Party Deco

Szczecin

Opinie o Party Deco

roro 2014-06-20 21:50:37
Jakis czas temu Party Deco poszukiwał do pracy pracownika BOK z językiem niemieckim, nie wiecie, czy kogos znaleźli, a raczej, czy jeszcze poszukują?
2
Party Deco.pl 2014-06-24 11:17:13 [pracodawca]
W związku z rozwojem firmy i nawiązywaniem współpracy z kolejnymi zagranicznymi klientami poszukujemy osób ze znajomością języków obcych. Jeśli jest Pan/Pani zainteresowany ofertą proszę o przesłanie aplikacji poprzez naszą zakładkę Kariera lub na maila praca@partydeco.pl
Zastrzegamy sobie prawo kontaktu z wybranymi kandydatami.
1
roro 2014-06-24 18:45:29
Język znam, niemiecki, angielski no i polski, ale pozostaje pytanie, co nalezy do obowiązków pracownika na tym stanowisku? Bo przecież nie będę aplikował w ciemno!
2
megi 2014-07-11 20:26:51
hmm... skoro pracodawca odwiedza tą stronę to teraz wszystko jasne skąd takie przychylne i pochlebne opinie od samych pracowników...przecież strach się narażać!!!...szkoda:( a liczyłam na obiektywne opinie!
1
lukas 2014-07-13 17:48:46
też widziałem że szukaja z niemieckim, ale słaba kasa jest i słabe opinie są
1
roro 2014-07-13 20:48:31
@megi, a niby dlaczego uwazasz, że opinie innych sa mało obiektywne? Przeciez forum jest w pełni anonimowe, także mozna pisac co się chce.
1
elka 2014-07-15 14:53:34
Słaba kasa? Przecież w ogłoszeniu jest napisane jasno: Stanowisko: Pracownik BOK z językiem niemieckim Wynagrodzenie netto na stanowisku: 1500 zł- 2500 zł. Chyba nie tak najgorzej.
2
eliw 2014-07-25 17:06:43
pracowałam w party ponad 5 lat na produkcji bardzo dobrze wspominam ten okres :)zgrana ekipa i wszystko pod kontrolą w pozytywnym znaczeniu tego słowa
3
radek 2014-09-18 00:44:02
a jakie miałeś zarobki @eliw jeśli można wiedzieć, bo mnie chyba jednak 2,5 tysi na rękę nawet nie satysfakcjonuje, bo i teraz więcej zarabiam, a chciałem coś nowego zorbić, mam sporo doświadczenia, moze macie fajne projekty u siebie jakieś? nie widze ogłoszeń na razie, więc wolę wybadac teren zanim aplikuje.
1
olek 2014-09-18 19:40:26
w tej branży sa niskie marże i stąd mała kasa dla pracowników
2
kokosy 2014-09-21 12:47:35
dokładnie, kokosów to tutaj nie zarobicie niestetety
1
szymon 2014-10-02 14:38:16
ale w sumie jeśli chodzi o branżę, to da się spokojnie zarobić normalną sumkę, żeby utrzymać się, rodzinę i jeszcze coś odłożyć.. dziwne, że ta firma nie oferuje takich typowych stawek z tego co mówicie. Może sam aplikuje i przekonam się o wszystkim na własnej skórze i tyle, potem napisze jak było na rozmowie.
olek 2014-10-03 21:03:16
no to czekamy na opinie Szymonie :)
karolinka 2014-10-20 14:11:39
a jak wygląda u nich praca, bo mój chłopak chce tam się zatrudnić, ale podobno jest system zmianowy czyli od rana do południa pierwsza zmiana, a potem od popołudnia do wieczora jest druga, słyszałam, ze kiedyś tak było, czy nadal to mają? i to jest wtedy pełen etat normalnie po 8 godzin, zgadza się??
tytus kosmiczny 2014-11-07 11:54:24
najbardziej by mnie interesowało stanowisko jako pracownik BOK, pozostaje tylko kwestia finansowa. podaliście spory przedział. jeśli podstawa to 1500 to jak na język niemiecki to bardzo słabo. co należy do obowiązków takiego pracownika na tym stanowisku? to bardzo ważne.2500 na ręk e to byłoby fajnie.skąd tak szeroki przedział?
1
lusia 2014-11-09 21:56:13
Jaka jest umowa o pracę?
kapitan 2014-11-21 14:59:37
możecie pisać "nie zarobisz kokosów:" ale nic to nie daje, możecie prosze napisac konkretnie albo bardzo prawie konkretnie ile zarabia się w Party Deco na rękę? bardzo mi też zależy na tym żeby była umowa o pracę na dłużej, za stary już jestem na jakieś śmieciówki i niby dzieła, zależy mi na stabilizacji
umo 2014-11-21 14:59:56
ja to w sumie nie jestem w stanie Tobie pomó lusia, ale chętnie bym dowiedział się jak to jest z tą pracą dla studentów. Bo na stronie firtmy jest ogłoszenie dla rękodzielnika. Tylko za bardzo ne wiem jaka jest stawka godzinowa i ile trzeba zrobić. mam 4 dni wolne w tygodniu i szukam sobie pracy, żeby dorobić.
mateusz 2014-12-05 18:05:13
Ja tez szukam pracy- napiszcie jak jest z praca dla faceta po 30 w tej firmie- na co moge skladac papiery? Pracowalem na magazynie dotąd. Interesuje mnie czy firma jest wypłacalna, w jakim systemie pracuje, jeżeli chodzi o czas pracy? (np. czy jest to system zmianowy, czy jest przerwa obowiązkowa, poza przysługującą według kodeksu pracy, która nie jest wliczana do czasu pracy, itp.) oraz na jakie zarobki mogę liczyc.
Najlepszy 2014-12-05 19:16:24
Firma oczywiście wypłacalna :-), system pewnie 8-16 pn-pt jak w biurze, to było najpiękniejsze :) Przerwa jest normalna tak jak w kodeksie pracy masz 15 minut, kiedyś było 30, póki ktoś się nie zorientował, że za długa jest przerwa :) Zarobki na początku pewnie jak w McDonaldzie, ale jak zostaniesz doceniony, to pewnie można liczyć na jakąś podwyżkę. Kierownik magazynu ostry, nie zna słów nie wiem, nie rozumiem, nie umiem. Wszystko do ogarnięcia. Fajni ludzie tam pracują (pracowali) co najważniejsze było :) Nie będę pisał o jakiś hmm złych rzeczach, jak w każdej firmie coś tam nie gra, sam się dowiesz:) Pozdrawiam starą ekipę! Najlepszy!
1
memfis 2015-03-01 00:45:40
@Najlepszy wiesz może coś więcej na temat Party Deco ? Słyszałem o nich wiele ciepłych słów ale potrzebuję więcej konkretów. Chodzi mi konkretnie o początkową stawkę oraz system premii. Są w ogóle jakieś premie za dobre wyniki ? Chcialem się zatrudnić ale wole się dowiedzieć trochę więcej rzeczy z pewnego źródła
andrzejek 2015-03-19 22:38:21
ja również wiele dobrego słyszałem o tej firmie jako o potencjalnym pracodawcy, od kilku osób już takie pogłoski słyszałem że w tej firmie mogę dostać, nawet wynegocjować, najlepszy socjal - czy to prawda? ogólnie to proszę napiszcie w czym ta firma jest lepsza jako pracodawca od innych firm w tej branży na rynku działających, oksik?
arek 2015-04-16 18:43:51
socjal podobno super ale ja słyszałem również że w party deco podobno można nawet 5000 zł netto i tutaj na na forum chciałbym się upewnić czy to jest prawda
olek 2015-04-20 21:51:16
taaaa 5000 netto? chyba za rok hahaha
TAK 2015-04-21 10:05:32
5 tysięcy w 5 miesięcy
Ola 2015-05-24 17:35:30
jakie warunki na obsłudze bądź dla handlowca na rynki zagraniczne?
2
Francuz 2015-07-23 01:27:27
Wiedziałem że znajomość fancuskiego się w końcu przyda. Szukają w party deco specjalisty do spraw obłśugi eksportu do krajów francuskich. Wiem, że nie jest perfekcyjny ale w ogłoszeniu pisali, że jeszcze dodają do wypłąty dopłatę do kursów językowych. Bałem się, że to będzie praca jak w call center ale się okazało, że nawet to już w ogłoszeniu wykluczyli.
Git 2015-10-13 18:23:43
Jak za taką pracę 10zł/h to niezła stawka. :) Pracowałem dużo ciężej za mniejsze pieniądze...
Nie narzekam :)
Jedyny minus to umowa o dzieło i brak ubezpieczenia, ale ponoć po jakimś czasie dają umowę o pracę. :)
Ekipa na magazynie też spoko.
Pozdrawiam.
tosiek 2015-10-13 21:42:40
ciekawa firma i widze, że moga wiele zaoferować np. organzy obszywane z nadrukiem, glitery, balony foliowe, lateksowe, weselne, pokrowce na krzesła, naprawde rzeczy na każda okazje potrafia udekrować. Ciekawy pomysł na biznes i wydaje mi się, że też bardzo opłacalny jednak, rozwijają się i to się ceni.
Robert 2015-11-24 22:44:20
@Git no rzeczywiście 10zł/h - żyć nie umierać :)))
1
radek 2015-11-25 19:01:23
faktycznie stawki tutaj nie sa zbyt wysokie, ale nie oszukujmy się w takich firmach nie zarobi się milionów na zwykłym stanowisku, więc mysle, ze stawka 10 zł na godzine to jest jednak optymalna stawka, którą można dać na poczatek. Nie wiem jeszcze jak sytem prowizyjny tu wygląda, ale można spokojnie do 200 zł z premii uzbierac.
pfx 2016-01-09 21:00:25
Stara ekipa pozdrawia Najlepszego ;-)
Najlepszy 2016-01-11 11:56:12
Dziękuje serdecznie pozdrawiam na spokojności ze spokojnej Szwecji :)
gowien 2016-01-11 21:54:06
Premia jest i to chyba można nawet większą wyciągnąć, grunt to jednak się starać, ponieważ pieniądze dla pracowników są, o czym świadczy terminowość wypłat.
pracownik 2016-01-21 09:34:37
Wspaniały pracodawca i kadra zarządzająca, zawsze była tam świetna ekipa na wszystkich szczeblach. Aplikujcie, bo warto!!!!!
Ando 2016-01-22 20:48:30
To prawda, wszyscy są świetni, bardzo dobra atmosfera, pakiety socjalne no i oczywiście tak jak mówisz kierownictwo, jedna z lepszych firmy w branży!! :)
Deco 2016-01-26 13:41:10
Czy mozna zarobic 3 tys. netto za miesiac?
glik 2016-02-11 12:24:28
pytanie Deco o jakie stanowisko pytasz.. nie znam struktury firmy i nie wiem jakie konkretnie Party Deco posiada stanowiska, ale może być raczej ciężko, 3 tysiące to sporo
koko 2016-02-15 20:48:41
A jak wygląda stanowisko handlowiec (ang)? Jaka jest podstawa na początek? Dają od razu umowe o prace (okres probny 3 miesiace z tego co wiem) czy nadal o dzieło a później moooże jest szansa na umowe o prace? I czy na początku są jakieś szkolenia porządne czy 2 dni i na głęboką wodę? Pracowałem w callcenterze, więc chciałabym mieć ogląd, czy będzie podobna masakra, czy jednak jakoś po ludzku ;)
koko 2016-02-15 22:54:26
A jak to jest ze stanowiskiem handlowca? Ile dają netto na początek? Czy są jakieś szkolenia albo chociaż odpowiednie przyuczenie, czy 2 dni i na głęboką wodę? Rozumiem, że podstawa jest stała i ewentualne premie zależą od wyników, ale czy to jest straszna presja na target, czy wolą jak się robi w miarę możliwości ale porządnie? Pytam, bo pracowałem w callcenterze i nie chcę popełnić takiego błędu po raz kolejny.
koko 2016-02-15 22:56:58
A jak to jest ze stanowiskiem handlowca? Ile dają netto na początek? Czy są jakieś szkolenia albo chociaż odpowiednie przyuczenie, czy 2 dni i na głęboką wodę? Rozumiem, że podstawa jest stała i ewentualne premie zależą od wyników, ale czy to jest straszna presja na target, czy wolą jak się robi w miarę możliwości ale porządnie? Pytam, bo pracowałem w callcenterze i nie chcę popełnić takiego błędu po raz kolejny.
1
magik 2016-03-08 08:57:02
@koko nikt na firmę z tego co wiem nie narzeka więc myślę, że warto spróbować albo chociaż pójść na rozmowę nie wie tylko czy szukają na stanowisko, o którym piszesz..ale logistyka to na 100% tak
erg 2016-03-10 20:49:40
no wlasnie logistyka teraz w Szczecienie szukaja z tego co sie orietnuje czytalem oglsozenie i napisali tam ze praca w godzinach: 8:00 -16:00 (pon -pt)
kram 2016-03-12 21:51:41
Takie stałe godziny pracy @erg to gwarant stabilnego zatrudnienia i wypłaty w terminie. Pewnie i tak można liczyć na całkiem niezłe zarobki, ale wiadomo w jakiej wysokości? Pozdrawiam
himbi 2016-03-14 21:53:02
no do łatwych na pewno nie nalezy praca jako Specjalista ds.pozyskiwania klientów zagranicznych, bo mozna tu an dziwnych klientów się natknąć, ale tez i w Szciecinie trudno o dobrą prace.
poznan 2016-03-16 21:59:34
himbi, jeżeli ktoś nie jest w stanie znaleźć pracy u nich to być może jest to związane z tym że nie ma odpowiedniego doświadczenia... Oni standardowo wymagają 2 lata
bemos 2016-03-19 09:12:07
Wydaje mi się, że może to być główny powód tego, że ludzie nie dostają się nawet na rekrutację @poznan, bo ogólnie praca jest spoko, robią szkolenia i pracownik może się rozwinąć.
polsko 2016-03-21 16:51:48
najważniejsze, że robią szkolenia bo inwestycja w pracowników to również inwestycja we własną firmę :) poza tym szukają ludzi z wykształceniem wyższym kierunkowym na to stanowisko
Maco 2016-05-08 15:27:29
Myślę, że na wszystkie stanowiska do siebie szukają ludzi z wyższym wykształceniem @polsko. Przynajmniej tak jest też w kwestii specjalisty ds. pozyskiwania klientów zagranicznych, ale oprócz wykształcenia ważna jest znajomość języka obcego, np. angielskiego.
romek 2016-06-17 09:48:50
i na pewno będą tego wymagać skrupulatnie, na taki zasięg europejski zatrudnią 90-100 osób a więc pewnie każdy fachowiec musi być super
Zostaw swoją opinię o Party Deco - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Party Deco