SIMOLDES PLASTICOS Polska Sp. z o.o. e

Jelcz laskowice

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 57 ocen.

Opinie o SIMOLDES PLASTICOS Polska Sp. z o.o. e

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SIMOLDES PLASTICOS Polska Sp. z o.o. e

Lidia

@pracownik, nie wiem czy piszesz ironicznie, czy naprawdę odnosisz się do mojego pytania. Jeśli tak to na pewno przyda się uzasadnienie i przykłady dlaczego Twoim zdaniem tak w SIMOLDES PLASTICOS Polska Sp. z o.o. jest. Same lakoniczne stwierdzenia, niestety niewiele do całej dyskusji na forum wnoszą.

Darek

Rozładunek to tragedia i nikt nic z tym nie robi żeby było lepiej

maro

pracy dużo wymagania dużo tylko kasa zła jest nie polecam

Lidia

@bambus, informacje na temat wynagrodzenia na pewno dostaniesz już na rozmowie o pracę, bo na pewno liczy się tutaj Twoje doświadczenie i wykształcenie. Wcześniej pytałam o inne istotne rzeczy, które mogą wpływać na jakość pracy w SIMOLDES PLASTICOS, niestety nie otrzymałam odpowiedzi. Dlatego też ponawiam pytanie.

bambus

powedzcie cos o pracy specjalisty ds. logistyki, jaka kasa? zaprosili mnie na rozmowe i nie wiem czy warto się wybrac

Lidia

@Gość a jak oceniasz atmosferę w pracy? Czy pracodawca stara się, aby ta praca była możliwie najbardziej przyjemna? Atmosfera jest często równie ważna, jak same warunki zatrudnienia, bo wpływają na jakość naszej pracy na co dzień.

pracownik
@Lidia 13.08.2017 14:02
@Gość a jak oceniasz atmosferę w pracy? Czy pracodawca stara się, aby ta praca była możliwie najbardziej przyjemna? Atmosfera j...

Atmosfera między ludźmi jest super.

Gość

Zapraszam do Czech do Simol des Plasticos na magazynie zarobisz z sobota na rękę koło 20.000 koron i nie narobilismy się spokojna praca stresuja trochę ale mają wywalone na to większy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Lidia

@adolf H a czy istnieje szansa na wzrost płacy wraz ze wzrostem stażu pracy w SIMOLDES PLASTICOS Polska Sp. z o.o. e? To na pewno motywująca sytuacja i zachęta do długiej współpracy z pracodawcą. Informacje te są kluczowe dla potencjalnych nowych pracowników.

Szaman
@Lidia 22.07.2017 13:26
@adolf H a czy istnieje szansa na wzrost płacy wraz ze wzrostem stażu pracy w SIMOLDES PLASTICOS Polska Sp. z o.o. e? To na pe...

Jeżeli chodzi o staż i stawkę to moim zdaniem zbyt długo trzeba pracować przez pośrednika żeby dostać umowę. Jeżeli jest Polak to powinien pracować 3-4miesiecy i umowa albo wypad. Premie w dziale logistyki są rożne i to zależy od kierownika ile Ci da i jak (usunięte przez administratora) to nawet nic nie powie za co. To trochę jest niesprawiedliwe bo człowiek przychodzi robi swoje a premia 8zl np z 500 to lekka przesada no ale nie ma grabii które grabią od siebie. Co do uznawania premi za staż samo w sobie jest dobre,ale powinny być brane pod uwagę w 1 kolejności UŻ nieobecności chorobowe absencja z godzin nadgodzin 100% i ogarnięcie,bo jedni (usunięte przez administratora) by pozwolić sobie na fajkę a inni maja w (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) jest. W dodatku trzeba bardziej zadbać o Polskiego pracownika,bo sąsiedzi z Ukrainy to juz większość niestety. Praca sama w sobie nie jest zła aczkolwiek to młoda rozwijająca sie firma czas pokaże

whyduck

Róbcie, róbcie :D Wasi szefowie na Was zarabiaja i o Was dbają, bo rozbudowują wam szatnie, żebyście nie musieli w kontenerach siedzieć :D A budowlańcy zarabiają tam 4-5tys/mies, kierownik ponad 9 :D Macie swoją super hale produkcyjną :D

Marek

Czy pracuje się w soboty i niedzielę? Chodzi mi o rozladunku i zaladunki aut?

Frajer

Po 13 latach szkoda słów gonitwa i 1700 netto

Frajer

Po 10 latach 1700 netto

T. W. Czapka

Oferty pracy jakieś tam są wynagrodzenie nawet konkurencyjne, ale to jak traktuje się ludzi którzy przychodzą na rozmowę kwalifikacyjną jest żenujące. Ochrona miła i konkretna pokazała drogę do recepcji dalej recepcja i czekanie na godzinę 15 dwie osoby hmm? Godzina 15:30 wchodzi pierwsza osoba godzina15:50 osoba ta wychodzi i koniec nikt do godziny 16:30 niepowiedzial czy czekać czy coś się przedłuży po telefonie do pośrednika usłyszałem to może juto Pan podjedzie i spr jeszcze raz. Ludzie bądźmy poważni też przeprowadzam rozmowy kwalifikacyjne i na wielu byłem nigdy nie zdarzyło mi się abym czekał 1,5h i dowiedział się że mogę kiedy indziej "spróbować" może j. W. Dyrektor HR Pana zaszczyci swoją obecnością. Żenada tak się nie traktuje potencjalnych pracowników no chyba że to ma być preludium do tego co będzie później. Ogólnie szkoda czasu.

AGA
@T. W. Czapka 07.02.2017 20:51
Oferty pracy jakieś tam są wynagrodzenie nawet konkurencyjne, ale to jak traktuje się ludzi którzy przychodzą na rozmowę kwalif...

A na jakie stanowisko startowałeś?

dka

Ale wiadomo kiedy pojawią się u nich jakiekolwiek oferty pracy? Chętnie bym znalazł u nich zatrudnienie, bo przecież relacje się opierają na przyjacielskich relacjach.

anonim

(usunięte przez administratora)

::::::::;;

Co ty piszesz , Kodeks pracy jest jeden dla wszystkich pracodawców , To my nie znamy naszych praw ( jak analfabeci dajemy sie wykorzystywać - zastraszać zwolnieniem )

anonim

(usunięte przez administratora)

pierdek

Nie.

pierdek

Praca jest ciężka.Zabieraja całą premię za urlop na żądanie. Ludzie zapierdalaja jak osioły. I najważniejsze żeby nie było postojów!!

Wroc

Znów szukają Automatyka i Elektromechanik. Dziwne że trzeba nowego pracownika co 6 miesiecy.

datA

o, pani agniszka cz.wzieła sie do roboty?szkoda,że tylko na forum

anonim

(usunięte przez administratora)

datA

o, widzę że HR dzielnie pracuje. Tłumy chętnych przed bramą się skończyły?

datA

bzdury piszecie, tak różowo to nie jest. Umowa przez pośrednika 8-12 miesiecy w święta pracujemy za dni wolne oddane kiedyś tam stawki od 11.3 do 15.4 cora wiecej ukraińców, bierzesz na żądanie tracisz premię

czesio

Szkoda życia, już lepiej chodniki zamiatać

marek huwer

pracuje tu kilka lat jestem liderem .swuj awans zwdzienczam swoim punktowani em jak chcesz tak awansowac to musisz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] aco do racy to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ja mam plusy to mam luz pluy niema .pojebanna firma niepszyjmujcie się

TL
@marek huwer 01.02.2015 15:42
pracuje tu kilka lat jestem liderem .swuj awans zwdzienczam swoim punktowani em jak chcesz tak awansowac to musisz [usunięte p...

Chłopie TY jesteś tam liderem ? O zgrozo TY nawet pisać nie potrafisz walisz błędy z błędami mimo, że pisownia ci się podkreśla. Zastanawiałem się czy nie spróbować ale jak tam takie bystrzaki pracują to ja chyba podziękuję.

mały

chcecie się dowiedzieć jak się pracuje w simoldesie - coraz szybciej .wjęcej.ciężej.gonia jak psa aby wjęcej i więcej wyprodukować,podwyrzek brak.jak wyrobisz lata to masz .l700-do 2200 ale na magaynie ,na produkcji lipa .ja bym się nie przyjmował szukałbym innej pracy.

magda

praca jak praca, można sie przyzwyczaić, ludzie? zależy na jakiej zmianie, liderzy chodzą jak chcą, mają wszystko i wszystkich w dupie, kierownicy hahah to temat tabu, potrafią grozić ci prosto w oczy że cie zwolnią, jeśli nie przyjdziesz na 'setke' to skaczą do ciebie z mordą, mieszają cie z gównem, a jak już sobie pozwolisz to masz przechlapane. są przypadki że osoba jest ogarnieta, radzi sobie na każdej formie, a i tak z 'zazdrości' dostaje kopa w dupe, jeśli jesteś kobietą to nawet się tam nie pchaj, a jak już to nie wyglądaj lepiej niż kierownicy. faceci trzymają tam górę, ale również nie mają lekko, brak jakiegokolwiek rozwinięcia sie w tej firmie ponieważ kierownik twierdzi, że cie nie 'puści' na lepsze stanowisko. przerwy? w innych zakładach jest ok5,20,5. tam i owszem masz 20 ale liczy sie odkąd odejdziesz od maszyny (porażka) no i oczywiście nie wiadomo kiedy pójdziesz na tą przerwę, dlaczego? ponieważ ludzi jest do zmienienia ok 40, a zmieniająca 1, bo 2 inne (na wniosek kierownika) ZAMIATA HALE. KPINA W ŻYWE OCZY. nie polecam.

Inka 1970
@magda 04.11.2014 12:38
praca jak praca, można sie przyzwyczaić, ludzie? zależy na jakiej zmianie, liderzy chodzą jak chcą, mają wszystko i wszystkich...

Zgadzam się w 100% wogle to wychodziłam z podziwu jak oni mieli wysyłki chyba z natury - Z oględzin magazynu ,: bo na tablicach 100 % a fizycznie maszyna miała awarie 1-2 godz lub bubli 30 a wpisane 4 szt lub nie wpisywane przerwy 20 min a ludzi się wysyła . Uczą na innych formach tych , którzy zaraz się zwolnią CI co chcą pracować się nie szkoli bo nie pasują do grupy , za dużo by widzieli i nie dali by się manipulować

stary

miala być impreza na 10 lecie firmy ale nie wypali dlaczego bo fizyczni odmuwili obecnosci bo dojazd na wlasny koszt to za durzo biuro mialo dojazd za darmo apracownicy mieli dojechać na wlasny koszt ptytam się gdzie sa zwjązki zawodowe tam ich niema oni są tylko dla dyrekcji o pracownikach nie myśla sa na stanowiskach i fizycznych mają w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] taka jest prawda ja bym iach na kopach wyjebal z zakładu .

marek

usłyszalem że liderzy mają dostać 200 zl podwyżki ale za co ,hyba za kapowanie bo nic wjęcej nie robią .łarza i tylko plotkują.ja bym dal podwyżke pracownikom na produkcji i logistyce bo jak oni nie będą pracowac to po simoldesie a co z tego co słysze to niektuży szykują się do zwolnienia i poszukiwania lepszego zarobku nawet do wyjazdu

marek

usłyszalem że liderzy mają dostać 200 zl podwyżki ale za co ,hyba za kapowanie bo nic wjęcej nie robią .łarza i tylko plotkują.ja bym dal podwyżke pracownikom na produkcji i logistyce bo jak oni nie będą pracowac to po simoldesie a co z tego co słysze to niektuży szykują się do zwolnienia i poszukiwania lepszego zarobku nawet do wyjazdu

stary

pracuje tu 7 lat i szukam nowej pracy.dlaczego -bylem liderem na magazynie i zrezygnowalem 300 zl wjęcej nie opłaca się.kiedyś było lepiej wjęcej czasu ale teras czasy tak są wyśrubowane rze nowi niemający dośwadczenia nie wytrzymują i zwalniają się za te pieniądze ja tesz bym nie pracował niech yuljio sam sobije robi .a bhp nędza brak

kandydat

Na nadgodzinach które są tylko na produkcji i to nom stop sobota niedziela więc człowiek tam 7 dni w tygodniu siedzi w pracy.

rabarbar

Ja akurat chwalę sobie pracę w tej firmie. Fajni ludzie, dobre pieniądze - po okresie próbnym, ale tak jest wszędzie. A tutaj przynajmniej jest stabilność zatrudnienia i można sporo wyciągnąć na nadgodzinach.

inkos 1970
@rabarbar 26.06.2014 10:31
Ja akurat chwalę sobie pracę w tej firmie. Fajni ludzie, dobre pieniądze - po okresie próbnym, ale tak jest wszędzie. A tutaj p...

JEST super jak masz dobre układy z kierowniczka , kupujesz u niej z katalogu . To nawet buble przestoju z 2 godz każe Ci wpisać 30 min . buble się kurcza np. 30 na 5 . Przechodzi i nie widzi , ze jesz przy maszynie Jak palisz z nią to mozesz nawet w namiocie stanąć i zapalić nic nie powie.Na łatwe formy cie postawi .Dyrektorzy wieża jej na słowo . nawet nie dochodzą praw pracownika.A jak kaze ci wchodzić co 55 sek do maszyny po detal to masz gwarancje zatrudnienia .

inkos 1970
@rabarbar 26.06.2014 10:31
Ja akurat chwalę sobie pracę w tej firmie. Fajni ludzie, dobre pieniądze - po okresie próbnym, ale tak jest wszędzie. A tutaj p...

JEST super jak masz dobre układy z kierowniczka , kupujesz u niej z katalogu . To nawet buble przestoju z 2 godz każe Ci wpisać 30 min . buble się kurcza np. 30 na 5 . Przechodzi i nie widzi , ze jesz przy maszynie Jak palisz z nią to mozesz nawet w namiocie stanąć i zapalić nic nie powie.Na łatwe formy cie postawi .Dyrektorzy wieża jej na słowo . nawet nie dochodzą praw pracownika.A jak kaze ci wchodzić co 55 sek do maszyny po detal to masz gwarancje zatrudnienia .

nowy

ogulnie poraszka .brak przerszczegania przepisow bhp i ppoż .jest wlączony alarm ppoż pali się maszyna żaden pracownik nie ucieka na zewnącz tylko dalej pracuje dlaczego bo się boi o prace .tam niechodzi o ludzi ale tylo o to ile zorbjono sztuk i czy niejest zamalo.poprostu dno ;newjem dlaczego tak polacy tak dają sobą pomjatać.i czy ktoś się za to weżmje.

vanessa

słyszałam ze tam nie ma przerw w simoldesie prawda to? jak tam wygladają przerwy? proszę o odpowiedz

Kamel85

Czy orientuje się ktoś może czy nie szukają kogoś do Simoldesu na chwilę obecną, pracowałem teraz przez pół roku w podobnej firmie w kontroli jakości, niestety jest kiepsko z dojazdami.

Rob

Witam, Szukam pracy jako Ustawiacz maszyn wtryskowych podpowiedzieć ile można zarobić w SPP na h na takim stanowisku.? Mam 5 lat doświadczenia ,pracowałem w Valeo(usunięte przez administratora)ale tam lipa 2500 brutto max Pozdrawiam (usunięte przez administratora)

tomek

Witam wszystkich. Jak wygląda praca na utrzymaniu ruchu. Ciężko? Jak kierownictwo tego działu - do wytrzymania ? Dzięki za info. Pozdrawiam.

as

zacnie czy nie?

robol1200

1400

nick

to ile mozna wyciagnac juz na umowie na stale??

Nowy :D

Nadgodziny nocne są więcej płatne.

Nowy :D

Anonim - Ja zarobiłem pierwszą wypłatę 1200zł. To nie jest dużo, ale może po 3 msc coś się zwiększy. Zalezy gdzie trafisz, na magazynie można zarobić duzo bo są nadgodziny. Cenie sobie, że pracuje bez stresu, spokojnie w miłej atmosferze.To jest bardzo dużo, a pięniądze może z czasem będą większe, czas pokaże.

Nowy :D

Jak dla mnie praca w simoldesie nie jest zla, Wręcz odwrotnie, Robić trzeba - tak jak wszędzie, Trafiłem na fajną ekipę, myślę że tworzymy dobry zespół.Liderzy super, kierownik produkcji Pedro fajny i w porządku czlowiek.

ekipa Bat

nie jest żle dobry zakład

:) MAJOWY

Ludzie nie narzekajcie...Widocznie nie pracowaliście w gorszych warunkach, ja pracowałem i mam porownanie jak jest w innych firmach - w simoldesie nie jest najgorzej... Można pracować bezstresowo - to jest najwazniejsze,

otoja

co ty piszesz? jakie 2200 netto? Pogielo cie? Takie pieniądze się ma po 5 latach pracy, dlugim miesiącu z 2 setkami!!!! NIe wprowadzaj ludzi w błąd!!! Chyba, ze sam prowadzisz rekrutacje i chcesz sciagnac naiwniaków?

anonim

FirmaSIMOLDES PLASTICOS Polska Sp. z o.o. e - Jelcz Laskowice. zamieszcza ogłoszenia co miesiąc tylko po to by pokazać jak firma się rozwija, na stanowisko inżyniera jakości pani (Usunięte przez moderatora) prowadzi fikcyjną rekrutacje, prosze nie wysyłajcie zgłoszeń i nie robcie sobie nadziei

szykan/inwigilator

Jesteś chętny do tego syfu? 2200 zł brutto a jak będziesz tyrał ostro świątek piątek i niedziela to łykniesz 2200 netto + stres .

Tomcio

Jakie u was zarobki na linii?-stawka brutto/

do.mi.nicka

Gorszej firmy w powiecie oławskim nie ma. Zapytaj znajomych którzy tam pracowali.

ktos

szkoda czasu

kicia
@ktos 29.06.2009 11:22
szkoda czasu

czy ma ktoś mejla do simoldesu bo potrzebuje wyslać cv

Zostaw opinię o SIMOLDES PLASTICOS Polska Sp. z o.o. e - Jelcz laskowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SIMOLDES PLASTICOS Polska Sp. z o.o. e