Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Party Deco

zdjecie uzytkownika
jogi4900@wp.pl - 2010-03-19 23:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co chwilę trzeba przyzwyczajać się do nowej obsługi, co jest utrudnienie dla słałych odbiorców.
zdjecie uzytkownika
Gruby - 2011-02-22 15:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w PartyDeco od czterech lat. Firma bardzo dobrze zorganizowana - bardzo fajna atmosfera (przynajmniej w mojej części - import +dystrybucja). Menadzerowie - normalni ludzie, luzu nie ma - ale dają dobrze zarobić. Jak ktoś się nie chce sie przepracowywać to nie polecam - non stop zasuw, dzwoniące telefony i migające komunikatory - trzeba lubić ruch.
Ściemniaczy i leni wywalają po miesiącu to fakt, ale ludzi z głową na karku szanują.
Najgorsze to trudne warunki (ludzie upchnięci w biurach) ale nowa siedziba niebawem ma powstać - przydała by się ...
zdjecie uzytkownika
praca - 2011-03-25 15:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie znalazłam ogłoszenie w sprawie pracy, czy warto tam iśc poniewaz jestem przyzwyzajona do pracy na wysokich obrotach, poprzednio pracowałam w hurtowni
zdjecie uzytkownika
anonim pracownika - 2012-01-13 09:03:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

Pracuje w firmie Partydeco.pl od wielu lat i wprost nie mogę uwierzyć, że ktoś takie bzdury pisze.
Jest to firma dynamicznie się rozwijająca i dająca możliwość awansu-czego jestem przykładem.
Salony firmowe Partydeco.pl to jedne z najładniejszych salonów w Szczecinie i atmosfera pracy jest bardzo fajna choć pracy przyznaje jest sporo. A z tego co mi wiadomo od kwietnia biura przenoszą się do nowych i nowocześnie urządzonych biur- więc właściciele chyba dbają o swoich pracowników.


zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-01-25 21:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w tej firmie od kilku lat . Pracy jest bardzo dużo. Jest to związane z tym że firma bardzo mocno się rozwija. Jeżeli ktoś lubi wyzwania nie boi się tempa pracy - jak najbardziej polecam tą firmę w roli pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
ja - 2012-02-11 17:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w firmie Party Deco i jestem zadowolony. Kokosów może się tam nie zarabia ale wydaje mi się, że właściciele dbają o personel. Brakuje może trochę szkoleń i inwestowania w rozwój pracowników, ale ogólnie jest ok. Wiec jeśli ktoś ma możliwość podjąć pracę w tej firmie to polecam.
zdjecie uzytkownika
infoludek - 2012-02-14 12:35:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Właśnie dostałem propozycję pracy w Party Deco i czytając te opinie zacząłem się zastanawiać czy w ogóle warto podejmować tam pracę. Chyba spróbuję:) Jak doradzacie?
zdjecie uzytkownika
BOK staff - 2012-02-22 07:32:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w tej firmie w BOK. Cieszę się, że tu pracuję. Bałem się że wyląduje w markecie na kasie albo w jakimś call center. Atmosfera ok a zarobki całkiem przyzwoite jak na szczecińskie warunki
zdjecie uzytkownika
hehe - 2012-08-17 15:26:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pewnie, to lepiej w zadufanej firmie pracowac niz rozwijac kontakty interpersonalne na call center. pozniej 10 lat minie, ty na magazynie, i jak guła byłeś , tak będziesz :)
powodzenia wszystkim rozwijaczom ww firmy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-27 10:17:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BOK staff a czy możesz napisać ile mniej więcej tam się zarabia? Bo widzę że pracujesz w Party Deco a zastanawiam się czy się tam nie zatrudnić. Bardzo proszę napiszcie jeszcze coś więcej ale bardziej konkretnie
zdjecie uzytkownika
ert - 2014-03-10 19:46:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wcześniej ludzie pisali bardzo pozytywne komentarze na temat party deco, ale widze, że ostatnimi czasy się coś pozmieniało.
zdjecie uzytkownika
gabi - 2014-04-09 16:19:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widocznie ostatnio do komputerów dorwali się Ci wieczni malkontenci, których w każdej firmie na pęczki
zdjecie uzytkownika
roro - 2014-06-20 21:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakis czas temu Party Deco poszukiwał do pracy pracownika BOK z językiem niemieckim, nie wiecie, czy kogos znaleźli, a raczej, czy jeszcze poszukują?
zdjecie uzytkownika
Party Deco.pl - 2014-06-24 11:17:13 [pracodawca] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W związku z rozwojem firmy i nawiązywaniem współpracy z kolejnymi zagranicznymi klientami poszukujemy osób ze znajomością języków obcych. Jeśli jest Pan/Pani zainteresowany ofertą proszę o przesłanie aplikacji poprzez naszą zakładkę Kariera lub na maila praca@partydeco.pl
Zastrzegamy sobie prawo kontaktu z wybranymi kandydatami.
zdjecie uzytkownika
roro - 2014-06-24 18:45:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Język znam, niemiecki, angielski no i polski, ale pozostaje pytanie, co nalezy do obowiązków pracownika na tym stanowisku? Bo przecież nie będę aplikował w ciemno!
zdjecie uzytkownika
megi - 2014-07-11 20:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm... skoro pracodawca odwiedza tą stronę to teraz wszystko jasne skąd takie przychylne i pochlebne opinie od samych pracowników...przecież strach się narażać!!!...szkoda:( a liczyłam na obiektywne opinie!
zdjecie uzytkownika
lukas - 2014-07-13 17:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też widziałem że szukaja z niemieckim, ale słaba kasa jest i słabe opinie są
zdjecie uzytkownika
roro - 2014-07-13 20:48:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@megi, a niby dlaczego uwazasz, że opinie innych sa mało obiektywne? Przeciez forum jest w pełni anonimowe, także mozna pisac co się chce.
zdjecie uzytkownika
elka - 2014-07-15 14:53:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słaba kasa? Przecież w ogłoszeniu jest napisane jasno: Stanowisko: Pracownik BOK z językiem niemieckim Wynagrodzenie netto na stanowisku: 1500 zł- 2500 zł. Chyba nie tak najgorzej.
zdjecie uzytkownika
eliw - 2014-07-25 17:06:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałam w party ponad 5 lat na produkcji bardzo dobrze wspominam ten okres :)zgrana ekipa i wszystko pod kontrolą w pozytywnym znaczeniu tego słowa
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Party Deco
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x