Opinie o Felgeo.Pl Sp. z o.o. w Gorzów wlkp. kostrzyn n/o

Poniżej przeczytasz opinie byłych i aktualnych pracowników o firmie Felgeo.Pl Sp. z o.o.. Przeczytasz tutaj też opinie kandydatów do podjęcia pracy w firmie Felgeo.Pl Sp. z o.o. o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Produkcja części i materiałów eksploatacyjne pojazdów

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Felgeo.Pl Sp. z o.o. w Gorzów wlkp. kostrzyn n/o

baner wywiady
Szeregowy pracownik Nowy wpis

Firma - jak to się ładnie określa - przyjazna dla pracowników. No może w centrali Google'a mają fajniej, ale to nie Dolina Krzemowa tylko Kostrzyn :) Ludzie OK, atmosfera spoko, żadnego intryganctwa i kopania dołków. Co ważne - wszystko całkowicie "na legalu" - żadnych tam premii pod stołem, nadgodzin za friko czy słowiańskiego kombinatorstwa. Klarowny układ. O ludzi się dba, ale w zamian trzeba naturalnie popracować. Zajechać - nie zajadą, ale obiboki i bumelanci nie mają tu czego szukać... Poza tym - to nie fabryczka w strefie z taśmą produkcyjną i poganiaczami z batem, tylko poważny polski sklep internetowy.

Szyszlak Nowy wpis

Firma bardzo pozytywna. W firmie młodzi ludzie. Mozna się sporo nauczyć tylko trzeba chciec. Zarobki ok. Nie ma żadnego wyścigu szczurów, atmosfera bardziej na zasadzie koleżeńskiej. Ogólnie polecam.

Damian

Firma wielka porażka niby jest ok a jak się zerknie to niestety nie jest miło NIE POLECAM

wonderhow
@Damian

Czesc, mogłbyś napisac wiecej? Co Tobie tam nie pasowało , albo jest tak bardzo rażacego?

Marek Nowy wpis
@wonderhow

Niestety ta osoba nigdy nie pracowała w Firmie

Dariusz Nowy wpis
@Damian

Pracowałeś ?

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Felgeo.Pl Sp. z o.o. - Gorzów wlkp. kostrzyn n/o

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

Felgeo.Pl Sp. z o.o.
2/5 Na podstawie 4 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Wyszyńskiego 34b
    66-470 Gorzów wlkp. kostrzyn n/o
  • NIP: 5993168048 REGON: 81159230 KRS: 0000473841
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w marcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)