Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Party Deco

zdjecie uzytkownika
infoludek - 2012-02-14 12:35:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Właśnie dostałem propozycję pracy w Party Deco i czytając te opinie zacząłem się zastanawiać czy w ogóle warto podejmować tam pracę. Chyba spróbuję:) Jak doradzacie?
zdjecie uzytkownika
BOK staff - 2012-02-22 07:32:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje w tej firmie w BOK. Cieszę się, że tu pracuję. Bałem się że wyląduje w markecie na kasie albo w jakimś call center. Atmosfera ok a zarobki całkiem przyzwoite jak na szczecińskie warunki
zdjecie uzytkownika
hehe - 2012-08-17 15:26:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
pewnie, to lepiej w zadufanej firmie pracowac niz rozwijac kontakty interpersonalne na call center. pozniej 10 lat minie, ty na magazynie, i jak guła byłeś , tak będziesz :)
powodzenia wszystkim rozwijaczom ww firmy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-27 10:17:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
BOK staff a czy możesz napisać ile mniej więcej tam się zarabia? Bo widzę że pracujesz w Party Deco a zastanawiam się czy się tam nie zatrudnić. Bardzo proszę napiszcie jeszcze coś więcej ale bardziej konkretnie
zdjecie uzytkownika
ert - 2014-03-10 19:46:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wcześniej ludzie pisali bardzo pozytywne komentarze na temat party deco, ale widze, że ostatnimi czasy się coś pozmieniało.
zdjecie uzytkownika
gabi - 2014-04-09 16:19:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
widocznie ostatnio do komputerów dorwali się Ci wieczni malkontenci, których w każdej firmie na pęczki
zdjecie uzytkownika
roro - 2014-06-20 21:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakis czas temu Party Deco poszukiwał do pracy pracownika BOK z językiem niemieckim, nie wiecie, czy kogos znaleźli, a raczej, czy jeszcze poszukują?
zdjecie uzytkownika
Party Deco.pl - 2014-06-24 11:17:13 [pracodawca] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W związku z rozwojem firmy i nawiązywaniem współpracy z kolejnymi zagranicznymi klientami poszukujemy osób ze znajomością języków obcych. Jeśli jest Pan/Pani zainteresowany ofertą proszę o przesłanie aplikacji poprzez naszą zakładkę Kariera lub na maila praca@partydeco.pl
Zastrzegamy sobie prawo kontaktu z wybranymi kandydatami.
zdjecie uzytkownika
roro - 2014-06-24 18:45:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Język znam, niemiecki, angielski no i polski, ale pozostaje pytanie, co nalezy do obowiązków pracownika na tym stanowisku? Bo przecież nie będę aplikował w ciemno!
zdjecie uzytkownika
megi - 2014-07-11 20:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hmm... skoro pracodawca odwiedza tą stronę to teraz wszystko jasne skąd takie przychylne i pochlebne opinie od samych pracowników...przecież strach się narażać!!!...szkoda:( a liczyłam na obiektywne opinie!
zdjecie uzytkownika
lukas - 2014-07-13 17:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
też widziałem że szukaja z niemieckim, ale słaba kasa jest i słabe opinie są
zdjecie uzytkownika
roro - 2014-07-13 20:48:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@megi, a niby dlaczego uwazasz, że opinie innych sa mało obiektywne? Przeciez forum jest w pełni anonimowe, także mozna pisac co się chce.
zdjecie uzytkownika
elka - 2014-07-15 14:53:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słaba kasa? Przecież w ogłoszeniu jest napisane jasno: Stanowisko: Pracownik BOK z językiem niemieckim Wynagrodzenie netto na stanowisku: 1500 zł- 2500 zł. Chyba nie tak najgorzej.
zdjecie uzytkownika
eliw - 2014-07-25 17:06:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pracowałam w party ponad 5 lat na produkcji bardzo dobrze wspominam ten okres :)zgrana ekipa i wszystko pod kontrolą w pozytywnym znaczeniu tego słowa
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-09-18 00:44:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jakie miałeś zarobki @eliw jeśli można wiedzieć, bo mnie chyba jednak 2,5 tysi na rękę nawet nie satysfakcjonuje, bo i teraz więcej zarabiam, a chciałem coś nowego zorbić, mam sporo doświadczenia, moze macie fajne projekty u siebie jakieś? nie widze ogłoszeń na razie, więc wolę wybadac teren zanim aplikuje.
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-09-18 19:40:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
w tej branży sa niskie marże i stąd mała kasa dla pracowników
zdjecie uzytkownika
kokosy - 2014-09-21 12:47:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dokładnie, kokosów to tutaj nie zarobicie niestetety
zdjecie uzytkownika
szymon - 2014-10-02 14:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale w sumie jeśli chodzi o branżę, to da się spokojnie zarobić normalną sumkę, żeby utrzymać się, rodzinę i jeszcze coś odłożyć.. dziwne, że ta firma nie oferuje takich typowych stawek z tego co mówicie. Może sam aplikuje i przekonam się o wszystkim na własnej skórze i tyle, potem napisze jak było na rozmowie.
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-10-03 21:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to czekamy na opinie Szymonie :)
zdjecie uzytkownika
karolinka - 2014-10-20 14:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak wygląda u nich praca, bo mój chłopak chce tam się zatrudnić, ale podobno jest system zmianowy czyli od rana do południa pierwsza zmiana, a potem od popołudnia do wieczora jest druga, słyszałam, ze kiedyś tak było, czy nadal to mają? i to jest wtedy pełen etat normalnie po 8 godzin, zgadza się??
zdjecie uzytkownika
niezadowolona - 2014-11-06 16:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie ( usunięte przez administratora )a nie firma za przeproszeniem,pracowałam tam na produkcji. Praca na akord, ale problem tego typu ze nie masz jak kończyć swoich zleceń bo wiecznie nie ma materiału, to brakuje etykiety, to kartonika i tak ciagle. Więc zaczynasz kolejne i kolejne zlecenie, masz zaczęte kilka naraz i nic nie możesz skończyć. Praca sama w sobie bardzo fajna jak ktoś lubi sobie podłubać. A zeby tak naprawde zarobic musisz zabierac prace ze soba do domu(jak nie masz prywatnego zycia to spoko), ale chyba nie na tym polega rzecz zeby 8h siedziec w pracy a pozniej jeszcze 4 godziny w domu. Atmosfera na hali mało przyjemna, wchodzisz witasz sie w odpowiedzi nie slyszysz nic! Dziewczyna z kontroli jakosci potrafi kontrolowac Twoj wyrób kilkakrotnie nic nie mowiac, a jak zapakujesz to mowi Ci ze masz wszystko spowrotem otwierac, wyciagac , poprawiac i na nowo pakowac. Oczywiscie tyczy sie to tylko nowych pracowników. Mozna pisac i pisac o tej firmie, ale chyba szkoda czasu :) Ja osobiście nie polecam.
zdjecie uzytkownika
tytus kosmiczny - 2014-11-07 11:54:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najbardziej by mnie interesowało stanowisko jako pracownik BOK, pozostaje tylko kwestia finansowa. podaliście spory przedział. jeśli podstawa to 1500 to jak na język niemiecki to bardzo słabo. co należy do obowiązków takiego pracownika na tym stanowisku? to bardzo ważne.2500 na ręk e to byłoby fajnie.skąd tak szeroki przedział?
zdjecie uzytkownika
lusia - 2014-11-09 21:56:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka jest umowa o pracę?
zdjecie uzytkownika
kapitan - 2014-11-21 14:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
możecie pisać "nie zarobisz kokosów:" ale nic to nie daje, możecie prosze napisac konkretnie albo bardzo prawie konkretnie ile zarabia się w Party Deco na rękę? bardzo mi też zależy na tym żeby była umowa o pracę na dłużej, za stary już jestem na jakieś śmieciówki i niby dzieła, zależy mi na stabilizacji
zdjecie uzytkownika
umo - 2014-11-21 14:59:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja to w sumie nie jestem w stanie Tobie pomó lusia, ale chętnie bym dowiedział się jak to jest z tą pracą dla studentów. Bo na stronie firtmy jest ogłoszenie dla rękodzielnika. Tylko za bardzo ne wiem jaka jest stawka godzinowa i ile trzeba zrobić. mam 4 dni wolne w tygodniu i szukam sobie pracy, żeby dorobić.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Party Deco
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x