co się zmienia przy przejściu na wyższe stanowisko? Czy rośnie stawka? Czy dochodzą jakieś uprawnienia? Przyznawane są jakieś benefity/dodatki? :)
Oczywiście, wraz z awansem zmienia się wynagrodzenie pracownika. W zależności od stanowiska ma on również np. większą decyzyjność.
Proces awansu w naszej firmie to bardzo indywidualna kwestia uzależniona nie tylko od rozwoju firmy, ale również zaangażowania i predyspozycji Pracownika w związku z tym Pracownik może otrzymać awans np. po roku pracy lub nawet po trzech miesiącach.
Dzieci weźcie się za konkretny zawód np. inżyniera a będziecie mogli w przyszłości zarobić. Takie badziewne firemki szukają tylko mięsa armatniego obiecując gruszki na wierzbie swoimi wirtualnymi premiami
Jak widzę nie dosyć ze nie masz pochlebnej opinii o tej firmie , to jeszcze osoby dorosłe tam pracujące nazywasz dziećmi ... Domyślam się ze z toba jest coś nie tak , na co dajesz sam dowód . Nic się nie poradzi jak ktoś nadaje sie tylko do hejtu , ale i to sie skończy bo hejt ma być karalny bez twardych dowodów i co wtedy z sobą zrobisz jak do czegoś innego się nie nadajesz? Będziesz zwierzęta wyprowadzał na pole?...
Każda osoba sama decyduje o swojej karierze zawodowej. Nie każdy chce zostać inżynierem. Wiele osób świetnie czuje się w kontakcie w klientem i sprzedaży. Każda osoba, która odnajduje się w takiej pracy i ma ku temu preferencje z pewnością zarobi odpowiednie wynagrodzenie. Jeśli Pan czuje się lepiej w zawodach technicznych życzymy sukcesów. Jednak obrażanie innych branż i wyzywanie osób w nich pracujących nie powinno mieć miejsca.
Chciałabym dowiedzieć się czegoś na temat szkoleń. Czy firma takowe zapewnia? Wiąże się to z możliwością poznania nowych rzeczy oraz nabrania doświadczenia co przekłada się na rozwój osobisty pracownika i uzyskiwanie lepszych wyników w pracy. Proszę o jakieś informacje.
Pani Iwono, każdy pracownik przechodzi szkolenie stanowiskowe mające na celu zapoznanie go z obowiązkami jakie będzie pełnił w naszej firmie. Stawiamy na rozwój naszych pracowników i ciągłe podnoszenie kwalifikacji dlatego często organizowane są szkolenia produktowe, sprzedażowe, rozwojowe. W sytuacji pandemii szkolenia odbywają się niestety rzadziej, jednak mamy nadzieję, że wkrótce to się zmieni. Obecnie korzystamy ze szkoleń online :)
Czy firma Bankier Group Norbert Tokarski kieruje się zasadą równości w płacach kobiet i mężczyzn? Chodzi o równorzędne stanowiska.
Firma Bankier Group Norbert Tokarski kieruje się zasadą równości w płacach na równorzędnych stanowiskach.
Czy całe wynagrodzenie wpływa na konto, czy jest to w jakiś sposób rozdzielane w Bankier Group Norbert Tokarski?
Czy Bankier Group Norbert Tokarski oferuje wszystkim swoim pracownikom umowę o pracę czy jednak należy spodziewać się umowy zlecenia?
Witam, Bankier Group oferuje dogodne warunki zatrudnienia. Z reguły są to umowy o pracę, jednak jesteśmy otwarci na wszelkie inne formy współpracy m.in. umowy zlecenie czy B2B.
Rzetelna firma i pełen profesjonalizm, każdemu polecam. Tanio, szybko i bez zbędnych formalności.
Czy w obrębie jednego działu w Bankier Group Norbert Tokarski są wewnętrzne rekrutacje na liderów?
Dzień dobry, jak najbardziej wewnątrz firmy pracownicy mają możliwość awansu na wyższe stanowiska i na rozwój swojej kariery zawodowej.
Czemu negatywne opinie nie są zamieszczane? Regulaminowy zakaz?
Niezamieszczane są tylko opinie, które łamią regulamin serwisu. Każda opinia na temat miejsca pracy, negatywna czy pozytywna, zostanie opublikowana, jeśli jest rzeczowa, nie ma w niej pomówień czy obrażania innych. Masz jakieś doświadczenia z Bankier Group Norbert Tokarski?
Silna motywacja, zaangażowanie, budowanie relacji z naszymi Klientami oraz wysokie wyniki to wartości, którymi głównie się kierujemy!
Gratulujemy Uli - która mimo dosyć krótkiego stażu pracy idealnie wkomponowała się w misję firmy!
Ulu, życzymy Ci dalszych sukcesów!
Czas ściągnąć krawaty i obcasy. W takich strojach nie zobaczycie ich na co dzień!
@emilia a czy są jakieś benefity ?
Emilio, w naszej firmie nie zapewniamy dodatkowych benefitów typu karty multisport itp. W ramach tego nasi Pracownicy mają inne systemy motywacyjne jak np. dodatkowe punkty za sprzedaż określonych produktów. Uzbieraną pulę punktów można wymieniać na dodatkową gotówkę. Takie rozwiązanie sprawdza się u nas doskonale, ponieważ dodatkowe środki Pracownicy przeznaczają na dowolny cel. Ponad to organizujemy również wewnętrzne konkursy dla Pracowników.
Jak się pracuje w Bankier Group Norbert Tokarski?
Zobacz opinie na temat firmy Bankier Group Norbert Tokarski tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.