Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o polmostrów

Pracowałeś w firmie polmostrów i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-09 14:44:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Obrońca się znalazł (usunięte przez administratora) jakim jest Polmostrów te powiedz ile godzin musiałeś przepracować żeby zarobić te 3000 no i najważniejsze ile musiałeś na stawiać (usunięte przez administratora) kaw lub fajek albo ZYDZE narąbać drewna no chyba że walisz kapować do tego palanta BHAPOWCA (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Ixik :)) - 2011-03-13 23:11:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, pozdrawiam szefostwo POLMOSTRÓW, wszystkich ślusarzy,spawaczy,magazynierów i kierowców, świetny zakład, świetna (chociaż ciężka) praca, świetne zarobki!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-23 20:02:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z Tobą Ixik w 100%, dołączam się do pozdrowień dla wszystkich w POLMOstrów!
zdjecie uzytkownika
Irrrys37 - 2011-03-29 23:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,pracuję w tej firmie już długo i nie mogę patrzeć jak niektórzy źle o niej piszą - firma daje im pracę i pieniądze,trzeba to szanować i cieszyć się,że po prostu jest praca.Pozdrawiam kolegów!
zdjecie uzytkownika
igor - 2011-03-30 19:51:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Irrys 37 podzielam twoją opinie o firmie tylko nygusy zawsze narzekają . Pozdrawiam chłopaków z POLMOstrów
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-01 22:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, praca spoko, dobrze płacą, pozdro dla kolegów!
zdjecie uzytkownika
Mirass44 - 2011-04-05 19:30:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, pracuję w POLMOstrów, nie chciałbym nigdzie indziej, bo dobrze płacą, a pracować - wiadomo- - trzeba jak i wszędzie :))
zdjecie uzytkownika
Misiek - 2011-04-19 22:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jest ciężka - to prawda, ale płacą dobrze i zawsze na czas :)))
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-03 20:18:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze placą, tylko wykazuja co innego, a potem będziesz mial emeryturę, tyle co kot naplakał..
zdjecie uzytkownika
ble - 2012-01-10 22:56:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca jest spoko kto pracuje uczciwie jest szanowany i ma dobre zarobki
zdjecie uzytkownika
on - 2012-01-28 14:31:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak spawacz zarabia a slusarz to zero
zdjecie uzytkownika
on - 2012-01-28 19:18:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tej firmie slusarz pracuje na spawacza spawacz jest uprzywilejowany
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2012-03-09 11:48:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACA SUPER!!!ZROBISZ SWOJE I NIE WALISZ W KANAŁ TO SIĘ UTRZYMASZ W ZAKŁADZIE .ZAROBKI SUPER!NIGDZIE W REJONIE NIE ZAROBISZ TYLE CO W POLMOSTRÓW W 8 GODZIN.TYLKO LESERY I PŁACZKI NARZEKAJĄ.JAK WAM SIĘ NIE PODOBA TO ZAPRASZAM DO SKALMIERZYC (usunięte przez administratora) POZDRAWIAM KOLEGÓW Z SPAWALNI I RESZTĘ Z ZAKŁADU.
zdjecie uzytkownika
Pan Romek - 2012-12-10 05:50:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie dorobisz się garba bardziej się na denerwujesz jak zarobisz..robiłem kilka sezonów, jednoznacznie wiąże się to jak by to z obozem pracy..praca nawet w duże świeta!..a tu nawet nie ma w czym pracować wiąże się to z rękawicami które dostajesz raz w miesiącu..faktycznie wytrzymują tylko kilka dni..Ubranie które należy się pracownikowi na wyposażenie przy zatrudnieniu brak..możliwe dostanie ale to przy końcu umowy..Raz dostałem ale bez butów..butów nie dostałem jak bym nie zarobił tych marnych groszy i bym z własnej kieszeni nie zakupił to bym na boso zapierniczał..taka prawda a 3 tysie zarobisz jak sobie po 16 bedziesz robił a wtedy bedziesz chodził jak Robocop..
Brak warunków..Sam możesz stwierdzić..
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-19 15:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przechodził ktoś ostatnio proces rekrutacji w polmostrów i może opisać jak to wszystko przebiegało od A do Z i o jakie stanowisko się ubiegał? Jak wygląda sprawa z zarobkami, jakieś widełki dla nowych? Co z atmosferą, idzie pogadać z ludźmi na przerwie bez spiny i stresu? Jakieś wymagania fizyczne lub zdrowotne? Jaki rodzaj umowy proponują na początku?
zdjecie uzytkownika
Pracowałem i wiem. - 2013-07-31 10:06:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) brak warunków do pracy atmosfera przede wszystkim przy pracy negatywna jak i bardzo stresująca,płace też niskie zakład brud.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-01 14:34:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co się takiego pozmieniało, wyżej są bardzo pozytywne opinie na temat polmostrów. Zapewniają ubrania i narzędzia robocze, czy tylko rękawice raz na miesiąc jak napisał kolega? Atmosfera chociaz ok?
zdjecie uzytkownika
londz - 2013-08-14 13:22:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba potrafisz czytac co napisal byly pracownik jak jest realnie "chlewnia".
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-14 19:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
londz, kolega wyżej pytał co się pozmieniało, czy nadal jest tak samo w polmostrów. Ty pracujesz? Możesz opisać informację?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-03 23:14:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowałam tam i nie narzekam,chętnie bym tam wróciła! Szkoda że są tam tak krótkie umowy-pozdrawiam wszystkich moich znajomych z PolmoOstrów !
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-10 13:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To dlaczego już nie pracujesz w polmoostrów? Zwolnili Cię? Na jaki okres proponują te umowy, to umowy o zlecenie, czy pracę?
zdjecie uzytkownika
kazek - 2014-03-09 19:59:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polmostrów produkuje układy wydechowe od 75 roku, także długo sa juz na rynku, więc to raczej stabilna firma.
zdjecie uzytkownika
rosomak - 2014-04-08 17:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma rzeczywiście utrzymała się dość długo na rynku, ale ciekawe czy umieli przystosować się do obecnego stanu gospodarki
zdjecie uzytkownika
karol - 2014-06-06 19:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej, piszecie, że szkoda, że umowy dają krótkie - jaki okres macie to na myśli? one są po prostu na zlecenie na okres próbny czy jak to wygląda dokładnie? bo chyba istnieje jakaś możliwość przedłużenia umowy
zdjecie uzytkownika
...UWAGA - 2014-10-11 10:04:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na początku trzeba napisać , że pracownicy dostają ubrania , buty i wszystko jest jak należy , zawsze wypłaty są na czas a nawet wcześniej do 4-5 a nie do 10-go każdego miesiąca. Firma zatrudnia około 600 ludzi , cały czas się rozwija i eksportuje swoje towary do wielu krajów z europy i wschodu , efektem są zadowoleni klienci . Pracownicy w większości mają długie umowy o pracę , nigdy nie było tu umów zleceń jeśli ktoś o to pytał , sezonowo zatrudnia się mniej więcej od lutego do listopada . Na hali jest taki porządek jaki tworzą sobie sami ludzie , atmosfera w porządku . Jest wiele osób które pracują to ponad 20 lat . Uważam że warto polecić tą firmę dobry pracodawca z którym nigdy nie ma problemów!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie polmostrów
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x