Party Deco

Szczecin

Opinie o Party Deco

jogi4900@wp.pl 2010-03-19 23:06:44
Co chwilę trzeba przyzwyczajać się do nowej obsługi, co jest utrudnienie dla słałych odbiorców.
Gruby 2011-02-22 15:05:24
Pracuję w PartyDeco od czterech lat. Firma bardzo dobrze zorganizowana - bardzo fajna atmosfera (przynajmniej w mojej części - import +dystrybucja). Menadzerowie - normalni ludzie, luzu nie ma - ale dają dobrze zarobić. Jak ktoś się nie chce sie przepracowywać to nie polecam - non stop zasuw, dzwoniące telefony i migające komunikatory - trzeba lubić ruch.
Ściemniaczy i leni wywalają po miesiącu to fakt, ale ludzi z głową na karku szanują.
Najgorsze to trudne warunki (ludzie upchnięci w biurach) ale nowa siedziba niebawem ma powstać - przydała by się ...
praca 2011-03-25 15:48:10
właśnie znalazłam ogłoszenie w sprawie pracy, czy warto tam iśc poniewaz jestem przyzwyzajona do pracy na wysokich obrotach, poprzednio pracowałam w hurtowni
anonim pracownika 2012-01-13 09:03:55
Witam,

Pracuje w firmie Partydeco.pl od wielu lat i wprost nie mogę uwierzyć, że ktoś takie bzdury pisze.
Jest to firma dynamicznie się rozwijająca i dająca możliwość awansu-czego jestem przykładem.
Salony firmowe Partydeco.pl to jedne z najładniejszych salonów w Szczecinie i atmosfera pracy jest bardzo fajna choć pracy przyznaje jest sporo. A z tego co mi wiadomo od kwietnia biura przenoszą się do nowych i nowocześnie urządzonych biur- więc właściciele chyba dbają o swoich pracowników.


anonim 2012-01-25 21:25:29
Pracuję w tej firmie od kilku lat . Pracy jest bardzo dużo. Jest to związane z tym że firma bardzo mocno się rozwija. Jeżeli ktoś lubi wyzwania nie boi się tempa pracy - jak najbardziej polecam tą firmę w roli pracodawcy.
2
ja 2012-02-11 17:06:39
Pracuję w firmie Party Deco i jestem zadowolony. Kokosów może się tam nie zarabia ale wydaje mi się, że właściciele dbają o personel. Brakuje może trochę szkoleń i inwestowania w rozwój pracowników, ale ogólnie jest ok. Wiec jeśli ktoś ma możliwość podjąć pracę w tej firmie to polecam.
1
infoludek 2012-02-14 12:35:47
Witam. Właśnie dostałem propozycję pracy w Party Deco i czytając te opinie zacząłem się zastanawiać czy w ogóle warto podejmować tam pracę. Chyba spróbuję:) Jak doradzacie?
1
BOK staff 2012-02-22 07:32:37
Pracuje w tej firmie w BOK. Cieszę się, że tu pracuję. Bałem się że wyląduje w markecie na kasie albo w jakimś call center. Atmosfera ok a zarobki całkiem przyzwoite jak na szczecińskie warunki
1
hehe 2012-08-17 15:26:12
pewnie, to lepiej w zadufanej firmie pracowac niz rozwijac kontakty interpersonalne na call center. pozniej 10 lat minie, ty na magazynie, i jak guła byłeś , tak będziesz :)
powodzenia wszystkim rozwijaczom ww firmy
3
ert 2014-03-10 19:46:12
Wcześniej ludzie pisali bardzo pozytywne komentarze na temat party deco, ale widze, że ostatnimi czasy się coś pozmieniało.
2
gabi 2014-04-09 16:19:32
widocznie ostatnio do komputerów dorwali się Ci wieczni malkontenci, których w każdej firmie na pęczki
1
roro 2014-06-20 21:50:37
Jakis czas temu Party Deco poszukiwał do pracy pracownika BOK z językiem niemieckim, nie wiecie, czy kogos znaleźli, a raczej, czy jeszcze poszukują?
3
Party Deco.pl 2014-06-24 11:17:13 [pracodawca]
W związku z rozwojem firmy i nawiązywaniem współpracy z kolejnymi zagranicznymi klientami poszukujemy osób ze znajomością języków obcych. Jeśli jest Pan/Pani zainteresowany ofertą proszę o przesłanie aplikacji poprzez naszą zakładkę Kariera lub na maila praca@partydeco.pl
Zastrzegamy sobie prawo kontaktu z wybranymi kandydatami.
1
megi 2014-07-11 20:26:51
hmm... skoro pracodawca odwiedza tą stronę to teraz wszystko jasne skąd takie przychylne i pochlebne opinie od samych pracowników...przecież strach się narażać!!!...szkoda:( a liczyłam na obiektywne opinie!
1
lukas 2014-07-13 17:48:46
też widziałem że szukaja z niemieckim, ale słaba kasa jest i słabe opinie są
1
eliw 2014-07-25 17:06:43
pracowałam w party ponad 5 lat na produkcji bardzo dobrze wspominam ten okres :)zgrana ekipa i wszystko pod kontrolą w pozytywnym znaczeniu tego słowa
3
olek 2014-09-18 19:40:26
w tej branży sa niskie marże i stąd mała kasa dla pracowników
2
kokosy 2014-09-21 12:47:35
dokładnie, kokosów to tutaj nie zarobicie niestetety
1
olek 2014-10-03 21:03:16
no to czekamy na opinie Szymonie :)
lusia 2014-11-09 21:56:13
Jaka jest umowa o pracę?
mateusz 2014-12-05 18:05:13
Ja tez szukam pracy- napiszcie jak jest z praca dla faceta po 30 w tej firmie- na co moge skladac papiery? Pracowalem na magazynie dotąd. Interesuje mnie czy firma jest wypłacalna, w jakim systemie pracuje, jeżeli chodzi o czas pracy? (np. czy jest to system zmianowy, czy jest przerwa obowiązkowa, poza przysługującą według kodeksu pracy, która nie jest wliczana do czasu pracy, itp.) oraz na jakie zarobki mogę liczyc.
Najlepszy 2014-12-05 19:16:24
Firma oczywiście wypłacalna :-), system pewnie 8-16 pn-pt jak w biurze, to było najpiękniejsze :) Przerwa jest normalna tak jak w kodeksie pracy masz 15 minut, kiedyś było 30, póki ktoś się nie zorientował, że za długa jest przerwa :) Zarobki na początku pewnie jak w McDonaldzie, ale jak zostaniesz doceniony, to pewnie można liczyć na jakąś podwyżkę. Kierownik magazynu ostry, nie zna słów nie wiem, nie rozumiem, nie umiem. Wszystko do ogarnięcia. Fajni ludzie tam pracują (pracowali) co najważniejsze było :) Nie będę pisał o jakiś hmm złych rzeczach, jak w każdej firmie coś tam nie gra, sam się dowiesz:) Pozdrawiam starą ekipę! Najlepszy!
1
olek 2015-04-20 21:51:16
taaaa 5000 netto? chyba za rok hahaha
TAK 2015-04-21 10:05:32
5 tysięcy w 5 miesięcy
Ola 2015-05-24 17:35:30
jakie warunki na obsłudze bądź dla handlowca na rynki zagraniczne?
2
Git 2015-10-13 18:23:43
Jak za taką pracę 10zł/h to niezła stawka. :) Pracowałem dużo ciężej za mniejsze pieniądze...
Nie narzekam :)
Jedyny minus to umowa o dzieło i brak ubezpieczenia, ale ponoć po jakimś czasie dają umowę o pracę. :)
Ekipa na magazynie też spoko.
Pozdrawiam.
Robert 2015-11-24 22:44:20
@Git no rzeczywiście 10zł/h - żyć nie umierać :)))
1
pfx 2016-01-09 21:00:25
Stara ekipa pozdrawia Najlepszego ;-)
Najlepszy 2016-01-11 11:56:12
Dziękuje serdecznie pozdrawiam na spokojności ze spokojnej Szwecji :)
pracownik 2016-01-21 09:34:37
Wspaniały pracodawca i kadra zarządzająca, zawsze była tam świetna ekipa na wszystkich szczeblach. Aplikujcie, bo warto!!!!!
Deco 2016-01-26 13:41:10
Czy mozna zarobic 3 tys. netto za miesiac?
koko 2016-02-15 20:48:41
A jak wygląda stanowisko handlowiec (ang)? Jaka jest podstawa na początek? Dają od razu umowe o prace (okres probny 3 miesiace z tego co wiem) czy nadal o dzieło a później moooże jest szansa na umowe o prace? I czy na początku są jakieś szkolenia porządne czy 2 dni i na głęboką wodę? Pracowałem w callcenterze, więc chciałabym mieć ogląd, czy będzie podobna masakra, czy jednak jakoś po ludzku ;)
koko 2016-02-15 22:54:26
A jak to jest ze stanowiskiem handlowca? Ile dają netto na początek? Czy są jakieś szkolenia albo chociaż odpowiednie przyuczenie, czy 2 dni i na głęboką wodę? Rozumiem, że podstawa jest stała i ewentualne premie zależą od wyników, ale czy to jest straszna presja na target, czy wolą jak się robi w miarę możliwości ale porządnie? Pytam, bo pracowałem w callcenterze i nie chcę popełnić takiego błędu po raz kolejny.
koko 2016-02-15 22:56:58
A jak to jest ze stanowiskiem handlowca? Ile dają netto na początek? Czy są jakieś szkolenia albo chociaż odpowiednie przyuczenie, czy 2 dni i na głęboką wodę? Rozumiem, że podstawa jest stała i ewentualne premie zależą od wyników, ale czy to jest straszna presja na target, czy wolą jak się robi w miarę możliwości ale porządnie? Pytam, bo pracowałem w callcenterze i nie chcę popełnić takiego błędu po raz kolejny.
1
romek 2016-06-17 09:48:50
i na pewno będą tego wymagać skrupulatnie, na taki zasięg europejski zatrudnią 90-100 osób a więc pewnie każdy fachowiec musi być super
Zostaw swoją opinię o Party Deco - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Party Deco