Borg Automotive Sp. z o.o.

Adres: żytnia 5 lok. 7, Zduńska Wola

NIP: 8310004456 KRS: 0000031966

Borg Automotive Sp. z o.o.
2 142 575 5 1

Opinie o Borg Automotive Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Beny
 Opinia

Ja jestem szczęśliwy bo opuściłem ten cyrk ludzie szkoda waszego zdrowia zarząd to ludzie co nie mają pojęcia jak rządzić co do warunków pracy udaru można tam dostać piekło na ziemi A bechapowce te cmoki nic nie widzą tylko dbają o własne tyłki banda nierobów pozdrawiam ludzie uciekajcie

Pomocna?
Tak3Nie
Bożena
 Opinia
@Beny 12.06.2019 15:58

Daj namiary na ciekawy zakład pracy

Pomocna?
TakNie
Anetka
 Opinia

Nie rozumiem takiego biadolenia. Jak mi nie odpowiada praca bądź pracodawca, to ją zmieniam na inną. Na różnych portalach internetowych, jak chociażby pracuj.pl czy olx jest ogrom ofert na mechaników, elektromechaników i innych pracowników fizycznych za dużo większe pieniądze. A zapewniam, że jak jest pracodawca normalny, to doceni swojego pracownika:) Pozdrawiam

Pomocna?
Tak2Nie1
Karol
 Opinia
@Anetka 04.06.2019 13:03

Tak jak piszesz. Jak jest normalny pracodawca to doceni pracownika. Ale nie w tym zakładzie.

Pomocna?
Tak2Nie
Marek
 Opinia
@Karol 04.06.2019 15:55

Nowo zatrudniony pracownik w firmie Borg Automotive nie ma co liczyć, że wraz z upływem czasu od zatrudnienia będzie rosło jego wynagrodzenie? Ogólnie chciałbym poruszyć ten temat w tym wątku. Zastanawia mnie, jak wyglądają wynagrodzenie oferowane przez pracodawcę? Można liczyć na atrakcyjną stawkę początkową? Mam nadzieję, że ktoś z Was mi pomoże.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Xyzlm
 Opinia
@Marek 11.06.2019 12:30

Na wstępie dostajesz najniższa czyli 2250 brutto, na czysto wychodzi Ok 1600 zł, w piątym miesiącu dostajesz dodatek za niechorowalnosc 170 zł na czysto, jezeli nie masz dobrych układów m to ciezko wywalczyć podwyżkę po roku która podobno sie należy, taka podwyżka to Ok 70 zł na reke... ogółem nie ma tutaj czego szukac

Pomocna?
Tak1Nie
Bożena
 Opinia

Trzeba po porostu odejść od stanowiska albo zrobią dłuższe lub częstsze przerwy albo po 6h do domu. Ale to jest zadanie dala związków zawodowych. Mają okazje się wykazać. Chyba że łapę na nich trzyma zarząd. To wtedy kolejna fikcja jak to cale bhp. Najlepiej to od razu dzwonić do inspekcji zobaczą jak się pracuje w tropikach.

Pomocna?
Tak3Nie
Bożena
 Opinia

Temperatura 34-38 stp . Związków nie ma, Bhp olewka a zarząd udaje że mamy zimę. Odradzam ten zakład o pracę w nim.

Pomocna?
Tak2Nie
Halina
 Opinia
@Bożena 11.06.2019 18:33

Zarzad udaje ze mamy zime bo siedza za szybami w klimie i sie z nas smieja fajny zaklad nie ma co az sie pot po tyłku leje tam sie nie da pracowac przy takiej temperaturze.

Pomocna?
Tak2Nie
prze
 Opinia

a jak na magazynie pan(usunięte przez administratora)wybiera ziomali od siebie pan kordynator ktory nie zna obsługi exela kpina ludzie tam sie dzieje cos dziwnego a grobego awansują bo naprawi auto szefowi caly dzien siedzi z telefonem i nic nie robi jest dobrze ale mysle ze to sie skonczy jeszcze troszke :)pozdrwiam

Pomocna?
Tak3Nie2
Ciotka wanda
 Opinia
@prze 26.05.2019 20:29

Zarówno na A jak i B by trzeba zmienić szefów. Nie kierownika. Szefow. Jednego już wybitnie, hamstwo na nogach.

Pomocna?
Tak3Nie
Bożena
 Opinia

Cała Polska domaga się podwyżek. Ruszmy tyłki. Zaprośmy związki do zakładu. Niech zobaczą jak się tu pracuje i traktuje pracowników.

Pomocna?
Tak16Nie4
Alo
 Opinia
@Bożena 05.03.2019 12:18

To zapraszaj a nie liczysz że ktoś Cię wyreczy... Każdy bohater tylko na forum.

Pomocna?
TakNie
benek
 Opinia
@Bożena 05.03.2019 12:18

taa, jeszcze związki do koryta potrzebne

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Burkosław
 Opinia
@Bożena 05.03.2019 12:18

Związki brrrr, chcesz wykończyć zakład jak w Wieluniu padł ZUGIL? Związki obsiądą zakład w ilości pewnie z 20 na raz, karzy będzie domagał się ze 3 stanowisk związkowców

Pomocna?
Tak1Nie
Bożena
 Opinia
@Burkosław 19.03.2019 22:35

Co mamy czekać aż zakład wykończy nas

Pomocna?
Tak2Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Burkoslaw
 Opinia
@Bożena 24.03.2019 14:10

Związki wykończa i pracowników i zakład. Myślisz że związki pomogą? W tym kraju związki generują tylko stołki dla związkowców. Rozumiem że uważa Pani że jeśli wykończy zakład związkami to pewnie praca z nieba spadnie?

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Druid
 Opinia
@Bożena 05.03.2019 12:18

Widze ze pani (usunięte przez administratora)jest bardzo rozgoryczona pracą w firmie i myśli na temat związków zawodowych nie mnie to oceniać czy to dobry pomysł czy nie ale na pewno jest to zły czas czy moment bo może być jeszcze gorzej .

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zwiazek :)
 Opinia
@Burkosław 19.03.2019 22:35

Liczbe miejsc zwiazkowych generuja ludzie należacy do zwiazku. Kazdy ma prawo zmienic wladze po uplywie kadencji.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Spakowany
 Opinia
@Burkosław 19.03.2019 22:35

Związki to dobre rozwiązanie jeśli jesteś gotowy do rozmów. Związki w Borgu są od czwartku i są gotowe na negocjacje. Nie słyszałem, że domagały się stołków to od ludzi w nich działających zależy

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bożena
 Opinia
@Spakowany 12.04.2019 12:44

To kto jest w tych związkach i jak z nim się skontaktować? Jest dużo problemów do omówienia i rozwiązania zwłaszcza na BC.

Pomocna?
Tak1Nie
Sru
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Bożena 05.03.2019 12:18

Dzisiaj poszło info do Danii, że u nas związki się związały i podobno jest zakaz rozwoju z Zduńskiej. Zamykają biznes.

Pomocna?
Tak3Nie
Benek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@benek 05.03.2019 20:38

Benek jak możesz to zmień nick bo każdy myśli że to ten z DC pisz albo podpisuje się BC będzie wiadomo

Pomocna?
TakNie
Salmonela
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Sru 16.04.2019 08:25

(usunięte przez administratora)chyba się czegoś obawia skoro nie będzie rozwijać Zduńskiej Woli. Ale nie ma co gdybać co będzie poczekajmy i zobaczymy.

Pomocna?
TakNie
DRUID
 Opinia

Na wstepie chciałbym podziekować firmie za zakup nowych maszyn co mozna bylo zauwazyć na dzialach zwłaszcz na egr gdzie wszło to pracownikom na zdrowie .Zgadzam sie z opinią pana NIk(jankowski) ze szefowie zmian z bc nie ogarniaja tego (nie wszyscy)wiec potrzebne sa zmiany. Azwlaszcza w postaci zmiany szefow z montazu na zmianie A jak i jego kolgi ktorzy notorycznie wykorzystója fakt swojej pozycj zeby swiadomioe wykorzystywac nieswiadomych tego pracowników aby kompletowac jak i wynosic czesci do zacisków to samo dotyczy szefa zmiany B z drobnicy .DZieki temu ze firma ograniczyła liczbe pracowników wiec procedr ten zmalał z 1000-100-10 do jednostek w skali roku co i tak daje to wsumie lewe zarobki w postaci paru tysiecy miesiecznie.Dotyczy to osoby z jakosci pana J. Aby zaprzestac tej dzialanosci czy tez swoistej zmowie miedzy tymi ludzmi czy szefami nalezało by usunac te osoby ze stanowiska lub zwolnic- zapobiegło by to ponownemu rozprzestrzenieni sie tej zarazy oraz werbunkowi nowych osób dajac im wzamian pozycje czy wzgledy czy podwyzki w zamian za milczenie.mojim zdaniem firma idzie w dobrym Kierunku. Z drugiej strony osoba która to czyta nie powinna byc zaskoczona tym faktem bo to wszyscy wiedza ale milcza z obawy przed problemami w pracy .POzdrawiam G.R.O.T.T.H

Pomocna?
Tak6Nie20
14

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Noxk
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@DRUID 26.03.2019 18:12

Na forum można napisać wszystko...

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Standard zakładu
 Opinia
@DRUID 26.03.2019 18:12

No, pokazałeś jakie masz ja, ja. Internetowy kozak. Żal mi Cię nawet trochę

Pomocna?
Tak2Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
DRUID
 Opinia
@Noxk 26.03.2019 22:40

DZieki wiem ze można wszystko lecz nie bede oczerniałtych ludzi wpisując ich dane osobowe publicznie bo śa inne metody pozbycia się ich z firmy nie musze się znmiżac do ich poziomu .Zauwazylem tez ze na magazynie części kierownik ma zgrzyt bo nie ma jak wałków robic typu(faktura jest to trzeba ja wpisac ) a w rzeczywistości towaru niema hehehe przekręty watoskie heheh jak tam wpadnie cbs to wszyscy pójdąsiedziec pójdzie to jak domino heheh i każdy teraz (usunięte przez administratora) trzesie

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Noxk
 Opinia
@DRUID 26.03.2019 22:53

Widac na wielu działach pracowałeś mając info z EGR, bc, i magazynu

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Druid
 Opinia
@Noxk 26.03.2019 23:01

Może tak może nie a może po prostu podstawowym błędem tej komitywy jest to ze tak ślepo sobie nawzajem ufają i nie dostrzegają pewnych rzeczy, takich ludzi jak ja jest już więcej niż ich i nie zdają sobie sprawy ze oni tez są obserwowani czy też tzw. ich ludzie przeszli na nasza stronę.

Pomocna?
Tak1Nie
Salmonela
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@DRUID 26.03.2019 18:12

Maciek jak nie masz dowodów nie rzucaj oskarżeń. Jednak groth nie był taki mocny. Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie
Lublin
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Podobno w Lublinie pierwsze osoby odchodzą. Nie chcą pracować już w tej firmie. Zaczyna się kolesiorstwo i zatrudnianie swoich dzieci. I obgadywanie wszystkich za plecami

Pomocna?
Tak3Nie5
Luki
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Lublin 10.05.2019 11:30

Ja chciałem żeby mój dziadek tam pracował, ale nie chciał.

Pomocna?
Tak3Nie
Elektro
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Luki 13.05.2019 19:13

Potwierdzam z Lublina odchodzą ludzie i zapraszamy za 2250 zł brutto. Smiech na sali bo w Żabce dają 2200 na rękę! Nie polecam tego zakładu. Obniżamy jakość poniżej minimum ponieważ za duże wydatki są... Przechodzą takie rzeczy że aż strach patrzeć a wszystko dlatego bo kierownik dostaje po 4 literach że Zduńskiej.

Pomocna?
Tak2Nie
kierowniK przez duze K
 Opinia
@Elektro 23.05.2019 00:43

Czemu piszesz o sobie w trzeciej osobie?

Pomocna?
TakNie
Ur
 Opinia

Wiosenne porządki na zmianie(usunięte przez administratora) Może najwyższy czas posprzątać na zmianie(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak6Nie13
Adhd
 Opinia
@Ur 18.04.2019 11:09

Żeby z Tobą tego nie zrobili .

Pomocna?
Tak7Nie1
Ur
 Opinia
@Adhd 18.04.2019 11:56

Coś koleżka nabroił i trzęsie portkami. HR zajmie się i tobą. Kwestia czasu.

Pomocna?
Tak3Nie2
Adhd
 Opinia
@Ur 18.04.2019 13:22

Wczoraj zjadłem 3 banany bo w końcu żółte były. Tylko cicho nie donos nikomu...

Pomocna?
Tak3Nie
Hr
 Opinia
@Adhd 18.04.2019 14:43

Skoro tak mówisz to juz sam doniosłeś . No i gdyby nie firma to by było cienko. A tak sobie pojesz.

Pomocna?
TakNie
Robot
 Opinia
@Ur 18.04.2019 11:09

Też już robią....

Pomocna?
TakNie1
Druid
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Widzę ze co niektórzy narzekają na forum na ludzi z jakości jak i technologów ja to widze inaczej .Od dłuższego czasu (rok) widze wzmożoną aktywność tych działów a takie gadanie ze spacerują sobie z jednego konta hali do drugiego ,po prostu starają się wykonywać swoja prace a ze problemy wynikają jak i na jednym końcu tak i na drugim końcu hali po prostu starają się być wszędzie ,a raczej maja taki rodzaj pracy. A takie gadanie ze siedzą sobie tylko w tzw. akwarium to jest śmieszne ponieważ oni nie pracują na produkcji tylko z produkcja tak maja specyfikę pracy. Pozdrawiam G.R.O.T.T.H

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dział Jakości
 Opinia
@Druid 27.03.2019 19:10

Nie musisz nas bronić bo my sami potrafimy zadbać o siebie. Pisać tutaj można wszystko... Oczernianie nie jest nam obce.... Bawi nas to. My wiemy ile i jaki kawał dobrej roboty wykonujemy więc odpuść sobie. Nie potrzebujemy adwokata. Druid czy jego podróbko, brzydzę się takimi wpisami jakie wrzuciłeś i nie życzę sobie byś próbował choćby stawać w naszej obronie. Klapsa powinieneś dostać za oczernianie innych. Czy Ty masz świadomość ile złego przez swój wpis mogłeś wyrządzić osobie przez Ciebie podanej? Człowiek mniej odporny na stres, wrażliwy może ciężko to przeżyć. Ale czy Ty wziąłeś to w ogóle pod uwagę? Nie pozdrawiam.

Pomocna?
Tak5Nie3
DRUID
 Opinia
@Dział Jakości 27.03.2019 20:56

Po harakterze wymowy smiem podejrzewac ze pisała to kobieta nie staje ani w waszej obronie ani obronie technologów po prostu pisze to co widziałem a co do tego pana to nie wiem jaka reakcja jego była jeżeli się po prostu wkurzył to ok ,jeżeli dostał doła lub popadł w depresje to raczej zadaj sobie pytanie dlaczego ? może jednak jego sumienie zostało poruszone z drugiej strony miło widzieć że ktoś staje w czyjejś obronie SZkoda ze nikt tak nie robi względem zwykłego pracownika...

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
TommyLee Jones
 Opinia
@DRUID 27.03.2019 23:27

Te, gdybyś widział sytuacje o których piszesz i oskarżasz ludzi to zgłosił byś to osobiście. Wszyscy dobrze wiemy, że CZARujesz jak możesz ha, ha, ha. TommyLee Jones "Ścigany" Scena pierwsza.

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
TommyLee Jones
 Opinia
@DRUID 27.03.2019 23:27

Ja nie potrafię po "harakterze wymowy" podejrzewać kto tu pisze hahaha ale po stylu pisania owszem. Oskarzyles cztery osoby. To poważne oskarżenia. Karma wraca. Pamiętaj o tym jak znów będziesz rozzalony. TommyLee Jones "Ścigany" Scena druga

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
DRUID
 Opinia
@TommyLee Jones 28.03.2019 07:21

Dobrze to napisałeś , Właśnie kolego Karma Wraca.....

Pomocna?
Tak1Nie
xyz
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

To prawda ze na działy nie wolno juz wnosić telefonów komórkowcyh?? Tylko trzeba je zostawiac po szatniach ??

Pomocna?
Tak1Nie
Bożena
 Opinia
@xyz 28.03.2019 00:22

Tak jak nie wolno palić :)

Pomocna?
TakNie
DRUID
 Opinia

Nawiązując do swojego ostatniego pisma firma posiada środki zapobiegające takim wystepką w postaci monitoringu co tez informowala pracowników wywieszając odpowiednie pismo na tablicach informacyjnych informójac nas ze nagrania mogą zostac uzyte przez odpowiednie organy panstwa.Kwestia tylko jak sąustawione jednym z martwych punktów monitoringu jest wyjscie od strony szadkowskiej kolo bramy wjazdowej gdzie -pracownik wychodzacy z pracy przechodzi bramke czy ochrone czysty poczym ma mozliwosc pobierania fantów "czerpnia" dwie pary dzwi przed furtką na karte .Ale musze tez powiedziec ze im dłuzej ten proceder trwa tym blizsza perspektywa tych osób na spojrzenia na świat hehe zza krat.co moze sie stac w blizszej niz dalszej przyszłosci.pozdrawiam G.R.O.T.T.H

Pomocna?
Tak2Nie
2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Studenciak
 Opinia

Czy znajdzie się praca tutaj dla ludzi po studiach technicznych ?

Pomocna?
TakNie3

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zimorodek
 Opinia
@Studenciak 06.03.2019 17:04

Oczywiście , zapraszamy na dzień dobry 5000 brutto. Później może być więcej oczywiście to zależy od Pana rozwoju zawodowego. Pozdrawiam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Studenciak
 Opinia
@Zimorodek 08.03.2019 11:58

Z jakiej branży potrzeba najwięcej ludzi Elektryka/Jakość/Mechanika? Pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jankowski
 Opinia
@Studenciak 09.03.2019 11:44

Na każdą z tych trzech branż jest zapotrzebowanie. Jest dużo działów które w ostatnim czasie rozwijają się dynamicznie. Zwłaszcza dział BC(zaciski hamulcowe). Potrzeba ludzi wykształconych, bo obecni szefowie po zawodówkach nie ogarniają spraw związanych z produkcją i regeneracją. Zapraszamy do złożenia CV.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lafcio
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Jankowski 09.03.2019 15:46

Bc się kończy... potrzeba otwierać lublin żeby miejscowym ludzią odebrać pracę i teraz nie wiedzą co z nimi robić. Łataja dziury po innych działach. A kto nie chce zmienić działu to zwolnić. Nawet Pancio z BHP cwaniak potrafi przyczynić się do zwolnienia za byle co, a poważnych spraw nie umie ruszyć. Może tam trzeba redukcję zrobić. Tylko czolga się po hali ze swą wielką (usunięte przez administratora) aż się ulewa. Nie jeść na stanowisku ....A sam żre przy biurku .

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lilu
 Opinia
@Lafcio 13.03.2019 20:01

Jakie są realne zarobki na stanowiskach inżynierskich (widełki) Pozdrawiam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lana
 Opinia
@Lilu 15.03.2019 10:18

Też jestem po studiach technicznych i chciałabym się dowiedzieć w jakich ramach znajduje się pensja Inżyniera Jakości lub Technologa. Proszę o informację.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bobo
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Lana 15.03.2019 18:19

W tym zakładzie technologiem lub inżynierem można zostać nawet po zawodówce więc nie licz że ich obchodza Twoje studia :)

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lana
 Opinia
@Bobo 16.03.2019 00:54

Nie pytam po jakiej szkole można zostać inżynierem lub technologiem tylko na jaka pensję można liczyć

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
xD
 Opinia
@Bobo 16.03.2019 00:54

Inżynierem nie można zostać po zawodówce, inżynier to tytuł naukowy...

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Burkosław
 Opinia
@xD 18.03.2019 16:51

Inżynier to tytuł zawodowy. Pierwszym naukowym jest magister

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
 Opinia

Jak bc ma za dużo ludzi to niech zredukuja trochę ilość jakościowocow...5 osoby siedzą i nic nie robią .kraza tylko od biurka na reg do tego na montażu... I nikt tego nie widzi... Oprócz ludzi na produkcji.

Pomocna?
Tak13Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dział Jakości
 Opinia
@Nick 18.03.2019 07:25

Jakość!!! Musimy poszukać pracowników jednak. Za mało nas. Nogi bolą od krążenia od regeneracji po montaż i z powrotem :)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Angela
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Jak wam się pracuje na korach ?

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ciekawski
 Opinia

Pojawiła się oferta, że poszukiwany jest kreślarz konstruktor w dziale narzędziowni ktoś ma jakieś opinie ? Jakiej stawki można się spodziewać?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hwdb
 Opinia
@Ciekawski 23.02.2019 14:55

2250 brutto i roboty od cholery za którą nikt Cię nie doceni

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nowy
 Opinia
@Hwdb 28.02.2019 11:16

2250 to trochę mało ;) obecnie mam 5

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hwdb
 Opinia

Borgschwitz. Szkoda nerw i czasu na ta firmę.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nowy
 Opinia

Witam, gdzie przesłać CV?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stary
 Opinia
@Nowy 18.02.2019 15:36

dawaj tutaj

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nowy
 Opinia
@Stary 19.02.2019 15:50

Nie wiem czy to odpowiednie miejsce ;)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stary
 Opinia
@Nowy 19.02.2019 16:54

najlepsze i jedyne słuszne:)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tyran
 Opinia

Pracujemy jak woły, robią z nami co chcą. Rzygać mi sie chce jak tam wchodze. Esesmany chodzą i sprawdzają żeby nie za wcześnie wychodzić na przerwę. Niektóre chodzą na fajke kiedy chcą a Ty masz stać i zapier...... bo kiero nie dostanie podwyżki. Ludzie albo robimy strajk konkretnego dnia albo dalej tak będzie. Nie mamy czego się bać bo nas nie zwolnią !!!!

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Smerf
 Opinia
@Tyran 03.02.2019 11:45

Jesteś taki pewien ze nie zwolnią?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Klima
 Opinia

Wszelkim tak bardzo narzekającym polecam pracuj.pl i zmianę pracy.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wolna
 Opinia
@Klima 03.02.2019 12:01

A może lepiej zmienić zarząd , najlepiej powiedzieć zmień pracę, wyjedź za granicę itp. Ale nie widzisz że to już za dużo ludzi narzeka. Zakład jest normalny tylko ci co nim kierują począwszy od szefów zmiany a na samej górze skończywszy nie mają pojęcia co jest grane i powoli ich to przerasta. Myślę że główny prezes w Dani nie ma zielonego pojęcia co się tutaj dzieje albo nie chce wiedzieć.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wilk
 Opinia
@Wolna 03.02.2019 13:49

To może trzeba uświadomić kogoś z Dani? Tak najlepiej powiedzieć zmień prace i wyjedź a niech ludzi tak dalej traktują. Ty wyjdziesz a oni zostaną. Jak jeden za wszystkich to wszyscy za jednego. Albo robimy porządek razem albo dalej udawajmy że jest kolorowo.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
SNB
 Opinia
@Klima 03.02.2019 12:01

OOO napisał komentarz pan X ,który (usunięte przez administratora) przylizał i dostaje w łape pod stołem ;) .Polecam Panu Panie Klima wyjechać na syberię albo do rosji, tam takich potrzebują ;)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
LuźnaKryśka
 Opinia
@Wolna 03.02.2019 13:49

Jak mają wiedzieć w Danii jak na górze np P.Magda robiła oczy jak się dowiadywała co tam się dzieje :D dlaczego liderzy nie mają już tych spotkań z P.(usunięte przez administratora)? Bo jak kierasek z bc dostał parę razy po łbie to odwołali bo za dużo wychodziło faktów hahaha

Pomocna?
TakNie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
SNB
 Opinia

Firma łamie wszelkie przepisy prawne ,na to są paragrafy .Ale skoro w tym całym bajzlu robi się wały i machloje no to trudno się dziwić że ludzie tak narzekają .Pamiętajcie KARMA WRACA !!! i skończy się czas naginania prawa !.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Beny
 Opinia

Kochani ludzie przodownicy pracy zejdzie na ziemię narodzie nie dajcie się gnębić tym wyzyskiwaczom oni mają was za nikogo i jak słyszę opinię co tam wprowadza kochany zarząd to się tworzy obóz pracy ludzie idzie wiosna pracy wszędzie jest mnóstwo dam radę wystarczy popytać tylko jak to powiedział Jan Paweł II szukajcie a znajdziecie nie róbcie bo tam pracujecie na biurokratów i tą wyższą rasę

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bmw
 Opinia

Jego koleżka co ma 5 włosów na krzyż jest taki sam, normalnie jak żołnierze SS :) ciągle tylko czepianie się do wszystkiego, jak na dziale widzisz kierasa to myślisz o co zaraz się dowali... Atmosfera w tym zakładzie jest tragiczna a wszystko dzięki naszym CUDNYM szefom... (usunięte przez administratora) nie zakład

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jankowski
 Opinia
@Bmw 31.01.2019 14:51

Mówisz o tym co przed podjęciem pracy w Borgu nosze nosił.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Standard zakładu
 Opinia
@Jankowski 31.01.2019 18:21

Żadna praca nie hańbi. Co jest śmiesznego w tym, że człowiek zarabiał w taki a nie inny sposób na chleb? No chyba pryknę ze śmiechu, heh.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jankowski
 Opinia
@Standard zakładu 31.01.2019 21:42

Nie kumasz czaczy chłopie. Chodzi o to że taki człowiek po noszach zostaje szefem zmiany nie mając o tym pojęcia. Niech każdy wykonuje pracę adekwatną do wykształcenia. Ale tu się otrzymuje stanowisko adekwatne do głębokości wchodzenia w d....ę.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bezrobotny
 Opinia

Dajcie juz spokoj z tym wylewaniem żalów tutaj.... Wstyd czytać

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pan Edzio
 Opinia
@Bezrobotny 31.01.2019 15:35

a nie "ZALI" ????hehehhe

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jankowski
 Opinia
@Bezrobotny 31.01.2019 15:35

To nie czytaj ,po co tu zaglądasz. Do tego ten portal służy.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pan Gagatek
 Opinia

osobiście zwolniłem się po dwóch tygodniach. Trafiłem na takich chamów, że odechciało mi się tam pracować. Żeby tam w ogóle robić, trzeba trafić na fajną ekipę, co jest tam wielką rzadkością. Aczkolwiek radzę unikać tego cyrku szerokim łukiem. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
mario
 Opinia

Lysy szef zmiany b bc to kawał ch... facet gra wielkiego figo fago. traktuje ludzi jak niewolnikow non stop patrzy na rece i tylko drze ta (usunięte przez administratora)jak by byl tutaj prezesem wiedz gosciu ze niejestes nietykalny kwestia czasu a ktos cie pozwie o (usunięte przez administratora) krzyczec na ludzi to se mozesz w domu nie w pracy czekam tylko na odpowiedni moment i ide do p Magd.y ona juz wie co z takimi robic

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
llll
 Opinia
@mario 29.01.2019 20:08

Dokładnie, sama prawda!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stare czasy
 Opinia
@llll 30.01.2019 08:46

Zapomniał chyba jak sam pracował jak zwykły pracownik. Robilem z nim na demoli . (usunięte przez administratora) Picie z kim trzeba awans dało to kozaczy teraz .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Beny
 Opinia
@mario 29.01.2019 20:08

Popieram niektórzy to myślą że są nie wiem kim A słoma z butów wystaje

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wolna
 Opinia
@Stare czasy 30.01.2019 10:46

Prawda nie ważne co umiesz, ale z kim piłeś i komu tyłek lizałeś. Są osoby co po czterech latach pracy mają już ósmą. Można.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sznurek
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@mario 29.01.2019 20:08

I co ci da ze pójdziesz do P. (usunięte przez administratora)? Coś sie stało jakiemuś szefowi z jej powodu? Nie słyszalem a jak sie dowiedzą ze byłeś na górze to masz (usunięte przez administratora) Ona i oni są umoczeni w ten (usunięte przez administratora) razem i nikomu krzywda z niebieskich się nie stanie. Gdyby jakis polecial za (usunięte przez administratora) to moze by sie nauczyli.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Beny
 Opinia

Cały borg to cyrk na kółkach dobrze że się zwolniłem napis na aucie dołącz do najlepszych chyba do najgłupszych ludzie białym murzynek być w własnym kraju szok nie dawajcie się i nie uczcie tych nygusów żeby na nich robić

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
rita
 Opinia

ja pracuje na zaciskach mamy fajna ekipe ja nie narzekam wszedzie trzeba zapierniczac - wyplata na czas jest cieplo a damian jest fajnym kierownikiem - jak to sie mowi wszedzie dobrze gdzie nas nie ma .

Pomocna?
Tak6Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kolo
 Opinia
@rita 30.01.2019 09:11

Hahahahaha dobry żart

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Cbś
 Opinia

25 maja 2018r pracodawca nie ma prawa używać monitoringu do sprawdzania, czy pracownik właściwie wykonuje swoją pracę oraz co robi w trakcie jej wykonywania (art. 22 par. 1). Ponadto pracownicy powinni zostać poinformowani o stosowaniu monitoringu na co najmniej 2 tygodnie przed jego uruchomieniem, a pomieszczenia monitorowane powinny zostać widocznie i czytelnie oznaczone na co najmniej 1 dzień przed uruchomieniem monitoringu (art. 22 par. 6-9).

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Fotoradar
 Opinia
@Cbś 28.01.2019 18:06

Pracownicy zostali poinformowali a przy wejściu do firmy jest naklejka "obiekt monitorowany" i to się tyczy całej firmy więc oznaczenie jest!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Beny
 Opinia

Proponuję zrobić strajk całą zmiana stop i niech zarząd wyjdzie chociaż niektórzy zobaczą kto tak wspaniale rządzi bo niektórzy nie wiedzą jak oni wyglądają tacy są mądrzy i odważni że nie potrafią stanąć i spojrzeć ludziom w oczy tylko kartkę wydrukować i powiesić i co oni wyczyniają normy podnoszą ludzi mają za nic no na przykład pan dyrektor fartuch chodzi z delegacją wizytatorów wchodzi na dział i nie umie powiedzieć dzień dobry tylko jeszcze coś burknie do pracownika jak niewolnika i to jest kultura i szacunek do drugiego człowieka jakieś traktowanie jak podludzi to świadczy o nim i o jego zachowaniu ludzie uciekajcie z stamtąd i nikt niech się nie pakuje w to (usunięte przez administratora) ostrzegam

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
?
 Opinia
@Beny 27.01.2019 16:15

za ciency w uszach jestescie

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Prezes
 Opinia
@Beny 27.01.2019 16:15

To kiedy odchodzimy od maszyn. Tylko żeby to było solidarne podejście do sprawy, i dało im coś do myślenia!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wolna
 Opinia
@? 28.01.2019 17:22

Następny podsłuchiwacz i podpi...dalacz ze słoniowatymi uszami.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Borg Automotive Sp. z o.o. - Zduńska Wola

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej