Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Party Deco

zdjecie uzytkownika
jogi4900@wp.pl - 2010-03-19 23:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co chwilę trzeba przyzwyczajać się do nowej obsługi, co jest utrudnienie dla słałych odbiorców.
zdjecie uzytkownika
Gruby - 2011-02-22 15:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w PartyDeco od czterech lat. Firma bardzo dobrze zorganizowana - bardzo fajna atmosfera (przynajmniej w mojej części - import +dystrybucja). Menadzerowie - normalni ludzie, luzu nie ma - ale dają dobrze zarobić. Jak ktoś się nie chce sie przepracowywać to nie polecam - non stop zasuw, dzwoniące telefony i migające komunikatory - trzeba lubić ruch.
Ściemniaczy i leni wywalają po miesiącu to fakt, ale ludzi z głową na karku szanują.
Najgorsze to trudne warunki (ludzie upchnięci w biurach) ale nowa siedziba niebawem ma powstać - przydała by się ...
zdjecie uzytkownika
praca - 2011-03-25 15:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie znalazłam ogłoszenie w sprawie pracy, czy warto tam iśc poniewaz jestem przyzwyzajona do pracy na wysokich obrotach, poprzednio pracowałam w hurtowni
zdjecie uzytkownika
anonim pracownika - 2012-01-13 09:03:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

Pracuje w firmie Partydeco.pl od wielu lat i wprost nie mogę uwierzyć, że ktoś takie bzdury pisze.
Jest to firma dynamicznie się rozwijająca i dająca możliwość awansu-czego jestem przykładem.
Salony firmowe Partydeco.pl to jedne z najładniejszych salonów w Szczecinie i atmosfera pracy jest bardzo fajna choć pracy przyznaje jest sporo. A z tego co mi wiadomo od kwietnia biura przenoszą się do nowych i nowocześnie urządzonych biur- więc właściciele chyba dbają o swoich pracowników.


zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-01-25 21:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracuję w tej firmie od kilku lat . Pracy jest bardzo dużo. Jest to związane z tym że firma bardzo mocno się rozwija. Jeżeli ktoś lubi wyzwania nie boi się tempa pracy - jak najbardziej polecam tą firmę w roli pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
ja - 2012-02-11 17:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję w firmie Party Deco i jestem zadowolony. Kokosów może się tam nie zarabia ale wydaje mi się, że właściciele dbają o personel. Brakuje może trochę szkoleń i inwestowania w rozwój pracowników, ale ogólnie jest ok. Wiec jeśli ktoś ma możliwość podjąć pracę w tej firmie to polecam.
zdjecie uzytkownika
infoludek - 2012-02-14 12:35:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Właśnie dostałem propozycję pracy w Party Deco i czytając te opinie zacząłem się zastanawiać czy w ogóle warto podejmować tam pracę. Chyba spróbuję:) Jak doradzacie?
zdjecie uzytkownika
BOK staff - 2012-02-22 07:32:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje w tej firmie w BOK. Cieszę się, że tu pracuję. Bałem się że wyląduje w markecie na kasie albo w jakimś call center. Atmosfera ok a zarobki całkiem przyzwoite jak na szczecińskie warunki
zdjecie uzytkownika
hehe - 2012-08-17 15:26:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
pewnie, to lepiej w zadufanej firmie pracowac niz rozwijac kontakty interpersonalne na call center. pozniej 10 lat minie, ty na magazynie, i jak guła byłeś , tak będziesz :)
powodzenia wszystkim rozwijaczom ww firmy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-27 10:17:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
BOK staff a czy możesz napisać ile mniej więcej tam się zarabia? Bo widzę że pracujesz w Party Deco a zastanawiam się czy się tam nie zatrudnić. Bardzo proszę napiszcie jeszcze coś więcej ale bardziej konkretnie
zdjecie uzytkownika
ert - 2014-03-10 19:46:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wcześniej ludzie pisali bardzo pozytywne komentarze na temat party deco, ale widze, że ostatnimi czasy się coś pozmieniało.
zdjecie uzytkownika
gabi - 2014-04-09 16:19:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
widocznie ostatnio do komputerów dorwali się Ci wieczni malkontenci, których w każdej firmie na pęczki
zdjecie uzytkownika
roro - 2014-06-20 21:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakis czas temu Party Deco poszukiwał do pracy pracownika BOK z językiem niemieckim, nie wiecie, czy kogos znaleźli, a raczej, czy jeszcze poszukują?
zdjecie uzytkownika
Party Deco.pl - 2014-06-24 11:17:13 [pracodawca] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W związku z rozwojem firmy i nawiązywaniem współpracy z kolejnymi zagranicznymi klientami poszukujemy osób ze znajomością języków obcych. Jeśli jest Pan/Pani zainteresowany ofertą proszę o przesłanie aplikacji poprzez naszą zakładkę Kariera lub na maila praca@partydeco.pl
Zastrzegamy sobie prawo kontaktu z wybranymi kandydatami.
zdjecie uzytkownika
roro - 2014-06-24 18:45:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Język znam, niemiecki, angielski no i polski, ale pozostaje pytanie, co nalezy do obowiązków pracownika na tym stanowisku? Bo przecież nie będę aplikował w ciemno!
zdjecie uzytkownika
megi - 2014-07-11 20:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hmm... skoro pracodawca odwiedza tą stronę to teraz wszystko jasne skąd takie przychylne i pochlebne opinie od samych pracowników...przecież strach się narażać!!!...szkoda:( a liczyłam na obiektywne opinie!
zdjecie uzytkownika
lukas - 2014-07-13 17:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
też widziałem że szukaja z niemieckim, ale słaba kasa jest i słabe opinie są
zdjecie uzytkownika
roro - 2014-07-13 20:48:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@megi, a niby dlaczego uwazasz, że opinie innych sa mało obiektywne? Przeciez forum jest w pełni anonimowe, także mozna pisac co się chce.
zdjecie uzytkownika
elka - 2014-07-15 14:53:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słaba kasa? Przecież w ogłoszeniu jest napisane jasno: Stanowisko: Pracownik BOK z językiem niemieckim Wynagrodzenie netto na stanowisku: 1500 zł- 2500 zł. Chyba nie tak najgorzej.
zdjecie uzytkownika
eliw - 2014-07-25 17:06:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
pracowałam w party ponad 5 lat na produkcji bardzo dobrze wspominam ten okres :)zgrana ekipa i wszystko pod kontrolą w pozytywnym znaczeniu tego słowa
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-09-18 00:44:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jakie miałeś zarobki @eliw jeśli można wiedzieć, bo mnie chyba jednak 2,5 tysi na rękę nawet nie satysfakcjonuje, bo i teraz więcej zarabiam, a chciałem coś nowego zorbić, mam sporo doświadczenia, moze macie fajne projekty u siebie jakieś? nie widze ogłoszeń na razie, więc wolę wybadac teren zanim aplikuje.
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-09-18 19:40:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
w tej branży sa niskie marże i stąd mała kasa dla pracowników
zdjecie uzytkownika
kokosy - 2014-09-21 12:47:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dokładnie, kokosów to tutaj nie zarobicie niestetety
zdjecie uzytkownika
szymon - 2014-10-02 14:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale w sumie jeśli chodzi o branżę, to da się spokojnie zarobić normalną sumkę, żeby utrzymać się, rodzinę i jeszcze coś odłożyć.. dziwne, że ta firma nie oferuje takich typowych stawek z tego co mówicie. Może sam aplikuje i przekonam się o wszystkim na własnej skórze i tyle, potem napisze jak było na rozmowie.
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-10-03 21:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to czekamy na opinie Szymonie :)
zdjecie uzytkownika
karolinka - 2014-10-20 14:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak wygląda u nich praca, bo mój chłopak chce tam się zatrudnić, ale podobno jest system zmianowy czyli od rana do południa pierwsza zmiana, a potem od popołudnia do wieczora jest druga, słyszałam, ze kiedyś tak było, czy nadal to mają? i to jest wtedy pełen etat normalnie po 8 godzin, zgadza się??
zdjecie uzytkownika
tytus kosmiczny - 2014-11-07 11:54:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
najbardziej by mnie interesowało stanowisko jako pracownik BOK, pozostaje tylko kwestia finansowa. podaliście spory przedział. jeśli podstawa to 1500 to jak na język niemiecki to bardzo słabo. co należy do obowiązków takiego pracownika na tym stanowisku? to bardzo ważne.2500 na ręk e to byłoby fajnie.skąd tak szeroki przedział?
zdjecie uzytkownika
lusia - 2014-11-09 21:56:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka jest umowa o pracę?
zdjecie uzytkownika
kapitan - 2014-11-21 14:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
możecie pisać "nie zarobisz kokosów:" ale nic to nie daje, możecie prosze napisac konkretnie albo bardzo prawie konkretnie ile zarabia się w Party Deco na rękę? bardzo mi też zależy na tym żeby była umowa o pracę na dłużej, za stary już jestem na jakieś śmieciówki i niby dzieła, zależy mi na stabilizacji
zdjecie uzytkownika
umo - 2014-11-21 14:59:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja to w sumie nie jestem w stanie Tobie pomó lusia, ale chętnie bym dowiedział się jak to jest z tą pracą dla studentów. Bo na stronie firtmy jest ogłoszenie dla rękodzielnika. Tylko za bardzo ne wiem jaka jest stawka godzinowa i ile trzeba zrobić. mam 4 dni wolne w tygodniu i szukam sobie pracy, żeby dorobić.
zdjecie uzytkownika
mateusz - 2014-12-05 18:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez szukam pracy- napiszcie jak jest z praca dla faceta po 30 w tej firmie- na co moge skladac papiery? Pracowalem na magazynie dotąd. Interesuje mnie czy firma jest wypłacalna, w jakim systemie pracuje, jeżeli chodzi o czas pracy? (np. czy jest to system zmianowy, czy jest przerwa obowiązkowa, poza przysługującą według kodeksu pracy, która nie jest wliczana do czasu pracy, itp.) oraz na jakie zarobki mogę liczyc.
zdjecie uzytkownika
Najlepszy - 2014-12-05 19:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma oczywiście wypłacalna :-), system pewnie 8-16 pn-pt jak w biurze, to było najpiękniejsze :) Przerwa jest normalna tak jak w kodeksie pracy masz 15 minut, kiedyś było 30, póki ktoś się nie zorientował, że za długa jest przerwa :) Zarobki na początku pewnie jak w McDonaldzie, ale jak zostaniesz doceniony, to pewnie można liczyć na jakąś podwyżkę. Kierownik magazynu ostry, nie zna słów nie wiem, nie rozumiem, nie umiem. Wszystko do ogarnięcia. Fajni ludzie tam pracują (pracowali) co najważniejsze było :) Nie będę pisał o jakiś hmm złych rzeczach, jak w każdej firmie coś tam nie gra, sam się dowiesz:) Pozdrawiam starą ekipę! Najlepszy!
zdjecie uzytkownika
memfis - 2015-03-01 00:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Najlepszy - 2014-12-05 19:16:24]:
@Najlepszy wiesz może coś więcej na temat Party Deco ? Słyszałem o nich wiele ciepłych słów ale potrzebuję więcej konkretów. Chodzi mi konkretnie o początkową stawkę oraz system premii. Są w ogóle jakieś premie za dobre wyniki ? Chcialem się zatrudnić ale wole się dowiedzieć trochę więcej rzeczy z pewnego źródła
zdjecie uzytkownika
andrzejek - 2015-03-19 22:38:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja również wiele dobrego słyszałem o tej firmie jako o potencjalnym pracodawcy, od kilku osób już takie pogłoski słyszałem że w tej firmie mogę dostać, nawet wynegocjować, najlepszy socjal - czy to prawda? ogólnie to proszę napiszcie w czym ta firma jest lepsza jako pracodawca od innych firm w tej branży na rynku działających, oksik?
zdjecie uzytkownika
arek - 2015-04-16 18:43:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
socjal podobno super ale ja słyszałem również że w party deco podobno można nawet 5000 zł netto i tutaj na na forum chciałbym się upewnić czy to jest prawda
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-04-20 21:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taaaa 5000 netto? chyba za rok hahaha
zdjecie uzytkownika
TAK - 2015-04-21 10:05:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
5 tysięcy w 5 miesięcy
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-05-24 17:35:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jakie warunki na obsłudze bądź dla handlowca na rynki zagraniczne?
zdjecie uzytkownika
Francuz - 2015-07-23 01:27:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiedziałem że znajomość fancuskiego się w końcu przyda. Szukają w party deco specjalisty do spraw obłśugi eksportu do krajów francuskich. Wiem, że nie jest perfekcyjny ale w ogłoszeniu pisali, że jeszcze dodają do wypłąty dopłatę do kursów językowych. Bałem się, że to będzie praca jak w call center ale się okazało, że nawet to już w ogłoszeniu wykluczyli.
zdjecie uzytkownika
Git - 2015-10-13 18:23:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak za taką pracę 10zł/h to niezła stawka. :) Pracowałem dużo ciężej za mniejsze pieniądze...
Nie narzekam :)
Jedyny minus to umowa o dzieło i brak ubezpieczenia, ale ponoć po jakimś czasie dają umowę o pracę. :)
Ekipa na magazynie też spoko.
Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
tosiek - 2015-10-13 21:42:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawa firma i widze, że moga wiele zaoferować np. organzy obszywane z nadrukiem, glitery, balony foliowe, lateksowe, weselne, pokrowce na krzesła, naprawde rzeczy na każda okazje potrafia udekrować. Ciekawy pomysł na biznes i wydaje mi się, że też bardzo opłacalny jednak, rozwijają się i to się ceni.
zdjecie uzytkownika
Robert - 2015-11-24 22:44:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Git no rzeczywiście 10zł/h - żyć nie umierać :)))
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-11-25 19:01:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
faktycznie stawki tutaj nie sa zbyt wysokie, ale nie oszukujmy się w takich firmach nie zarobi się milionów na zwykłym stanowisku, więc mysle, ze stawka 10 zł na godzine to jest jednak optymalna stawka, którą można dać na poczatek. Nie wiem jeszcze jak sytem prowizyjny tu wygląda, ale można spokojnie do 200 zł z premii uzbierac.
zdjecie uzytkownika
pfx - 2016-01-09 21:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stara ekipa pozdrawia Najlepszego ;-)
zdjecie uzytkownika
Najlepszy - 2016-01-11 11:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuje serdecznie pozdrawiam na spokojności ze spokojnej Szwecji :)
zdjecie uzytkownika
gowien - 2016-01-11 21:54:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Premia jest i to chyba można nawet większą wyciągnąć, grunt to jednak się starać, ponieważ pieniądze dla pracowników są, o czym świadczy terminowość wypłat.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-01-21 09:34:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wspaniały pracodawca i kadra zarządzająca, zawsze była tam świetna ekipa na wszystkich szczeblach. Aplikujcie, bo warto!!!!!
zdjecie uzytkownika
Ando - 2016-01-22 20:48:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda, wszyscy są świetni, bardzo dobra atmosfera, pakiety socjalne no i oczywiście tak jak mówisz kierownictwo, jedna z lepszych firmy w branży!! :)
zdjecie uzytkownika
Deco - 2016-01-26 13:41:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy mozna zarobic 3 tys. netto za miesiac?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Party Deco
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert